Clijstersová: U tenisu vydržím do příští olympiády

30. 10. 2010, 13:51
Aktuality 9
Olympijské hry v Londýně v roce 2012. Tak to je poslední turnaj, na kterém by se Kim Clijstersová ráda přestavila jako aktivní hráčka. Belgičanka to alespoň řekla novinářům v Dauhá, kde během turnaje ukončila kariéru Ruska Dementěvová.
Profily hráčů
Kim Clijstersová

Kim Clijstersová svou kariéru už jednou ukončila. Respektive přerušila. V roce 2007 ještě ani ne jako čtyřiadvacetiletá tenistka. Na kurty se vrátila loni už jako matka dcery Jady a za necelou sezonu a půl vyhrála pět turnajů, včetně dvou triumfů na US Open.

Po včerejším nečekaném odchodu Dementěvové novinářům prozradila, jak dlouho plánuje na okruhu vydržet.

"Chtěli bychom mít více dětí. Ráda bych vydržela hrát tenis do Olympijských her v Londýně, to už začne Jada chodit do školy. Pak bych pravděpodobně s tenisem skončila a chtěla bych se věnovat rodině," řekla

"Spolu s mým přítelem jsme v Belgii koupili tenisový klub. Chystáme se ho zrekonstruovat, takže až budu v 'tenisovém důchodu', bude to něco, co mě bude hodně zajímat."

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

9
Přidat komentář
smazaný uživatel
Kim na této fotce vypadá dobře
Reagovat
smazaný uživatel
KIM CLIJSTERS MĚLA V DOHA AUTONEHODU !
Reagovat
smazaný uživatel
Je to škoda, měla by hrát mnohem delší dobu, ještě tak šest sedm let, a ne jenom dva...nechápu některý tenisty - to potom vypadá, že jim jde jenom o peníze, a až si dost nahrabou, vyfláknou se na to...chtějí mít víc dětí, ale to by mohlo přece počkat, ne?
Reagovat
Vojtiik
treba nebavi ji to a ma moznost zvolit si jinak, nic ji netlaci.. nekteri se chcou venovat i jinym vecem nez jen tenisu :)
Reagovat
smazaný uživatel
Je obdivuhodne, ze po navratu po porodu ihned vyhrala grandslam. Ke Kim mohu rict jen dobra slova. Neni typ, o kterem pises, ona se tenisem bavi-chybel ji a proto se vratila. Nicmene je to jiz matka a jako matka musi myslet. Urcite by kvuli tenisu nechtela zanedbat svou dceru ve smyslu neuzit si zlomovych situaci jejiho zivota jako je nastup do skoly apod. Matka tenistka ma jine mysleni. Co se tyce tech, co jeste dite nemaji, pak vsechny nechteji rodit az po tricitce treba. Nebo jejich pritel chce dite a oni musi volit. Tenis jim dost dal, pak zvoli materstvi, osobni zivot.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslim, že po olympiádě vydrží ještě do US Open a i do konce sezony.
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud na olympiade uspeje, urcite vydrzi do konce sezony.
Reagovat
smazaný uživatel
myslim, že ikdyby neuspěla, tak si svoji srdcovku (US Open) nenechá na konec kariéry ujít.
Reagovat
smazaný uživatel
Potesujici zprava. :-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist