Čilič po roce slaví titul. Obhájil trofej na Kremlin Cupu

25. 10. 2015, 15:44
Aktuality 11
ATP MOSKVA - Marin Čilič ukončil dvanáct měsíců dlouhé čekání na turnajové vítězství. Chorvatský tenista zopakoval svůj triumf na Kremlin Cupu v Moskvě, když ve finále porazil stejně jako loni dvakrát 6-4 Roberta Bautistu.
Marin Čilič

Marin Čilič loni překvapivě vyhrál US Opena  měsíc na to triumfoval v Moskvě. To už ale laboroval se zraněním ramena, kvůli kterému na začátku letošní sezony tři měsíce nehrál. I kyž byl ve čtvrtfinále Wimbledonu a semifinále US Open, čekání na své celkově 23. finále ukončil až po dvanácti měsících v Moskvě. 

V něm se dnes sedmadvacetiletý Chorvat utkal stejně jako loni s Robertem Bautistou ze Španělska a stejně jako před rokem ho porazil 6-4 6-4. Získal tak svůj 14. titul.

Ve čtyřhře naopak obhajoba nevyšla Františku Čermákovi. S Raduem Albotem z Moldavska ve finále prohráli s domácí dvojicí Andrej Rubljov a Dmitrij Tursunov 6-2 1-6 6-10. Pro českého hráče šlo o první zápas o titul od loňského duelu v Moskvě, kde s Jiřím Veselým navázal na své triumfy z let 2011 a 2012. V ruské metropoli se Čermák ve finále představil už pošesté.

Dvaatřicetiletý Tursunov se objevil na prvním turnaji od loňského US Open, po němž laboroval se zánětem tkání v chodidle.

• ATP 250 MOSKVA •
Rusko, tv. povrch / hala, 698.325 dolarů
nedělní výsledky (25. 10. 2015)
• Dvouhra - finále •
Čilič (1-Chorv.) - Bautista (2-Šp.) 6-4 6-4
• Čtyřhra - finále •
Rubljov/Tursunov (Rus.) - Albot/Čermák (Mold./ČR) 2-6 6-1 10-6
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

11
Přidat komentář
Roger_Federer
Ma.Johanson 3,7
Coin 2,4
Mitu 2,0
Lajovic 2,6
Kudla 3.3
Y.Sugita 3,2
Reagovat
janek_da
tak tady jsi :)

Ještě
Rosol 5.5
Stachovský 4.6
Bedene 4.5

Matilda - asi dobrý
Coin - tak to nechňapu ten kurz
Mitu - asi taky ok
Sugita - bych řekl, že je to bez value
Reagovat
Roger_Federer
Sugita zcela mimo.
Reagovat
Roger_Federer
Tento tyden ve Vidni Isner-Gulbis .. Lotys za 4,0, o tyden pozdeji 2,65..
bukys, citim znich strach ;)
Reagovat
janek_da
:)
Reagovat
gigin
Reagovat
gigin
Celý TP je po*ebaný. A to hodně. Je tu pár uživatelů, který ví, co je tenis. Třeba Ellnino, nebo sojka..... Ale to je fuk. Jak kdysi Ševci tekli 0:3 po první třetině, přijde Vláďa Vůjtek do kabiny a říká: Tento zapas je na zvraceni, tim nemyslim na bliti.. Zrůdní uživatelé.. esesácký Frick, totálně vyšinutá Fandina, fanatický Kveš a demagogický Fulnekultas... škoda mluvit, hanba plut...
Reagovat
Kozoroh
V porovnání s jinými českými fóry na netu je ještě TP solidní web (nepočítám diskuzi vedle). Nejbližší srovnání - eurofotbal.cz, úroveň přispěvatelů - strašná.
Reagovat
Fandina
gigin ... dneska si mě definitivně utvrdil, že to nemáš v hlavě v pořádku. Sorry. Jinak s Frickem souhlas. Podle mě je to hajzl nejvyššího řádu.
Reagovat
Lunej..
Docela koukám, že ses přidala na kritiku Fricka. Fricek není hajzl, Fricek je nemocný. Což se ale v zásadě nevylučuje.
Reagovat
slacker
Ted by to jeste chtelo abys ses i ty pridala na stranu kritiku Fandiny :-DD a jako osobni bonus i Tommra
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist