Další česká čtvrtfinalistka! Vondroušová na US Open překonala bolest a zdolala domácí vycházející hvězdu

4. 9. 2023, 19:50
Aktuality 129
Markéta Vondroušová (24) si poprvé v kariéře zahraje čtvrtfinále US Open, v němž doplnila krajanku Karolínu Muchovou. Úřadující wimbledonská šampionka zvládla třísetový osmifinálový duel navzdory evidentním problémům s levou paží a přetlačila 6:7, 6:3, 6:2 domácí vycházející hvězdu Peyton Stearnsovou (21). O třetí grandslamové semifinále a uhájení neporazitelnosti ve čtvrtfinálových zápasech na majorech bude světová devítka bojovat proti Madison Keysové (28).
Markéta Vondroušová (© Profimedia)

Markéta Vondroušová loni kvůli operaci zápěstí šest měsíců nehrála, na nejvyšším okruhu se po podzimním návratu znovu objevila až letos a v únoru i březnu figurovala mimo TOP 100 žebříčku. Od začátku probíhající sezony je ovšem jednou z nejstabilnějších hráček na tour a díky famózním posledním měsícům okupuje místo české jedničky, debutovala v elitní desítce hodnocení a momentálně se nachází na deváté příčce.

Největší podíl na těchto úspěších má šokující prvenství v polovině července ve Wimbledonu, kde se stala rodačka ze Sokolova první nenasazenou šampionkou nejslavnějšího turnaje v open éře. Žádný útlum po prvním velkém triumfu a teprve druhém na nejvyšším okruhu se nekoná. Po osmifinále v Montrealu a čtvrtfinále v Cincinnati nechybí v závěrečných kolech ani na US Open.

Statistiky zápasu Stearnsová - Vondroušová

Do osmifinále ve Flushing Meadows se probojovala podruhé v kariéře a po dlouhých pěti letech, tentokrát po suverénních výhrách nad kvalifikantkou Na-Lae Han, antukářkou Martinou Trevisanovou a nasazenou Jekatěrinou Alexandrovovou. Zatímco v roce 2018 v něm nestačila na zraněnou Lesju Curenkovou, teď sama okusila pocit vítězství navzdory nestoprocentní fyzické kondici.

Vondroušová evidentně od začátku zápasu bojovala s problémem v oblasti levého lokte. Na začátku utkání si nechala Peyton Stearnsovou utéct o tři gamy, ale stav srovnala. V tie-breaku však byla příliš pasivní, uhrála jen tři body a s jejími šancemi na postup to vzhledem ke zdravotním potížím nevypadalo vůbec dobře.

V následujícím průběhu však pomohl lék proti bolesti i soupeřka. Vondroušová byla ve druhé sadě aktivnější, stejně jako domácí vycházející hvězda spáchala osm nevynucených chyb, ovšem měla o šest vítězných úderů více. Přestože dvakrát ztratila servis, pořád vedla. Rozhodující dějství začalo maratonským gamem, v němž česká favoritka proměnila až šestý brejkbol. Od té doby už byla jasně lepší, Američanka v posledním setu vyrobila 22 minel.

Ve čtvrtfinálových bojích doplnila krajanku Karolínu Muchovou, která v úterý nastoupí proti Soraně Cirsteaové. Vondroušová se ve středu pokusí uhájit proti další domácí zástupkyni Madison Keysové svou neporazitelnost ve čtvrtfinále grandslamů, do další fáze prošla před čtyřmi lety na antukovém French Open (finále) i nedávno ve Wimbledonu (triumf).

Vondroušová vyhrála na grandslamech už 11 zápasů v řadě. Česko má dvě čtvrtfinalistky na jednom grandslamu poprvé po dvou letech. Předloni právě ve Flushing Meadows bojovaly o semifinále Karolína Plíšková a Barbora Krejčíková.

"Peyton hrála od začátku výborně. Já se snažila zůstat hlavně v zápase a soustředit se na každý míček. Je to velmi nebezpečná hráčka, která má před sebou velkou budoucnost. Byl to těžký zápas," řekla v rozhovoru na kurtu Vondroušová.

Keysová čekala rok a půl na čtvrtfinálovou účast na grandslamech a teď se mezi nejlepší osmičku dostala už na druhém podniku velké čtyřky v řadě. Po Wimbledonu se to Američance povedlo také na US Open, kde v osmifinálovém derby smetla 6:1, 6:3 světovou trojku Jessicu Pegulaovou. Finalistka ročníku 2017 bude usilovat o šesté semifinále na majorech a první od loňského Australian Open. Ve čtvrtfinále čtyř největších akcí je už podesáté (5:4), na US Open po pěti letech. V New Yorku šla dál v obou případech.

 

Ke čtyřhře se Strýcovou nenastoupí

Zranění Vondroušová v oblasti levého lokte je zřejmě vážnější. K osmifinále čtyřhry po boku loučící se Barbory Strýcové totiž nakonec nenastoupí, do čtvrtfinále automaticky postupují Gabriela Dabrowská s Erin Routliffeovou.

Strýcové zbývá na posledním turnaji kariéry už jen mix, v němž je ve čtvrtfinále s Mexičanem Santiagem Gonzálezem. V úterý by se měli utkat s japonsko-chorvatskou dvojicí Ena Šibaharaová, Mate Pavič.

Článek byl původně publikován pro Livesport Zprávy.

• US OPEN •
New York, USA, tv. povrch, 65.000.020 dolarů
pondělní výsledky (4. 9. 2023)
• Dvouhra - osmifinále •
Vondroušová (9-ČR) - Stearnsová (USA) 6:7 (3:7), 6:3, 6:2
Sabalenková (2) - Kasaktinová (13) 6:1, 6:3
Qinwen Zheng (23-Čína) - Jabeurová (5-Tun.) 6:2, 6:4
Keysová (17-USA) - Pegulaová (3-USA) 6:1, 6:3
• Čtyřhra - osmifinále •
Dabrowská/Routliffeová (16-Kan./N. Zél.) - Strýcová/Vondroušová (ČR) / bez boje
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

129
Přidat komentář
Sinuhet1
Tak pry namozeny loket, potize zacaly uz pred zapasem s Alexandrovou
Reagovat
Sinuhet1
a jeste jsem cetl na puntobreak, ze pry to je mozna tim, te jsou tezsi mice
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Tak snad mají nějakou hráčskou asociaci, aby tohle řešila. Maky není první, kdo si na těžší míče stěžuje. Nebo ať podají hromadnou žalobu na WTA za ušlý zisksmile
Reagovat
makro99
Tak doufám, že to byl Markétin poslední turnaj v deblu, na pár let.. Jako hráčka Top10, GS spolufavoritka, která díky své vysoké konzistentnosti hraje mraky zápasů, by si v tomhle už měla v hlavě přenastavit priority. Jako chápu na rozehrání loni na Vánoce někde v Shrewsbury, ale teď po téhle zápasové šňůře, při té její náchylnosti na únavová zranění - to už člověku hlava nebere...
Reagovat
farr
Hraje je ráda, asi ji to pomáhá i v singlu, ale chtělo by to už full focus na singl, konzistence QF dva GS za sebou je znamení, že by to chtělo no omezit debly co si budem...
Reagovat
makro99
no, hraje je ráda; a ještě navíc má ty kamarádský sklony, takže jednou vytahuje na okruh Miriam, podruhé zas chce pomoct k velkolepé rozlučce Barboře.. pěkný, jednotlivě se to dá vždycky vysvětlit, ale ve výsledku je z toho pak toto..
Reagovat
elsky
smile
Reagovat
frenkie57
nejsem vůbec schopen idenntifikovat. S jednou vyjímkou - a tou je právě Qwinven Zeng. Protože:
1) Je nejvyšší
2) Hraje nejlepší tenis(většinou)
3) je nejhezčí smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Souhlas, ale prekvapila mě X. Wang, co hrála proti Mušce. Ta je taky moc pěkná.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Ale pamatovat si je podle jmen je oříšek. U Wang je štěstí, že je Queensmile Ta je jasná.
Reagovat
elsky
Jo ták, to s tou krásou nebyla ironie? smile
Reagovat
makro99
a to ve 100ce jsou ty Wang rovnou 3 a dvě se liší jedním písmenem - Xiyu vs. Xinyu....
Reagovat
annah
No pak je má někdo rozlišovat...
Reagovat
horska.kraslice
Xiyu a Xinyu lze rozlišit velmi lehce. Každá je úplně jiný typ.
Reagovat
makro99
a pozná se to i v tom přehledu výsledků? já se teda přiznám, že úplně všechny zápasy wangových na okruhu nesleduju..:)
Reagovat
horska.kraslice
"Vondroušová se od roku 2016 stala první wimbledonskou šampionkou, která se ve stejnou sezonu po zisku titulu v All England Clubu probila do nejlepší osmičky i ve Flushing Meadows. Skvělý úspěch si nicméně na její křehčí tělesné schránce opět vybral svoji daň".
https://www.sport.cz/clanek/tenis-us-open-znepokojujici-zabery-vondrousove-ze-zakulisi-us-open-placici-vitezku-utesuje-strycova-5012388#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=sport.sznhp.box&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
Reagovat
Dobry-den
Číňanka udělala to, čeho naše hráčky nebyly v předchozích kolech schopné. A zvládla to i bez existence 1. servisu. smile

V race zůstanou obě naše hráčky před Ons, takže opět o krok blíže k TM, i kdyby turnaj vyhrál někdo z druhého sledu. smile
Reagovat
tommr
jj Jabeur měla správně vypadnout už v prvním kole. Ty tři první kola uhaluzila s neuvěřitelným štěstím ...
Reagovat
frenkie57
V téhle souvislosti je mě nejvíce líto právě Lindy N. , protože proti ní odehrála Žába asi nejkvalitnější utkání. Potom už nestála za mnoho.
Reagovat
hanz
Mrva taky dobraj labil... v rozhodujícím tajbrejku vedl 7:5 a nakonec to projel 8:10... smilesmile
Reagovat
ReadyTeddy
Tohle je no comment. 40:0 a střih, z mečbolu Číňanky s Jabeurovou se ocitáme na rozcvičce mixu... Zaregistrovali ti mamlasové, že jim tam běží pořád zvuk z ženského singla? Nebo tam chrápou? Ale český komentátot jede jak pila, to zas musím ocenit. Sice se dívám na obtloustlou Townsendovou, ale komentátor mě přesvědčuje, jaké má Jabeurová štěstí, že opět odvrací mečbol. Už jsem chtěl napsat dřív, protože v průběhu druhého setu tam prostě nacpali sestřihy z dnešních zápasů, ačkoliv žádná pauza neběžela, takže místo live utkání jsme sledovali nejlepší údery a dosavadní sumář dne. Zajímalo by mě, kdo to tam vede v tom Eurosportu, co je to tam za inženýry? Pes z Pětipes a spol. nejspíš.
Reagovat
horska.kraslice
smilesmilesmile
Reagovat
tommr
nebyl tam nějakej výpadek signálu z toho kurtu? Tohle by přeci neudělali ani úplní magoři ... smile
Reagovat
paddy
Pamatuji Hradec Králové v PVP v 90. letech, kdy ČT vypnula přenos před penaltovým rostřelem o postup. smile Vysílali zprávy či něco jiného.

ČT živí plno darmožroutů, má vyšší tržby než komerční TV. TV poplatek 135 Kč za čtyři nic moc programy je zvrhlost. A ještě chtějí přidat. Ať propustí lidi jako v komerčním sektoru. Je jich tam jako myší.
Za trojnásobek mám 200 kanálů. smile
Reagovat
Frick
To bylo ale velmi křivé obvinění. smile

https://youtu.be/PHe0Ylz1XsQ?t=7802 smile
Reagovat
Liverpool22
perfektní výkon a zasloužený postup smile Jedna Asiatka ve čtvrtfinále je příjemné oživení na WTA - možná se rodí nová Li Na. Žába konečně lekla - jen se tady trápila smile je to dobrá zpráva i pro české holky v boji o TM smile
Reagovat
hanz
Si dělaj pr.el či co? Korýska od 18 a naší od 1? Kolik je tam jako rozdíl hodin... Amíckej HNUS
Reagovat
Liverpool22
Taky to nechápu, ale dle mojí subjekce je to snaha zaříznout Penko - nechápu proč se nehraje např. od 22 a od 1hodin našeho času. V tomhle jsou Amíci holt taktici - asi si Korýsek houknul jak to chce smile
Reagovat
vergus
To je jasné, nechat Jelenu uvařit na slunci brzo po poledni, jinak by vyvolená mohla skončit předčasně..
Reagovat
hanz
Doufám, že tu protěžovanou bl.ku někdo vyndá.... hnus, jak jí pořád všude cpou, přitom je ten její tenis hnus od pohledu...
Reagovat
Liverpool22
Pokud by se hrálo zase večer, tak je určitě větší pravděpodobnost, že Penko vyhraje a Cori vystřílí - takhle je to ve hvězdách - vedro určitě hraje pro Cori smile
Reagovat
hanz
No, Korýsek žádnou jistotou neoplývá, ty její zápasy jsou třísetový, to neznačí, že by se jí extra dobře hrálo... Jestli Penko seřídí mířidla, tak Korýska smete z povrchu zemského...
Reagovat
Liverpool22
doufejme, že se Penko dobře vyspí - o to více jí budu fandit, když Amíci takto tlačí Cori - všechno by mělo mít nějaké meze
Reagovat
horska.kraslice
Cori není konkurentkou našim do TM, ale Ostapenko by mohla. Takže z tohoto pohledu bychom měli momentálně fandit Cori.
Reagovat
Liverpool22
To je hezký, ale na druhé straně pro Mušku je v případném SF určitě lepší Penko než domácí Cori. Pestrá hra Mušky platí spíše na Penko než na Cori, která se výborně pohybuje a skvěle pokrývá celý kurt smile
Reagovat
horska.kraslice
S tím lze samozřejmě souhlasit, teď jde o to, co je větší priorita?smile
Reagovat
Liverpool22
Určitě GS titul pro Mušku smile
Reagovat
tommr
čímž by se vyřešil i TM ... smile
Reagovat
horska.kraslice
Bingo!
Reagovat
horska.kraslice
Ale co Markéta?
Reagovat
tommr
když prohraje s Muškou ve finále tak na tom budou v Race skoro stejně ... smile
Reagovat
tommr
to máš pravdu ale fandit tak okatě protěžovaný Gauffový je aspoň pro mě skoro nemožný ...
Reagovat
horska.kraslice
Jojo, to je ten boj protikladů. smile
Reagovat
R01316
tak kdyz zatahli strechu dneska, tak to udelaji i zitra, zlast kdyz zitra ma byt vetsi horko
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Tak aspoň, že Muška nehraje v poledne, ne?smile
Reagovat
GaelM
Amíci si samozřejmě jedou na sebe, ale pro Mušku je to myslím docela dobrá zpráva. Minule jí to po poledni moc nešlo a teď má být vedro ještě větší. Večerní zápas by jí mohl sednout smile
Reagovat
hanz
Už se vůbec ví, co je s Vondroušovou?
Reagovat
tommr
Nikola v juniorce zvládla i druhé kolo opět ve třech setech ... smile
Reagovat
makro99
Na Nikole je dobře vidět, jak ta juniorka je random, zvlášť to nasazení. Nikola, fakticky jedna z hlavních favoritek, je nenasazená. Zatímco mladší holky - Kovačková, Samsonová - jsou nasazené.. Teď si Nikola zahraje proti turnajové jedničce, která je ale v dospělým rankingu víc jak 300 míst za Nikolou..
Reagovat
tommr
s Jamrichovou to bude předčasný finále ...
Reagovat
makro99
já věřím, že Tereza Valentová má ambice taky na finále :)
Reagovat
tommr
s Terezou by se Nikola mohla teoreticky potkat v semifinále ...
Reagovat
makro99
to by šlo.. jedna finalistka nám stačí :)
Reagovat
tommr
pokud by k tomu došlo budu přát Nikole protože ta na letošním USO s juniorkou končí. Tereza může juniorku hrát ještě příští rok ...
Reagovat
SpacialRecognition
se vyčerpala na češkách a číňanka má dneska snadnou práci, i s 39% prvním servisem v prvním setu. smile
Reagovat
Liverpool22
Tohle jsem přesně tušil - po bitvách vykostila naše holky a nyní lekne. smile Nicméně Zheng hraje výborně smile
Reagovat
tommr
já bych se předčasně neradoval. Jabeur je schopná zápas ještě otočit ...
Reagovat
SpacialRecognition
Dneska to neotočí, je fakt hodně slaboučká.
Reagovat
Liverpool22
smile 5:2 - Zheng super smile
Reagovat
tommr
Číňanky jsou ale obecně dost labilní. Napoprvé Zheng nedopodávala ... smile
Reagovat
Liverpool22
dala 2 dvojchyby. Nyní má druhý pokus - teď nebo nikdy smile
Reagovat
tommr
dobře to dopadlo ... smile
Reagovat
Liverpool22
smilesmilesmile
Reagovat
Liverpool22
zatím super a vede 4:1 - uvidíme zda vydrží tento level. Loni na RG si vyšlápla v 1. setu i na Igu, ale pak odpadla - potenciál, ale mlaďoučká Zheng určitě má smile
Reagovat
GaelM
Otázka je komu vlastně přát, protože proti Sabalence bude mít větší šanci spíš Jabeur...
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Proti Aryně z těch dvou jedině Arynasmile
Reagovat
Liverpool22
Aryna je ve finále pro Mušku ideální smile
Reagovat
tommr
ideální by bylo český derby ...
Reagovat
horska.kraslice
smilesmilesmile
Reagovat
hanz
Nejdřív musí někdo odstranit čoKorýska...
Reagovat
Liverpool22
Penko smile ale bude se hrát ve vedru - zřejmě záměr pořadatelů. Cori je na vedro více zvyklá
Reagovat
EllNino
Dneska získala 40. výhru v sezóně včetně kvalifikace a Fed Cupu, což je nejvíc od roku 2017, ale tam hrála převážně turnaje ITF :)
Reagovat
Tomas_Smid_fan
40 je slušná porcesmile
Reagovat
tommr
a k tomu ještě vyhrála 17 zápasů v deblu ...
Reagovat
makro99
což při její fyzické stránce absolutně nechápu.. proč ten debl hraje, ještě teď
Reagovat
Ronnyx
Tohle bylo jistě velmi těžké rozhodnutí, ale co se dá dělat. Pokud se nepletu Bára si Markétu vybrala sama, měla čas si zvážit všechna rizika pro a proti. Neříkám, že Bára měla počítat se zraněním Markéty co však již předem věděla bylo, že pro Markétu je prioritní singl a je pro něj důležitý natolik že obětuje pro něj i čtyřhru (k výběru myslím došlo až po Wimbledonu)

Co jsem tím chtěl říct:
Báru není třeba litovat, rizikost výběru se odehrává i v tenisu.

Rozhodnutí Markéty (popřípadě obou hraček) bylo jistě uvážené a správné.

Mohl by se opakovat Wimbledon, kdy Markéta se zraněním (asi ne tak vážné jako nyní) dokázala vyhrát.

Báře hodně štěstí do mixu.

Nejdůležitější je však zdraví Markéty ať už to dopadne jakkoliv neboť si ledovala levé zápěstí, což je přesně to místo s kterým loni byla na operaci a tak dlouho nemohla hrát.
Reagovat
paddy
na videu je sice loket, ale jakýkoli komentář k fotbalu je tady vítán smile
Reagovat
horska.kraslice
Pěkně napsáno.

Jen z obrázků nevypadá, že by to bylo zápěstí - naštěstí!!, spíš loketní kloub a jamka. Ovšem s loktem měla Maky problém už v 17 letech, tehdy taky nehrála cca půl roku.....

Snad to dobře dopadnesmilesmile
Reagovat
Ronnyx
V tom případě se omlouvám a lehce jásám neboť mi to připadá rozhodně lepší než operované zápěstí s kterým jsou již letité potíže.
Reagovat
horska.kraslice
Tak, tak, Zvlášť když to zápěstí bylo operované už dvakrát.
Reagovat
GaelM
Nicméně dnes to vypadalo, že už zraněná nastoupila do zápasu. Jestli to zranění cítila už dřív a věděla že debl nedohraje, tak mohla aspoň odstoupit o kolo dřív a pustit dál KrejSi smile
Reagovat
horska.kraslice
Proti KrejSi Maky s Bárou hrály 1.9. Pak 3.9. Maky lehce spláchla v singlu Alexandrovu. Je tedy naprosto mizivá pravděpodobnost, že by už před zápasem s KrejSi cítila nějaké zranění.
Reagovat
farr
Krejcikova se Siniakovou mely holky porazit a mohly hrat dal, jejich problem ze sou vycpely a od brezna uz neuhraly vubec nic. Stejnak by ruply hned další kolo tak je to fuk. Za mě měly by si dat pauzu a na chvíli to roztrhnout. Žádný strom neroste do nebe. Ponorka je pekna potvora...smile
Reagovat
GaelM
Určitě mají ponorku, když se od března prakticky nepotkaly smile
Reagovat
Sinuhet1
Muska zitra v jednu v noci naseho casu
Reagovat
com
a ja to rikal hned.. Pekne se Strecovou vyjebala smilesmile
Reagovat
TtGerza
Má něco s rukou, to si ji jako měla úplně dodělat tvl?
Reagovat
Oin
Nekrmit trolly!
Reagovat
Patapuff
Nemel si to rikat tady, mel si to rict Strýcový.
Reagovat
r176
chudák Barča.smilesmilesmile
Reagovat
horska.kraslice
Věřím, že to bylo zatraceně těžké rozhodování a slzičky ještě určitě potečou. Tak se holky vyplačte a pak si řekněte jo, v deblu jsme odešly bez porážky :-).
No a Maky v singlu, to bude ještě další těžké rozhodování. Kdoví, jestli bude schopná pozítří nastoupit. A vůbec, co a na jak dlouho dál.....
smile
Reagovat
GaelM
smile
Reagovat
TtGerza
Markéta a Bára právě teď odstoupily z debla :((

Snad se dá dohromady na čtvrtfinále ????
Reagovat
lars
rozumne odstoupit z debla
Reagovat
Sinuhet1
Je to des, kez by to aspon nebylo nic dlouhodobejsihosmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
A Mad zdarma SFsmilesmilesmile
Reagovat
bIbec
Měl sem původně víc strach o zdraví Karolíny.

Je to škoda, holky sou to šikovné, ale člověk aby si furt říkal, jestli budou schopné dohrát turnaj / sezónu.

Lidi brblali o kondičce Kvitové, ale odpinkala kariéru víceméně bez vážnějších problémů. Pochopitelně když nebudeme počítat ten incident, co neměl s tenisem nic společného.
Reagovat
SydneyOpen
jojo to je vlastně pravdasmile. Pořád kecy jak to Petra nedává atd. a ona vydržela bez vážnějšího zranění 15 let!! Ano občas zlobili průdušky, občas noha, levá ruka nebo břišní svaly. Ale nikdy nic vážnějšího, že by musela půl sezóny odpískat a pak se další půl sezóny trápit
Reagovat
victim
https://sport.aktualne.cz/tenis/misto-treninku-se-kvitova-natahla-na-plazi-co-dokaze-mi-hlav/r~adc629ecd31c11ed8d680cc47ab5f122/
Reagovat
horska.kraslice
smile
Reagovat
SydneyOpen
Možná je to opravdu tím, že nikdy nešla na krev. Prostě tréninkům nikdy nedávala 100%, nehrála čtyřhry a to tělo nebylo v takové zátěži jako u ostatních holek. Vůbec neříkám že není dříč, ale její přístup se zdá je úspěšný. Má neuvěřitelnou kariéru a k tomu se dokázala vyhýbat zraněním....
Reagovat
lvicek
Ona mela dokonce dva incidenty, co nemely s tenisem nic spolecneho - utok a pak jeste ten podvrtnuty kotnik na tiskovce...
Reagovat
A211
Petra Kvitová možná nedávala kondici tolik ale když o něco šlo tak že se vymačkala co to šlo a to dokáží doopravdický Championi.
Reagovat
victim
Perfektně vystihnuto.Lépe už to ani vyjádřit nešlo.
Reagovat
Petr_Fisk
Dnes by mě potěšila Žábrovka, když by vyhučela s Zheng a nemotala se tak mezi naše holky v race.
Reagovat
com
Dzaberka je taky pripad sam o sobe.. V kazdym zapasu vypada na umreni, ale furt postupuje smile
Reagovat
Mony
Ojojsmile..všechny ženské QF se hrají zítra..
To se to naší Makulce blbě sešlo...ale ještě je tu v záloze Požehnání ze Zhorasmile
Reagovat
Sberatel.kosti
Nene, Markéta by hrála až ve středu.
Reagovat
farr
Samozřejmě, až tradičně SF maj ty dvě holky co začínali až druhý den a prokousali se tak daleko tu smůlu že, nemají den volno jako ty dvě zbylé...
Reagovat
tommr
v průběžném žebříčku se Markéta posunula na 6.místo. Pokud by ale Jabeurová vyhrála svůj večerní zápas odsunula by Markétu zase na 7.místo ...
V letošní Race je na 6.místě s náskokem 1071 bodů na první nepostupové místo ...
Reagovat
Liverpool22
Do boje o TM se zezadu mohou tlačit Keys a Penko - takže by to chtělo aby Žába dnes prohrála smile
Reagovat
horska.kraslice
zaplať pámbu, že vypadla Bencic, z té jsem měla největší obavu jakožto konkurentky pro TM.
Reagovat
horska.kraslice
Věřím, že zdravá Maky by nad Mad vyhrála. Dnes Mad proti Jess, to byl souboj dvou útočných hráček, prostě bum bum a kdo z koho. Ale s Maky by to byl jiný zápas, věřím, že zdravá Maky by ji utavila tak, že by se Mad nakonec vyházela. Ovšem Maky je zraněná, takže tyto úvahy jsou bohužel irelevantní.....
Reagovat
Kijo10
Market, hlavně nehraj ještě dneska debla, a setri se na čtvrtfinále singla!
Reagovat
aligo
Nevěřím že by zrovna Markéta tímhle způsobem Báře ukončila deblovou kariéru smile
Reagovat
lars
Baruna by mela hrat jeste mix
Reagovat
aligo
Ano, ale to není klasický debl
Reagovat
Fransoas
Velice těžký zápas proti další americké vycházející hvězdičce. Navíc v tom hrálo roli hodně domácí publkum. I přes velký tlak a potíže s ramenem to Markéta zvládla - je to úžasná bojovnice. Velká gratulace za zasloužený postup.smilesmile.
Reagovat
Liverpool22
smile smile
Reagovat
SpacialRecognition
po zápase brečela v šatně.
Reagovat
Preview.lover
https://twitter.com/gokotaskes/status/1698758970666573950?s=20
Reagovat
SpacialRecognition
Hm, tak Debl bez šance, že se odehraje a řekl bych tak 90% šance, že se odhlásí i ze singla
Reagovat
Preview.lover
video https://twitter.com/seba_bucur_jazz/status/1698760106446360970?s=20
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Zápas dohrála, vyhrála... Bylo tam znát nějaké omezení? Třeba jí jen mrzelo, že Báře ukončí debla..smile
Reagovat
horska.kraslice
Á jejda. Je tam s Bárou, levou ruku má omotanou ručníkem...... snad bude schopná hrát debla?.......
Reagovat
farr
Snad je Bára soudná a sama řekne že to nepřipadá v úvahu... omg mordovat tam načatou ruku pro nic, Bára navic vůbec končit nemusi, v deblu klidně dalších par let může hrát v naprosté špičce...smile
Reagovat
GaelM
Bára řekla jasně, že končí, kvůli tomu v New Yorku nehrála se Su-Wei, protože ta chtěla bojovat o TM. Takže tohle bylo její rozloučení s ženským deblem - ještě jí naštěstí zbývá mix, takže se bude moct rozloučit na kurtu.
Reagovat
Nenela
Tak to je v cudu. Hlavne at to neni zraneni na pul roku jako vloni smile
Reagovat
Serpens
Nejlepší sezóna za posledních x let?

Na US Open (zatím) dvě čtvrtfinalistky, na Australian open jedna. Na French Open máme finalistku a vítězku Wimbledonu. Dále třeba vítězství Petry v Miami nebo Báry v Dubaji. Taklhe se myslím ještě nedařilo.

Jinak Česko : USA zatím 4:1 v tomto měření nejsilnější tenisových zemí v ženách, Keysová má co vracet. smile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist