Clijstersová přijde o French Open

17. 4. 2012, 20:03
Aktuality 17
Belgická tenistka Kim Clijstersová na letošním Roland Garros svůj pátý grandslamový titul nezíská. Jak bývalá světová jednička oznámila, natržený sval v kyčli se hojí hůř, než lékaři předpokládali, a v Paříži jí nedovolí nastoupit.
Profily hráčů
Kim Clijstersová

Natržený sval Clijstersové odhalily testy minulý měsíc poté, co Belgičanka vypadla z turnaje v Miami. Někdejší nejlepší tenistka světa brzy oznámila, že se chce vrátit na turnaji v Madridu, jenž se hraje v prvním týdnu v květnu. Už nyní je ale jasné, že nestihne ani podnik v Madridu, ani French Open, na který se ve Španělsku chtěla připravit.

"Je to hrozná škoda, že nebudu moct odehrát svou poslední antukovou sezonu, ale do French Open se nestihnu dát do pořádku," napsala na svých oficiálních stránkách Clijstersová, která nechce riskovat zhoršení svého zranění. "Moc se těším, až začnu trénovat a připravovat se na trávu, kde budou mými hlavními cíli Wimbledon a olympijské hry," uvedla Belgičanka, která už dříve avizovala, že letošní sezona bude její poslední.

Komentáře

17
Přidat komentář
smazaný uživatel
ty uz radsej ukonci karieru nic nehras a stale si zranena
Reagovat
smazaný uživatel
Rovnako by si ty mal ukončiť svoje pôsobenie na portáloch, nič nenapíšeš a evidentne si psychicky zranený.
Reagovat
smazaný uživatel
a co som take napisal vobec nikde nehrala a zas sa zranila to je fakt neviem aky mas problem
Reagovat
Heather_Fedex
to je skoda! no bohuzel to s tim kvalifikovanim se do istanbulu uz zrejme nebude mozne. ale to je samozrejme ted vedlejsi...ani si nepamatuju, kdy naposled odehrala kompletnou antukovou sezonu (loni dokonce na rg porazka v 2. kole) clovek by si myslel, ze kdyz ma byt neco naposledy, tak si to uzije...ale, jak tady bylo receno, je to jeji volba. doprala bych ji este nejaky uspech...zda se, ze uz nechce ani telo, ani hlava
Reagovat
smazaný uživatel
Ale no tak, není to žádná tragedie, tohle je moc silný slovo, má zdravé dítě, to ji myslím vynahradí poháry a tituly, stejně tenhle rok skončí, dalo se čekat, že ji už uvidíme jen sporadicky, ale nic tak strašného se neděje.
Má za sebou krásnou karieru a ještě bude hrát na trávě, takže její fanoušci ji ještě uvidí :-) Mně osobně nechybí, ale asi proto, že ji nijak nemusím, ale přeju jí uzdravení.
Reagovat
pepin
Já mám na mysli "tragédii" sportovní. V životě se o nic podobného nejedná. Tam si myslím je hodně spokojená.
Reagovat
pepin
Je to hrozná smůla a v plánované poslední sezoně i taková malá osobní tragédie. Pro nás fanoušky to znamená, že přijdeme o turnaj, kde mohla být po dlouhé době účastna širší světová špička a mohli jsme být svědky jedné z posledních konfrontacích mezi končícími hráčkami a novou nastupující generací.
Reagovat
smazaný uživatel
Já si myslím, že sama Kim radši oželí antuku, než aby to zranění přišlo před trávou nebo US Open :-).
Reagovat
freeteepek
Je to pech.Clijstersová jde ze zranění ke zranění. Doufejme, že se dá do kupy pro zbytek sezony. A že i ostatní top hráčky budou zdravé (hlavně Serena, Petra, Venus) a dočkáme se na nadcházejících turnajích těch nejlepších z nastupující generace s generací odcházejících špičkových hráček.
Reagovat
smazaný uživatel
A samozřejmě přeju rychlé hojení :-).
Reagovat
tommr
v tomhle s tebou nesouhlasím. Je to sice škoda, ale rozhodně ne žádná tragédie. Tragédie by to byla kdyby už Clijstersová z nějakýho vážnýho důvodu nemohla nikdy hrát. To že je to její poslední sezona je ale čistě její osobní volba - prostě se jí už nechce hrát (a hlavně asi trénovat) ani na částečnej úvazek ...
Reagovat
smazaný uživatel
..přesně tak jsem to myslela nahoře, napsal jsi to líp :-)
Reagovat
pepin
Já vím, že to není tragédie, která by ji poznamenala život. Já jsem to myslel vzhledem ke GS na RG, to jest, že i když se uzdraví, tak prostě GS na antuce si již nezahraje.
Reagovat
pepin
Ještě dodám, pokud skončí.
Reagovat
tommr
ale ona přece končit nemusí. Na okruhu hrajou mnohem starší hráčky než je ona. Klidně by ještě 1-2 sezony mohla hrát na nejvyšší úrovni a poprat se o tu vytouženou trofej z RG ... :)
Reagovat
pepin
To já vím, je to její rozhodnutí, to máš pravdu.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale ty mnohem starší hráčky nemají potomka, to je docela podstatný detail ;-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist