Dauhá: Šafářová se vrátila porážkou a titul neobhájí. Kvitová zdolala Strýcovou

23. 2. 2016, 16:26
Aktuality 871
Lucie Šafářová v prvním letošním zápase neuspěla. Devětadvacetiletá Češka, jež se na kurty vrací po dlouhodobé nemoci, v Dauhá podlehla Turkyni Büyükakcayové a neobhájí tak loňský titul. Vítězstvím Petry Kvitové skončil český souboj. Světová osmička si poradila s Barborou Strýcovou, vyhrála svůj druhý zápas v sezoně a zůstala poslední Češkou v soutěži. S turnajem se dnes rozloučila také Denisa Allertová.
Lucie Šafářová

Světová dvanáctka Lucie Šafářová od loňského US Open laborovala s bakteriální infekcí, kvůli které strávila týden v nemocnici. Na podzim se ještě stihla vrátit na kurty a koncem října si odbyla debut na Turnaji mistryň ve dvouhře i ve čtyřhře, pak ale nenastoupila ve finále Fed Cupu a od té doby se potýkala s následky nemoci.

Na kurty se devětadvacetiletá Češka vrátila dnes, svůj první zápas po dlouhé zdravotní pauze ale prohrála. Turkyni Cagle Büyükakcayové podlehla 6-7 5-7 a v katarské metropoli neobhájí loňský titul, který je jejím nejcennějším v singlové kariéře.

Proti 161. hráčce světa Büyükakcayové byla na české tenistce vidět nerozehranost. V prvním setu přesto měla v tie-breaku setbol, ale ten nevyužila. Ve druhé sadě byla pauza na Šafářové ještě markantnější - udělala třeba dvě dvojchyby po sobě, ale od stavu 2-5 hrála skoro perfektně, odvrátila i mečbol a srovnala na 5-5. Následně opět příliš chybovala a další dvě hry a tím i zápas po téměř dvou hodinách prohrála.

Petra Kvitová, která je od konce ledna bez trenéra, nezačala proti Barboře Strýcové dobře. Často chybovala, přišla o servis a s finalistkou z Dubaje prohrávala 0-2 a 1-3. Pak ale odvrátila dva setboly, první při svém servisu za stavu 3-5 a druhý při podání soupeřky o hru později. Sadu dotáhla do zkrácené hry, kterou rozhodla ziskem šesti míčů v řadě.

"První set byl hodně vyrovnaný a bylo těžké se udržet ve hře. Musela jsem se hodně povzbuzovat a hrát míč po míči," řekla Kvitová.

Vyrovnaný druhý set rozhodl devátý game. Kvitová si v něm vypracovala dva brejkboly a při druhém udělala Strýcová svoji jedinou dvojchybu v utkání. Kvitová následně zápas doservírovala a pošesté ze sedmi vzájemných zápasů Strýcovou porazila.

"Byl to důležitý zápas. Na začátku sezony jsem se trápila, zpočátku hledala formu a doufám, že mi tahle výhra pomůže," řekla v rozhovoru na dvorci Kvitová, která českou soupeřku na okruhu WTA porazila už poosmnácté za sebou.

V Dauhá spolu obě fedcupové šampionky tvoří pár ve čtyřhře a hodinu po vzájemném duelu v 1. kole jasně vyhrály. Kvitová a Strýcová ve svém prvním společném zápasu na turnaji WTA ve čtyřhře smetly za 40 minut hry 6-0 6-1 tunisko-katarské duo Jabeurová/Mouradová.

"Hrát debla je lepší než trénovat, potřebuju hrát zápasy. Člověk se při hře lépe dostane do podání a returnu a do rytmu," vysvětlovala Kvitová svůj start ve čtyřhře, v níž se příliš neobjevuje.


Kvitová v Dubaji startuje počtvrté a dosud vždy skončila ve čtvrtfinále. Letos si o něj zahraje v prvním vzájemném zápase s osmnáctiletou Lotyškou Jelenou Ostapenkovou, která porazila 7-6 6-0 Rusku Světlanu Kuzněcovovou.

Přes druhou soupeřku v Dauhá nepřešla Denisa Allertová, nad jejíž síly dnes byla Eugenie Bouchardová. Kanaďanka, které se po nepovedené minulé sezoně znovu začíná dařit, sice v úvodní sadě třikrát ztratila svůj náskok, v tie-breaku ale českou tenistku nenechala uhrát ani bod. Třikrát přišla Bouchardová o servis i v dalším setu, sama ale proměnila čtyři brejkboly a za hodinu a půl zvítězila 7-6 a 7-5.

Dohrály Kerberová, Halepová i Bencicová
Kvitová po dnešku zůstává poslední nasazenou hráčkou v horní čtvrtině pavouka. Druhé kolo se totiž stalo konečným pro sedm nasazených včetně tří velkých favoritek Kerberová a Halepové. 

Německá tenistka Angelique Kerberová po nečekaném triumfu na Australian Open odehrála jen Fed Cup a pak kvůli svalovému zranění nehrála. Dnes svůj prvním zápas po třech týdnech nezvládla, když překvapivě prohrála 5-7 1-6 s Číňankou Saisai Zheng.

V trápení pokračuje Simona Halepová, která v osmém letošním zápase utrpěla už pátou porážku a s třetím turnajem po sobě se loučí po svém úvodním vystoupení. V Dauhá druhá nasazená Rumunka a šampionka z roku 2014 neudržela vedení 7-6 a 4-1 s dvěma brejky v zádech proti Jeleně Vesninové, které nakonec podlehla 7-6 4-6 1-6.

"Tohle je moje největší výhra za poslední dva roky," radovala se Ruska Vesninová, jež se loni vdala. Dnešní zápas ukončila ziskem 11 z posledních 12 gamů.

Třetí zápas v řadě prohrála s
větová sedmička Belinda Bencicová. V Kataru osmnáctiletá Švýcarka podlehla snadno 4-6 2-6 Američance Coco Vandewegheové a dál čeká na svou první výhru z pozice hráčky Top 10.

Výsledky - Dauhá (tvrdý povrch, dotace 2.818.000 dolarů):
Dvouhra - 2. kolo:
Kvitová (5-ČR) - Strýcová (ČR) 7:6 (7:2), 6:4
Büyükakcayová (Tur.) - Šafářová (7-ČR) 7:6 (8:6), 7:5
Bouchardová (Kan.) - Allertová (ČR) 7:6 (7:0), 7:5
Saisai Zheng (Čína) - Kerberová (1-Něm.) 7:5, 6:1
Vesninová (Rus.) - Halepová (2-Rum.) 6:7 (1:7), 6:4, 6:1
Muguruzaová (4-Šp.) - Hibinová (Jap.) 6:2, 6:0
A. Radwaňská (3-Pol.) - Bondarenková (Ukr.) 6:4, 6:4
Vandewegheová (USA) - Bencicová (6-Švýc.) 6:4, 6:2
Suárezová (8-Šp.) - Vekičová (Chorv.) 7:6 (7:5), 6:4
Vinciová (9-It.) - Kasatkinová (Rus.) 2:6, 6:4, 7:6 (7:3)
Bacsinszká (11-Švýc.) - Putincevová (Kaz.) 6:2, 7:6 (7:0)
Ostapenková (Lot.) - Kuzněcovová (12-Rus.) 7:6 (7:5), 6:0
Wozniacká (13-Dán.) - Gavrilovová (Austr.) 6:3, 6:3
Niculescuová (Rum.) - Jankovičová (14-Srb.) 3:6, 6:4, 7:5
Babosová (Maď.) - Erraniová (16-It.) 6:4, 6:1
Petkovicová (Něm.) - Gasparjanová (Rus.) 6:3, 6:3

 

Čtyřhra - 1. kolo:
Kvitová/Strýcová (ČR) - Džabeurová/Muradová (Tun./Kat.) 6:0, 6:1
Erraniová/Suárezová (It./Šp.) - Hlaváčková/Hradecká (5-ČR) 3:6, 6:4, 10:6
Matteková-Sandsová/Švedovová (2-USA/Kaz.) - Krejčíková/Jansová-Ignaciková (ČR/Pol.) 6:3, 7:6 (7:4)
pva, TenisPortal.cz, ČTK, Luboš Zabloudil

Komentáře

871
Přidat komentář
smazaný uživatel
Koukám, že Fandina zase perlí :D
Reagovat
Fandina
Hlavně když ty neperlíš.
Reagovat
freeteepek
Deblové spoluhráčky by měly dát Petře jasně najevo, že s ní počítají na celý turnaj a ne jen na první kolo. Že to ty holky baví...
Reagovat
smazaný uživatel
Zalez.
Reagovat
miledus
tak to je pravda
Reagovat
Fandina
Ty děláš, jako by Petra odříkala běžně. Nikdo neví, proč dneska odřekla, tak nepiš, jak se k ní má k do chovat.
Reagovat
Rip.win
Ani ty
Reagovat
Fandina
Ty také ne.
Reagovat
Rip.win
Já jo
Reagovat
smazaný uživatel
Kolikrát se Petra odhlásila ze čtyřhry?
Reagovat
VlS
Souhlas, Barča si na debla může určitě vybírat, škoda, že do toho nešly s Kájou.
Reagovat
COMEON
Konečne hráčky ktoré chodia obe na sieť :)
Reagovat
VlS
Moc pěknej tenis
Reagovat
Kozoroh
Hra a sebevědomí Kvitové je v troskách. Toto prostě není udržitelný stav, Petra by si urychleně měla najít nového kouče, jinak to s ní půjde střemhlav dolů.
Reagovat
janek_da
Nějak jde řízení TP do hajzlu. Pořád starý článek. A dát ráno preview a pak nahradit výsledekem už je asi hodně opovážlivé.
Reagovat
smazaný uživatel
Je fakt, že u top českých hráčů/ek bývaly články hned po zápase...
Reagovat
dadaft
už je.
Reagovat
Lunej..
zase v háji? Ach jo, moje holky mi dávají zabrat teda, Petra se Simonou se můžou vzít za ruce a jet někam k moři. Nuž což, vlastně se nestalo nic převratného, takže se těším na další zápas, pokud nějaký bude :D
Reagovat
tommr
u Petry už mě to ani trochu nepřekvapuje ... :(
Reagovat
gigin
Valí dom. To je jas. Hele nejsou někde stats z dnešního jejího duelu? Díky. Prej měla Lotyška víc winnerů než Petra?
Reagovat
FulnekUltras
však jí to taky Petra od druhého setu často nalívala jak mátoha...
Reagovat
tommr
statistiky W/UE k dispozici sice nemám, ale vzhledem k průběhu zápasu je jasný, že Ostapenko musela mít mnohem víc winnerů než Petra. Na body vyhrála mimochodem Ostapenko 98:79 ...
Reagovat
gigin
Aha aha. Tak díky. To je celkem dost.
Reagovat
VlS
Gigine, nevím to přesně, ale tuší, že to bylo 28:16 nebo tak nějak, na UE 33:33
Reagovat
gigin
jj, díky...
Reagovat
FulnekUltras
jediné, co by dnes Petru mohlo omluvit, je nějaká náhlá fyzická indispozice, kterou přes obrazovku nevidíme, ale tentokrát tomu moc nevěřím...
Reagovat
smazaný uživatel
Ale houby. Vždyť víš, jak to má s debly.
Reagovat
janek_da
určitě myslel dvouhru
Reagovat
FulnekUltras
kdyby dnes Petra singl vyhrála, určitě by tam šla Barče aspoň postát... ;)
Reagovat
freeteepek
To je vidět, co jí leží v hlavě. V singlu to stojí za prd, tak mohla zabodovat aspoň v deblu. Ještě včera tvrdila, že debl je lepší, než trénink bez trenéra. Zřejmě jenom kecy pro média...
Reagovat
Lunej..
To je tak těžký pochopit, že třeba nemohla fyzicky nebo neměla náladu? Tak než tam trapnit a vědět, že se na to necítí, tak to raději stopla. Kdyby v deblu prohrála, tak bys tady psal, že se na něj měla vykašlat. Ty už jsi taky koukám pacient. Je tady vůbec nějaký normální fanda Petry, který nemá potřebu tady vymýšlet pořád nějaká moudra?
Reagovat
tommr
tak ona Petruška neměla náladu? Bára z toho musí bejt určitě odvázaná - nejdřív jí Petra porazí v singlu a pak se na ní vykašle v deblu ... :(
Reagovat
Lunej..
Ty jí nemáš evidentně dost často, jak vidím a taky zalezeš. A je to snad její věc ne? Není to poprvé, co spoluhráčka skrečla, ale Petra to udělá poprvé a můžete se tady zbláznit. Navíc jste psali, že je v deblu stejně nemožná a ať se na něj vykašle. Ale co zrovna po tobě můžu chtít, jsi studenej jak Gronsko, tak proč vůbec reaguju, tommříčku.
Reagovat
freeteepek
To je právě Petry problém, že příliš spoléhá na své pocity a že nadřazuje své city, nad profesionalitu sportovce. Kdyby jí na tenise opravdu záleželo, tak se kousne. Proč tak spěchá domů? Umřel jí snad někdo? Copak si neuvědomuje, že pohodlný život v top deset se chýlí ke konci?
Já jsem Petře 4hru vždycky doporučoval. Nikdy tomu nebylo naopak.
Reagovat
Lunej..
Já zase nechápu, co ty tím tak žiješ? Ber Petru, že hraje sama za sebe a nežije kvůli fandům, kteří by ji nejraději diktovali i to, kdy má jít na záchod a kdy ne. Připadáte mi tu někteří jak malé děti, co jim vzali hračku na písečku a oni si nemají s čím hrát. Ale vůbec, kašlu na to, je to pořád dokola.
Reagovat
misa
Fanoušci prožívají zápasy a výkony tenistek...
Reagovat
smazaný uživatel
Problém je v tom, že řešíš něco, čemu zjevně vůbec nerozzmíš.
Reagovat
tommr
je to bohužel tak. Petru sráží hlavně ten její špatnej přístup k přípravě i k zápasům ... :(
Reagovat
FulnekUltras
ono je to pak vidět v momentech, kdy prostě párkrát za sebou neudělá potřebný krok navíc - a už se to veze dál...
Reagovat
smazaný uživatel
Ty blejt nepřestaneš?
Reagovat
Kozoroh
A ty vztekle kopat nepřestaneš?
Reagovat
smazaný uživatel
Dokud se tady budou blábolit nesmysly, tak ne.
Reagovat
smazaný uživatel
Tobě evidentně leží v hlavě hnědý a mazlavý. Vole.
Reagovat
George_Renel
Tedy ta kamera na streamu na Kristýnu Pl. je umístěná hrozně.
Reagovat
Roger_Federer
jestly mas queshi pocit,ze tady je nablito, neni.Běž se mrknout na svoje dřívějši pusobiště.Tam je to lepší.
Reagovat
smazaný uživatel
Monika jede bomby
Reagovat
smazaný uživatel
2:5 -> 5:5 -> 5:7. Čím dál víc setů/zápasů má teď takový divoký průběh. Každopádně můžu zase jenom říct, že Caro zbytečně prohrála set, ale otočit by to ještě mohla...
Reagovat
George_Renel
Také se dá říci, že Vesnina si to zbytečně zkomplikovala....:-)
Reagovat
smazaný uživatel
I tak se to dá říct. :D Jako já jsem se ani nenadál a bylo to 5:5. Vesna ztratila dva brejky, takže určitě za to mohla i ona...
Reagovat
George_Renel
Tak jak tak to bude na tři sety.
Reagovat
smazaný uživatel
Já věřím, že to Caro ještě dá. Jsou zápasy, u kterých nevěřím, ale teďka jo. Tak uvidíme... :)
Reagovat
George_Renel
ale včera Vesnina hodně překvapila, tak pozor.
Reagovat
smazaný uživatel
Já vím. Simona je sice z formy, ale Vesna si teď věří, to je poznat.
Reagovat
mahycek
Výborně, Jaziri, pozvedni mě náladu. ( To byl vtip )
Reagovat
VlS
co tam s tou Caro vyvádíte? Dyť to s tím Piotrem šlahne.
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem teďka 10 minut hledal odkazy pro gigina. :D Tak to vyrovnání na 5:5 šlo celkem snadno, ale pak zase ztratila servis...
Reagovat
smazaný uživatel
Těch příspěvků je podezřele málo a ani božský Jirka není dnes ve formě.
Reagovat
FulnekUltras
převládá znechucení... ;)
Reagovat
tommr
není co řešit. Petřina hvězda rychle vyhasíná a většina lidí to vidí a už rezignovala ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Ty seš fakt hnusnej zakomplexovanej pitomec. Nikdo normální by takovej blábol z klávesnice vypustit nemohl.
Reagovat
George_Renel
No podívej. Je neoddiskutovatelný fakt, že soupeřky z Petry ztratily respekt. a to dělá hodně. Soupeřka by měla být připokakaná a ne vědoucí, že při prvním zádrhelu Petra půjde výrazně dolů.
V tomto ta psychika dělá hodně a dnes se to opakovaně projevilo přesně v tom momentu co jsem psal v diskusi, že je chybou, že ji nechala Petra čuchnout. Od toho momentu uhrála jen jednu hru.
Reagovat
FulnekUltras
Jednoznačně souhlas.
Reagovat
gigin
A to je to hazardování se jménem o kterém jsem před nedávnem mluvil a iqe se mi divil.
Reagovat
smazaný uživatel
Protože to je do mebe volající tyčovina.
Reagovat
Fandina
Petra hraje takhle nevyrovnaně pořád. V roce 2011 vyhrála Wimbledon a pak prohrála v prvním kole USO. Takže o hazardování jménem tady vůbec nejde. Jde o to, že neumí hrát pořád top.
Reagovat
gigin
iqe, Fandina: dobře, nebudu se s váma hádat. Já jsem to psal i posledně, jak jsme se o tom spolu bavili, že by hrát neměla, pokud není z nějakého důvodu 100% cajk. Ještě před Dubají. Mi prostě stopro nepřijde, nevím ale z jakého důvodu. Prostě hraje hluboko pod své možnosti. Začíná si na ni věřit daleko více hráček, už to není ta Petra (to jméno), z kterého šel strach. Teď je to Petra (to jméno) na kterou si kdejaký smrad vyskočí. To je vše. Můj názor, sorry.
Reagovat
Fandina
Já tvůj názor nesdílím. Každá hráčka jde na kurt vyhrát, Petra nebo i každá jiná a čím výše postavená hráčka, tím je to větší výzva. Jít na kurt prohrát nechce žádná. Každá jde vyhrát i Petra a bohužel se jí to vždycky nedaří.
Reagovat
gigin
Ano Fandino v pořádku, ale když víš, že je protivník poslední dobou marný, tak ti to sebevědomí umocní a víš, že máš ještě větší šanci.
Reagovat
Fandina
To samozřejmě, ale jak to má tedy ten hráč, který prohrává udělat, máš dojem, že to dělá úmyslně. Tady přece nejde o nějaké povidrní jméno, ale o to vyhrát. Píšeš, jako by se mělo klanět před honorací. Ale sport je o výkonu ne o klanění.
Reagovat
gigin
Panebože já nepíšu o nějakém klanění se před nějakou honorací, ale úplně o něčem jiném. To nemá cenu, nechme toho....
Reagovat
Fandina
Píšeš, že si někdo kazí jméno tím, že prohrává a ostatní si proto na něj věří. Je to to samé, jako kdyby se měly klanět před honorací.
Reagovat
FulnekUltras
Tady jde o podvědomý respekt ze síly soupeřky. A ten si dnes Petra opravdu až příliš často nedokáže udržet.
Reagovat
Fandina
Normální člověk jde na kurt vyhrát, ne prohrát. To by se nikdy nikam nedostal. Vždycky by cítil respekt.
Reagovat
FulnekUltras
Dnes v prvním setu Jelena respekt z Petry ještě jakž takž měla. Od poloviny druhého už ne. To pak vedlo k tomu, co jsme viděli na kurtu.
Reagovat
Fandina
Pleteš si respekt s hrou. Je to o hře, o podání, ne o respektu.
Reagovat
FulnekUltras
A jedno souvisí s druhým.
Reagovat
Fandina
To samozřejmě.
Reagovat
FulnekUltras
Krása, že se nakonec umíme takhle shodnout... ;)
Reagovat
Fandina
Třeba se mýlím, ale moc dáváš důraz na sebevědomí, respekt, psychiku. To je samozřejmě důležité, ale nestačí to k výkonu. Musí to být i o tenise, nejde jen o chtění.
Reagovat
FulnekUltras
Jestli v nějakém sportu psychika často rozhoduje, tak je to právě tenis. Atleti, veslaři, rychlobruslaři - když mají natrénováno a "umí", tak jim to hlava obvykle až tolik pokazit nemůže.
Reagovat
Fandina
Sara jen automaticky vrací a podívej, jak vyhrála.
Reagovat
FulnekUltras
Právě na to "automatické" vracení musela být v hlavě hodně srovnaná - a bohužel mnohem víc než Barča.
Reagovat
Fandina
Na automatické vracení nemusíš nic, jen to musíš mít v paži. Mít praxi. Nemusíš na nic myslet. Stačí být stroj. Já myslím, že třeba v tenise se dá ledacos napravit, otočit, zvrátit. Například když zaspíš na rychlobruslařské dráze nebo v běhu na krátkou trať, tak máš konec. V tenise prohraješ první set, ale pořád může vyhrát ty další dva.
Reagovat
FulnekUltras
Ani ten Nole není jenom stroj... ;) ...ale prostě dokáže vedle samozřejmé fyzičky i v hlavě pracovat tak, aby jako stroj navenek vypadal... ;)
Reagovat
Fandina
To samozřejmě. Jsme lidi, kteří cítí a mají emoce. Ale chtít nestačí. Člověk musí mít natrénováno, kondici, zdraví, pak teprve může vyhrávat. Psychika nestačí, je podmínkou být v pohodě, ale pak už musí přijít to ostatní.
Reagovat
FulnekUltras
aby nás v poslední chvíli zase zradila hlava... ;)
Reagovat
Fandina
nebo tělo?
Reagovat
FulnekUltras
nebo oboje... ;)
Reagovat
misa
:-))
Reagovat
Fandina
Nehledě na to, že z Petry nikdy strach nešel. Jak jsem psala, vyhrála Wimbledon a pak prohrála v prvním kole.
Reagovat
smazaný uživatel
To ale VŮBEC nesouvisí s tím, co tady blábolí tommr. Navíc to, co říkáš, o Petře platilo vždycky. Ona nikdy neměla ten respekt, co má třeba Serena.
Reagovat
Fandina
Křídla Ostapence narostla, to je jasné, když někdo jde do vedení tak si víc věří, ale ve třetím setu to bylo zase otevřené. To Petra bohužel zaspala.
Reagovat
FulnekUltras
To už byla Jelena bohužel až příliš psychicky nahoře. Jinak by se jistě ještě hrát dalo.
Reagovat
Fandina
Psychika je hodně důležitá, ale zase to nepřeháněj. Jen o tom to není. Představa, že se tenistka hroutí po každém zkaženém game a rostou jí křídla, když dá dobrý míč je naivní. Samozřžejmě je to důležité, ale bojuje se o každý míč. Ty to popisuješ naivně.
Reagovat
FulnekUltras
Ani za tu svou hlavu ;) fakt nemůžu. Speciálně ve WTA jsou tyhle situace časté - a dneska to tedy byl příklad až děsivě ukázkový.
Reagovat
Fandina
Děláš s holek labilní torza. O tom to není. Vezmi v úvahu, že jsem také žena a něco o tom vím. Samozřejmě, že všechno o psychice není. Je to o fyzičce, o umu. Hlava nestačí.
Reagovat
FulnekUltras
Že by byl dnešní propad Petiny hry zaviněn nějakým markantním úbytkem fyzických sil, to jsem tedy neviděl...
Reagovat
Fandina
Já zase neviděla, že by se Petra ze soupeřky složila. Ve výměnách většinou nestačila, to byl problém. Ostapenko byla razantnější v úderech. Petra tak neranařila.
Reagovat
FulnekUltras
Petře odešel úderový důraz současně se sebevědomím. V prvním setu měly její údery parametry ještě velmi solidní. Byť samozřejmě s mírným respektem hrající soupeřka tehdy taky víc kazila.
Reagovat
Fandina
Nevím, jestli jí odešlo sebevědomí, domnívám se, že ne. Ale jak to je ví jen ona. Já si myslím, že jí to nejde herně. Není všechno o chtění. To je předpoklad. Bez toho nelze hrát.
Reagovat
FulnekUltras
Já jsem to dneska viděl tak, že sotva Petra uprostřed zápasu trochu zaváhá, jestli na soupeřku bude ještě stačit, sebevědomí jí pak po pár chybách odchází strašně rychle, s tím i hra - a soupeřka je rázem na koni ve všech směrech.
Reagovat
Fandina
Nechme to být. Nejde jen o to si věřit, také musí něco umět. Svádět všechno na sebevědomí nejde.
Reagovat
FulnekUltras
Nejhorší na tom je, že všichni dobře víme, co Petra umí - když si věří a dá do hry maximum... ;)
Reagovat
Fandina
Třeba dává maximum, když si nevěří a bojí se. Já bych řekla, že včera proti Báře si moc nevěřila a snažila se. Dneska se mi zdálo, že jí Ostapenko ke konci přehrála, byla důraznější. Jak to je ví Petra. Já jí do hlavy nevidím, jen odhaduji podle toho co vidím.
Reagovat
FulnekUltras
Ale tak zase kdyby se ve sportu všechno dalo naprogramovat, nebylo by to už ono. Teď jsem zvědav, čím Petra překvapí ;) v Americe... ;)
Reagovat
misa
Však tady často vystupuješ jako labilní torzo :)
Reagovat
Fandina
Ty tomu tak rozumíš.
Reagovat
misa
Ty zjevně nerozumíš ničemu.
Reagovat
Fandina
Nemáš ani ponětí, čemu rozumím.
Reagovat
misa
Mám, ničemu :)
Reagovat
Fandina
Nemáš. Ničemu nerozumíš.
Reagovat
Fandina
A hlavně vůbec nerozumíš mě, i když se tak snažíš vystupovat.
Reagovat
misa
Znám nick Fandina, blázna za ním skrýtého samozřejmě ne.
Reagovat
Fandina
Takže neznáš. Normální nejsi, to vím dávno.
Reagovat
misa
Podle čeho jsi přišla na to, že nejsem normální?
Reagovat
Fandina
Stačí číst.
Reagovat
gigin
Použijeme tvá slova Fandino, jak si můžeš dovolit hodnotit nějakého člověka, když ho vůbec neznáš?
Reagovat
Fandina
Nějak ses v tom zamotal.
Reagovat
gigin
Já? :DD Když se taky někdo ohradí proti tvému psaní, tak tu vypisuješ, že tě vůbec neznáme jaká jsi, jak můžeme vědět co jsi zač, čemu rozumíš a tak. Ale ty víš přesně, podle psaní, jaký misa je. Tak nevím, kdo se do čeho zamotal.
Reagovat
Fandina
Rozdíl je v tom, že ty najdeš chorobopis blázna a píšeš tady, že jsem to já. Obecně píšeš o mně nesmysly a urážky.
Reagovat
Roger_Federer
Souhlasim, hracky i mimo top nastupuji do zapasu z Kvitovou stim, ze Petra je porazitelna a casto se sama vyhaze,neni nahodou ze prohrava z hrackama, ktere hodne vraci, hraji trpelive a cekaji na chybu.V kombinaci stim ze ma kvitova ted polovicni servis a spatne vraci , si proste pockaji, potom se Petra sesype a vyhaze.
Reagovat
lars
Co je to polovicni servis?
Reagovat
Fandina
Ostapenko na nic nečekala, útočila a měla víc winerů.
Reagovat
vrabejka
Do měsíce (po Miami) bude Kvitova mimo top 10 uvidíte.
Reagovat
Serpens
Přešla jsi na trolling? Pokud se nemýlím, tak Petře jsi vždycky fandila
Reagovat
VlS
Vrabejka je ON, je to divný, ale je to tak.
Reagovat
vrabejka
Ne to je realita. Ne že by mě to nějak těšilo :( Budeme mít po 5letech hračky mimo top 10
Reagovat
smazaný uživatel
No a? Koho teď zajímá nějaký žebříček, ten jde stranou...
Reagovat
aligo
Žebříček jde teď úplně stranou, nejdůležitější je aby se Petra trochu vzpamatovala... Pak přijde teprve na řadu žebříček
Reagovat
tommr
pokud se Petra nevzpamatuje (a já osobně to nevidím moc optimisticky) tak z top-10 určitě vypadne a možná vypadne i z top-20. Po Miami to ale ještě nejspíš nebude - mnohem pravděpodobnější je, že k tomu dojde až po Madridu ... :(
Reagovat
d@ve
Čekal jsem, že Petru včerejší výhra povzbudí.. :(
Zajímalo by mne jak by to dopadlo, kdyby dnes místo ní hrála Bára.
Reagovat
tommr
hůř než Petra by určitě nedopadla ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Popravdě - 1.set Alona monacké instruktorce darovala, ale k její cti musím konstatovat, že se hrál hezkej tenis. Alona byla úžasná...
Reagovat
smazaný uživatel
... její kiksy z nahranejch míčů taky, mj.BB na 4:1 v 1.setu. Jojo, už ten set měl jít za Alonou.
Reagovat
tommr
Petra je v totálním rozkladu ... :(
Reagovat
Kytka
Vždyť jsem to včera psala, že prohraje. Umí si vyšlápnout jen na naše, do toho dá všechno a na další nezbyde. Bára hrála celkem vyrovnaně, kdyby urvala první set. No ale teď už co. velká škoda, že nepostoupila Bára, měla by větší šance proti 88 hráčce než tahle bum prásk tenistka - bum prásk a čekat kam to poletí.
Reagovat
tommr
spíš jde o to, že se naše ostatní hráčky Petry trochu bojí a nehrajou proti ní svůj nejlepší tenis. Včerejší zápas Petry s Bárou byl toho typickým příkladem. Už brzy se to ale změní, protože úroven Petřiny hry jde velice rychle dolů ... :(
Reagovat
Fandina
Bára s Petrou hrála mnohem líp než se Sarou. Neřekla bych, že se jí bojí. Petra jí trochu přetlačila, ale dneska byla přetlačena sama.
Reagovat
Lina
Báře přece nikdo nezakázal výhru.
Reagovat
FulnekUltras
Bez ohledu na kvality soupeřky, která potvrdila, že Zarinu ani Světlu nevyřadila rozhodně náhodou - od prošustrovaného servírovacího gemu na 2:3 ve druhém setu Petra jakoby na kurtu přestala existovat, všechno pomalé a o krok později, bez energie a příliš brzy zjevně i bez vůle s nepříznivým vývojem ještě něco udělat. Do fyzického nitra naší pořád ještě jedničky ;) opravdu nevidím, ale psychicky je pořád tam, kde po AO, bohužel... O mnohém vypovídá i v podstatě nepříliš velká radost vítězky na konci utkání, které od středového momenta nabralo místy až ostudně jasný směr...
Tak teď hurá do debla, kde to snad Petra Barče příliš nepokazí... ;)
Reagovat
FulnekUltras
jsem to zakřiknul...
Reagovat
mahycek
Jo, jsem na.ranej!
Reagovat
FulnekUltras
nejsi zdaleka sám... ;)
Reagovat
freeteepek
Ve třetím setu si obě tenistky vyměnily role. 18. letá Ostapenko hrála jako wimbledonská vítězka zatímco skutečná šampionka hrála jako 88. na světě:-(
Reagovat
smazaný uživatel
Tommre, nech těch keců.
Reagovat
freeteepek
Cože?
Reagovat
smazaný uživatel
Blábolíš úplně jak on.
Reagovat
freeteepek
To nevím, ale mě to tak přišlo. Vždyť ta Ostapenko hrála stejně tvrdě jako Petra, ale přitom vůbec nic nekazila! Jasně, Petra byla pomalá. Mohla hrát agresivněji, ale co předváděla ta 18-ti letá holčička proti osmé hráčce světa bylo až neskutečné. Jako kdyby hrála s nějakou svou vrstevnicí z druhé padesátky žebříčku...
Reagovat
janek_da
Asi nelibě nese, že nemůže říct, že sice Petra prohrála, ale byla lepší hráčkou.
Reagovat
smazaný uživatel
Ostapenko mohla, Petra musela. To byl ten rozdíl..
Reagovat
janek_da
A v čem to popírá jeho původní komentář? A ještě k tomu jej nazvat blábolením.
Reagovat
tommr
Queshovi dochází argumenty a o to víc se uchyluje k nadávkám ...
Reagovat
gigin
Já jsem sice kolikrát vulgární hajzlik, přiznávám, ale dnes mi přijde, že sem teď iqe přišel kolem sebe jenom kopat a sekat.
Reagovat
smazaný uživatel
Iqe vám jenom nastavuje zrcadlo.
Reagovat
gigin
Ne. Dřív jsi měl aspoň nějaké argumenty, které si používal při její obhajobě v případě prohry. Dnes nemáš vůbec nic, jen nadáváš a psuješ.
Reagovat
smazaný uživatel
Chovám se přesně jako vy. Taky jenom nadávate a argumenty žádný.
Reagovat
janek_da
Ano Jirko. Petra má letos skore 2:6. To je náš argument proč hraje dobře. Sice prohraje zápas, ale první set dokáže vyhrát málem zlatým kanárem.
Mě z toho logicky vyplývá, že je na tom letos hodně dobře, brzy vystřídá Serenu a na GS se ji taky bude dařit.
Navíc jí do tenisu konečně nikdo nekecá a výsledky jsou vidět.
Reagovat
Fandina
Sice se pokoušíš o ironii, ale tak nějak ti to nevěřím, obecně ti vadí to co tu píše, jinak bys mu tak neodporoval.
Reagovat
Roger_Federer
:), demence
Reagovat
Fandina
a ty už vůbec nevíš, o čem je řeč, podle toho jak tě tu čtu, tak jako obvykle jsi mimo mísu
Reagovat
Roger_Federer
Zato ty si posledni par tydnu uplne v obraze, neco jako prozreni pred smrti..
Reagovat
Fandina
Ne, jen mě nezajímají takové typy jako jsi ty. Vnucuješ se, navazuješ se mnou hovory, ale mě nezajímáš. A je to pořád dokola.
Reagovat
Roger_Federer
:), jsi dement?
Kazdy tady vi, ze jedina vlezla vterka si ty Fandino.
Neustale, vnucujes svoje starecke nazory a zaostalost, slunickarsky pohlef na veci..Nikoho to nezajima, vetsinu to obtezuje, rekly ti to, nikdy te to nezajimalo, jedes si svoje.Jsi arogantni az to boli, pochybuju ze to jeste staly diskutujici nepochopily.Nazdar.
Reagovat
Fandina
To je zajímavé, že to ostatní nevidí, viď?
Reagovat
Roger_Federer
Staci, ze ty to o sobe sama vis moc dobre.
Reagovat
Fandina
Já hlavně vím o tobě, že tu o mě roky píšeš, že jsem dement a urážíš mě. A to je tvůj problém.
Reagovat
Rip.win
odporoval
Reagovat
smazaný uživatel
To sedí od pitomce, co v životě žádný argument nepoužil.
Reagovat
janek_da
Já tě chápu, že jsi naštvaný. Dej si aspoň 2 hodiny oddech od PC. I když tušíš, že se na TP teď o Petře asi dobře psát nebude.
Jestli jsi celkem normální, tak většinou později musíš litovat, vo píšeš v afektu.

Chce to trochu nadhledu.
Reagovat
mahycek
Dalo se to čekat, viděl jsem jenom druhou polovinu zápasu. Nemůžu jinak, je to kráva nebeská, jak řekl Miloš Kopecký. Nebo je totálně zamilováná a uvnitř je jí to jedno. Nemám slov, psychiatra Chocholouška.
Reagovat
Andrew89
Ještě by mi mohla prohrát Caro a budu nasranej tuplem:D
Reagovat
smazaný uživatel
Já nevím, co s ní je. Dokáže zahrát fakt dobrou výměnu a pak zase není schopná ničeho. Vesna je logicky posílená výhrou nad Simonou a hraje dobře, ale k poražení určitě je. Caro by měla víc převzít iniciativu, dneska už v některých momentech ukázala, že na to má. No a hlavně neprohrávat dobře rozehrané gemy na servisu...
Reagovat
Andrew89
Jojo souhlasim :/ Vůbec ten začátek sezony - Caro, Simona, Petra... jsou dost mimo mísu...nejvíc z nich Petra teda
Věřím, že to ale otočí....každopádně doufám, že na FO bude mít takový pěkný outfit jako se v něm nedávno fotila..:)))) hodil by se k antuce, nemyslíš?:)
Reagovat
smazaný uživatel
To jo. :) Kdyby náhodou upadla, tak by to ani nebylo moc poznat... :D
Reagovat
Andrew89
:DD jo no
Reagovat
VlS
Tak dneska to nebylo ani tak o vyházení se Petry ( UE měly stejně -33), ale Ostapenku prostě Petru pirazila Petřinou zbraní - přestřílela ji, měla skoro dvojnásobek winners. Hrála agresivně a dobře a NAPROSTO HNUSNĚ U TOHO JEČÍ - bože WTA, kdy s tím konečně něco uděláš?
Reagovat
FulnekUltras
šarapovské manýry, no...ale stejně trvám na tom, že Petra si to dnes celé podělala v první řadě sama...
Reagovat
freeteepek
Naprosto souhlas s tím, že Ostapenková školila Petru její vlastní hrou. Hrála čím dál tím líp. Ve třetím setu neskutečně dobře. Petře chyběl důraz. Byla pomalá, ale rozhodující bylo, že ta holka z Rigy skoro nic nezkazila a přitom tlačila jako blázen:-(
Reagovat
FulnekUltras
když dostala zadarmo namazáno...
Reagovat
freeteepek
Abys dostal namazáno od wimbledonské vítězky, musíš hrát nejprve dostatečně přesně a tvrdě. A to Ostapenko dělala. Petra její tempo nestíhala:-((
Reagovat
FulnekUltras
Ten pátý gem druhé sady byl zlomový - teprve pak se převaha začala přesouvat a Petře viditelně odešel servis i return. Vláčně a na jistotu se prostě s nadupanou soupeřkou jako dneska hrát nedá. Ostapenko zase sama o sobě taková hvězda není.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ty naše hvězdičky nějak vyhasínaj.V čem to jenom bude, ví to někdo.
Reagovat
smazaný uživatel
Petra prohrála. A tady je zas jako klasicky nablito.
Reagovat
smazaný uživatel
Není, protože jsi nepsal ty... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tady blejou jiní.
Reagovat
smazaný uživatel
Na tvoje blitky nikdo nemá. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Říká mistr světa ve zvracení :-P
Reagovat
smazaný uživatel
By mě zajímalo, kdo si to kromě tebe ještě myslí... :D
Reagovat
janek_da
Jediný on a proto je to tvrdý fakt. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Asi tak. :D
Reagovat
Roger_Federer
Tak sem nelez:)
Reagovat
Kozoroh
Ty fakt nejseš schopen přijat kritiku?? Ty furt musíš ostatní dehonestovat?!
Reagovat
smazaný uživatel
Ostatní se dehonestují sami svým blábolením. Mě na to nepotřebují.
Reagovat
smazaný uživatel
Tenis zase nějakou dobu nechci ani vidět, stačilo...
Reagovat
Serpens
Jsem šťastný, že jsem dal přednost přednášce
Reagovat
kada.tom
Achjo ... odejdu na několik desítek minut, přijdu a co nevidím :-/
To už fakt není možný tohleto ... chce to urychleně trenéra nebo já nevím, to je strašný, co poslední 2 měsíce Petra předvádí :-(
Reagovat
Michaelus
Hlavně, že se cítí úžasně volně a poznává sama sebe...
Reagovat
FulnekUltras
;)))
Reagovat
Michaelus
Petře dochází zbraně, už nemá dobrý servis, ani return a celkově se jí ta útočná hra začíná rozpadat a to jsme viděli proti Brengle, i teď, kdy se držela mnohokrát úplnými pseudoúdery.
Reagovat
FulnekUltras
tyhle její klíčové údery ovšem odešly až od zlomu ve druhém setu...naopak třeba některé returny v koncovce prvního byly vynikajicí jako za starých časů...
Reagovat
EllNino
Reagovat
FulnekUltras
děs
Reagovat
PetaM
Tak věřím, že je teď tommr neskutečně rád, že Petra hraje s Ostapenko ... :D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
;D) jisteee urcite je celym nadsenim bez sebe... Tak nemyslim si, ze se Svetou by to bylo nejak jednoduche, ale vzhledem k tomu co Sveta na tehle hardech "dokaze"... veril bych vic, ze by ji Petra nejak dala. Hlavne ji ma uz osahanou...;/
Reagovat
tommr
s Kuznou by Petra neuhrála ani set ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
;D)
Cekal jsem, ze neco podobneho muzes napsat. Ale co uz...pokud si myslis, ze Jelena Svetlanu smetla z kurtu jen tak nahodou...;/
Reagovat
tommr
ty si hlavně říkal, že Petra bude mít s Ostapenko problémy protože jí nezná zatímco Kuznu už má "osahanou". Přitom to bylo přesně naopak. První set Petra ještě uhaluzila, protože se Ostapenko teprve rozkoukávala. Jakmile ale pochopila co Petra hraje tak už to byla hra na jednu branku. Je třeba si přiznat, že Petra je ted prostě tragická a prohrát může prakticky s kteroukoli hráčkou ... :(
Reagovat
Andrew89
Soupeřka k smíchu, pavouk otevřenej...ale jo..proč neprohrát žejo .
Reagovat
Andrew89
Se Simonou at se chytěj za ruce a přijdou až budou v pohode:D
Reagovat
smazaný uživatel
Fakt takových jako ty, jež pouze mrmlaj a nepřinášejí žádnou kontribuci do společnosti by se bůh měl zbavit.
Reagovat
Andrew89
Ještě něco? jsem na TP dýl než ty:)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo. Na začátku věty se píše velké písmeno, ale to i těžce podprůměrný jedinec ví. Dost to o tobě vypovídá, že ty to nevíš.
Reagovat
Andrew89
a dál?
Reagovat
bIbec
SaiSai není otevřený pavouk. Otevřený by možná byl, kdyby byl lemovaný Češkami. Ale ani to spíš ne-e .-)
Petra má momentálně 2 možnosti. Pořídit si kouče.. nebo si pořídit miminko :-)
Reagovat
PetaM
A třetí možnost je ta, že bude hrát kde chce, co chce, kdy chce.
Reagovat
janek_da
Takže se Petra vetře na finále?
Reagovat
PetaM
Jo, to by mohla :D :D
Reagovat
Andrew89
Sasai vyšel jen včera zápas...Genie neni ve formě už dlouho...ale bůh ví..stejně prohrála, takže je to vlastně jedno
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud to dnes Jelena Ostapenko zvladne, beru ji na farmu ZTC;D)
Castka $ 281,935
neni jeste nejak spatna, furt jsem kolem ni chodil, preslapoval...a tak si rikam, proc ne;D)
Jak to vyhraje cele, klido ji prdnu do Acka... a az prijde prvni dlouhodoba krize...myslim, ze ji vpoho prodame k vam do LTC;)
Pochopitelne za dvojnasobek..

Vitej Jeleno;D) myslim, ze gigin bude mit ze me dnes radost;)
Reagovat
gigin
Jo mám z Ostapky radost, ale nechcu tu moc řvát. Byl to celkem výprask, tak budu diskrétní :DDD

Já jsem ji sledoval už několikrát, její styl se mi líbí o povaze ani nemluvě :DD Je fakt, že několikrát nedotáhla moc dobře rozjeté mače, ale to přijde. Go Latvia Go!! Příští rok s Géniem v HC :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
A co teprve Sevastova, ta vypadá jako Gulbisova sestra... :D
Reagovat
gigin
Vůbec neznám. Teď jsem kouknul na strýca gúglového. Tam píšou bývalá hráčka? Ona už nehraje? Jinak ti připadá jak Gulba? Je fakt, že ta Ostapenko je takový poloošklebek, ale zase frackovitý, to já rád :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je na Wiki nějaká blbost, protože normálně hrála v Dauhá a prohrála proti Genie 7:6 ve třetím...
http://www.tenisportal.cz/hrac/sevastova/

Tobě nepřijde v obličeji trochu podobná Gulbisovi? Mně jo. :D
https://www.youtube.com/watch?v=rTx40z1B-qc

Jinak Ostapenko si pamatuju hlavně díky tomuhle. :D Ale jako vzhledově ošklivá není... :)
https://twitter.com/KikiMladenovic/status/616385799915991040
Reagovat
gigin
Ok, ok díky za info.

Tvl tohle není Gulba :DDD

https://pbs.twimg.com/media/Cb_P3hfUYAAO1wQ.jpg

A navíc ty šaty hrůza. Jak kdyby jí to doporučila její mama.
Reagovat
gigin
Kuwa i když :DD

https://pbs.twimg.com/media/Cb_IJm5UMAAA2NF.jpg
Reagovat
janek_da
KRWA JULČA
Reagovat
smazaný uživatel
Ostapenko ne, Sevastova je podobná Gulbisovi. :D
http://mediadb.kicker.de/2012/tennis/spieler/xl/1432_2013115113921934.jpg
Reagovat
gigin
Tvl ta vypadá jak Bronislav Poloczek. Ty mne úplně doblbneš monty :DDD

janekda: Jas!! Však já rozšiřuju stáj. Pomalu se začínám orientovat :DD
Reagovat
VlS
řvát nemusíš, ta řve za vás oba a ještě má disponibilní rezervu pro další 2.
Reagovat
gigin
Ale zase takové drámo to nebylo.
Reagovat
smazaný uživatel
Popravdě, kdyby na druhý straně sítě nebyla Petra (nebo Ana, Lucka H., Nasťa :D), tak bych i Jeleně fandila :D
Reagovat
janek_da
Nejsem klasický sázkař. dám proti Petře a fandím.

Ale hrozně mě fakt dere, že nedovede hrát normálně proti nečešce. Tímhle úplně zrušila svoje včerejší jakž takž vystoupení. Kdyby porazila včera kohokoliv jineho, tak ok.

Jinak Ostapenko moooc dobra, jsem zvědav na její karieru a snad nezvadne jako jiné Petřiny vítězky.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo...ale tak to s Petrou je...uz dlouho. Podle me trener netrener...
Ona jak nema tu souperku trochu tzv. nasaklou..osahanou...proste primou zkusenost, je to casto o drzku. Nekdy to zvlada lepe, nekdy hure...no.

Podle me tu ten predpoklad nejak byl, ze tu Barunu udela, a potom ((pokud bude Jelena)), ze s ni muze rupnout.
Celkem by me zajimalo, jak by to vypadalo se Svetou, asi tezky, ale myslim, zeby Svetu dala...

Jinak hra holek se zacina dost vyrovnavat...a muze to byt behem roku jeste hodne zajimave ;)
Reagovat
Roger_Federer
ZTC?
Reagovat
smazaný uživatel
zalozil jsem farmu Zimni-Tennis-Club Requiem ;)
Reagovat
Roger_Federer
spada to pod cvokhauzen?
Reagovat
janek_da
nene, Ostapenko je fajn, ale stačí mi z mladých Benčič a Darja
Reagovat
EllNino
Jasně, Ostapenko hraje dobře, ale to je chyba Petry, že ji posadila na koně za stavu 7:5 2:2 40:0 ...
Reagovat
FulnekUltras
přesně tak
Reagovat
Pani_Kostalova
Petra nehraje zas tak špatně. Ostapenko si na ni ale věří a bohužel jí tam padá vše.
Reagovat
Serpens
No jo jenže letos každá tenistka hraje svůj životní zápas a padá jí tam vše vždycky proti Petře. Že by náhoda?
Reagovat
PetaM
Nejenom proti Petře ... Ale i proti Simoně ...
Reagovat
Pani_Kostalova
Není to náhoda, prostě hrají bez respektu když vidí, že není v pohodě. Já věřím, že se z toho vyhrabe stejně jako loni Aga.
Reagovat
PetaM
Promiňte, asi se dívám na špatný zápas ... Ale mě přijde, že se hraje špičkový tenis.
Reagovat
PetaM
*mně
Reagovat
EllNino
Petra hraje špičkový tenis ? :D ...
Reagovat
PetaM
A co by jako s těma bombama měla dělat?
Reagovat
EllNino
třeba by je nemusela hrát 2 metry za čáru
Reagovat
smazaný uživatel
Jelena jo no... bohužel
Reagovat
Roger_Federer
uvidime o co ji obraly rozhodci a ovlivnily mač.
Reagovat
PetaM
To mě nezajímá :D :D
Reagovat
janek_da
Mě jo ;-)
Reagovat
Fandina
Mě vůbec, nesmysly neřeším.
Reagovat
Roger_Federer
:), ty řešiš něco jiného?
Reagovat
Fandina
Nesmsly jako ty určitě ne, tak špatně na tom nejsem.
Reagovat
Rip.win
Ale mnohem hůř ano
Reagovat
Fandina
ubohé
Reagovat
A.R.R.
Každý druhý míč byl dobrý, ale rozhodčí zahlásili out, si to neviděl? :-D
Reagovat
vendulkabendulka
Ted jsem si zapnula na chvili Petru.. to hraje cely zapas tohle?
Reagovat
FulnekUltras
právě že ne
Reagovat
EllNino
ubohost
Reagovat
smazaný uživatel
už na to nemám nervy :(
Reagovat
Roger_Federer
mela by dobrovolne prenechat míto na olympiade jinym.
Reagovat
Michaelus
Ten Petřin servis je pro smích
Reagovat
FulnekUltras
aby byl jeden pomalu rád, když aspoň není DF...
Reagovat
smazaný uživatel
Petra ví , jak naštvat fanoušky... :/
Reagovat
smazaný uživatel
Kolik her Petra prohrála v řadě?
Reagovat
tommr
od stavu 2:2 ve druhým setu prohrála Petra 10 her z 11 ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Petro, praví fans jsou s tebou i tehdy, kdy se zrovna nedaří. A pokud je bůh spravedlivý, tak toxickým kritikům dá rakovinu slinivky a hodně rychle téhle špíny zbaví svět.
Reagovat
Andrew89
přej a bude ti přáno ...špíno:)
Reagovat
Roger_Federer
:)..
Reagovat
VlS
co je zas todle to. Zapni kurňa!
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem radne nas..rana, ze todle dopustila. Ostapenko ma momentum.
Reagovat
FulnekUltras
7:5, 2:2, 40:0 ve druhém a dost...
Reagovat
smazaný uživatel
Nejhorsi je, ze takove zjraty předvádí pri svem podani pravidelne.
Reagovat
Andrew89
Měla by urychleně najít trenéra a dát se do kupy...je pro smích.
Reagovat
George_Renel
Je konec. Není tam vidět žádná vůle to ještě urvat.
Reagovat
smazaný uživatel
Nemůžu se dočkat, až se tu zjeví rádoby profesionální kritici.
Reagovat
Michaelus
To je ale fakt příšerné
Reagovat
EllNino
Tvl Petro, jsi normální ? ...Jedna dvojchyba a ty se rozložíš jako domeček z karet ? Na to se nedá dívat, hnus
Reagovat
EllNino
připomíná mi to loňský zápas se Suarez na stejném místě
Reagovat
janek_da
To bylo spíš s Brengle. Tam na ní taky vlétla. 15 míču za sebou apod.
Reagovat
janek_da
Petro, Ostapenko má z maminčiny strany kořeny k Volyňským Čechům. Tak.
Reagovat
smazaný uživatel
A ted, kdo ji tu informaci poskytne;)
Reagovat
smazaný uživatel
Petra je absolutně mimo
Reagovat
lars
A kde je E. Bouchard ? :)
Reagovat
PetaM
Zrovna ve sprše padá na hlavu.
Reagovat
PetaM
Všechny míčky až k základní čáře, to Petra nerada ... A pokud to tak bude pokračovat, bude to mít za chvíli nerada v IW ...
Reagovat
FulnekUltras
dáno pasivitou vlastních úderů a postupně i nevalným servisem...
Reagovat
EllNino
tvl co zase děláš !? Jdi už někam
Reagovat
mahycek
Ajajaj, zrovna jsem to pustil, nevypadá to dobře pro Petru. Ostatně, jako častý výpadek, je už známý.
Reagovat
Fandina
Dva prohrané game, tak to je tedy děs. Snad ve třetím setu Petra zabere. Peti pojď!!!
Reagovat
tommr
a Petra je v háji. Stačilo, aby se Ostapenko trochu uklidnila a přestala dělat zbytečný chyby a už Petru jasně přehrává ... :(
Reagovat
Roger_Federer
Hlavně se na to nedá ani dívat.
Reagovat
FulnekUltras
Vítr fučí a Petra míří do šatny...
Reagovat
PetaM
No, od stavu 2:2, 40:0 jsem od Jeleny neviděl JEDINOU CHYBU ... Kromě dvou DF ...
Reagovat
FulnekUltras
tenhle gem ovšem Petra totálně pos.ala...
Reagovat
FulnekUltras
Petře odešel servis v nejméně vhodnou chvíli a tenhle set střečkovi doslova maže na chleba...

Poooooooooojď ještě do ní !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
hmmm a je to v háji :(((
Reagovat
PetaM
Tak naštěstí první set nemá, takže se zatím nic neděje :D
Reagovat
d@ve
To je na ručník.. :/
Reagovat
PetaM
Běž někam s takovými returny ...
Reagovat
FulnekUltras
Petra si prohrála servis ze 40:0 a teď bude muset zase zabrat, pokud nechce připustit zbytečné komplikace...

Pooooooooooooooooooojď !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
FulnekUltras
a od této chvíle Petra vlastně už nepředvedla nic, co by stálo za řeč...a ja sa ptám proč????? ;)
Reagovat
tommr
prostě jí ruplo v hlavě a předčasně to zabalila jak to předvedla v poslední době už mnohokrát ... :(
Reagovat
George_Renel
Chyba. Petra ji nechala čuchnout.
Reagovat
tommr
a to už vedla na podání 40:0 ... :(
Reagovat
d@ve
Možná přišel nějakej větřík..
Reagovat
tommr
spíš Petřina tradiční krize ve druhým setu ... :(
Reagovat
EllNino
jasan ze 40:0, bože
Reagovat
Fandina
OT ... bratia Slováci jedou v mixové štafetě na Evropě v biatlonu na prvním místě, tak to jsou dobří.
Reagovat
Fandina
Nakonec o 0,1 sekundy druzí. I tak gratulka.
Reagovat
blixa
Zato my střelecký výkon 2+19, to je peklo. Jak v tenise , tak v biatlonu. Není úniku :(((( Aspoň Jessika že zajela hezky.
Reagovat
George_Renel
Začíná úřadovat vítr.
Reagovat
Lunej..
Hráďa je součást Petřina týmu koukám. Sympatické :D
Reagovat
Fandina
jj byla v její loži i s trenérem Fenclem i v Dubaji. Včera a dneska tam je spoustu dalších pánů, v Dubaji byli sami.
Reagovat
smazaný uživatel
Na to, že Je Petra v Doha "sama", tak má v boxu víc lidí, než když ji trénoval David :D
Reagovat
tommr
no vzhledem k tomu, že Lucka sama v Doha už dávno skončila to opravdu vypadá, že tam zůstala kvůli Petře. Uvidíme jestli se z toho něco vyvrbí ...
Reagovat
Fandina
Vidím druhý set a Petra se mi jeví dobře. Teď čistá hra, tak snad jsem to nějak nezakřikla a bude to ve dvou setech. Peti pojď!!!
Reagovat
vrabejka
No co Genie nedá se nic dělat. Návrat do staré formy hold bude chvíli ještě trvat
Reagovat
blixa
To je ta konkurence Sereny ??? :D :D
Reagovat
vrabejka
V nejlepší formě ano
Reagovat
George_Renel
Blbost. Kdy v té nejlepší formě byla. Vždyť prakticky nic nevyhrála.
Reagovat
smazaný uživatel
To by musela mít v sobě Serena aspoň 2,5 promile, aby pro ní Genie v nejlepší formě byla konkurencí.
Reagovat
blixa
2,5 promile, kulhat na obě nohy a vidět na jedno oko. Pak snad ;-) :D
Reagovat
blixa
:D :D :D Tak na to si fakt rád počkám ;-)
Reagovat
aligo
Nevím co všichni máte, mě nepřijde že by hrála zle,naopak ve vymenach se drží, na returnu taky slušný, jen by si mohla víc pomáhat servisem tím prvním, ale jinak ok
Reagovat
aligo
A plus je ze se Petra naučila využití rotace, což dělá Jelenovi problémy
Reagovat
PetaM
Všichni ne, zatím její hru kritizuje jen tommr ne? :D :D
Reagovat
aligo
To je sice pravda, ale má tu tolik komentu že to vypadalo na víc lidí :D
Strašně se mi líbí jak se Petra naučila mixovat hru :))
Reagovat
aligo
To je sice pravda, ale má tu tolik komentu že to vypadalo na víc lidí :D
Strašně se mi líbí jak se Petra naučila mixovat hru :))
Reagovat
tommr
k Petře jsem napsal pouhý dva komenty takže jich tu mám mín než ty kecko ... :)
Reagovat
lars
Peta se zlepsila asi od 2. pulky setu
Reagovat
smazaný uživatel
"Funny how only Ostapenko ignores Nike?s guidelines and wears kit that should not be seen on court until Indian Wells."
Reagovat
EllNino
přitom tohle měla na sobě i Terka Smitková :)
Reagovat
smazaný uživatel
i Svitolina prý
Reagovat
smazaný uživatel
Nechápu, proč nemůžou nosit barevný kombinace, jaké chtějí. Nike je úplně marnej, každá druhá hraje v tom stejném. Dřív měl Nike víc kombinací, poslední rok je to hruza....
Reagovat
George_Renel
dávno dohrál, Petra začala druhý set a redakce na to pořád kašle. Hlavně když vydají článek o nějakém Monteirovi.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, a nebo, ze Murray ma dite...
nebo ze Radek je zase s Nicol...;D)))
Reagovat
FulnekUltras
Na bigpointech teď byla přítomna Královna... ;)

Pooooooooooooooooojď do ní vytrvale !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
lars
Od Jelena po jestrabu :) vyuzity SP
Reagovat
kada.tom
Paráda! Nemůžu si pomoct, ale nepřijde mi, že by Petra hrála nějak strašně, dokonce mi přijde, že hraje docela slušně, i ve výměnách se docela drží. Je fakt, že jsem neviděl včerejší vystoupení, ale dneska mi to přijde zatím docela OK.
Reagovat
aligo
Včera bych řekl za hrála líp, než dnes
Reagovat
PetaM
Protože včera diktovala ona, dneska diktuje ten na příjmu :D
Reagovat
PetaM
Samozřejmě "ta na příjmu" :D
Reagovat
tommr
Petra v prvním setu hrála mizerně a doslova utrpěla výhru. Snad jí to trochu nakopne a začne už hrát něco pořádnýho ...
Reagovat
PetaM
Jestli hraje mizerně, tak jsi dost degradoval hru Ostapenko, protože ta hraje dost slušně.
Reagovat
tommr
mě se hra Petry prostě zatím nelíbí. Ostapenko střídá skvělý momenty se strašnejma chybama a ten závěr setu naštěstí pro Petru dost nezvládla ...
Reagovat
PetaM
Na můj vkus se nehraje hezký tenis, protože to Jeleně až moc vychází :D :D

Ale jako nezaujatý divák musím říct, že JE to pěkný tenis, z obou stran útočný, s chybami, ale pěkný, odvážný ...
Reagovat
PetaM
Sim vás, nevíte, kdo jsou ti 4 pánové u Petry v lóži? Lucku a Jirku Fencla jsem poznal ... :D Ale ti ostatní? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jeden z nich je asi přítel Lucky Hradecký, bych řekla :)
Reagovat
smazaný uživatel
https://pbs.twimg.com/media/CVQJ3WGVEAEhoIQ.jpg:large
Reagovat
PetaM
Ou, díky! Tak proto se teď Lucce nedaří :D :D :D :D
Reagovat
kada.tom
Bouchard ochutnala vlastní meducínu ze včerejška, kdy totálně naložila Denise v TB, teď sice bodík uhrála, nakonec jí ale Saisai v TB smázla :-)

Tak ještě jeden, Saisai :-)
Reagovat
kada.tom
Petra nakonec 6-5, to je moc dobře, snad Ostapenko teď neudrží servis a Petra získá set. Chtělo by to vyhnout se TB, ve kterým by se mohlo stát cokoliv (viz. Dubaj).
Reagovat
PetaM
Nebo viz Doha :D :D
Reagovat
FulnekUltras
Tenhle tlak na svůj servis už střeček neunese... ;)
Reagovat
tommr
jj když to Petra neuhaluzí na returnu tak bude mít v TB velký problémy ...
Reagovat
PetaM
To teď bude porod na servisu :D
Reagovat
smazaný uživatel
easy :D
Reagovat
PetaM
Okey, tak skoro porod :D :D Když vycházely servisy, tak pohoda. Pak to 2x nevyšlo a už jsem viděl prohraný servis ze 40:0 :D :D
Reagovat
PetaM
Neuvěřitelně nahoru-dolů ... Ostapenko je schopná 4x za sebou zreturnovat i servis kolem 175 km/h a zahrát z toho winner a pak 4x za sebou vyhodit lehčí return ... No, snad ta křivka taky chvíli zůstane dole ... Teď by to chtělo doreturnovat ... :D
Reagovat
kada.tom
A teď by to chtělo dokonat obrat a uzmout set :-)
Reagovat
FulnekUltras
Doraz ji, Peti !!!!!!!!!!!!!! Novou Gavrilovu dneska nemůžem potřebovat...
Reagovat
kada.tom
Ostapenko naštěstí poslušně vrátila výhodu :-D
takže teď bych to chtělo, aby Petra servis udržela :-)
Reagovat
FulnekUltras
Petra teď totálně selhala na servu - a bude mít co dělat...
Reagovat
PetaM
Prosím, jak selhala na servisu? Dala 2 skvělá první podání a z toho jí přišel return jako dělová koule. Pak musela jít přes druhé, ale bylo taky velmi slušné a opět dělová koule. No a pak DF ... To byla její jediná chyba ...
Reagovat
Lunej..
Ta Ostapenko tak divně kvičí před podáním :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ona mutuje...;)
Reagovat
kada.tom
dorovná na 3-3 a pak si čistou hrou projede servis :-/
Reagovat
PetaM
To běž jako ... Takhle nereturnuje ani Serena :D
Reagovat
FulnekUltras
když jsou Petina podání často příliš čitelná, to se to pak returnuje...
Reagovat
George_Renel
Petry body language dne nevěstí nic dobrého.....
Reagovat
smazaný uživatel
Me prijde celkem jeste v norme...;)
...rozhodne jsem cekal vetsi stronzo...
Reagovat
George_Renel
Dnes, oproti včerejšku, mi mimo závěr setu připadla líná na krok.
Reagovat
smazaný uživatel
;)
me pripada normalne tak nejak lina na krok. Takze to bude asi tim;)
Ale je fakt, ze si to tak trosicku muze dovolit, ale jen trosicku, abych neprehanel...a to krokovani nesmetl na nepodstatnou zalezitost.
Reagovat
blixa
Já jí chápu.

Proč bych běžel když můžu jít,
proč bych šel když můžu stát,
proč bych stál když můžu sedět,
proč bych seděl když můžu ležet,
proč bych ležel když můžu spát ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jelena je slušný střevo :D Začíná mě bavit ... :)
Reagovat
FulnekUltras
Profesorský výkon dneska stačit nebude...
Reagovat
PetaM
No, tohle bude těžké ubojovat. Jelen se nebojí, tříská to tam hlava nehlava .. Takhle dobře určitě nehraje ani na trénincích ... S takovým tenisem by měla být úplně někde jinde ...
Reagovat
gigin
na to jak je malá, celkem dobře servuje. Dnes Dámy prominou, pánové mne omluví - Go Latvia, Go Jelena!!
Reagovat
gigin
Tak zase tak malá není 1,77 m se uvádí.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale není na Twitteru...
https://twitter.com/WTA_insider/status/701840768508383233
Reagovat
PetaM
Takže neexistuje?
Reagovat
smazaný uživatel
Kdo není na Twitteru jako by nebyl...
Reagovat
PetaM
Jo, někdy si tak připadám ...
Reagovat
smazaný uživatel
A kdo mě nesleduje, ten nemá plnohodnotný život... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Si věříš :D
Reagovat
smazaný uživatel
Pak mám ještě druhou verzi... :D
https://twitter.com/monty025/status/677465514931785728
Reagovat
milik254
Mam plnohodnotný život.
Reagovat
smazaný uživatel
Existuje. Katka Siniaková taky není na Twitteru. :)
Reagovat
gigin
V 18 si nebude na twitteru, aby ju tam sledoval kdejaký homimír.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ji může sledovat na Instagramu, to je ještě horší... :D
Reagovat
gigin
Jsem to přehnal s tím podáním. Nic moc teď :D
Reagovat
vrabejka
Tak pojď Genie na Zheng mas.
Reagovat
George_Renel
Hrají se dva poměrně významné turnaje, hrají naše tenisové jedničky a redakci to nestojí za povšimnutí.
Reagovat
PetaM
Dnes to bude trapas nevídaných rozměrů!!!
Reagovat
Roger_Federer
Petra zacina tak jak koncila minule..vsecko ven.
Reagovat
tommr
Petra nezačala dobře a hned v první hře přišla o podání ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
No vidim, ze se nasi vlcici dari;)
Reagovat
tommr
dobře pro Lucku i pro Petru - Bacsinszká se už před ně nemůže dostat ... :)
Reagovat
tommr
průběžnej singlovej žebříček WTA k dnešnímu dni - po kompletně odehraném druhém kole turnaje v Doha (prvním kole v Acapulcu) ...
Hvězdička (*) znamená, že hráčka postoupila v Doha do třetího kola (do druhého kola v Acapulcu) ...
Čísla v závorce znamenají bodovej náskok nebo ztrátu na Petru Kvitovou ...

1. Williams, S. 9245 (+5762)
2. Kerber 5700 (+2217)
3. Radwanska, A. 5210 (+1727) *
4. Muguruza 4746 (+1263) *
5. Halep 4745 (+1262)
6. Sharapova 3562 (+79)
7. Bencic 3505 (+22)
--------------------------------------------
8. Kvitová 3483 *
--------------------------------------------
9. Vinci 3370 (-113) *
10. Pennetta 3368 (-115)
11. Suarez Navarro 3220 (-263) *
12. Williams, V. 3082 (-401)
13. Šafářová 2823 (-660)
14. Bacsinszky 2719 (-764) *
15. Azarenka 2660 (-823) *
16. Ivanovic 2640 (-843)
17. Errani 2595 (-888)
18. Kuznetsova 2535 (-948)
19. Svitolina 2530 (-953)
20. Plíšková, Karolína 2525 (-958)
21. Jankovic 2505 (-978)
...

Petra Kvitová zatím stále zůstává na 8.místě. Případná výhra nad Ostapenkovou by jí ale posunula na 6.místo. Na druhou stranu jí ale za určitých okolností ještě mohou předstihnout Vinciová, Suarez Navarrová a Bacsinszká (ale ne všechny najednou) ...

Lucka Šafářová přišla po vyřazení už v úvodním zápase o dalších 469 bodů a klesla na 13.místo. Ještě jí ale mohou předstihnout Bacsinszká, Azarenková a Wozniacká ...

Karolína Plíšková sice po nečekaném vyřazení už v prvním kole v Doha o žádně body nepřišla, ale přesto klesla na 20.místo. Můžou se ale před ní ještě dostat Wozniacká a Petkovicová ...

Z ostatních hráček stojí za zmínku hlavně nečekaný vypadnutí Kerberový, která by mohla přijít o druhý místo a pokračující trápení Halepový, která dál klesá v žebříčku ...
Reagovat
Haitik
Takže Maruš bude nejhůře do IW devátá že jo? :-)
Reagovat
tommr
jj dostat se před ní můžou jen Petra, Vinci a CSN. A u Petry o tom docela pochybuju ...
Reagovat
Haitik
Ok, díky! :-) Celkem slušný ne, za posledních 7 měsíců odehrála dva turnaje a pořád se drží v TOP 10.. :D Ale v IW už musí hrát..
Reagovat
janek_da
Toho jestřába je škoda, ne kvůli tomuto zápasu, ale tak nějak celkově. No je to naše Lucka se vším všudy. Asi ji nemůžeme mít rádi za to jaká je a zároveň aby byla trochu tygřice na kurtu.

Za mě u Lucky velká pochvala. Servis šlapal a to je nejdůležitější. Zbytek se dá celkem rychle vypilovat. Škoda že to nešlo do třetího setu, aby se ještě víc dostala do zápasového tempa.

Trochu mi vadí, že měla ve výměnách navrch a přesto se snaží urvat výměnu returnem. U kterého ji to lítalo dost mimo. Se Serenou bych tuhle taktiku chápal.
Reagovat
Frick
V prvním jo, o to více, že ona sama ho ty nechala. Ale ve druhým si podání ztratila 3x a to zkrátka už příliš. :-(

No, nemáme chorobopis, nemáme výsledky zatezovejch testů (byly-li), nevíme, jak se Lucka chovala při tréninku. Ale pokud bylo poznat, že to zkrátka není a ještě aspoň 14 dni nebude ono, tak jestli nebylo fakt lepší to vzít rovnou za velkou louž a hrát modelový zápasy během tréninků...
Reagovat
EllNino
modelový zápasy během tréninků ti k atmosféře zápasu na ostro nepomůžou ježiš ..
Reagovat
mrafe
chtěla bych vidět reakci "odborníka plkala", kdybys ho vyzval na jeden tréninkový zápas.
Místo, aby byl rád, že jeho oblíbená teniska je zdravá a, že je schopná hrát ostrý zápas. Tak má akorát zase plnou hubu nesmyslných keců.
Reagovat
bIbec
já bych řek, že to, že Lucie prohrála není žádná tragédie. Nějak ji to myslím neuškodí. Jestli začla teď, nebo až v IW je myslím fuk. Kdyby prohrála v IW a Miami, tak bys třeba říkal, že se měla připravit až na antuku.
Reagovat
VlS
Prosímtě, věnuj se politice pražskýho magistrátu a na sport se vykašli. Fakt vůbec nevíš, která bije. Žádnej simulovanej zápas ti nedodá emoce a psychickou zátěž, jako skutečnej zápas. Prostě herní praxi nenahradíš. Už fakt těmi svými co by a kdyby lezeš na nervy. O to ti jde?
Reagovat
janek_da
Nejen že neví, ale pořád mele jak kafemlejnek a k tomu má nároky, jak kdyby byl v nějakém SMYSLUPLNÉM oboru lidské činnosti mistr světa.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak problem je v tom, ze neustale hleda a vyziva se v tzv. chybach nebo slabostech jinych lidi, v tomhle pripade sportovcu, na tom profituje jeho existenece, neco ve stylu pijavice...nejde mu o pochopeni, ale spis o sapito, ve kterem je nablito, a v tech blitcich si celkem libuje...a v te pozornosti, kterou to budi...

Tak odborne by se asi nekdo vyjadril, ze trpi nejakou simplexni schizofrenii s obscedantne-kompulzivni poruchou...nebo neco v tom smyslu a je to chudak.

Jenze problem je v tom, ze vetsinou ty dusevni poruchy u techle pacientu jsou nevedome.
No a pokud to nekdo vyvolava vedome, a postavi si na tom jeste kult sve existence na nejakem portalu, ...tak takoveho pacose by i slusny clovek nazval, ze to je spis zk*rwysyn.

A ja myslim, ze ocenis, ze jsem neuzil toho prislovecneho dement, kterym se tady castovalo plnymi hrstmi kohokoliv a cokoliv...
Reagovat
janek_da
Hm, ta pijavice sedí. Jenom nechápu kolik sraček z toho dokáže vyprodukovat. Nějak takhle si představuju, že funguje. Akorát místo vody jsou tam ty sračky.

http://1url.
cz/qtt37
Reagovat
smazaný uživatel
taky bych rada rekla Lucy na uvitanou neco hrejiveho, ale tohle sapito me totalne odpuzuje.. :-(((
Reagovat
gigin
Simulovaný zápas je jak simulovaná soulož. Tak to bychom teda nechtěli.
Reagovat
George_Renel
Hlavně je škoda, že nemáme tvůj chorobopis.
Pak bychom možná k těm tvým úletům přistupovali shovívavěji. Takhle tě máme z obyčejného blba.
Osobně považuji návrat Lucky přes porážku za úspěšný. Rozhodně zahrála lépe než po té poslední nucené pauze. Její smůla je, že je tak hodná. Kdyby byla trošku dračice, česky a sportovně řečeno mrcha, určitě by měla na kontě těch úspěchů více.
Nevím jak u holek, ale u chlapů často platí, že příliš hodný = blbý.
Reagovat
Frick
https://twitter.com/forehandonfleek/status/702216641715826689

Měl jsem jen stream z Tipáče, tady je to ovšem o dost kvalitnějc. A začínám bejt celkem naštvanej. :-(
Reagovat
rusedski
Já tohle prostě nepochopím. I kdyby si myslela na 99,99%, že to byl aut, je nějaký důvod to NEZKUSIT? Setbol, winner a v záloze vagon dalších jestřábů... Navíc se stejně střídaly strany, takže žádný, že třeba nechtěla vychladnout.

To je jako když by mi někdo nabídl, že si můžu vsadit jackpot a nic mě to nebude stát. Sice se taky budu domnívat, že nic nevyhraju, ale z racionálního hlediska je přece hloupost abych to nezkusil...
Reagovat
Frick
Říkám si, že v nějakym pomýlení si neuvědomila, že je hawk i na tomto menšim kurtu (tušim, že nikdo předtim si ho nevzal), ale pár minut stará hláška info "one addt. challenge" tomu dost odporuje.
Reagovat
darek.vrana
Zítra tahák dne debl Chan/Chan - Chan/Marosi :)
Reagovat
Frick
Takže je to jasné. Výhru Lucky s "postupovým razítkem" neuvidíme celého půl roku.
Reagovat
Frick
Tak jistě že. Všechny zápasy dopadly opačně, jak jsem si přál. Denisa, Bára, Lucka i Nicole prohrály....

To člověka potom otráví.

A ano těšim jsem na návrat Lucky. Ale té Lucky, co tu Dohá vyhrála. Protože vůl jsem si myslel, že není třeba zoufale nahánět body pro TM, tak je čas ten návrat vyladit místo "asi to nepůjde ale co když jo"...

Ano, samozřejmě že člověku mohl bejt ten dnešní zápas v paži, ale když vidí soupeřku ze 162. místa, tak si prostě řiká, že by to snad prohrát nemusela.

A samozzřejmě - následujících pět týdnů nebude stát za nic. Nezážuvný tejden díky neúčasti žádné z našich lepších hráček a pak balík IW+Miami s malým množství streamů a chatrnými vyhlídkami.
Reagovat
smazaný uživatel
skvele, a jeste bys to mohl dnes zakoncit nejakou skvelou sebevrazdou...mozna jak ses otraveny, tak trebas zkusit plyn...nebo garaz... nastartovat auto, vzit si prasky na spani...hrst prasku, aby to byla jistota.
Reagovat
Frick
Upálim se na štvanickym centru.
Reagovat
smazaný uživatel
No, vidis...to je takove kreativni...a symbolicke...
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, ale kdo to pak bude uklízet..:-/
Reagovat
blixa
Ivoš osobně !!! :D :D
Reagovat
FulnekUltras
zatím se tam nedá ani vystoupit z elektriky... ;)
Reagovat
Frick
1. Agnieszka Radwanska #3
2. Anna Schmiedlova #30
3. Lesia Tsurenko #34
4. Monika Niculescu #37
5. Barbora Strycova #38
6. Alize Cornet #39
7. Camila Giorgi #42
8. Alison Van Uytvanck #44
9. Timea Babos #48
10. Anna Lena-Friedsam #55
11. Denisa Allertova #62
12. Karin Knapp #63
13. Dominika Cibulkova #66
14. Carina Witthoeft #70
15. Kirsten Flipkens #71
16. Magdalena Rybarikova #79
17. Polona Hercog #81
18. Heather Watson #83
19. Elizaveta Kulichkova #87
20. Jelena Ostapenko #88
21. Anett Kontaveit #91
22. Naomi Broady #93
23. Francesca Schiavone #94
Reagovat
EllNino
Docela vtipný, že v Acapulcu mají kamery na 4 kurtech, zatímco u boháčů v Doha mají stěží 2 ...
Reagovat
FulnekUltras
Jelena Ostapenko je momentálně na horlivém vzestupu do seniorské kategorie - a pokud nedávno zdolala Zarinu a Světlu, asi něco umět musí... No hlavně ať Petře šlape servis - to se pak i s dosud herně neznámou soupeřkou hned rychleji získává slowhard pod nohama. Přesně tento zápas bude patrně pro další Petinu sebedůvěru klíčový - a typově se může podobat střetu s Gavrilovovou na AO.
Reagovat
smazaný uživatel
Pro Petru je teď každý vyhraný zápas důležitý, včetně toho dnešního s Bárou. Protože Bára rozhodně nedala svou kůži zadarmo a potvrzuje současnou dobrou formu, takže si to Petra musela tvrdě vybojovat. I když to byla výhra "jenom" nad Češkou, byla moc důležitá, nakonec to na Petře bylo i vidět. Snad to zítra potvrdí.
Reagovat
FulnekUltras
Ten šťastný úsměv na konci směrem k "trenérce" mluvil za vše. Ale přece jen tam pořád zůstává právě to "jenom" s Češkou... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Při jejím současném rozpoložení je i to "jenom" s Češkou důležitý. ;-)
Reagovat
FulnekUltras
No radši ať dá i Rusolotyšku... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak o tom žádná. ;-)
Reagovat
freeteepek
Její předchozí výhry jsem neviděl, ale pro jistotu vsadím na Ostapenko. Vypadá neškodně, ale u Petry nikdy nevíš:-) V případě Báry se mi vyplatilo vsadit před zápasem na Báru a teprve až v průběhu si vsadit na Petru. Nakonec jsem skončil v plusu, což mě samotného překvapilo:-)
Reagovat
FulnekUltras
Tak od té doby, co před časem jakoby mimochodem vypustila raketu proti sběrači, mi zase tak neškodná nepřipadá... ;) ...no ale až na druhou stranu sítě snad zítra nedohodí... ;)
Reagovat
horska.kraslice
Ostapenko je pěknej pruďas, hádky s rozhodčími a podobné výstupy jsou u ní obvyklé.
Reagovat
FulnekUltras
Tím větší motivace pro Peťu, aby ji umravnila... ;) Ono tam bude v pozadí něco jako u AussieDarji - původ rusko-ukrajinský (rodiče odešli do Rigy až po rozpadu SSSR), ale strašně by to chtělo být někým jiným... ;)
Reagovat
Fandina
Dneska jsem ráda, že Petra vyhrála. Nebyl to od ní žádný zápas kde by někoho válcovala, ale byla lepší než Baruška, která hrála v pohodě a jako obvykle moc nechybovala. A je dobře, že Petra po řadě proher zase vyhrála.

Šafi podle mě nehrála špatně, chtělo to možná trochu víc razance, ale jinak moc nechybělo. Takže se těším příště a držím palce.
Reagovat
24tomas
Tak jestli Bára moc nechybovala, asi jsem viděl jinou sportovní událost :)
Reagovat
Fandina
To je možné, že ses díval na něco jiného.
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud si ta čísla pamatuju správně, tak měla celkem 20 UE, z toho 14 v prvním a 6 v druhém setu. To opravdu nejsou bůhvíjak vysoká čísla.
Reagovat
Mantra
paní Fany si zapomněla brýle na nočním stolku
Reagovat
Fandina
ale nespovídej
Reagovat
Lunej..
neva, navraty nejsou lehky, což ten trapný německý nick nemůže nikdy pochopit. Buď ráda, že nemusíš číst ty jeho bláboly, jinak by ti tenis totálně otrávil. Pak že Bůh není milosrdný.
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem rád, že Caro dneska hrála dobře. Akorát při těch mečbolech by mohla hrát víc odvážně...

A taky Čech - Messi 0:2. :)
Reagovat
kada.tom
jojo, nečekal jsem takhle "jednoduchou" práci, o to víc mě ta výhra těší :-) a samozřejmě Barca v čele s Leem potěšila ještě víc :-)
Reagovat
George_Renel
Taky Čech Neymar 2:0 .-)
Reagovat
kada.tom
to už je jedno :-D hlavní je stejně, že Barca - Arsenal 2-0 :-)))
Reagovat
Frick
To je taky další věc.

Na podzim tam byl Linz, Moskva, TM....

Teď více jak dva týdny opět pauza, v IW (při "průměrném" štěstí na losu) hráčka tak z 50. místa (která sotva bude nějaký ořezávátko) a pokud to nevyjde, tak až za dalších 14 dní v Miami se to může opakovat v bledě modrém.

Takže pokud máte za to, že je pro ni zápasová praxe tak důležitá, tak by skutečně měla zkusit i Monterrey.
Reagovat
PetaM
A jsi si na 100 %, že pokud se Lucka teď ze začátku přepne, že se jí nemoc nevrátí?
Reagovat
Frick
No to je výběr

a) Nebude hrát zápasy, nezíská opět praxi a bude prohrávat se 160. hráčkou
b) Bude hrát zápasy a oddělá se zdravotně
Reagovat
EllNino
no nesmíš chtít zázraky na 1. turnaji, já říkal, že bude Lucka konkurenceschopná až na evropský antuce, v horším případě až po RG
Reagovat
FulnekUltras
Zas není potřeba se za každou cenu cpát všude... ;)
Reagovat
EllNino
přesně :D ...tohle bylo jenom zpestřední treninku, byla tam, tak to zkusila, teď se dotrénuje v USA a s vědomím, že už to bude druhej zápas do toho pujde s daleko menším tlakem :)
Reagovat
Frick
Jenže zase zřejmě s o dost těžší soupeřkou na turnaji, který nemá ráda.
Reagovat
tommr
a co jako? Prostě jí to dneska nevyšlo a příště to zkusí v IW a v Miami kde stejně musí hrát at už se jí chce nebo ne ...
Reagovat
Frick
To, že možná by mohla zkusit ještě jeden, dva tři zápasy mezi tim v Monterrey.
Reagovat
FulnekUltras
jsem dnes neviděl, ale obavy ze stále nebezpčnější islamistky Bukačkové ;) byly bohužel na místě. U Lucky je ovšem víc než reálný předpoklad, že se postupem času bude zase zlepšovat a nabírat sebedůvěru - hlavně ať drží zdraví, pak to bude všechno na dobré cestě.
Zítra pro mě vedle Petry zcela jednoznačný magnet Aga-Monica. To bude zřejmě velká pinkálistická lahůdka - a nemyslím to nijak pejorativně...
Reagovat
Frick
Proč se Lucčina vámi řečená "beznadějná" situace neprojevila alespoň trochu na kurzech?

Když mne tady umíte tak rozcupovat, tak mi jistě to budete schopni vysvětlit.
Reagovat
George_Renel
Jdi už do háje a neopruzuj tady.
Zbytečně ukazuješ, že jsi ještě větší hňup, než si všichni mysleli.
Reagovat
Frick
Konkrétní argument podložený jasnými čísly a tvoje reakce je nadávka,.

Prokázal jsi svou úroveň.

Opakuju - my tu můžem "beztrestně" kecat a tipovat, ale ten, kdo sází přijde za svou sázkařskou chybu o peníze, takže má sakra důvod být opatrný.
Reagovat
George_Renel
Musím zopakovat, že jsi hňup. A to v tvém případě není nadávka, to je skutečnost.
Reagovat
VlS
Alebto je riziko toho, kdo sází, jen jeho právo a jeho zodpovědnost. Jestli sis ještě nevšiml, tak sázkovky nejsou moc kreativní a snaží se vycházet, stejně blbě jako ty, z nějakejch kalkulací o přenejch o nějaký statistiky. Ve velkejch číslech to funguje, v konkrétnostech selhává. A myslíš, že na tom sázkovky vydělaly, , nebo prodělaly? A o co jde v sázkovým businessu? Viděl jsi Horáčka v Bently brečet, že u něj lidi prohráli prachy?
Reagovat
Frick
Tak potom tedy sázej, když si myslíš, že jsi chytřejší než sázkovky... Vyděláš.
Reagovat
VlS
asi nechápeš to, co jsem řekl o velkejch číslech a na velký čísla potřebuješ velkej vstupní kapitál.
Reagovat
Frick
Nevim, co bych nechápal. Oni musej vypsat tisíce příležitostí, ty ale můžeš vsadit jen tu o který si myslíš, že do ni vidíš.
Reagovat
EllNino
vždyť šance na výhru byla a ne malá, dokonce bych si dovolil tvrdit, že měla vést 1:0 kdyby si vzala jestřába, ale tady dneska vubec nešlo o výsledek ...spadl mi takový kámoen ze srdce, že je Lucka zpět a viděl jsem ji hrát, už z toho mám takovou radost, že by mi bylo jedno i kdyby prohrála 2x 0:6
Reagovat
blixa
Tak já zásadně nesázím, kurzy mě nezajímají, ani netuším jaký jsou a o sázkařské komunitě nic nevím. Ale spekulovat můžu. Prostě ti lidi jedou podle nějakých tvrdých dat z minulosti. A podle těch Lucka měla vyhrát. Jenže tady jsou fandové, a ti o Lucce a jejím tenise vědí hodně konkrétního, to je ohromnej rozdíl. Spousta měkkých dat které by sázkaři vůbec nedokázali zapracovat. Já kdybych sázel tak na dnešní utkání nevsadím vůbec, protože bylo hrozně nejistý. Doba přípravy Lucky byla pro její typ hráčky hrozně krátká, ale asi se z Robem dohodli že sem prostě vloží ostrý test, aby věděli jak na tom jsou.
Reagovat
Frick
Lucka byla ještě před týdnem hráčka TOP 10, tak je rozhodně na očích. Dost na to, aby sázkař, co do tenisu dělá, viděl, že když měla problémy při návratu v říjnu, tak že je tu celkem slušná šance na repete a v kurzu na soupeřku hodnota.
Reagovat
blixa
A co jsi touto hlubokou myšlenkou chtěl říct ?
Reagovat
Frick
že by potom měl být zvýšený objem sázek na Caglu jehož následkem by byl pád kurzu dolů.
Reagovat
Frick
aby sázkovky korigovaly riziko případného vyplácení velkých penež za vyhranou sázku na Caglu.

To je snad trh, ne?
Reagovat
smazaný uživatel
A jak vis, ze uz trebas nemeli slusne vydelano...na Lucy...bych se ani nedivil...

Ale podle me ty to nechces pochopit...ty jen nemuzes prekousnout, ze dnes vyhrala Kvitova a Lucka prohrala...
Reagovat
smazaný uživatel
Ale ti co ten system chapou, tak si urcite prisli na sve...a sazkari urcite taky...o tom ten system je...obrat lidi, udelat slusny obrat, a z toho obratu jde nejaka cast tem, co vyhraji, bo nekdo vzdy musi vyhrat, jde jen o to, aby saldo bylo v plusu;)
Si moc dobre hlidaji ten tok penez, ktery jde jak na jeden kurs tak ten druhy...
...o sport tady az tak nejde...ze...proto take vznikl ten system live...aby se jim to lepe jeste kontrovalo.
Reagovat
Frick
Tak z principu by sázkovky měly mít motivaci hledat kurz, kterej nejvíce odpovídá reálnejm % na výhru Lucky či Cagly. Protože kurz kterej plně odpovídá realitě pro sázejícího teoreticky nemá hodnotu, resp. má zápornou ve vzoru 0% -marže sázkovek...
Reagovat
Fandina
Sázkovky stanovují takové kurzy, aby na nich vydělaly. Je na sázkaři, jak si s tím poradí.
Reagovat
smazaný uživatel
Podivej...cely ten byznys stoji jen na hamiznosti lidi...kteri se neustale vraceji a vraceji...s vidinou nejakeho klondajku...

Behem dne mas nevim....100 a vice udalosti...hlavne jde o to, aby meli po jednom dni saldo v plusu...nejaka Lucka je proste svym zpusobem nezajima...tim ze dnes rupla, je pro ne jen dobre...pokud jim sel dost slusny income na jeji kurs...pokud tam ztratili, pohlidaji si zase na jine udalosti to plusove saldo...

Oni tvori trzni hodnotu kursu...a to je jejich produkt, ktery prodavaji...nekdo koupi vzdycky tzv. nespravny...je to jen o tom...

Uplne nej pro ne je, kdyz lide jeste davaji ty prachy do vice sazek najednou...easy money...

Opakuji, ze tenhle zpusob vydelavani povazuji za negativni ve spolecnosti...ale kdyz to lidi chteji...co uz...

A ani ty jak vidno nechapes, ze pokud sazkar vyhraje, tak nedostava prachy od sazkovek, ale od tech co rupli;D))) Ale z principu delaji kazdy den vse pro to, aby sel vyssi income nez outcome...a pokud maji spatny den, vubec se neboj... spatnych dnu maj rozhodne mene nez ti troubove, co jim ty prachy furt strkaj.
Reagovat
Frick
Tak myslim, že ta perioda by mohla bejt i delší než jeden týden, měsíce, co já vim...

Samozřejmě, že prohra Lucky je trápit nebude. Peníze se lifrovaly na ní, ten kurz měl sestupnou tendenci.

Tady jde o to, že jen my jsme tady na Tenisportále věděli, že prohra byla očekávaná a jiní jsou úplní idi.oti...
Reagovat
VlS
Ty seš fakt osmej div světa, tak velcí nerostou ani v rovníkový Africe :-))
Reagovat
Frick
Tak já nevim.

Je to překvapení, že Lucka prohrála? Pokud ne, ačkoliv její prohra byla hodnocena kurzem 3,00 (při otevíračce) tak ty kurzy byly zákonitě přestřelený...

Pak je ale zvlášní, že na to sázející nezareagovaly sázením na Caglu, což by se projevilo poklesem kurzů.
Reagovat
smazaný uživatel
Ne... az tak ocekavana nebyla...ja veril, zeby to s nejakou tou haluzi, stesti mohlo nejak i jit...ale na druhe strane site byla az moc velka snazivka, celkem me lezla na nervy:)...
Ale take se musim priznat, ze jsem se bal, ze to muze byt jeste horsi,,,a trebas na servisu se nebude chytat vubec...
Jedine, co jsem asi cekal, ze jeji footwork bude takovy, jaky byl a tim ze jeji udery asi ciste moc nebudou...ale abych si rekl...no urcite rupne...
...jako to si nerikala ani ta Lucka...
Reagovat
Frick
Tak průměrnej kurz na Lucku byl nějakejch 1,33, to je (marži sázkovek nepočtám) 75% šance na Lucčinu výhru.

A to předpkládám, že Lucčinu pravděpodbnost šance na výhru jsi na 75% neviděl...

Gró tý mý věci je to, jestli je důvod být zklamanej z dnešní prohry - ať už z pohledu toho špatnýho výkonu Lucky nebo "jako na potvoru" vyloženě skvělýho výkonu jinak dosti podprůměrný Turknyě.

A tady se mi snažíte vštěpovat, že Turkyně hrála tak nějak na úrovni svýho postavení a že to Lucka i tak nezvládla, je úplně v pohodě.

No a mne to prostě v pohodě nějak nepřijde. Minimálně z toho pohledu legitimity otázky toho, zda neměli bejt s Robem více trpělivý, a ne lézt na kurty s tim, že bude "výbuch".

Tak snad se daj v rámci tréniku udělat i nějaký modelový zápasy atp. Třeba s nějakym 15-letym juniorem.
Reagovat
smazaný uživatel
...
Reagovat
sprchon
Nevsadil on náhodou na Lucku? :D
Reagovat
Frick
Ne. Ale skutečně jsem věřil, že to bude lepší.
Reagovat
FulnekUltras
však bude, ale dej jí taky trochu času... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Caro dobře brání a umí dát i winner po lajně, naopak Daria hraje tužku. Dneska by to šlo...
Reagovat
tommr
Wozniacki se proti zápasu s Konjuhovou zlepšila skoro ve všem ...
Reagovat
smazaný uživatel
Máš pravdu, snad to vydrží... :)
Reagovat
tommr
navíc má štěstí, že hraje proti takový potřeštěný náně. Viděl jsi jak Gavrilova zmrvila ten jasnej out od Wozniacký? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, já jsem během 2. setu koukal spíš na fotbal... :)
Reagovat
tommr
Wozniacká zahrála vysokej balon z hluboký defenzívy kterej šel jasně do outu a bláznivá Gavrilova chtěla machrovat a zatlouct ho jenže se z voleje netrefila do úplně prázdnýho kurtu. Něco takovýho jsem snad ještě neviděl ... :)
Reagovat
FulnekUltras
To je na ni podobný... ;)))
Reagovat
smazaný uživatel
Ona ta Daria je stejně zvláštní. Někdy jí ta její "nadrženost" pomáhá, ale teď je to spíš naopak. Já jsem teda jedině rád, že proti Aně v Dubaji a dneska proti Caro ani zdaleka nepotvrdila pověst neoblíbené soupeřky mých favoritek... :)
Reagovat
tommr
mě zase mrzí, že takhle nevyváděla proti Petře na AO. Tam jako naschvál hrála velice soustředěně a ukázněně ... :(
Reagovat
janek_da
no dělal tam taky psí kusy, ale Petra ji "ukáznila"
Reagovat
FulnekUltras
žiaľbohu
Reagovat
janek_da
no dělal tam taky psí kusy, ale Petra ji "ukáznila"
Reagovat
janek_da
opr:Dělala
A koukám, že se mi taky podařilo odeslat dva příspěvky. Chtělo by to nějaký "časovač".
Reagovat
kada.tom
dneska by to šlo i na Emirates Stadium !!!
Leo ukazuje, že si nic nedělá ani proti nějakýmu Čechovi :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Mohl by jít na hat-trick, když už se mu povedlo "nečekaně" proměnit penaltu. Ale myslím, že už se nikam nepoženou.
Reagovat
kada.tom
mohl by, ale tak i 2-0 pro Barcu je moc pěkný výsledek a Leo zavřel ústa Wengerovi a Čechovi ... prý komplex :-DD
Reagovat
George_Renel
Píšeš nesmysly. Čech u žádném komplexu nemluvil. Jestli ty se nekrmíš Bleskem....
Reagovat
smazaný uživatel
Čech ne, ale Wenger jo.
Reagovat
kada.tom
rozhodně ne, ale velmi nadšeně mluvil Čech o tom, že moc takových jako on, kterým by Messi nedal gól, není ... o tom, že by Messi mohl mít nebo měl mít komplex z Čecha mluvil Wenger na tiskovce před zápasem, takže tak, na tohle rozhodně nemusím číst Blesk :-D
Reagovat
George_Renel
Tak se chlapci vyjadřujte přesně. Já nemám rád to vkládání do úst co někdo neřekl.
Reagovat
Frick
je otázka, jestli skutečně by měla na ten kurz lézt, pokud je na tom tak zle, že neni ve stavu, kdy je schopna porazit (na úroveň Premier 5 turnaje) takto slabou hráčku.

Jestli by takto měla hazrdovat se svým jménem.
Reagovat
EllNino
ježiši ...prostě prohrála, je jedno s kým, neprohrála ostudně 0:6 1:6, ty sety mohly dopadnout klidně obráceně, bylo to o jednom, dvou míčích, je zdravá, je zase na kurtu, to samo o sobě je výhra jako blázen
Reagovat
smazaný uživatel
A zápasovou praxi by v takovém případě získala jak?
Reagovat
Frick
No ale tak se podívejte na DelPa... Vletěl na kurty po roce a vyhrál hladce v dvou setech tři zápasy.

Trochu mne štve takováto rezignace. Že nemá praxi, tak nečekám, že porazí nýmadku ze 162. místa....

Zdůrazňuji (zápasovou) praxi, ne zdr. stav. Ten, pokud nebyl dobrý, tak skutečně to měla ještě odložit.
Reagovat
EllNino
ale ona byla zdravotně v pohodě ....a aždej tenista není jako DelPo nebo Petra, případně Petra Cetkovská, někdo prostě potřebuje dril a Lucka je vydrilovaná tenistka, nemá dar od boha jako Petra, musela si to upracovat....

Cetka nehraje pul roku a pak porazí na US Open Caro, Petra po měsíci bez tenisu vyhraje Madrid, Delpo po operaci sice nehraje bekhend, ale vyhrál 3 zápasy ...Lucka je prostě jiná, nedá se nic dělat
Reagovat
lars
Peta hrala pred Madridem FC, Stutgart
Reagovat
EllNino
a ? o to líp, porazila Garcíu a Mladenovic po měsíci nic neděláí
Reagovat
smazaný uživatel
Ty by ses fakt mel venovat tomu biatlonu...a ne tenisu.

...tenhle prispevek jen vypovida o tve blbosti. Ja jen cekal, ktery trouba prijde s tim srovnanim Juana a Lucy. No a nasel se;)

Vis jaky je rozdil mezi Kvitovou a Safarovou...? Nebot nechci srovnavat muzsky tenis z zensky...ale je to podobna analogie...
Reagovat
blixa
NE !!!! Žádnej biatlon !! Ten má jednoznačně zakázanej ! Tam plodí ještě větší blbosti než o tenise !!! ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
...a to je co říct. :-)
Reagovat
FulnekUltras
;)))))
Reagovat
smazaný uživatel
sorry, ale biatlon je tady nejaky ten bonus......at si mrvi bonus...ale kdyz jsme uz na tom TP, tak at nemrvi tenis, nebo at tahne na biatlonovy portal nebo fotbalovy portal, jedno kam... a tam at si mrvi tenis jako bonus;D)))
Me tu chybet nebude.
Ale bohuzel spis nekterym ano, kteri maji radost, ze si mohou do neho i kopnout, projevit tak svou radost, ze je nekdo hnup, coz si myslim, ze je to asi jeste horsi nez on sam s tem kravinama...
...a nebo by asi nekomu chybelo se spolecne s nim cvachtat v tom jeho hnoji...
Reagovat
blixa
No právě proto, že to je bonus, tak ho nemá co mrvit !!! ;-) Já teda nevím, komu by tu chyběl, nějak se mi nikdo takovej nevybavuje :D Ale jeho se nezbavíš, on prostě miluje tenis, i když mu prd rozumí, to je těžký ....
Reagovat
VlS
Vlku, byl bych pro to, aby nemrvil ani tenis, ani biatlon, ani basket, ani atletiku. Ať se drží svojí Slávie a čutaný, tam nejspíš taky žvaní nesmysly, ale kolem fotbalu je takovejch v každý hospodě padesát, tam se to ztratí.
Reagovat
smazaný uživatel
chapu...ok...
tak at se drzi trebas te cutane;) me je jedno ceho...;) tam at si trebas znamkuje ty sve hrace...;)
Reagovat
Frick
Nepřeceňujete to? Fakt je ten styl Lucky tak specifickej, že návrat na kurty po 4 měsících musí bejt vykoupen prohrama s bůh ví kym?

Ale pak tedy skutečně zajímavý, že to uniklo řadě profi sázkářů, který by viděli v kurzu na Caglu value jako hrom.

Dokonce ten kurz na Caglu stoupal. Na Pinnaclu se vypisoval 2,92 a před zápasem byl 3,64... A Pinn neni sázkovka pro dvackaře, který si pro srandu složej AKO-vku na favority s 15 příležitostma.

Takže mi celkem uniká, že jsme tu na TP věděli něco, co ostatní ne.
Reagovat
smazaný uživatel
1/ Hodnotu sazek tvori take sazkari...kursy jsou nastavene dle nejakych hrubych predpokladu. Jinak sazeni povazuji spis za nesvar, nez neco, co by melo urcovat kvalitu hracu...ikdyz se tam kursove rekneme ta kvalita odrazi. V kazdem pripade sazkovkam nejde o hrace jako takove, ale o to, aby na nekterych troubach, co sazeji lopatami na nektere kurzy vydelali...nejde o sport, ale o to jak vydelat na lidech. A proto si casto jsou vedomi, ze trebas ty kursy neodpovidaji...vzdy realite,...a jen cekaji, kolik lidi vyvali prachy trebas na Lucku....bo si mysli, zeby mela vyhrat s nejakou itf hrackou a potom jen reguluji dle toho kurs protihracky...pokud do toho jde vic lidi, snizuji ho, pokud ne...kaslou na to, bo maji sve vydelane...a nebo klidne ho jeste zvysi, aby lidi na tu Lucy trebas i dali, bo maj pocit, ze trebas vyhraje...a pod.
...takze neberu argumentaci sazkovek, lidi, kteri se bavi spis hamiznosti lidi, a ne sportem...nebo kvalitou hracu.

2/ Lucka nema zadny specificky styl...to jsi dost mimo... Jen jeji uderova technika je hodne svazana s celym pohybem tela, co ma celkem dost nadrene...tak neni sama na okruhu. Kvitova ma svih, ktery proste Lucy nema, ale neznamena to, ze nemusi mit footwork, pokud ho ztraci, je take v haji...
na druhou stranu dle Lucky by se mohly delat ucebnice tenisu na udery s pohybem celeho tela...s poznamkou, ze se to da fakt naucit. To ze potrebuje se vic tzv. rozehrat je proste realita,
Neznamena to, ze musela dnes prohrat...ale v jejim pripade mohla take prohucet totalne...proste neni to takova hracka jak si ty nekde snis...

3/ Jinak podle me ty nikdy tenis nepochopis. Ses dobrej tak max. na ten biatlon nebo fotbal s parkem a pivem v ruce....bohuzel...
Me by to ani nevadilo...ok...nemusime byt nejaci odbornici atd....
Ale v tvem pripade me prijde dost odvazne tady potom ty holky znamkovat za jejich vykony...tak to bych si nelajzl ani ja...jako ze srandy proc ne...ale jako to myslis v tvem pripade vazne???
Reagovat
EllNino
jeho známky, tomu se vždycky směju ...:)
Reagovat
sprchon
Ja se jim obloukem vyhybam. Cetl jsem je jednou a nikdy vic uz nechci. :)
Reagovat
FulnekUltras
to je v poslední době dost móda právě z fotbalu... ;)
Reagovat
Frick
Já proboha nemám o svejch známkách iluze.

Nejsem takovej id.iot.
Reagovat
smazaný uživatel
neee? Tak proc s tim tedy ztracis cas? Abys nas pobavil?
A jina reakce k tem sazkovkam nebo stylum v tenisu...by nebyla?
Reagovat
Frick
Jak už jsem řekl - sázkovky by neměly mít motivaci vypisovat přestřelený kurzy, protože by to v součtu vedlo k tomu, že vy výběry hráčům byly vyšší než vklady od hráčů.
Reagovat
smazaný uživatel
odpoved vyse;D)))
Reagovat
Frick
2/ To už je slovíčkaření. Prostě to, že Lucka kvůli tomu, že déle nehraje, prohrává se 160. hráčkou a jiní by s tim porblém žádnej neměli, jsem nazval "specifickym stylem". Uznávám, že někomu se takovýto označení nemusí pozdávat, OK.
Reagovat
FulnekUltras
Zase jako občas zajímavý přehledný počtení to je... ;)
Reagovat
PetaM
Ty už jsi vážně regulérně na hlavu. Nechápeš absolutně žádné tenisové principy. Ty jsi absolutně ničím nepolíben. Apatyku před tebou zavřou, když tě vidí na míli daleko, z hůry ti nikdo nic nedá, protože by to stejně nebylo kam uložit, a sám se nenaučíš nic, protože ničemu nerozumíš ...
Reagovat
Frick
Ano, to nechápu, že prostě nelze se do toho kolotoče vrátit jinak než s tim, že i proti soupeřce ze 160. místa nebude šance na výhru.

A skutečně tedy nechápu, že jste to viděli jen vy tady na TP a ne ti, co v tom mají své peníze a potažmo živobytí.
Reagovat
lars
Ale ona sanci na vyhru dnes mela pouze ji nevyuzila
Reagovat
tommr
jj v prvním setu měla setbol a druhej málem otočila ... :(
Reagovat
Frick
Nevim, mne to přijde poněkud problematický psát o tom, že výhra nebyla daleko, když nevyhrála ani set.
Reagovat
EllNino
nojono, protože si hňup
Reagovat
tommr
nikdo neříká, že výhra byla blízko, ale šance Lucka měla ...
Reagovat
Frick
Což ovšem je dost málo v zápase se 160. hráčkou.

A jsme zase u otázky - je dobrý chodit na kurt ve stavu, který mi dovoluje zahrát pouze silně pod moje možnosti?
Reagovat
smazaný uživatel
Pochopíš už konečně, že jsou věci, které jinak než zápasovou praxí nezískáš? Jinými slovy kdyby se Lucka měla postavit na kurt až v situaci, kdy bude schopná plně dostát svým možnostem, tak by se na něj nepostavila už nikdy?
Reagovat
Frick
To ne ale ve stavu, kdy by neměla mít (větší) problém porazit 160. hráčku bez účasti v TOP 100, to asi ano...

Tedy dnes prohrála a premisa by měla být jedna z těchto tří

a) Škoda, nečekal jsem si žádný zázrak, ale Caglu prostě porazit měla
b) Příliš to uspěchali, nemá cenu hrát v tomto stavu
c) Že ta Cagla zrovna musí zahrát životní zápas zrovna dneska

ale ne

d) Prohrála, vůbec nic se neděje, do svého prvého zápasu šla právě včas a soupeřka předvedla výkon, který odpovídal jejími postavení na žebříčku
Reagovat
FulnekUltras
Předvádět i při optimálním zdravotním stavu sportovní výkon trvale na maximu svých možností nedokáže nikdo. A ty máš evidentně na mysli skoromaximum. ;) Já bych řekl, že aspoň k němu se Lucka může klidně přiblížit už i teď během pár týdnů v "neoblíbených" USA.
Reagovat
Fandina
Když se hraje TB nebo je stav 5:5 tak se jedná o vyrovnaný mač, v kterém moc nechybí pro obě ostrany.
Reagovat
misa
že jsem viděl Lucinku hrát :-)) Příště bude líp.
Reagovat
d@ve
Jsem smutný, že jsem ji hrát neviděl a ještě víc z tý prohry.. :(
Ale jak už tu někdo psal, musíme být trpěliví a fandit z vesela dál. ;)
Reagovat
Frick
Ti chytráci, co si vsadili za 3,25 na Caglu a "že to bylo jasný, Šafářka bude v háji"....
Reagovat
sprchon
Já ji třeba měl. Jasný to nebylo, ale zkusil jsem to. Ty měsíce bez rakety se projevily...
Reagovat
smazaný uživatel
Proč hraje tak pozdě, když se chci dívat na fotbal?
Reagovat
smazaný uživatel
abys netrpel jak rupne s Dariou...preci:)
Reagovat
smazaný uživatel
No, on ten fotbal zatím taky za moc nestojí... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Dnes má Caro šanci, favoritky padají jako hrušky, tak to možná postihne i Dariu :)
Reagovat
Frick
Fakt byla ta Lucka tak špatná, aby neudělala set s hráčkou která by hrála na úrovni svý pozice v žebříčku (162.)?

Mne přijde, že bohužel měla i smůlu v tom, že soupeřka zahrála tak, jako už nezahraje nikdy...
Reagovat
EllNino
Soupeřka nezahrála žádnej zázrak, vždyť snad neměla jedinej vátěznej úder, ale tady vubec nejde o výsledek, Lucka je ráda, že si konečně mohla zahrát ...nevím, jaký sis maloval zase zámečky ...
Reagovat
Frick
Bylo na Lucku 1,33...

Když to bylo tak jasný, že to nepůjde, tak co, že nešly kurzy na Caglu prudce dolů, aby to sázkovky nezruinovalo...

Nevim, mne přijde, že "vrátila všechno"
Reagovat
misa
Vrátila, protože Lucie byla nedůrazná.
Reagovat
EllNino
kdyby Lucka byla v normální kondici, tak s ní vytře kurt, dneska dávala poloviční rány než normálně a to si pak Cagla muže dovolit vracet všechno, když to nemá razanci ...
Reagovat
smazaný uživatel
Neh ho...on si plete biatlon s tenisem...se pak nemuzes divit;)
Reagovat
lars
zahrat si mohla s H + h na treninku :)
Reagovat
freeteepek
To by byla bomba, kdyby Petra s Bárou porazily Santinu a vyhrály turnaj v deblu! Kapacitu na to mají. Pokud Petra vyletí ve třetím kole v singlu, tak se bude moct plně soustředit na debla:-)
Reagovat
smazaný uživatel
To by byl dobrej šok :-)
Reagovat
FulnekUltras
trochu počechrat Martině sebevědomí před FC... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
To by bylo pořádný počechrání :-)
Reagovat
bIbec
Petra bude spěchat domů, jestli prohraje singla si myslím.
Reagovat
smazaný uživatel
To nejspíš bude.
Reagovat
Frick
Bohužel jsem čekal, že ten comeback bude lepší než na podzim. Nemá někdo stats. Přišlo mi, že se strašně vyhazovala.

Díval jsem se na ztráty podání Cagly ve WTA zápasech v poslednim roce a řekl bych, že průměr bude hodně přes dvě (na set), takže to, že se Lucce nepovedl v prvnim setu aspoň jeden, to je skutečně k nas...

Ve druhém bohužel Lucce servis odešel.

No jo. Natočila video. :-(

Tak zase budem čekat. R64 v IW to bude tak ve středu až čtvrtek, co?
Reagovat
misa
jo a asi bez kamer, z IW se přenáší málo zápasů
Reagovat
marekv
Uhrála pětadvacet gamů, myslím, že to nebude tak dlouho trvat a rozjede to.
Reagovat
misa
v Indian Wells by už Lucka mohla uhrát nějaký set, loni při svém prvním návratu prohrála čtyřikrát v řadě, snad to bude letos jiné. Ovšem její žebříček po Paříži bude asi hodně špatný, snad jí to bude stačit na Rio.

Lucinka potěšila návratem ve druhém setu a moc rád jsem ji zase viděl, protože jsem na začátku ledna občas už nedoufal. Tak a teď trénovat do Kalifornie :)
Reagovat
smazaný uživatel
Bude se zlepšovat. S Riem to vidím optimisticky, body na cut má na 99 % už teď a určitě přidá. Mezi Češkami to ještě může být boj, ale Lucka má 400 bodů náskok na 5. Denisu a nemyslím, že by měla mít větší problém to udržet.
Reagovat
misa
Hlavně aby už byla zdravá, pak má velký prostor ke zlepšení.
Reagovat
Frick
Taky zrovna se to nevychytalo s tou informací o revmatický horečce. Nj, málo známý nemoc, informační šum, pletení si názvů...
Reagovat
misa
Tamtu diagnózu jsem tak obrečel, že to ani nebudu víc rozebírat :)
Reagovat
smazaný uživatel
tak nic. Trénuj dál. Chce to nabrat kondici a formu. Budeme trpěliví.
Reagovat
tommr
takže žádnej zázrak se nekonal. Lucka je bohužel po tý nemoci slabá jako čaj a momentálně nemá ani na hráčky pohybující se převážně na ITF turnajích. Budeme se muset obrnit trpělivostí a doufat, že se to časem bude pomalu zlepšovat ... :(
Reagovat
VlS
Ono to zas tak hrozný nebylo, bylo vidět strašnou nerozehranost a úderovou nejistotu. Možná by prospěl nějakej ITF turnaj na rozehrání.
Reagovat
misa
Předpokládám, že hráčka braná jako top 10 na ITF nemůže.
Reagovat
smazaný uživatel
jo to by mozna spatne nebylo...Lucy to ma proste nadrcene...potrebuje chvili cas...nez ty nohy poradne zacnou pracovat. Ale po dnesku jsem celkem klidnejsi;) Taky to mohla prohazet rychleji nez by clovek napsal dva prispevky;)))
Reagovat
smazaný uživatel
Na ten ovšem nesmí.
Reagovat
smazaný uživatel
ted snad uz jo...ne?;)
Reagovat
smazaný uživatel
Celou sezonu se na ní vztahují povinnosti hráčky top 10. A hráčky top 10 mají start na ITF zapovězen.
Reagovat
smazaný uživatel
jo...ja doufal, ze jak vyleti z desitky...ze muze pozadat o nejakou vyjimku...ale ten intak by mohla...? nebo taky nejde, bo to musi mit nejak nahlaseny...
Reagovat
smazaný uživatel
Inťáky může tři do roka, myslím. S tím že maximálně dva v jednom pololetí.
Reagovat
lars
spis int Monteray
Reagovat
smazaný uživatel
no...neco v tom stylu;)
Reagovat
smazaný uživatel
Ja jsem spokojeny;) Celekm slusny zapas po navratu. Footwork hrozny...ale necekal jsem, zeby byl brilantni, dalo se to asi cekat.... V zaveru uz se zacinala Lucka do toho dostavat... chce to jeste jeden turnaj, a to pude;) Dokonce jsem si tak rikal, ze se vrati do herni pohody nekde v Evrope, ale mozna uz v Miami...trebas;) se chytne...

Jediny, co bych dnes Lucce dost vytkl, je ten jestrab v TB...jako behem zapasu ok...vem to cert...ale Lucinko, jak ses v TB na konci a tech jestrabu mas hafo...tak je fakt blbina to nezkusit;) Mozna sis mohla zahrat tri sety...
...sice nevim jestli bys to urvala, nebot je videt, ze serv po nejakem case vadne...no, chce to herni praxi;)

Takze welcome back;) No a hodne stesti do dalsich zapasu...hlavne aby to lepe a lepe slapalo...lepe receno krokovalo;)
Reagovat
VlS
Já jsem taky spokojenej, čekal jsem to odost horší. Za stavu 2:5 na chvíli zapomněla, že půl roku piřádně nehrála, bohužel po třech gamech se začala zase vyhazovat, ale to půjde, chce to pár zápasů. možná by měla hrát i toho debla, i když je jasný, že sil není na rozdávání a ten výpadek nemůže bejt úplně bez následků. Trochu jsem se divil, že tam nebyl Rob, ale možná je to i schválně.
Reagovat
smazaný uživatel
Rob tam byl;) Dokonce k ni prisel po prohranem TB s hlaskou "Welcome Back" ;D) Zkusil ji pomoct s tim krokovanim na BH...podle me doufal, ze pokud by se ji to aspon trochu podarilo opravit, je nejaka sance na tom returnu...joooo, tak ono to celkem vyslo, ale Lucy pak zacala ztracet i na servu;)
Rozhodne su rad, ze se fakt nevyhazela totalne, a neskoncilo to neco ve stylu Mladnovicove...nebo Pliskove...to by totiz na rozjezd nebylo uplne povzbuzujici;D)))
Reagovat
smazaný uživatel
Nevíte, na jaký místo Lucka spadne?
Reagovat
smazaný uživatel
13.
Reagovat
smazaný uživatel
V nejhorším asi na 14., reálně jí může předběhnout jen Bacsinszky.
Reagovat
tommr
to bude záležet na výsledcích Azarenkový a Bacsinszký. Hůř než na 15. místě ale určitě nebude ...
Reagovat
EllNino
s trochou štěstí ty sety mohly dopadnout pro ně ...dneska teda pokud to budeme brát z pohledu Dendy, Lucky a Bára, tak je to 6 těsně prohraných setů 6:7 5:7 6:7 5:7 6:7 4:6
Reagovat
lars
jeste muzes pridat H+H
Reagovat
kada.tom
Hmm, Lucka prohrála. No ale alespoň je zpátky. Snad to bude příště lepší :-)
Reagovat
miledus
škoda, no ale bohužel.....
Reagovat
George_Renel
Už jsem rezignoval.
Je nějaký stream na Nicol?
Reagovat
freeteepek
Já to mám na 365bet.com
Reagovat
Fandina
http://videostream.dn.ua/videopage/videoPage.php?g=OTcxOTY%E2%84%96f&c=en&i=eWl2bW9iZGlzaA%E2%84%96f%E2%84%96f
Reagovat
kodkar
Tak pracně vydře srovnání a pak to lehce ztratí
Reagovat
lars
2 UE do BH Cagly :(
Reagovat
smazaný uživatel
Jde na to mazane...chce tu Bujukakczaj zlomit poradne...takze ji dava jeste ten gem dalsi nadeje...no a ted si ho vezme zpatky...a doufam, ze uz pak tak Kagla rozmlati celu sadu raket;D)
Reagovat
smazaný uživatel
Strategie dobrá, kdyby jí nezbyly rakety, musela by skrečovat :) Bohužel nedotažená. Škoda, dnes určitě šance byla, příště to snad bude lepší. Do skutečně důležitých turnajů má pořád času dost.
Reagovat
misa
Odevzdaný gem, snad bude další tb.
Reagovat
Jabadu
Howno!
Reagovat
Fandina
Jupíííííííííí a teď podání a brejk. Šafi pojď!!!
Reagovat
A.R.R.
Dobře Lusýýýýýýýý, Turkyně už má nerva :-D
Reagovat
Jabadu
Co to kurv ... ???
Reagovat
smazaný uživatel
si nechala nejake to prekvapeni na zaver.... pro Kaglu....;)
Doufejme...ze ji jeste vynervuje;)
Reagovat
misa
už hází raketou
Reagovat
smazaný uživatel
Lucyyyyyy!!!!
Welcome Back;D)!
footwork zacina fungovaaat....;D)
Reagovat
Fandina
Potvrzený brejk tak ještě jeden. Šafi pojď!
Reagovat
miledus
je rozhozená, Lucko pojď
Reagovat
smazaný uživatel
Cooomeee Onnnn!!!;)
Jupi...mam brejk...ted ji to krokovani slo naramne;)
Reagovat
smazaný uživatel
jupiii a prvni odvraceny MB po navratu;)
Reagovat
lars
nebere si jestraba a prestreluje :(
Reagovat
misa
První brejk po návratu :)
Reagovat
PetaM
Tak Petra asi ve stejný čas, jako dnes :) Druhý zápas na centru, začíná se ve 12 (u nás, u nich ve 2), začíná Carla s Timeou.

Debl Petra a Bára na dvojce, jako poslední :(
Reagovat
tommr
tak už nás Petra drží nejen v singlu ale i v deblu. To jsou věci ...
Reagovat
vrabejka
Bude to dnes muset zachránit Nicole :(
Reagovat
misa
Pitomý Tzekos, jestli s ním vůbec ještě je...
Reagovat
smazaný uživatel
proč?
Reagovat
misa
Po uS Open s ním jela na Korfu, a pak hned do nemocnice.
Reagovat
smazaný uživatel
NEFRICKUJ A TLAC...!
Reagovat
misa
5-5 :-)))
Reagovat
kodkar
Ke všemu ještě že to musím napsat pitomá
Reagovat
George_Renel
Lucka s tím jestřábem fakt hodně váhá.
Reagovat
misa
Chceme konečně brejk :)
Reagovat
miledus
to by musela ta turkyně začít chybovat, což se moc neděje, bohužel
Reagovat
miledus
škoda, ale asi je konec:(
Reagovat
smazaný uživatel
Skoda ho...to asi dost Lucy nalomilo... tam mela sanci na brejk a zvrat i v zapase... misto toho sama ztratila...no a ted krokuje jeste hur nez v prvnim setu...;/
Ted fakt uz potrebujeme nejakou haluz a zazrak;D)))
Come On Lucy!
Reagovat
smazaný uživatel
Ovsem hur nez krokovani jdou Lucy ty jestraby;D)))
Reagovat
A.R.R.
Lucka je prostě tak hodná, že si toho jestřába nevezme, aby nezpůsobila rozhodčím depku, že jí poškodili ;-)
Reagovat
kodkar
A je vymalováno Lucka ji nedokáže vzít servis
Reagovat
sprchon
To je fakt pecka. :D Už jen Garbine a bude to skoro komplet.
Reagovat
COMEON
ktovie čo predvedie dnes ale dvakrat by som za nu do ohna ruku nedal :D
Reagovat
blixa
Garbine, to je taky peklo. Buď vyletí dneska, nebo nejpozději v dalším kole. On tam ten virus snad někdo rozprašuje nebo co ...
Reagovat
Frick
Taky v tom prvym setu asi hrála o dost líp než 162. hráčka, co?
Reagovat
misa
Lucka hraje na podobné úrovni, navíc nezvládla tb.
Reagovat
smazaný uživatel
sorry, ale ja tedy rozdil vidim...Lucince chybi lepsi postaveni k uderu...
...proste Lucy hraje s necistymi udery proti Kagle, ktera je ma na sve urovni ciste. Takze to ten dojem dela, ale nektere veci nepreskocis...hlavne u Lucy. Krom toho ted nam odesel na chvilu servis sakra...;)
Ted teprve budem muset zabrat v tom tlaceni...takze misto toho pitvani miso...zaber...;)
Reagovat
blixa
Lucka ten návrat uspěchala. To chtělo ještě aspoň tři týdny tvrdého treninku, možná i víc.
Reagovat
EllNino
hele tréninkem ale herní praxi nezískáš ...já myslím, že se brátila akorát, tady na tom výsledku moc nezáleží, jde o to hrát zápasy a získat herní rytmus
Reagovat
George_Renel
Dnes to má dost tvrdý trénink.
Reagovat
Fandina
Pokud se cítí fit tělesně, tak proč by nehrála. Za to nic nedá. Ostatně, celkem se mi líbí jak hraje. Ještě může otočit.
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud už v tom Dauhá byla a cítila, že je schopná ten zápas fyzicky vydržet, tak je v pořádku, že to šla zkusit.
Reagovat
smazaný uživatel
Uspechala to minuly rok...ted podle me ok...je to jiny typ hracky, ona musi hrat...aby se zajela;)
Reagovat
Fandina
Škoda, že to Šafi v TB prohrála, ale jinak to podle mě je docela dobré. Lucka nejančí, hraje si svoje a doufám, že ve druhém setu trochu zaranaačí a bude to. Šafi pojď!
Reagovat
Lunej..
už jsem tady, takže jedeme :)
Reagovat
Empe
Lucka je prostě až moc hodná, počkala na tebe a ten set pojala jako trénink, ať se rychleji rozehraje. Proto nevzala toho jestřába! :D
Reagovat
Lunej..
Nestíhám, vzala jsem si toho moc, ale už se plně soustředím a věnuju. Chlapi dají vždy víc práce, co si budeme povídat :D
Reagovat
smazaný uživatel
...pryy Welcome Back!!! :DDD)))
Skvely trener...proste.

Jinak pekne pokyny ke krokovani...Rob je spokojeny... veri, ze se do toho Lucy jeste dostane...pekne, ze ji nestresuje.

Skoda toho TB...ale jedem dal.

Come On Lucy!:)
Reagovat
COMEON
a presne tak , škoda TB ale ideme dalej!

keep your head up ! :)
Reagovat
Empe
Taky se mi to moc líbilo. :D A mluvil s ní moc pěkně, opravdu uklidňující a spokojený hlas. Lucka určitě nahodí motory. :)
Reagovat
smazaný uživatel
no jednoduche to nebude;) Ten footwork hned tak do sebe nedostane...me se ale libi, ze ji zkusil nabudit na opravu krokovani na BH...tam je i sance, jak to trochu opravi a zajede, ze trebas neco na tom returnu uhraje lepe...
Reagovat
tommr
je vidět, že Lucka dlouho nehrála. Zatím to je od ní strašně pasivní a bez energie. Servis má poměrně slušnej, ale na returnu je to slabota ... :(
Reagovat
EllNino
ale na první zápas po pauze to rozhodně není špatný, ten set byl o jednom dvou míčích :)
Reagovat
VlS
Lucka zatím měkká, málo agresivní. Neva, čekal jsem to horší.
Reagovat
kodkar
A v Turecku mají druhé Vánoce
Reagovat
Kytka
Jestli to dnes Lucka neotočí, tak v příštím kole máme čisto. protože Kvitová tak z 90% bych řekla, prohraje v dalším kole.
Reagovat
lars
a Ty si myslis , ze Lucka pak vyhraje nad Vinci ?
Reagovat
Serpens
Dneska se tiebreaky daří, což?
Reagovat
Jabadu
Mno, tak tu tradiční Lucku bychom měli zpět. Ta loňská je někde schovaná.
Reagovat
Empe
Hodnocení po prvním setu sezóny. Ta loňská přijde taky, ale dneska to snad nikdo nečekal. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já už málem zapomněl, jaká je Lucka mistryně TB.
Reagovat
A.R.R.
Set v pytli, škoda :-(
Reagovat
COMEON
Až na prvú spomenutú mám obrovskú radosť :)
Reagovat
misa
Typické :(((
Reagovat
PetaM
Proč, proč, proč sis nevzala Jestřába?!
Reagovat
Empe
Nechápu. Možná by to nevyšlo, ale copak má co ztratit? Má jich dost...
Reagovat
EllNino
hm 3 chyby a 6:8
Reagovat
George_Renel
Je tam vůbec nainstalovaný?
Reagovat
PetaM
Právě, že je :) Už si ho pár hráček před Luckou bralo. Navíc tam rozhdočí říkala, že mají v TB jednu navíc. Jestřáb tam ale podle mě není dlouho, letos ho tam vidím poprvé.
Reagovat
George_Renel
Tak to urazila tenisového pánaboha, i kdyby to aut byl.
Reagovat
Empe
Soupeřka ho už použila.
Reagovat
misa
Setbol, jedeme!
Reagovat
EllNino
milimetry
Reagovat
misa
Hluk z okolí je otravný.
Reagovat
EllNino
njn vedle hrajou Mirza a Martina :)
Reagovat
PetaM
To víš, hrajou tam světové jedničky :)
Reagovat
PetaM
A už tečou i Hingis s Mirzou .... :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Halepka out od Vesniny ! Postupný pád. Háčka nepříjemně překvapily a Lucinda se s tím pere.....
Reagovat
Lunej..
bože můj, holka, co se děje? Tak Lucko, držím palce. Jinak teda je to všechno na pytel..
Reagovat
smazaný uživatel
Bohužel je z formy . Změna je evidentní. A taky nevím, proč je tak vzteklá, to dřív nebývala.
Reagovat
blixa
Taky to chytla ... jako Kája ... to je peklo ..
Reagovat
gigin
Ju sere ten nos.
Reagovat
Lunej..
:D tak ať na něj jde ne? Tak emoční byla vždy, jen mi přijde, že jí nic nejde, to je nějaká Kvitovská epidemie či co. Začnu fandit asi holkám od tisícovky nahoru, aspoň nebudu zklamaná :)
Reagovat
A.R.R.
Ty to koučování vedeš, co tam ta Simona dělala? Já koukám na Lucku,tak nic nevím.
Reagovat
Lunej..
Simona nedělá právě nic, ale neviděla jsem to, radost mi udělali opět chlapi a Petra :)
Reagovat
A.R.R.
Jána chlapi nekoukám, ale jinak dnes bída, potěšila Aga, jinak Simona venku, JJ venku, BB venku, přiznám se, trochu víc jsem tlačil Báru, ale tak prohra s Peťou tak nebolí :-)
Reagovat
smazaný uživatel
je to snazivka...:) sakra...i ten trener...
Nastesti je servis u Lucy zatim celkem drzak, jinak bychom jen tezko snili o TB...uf...
ted to bude o drzku..

Come On Lucy!!!
Reagovat
EllNino
ženskej tenis momentálně silně tápe a momentálně opravdu každá může porazit každou ...nasazení je spíš nevýhoda
Reagovat
smazaný uživatel
No a vydělá na tom Serena, která sesadí Stefi...
Reagovat
PetaM
Ta by jí sesadila i tak.
Reagovat
smazaný uživatel
ne jí - ji
Reagovat
misa
Blíží se náš milovaný tiebreak!
Reagovat
EllNino
Tak jestli je Petra na dně, tak Simona je ve s*ačkach ...
Reagovat
Haitik
A v pořádných..
Reagovat
smazaný uživatel
asi koukala na Moncu, nez sla na kurt...si ted pekne zaflipovala na siti:)))
hezke...
Reagovat
misa
Lucka si po vyhraném losu bere skoro vždy příjem, nevím proč. Místo toho, aby v koncovce setu dostala soupeřku pod psychologický tlak, je v něm naopak ona. Myslím, že janekda tady dával data o tom, že hráč, který začíná servisem, má statisticky větší pravděpodobnost zisku setu.
Reagovat
Roger_Federer
Favorytky kapou jak o zavod.
Reagovat
smazaný uživatel
Po dnešku už asi zbyde fakt jen Petra.
Reagovat
PetaM
Kdepak, Aga je ready na vše ...
Reagovat
smazaný uživatel
Jo tu jsem přehlíd. Já jen vidím, jak Simona teče. Aga to ještě může zamotat.
Reagovat
PetaM
Aga to tam s velkou pravděpodobností vyhraje ...
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že ta nakonec taky s někým překvapivě rupne a vyhraje to někdo úplně jinej. A abych předešel flamu, nemyslím tím nutně Petru, byť bych si to přál.
Reagovat
smazaný uživatel
Možná je to tím, že ryjou ( někde) , když jsou to ty favorytky. A na tenis nemaj čas....
Reagovat
PetaM
Háčka opět zklamala ... Neuvěřitelně promrhané šance ...
Reagovat
smazaný uživatel
Ale zase hrát vyrovnaně se Sarou a Karličkou, to není neúspěch.
Reagovat
misa
Turkyně je ITF hráčka, Lucka v současnosti bohužel taky.
Reagovat
sprchon
Ne, to není. Jen chybí zápasová praxe. ;) Ale ono to půjde.
Reagovat
miledus
musíme doufat a věřit
Reagovat
A.R.R.
Lucka se zvedne, je to holka šikovná. Je to první zápas po dlouhé době, těžko věřit, že vlítne na kurt jako vichřice a Turkyni smázne.
Reagovat
smazaný uživatel
Času dost. Na RG už snad bude rozehraná optimálně, všechno předtím jsou jen pouťáky.
Reagovat
Jabadu
Zatím je to někdo úplně jiný. Kopečky doprostřed nebo aut. Podání ji drží, protože ta machometánka je zatím na returnu mimo.
Ale uvidíme.
Reagovat
smazaný uživatel
Ta Kagla Bujukakczaj se celkem drzi statecne:) Pockej ale. Az se Lucy zacne trefovat lepe...ale potrebuje jeste tak min. 30-50 gemu herni praxe:)))
Takze nefnukej a tlac:))) zachrani nas dnes jen haluz...
Reagovat
misa
Lucy, jedeme za výhrou!!!
Reagovat
smazaný uživatel
no vidis:)
Reagovat
vibbi
Turkyně jí to rekreačně vrací a Lucie není schopná útočit :/
Reagovat
EllNino
tak chce to čas ježiši, dnešní zápas je fakt jen na zkoušku
Reagovat
Kytka
Jak se to turecké jméno čte? To aby se každý lekl a hned prohrává 0:15
Reagovat
smazaný uživatel
Rekreacne? Nooo, to bych tam musel stat ja, aby ji to nekdo rekreacne vracel:)
Reagovat
Kytka
Přesně, takhle rekreačně bych nedokázala hrát ani v jejím věku.
Reagovat
smazaný uživatel
17 stupnu cel.
12 km/h rychlost vetru
rosny bod v normalu
ja myslim, ze lepsi pocasi a podminky k navratu jsme si ani nemohli prat...
Reagovat
misa
Už se zase směje :)
Reagovat
smazaný uživatel
A je to tady...
Reagovat
smazaný uživatel
vykrmená Lucka proti turecké drakyni
Reagovat
miledus
Už je na kurtu http://www.sportingvideo.org/20160221/vv56c9af14d9f113.14848331-1270201.html
Reagovat
kada.tom
Tak, za chvilku konečně "dostane slovo" Lucka :-)
Za normálních okolností by byla jednoznačnou favoritkou, takhle s návratem bych byl opatrnější, budu rád za jakoukoliv výhru :-)
Reagovat
smazaný uživatel
myslim,že nás všechny Lucka příjemně překvapí.Hodně jí věřim!
Reagovat
smazaný uživatel
hlavně aby trochu zhubla
Reagovat
EllNino
co ?
Reagovat
smazaný uživatel
dlouhé Vánoce jsou vidět ne ? ale mohlo to být horší .Možná pro většinu takhle lepší
Reagovat
tommr
její dnešní výhra nad Jankovicovou znamená, že se Karolína udrží v top-20. Aspon teda zatím - pokud se Karolína nějak zásadně nezlepší tak z tý dvacítky stejně brzo vypadne ...
Reagovat
rusedski
Tak to jí bude jistě Karolína do smrti vděčná :)
Reagovat
tommr
no měla by bejt. Nejdřív z ní Niculescu udělala FC hrdinku a ted jí udržela v top-20. To by měla Karolína ocenit ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Snad jí pošle alespoň kytku a děkovný dopis :-))
Reagovat
rusedski
Já bych se třeba vůbec nedivil, kdyby Kája vůbec nevěděla, kolikátá je :)
Reagovat
janek_da
To už je na nějaký příběh v televizi. Neuvěřitelně napínavě jsi to vylíčil. Už vidím, jak to podmalovává hudba Should i stay or shoul igo.
Reagovat
George_Renel
Nu, a pokud by Kvitová náhodou vyhrála příští kolo, poskočí o dvě příčky před Šarapovovou na 6. místo .-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jankovičová - Niculescu - 20 ztracených podání:))
Reagovat
smazaný uživatel
ale parádní balkánská řežba
Reagovat
Jabadu
Jelen - Monča:

Už to mělo být - vono to není.
No, to je nadělení ...
Já na tom dělám ...
Já na tom makám ...
Reagovat
smazaný uživatel
...a vono né a né a né...
Reagovat
smazaný uživatel
CO JE LUCKO lepší? čekat v šatně nebo hrát s Nikulescublescu?
Reagovat
misa
Jasně, z 2-5 na 5-5. Ještě si dejte tb. 20-18 :(
Reagovat
Haitik
To by nepřežily.. :D
Reagovat
smazaný uživatel
:DD
v podstatě výsledkově stejnej zápas jako Vinci-Kasatkina...
Reagovat
smazaný uživatel
Neboj bude;)
A me to nahodou bavi...
Reagovat
Haitik
Taky mě to baví.. :D Epická bitva.. :-))
Reagovat
smazaný uživatel
A ted Jeca rebrejk na tajbrejk;)))
Reagovat
Haitik
To už asi nedá.. :-/
Reagovat
smazaný uživatel
Skoda...byl by to famozni zaver s tim TB...;)
Reagovat
misa
Neříkám, že to není pěkný tenis, ale už se nemůžu dočkat toho dalšího.
Reagovat
tommr
já ti to říkal, že to ta pošahaná Niculescu ještě dokáže prohrát ... :)
Reagovat
freeteepek
Jenom se potvrdilo, že Petra si na Češky věří a hraje proti nim výjimečně dobře. Mě ale nepřesvědčila.Příště hrát takto dobře nebude a vyletí.
Reagovat
LukasH
To jsou zase pindy...
Reagovat
smazaný uživatel
To teda..
Reagovat
freeteepek
Kvitová se Strýcovou vyhrají turnaj v deblu. Singl je dost otevřená záležitost:-)
Reagovat
misa
Petra si dojde pro 18. titul.
Reagovat
tommr
Petra ale dneska nehrála nějak zvlášt dobře ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nehrála v Terminátor módu, ale myslím, že hrála slušně. :-)
Reagovat
tommr
podle mýho to byl od Petry průměrnej výkon. Rozhodně nehrála nějak výjímečně dobře jak píše freeteepek ...
Reagovat
smazaný uživatel
Vyjímečně dobře nehrála. Ale slušně. Začátek zápasu byl ovšem bídný.
Reagovat
Kytka
Konečně by se měla některá z dalších našich hráček zkoncentrovat a vypráskat jí z kurtu. Další zápas prohraje. Letos hraje pod psa.
Reagovat
smazaný uživatel
Freeteepek je poslední dobou ještě větší pesouš než ty a to je co říct. :-p

Jak už jsem psal, Terminátor mód to nebyl, ale celkově slušný zápas. Ona jí to Bára zadarmo nedala.
Reagovat
LukasH
Ne, ale někde se začít musí. Hlavně jsem tam zas po delší době viděl nějakou koncepci (neviděl jsem tedy začátek prvního setu). Podání o dost lepší a zbytečně se nevyhazovala. Vlastně hrála to, co po ní drtivá většina lidí chce. Zbytečně neriskovat a hrát víc na jistotu. Bohužel, Petra na to nemá pohyb a čtení hry, takže proti lepším soupeřkám musí hrát svou hru.
Reagovat
Haitik
Pojď Jeleno!!! Zaber! To půjde!!
Reagovat
COMEON
strašne sa na nu tešim , po takej dobe :)
Reagovat
smazaný uživatel
Coco si nějak zasedla na Karolínu a její kámošky.
Reagovat
George_Renel
se tam tak moc neohřála .-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Monca fakt musela byt pinpongarka;))) Tohle se nemohla normalne naucit...
...i ty nabehy na sit ma pinpongarske, ona proste na te siti flipuje;)
Famooozni hracka.
Reagovat
smazaný uživatel
hraje zajímavý tenis, nevím proč to tolik lidí odsuzuje :)
Reagovat
smazaný uživatel
Zvyk...
...jsou proste vetsinove vzykli na neco jineho.
Reagovat
smazaný uživatel
Aspon podle me;)
Reagovat
smazaný uživatel
Nejvíc se mi u ní líbí to, že u ní člověk neví, jestli z forhendu zahraje "normální" dlouhý úder a nebo kraťas. Občas zahraje takový polodropšot, nizoučký čop do poloviny dvorce, s kterým se nedá nic dělat:)
Reagovat
smazaný uživatel
jo;) to je dobre. A obcas to zvladne i z BH, jak pred chvili.
Nevyhoda toho je, ze tyhle "paradicky" v dnesnim tenisu jsou vic riskantni, nez to hrat lajna, lajna;)
Ale zase divacky, je to podle me zajimave...;)
Reagovat
misa
Prohazovat slajzem jen tak někoho nenapadne :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ja to trebas povazuji za takovy Cimrmanovsky napad...
...nedocenena genialita tvurce;)
Reagovat
kada.tom
Bencic taky venku, výýýýýborně! :-)
Reagovat
Jabadu
No to je večer! ...
:-)
Reagovat
COMEON
Belinda zase po roku nepodarený vstup do sezony , čo to s nou je ?
Reagovat
Jabadu
Tsss ... ta Číňanka s Endží vyběhla, jak Dáša s Vénovým žhavým popelem.
Reagovat
Frick
Dyť měl rakovinu plic...
Reagovat
Jabadu
??? ... Občas mi tvé myšlenkové pochody unikají.
Myslel si Einstein, že žije mezi samými pitomci?
:-)
Reagovat
Frick
Já jsem myslel, že jsi psal o tom, že Veškrnka zakázala Havlovi kouření...
Reagovat
Jabadu
Aha, tak sorry, wole.
Měl jsem na mysli poněkud morbidnější fórek.
:-)
Reagovat
FulnekUltras
;))))) ach bože... ;)
Reagovat
PetaM
Petro a Barčo, obrovská gratulace k vítězství v deblu!!!! Pár sice neznámý, ale já ho stavím, jako byste porazily Hingis s Mirzou :D Paráda, snad další debl bude na televizním kurtu!!!!!!!! :) :D
Reagovat
Frick
Doufám, že si děláš legraci.
Reagovat
Fandina
Tak tak, každá výhra se počítá. Peti Barčo pojďte!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Mončo jen tak dál..
Reagovat
bIbec
Musím dneska Petru pochválit. Snad tam bude snaha celý ten turnaj v tom deblu vyhrát. Parťačku má perfektní .-)
Reagovat
smazaný uživatel
Kanárek promine. Jinak čtyřhra gratulace obou, vzaly to zodpovědně. Škoda, že nebylo vidění. Ano, ze začátku Petra dělala své oblíbené ústřely a přestřely( přip. síťoviny), ale pak přece jen zlepšené podání a razance i dobrá délka úderů. Žádná tsunami, ale solidní výhra. Nevím , proč v expreskách napíšou vydřela výhru....Tak se těším na Lúcu, ale Jankovič chce zřejmě ještě rozhazovat rukama na kurtu během třetího setu, ach jó!
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace Petře k 7. výhře ve čtyřhře v kariéře. Škoda, že jí častěji nehraje s Flipkens, s kterou získala skoro 30 % svých deblových výher. Samozřejmě na památnou sezónu 2012, kdy měla v deblu 100% bilanci, už letos nenaváže, ale i tak palec nahoru.
Reagovat
Michaelus
Chudák Jelena
Reagovat
misa
Nicu má dva brejky a brzy bude konec!
Reagovat
tommr
tomu nevěř - Niculescu to určitě ještě prohraje ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ta Jelena s Monikou tam budou ještě hodinu...
Reagovat
Frick
Maj tyto zápasy cenu?
Reagovat
kada.tom
proč by jako neměly mít? prostě dostaly WC, protože jsou to Arabky a turnaj se hraje v Arábii, takže ano, cenu to určitě má :-)
Reagovat
Frick
Sportovně je to o ničem.
Reagovat
Frick
Hm, 5000 babek na ruku. Pro každou. Za 40 minut. To se fakt vyplatí.
Reagovat
VlS
A proč tam nestojíš ty?
Reagovat
misa
Chápu, že jsi naštvaný prodlužováním zápasu Jankovič - Niculescu.
Reagovat
smazaný uživatel
Pro Petru má tento zápas, a zvláště pak jako vyhraný, ohromnou cenu.
Reagovat
Frick
Tak to jsem si myslel, že si sebe váží víc.
Reagovat
smazaný uživatel
Protože ona sama si vybrala soupeřky, že.
Reagovat
PetaM
Každý zápas má cenu. Stejně jako ty, když jdeš do práce a uděláš tam velký ho**o :D :D
Reagovat
kada.tom
Petra s Bárou si střihly po společném boji ještě malou exhibici ve čtyřhře :-) ... inu postup povinný, ale tak proč si nezahrát, Petra zápasy potřebuje :-)
Reagovat
janek_da
Je to v perdeli pane hrábě (Kerber)
Reagovat
smazaný uživatel
Angie se do toho znuvu dostane, chce to cas...na IW nebo Miami uz bude opet pripravena;)
Reagovat
smazaný uživatel
Proč oba dva streamy vysílají Simonu s Elenou? tvl
Reagovat
Frick
Uvědomujete si tu "sílu" jejich soupeřek?
Reagovat
PetaM
Ne, popiš nám ji.
Reagovat
PetaM
Úkol nesplněn. Ale díky :D
Reagovat
smazaný uživatel
Musíš do tý Petry pořád rýpat? Starej se radši o Lucinku...
Reagovat
Frick
Já rejpu do obou.
Reagovat
Frick
Prostě je to zápas o ničem a i přes Petřiny malý zkušenosti s deblem by jiný výsledek než naprostá demontáž byl ostudou.
Reagovat
smazaný uživatel
Hmm a že to tady všichni řeší... :/
Reagovat
VlS
Fricku, a o comti jde? Vymáčkni se, co vlastně chceš !
Reagovat
Frick
No, dehonestovat tuto výhru.

Ale koukám, že to asi nebude třeba, bo si lidi uvěmomujou, jak to bylo o ničem...
Reagovat
misa
Určitě jsi čekal vypadnutí Petry ve dvouhře a ona ještě postoupila v deblu :)
Reagovat
smazaný uživatel
+1
Je to rebel :-D
Reagovat
smazaný uživatel
http://oi61.tinypic.com/wall4n.jpg
Reagovat
PetaM
Každý normální člověk moc dobře ví, kdo stojí proti páru Kvitová/Strýcová. A jen blbec by si po tomto mohl myslet, že Petra se stane GS vítězkou i v deblu.
Reagovat
Frick
Tak pokud se nepodíval na profil tý Mouradový, tak třeba nemusel vědět, že je to její první debl na profi tůře v životě.
Reagovat
Fandina
Je logické, že když někoho neznám a chci to vědět, tak se na jeho profil podívám. To udělá každé malé dítě.
Reagovat
UnrealTom
už je v prdeli celá Kerber náhoda jak u Penetty lemry :D
Reagovat
smazaný uživatel
"To neděláš dobře, Jaromíre!" :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavne me napis, ktera vitezka GS ho vyhrala v prime konfrontaci ve finale se Serenou, a jeste Serena zahrala dobre...a nerozcilovala se treba s empajrem atp.
No rad si pockam na to hafo jmen...;P
Reagovat
Frick
Kdyby čárovej počkal s "HAU" asi tak 0,3 sec., tak by to Denče krásně syčelo.

Svitolina, Sevastova, SaiSai :-(
Reagovat
smazaný uživatel
A příště proti Karličce snad na kamerách :-)
Reagovat
sprchon
Angie... :(
Fakt, dneska se nedaří nic.
Reagovat
vrabejka
Genie ma v osmifinále hratelnou Zheng a ve čtvrtfinále Ostapenku not bad :)
Reagovat
peggy
Kdyz Kvitova vyhrala na Strycovou,tak se snad nic nedeje.To kazdy zapomnel jak hrala az do dneska?Ta je jiz za vodou.
Reagovat
Frick
Druhá hráčka prohraje se soupeřkou z hloubi první stovky a asi se tomu úplně nedivíme.

Tak kde jsou ty šampionky? Serena a Máša + Vikou, pokud jsou v pohodě?

Angie, Aga, Simona, Petra.... Tam to člověk nějak nevidí...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to byla skvela prace;)

....je treba uznat, ze Angie casto na tu sit priklopytla jak koza, a pak to svihla do site...tak jiste v tomhle kontextu neni problem, aby kvalita souperky stoupla;)

Ale Zheng chvalim za pekne nabehy na sit. Nejde o intensitu, ale kdyz uz tam nabihala, pekne odkrokovane, pekny uder...poezie;)
Reagovat
kada.tom
Petra super, jsem rád, že vyhrála, snad na to taky ale naváže. Denisy škoda, na Bouchard rozhodně měla. To samé Sára, asi už byla unavená na to, aby i dneska otáčela zápas.

A teda huge upset vítězky AO Kerber ... no, Saisai ji asi ukopcovala, suma sumárum jsem ale velmi rád, že Kerber vyřadila, je třeba, aby se Němka vrátila zpátky na zem :-)
Reagovat
George_Renel
Tedy Číňanka s Kerberovou vyběhla jak s malým pejskem.
Reagovat
tommr
závěr zápasu Kerberka pěkně odflákla ... :)
Reagovat
Frick
Ve druhém setu měla hrozně jalový druhý servis, přes který musela jít v 38% případů.

Měla na něm bilanci 2/15! Z toho 4x DF....

Takže asi skutečně tohle nebyl od Denisy dobrý zápas. A od Genie podle všeho taky ne.

Budou mít na čem zapracovat s Příhodou. Snad tam není žádný zdr. problém.
Reagovat
janek_da
zato Errani s 98% ho má drtivý, což!
Reagovat
tommr
škoda, že to není nikde k vidění ... :(
Reagovat
George_Renel
A jedou jak dráha .-)
Reagovat
Frick
Se podívej na kurz na ně...
Reagovat
George_Renel
Kurzy? To jsou věci, které jdou zcela mimo mě.
Ještě tak kurzy akcií. :-)
Reagovat
Frick
Ok, tak se podívej na to, kolik má Mourad zkušeností se deblem.

http://www.tenisportal.cz/hrac/mourad-93542/
Reagovat
George_Renel
Tak Kvitová na tom v deblu není o moc líp :-).
Reagovat
Frick
OK - pomocný faktor

Podívej se na její singlové zkušenosti.

http://www.tenisportal.cz/hrac/mourad-93542/
Reagovat
tommr
o co ti vůbec jde? Všichni víme, že Petra má debla na háku a že jí moc nejde. Je jen dobře, že mají s Bárou na úvod slabší soupeřky a že se tak zbytečně neunaví ...
Reagovat
Frick
Slabší? Dvojnásobná GS vítězka má proti sobě na kurtu hráčku, co neni zřejmě ani schopna hrát kvalifikace 10.0000 turnajů.
Reagovat
smazaný uživatel
;) Jiste...na kurzy se divaj pouze amateri;D)
Reagovat
George_Renel
:-D
Reagovat
Frick
Ještě pár desítek minut a už se dočkáme. Po skoro 4 měsících.
Reagovat
gigin
Jeleno ty dračice moja!!
Reagovat
smazaný uživatel
;D)
Reagovat
Frick
Tak vždycky se může vymluvit na únavu, to je taky fakt. Osm dní, osmý zápas (vč. debla). To je prostě záhul.
Reagovat
tommr
chtělo by to, aby Niculescu zabrala. Pokud vyhraje Jankovicová vypadne Karolína Plíšková z první dvacítky ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
:-D
Reagovat
Frick
No jestli to neotočí, tak mne prohra Denči s Jůžinou bude mrzet o to více. :-(

Ona zrovna asi Denča by při svý slušný výšce mohla mít v servise větší zbraň než má, co? :-(
Reagovat
FulnekUltras
ale teprve další zápas ukáže... Barče v klíčových momentech přece jen chyběl drajv z Dubaje, mimochodem i Sara dnes celkem snadno vyletěla se stále se lepšící Babos...
Reagovat
tommr
dnešní výhra nad Bárou je přesně 18.oficiální výhra Petry nad Češkou v řadě. Extraligu a podobný poutáky do toho nepočítám. Naposledy prohrála Petra s Češkou v Madridu 2012 kde podlehla Lucce Hradecký ... :)
Doufám, že v příštím kole Petra proti outsiderce Ostapenkový zase nevyhoří ... :)
Reagovat
slacker
Doufam ze vyhoris
Reagovat
Miselin
Byl bych nerad, aby se naplnila má včerejší předpověď, že Petra porazí rozjetou Báru a pak vypadne s někým papírově slabým (Ostapenkovou)...
Reagovat
janek_da
přesně 18.? Jsem myslel, že 17.5, ok
Reagovat
Frick
Hurá! :o)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist