Chcete pomoct trenérům bez práce? Vydražte tréninkové hodiny s Lendlem, Beckerem či Vajdou!

9. 6. 2020, 08:57
Aktuality 6
Tenisoví fanoušci dostali v době koronavirové pandemie unikátní možnost vydražit si tréninkové lekce s hvězdnými kouči, mezi nimiž nechybějí Ivan Lendl, Boris Becker, Carlos Moyá či Marián Vajda. Výtěžek z akce půjde trenérům, kteří byli postiženi šířením covidu-19 a nemohli vykonávat svou práci.

Na platformě Givergy mají zájemci možnost do 29. června vydražit si nejen tréninkové lekce (1-2 hodiny) s legendárními hráči a kouči, ale i dvě VIP pozvánky na finálové zápasy a do zákulisí turnaje. Vzhledem k nejisté zdravotní situaci mají tyto zážitky slíbené až na grandslamy či turnaje ATP v roce 2021.

"Pandemie covidu-19 ztížila mnoha lidem možnost pracovat a trenéři nebyli výjimkou. Fakt, že tato iniciativa pomůže jiným členům tenisové rodiny v těchto nejistých časech, ukazuje na jednotu a inovativní duch tenisu," uvedl šéf ATP Andrea Gaudenzi.

Do akce se zapojilo deset trenérů a každý si vybral turnaj, na kterém se s vítězem aukce setká a potrénuje. Například Ivan Lendl si zvolil US Open a zájemci o setkání nyní musí zaplatit minimálně 11.000 dolarů.

"Myslím, že je to od trenérů fantastická iniciativa. Jsem si jistý, že fanoušci budou mít velký zájem naučit se něco od těchto velikánů a zažít jedinečné chvíle na velkých turnajích. Náš sport trenérům hodně dluží a já bych se bez jejich pomoci nestal takovým tenistou. Chci všem zúčastněným poděkovat za podporu," vyjádřil se k iniciativě trojnásobný grandslamový šampion Švýcar Stan Wawrinka.

Tenisová sezona je přerušená od března zatím do konce července.

Trenéři v aukci na Givergy.us
trenér místo setkání bývalí či současní svěřenci
Ivan Lendl US Open Andy Murray, Alexander Zverev
Darren Cahill Australian Open Andre Agassi, Lleyton Hewitt, Andy Murray, Ana Ivanovičová, Fernando Verdasco, Daniela Hantuchová, Simona Halepová
Boris Becker Queen's Club Novak Djokovič
Brad Gilbert US Open Andre Agassi, Andy Roddick, Andy Murray
Goran Ivaniševič Turnaj mistrů Novak Djokovič
Marián Vajda Turnaj mistrů Novak Djokovič
Carlos Moyá Madrid Rafael Nadal
Patrick Mouratoglou Madrid Serena Williamsová, Stefanos Tsitsipas, Coco Gauff
Paul Annacone Indian Wells Roger Federer, Pete Sampras, Tim Henman, Taylor Fritz, Sloane Stephensová
Ivan Ljubičič Monte Carlo Roger Federer
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

6
Přidat komentář
Nola
Goran Ivanisevic trenoval aj Cilica, pod jeho taktovkou predsa vyhral USO, mam pocit, ze trenoval aj Raonica....
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby místo toho radši každý navštívil tenisový klub a zahrál si jedno dopoledne s místními dětmi a juniory tak udělá více, než pořádat pseoudo sbírku pro lidi, kteří to vůbec nepotřebují.

A abych jel nejblíže do Monaca na hodinku pinknout s Ljubičičem za 100-300k, tak bych musel být asi nemocný.
Reagovat
George_Renel
+
Reagovat
sojka1
tak zahrat s detmi si kazdopadne muzou, ovsem nemyslim si, ze zrovna my patrime do cilove skupiny, na kterou tahle vyzva miri, ale hodne me prekvapuje predstava vsech treneru jako milionaru, tady jsou prece uplne stejne rozdily, patra, jako u hracu, neziji ve vzduchoprazdnu, maji rodiny.... takze vyzva jen kopiruje iniciativu pro potrebne hrace... pro ty, co nerozvazeji pizzu teda.....
Reagovat
smazaný uživatel
Chcete pomoct milionárom?...

Odtrhnite deťom chleba od ust a podporte trenerov bez práce :)
Reagovat
misoSK
Tie peniaze snáď pôjdu trénerom, ktorí majú na starosti slabších hráčov a sú bez príjmu a nie priamo Ljubičičovi či Moyovi :D
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist