Comeback vyšel. Roddick s Fishem v Atlantě postupují

30. 7. 2015, 08:10
Rozhovory 8
Andy Roddick slavil při svém jednorázovém návratu k tenisu na turnaji v Atlantě vítězství. Dvaatřicetiletý Američan ve dvojici s krajanem Mardym Fishem porazil v prvním kole čtyřhry 7-6 6:4 Lu Yen-hsuna z Tcha-wanu a Brita Jonathana Marraye. Ve čtvrtfinále jsou také světové jedničky Bob a Mike Bryanovi.
Andy Roddick a Mardy Fish

Roddick se představil na okruhu ATP téměř tři roky po ukončení kariéry. Na turnaji, kde získal svůj první a poslední titul, startuje především kvůli dlouholetému kamarádovi Fishovi, jenž se po problémech se srdcem rozloučí na US Open s tenisem.

"Mardyho comeback je úžasný příběh. Skutečnost, že se v létě znovu pokusí o návrat, je pro tenis vzrušující," řekl dvaatřicetiletý Roddick.

"Jsme dlouholetí přátelé a ještě jednou a naposledy si spolu chceme zahrát. Chci si zahrát se svým přítelem a trochu se podílet na jeho návratu," vysvětlil bývalý nejlepší tenista světa, který v Atlantě získal dva tituly ve dvouhře. Trofej z roku 2012 byla jeho poslední a celkově 32. na profesionálním okruhu.

"Když nehrajete tak dlouho, nevíte, co můžete očekávat. Ale strašně mě to bavilo, chtěl jsem hodně vyhrát, až mi Mardy musel říkat, 'Andy, uklidni se'," řekl Roddick po postupu do čtvrtfinále. "Ale užil jsem si to a řekl bych, že Mardy také. Byla v tom spousta nerozehranosti, ale myslím, že jsme to dobře maskovali," uvedl vítěz US Open z roku 2003 a trojnásobný wimbledonský finalista.

Úspěšně vstoupili do turnaje také nasazené jedničky Bob a Mike Bryanovi, kteří si v domácím prostředí hladce poradili s australským párem Samuel Groth/Chris Guccione, které smetli za 45 minut hry 6-2 6-1. Američané v utkání vyhráli 21 z 21 bodů po prvním podání a při vlastním servisu ztratili pouhé tři fiftýny.

Komentáře

8
Přidat komentář
smazaný uživatel
Sakra ten Andy na tom okruhu tak strašně chybí!!! :-/ Škoda, že to zapíchl tak brzy..:-(
Reagovat
Gracias_Mendoza
byla krása koukat na ten jeho serve, měl dokonce jeden z nejistějších 2nd servů
Reagovat
carolyn
Najednou :-P pamatuju si jak si byl rád, že ukončil karieru a nekazil ti tikety :-)
Reagovat
SwissMaestro
Bylo by krásné kdyby z jednorázového comebacku byl dvourázový a Roddick si zahrál čtyřhru i na US Open....
Reagovat
Roger_Federer
Docela stim pocitam, predpokladam, ze tady chteli zkusit jak to pujde.
Roddick na hrad.:)
Reagovat
kada.tom
Paráda :-)
Reagovat
smazaný uživatel
A-Rod a já sem radši spal - ostuda mě! :D
Nenašel by někdo highlights, prosím?
Reagovat
smazaný uživatel
myslím, že na jůtůp se to brzy objeví, v tuto chvíli to tam ještě není
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist