Clijstersová porodila dceru

27. 2. 2008, 18:13
Aktuality 0
Bývalá světová tenisová jednička Kim Clijstersová dnes porodila dceru, která dostala jméno Jada. Čtyřiadvacetiletá Belgičanka je v pořádku, stejně jako 51 centimetrů měřící a 3,03 kilogramu vážící miminko.
Profily hráčů
Kim Clijstersová

"Rodiče i jejich dítě jsou na tom výborně," řekl mluvčí Clijstersové Jeroen Jespers.

Šampionka US Open z roku 2005 a dvojnásobná vítězka Turnaje mistryň skončila s profesionální kariérou před devíti měsíci. Důvodem byla častá zranění, ztráta motivace a také touha po rodině. V červenci se pak Clijstersová provdala za amerického basketbalistu Briana Lynche, který hraje belgickou ligu.

Zpráva o těhotenství belgické tenistky se dostala na veřejnost jen měsíc poté, co ukončila profesionální dráhu. "Jestli všechno bude v pořádku, bude příští rok Kim maminkou a já dědečkem," prozradil tehdy její otec Lei, bývalá belgická fotbalová hvězda.

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist