Čtvrtfinále v Ostravě bude bez Češek. Ve druhém kole skončily Muchová i Plíšková

22. 10. 2020, 16:45
Aktuality 107
WTA OSTRAVA - Ze sedmi českých tenistek se ani jedna nedokázala dostat do čtvrtfinále domácího halového podniku WTA Premier v Ostravě. Ve druhém kole dnes ztroskotaly Karolína Muchová, jež nestačila na nasazenou sedmičku Belgičanku Elise Mertensovou, i turnajová dvojka Karolína Plíšková, která ve svém úvodním vystoupení podlehla Rusce Veronice Kuděrmetovové a nedokázala jí oplatit srpnovou porážku z Western & Southern Open v New Yorku.
Karolína Plíšková (© AFP)

Karolína Muchová v Ostravě začala v úterý drtivou výhrou 6-1 6-1 nad Číňankou Shuai Zhang, v dnešním zápase druhého kola ale neuspěla proti Elise Mertensové. Sedmoé nasazené Belgičance nedokázala ani jednou sebrat podání a prohrála 4-6 2-6.


Muchová mohla stejně jako v úvodním kole sebrat soupeřce podání hned v první hře, ale nevyužila ani jeden ze čtyř brejkbolů. "Měla jsem dva na raketě a nedohrála to, to asi rozhodlo první set," řekla Muchová v České televizi.

O dvě hry později měla další šanci prorazit Mertensové servis a znovu neuspěla. Ve zbytku utkání už se k brejkbolům nedostala. "Servírovala dobře a já jsem na returnu nezářila," přiznala Muchová.

Sama nabídla soupeřce první brejkbol až za stavu 4-5, neodvrátila ho a tím přišla i o celý set. Ve druhé sadě už byla Belgičanka lepší. "Určitě jsem mohla zahrát líp, víc bojovat, ale nemohla jsem to v sobě probudit," hodnotila čtyřiadvacetiletá Češka.

Mertensová ve čtvrtfinále vyzve čtvrtou nasazenou Bělorusku Viktorii Azarenkovou, se kterou v září v osmifinále US Open uhrála jediný game.

Karolína Plíšková hrála první turnaj po vyřazení ve druhém kole Roland Garros a do soutěže vstupovala soubojem s Ruskou Veronikou Kuděrmetovovou, s níž před dvěma měsíci prohrála na Western & Southern Open v New Yorku. A nestačila na ní ani na domácí půdě, byť získala první set.

Ještě na začátku druhé sady šla do brejku na 2-1, Ruska si pak vzala pauzu na ošetření a vzápětí získala servis zpět. Dobře podávala a dlouhými míči nepouštěla Češku k aktivnější hře.

V koncovce druhé sady Plíšková stihla jeden brejk smazat, ale pak znovu neudržela podání. Na začátku třetí sady prohrávala šestá hráčka světa Plíšková rychle 0-3, sice snížila na 3-4 a podávala, ale o servis přišla čistou hrou. V následujícím gamu kvalifikantka Kuděrmětovová ukončila zápas desátým esem a zvítězila 4-6 6-4 6-3.

"Nebyl to špatný zápas, ale špatně dopadl. Ona hraje rychle, vabank, někdy jí to tam spadne a někdy ne. Její hra mi úplně nesedí. Byly tam i dobré výměny, dobré chvilky a prostě to dopadlo takhle. Zbytečné nad tím přemýšlet víc," řekla Plíšková, která se po prvním setu zhoršila na servisu. "To byl asi největší rozdíl," dodala 28letá Češka.

"V prvním setu jsed hrála až moc agresivně a to nebylo to ideální řešení. Ve druhém jsem se snažila hrát víc v klidu a trpělivě. O každém úderu jsem více přemýšlela a to se ukázalo být klíčové," komentovala Kuděrmetovová.

Kuděrmetovová ve čtvrtfinále narazí na Američanku Jennifer Bradyovou, která přehrála 7-5 6-2 jinou ruskou kvalifikantku Darju Kasatkinovou.

Do dvouhry zasáhlo sedm domácích hráček a stejně jako Plíšková a Muchová dohrála ve druhém kole i kvalifikantka Barbora Krejčíková. Barbora Strýcová, Kristýna Plíšková, Kateřina Siniaková a Tereza Martincová dohrály v prvním kole. Petra Kvitová se v týdnu před turnajem odhlásila, protože ukončila sezonu. Markétu Vondroušovou do hry nepustil pozitivní test na Covid-19.

Do semifinále čtyřhry postoupily nasazené dvojky Kateřina Siniaková s Barborou Krejčíkovou, které si poradily 6-4 2-6 10-5 se švýcarsko-polským párem Jil Teichmannová a Magda Linetteová. O vítězství rozhodly skvělým vstupem do super tie-breaku, v němž získaly prvních sedm bodů.

"Hodně nám pomohlo, že jsme super tie-break dobře začaly. Jsme rády za postup," řekla Krejčíková v České televizi.

Džabúrová vyřadila Ostapenkovou
Ons Džabúrová si popáté v sezoně zahraje čtvrtfinále na okruhu WTA. Mezi osmičku nejlepších hráček halového turnaje v Ostravě se tuniská tenistka dostala po výhře 6-4 6-4 nad Lotyškou Jelenou Ostapenkovou.

Přemožitelka Barbory Strýcové z 1. kola Džabúrová letos hrála mimo jiné i čtvrtfinále Australian Open. O první semifinále v roce se v pátek utká s Řekyní Mariou Sakkariovou, přemožitelkou turnajové jedničky Eliny Svitolinové z Ukrajiny.

Obrat se v Ostravě povedl Aryně Sabalenkové z Běloruska. Turnajová trojka už prohrávala s americkou kvalifikantkou Cori Gauffovou ve třetím setu 2-5, ale nakonec uspěla v tie-breaku a zápas vyhrála 2-6 7-5 7-6(2).

Šestnáctiletá Gauffová, jež v prvním kole vyřadila Kateřinu Siniakovou, dvakrát podávala ve třetím setu na výhru, ale Sabalenková agresivní hrou vyřazení odvrátila a vyhrála za dvě a čtvrt hodiny.

"Výborně se pohybovala a těžko se proti ní výměny ukončovaly. Na stav jsem nemyslela a hrála míč po míči," řekla světová dvanáctka, která mečbol proměnila esem. Ve čtvrtfinále bude hrát s další kvalifikantkou Sarou Sorribesovou ze Španělska.

• WTA PREMIER OSTRAVA •
Česko, tv. povrch / hala, 528.000 dolarů
čtvrteční výsledky (22. 10. 2020)
• Dvouhra - 2. kolo •
Kuděrmetovová (Rus.) - Kar. Plíšková (2-ČR) 4-6 6-4 6-3
Mertensová (7-Belg.) - Muchová (ČR) 6-4 6-2
Sabalenková (3-Běl.) - Gauffová (USA) 1-6 7-5 7-6(2)
Džabúrová (Tun.) - Ostapenková (Lot.) 6-4 6-4
Bradyová (USA) - Kasatkinová (Rus.) 7-5 6-2
• Čtyřhra - čtvrtfinále •
Krejčíková/Siniaková (2-ČR) - Linetteová/Teichmannová (Pol./Švýc.) 6-4 2-6 10-5
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

107
Přidat komentář
Jan
Už včera mě napadlo, že to tak může dopadnout a také dopadlo. Máme 9 hráček ve stovce, 2 v desítce, ale konkurenceshopné v současnosti moc nejsou. Jak narazí na lepší hráčku, mají problémy.
Reagovat
EllNino
No nevím, tohle byl asi nejhorší turnaj Češek za letošní rok ... málokdy se stane, aby se aspoň jedna naše nedostala do čtvrtfinále ... na antuce měly na velkých turnajích dobré výsledky, letošní sez=ona je podivná, ale určitě měly naše holky horší ... loňská byla výjimečná
Reagovat
lvicek
Taky si rikam, jako jedna vyhra v hlavni soutezi + jedna "nutna" vyhra, to beru dost jako propadak... No tak co se da delat, bohuzel asi zadna z nasich po velmi vyjimecnem poharu z Ostravy dostatecne netouzila.
Reagovat
Alien
Tak to je snad jasný, když nehrála naše jednička Petra Kvitová, ne?
Reagovat
FulnekUltras
Výsledky v gatesvirové prázdnotě je třeba brát hodně specificky.
Reagovat
Fransoas
Dnes měla asi hodně nešťastný den už od rána.Celkem jsem byl překvapen jak dva vyložené míčky není schopna proměnit.Proti takové hráčce musí tyto vyložené příležitosti využít - pokud tomu tak nebude už není v herní pohodě,nedokáže nic uhrát a soupeřka toho okamžitě využije.Tady žádná taktika od trenéra nehraje roli.

Karolína Plíšková hrála podobně.Přenechala soupeřce iniciativu a řítila se tímto do pekel.Toto je asi hlavní důvod,proč prohrála.Žádný plán B ani C už nemá.Pak už to vypadá jakoby nechtěla hrát.Více mi zklamala než Muchová.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
o začátku jsem psal to samé a s bezradností jsem odkazoval na druhý set. Chápu, že Mertens už byla rozjetá a těžko k zastavení, ale prostě to chtělo aspoň zkusit změnu. Přece musela být připravena na to, co Mertens hraje nebo spíš vrací...
Reagovat
tommr
naše hráčky v Ostravě zklamaly na celý čáře. Začalo to už odhlášením Petry Kvitový a vrcholem bylo dnešní tragický vystoupení Karolíny Plíškový ... smile
Je strašně smutný, že na největším WTA turnaji jakej se kdy u nás pořádal se nedokázala ani jedna z našich hráček hecnout a podat nějakej lepší výkon ... smile
Reagovat
FulnekUltras
Tak ono to dneska všeobecně není jednoduchý ani pro ty holky. Pasivně sledovat je o něčem jiném. Až pravda o kovidšmejdu vyleze najevo úplně, bude to na soud úrovně Norimberského tribunálu.

https://www.novinky.cz/koronavirus/clanek/unikl-z-cinske-laboratore-ale-nebyl-vyroben-tvrdi-prymula-o-koronaviru-40340135#dop_ab_variant=0&dop_req_id=VnXKYfbxKyT-202010221922&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=3&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
Reagovat
Aussie
smilesmilesmile
Reagovat
Jan
Varování pro lidstvo /vakcína na Covid-19/
https://lbry.tv/@Resurrection:d/varovani-pro-
lidstvo:8
Reagovat
Jan
https://aeronet.cz/news/manzelka-slovenskeho-premiera-sedela-v-managementu-soukrome-skoly-v-trnave-kterou-ovlada-stejny-podnikatel-jenz-ridi-i-spolecnost-eurolab-lambda-viteznou-firmu-v-podivnem-tendru-na-mamuti-zakazku/
Reagovat
smazaný uživatel
zkus lepší čtivo.
Reagovat
Jan
Tady máš stejnou informaci odjinud: https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/566076-desiatky-milionov-za-testy-idu-do-trnavy-firma-vzbudzuje-otazniky/
Reagovat
FulnekUltras
Děkuji, žes to sem dal. Ještě pořád lze tu obrýlenou miliardářskou zrůdu zastavit. A odzkoušet jeho vakcinační "upgrade" nejlépe přímo na něm.

mj. od 46:00, ale rozhodně to stojí za TO celé - tím spíš, že teď prý ;-) budeme mít všichni času dost...
Reagovat
Jan
Covid vyvíjely laboratoře v USA, kde má většinový podíl Bill Gates. Pak ten vývoj v USA zakázali, tak to přesunuli do Austrálie a jezdili se tam učit s tím pracovat Číňani. Financoval to Gates i EU. Následně vývoj covidu dokončili v laboratořích ve Wuhanu, odkud unikl/byl uniknut.
Reagovat
Jan
Ještě je pravděpodobné, že covid rozprašovali z letadel po celé zeměkouli, protože se dostal i na ostrovy, kde nikdo nejezdí.
Reagovat
Fandina
Jsi směšný. Myslí hlavou.
Reagovat
Jan
https://aeronet.cz/news/video-na-staromestskem-namesti-probehla-operace-mlyn-podle-treninkoveho-manualu-zasahovych-sil-ministerstva-vnitra-svedecke-video-dokazuje-ze-utvary-ministerstva-vnitra-hermeticky-uzavrely/
Reagovat
Jan
https://aeronet.cz/news/cesko-se-stalo-svetovou-vykladni-skrini-hoaxidu-19-tak-okate-ze-hausnumerum-o-nakazenych-lidech-neveri-uz-ani-clenove-zdravotniho-vyboru-snemovny-je-to-potvrzeno-grafem/
Reagovat
Jan
MUDr. Soňa Peková, PhD. - nový rozhovor o koronaviru (komplet verze)
https://www.youtube.com/watch?v=gG7oEmuVrH0
Reagovat
Mr.Pink
uz zase? snad od ni bude brzy klid, 10 let v base, pak uz lidi zapomenou
Reagovat
FulnekUltras
jestli by si měl jít někdo dřepnout za cílené šíření poplašných zpráv a psychické deptání slabších kusů obyvatelstva, velmi pravděpodobně opět za americké peníze, tak je to genderově vyvážená antibabišovská figurka jménem Flegr - i s tím jeho Micíkem smile
Reagovat
Krisboy
Ach ty Karolíny smile
Reagovat
LukasH
WTA Premier v Ostravě a QF bez Češek...Petro, ty to vidíš!
Reagovat
Blondie
Škoda, že nehrála :(
Reagovat
Aussie
Když jsme kdysi dávno potřebovali v divadle zpěvačku a pořádali konkurs, náš hlavní hudební expert, dnes už zemřelý přítel Rudolf, těm které byly výrazně nedobré svůj verdikt často oznámil slovy: "Měla by es vdát."
Tohle bych dneska poradil Karolíně Plíškové. Musela by se ale nejprve rozvést...
Reagovat
Blondie
Nemyslíš, že je celkem ubohé do toho tahat její soukromý život?
Reagovat
Aussie
Ztrácejí lidé s tou věcí, kterou zásadně nejmenuji, abych ji zbytečně neposiloval (podle prastarých mudrců), také smysl pro humor?
Reagovat
FulnekUltras
smile smile
Reagovat
sojka1
asi jsem malo bystra, ale primer nechapu, Kaja neni zadna adeptka, uz davno dokazala, ze zpivat umi... ale to nic, vlastne podobne nechapu ani ty borce zde, pro ktere je cizi prohra zrejme osobni vitezstvi... fuj, nezamavam jim ani, jsem znechucena. A to jsem dnes nevidela ani micek, zaplatpanbu, Karolinky asi opravdu tenisove nic moc, to nikomu neberu. A vyhucela mi i Penko, takze alespon ta Aryna, i kdyz smutna cerna ovecka mi vubec nevadi....
Reagovat
Dobry-den
Ještě je vlastně Linec, ne? Takže možná ještě nějaké ty ostudné výkony našich letos uvidíme. smilesmilesmile
Ale nevím, kdo tam bude hrát, tak se nechám překvapit.
Reagovat
tommr
údajně tam má hrát Katka Siniaková. O dalších hráčkách od nás nic nevím ...
Reagovat
Vaslab
Jj, Katka je v entry listu do hlavní soutěže. Kromě ní ještě Markéta.
Bára Krejčíková zatím 2. pod čarou do hlavní soutěže, Tereza Martincová první pod čarou do kvaldy.
Reagovat
Mantra
já sem vám to říkal vy kluci (a holky) pitomí smile smile
Madame Plíškové tleskám smile
Reagovat
aape
Musím říct, že nejlepší dojem nakonec
herně zanechala Bára Krejčíková,
Kája a Muška hodně za očekáváním
To čtvrtfinále některá z našich dát mohla, škoda té příležitosti..smile
Reagovat
Aussie
Ve druhém setu jsem v jistém místě Plíškové napočítal šňůru 9 prohraných míčů za sebou. O něco později přišla jiná, tentokrát čítající 10 prohraných míčů. Potom už jsem se šel dívat na golf. Vrátil jsem se jen, abych si potvrdil výsledek. Tohle má být hráčka top 5, nedávno ještě světová dvojka, kdysi dokonce jednička?
Reagovat
Krisboy
9 míčů v řadě prohrála Ruska. Karolína zvládla prohrát 12. Dvanáct! smile
Reagovat
Alien
Prosím vás. O jakém titulu zde byla včera v podání nejmenovaného respondenta řeč? Nějak si to nemohu vybavit!
Reagovat
Andrew89
Titul lemra roku
Reagovat
Blondie
Dneska tak nelemrovala, ne...? Alespoň co jsem čučela :)
Reagovat
r176
Nedávno zde byl článek : Bylo by hezké zakončit sezónu titulem smilesmilesmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Dyť jo, bylo by...smile
Reagovat
PetaM
Třeba nějaký dostane od Ježíška.
Reagovat
aape
Co třeba nový titul
Lost Chances Queen smile
Reagovat
EllNino
Tynda, Bára S. - bez šance
Katka - bojovala, ale zbrklost opět rozhodla
Muška - jasná výhra nad Zhang, ale i celkem jasná prohra s Mertens, nic moc
Kája - škoda slov

Potěšily jen Terka a Krejča, ale to je málo

čtvrtfinále bez Češek, ano, je tu narváno a nehrála Petra a Markéta ... ale aspoň jedna tam postoupit měla
Reagovat
Dobry-den
Když jsem psal minule o fiasku já, tak jste měli připomínky. smilesmilesmile
Reagovat
Mr.Pink
tys to psal po porazkach katky s barou strycovou, od kterych se vitezstvi neocekavalo
Reagovat
Dobry-den
Favoritkami možná nebyly, ale kolaps Katky v závěrech setů a úplný výbuch Báry byly obrovskou ostudou!!! smilesmilesmile
Reagovat
Mr.Pink
jaky vybuch strycove? ons je herne uplne nekde jinde, nemela zadnou sanci
Reagovat
Dobry-den
Byla slabá jak čaj.
Reagovat
Dobry-den
Celkem 7 Češek se objevilo v hlavní soutěži. A kolik jich máme ve čtvrtfinále? smile
No ale aspoň máme to trápení za sebou. smile
Sezóna 2021 snad už proběhne v normálním duchu.smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Bohužel, je to vostuda, to nemohu říctsmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
už není Ace Queensmilesmile?
Pěkně odevzdáno. Bude v sezóně 2021 líp?
Reagovat
Blondie
Ani zdaleka už není Ace Queen :) letos je na tour v počtu es až 11. Před ní jsou jak Kristýna, tak Peti Kvitová.
Reagovat
tommr
i dneska dala víc es soupeřka (Karolína 9, Ruska 10) ... smile
Reagovat
zfloyd
nádsherný eso z druhého servisu smile
Reagovat
lvicek
Co to tam Karolina vyvadi? Vidim vicemene az ted par vymen z druheho setu a teda zrovna to, co vidim, tak fakt nic moc.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Typický druhý set Karolínysmile
Reagovat
com
hmm, takze na treti set kaslu smile dobrou smile
Reagovat
lvicek
Spravnej fanda se nezapre! smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Karolína Vlažná si kráčí za prohrou.
Reagovat
MFish
Kdyby Kudermetova nehrála v prvním setu šíleně, už mohl být konec.Co čekat od Avatara...ta aktuálně nemá ani na top 20...ale hlavně, že má vyděláno, to ostatní má u...
Reagovat
Alien
Komu říkají Avatár?
Reagovat
MFish
https://i.pinimg.com/originals/bc/eb/5a/bceb5ad5fa1b3d505b4927e6de480914.jpg
Reagovat
com
prvni set smilesmilesmile
Reagovat
tommr
zatím dobrý. Karolínu drží servis se kterým má Ruska docela potíže ... smile
Reagovat
tommr
Kudermetova sice začala ve velkým stylu, ale ted se zdá, že má nějaký zdravotní potíže ... smile
Reagovat
com
no uvidime jesteli skrečne, nebo zas jen jako dalsi znamy firmy taktizuje a bude ted behat jako laňka smile
Reagovat
zfloyd
za tohodle stavu asi netaktizujesmile
Reagovat
com
smilesmile Karolina v televizi smile
Reagovat
tommr
Karolína si zápas prohrala hned v úvodu kdy zahodila všechny brejkboly, který jí v úvodu špatně hrající Mertensová nabídla. Minimálně ve dvou případech přitom byla ve stoprocentní šanci. Soupeřka hrála naopak při brejkbolech s přehledem a proměnovala je ... smile
Mertensová je průměrná hráčka, která těží z toho, že nemá žádnou vyloženou slabinu a trpělivě čeká na chyby soupeřek. To jí stačí na jiný průměrný tenistky jako je třeba Muška, ale proti těm nejlepším nemá šanci. Čekám, že jí Azarenka zase pěkně vypráší kožich ... smile
Reagovat
Mr.Pink
muchova neni prumerna tenistka, pristi rok zautoci na top10
Reagovat
tommr
s Kotyzou jako trenérem? Na to zapomen. Muška bude ráda když se udrží v top-50 ...
Reagovat
Mr.Pink
povime si na konci pristiho roku, pokud bude zdrava, tak se okolo te desitky bude pohybovat
Reagovat
Krisboy
Já jsem svědek smile
Reagovat
blixa
Jehovův ? smile
Reagovat
Krisboy
smile
Reagovat
blixa
A Strážnou věž bys neměl ? smilesmilesmile
Reagovat
Krisboy
Tu odebírám. smile

Jestli chceš, půjčím ti vázané kompletní ročníky. Ale ručíš mi za ně hlavou! smile
Reagovat
Esgalnor
Zas tak moc jsem to driv nesledoval, takze se chci zeptat - co presne je s Kotyzou spatne? Dotahl Petru ke dvema GS, Baru do SF Wimbledonu a Karolinu na svetovou jednicku... napada me jen, ze ty vykony pod nim nebyly uplne vyrovnane, ale nevim.
Reagovat
Mr.Pink
nekteri si predstavovali, ze petra ziska 10 gs. ze se to nepovedlo vycitaji kotyzovi
Reagovat
FulnekUltras
něco podobného jako dneska gatesvir průser a vůbec všechno špatné Babišovi - je to přece tak lákavě jednoduché...

https://www.youtube.com/watch?v=EhnAEbEUu8Q
Reagovat
Mr.Pink
s konspiracnimi teoriemi jdi vis kam :)
Reagovat
FulnekUltras
nepopírám, že využít v "krizové" kampani momentálně právě stát s početnou populací bezohledných rozchlastaných prasat, je pro kohokoliv poměrně velmi snadné ;-)
Reagovat
Pedronegro
no, neřekl bych, že je Muška jen průměrná, ale delší dobu jsem ji neviděl hrát a dnes mi připadala jiná, bez výbušnosti, trochu zpomalená a u míčů pozdě, nakonec tak nějak apatická, taky mi přišlo, že asi nabrala i nějaké to kilo, takže je to možná jedno s druhým ....
Reagovat
Tomas_Smid_fan
sedla Mertens na lep. Část viny, možná i půl, ale leží na Kotyzovi kvůli taktické přípravě. Místo aby ve druhém setu něco změnila, byla totálně bezradná, z čehož plynuly i triviální chyby. X krát Mertens zatlačila a bod z výměny odevzdala. Pro mě, jako fanouška hrozný zápas.
Dneska, a neříká se mi to snadno, bohužel vostuda a doufám v důkladný rozbor zápasusmile.
Reagovat
Dobry-den
Byla to fakt bída. smilesmilesmile
Reagovat
Mr.Pink
v jake takticke priprave? kdyz ti nefunguji zakladni udery, tak muzes mit taktiku jakou chces.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Mohl to být kolaps, ale spíš jsem tam viděl bezradnost - jako by nevěděla, co zahrát - a ta jde na vrub trenéra/taktické přípravy.
Reagovat
Mr.Pink
proste nemela den, vubec ji to neletalo, casto mela spatne postaveni, to nemelo s taktikou nic spolecneho. vedela co hrat
Reagovat
FulnekUltras
Od Mouchy se ani víc nečekalo - Mertens je herně někde jinde.
Reagovat
misa
je hodně dobrá tenistka, sice trochu podceňovaná, ale na tom na kurtu nezáleží. Má dobré oba základní údery, pomáhá si podáním, dobře se hýbe a nedělá zbytečné chyby. Připsala si už několik podařených grandslamů včetně semifinále AO 2018. Desítka by jí v kariéře neměla uniknout.
Reagovat
FulnekUltras
smile
Reagovat
aape
No dnes to tak vypadá, že Eliza to bez větších potíží uhraje ve dvou setech, bohužel Muška dnes nečekaně snadná kořist smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Mertens hraje dobře, ale Muška ji na začátku zbytečně pustila do zápasu. Kdyby vyhrála ten první gem, možná by se vzpamatovala až po prohraném setu. Takhle dotahovat se setem dole, to je špatný. A Muška chybuje o dost víc než v prvním setu.
A brejk, co visel ve vzduchu bohužel přišel...
Reagovat
Tomas_Smid_fan
přichází o gemy ani neví jaksmile. Asi by na tom měla s Kotyzou zapracovat, myslím v tomhle případě taktiku.smile
Reagovat
tommr
no s Kotyzou to Muška moc nevytrhne ... smile
Reagovat
FulnekUltras
teď už moc s nikým smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Mušce ulétl první set do... Toho jsem se obával na začátku při zahozených BB. A nezahazovala jen v prvním gemu. Mertens pak stačí jedna šance a využije jismilesmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Ve statistikách prvního setu na tom byla Muška dokonce líp, ale to jsou prostě ty zkušenosti, kdy jak hrát a i z mála udělat zápas. Mertens je na tomhle povrchu hodně nebezpečná hráčka.
Reagovat
Dobry-den
Muška v prvním setu selhala. Šancí měla dost. Na závěr od Mertensky dostala pěknou lekci z efektivity. smile
Reagovat
dadaft
no, tak to se "povedlo".
set v háji z ničeho nic ...
Reagovat
tommr
to je prostě strašný: Karolína nepromění ani jeden z pěti brejkbolů zatímco soupeřka využije hned ten první. Takhle se vyhrát nedá ... smile
Reagovat
dadaft
pěkný jednoduchý outfit Adidas Karolíně sekne smile
Reagovat
misa
Karolína má celkově hodně "reprezentativní" vzhled. Pěkné držení těla.
Reagovat
brixner
No to jo no...Ale koz moc nemá...smilesmilesmile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist