Čorič stále není fit, přijde i o French Open

16. 5. 2021, 10:31
Aktuality 0
Čtyřiadvacetiletý Chorvat Borna Čorič se dva týdny před startem odhlásil z Roland Garros. 29. hráč světa stále nevyléčil bolavé rameno, kvůli kterému nehraje od začátku března.
Profily hráčů
Borna Čorič (© AFP)

Bývalá světová dvanáctka Borna Čorič letos odehrál tři turnaje. Naposledy se představil začátkem března na halovém podniku ATP 500 v Rotterdamu, kde vypadl v semifinále po porážce s Maďarem Mártonem Fucsovicsem. 

Tehdy si v zápase poranil pravé rameno a od té doby už dva měsíce nehraje. Přišel již o čtyři turnaje Masters v Miami, Monte Carlu, Madridu a Římě a nyní je jisté, že bude muset oželet celé antukové jaro. 

24letý Chorvat se odhlásil z Roland Garros, na kterém od svého debutu v roce 2015 nechyběl. Ze šesti startů byl čtyřikrát ve třetím kole, pouze loni vypadl v prvním kole. Kdy bude schopný vrátit se na kurty stále neví.

Letošní French Open na pařížské antuce začne o týden později v neděli 30. května. Kromě Čoriče se zatím odhlásili ještě Australan Nick Kyrgios a Brit Kyle Edmund. Ženy zatím žádnou oficiální omluvenku neposlaly.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist