Connors chystá na příští rok autobiografii

20. 6. 2011, 16:11
Aktuality 0
Tenisová veřejnost se může těšit na další bonbonek. Nepůjde tentokrát o výkony na kurtu, ale o autobiografii bývalé světové jedničky Jimmyho Connorse. Američan podepsal smlouvu s vydavatelstvím HarperCollins a kniha by měla vyjít příští rok v červnu u příležitosti jeho šedesátin.
Profily hráčů
Jimmy Connors - již bývalý trenér Andyho Roddicka

Memoáry někdejšího vítěze osmi grandslamových titulů by měly obsahovat všechny zajímavé partie jeho života. Od jeho rivality s krajanem Johnem McEnroem až po osobní život, ve kterém mimo jiné prožil románek s Chris Evertovou.

Connorsova biografie bude očekávána s velkým napětím. Hráč přezdívaný Jimbo totiž za své kariéry přinesl do hry pořádný rozruch. Byl obdivován i nenáviděn, protože pro vítězství byl schopen udělat vše a na kurtu se choval skoro jako v ringu.

Poprvé usedl na světový trůn 29. července 1974 a vydržel na něm nepřetržitě tři roky. Pak se do čela ještě několikrát vrátil, naposledy v červnu 1983. Na okruhu ATP získal dohromady 109 turnajových titulů, což dosud nikdo nepřekonal.

pva, ČTK

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist