Další pokus o návrat: Benešová-Melzerová je přihlášena v Acapulku a Indian Wells

18. 2. 2014, 15:37
Aktuality 8
Březnový v Indian Wells by podle ČTK mohl být prvním po roce a půl, na kterém se představí česká tenistka Iveta Benešová-Melzerová. Bývalá 25. hráčka světa, která od sezony 2012 kvůli zranění nehrála, však stále figuruje i na listině přihlášených hráček na turnaj v mexickém Acapuku, kde se bude už hrát příští týden.
Profily hráčů
Iveta Benešová

Manželka rakouského tenisty Jürgena Melzera byla přihlášena už začátkem roku do turnaje v novozélandském Aucklandu. Na jižní polokouli ale nakonec neodletěla a svůj návrat na kurty ještě odložila.

Naposledy hrála na US Open 2012 a od té doby léčila rameno. Aktuálně nefiguruje v žebříčku WTA. Vzhledem ke zdravotní pauze delší než půl roku má chráněný žebříček a může se na osm turnajů hlásit jako 67. hráčka světa.

Turnaj v Indian Wells, který má dotaci přes 5 milionů dolarů, se hraje od 5. března. Melzerová-Benešová by mohla hrát i na dalším velkém turnaji v Miami od 18. března.

Nicméně už od začátku sezony svítí jméno Melzerové i na listině turnaje v Acapulku, kde se příští týden nebude hrát na antuce, ale tenistky i tenisté se na společném turnaji představí poprvé na tvrdém povrchu. A zatím žádná oficiální zpráva start mostecké rodačky v Mexiku nevyvrátila.

pva, TenisPortal.cz, ČTK, Luboš Zabloudil

Komentáře

8
Přidat komentář
spaniel
Nadpis a hned první věta je pěkný nesmysl.
Reagovat
Frick
moc dlouho hrát nebude, ale v deblu (a mixu :-))) by mohla vydržet, Ale taky může chtít rodinu. Kdyby na to po tom USO 2012 s Jürgenem hupla... :-)))
Reagovat
VlS
ale lehký to nebude.
Reagovat
smazaný uživatel
Mas pravdu,když prohraje nemůžeme ji to vyčítat
Reagovat
smazaný uživatel
Mas pravdu,když prohraje nemůžeme ji to vyčítat
Reagovat
kohlik
Iveta má hrát už příští týden v Acapulku.
Reagovat
smazaný uživatel
ja ji fandim us 4 roky,takze mam velkou radost,moc mi tu chybela.
Reagovat
rychlej
Tak to se těším na paní Melzrovou :-) Taky posila pro FC pokud bude forma :-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist