Čínští fanoušci nedodržují nepsaná pravidla

12. 8. 2008, 18:14
Aktuality 2
Čínská vláda sice před olympijskými hrami v Pekingu učila příznivce sportu fandit slušně, ale zásady chování na tenisových stadionech jim nevštípila. Při dnešním vítězném utkání domácí naděje Jie Zheng se Španělkou Nurií Llagosteraovou-Vivesovou diváci v Pekingu tleskali a vykřikovali během výměn a hlasitě se radovali, když soupeřka jejich oblíbenkyně udělala dvojchybu.
Jie Zheng

Podle wimbledonské semifinalistky Jie Zheng, která na londýnské trávě ve čtvrtfinále porazila Češku Nicole Vaidišovou, někteří fanoušci zřejmě neznali nepsaná pravidla chování při tenisových zápasech. "Někteří možná neměli vžité zásady. Doufám, že si na to příště dají pozor," řekla Číňanka.

Po setech 6-7 6-1 6-4 postoupila do třetího kola. "Chtěla bych jim ale poděkovat za povzbuzování v takovém vedru a při tak dlouhém zápase," dodala.

ČTK

Komentáře

2
Přidat komentář
Jose
takhle to vypadalo už se Szavay, chovali se jako kreténi.....
Reagovat
smazaný uživatel
skoda ze zheng hraje se safinou obe bych je videl mnohem dal v turnaji publikum pozene dopredu zitra zheng ale na skvele hrajici safinu to nejspis stacit nebude dobre vysledky preji obema hrackam myslim zhe to bude bitva
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist