Clezar dostal pokutu za rasistické gesto

16. 9. 2017, 20:08
Aktuality 7
Brazilský tenista Guilherme Clezar zaplatí 1500 dolarů (zhruba 33 tisíc korun) za rasistické gesto během daviscupové baráže o Světovou skupinu proti Japonsku v Ósace. Čtyřiadvacetiletý hráč si v pátečním duelu proti Jujčimu Sugitovi po úspěšném challengi proti výroku čárového rozhodčího přiložil prsty ze strany k očím a roztáhl si je.
Profily hráčů
Guilherme Clezar

Mezinárodní tenisová federace udělila Clezarovi pokutu za nesportovní chování a zdůraznila, že odsuzuje jakoukoli formu urážlivého jednání. Clezar se po zápase omluvil a uvedl, že v žádném případě nechtěl být agresivní, rasistický ani předpojatý.

Clezar se Sugitou prohrál 2-6 5-7 6-7 a Japonsko se ujalo vedení 2:0 na zápasy. Na dnešek plánovaná čtyřhra byla kvůli dešti přesunuta na neděli.

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

7
Přidat komentář
FulnekUltras
by se nad takovou píčovinou lidi nanejvýš zasmáli.
Reagovat
Stan_Borowitz
Přesně...
Reagovat
Davor1
Toto si robia srandu snáď. Clezar pobavil :D
Reagovat
Pedronegro
spíš si to měl odpustit, zvlášť po úspěšném HE ...
Reagovat
Gulbis
dyk si ty oči ani neroztáhnul...
Reagovat
Krisboy
Třeba si jenom vytíral ospalky.
Reagovat
Pedronegro
jo, to bude ono :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist