Debakl jako hrom. Plíšková v římském finále neuhrála s Polkou Šwiatekovou ani game

16. 5. 2021, 14:30
Aktuality 325
WTA ŘÍM - Karolína Plíšková si na antuce v Římě zahrála třetí rok po sobě finále, ale stejně jako loni pro ni turnaj skončil hořkým způsobem. Dnes utrpěla nejdrtivější porážku na okruhu WTA, když s devatenáctiletou vítězkou loňského Roland Garros Igou Šwiatekovou neuhrála ani game a za 46 minut hry prohrála 0-6 0-6. Polka získala třetí titul a zajistila si premiérový posun do Top 10.
Iga Šwiateková (© j48tennis.net)

Karolína Plíšková v Římě poprvé v sezoně vyhrála víc jak dva zápasy po sobě a nakonec po čtyřech skalpech Rusky Zvonarevové, Chorvatky Martičové a Lotyšek Sevastovové a Ostapenkové, které ve čtvrtfinále utekla ze tří mečbolů, postoupila stejně jako v předchozích dvou letech do finále. 

Ale zatímco v roce 2019 triumfovala, poslední dvě vyvrcholení turnaje kategorie WTA 1000 pro ni skončily hořkým neúspěchem proti vítězkám French Open.

Statistiky zápasu
Šwiateková - Plíšková
1 esa 1
0 dvojchyby 6
54 %
1. podání 'in' 50 %
93 %
úsp. 1. podání 44 %
85 %
úsp. 2. podání 11 %
17 winnery 5
5 nevyn. chyby 23
6/8 brejkboly 0/2
51 celkem bodů 13
čas: 46 minut

Loni Plíšková za stavu 0-6 a 1-2 vzdala Rumunce Simoně Halepové kvůli bolestem zad. Dnes sice vydržela až do konce, proti Ize Šwiatekové ale nedokázala uhrát ani game a za pouhých 46 minut hry utrpěla dva kanáry. 

Devětadvacetiletá Češka za celý zápas uhrála pouze 13 fiftýnů, v prvním setu dokonce pouze 4. Zatímco o deset let mladší Šwiateková nastřílela 17 winnerů a udělala jen 5 nevynucených chyb, Plíšková trefila jen 5 winnerů a spáchala 23 zbytečných chyb.

"Rozhodně to nebyl pro mě moc podařený den. Iga navíc hrála skvěle," komentovala zklamaná Plíšková. "Ale v tenise se prostě občas stane, že je všechno proti vám. Musím na to rychle zapomenout," dodala.

Kanára na okruhu WTA Plíšková utrpěla podesáté v kariéře, ale vůbec poprvé v zápase neuhrála ani game. Dva kanáry dostala podruhé v kariéře, také poprvé to bylo na antuce v Itálii proti soupeřce z Polska - v roce 2009 na podniku ITF W10 v Latina-Nacsose tehdy sedmnáctiletá Češka prohrála s Annou Korzeniakovou.

Plíšková si dnes zahrála jubilejní 30. finále na okruhu WTA, poslední 16. titul slavila loni v lednu v australském Brisbane.



Šwiateková, která v osmifinále přežila dva mečboly proti Barboře Krejčíkové, včera musela odehrát čtvrtfinále i semifinále. "Myslím, že mi to spíš pomohlo. Většinou bych byla unavená, ale teď jsem se naopak cítila sebevědomě a vezla se na vlně," prohlásila polská naděje.

Finále hrála počtvrté a potřetí v řadě v něm zvítězila bez ztráty setu. Po loňském triumfu na Roland Garros, na kterém ztratila v sedmi zápasech jen 28 gamů, triumfovala také letos v února na tvrdém povrchu v Adelaide. Dohromady ve třech finálových duelech ztratila jen 9 her.


"Během týdne jsem byla na pokraji vyřazení, ale bojovala jsem do posledního míčku a vyplatilo se to. Dnes mi vyšlo snad vše, na co jsem sáhla a pro Karolínu je to až příliš kruté. Ale jsem vážně šťastná, jak jsem dnes hrála," radovala se Šwiateková.

Z posledních 16 zápasů na antuce Šwiateková prohrála pouze se světovou jedničkou Ashleigh Bartyovou, 14 z 15 výher zaznamenala bez ztráty setu. Ve světovém žebříčku se posune na 9. místo a poprvé tak bude figurovat v Top 10.

Šwiateková se na okruhu WTA postarala o první finále se dvěma 'kanáry' od roku 2016. Naposledy dvakrát 6-0 v zápase o titul vyhrála v roce 2016 v Bukurešti domácí Simona Halepová nad Anastasijí Sevastovovou z Lotyšska.


Vondroušová v prvním deblovém fináýle nevyužila mečboly
Českou stopu mělo i finále čtyřhry, ale ani Markéta Vondroušová ve svém prvním deblovém finále na okruhu WTA na titul nedosáhla. Na prvním společném turnaji s Francouzkou Kristinou Mladenovicovou sice měly ve finálovém duelu proti kanadsko-mexické dvojici Sharon Fichmanová a Giuliana Olmosová dva mečboly při svém podání, ale ani jeden nevyužily a nakonec prohrály 6-4 5-7 5-10.

• WTA 1000 ŘÍM •
Itálie, antuka, 1.835.000 dolarů
nedělní výsledky (16. 05. 2021)
• Dvouhra - finále •
Šwiateková (15-Pol.) - Kar. Plíšková (9-ČR) 6-0 6-0
• Čtyřhra - finále •
Fichmanová/Olmosová (Kan./Mex.) -Mladenovicová/Vondroušová (Fr./ČR) 4-6 7-5 10-5
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

325
Přidat komentář
pepin
Tak jen kousek ke komentářům níže uvedeným. To, že zde někdo píše, že to není ostuda tak je zcela někde mimo. Že dostane někdo 6-0 tak to se pochopitelně může stát a stává se to. Že to dostane 2x tak i to se může stát. Ale že bývalá světová 1 neuhraje vůbec nic a předvede výkon, nasazení, zarputilost o pohybu vůbec nemluvě tak jak to předvedlaje ostuda a hodně velká. Zde bylo vlastně hodně vidět, že když narazí Karolína na hráčku, která ji dovede rozdělovat balony tak vůbec nestíhá, není schopná zahrát balon zpět a ani není schopná vymyslet nějakou jinou alternativu. Již to zde dole také někdo napsal, že uhrát vlastně jen pár balonků a to i při svém servisu, který byl její ozdobou je prostě tragické. No a o tom, že zde se nezadařilo a že třeba dojde v Paříži do finále si myslím může tak nechat jen zdát.
Reagovat
tommr
ostuda to nepochybně je, ale prohra je prohra a je možná lepší prohrát takhle jednoznačně než jako Bára Krejčíková ze dvou mečbolů ... smile
A co se týče vyhlídek na FO. Loni schytala v Římě podobnej výprask Keninová od Azarenkový a nakonec se dostala až do finále. Tak proč by se něco podobnýho nemohlo podařit i Karolíně? smile
Reagovat
sojka1
katastrofisto.... :-)) prohra je jen neuspech a neuspechy jsou jen nevyuzite moznosti.... ;-)
Reagovat
lars
Pepin "nestiha" nebo asi nema dost "zarputilosti " odpovedet na tommrovu otazku . :)
Reagovat
sojka1
mozna chybi "jina alternativa", kdyz je kritika vycerpana... :-)
Reagovat
turista
Tak na takový zápas je nejlepší rychle zapomenout.
Reagovat
FulnekUltras
zápas jsem neviděl, ale už jen samotný průměr cca jednoho získaného fiftýnu na gem je opravdu tristní smile
Reagovat
Fandina
Zápas jsem dneska neviděla, pustím si to ze záznamu, ale viděla jsem zápas Swaitek s Krejčou a celkem se mi zdálo, že na to, že je to antuka, tak hraje Iga celkem agresivně a rychle, v každém případě ji beru jako velký talent a jsem zvědavá, co ještě předvede.

Ke hře Káji se vyjádřím až se na to kouknu.
Reagovat
Fandina
Swiatek
Reagovat
blixa
Buď "Świątek" nebo "Swjontek". Swiatek je nesmysl.
Reagovat
blixa
Pardon "Šwjontek". Nedoklep.
Reagovat
Fandina
Swiatek píší všude. Já to opsala špatně. Ale nesmysl to snad není, čtu to na skore atd..
Reagovat
blixa
Píší to všude a všichni špatně. Nechápu proč a nikde jsem nečetl jediné rozumné vysvětlení, proč psát tenhle nesmysl. V češtině máme dvě možnosti, jak psát cizí příjmení. Buď originál, pokud máme k dispozici všechny písmena která k tomu potřebujeme. To je tady částečně sporné, ale i tak nepřátelský portál k cizím písmenům, jako je TP portál s tím nemá problém. Pokud nemáme příslušná písmena, pak používáme fonetický přepis. Swiatek není ani jedno. Je to naprostá kravina, kterou nějaký dementní novinář zavedl a všichni se toho chytli.
Reagovat
Fandina
Ale je to tak uvedeno i na jejím instagramu, webových stránkách, předpokládám, že jsou pravé a na WTA stránkách a ostatně i tady na TP v žebříčkách atd.. Myslím si, že se zbytečně čílíš.
Reagovat
Fandina
https://igaswiatek.pl/en/homepage/
Reagovat
blixa
URL neumí jiné znaky než anglickou abecedu. Pokud jde o obsah stránek, tak v angličtině není jiná volba, neumí české ani polské znaky. Po přepnutí do polštiny je to už správně. My jsme snad ale ještě pořád Češi, ne ? Nebo už ne ?
Reagovat
Fandina
Když jsme Češi, tak proč bych měla něco přepínat do polštiny. Od toho tu nejsem. Mně víc než Swiatek vadí, že čeština přechyluje cizí ženská příjmení.
Reagovat
paddy
přechylovat čínská příjmení do latinky je také nesmysl smile
Reagovat
paddy
no není to krásné! smile smile

https://translate.google.com/translate?sl=cs&tl=zh-CN&u=https://www.tenisportal.cz/
Reagovat
Fandina
Přechylování není přepis do latinky. Je to přidávání ová k ženským příjmením.
Reagovat
paddy
ano, měl být přepis

pozn: čínská příjmení žen se nepřechylují
Reagovat
Fandina
Protože se neví, co je jméno a co příjmení. To byl samozřejmě vtip.
Reagovat
FulnekUltras
ty ostřikovače už hlásit opravdu nemusíš ;-)
Reagovat
Fandina
Ale jinak je to samozřejmě fajn, že se nepřechylují, škoda, že to tak není u všech cizích příjmení. Ostatně, já nepřechyluji nikdy. Připadá mi to bizardní. Nicméně, nejsem směrodatná.
Reagovat
sojka1
*bizar ne bizard... ;-)
Reagovat
Fandina
ještě, že nejsem směrodatná ...
Reagovat
Stan_Borowitz
Správně je to "směroplatná"...smile
Reagovat
Fandina
To také nejsem smile
Reagovat
FulnekUltras
to chce klid a upevňovat imunitu... ;-)
Reagovat
Vlk-v-trave
boze... ty to vidis:D
Reagovat
blixa
Jo, vidím naprostou demenci českých novinářů. Ano, angličtina neumí ani jedno, ani druhé, takže "Swiatek", ale my jsme snad Britové nebo Američani ? Nejsme schopni používat češtinu ? No asi ne, když vidím některé reakce. Tak k čertu s ní ...
Reagovat
paddy
se Šwjontek? smile
Reagovat
blixa
Přechylování už je na vůli každého soudruha ...
Reagovat
aape
To je pravda
Stejně hrozný je psát i ostatní slovanská jména anglicky, např Kuznetsova místo Kuzněcová, když přitom máme c i ě, tak proč ty anglické opisy, je to trapné
Reagovat
FulnekUltras
Kuzněcovová - to beru. ;-)
Reagovat
Vlk-v-trave
Ale cestina nezna Ś.
A Š to proste neni.
Se uklidni :D
Reagovat
blixa
Je to měkké "š", nic méně pořád "š". Pořád asi tak 1000x blíže originálu než "s".
Reagovat
Vlk-v-trave
Boze, a jeste mne napis, aby cesi psali misto Krakov, Krakuw...
Cesi maji Š, polaci 3 druhy, ktere se k tomu jako blizi, ale ani jeden se jako cekse Š necte... Sz, Ś, Sie... takze vsechno cist jako ceske Š... no nevim... a to same s č a Ž, toz polaci maji dokonce 4 druhy neceho jako Ž, vlastne 5 druhu... protoze jeden cesi zamenuji za ř..jako rz... ale spis bliz to ma k Ž; nosovky bys musel psat jako spec. znak, to nemuses prepisovat tak, jak to navrhujes, to same franina, tam se to rozhodne nedela, ale kolik mas spec. znaku ve franine, a kolik v polstine...
to bys fakt musel mit pravidlo stejne pro vsechny jazyky, ta predstava u mne spis budi usmev, jak pises ruzna prijmeni, a ted u kazdeho hledas ve wordu ty spec. znaky a nebo na vsechno mas prepis. Narocne a asi nerealne.
Jiste asi by se nemelo v prvnim padu dodavat to ova... v jinych padech necht se sklonuje, to je tak max. jsem si schopny predstavit, ze lidi zmaknou... potom spis bude rozhodovat jak kazdy jazyk si prizpusobi cizi nazvy, jmena...

Swiatek, muze byt:)

A urcite by u Capka proslo, hlavne z duvodu, aby mel nejake pravidlo pro polstinu a nemusel jet do Wuče kupovat psaci stroj... doufam, ze machre vis, kam si ma jet ten psaci stroj Kaja koupit.
Reagovat
blixa
Meleš neuvěřitelný nesmysly. Detaily výslovosti jsou jistě pěkné, ale tak asi 99% všech Čechů při vyslovení jména samotnou jeho nositelkou uslyší prostě "Šwjontek" nebo "Švjontek", protože nejsou Poláci. A proto je podle tebe správné psát a vyslovovat "Swiatek" smile. Promiň a nebo nepromíjej, ale ty seš fakt vůl jak anděl. To je asi tak všechno, co k tomu můžu dodat.
PS. Novináři již pokročili a iDnes v dnešních komentářích píše pokrokové "Šwiateková" smile
Reagovat
Vlk-v-trave
No myslim, ze Cesi to preziji...jak v mnoha nespocetnych pripadech v historii...a ze jich bylo... ale pokud se jim bude chtit ted ve vsech jmenech prepisovat specialni znaky, pro ten cesky lid, tak prosze bardzo.

Mozna jsem vul jak pises, ohanet se urazkama ti slo vzdy dobre:), ale rikam si tak s usmevem, ze skoda, ze se Iga nejmenuje trebas Łóciśkiewić. Bych se pobavil asi jeste vic.

Jestli jde o -ova, tak za mne zbytecne pouzivat v 1.pade, ale ja to pravdilo opravdu nestvoril.

Napis na Akadu. Trebas ti vyhovi:) A Tva duse najde klidu.
Reagovat
blixa
Tak ty jsi mě v souvislosti se jménem "Świątek" urazil jako první (ano, už je to nějaký ten pátek a jistě se budeš tvářit, že si nic nepamatuješ), tak nevím, proč bych se měl žinýrovat. Jak souvisí "Akada" s novinářskou debi.litou věru netuším, ale nemusím všemu rozumět. Stačí když všemu rozumíš ty.
Reagovat
Vlk-v-trave
:)
Asi jsem napsal, ze jsi blazen, nebo neco podobneho. Ale presne si nepamatuji.
Nemam duvod si hrat na pokrytce. Ale ani si pamatovat vsechny pitomosti na TP.
Jedna Polka asi novinarinu nespasi, nebo jine prepisy, predpokladam, ze tam budou i jine problemy,...
Rozhodne jsem tady nepsal, ze tomu rozumim, jen ze bych byl vuci tomu tolerantnejsi...

Udelal jsem hlavne pitomost, a to jsem blbec v tomhle, ze jak drive, tak i ted jsem na to vubec reagoval, za to se omluvit i mohu, ale ne ani tak Tobe, ale hlavne tem chudakum lidem, co se timhle potom tady musi prodirat.:)

Nemel bych te od toho ani odrazovat, za Pani Świątkovou urcite bojuj:)

Preji hezky den.
Reagovat
sojka1
ja se tady zblaznim... :-))) spatne bouchat do zlutyho micku (nebo posunovat kousek cerny gumy po ledu) je ostuda a kdyz napisu Swiatek bez pentlicek, jsem kjava.... :-)))
Reagovat
annah
Nejlepší řešení by bylo říkat ji Svátková. :-)))
Reagovat
sojka1
budu psat Svjontkova, at mam klid... :-))
Reagovat
Vlk-v-trave
Damy ja se Vam hlavne hluboce omlouvam, ze jsem zaplevelil diskusi.:)
Reagovat
sojka1
:-)) mne vubec nemusis! A predevsim mi prepis Swiatek vubec zily netrha.... ani stale nejak ne ta Iga, neco mi na ni nesedi. A psala jsem to tu uz mnohem driv, nez vymetla Kaju, kdyby neco.... :-)
Reagovat
paddy
nebo paní Svitáčková smile

jako v té reklamě se sýrem cottage, kdy výrobce tvrdí, říkejte si mu jak chcete, třeba kotáček, kotagi smile smile

https://www.youtube.com/watch?v=PoFlGGn9rgM
Reagovat
Vlk-v-trave
A nakonec vlastne, piste si to v cechach jak chcete :D
Kdyz nemate co na pracu...
Reagovat
Fandina
Za deset minut záznamu se uhrály tři game a jak jsem psala výše, Swiatek hrála rychle a agresivně a Káje vlastně nedala šanci. V prvním servisním game dala Kája dva df a pak tam Iga poslala dva winery. Iga jela a Kája nestíhala.
Reagovat
hanz
Kája nestíhá tak nějak s nikým.
Reagovat
paddy
Amelia Island 26/4/1981 (něco jako International)

Evert byla na antuce 3x lepší než Nadal (174-1)!!! smile

https://www.tennismajors.com/our-features/on-this-day/april-26-1981-the-day-chris-evert-handed-martina-navratilova-a-humiliating-double-bagel-335735.html

on American green clay (also known as Har-Tru)

Evert was almost unbeatable on clay, and she compiled an incredible 125-match winning streak on red dirt between 1973 and 1979. In April 1981, she was world No 1.
In 1981 Navratilova was one of three contenders for the world No 1 spot.

According to Eurosport, there was another explanation for Navratilova?s poor performance: the night before, having met the former basketball player Nancy Lieberman, she went out until 6 A.M. while the final was scheduled at noon. smile

https://www.nytimes.com/1981/04/27/sports/mrs-lloyd-routs-miss-navratilova-by-6-0-6-0-in-final.html

The victory was Mrs. Lloyd's 49th straight on clay. Her record on clay since May 1973 is 174-1.
Talking later to reporters, Miss Navratilova said she had a "pretty good" practice before the match but "then something went wrong. I think it was psychological ..."

smile
full match
https://www.youtube.com/watch?v=3g9ZEM8UemQ

highlights
https://www.youtube.com/watch?v=PXkUn1SL84E
Reagovat
Vlk-v-trave
Takze na neco jako Masters asi poprve.
Muzeme tedy rict, ze se holky zapsaly do historie:)
Reagovat
FulnekUltras
Chris byla především obdivuhodná samice - jedna z mála opravdu ženských královen ženského tenisu. smilesmilesmile
Reagovat
sojka1
ale to nemohl byt ani pesi tenis, FU zase kecal, na ten zapas si Kaja jiste skocila jen na stojaka... :-)) no, jsem zklamana a tipuju, ze zase zchromla hruzou, je prece jinak nemozny, aby alespon neco neodpodavala a alespon do neceho se netrefila. A Swiatek tam jiste spadlo vsechno, tak gratulace, pekny vykon.... jen mam vyhrady k te ostude, je to porad jen sportovni prohra, valec, debakl a ostuda vypada skutecne jinak. Mozna je vetsi ostuda a osobni prohra psat co nekteri tady... ;-)
Reagovat
Mr.Pink
presne tak, ostuda, co tu nekteri pisi

iga hrala bezchybne, vynikajici tenis, tlacila kaju od prvniho mice. kaja mela sanci snad jen v jednom gamu, kdy to mohla zlomit
Reagovat
sojka1
hmm, osobne jsem sice za kazde situace optimista, ale cekat se to dalo... :-)
Reagovat
Blondie
Za mě upřímně - ostuda to je, ve smyslu výsledku, který je drtivý. Ale jako je to četsná prohra ve sportu. Jako když tým, co hraje, ale nedaří se mu, prohraje 1:11 v hokeji.

Mizerné finále, nicméně celkový turnaj byl pro Karolínu skvělý.

A za mě ještě jednou: jak nemám ráda Karolínin tenis, tak v zápase s Penko jsem koukala s otevřenou pusou a zcela vzácně jsem fakt při některých výměnách měla pusu dokořán. Odtud má brát.
Reagovat
sojka1
uprimnost radeji vynechame... :-)) ale za me - ostuda mi souvisi s osobni urovni cloveka a s jeho osobni cti, tenis je jen micova hra. Jinak Kaja nemuze v psychickem bloku nekde neco brat, to proste nelze. A souhlas, finalko jde... :-)
Reagovat
Vlk-v-trave
No jeste zminuj hokej:) Takze jak mexicani dostanou kotel od nejakych amateru z kanady 30:0 tak je to jako ostuda? :)
Asi vysledkama se to merit nebude. Jo kdyby tam ti mexicani vleteli na led potom, co se kazdy sjel v baru tequilou, a led by jeste poblili tak by se rozhodne o ostude dalo hovorit:)

Ale asi bych do toho kolektivni sport nemichal...
Reagovat
George_Renel
Myslíš, že ve sportu neexistuje něco jako ostudná prohra?
Reagovat
Fandina
Někdo to rád používá, ale já si také myslím, že ostuda se ke sportu nehodí.
Reagovat
FulnekUltras
blamáž zní jemnému maloburžoaznímu oušku přece jen trochu líp ;-)))
Reagovat
sojka1
ja jsem to v zivote nepouzila!!! A po vyprasku na kurtu jsem se sama samozrejme citila hrozne, smutne, zklamane, nastvane, ukrivdene atd. podle okolnosti prohry, nikdy bych ale z ni nezrudla a nikdy bych se necitila nejak spolecensky znemoznena... prece jsem jen prohrala, proboha... :-)
Reagovat
lars
kdyz Berdych prohral s Goffinem 2x6:0 tak jsem si nevsimnul, ze bys psal o ostude
Reagovat
Vlk-v-trave
Myslim, ze existuje, i dokonce ostudna vyhra. Trebas jak nekdo proda zapas, to bych bral jako sportovni ostudu...neb se to tyka sportu a byly naruseny nejake zakladni hodnoty moralni.

Jestli nekdo dostane tzv. narezano... no tak max. se da rict, ze to nekdo totalne nezvladl, nebo souper proste prevysil nekoho o tridu... a stava se to. Nakonec neprohral nikdo z pritomnych, ale ona sama na tom kurtu - v tomhle pripade uz asi nebude nejak vnimat rozdil mezi tim, jestli uhrala gem nebo zadny, proste ji Iga smetla.

Kazdopadne se Kaja zapsala asi do historie, nebot na takovych Masters ve finale se tohle moc nestava...jestli vubec... spis v drivejsich kolech...nebo malych turnajich, viz. vyse paddy / toz ona ta jeji geometrie jak vidno ma sve mouchy.

Ale tak porad tady kazdy mluvi jak je WTA zajimava:) ne jak nudne ATP:) Takze se muzou ti, co to deklaruji ted vesele bavit...Jako ostuda fakt ne, viz. i pisi nize. Spis to vypada na zajimavou kuriozitu.

Iga minuly rok na RG predvadela famozni tenis, a pokud ma den, ji to sedne, je to toco...aneb jazda... cili jeji pokrik... no a jizda to asi byla:)
Reagovat
FulnekUltras
A že za daných jízdních podmínek Ida vůbec dokráčela až do finále, může považovat za velký úspěch. smile
Reagovat
Vlk-v-trave
Tak ale to jen potvrzuje to stare tenisove pravidlo, novy den, novy zapas, jina situace, co bylo o kolo driv je proste historie, na to ten hrac/ka uz myslet nemuze. A pochopitelne naopak, mohla s Barou excelovat a ve finale projet jak nuz maslem...na to, co bylo vcera se nehraje nejen v tenise.:)
Nakonec je to WTA, takze klidne se muze stat, ze Iga chytne na RG do prvniho kola Pavlinku a odkraci z turnaje jiz prvni den, v prvnim tydnu:) A to je realne, ze... tenis je prece krasny i v tom, ze nekdy to je fakt o jednom fiftynu, a samozrejme i kruty zaroven...si vzdy vzpomenu na Rebela v pruhovanem argentinskem dresu a toho Wawrinku... verim, ze by mel GS...toz tak...
Reagovat
FulnekUltras
Iga prostě jede, Ida (Rasken) kráčí - taký už je henten WTA šport... ;-)
Reagovat
Frantz
36 kdo má víc? 20 kdo má víc???

Ticho léčí... smile
Reagovat
smazaný uživatel
si pod blbym clankom,inak suhlasim
Reagovat
com
A aby toho nebylo dneska malo, tak Kristyna si taky uz pomalu bali kufry a to turnaj sotva zacal smilesmile
Reagovat
lvicek
Vždyť zatím odehrály jen 5 gemů...
Reagovat
hanz
To u našich stačísmile
Reagovat
tommr
u Kristýny se nedalo čekat, že by mohla přes Dodinovou postoupit ...
Reagovat
baba
byla jsem zvědavá,Jak bude Kristýna hrát a o no pořád stejně blbě..nic se po tak dlouhé době nezměnilo
Reagovat
hanz
Ve 29 letech už se ani nic nezmění.
Reagovat
Matej4732
nevyužily 2 mečboly a Kiki se úplně rozsypalasmile
Reagovat
hanz
Další výtečnice, které totálně neznámým soupeřkám naservírujou turnaj z Masters... další neproměněné mečboly Češky, česká tenisová hlava jiná nebude.
Reagovat
EllNino
Plíškova odvrátila nedávno 3
Reagovat
com
a k cemu ji to dneska bylo smile
Reagovat
hanz
k pořádný VOSTUDĚ
Reagovat
cabuna
Třeba k tomu ,že při letošní bídě dokázala obhájit finále 2020? Ty jsi fakt fanoušeksmile
Reagovat
com
dneska me fakt nasrala no.. Si to bude muset vyzehlit tim titulem z FO smilesmile
Reagovat
hanz
S tím počítej, vidím to na max. 3. kolo (tam vyletí buď s Pegčou nebo Kuderměticí) smile
Reagovat
cabuna
No mě je to spíš líto a jí určitě ještě víc.Ale sám víš jako fanoušek jak to po covid pauze má .Jsem ráda že se jí povedlo finále v to jsem vůbec nedoufala před turnajem .Prostě to ani pro fanoušky není lehké obdobísmile
Reagovat
hanz
s dávkou pořádný kliky, páč kdyby hrála s přestárlou Vínaskou či posléze Gauff nebo Amazonkou, tak se balí už daleko dřív.
Reagovat
cabuna
A klika na los není v turnaji důležitá? Nebo jen jí nemůže mít Kája? Pokud vím tak hodněkrát to měla opačně .
Reagovat
hanz
Měla štěstí víc než dost a dneska si štěstí dalo pohov, a proto ti kanárci.
Reagovat
lars
neblabol.
Venus zapas v Rimu letos nehrala.
Karol porazila v Rimu antukarku Sevastovou, a Gauff nedavno v Madridu
Reagovat
hanz
snad nechceš srovnávat Sevastovou s Gauffsmile, Gauff v Sevastovových letech bude úplně nikde jinde a s jinými tituly
Reagovat
lars
Ne. proc bych mel srovnavat budouci tenisove kariery ?
Reagovat
Matej4732
Já teda nevím ale zkazila to Kiki a ta je Francouzka, Česky jsou na tom s proměňováním mečbolů jako každá jiná národnost
Reagovat
hanz
Jasně, během jednoho měsíce Kvítí, Krejčíková, Vondroušová... jiná národnost takový ,,skore" nemá.
Reagovat
lvicek
A sledujes tu statistiku i u jiných národností? Aby to mělo nějakou vypovídající hodnotu...
Reagovat
hanz
MNě stačí statistika našich a ta mluví jasně ... LABILITA
Reagovat
EllNino
lol ... takže argument nemáš :))
Reagovat
hanz
Argument netřeba, fakta mluví jasně - za měsíc tři prohry z mečbolů.
Reagovat
EllNino
a kolik mají ostatní země? :) Třeba taková Pera z Chorvatska si bohatě vystačí sama ... :)
Reagovat
hanz
Pera je jiný kalibr než by měla být Vondroušová a Kvítí.
Reagovat
EllNino
V deblu snad prohra z mečbolů je úplně normální jev ... :) tam se ty míče přelévaj ze strany na stranu ... a nemluv tu o kalibru, mluvils o národnosti :)
Reagovat
hanz
Pera určitě neměla za měsíc tři prohry z mečbolů.
Reagovat
EllNino
Navíc Fichman a Olmos spolu byly například ve čtvrtfinále AO, kde potrápily Báru s Katkou ... jsou narozdíl od Kiki s Markétou sehrané a v deblu, kor u holek, kde není podání výhodou, to je nahoru dolů ... a navíc místo 3. setu STB
Reagovat
Patapuff
Nevšiml jsem si, že by se na neproměněných mečbolech podílela Češka. Ty sis něčeho takového všiml? Můžeš to nějak blíž popsat?smile
Reagovat
hanz
Hrály spolu, tudíž má podíl na prohře i Vondroušová.
Reagovat
Patapuff
Ani při jednom mečbolu se nedotkla míče, a ani k tomu neměla příležitost. Jakým způsobem ho tedy neproměnila?
Reagovat
hanz
Podílela se na prohře prohranými podáními, to stačí.
Reagovat
Patapuff
Psal si o neproměněných mečbolech. Tedy znovu: Jakým způsobem je neproměnila?
Reagovat
hanz
Prostě to podělaly i po taktické stránce, šmitec, hotovo, ende šlůs.
Reagovat
EllNino
jasně, argumenty došly, tak konec diskuze :)), to, že Karolína odvrátila mečboly, nezmíníš :)
Reagovat
hanz
jojo, to odvrátila a dopomohly jí k dnešní VOSTUDĚsmile
Reagovat
Patapuff
Co udelala Vondroušová pri mecbolu po takticke strance spatne? Ze nechala podavat Mladenovic?smile
Reagovat
milik254
No, fanouškům, kteří nejsou úplně do tenisu blázni, ta jména asi nic moc neřeknou, ale letos mají fakt dobré výsledky a Řím jim sedl. V prvním kole porazily Mertens/Sie, které se teda spolu ještě moc nesehrály, odvrátily mečboly proti Gauff a Kuděrmětově a dneska v semifinále výhra nad Japonkaama, který mají už několik titulů, je taky dost cenná.
Reagovat
EllNino
jj takže Gauff, Kudermetova mečboly taky měly ... a to už hanz nezmíní :)
Reagovat
hanz
Tak tento zápas mi nezajímá, tam nehrají Češky.
Reagovat
tommr
Fichman je velmi dobrá deblistka. Nechápu proč se nikdy nedala dohromady s Dabrowskou. To by byl velice silnej pár ...
Reagovat
FulnekUltras
člověk je někdy až překvapený, jak důrazně se realita třeba i s určitým zpožděním umí přihlásit o slovo... smile
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
lars
asi jako v pripade Vrbetic, tam to zpozdeni bylo asi 7 let
Reagovat
Faby
Mňa by zaujímalo, či s ňou Bajin riešil predzápasovú taktiku, lebo toto vyzeralo, že ju poslal na kurt štýlom "veď nejak to dopadne". Ani jeden gem vo finále?! Nonsens.smile
Reagovat
lars
kolik let sledujes tenis ?
Reagovat
dadaft
Tennis.com: "Jediná věc, kterou v tomto zápase Karolína Plíšková vyhrála, byl předzápasový hod mincí."
Auvajs.
Reagovat
Vlk-v-trave
stats rika 13 fiftynu:) z toho jedno eso a 5 winneru, a dokonce tam vidim, ze byla na 2 BP, takze 2 sance na gem byly.:)
Ovsem w/ue
5/23 je proste celkem ulet, horsi by bylo jak by na UE mela take neco kolem 5. To by se uz dalo napsat, ze byla uplne neschopna.
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
Fransoas
jsem ohromen výsledkem,který mi moc nesedí ke Karollně.Nyní bude dost důležité jak se s tímto vypořádá mentálně.V některém komentáři padla zmínka o tom,že za to může Bára Krejčíková.S touto verzí bych rozhodně nesouhlasil - byla to spíš smůla pro Báru,že to nedotáhla.Byl by to pro ni skvělý pocit porazit takovouto hráčku.Teď jedině gratulace pro Igu.Jak jsem zmiňoval v jiném komentáři - servis Karolína nezlepšila a tím bylo i hodně DF.Možná,že tímto otevře Polka Karolíně oči.
Reagovat
Vlk-v-trave
Nevidel jsem, dokonce v celem turnaji ani vymenu... ovsem tenhle vysledek zaujal:)

To je pekna vyzva pro Kozoroha, aby nam nasel jestli se nekdy v historii stalo, aby svetova 1, byvala nebo aktualni, projela ve finale Masters tak cistym rezem. Muj tip je ze ne, a je to takovy unikatni zapis:) a Kaja se zapsala asi do historie.

Nastesti souperkou byla Iga Svatkova, takze clovek muze mit take radost z vitezstvi souperky, jinak by zustala radost jen z toho unikatniho zapisu, ktery by bylo dobre overit.

Jako ostudu bych to nebral. Ostuda by byla, jak by se tam svlekla do naha a skocila na nejakeho chlapa nebo zenskou, opila se, nebo vulgarne nadavala, plivala a tak... toz to by uz ostuda byla, a to se nestalo...takze zustal jen ten zajimavy zapis do stats.
Reagovat
Vlk-v-trave
Tim bych Kozoroha poprosil, nebo paddyho, aby nam to overili :)
Reagovat
paddy
teď nemám čas, protože vezu coma v komatu smile do nemocnice
ale myslím, že nikdy

stát se to může hlavně v 1k, kdy bývalá jednička na konci kariéry a po zranění narazí na silnou
ale když se dostaneš do finále pak máš nějakou kvalitu, takže by se to stát nemělo, pokud
i) nemáš hlavu v hajzlu
ii) nemáš lehký los
iii) obojí jako dnes

co víme, tak naposledy pro finále 1000 a výš se to stalo 1988 Graf-Zvereva, což znamená výjimku samo o sobě

na všech úrovních to bude občasné, vím o Ivanovič s Vinci v Montrealu 2012 v 2k, což byl její 1. zápas na turnaji (1k bye)

WTA to snad dohledá...
Reagovat
EllNino
Dinara Safina dostala třeba od Kim 6:0 6:0 na AO 2011 ...ale jak říkáš, 1. kolo
Reagovat
lars
asi se to nestalo, protoze asi nikdy jindy nez 2020-21 nebyly ten. sezony ovlivneny necim takovym jako Covid :)
Reagovat
smazaný uživatel
smilesmile
Reagovat
lars
Swiatek - Halep 6:1 6:2
Reagovat
mahycek
Já jsem to neviděl, ale to je k
neuvěření, je to totální ostuda, ale
musím to zpětně vidět. Nestřílím od
pasu. Vypadáto, nevylézt z kanálu hodně
dlouho.
Reagovat
smazaný uživatel
a PM za finale dostane?,o Tomicovi si môzme mysliet co chceme,ale bol to nestastny precedens
Reagovat
EllNino
PM dostane za postup do finále, jako na každém turnaji ... z účast ve finále nejsou žádné extra peníze, pokud vím
Reagovat
EllNino
*extra peníze navíc
Reagovat
smazaný uživatel
mas pravdu,australcan "odchodil" prve kolo,ale "odchodit" finale je uplne iny level:)
Reagovat
Tomas_Smid_fan
jak je to, výsledek bohužel vostuda je. Naštěstí jsem zápas nemohl sledovat, ale aby hráčka světové desítky uhrála na returnu, opravte mě, 3, 4 míčesmile Tam opravdu něco v pořádku není. I kdyby v prvním neuhrála na returnu ani balon, tak ve druhém měla další šanci. Dokážu si představit, že Iga byla válec a všechno jí vycházelo, ok. Ale hráčka postavení Káji by měla dokázat něco změnit, zkusit. Co tam dělala Kája při svém servisu, to už je úplně u Boha...
Reagovat
dadaft
Jak chceš něco měnit, když umíš jen servis a placaté pecky?
Servis nejde, pořádně to napálit se bojí, aby to nevyházela, a pohyb je katastrofa, dnes to bilo do očí více než jindy.
Plán B prostě není o co opřít.
Reagovat
smazaný uživatel
No to právě ona nedělá. Ona už na takovýto zápas nastupuje s křečí (špatně dýchá) a nepovolí dokud to neprohraje. Přitom o nic nejde. Jde si zahrát tenis. Užít si to. A ona tam zklackovatí a je hotovo.
Reagovat
hanz
Myslím, že Kájina může být za tu z pr.ele kliku, kdy byla těsně před začátkem přesunuta do lehčí části pavouka, ráda.... Tady už se ukázala kvalita ve vší kráse, ač Igy styl není oku lahodící.
Reagovat
hanz
PS: Comí, neseklo to s tebou? smile
Reagovat
smazaný uživatel
neukázala. Ona jen nic nepředvede a o nic se nepokusí. Je úplně mrtvá strachy že to projede.
Reagovat
baba
No a Novak o tom ví taky své, takže dnes 2:0 Nadal
Reagovat
Patik
a dvakrát 6-0 tiežsmile
Reagovat
smazaný uživatel
o tomhle ví jen naše Kája-kopyto jedno
Reagovat
baba
klídek, kdo vyhrává poslední turnaje před vrcholem, nikdy nevyhraje grandslam. Takže Kája věděla, co dělá. Nějakej Řím ji nemůže rozházet, ona chce titul na RG !!!A tak pro to udělá vše, strpí i tento debakl, aby se s ní jako s favoritkou vůbec nepočítalo.Tomu říkám taktika !!!!
Reagovat
smazaný uživatel
ale jó, ale při vstupu na kurt, byla zaražená jak skoba do zdi. No a pro někoho je to výzva a jde si to užít. To ale zatím Kája nezvládá. Ale možná to půjde. Takže Kájo nevzdávej to předem a užij si tosmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
sice dobrá, ale neměla se až tak zviditelňovatsmile Teď si bude každá myslet, že Kája chová kanárky a přetrhnou se, aby jí taky nějakého darovaly...
Reagovat
smazaný uživatel
Né nadarmo se říká, člověče přičiň se a pán bůh ti nadělí. Tentokrát to byl kanár(y) dva. Na RG může být všechno jinak. Kájo už se těším. Nekrč se tak nízko při zemi.smilesmile
Reagovat
Dobry-den
Hm. Tohle jen tak něco nepřekoná. smile A já si tu podívanou nechal ujít. smile

Ize (Igě? Idě?) gratulka. smile
Reagovat
smazaný uživatel
A co ten Rafa?
Reagovat
annah
Kolik asi her povolí Nolemu? Masakr motorovou pilou to ale nejspíš nebude...
Reagovat
smazaný uživatel
asi né
Reagovat
Paseka
Tomu se říká Masakr motorovou pilou v přímém přenosu. Bylo mi Karolíny líto. Až takhle by to být nemuselo. Njn. Nikdo není stroj.
Reagovat
smazaný uživatel
Mě né. Dopustila to. 45 min a konecsmile Žije tennisem a přitom na to kašle. Tak to je.
Reagovat
Matej4732
Kdyby na to tak moc kašlala tak není ve finále, ne?
Reagovat
smazaný uživatel
Dneska to odflákla. Má na víc.
Reagovat
smazaný uživatel
Lvíčku pomóc !!!! Hilfe!!!
Reagovat
peggy
Karolino,Karolino.smilesmilesmile
Reagovat
Kozoroh
Finále Karolíny s Igou mi připomnělo boj o titul na RG 1988, kde Grafová nadělila Zverevové rovněž dva kanáry. smile

Od Igy bezchybný výkon. Když bude hrát takhle i na RG, žádná tenistka ji nemá šanci zastavit.
Reagovat
com
treba se dockame repete finale smile Ale s jinym koncem smile
Reagovat
smazaný uživatel
tak, smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Spíš aby z Igy nebyla druhá Pegula...
Reagovat
smazaný uživatel
To co jí dovolila Kája, to jí každý nedovolí.
Reagovat
svetova.dvojka
ženský tenis není sport...
Reagovat
SydneyOpen
ty jsi ten poslední kdo by to mohl posoudit smile
Reagovat
Matej4732
aha.... co teda děláš pod článkem této ostudné aktivity?
Reagovat
SydneyOpen
"světová dvojka" tu exhibuje furt, buď nadává bělochům nebo nadává ženskému tenisu...
Reagovat
smazaný uživatel
ale je
Reagovat
com
Karolina uz je jak Jirka Vesely.. Trofej z Rima uz stejne ma, tak aspon posetrila sily na FO smilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
45 minutsmile
Reagovat
Ereinion
Ještě že WTA skoro nesleduju, to musela být katastrofa...
Reagovat
dadaft
Opravdu fenomenální představení Igy, tohle nemělo chybu smile

předčasné finále byl včerejší zápas s Gauff
Reagovat
Matej4732
Kenin schytala minulý rok v Římě taky dva kanáry a pak byla ve finále na FO, že by?smile
Reagovat
tommr
dobrá připomínka! Snad se z toho Karolína podobně otřepe a na FO dojde daleko. Nemusí to být ani až do finále - úplně by mi stačilo i čtvrtfinále ... smile
Reagovat
paddy
snílku, podařilo se ji to jen 1x v životě
Reagovat
smazaný uživatel
klid
Reagovat
lars
Na Martic proti Pliskove si vsadil 5 litru alkoholu nebo 5000 Euro ?
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
com
smile
Reagovat
petrulinka
Tak byla to od Karolíny hrůza, ale Iga byla téměř bezchybná. Karolína se musela cítit strašně, když viděla, že s tím neumí nic udělat. A jak běžel čas, muselo jí být stále hůř. Myslím, že kdo něco takového nezažil, neumí si to představit. A nejhorší musí být, tam po zápase zůstat a čekat na vyhlášení vítěze. Asi by raději odešla do šaten. Měla jsem na konci pocit, že na ni lidí pískají.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, Iga udělala v posledním gamu víc chyb, než za celý zapas!
Reagovat
Nike
Naprostá, ale naprostá ostuda. I kdyby tam dneska hrala nejaka juniorka, předvede bojovnejsi a kvalitnější vykon. Pliskova by se mela jit zahrabat a do RG nevylezat na ulici.
Reagovat
vladka
absolutní souhlas, něco tak příšernýho se jen tak neuvidí
Reagovat
aape
Ostuda je něco jiného
Finále je pro Káju super výsledek na tu letošní bídu,
jen měla uhrát aspoň game..
Reagovat
SydneyOpen
Jen otázka. Zdálo se to mně nebylo tam na Karolínu někteří diváci po konci pískaly?
Reagovat
SydneyOpen
pískali
Reagovat
petrulinka
Taky jsem měla ten pocit. Tak ono se není čemu divit, když si zaplatíš vstupenku na finále a za 45 minut je konec. A ještě to není moc ke koukání
Reagovat
Blondie
Taky mi přišlo...
Reagovat
Matej4732
V zápase jí hodně fandili a povzbuzovali ale na konci opravdu pískali
Reagovat
Blondie
Ale projev zvládla dobře a se ctí, to respekt. Měla to extrémně těžké.
Reagovat
SydneyOpen
To jo, já bych se asi rozbrečel a utek smile ale co taková Bouchard po výprasku Petry ve Wimbledonu to muselo být brutální to "unést" nebo Maria po výprasku od Azarenky ve finále AO 2012 a co Maria po výprasku Sereny ve finále LOH 2012.
Reagovat
Blondie
Já skoro čekala za stavu 06, 05 40:40 skreč.
Za což se Karolíně omlouvám.
Reagovat
EllNino
Proč by to dělala? Karolína se nikdy na nic nevymlouvá ... skreč je u ní naprosto ojedinělý jev
Reagovat
Matej4732
Ten v Římě 2020 byl její první, což je naprosto ojedinělé
Reagovat
Blondie
Proto jsem se omlouvala :)
Reagovat
Ela-fon-isi
smile
Reagovat
TOPtennis
Škoda že Igu nedorazila Bára - to bylo mnohem lepší utkání než tohle trápné finále smile Zápas o ničem. Kája po zásluze smile A to měla super los v pavouku turnaje až do finále.
Reagovat
paddy
a comovi se splnilo přání ohledně demolice smile

tady je klec pro ty dva kanárky
https://www.nasezahrady.cz/thumb_w.php?thumb_pict=klec_na_kanarka.jpg&x=600

prodej Hrdličky chechtavé za 50 Kč - má někdo zájem?
https://www.sbazar.cz/samot.ba/detail/144747327-hrdlicka-chechtava
Reagovat
tommr
tak tohle se Karolíně opravdu nepovedlo ... smile
Vzpomínám si, že Petra Kvitová ve finále taky jednou schytala kanára od Niculescu, ale Petra tenkrát přece jen aspon pár her v prvním setu uhrála. Pro to co dneska předvedla Karolína se jen těžko hledá nějaká omluva ... smile
Reagovat
smazaný uživatel
Když ji do reality nedokázali uvést její trenéři, udělala to Iga. Myslím si že na tom není tak špatně jak se dnes presentovala. No prostě hrůza. A dobře jí tak. Takto to vypadá když si lžeme a věříme si.smile
Reagovat
smazaný uživatel
Ať žije a vzkvétá naše drahá socialistická vlast.smilesmile
Reagovat
Torn
A co měla dělat ty vymatlanino? Měla jít na kurt s tím, že prohraje? Jdi se vážně léčit. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Šla tam s tím, že prohraje a schytala to.smile
Reagovat
Mayo
Pliskova fackovací panák, vostuda.
Reagovat
smazaný uživatel
Bylo to potřeba.
Reagovat
Patik
ženské finále kedy začne..pozerám že swiateková mala nejaký warm up na stv2..prepínam na eurosport a čakám na zápas..smile
Reagovat
Torn
Jako posmívat se takhle hráčce je opravdu těžce ubohé.

6:0 6:0 jsem nečekal, ale čuchal jsem prohru, no nevadí, tka příště Káj. :)smile
Reagovat
BooOoo
Kristýna dostala od Igy podobnej kouř jako Karolína dneska, zvládla dokonce o gem víc
Reagovat
Mony
Schválně, co předvede za chvíli v Bělehradě?
Reagovat
Matej4732
Plíškové se nějak nezastávám, ale Iga byla skoro dokonalá. Ale kolik se tu vyrojilo najednou "fanoušků tenisu" z toho je mi dost možná víc smutno, než z debaklu Plíškové
Reagovat
dadaft
ano, tenis Igy naprosto demoliční pro kohokoliv, takhle hrála vloni na RG
Reagovat
Mr.Pink
presne tak, pro kaju, v techto podminkach, temer nehratelne. iga tlacila hned prvnim mickem, skvele retrunovala, drzela delku, skvele si pomahala vyssim topspinen az k lajne...vynikajici vykon
Reagovat
annah
Teď jsem se teprve dostala k otevření noťasu a zrovna si podávaly ruce u sítě. Co se to tam proboha dělo, že Kája dostala dva kanáry? To hrála se zavřenýma očima? Takové finále snad tour ještě nezažila...
Reagovat
Blondie
Vůbec jí nešel servis (spousta DF) a Iga prostě vraždila.
Reagovat
annah
Díky za stručné shrnutí.
Je mi jí líto. I když na druhé straně Polce výhru přeju. Jsem její velký fanda.
Reagovat
smazaný uživatel
Kája to odevzdala a bylo.
Reagovat
Blondie
Ježiši....
Karolína se sice do historie zapisuje, ale mohla by to zkusit i bez toho negativního aspektu. Jednička s maximem 2x Premier 5 (v 29 letech), finále s dvěma kanáry... už chybí jen ten GS, kde jí 7 soupeřek odstoupí.

Tohle teda bolelo aj mě
Reagovat
Mr.Pink
ale nebolelo
Reagovat
Blondie
A do haje jit nechces? Pry je tam pekne. Muzes tam premyslet o tom, proc nerikat lidem, ze vis lepe, co oni sami citi a co si mysli.
Reagovat
Mr.Pink
:D
Reagovat
EllNino
Vždyť to, Blondie, bije do očí :))
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Sascha teda nebude pro Kájinu psychiku velký přínossmile Jak dlouho u ní je? 2-4mes?
Takže goodbye Sascho bude před RG nebo až po? Jaký je kurz na TS?
Reagovat
Blondie
Od podzimu, ne? Takze pul roku.
Reagovat
RFanousek
Neviděl jsem, copak se stalo? smile
Reagovat
George_Renel
Ne, že ne.
A může ten postup do F Karolína komentovat jako úspěch jak chce, ale dva kanáry je na této úrovni prostě příliš na jakékoliv pochopení.
Reagovat
smazaný uživatel
A je to tady. A já tajně doufal. 60, 60smile
Reagovat
EllNino
Dneska bylo zase všechno spláchnuto :/
Reagovat
SydneyOpen
To možná lepší prohrát ve ČF s Ostapenko...
Reagovat
smazaný uživatel
Nutno podotknout, že to spláchla úplně sama.
Reagovat
lvicek
Vcera jsem tu mela nutkani na podobnou debatu o sebevedomi pred RG napsat, ze uvidime, co bude dnes. To bych byla byvala za vedmu ;).
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
paddy
Reagovat
SydneyOpen
Tak tohle byla lekce z agresivního tenisu... prostě pinkáním se velké tituly nevyhrávají to ji dnes Iga předvedla myslím vcelku jasně
Reagovat
Jimbo
Ámen! smile
Reagovat
Mony
To má Iga za tu dřinu vcera
Reagovat
Krisboy
smile Bravo, česká jedničko! smile
Reagovat
Torn
Přesně o tomhle sem mluvil ty kašpare. :D
Reagovat
FerrariF50
Tak takhle jsem se dlouho nepobavil smilesmile To je pi.da smile
Reagovat
PetaM
Bože, to byla ostuda.
Reagovat
smazaný uživatel
S Takovouto hráčkou Iga ještě nehrála.smile
Reagovat
Aussie
Nepamatuji finále, které by bylo jednostrannější. Plíšková: prostě hrůza!
Reagovat
Nike
Za tohle bych se styděl si ty prize money i vzit.
Reagovat
tommr
a to jako proč? Dostane prachy jen za to, že postoupila do finále a to si poctivě odpracovala ve 4 těžkých zápasech. Za prohraný finále se žádný extra prize money nedávají ...
Reagovat
Titan
Karolina to moc natahuje...
Reagovat
SydneyOpen
no to je demolice level Petra Wimbledon 2014, Azarenka AO 2012 a Serena LOH 2012. Iga neuvěřitelně
Reagovat
Mony
Tyý, ona už balí! Není to na pokutu?
Reagovat
milik254
Taky bych jí místo prize money nechal zaplatit vstupenky divákům
Reagovat
zfloyd
Ani se mi nechce nic psát je to prostě ostuda
Reagovat
smazaný uživatel
Jde to rychle. Asi bude konec. smile Lvíčku pomóc.
Reagovat
SydneyOpen
By mně zajímalo co se třeba teď děje v hlavě Karolíny.. jestli si říká že dá všechno do toho aby uhrála ten gem, nebo to mám "odpodávat" abych to měla za sebou
Reagovat
Nike
Tak tohle je definitivní dukaz, ze tenisova špička je jinde a Pliskova na ni nema ani náhodou. Ta bude rada za kazde grandslamove ctvrtfinale, a ne vítězství :D
Reagovat
Nike
Pliskova za 10 gemu uhrala 9 micu :D :D :D Tahle oani ma vyhrát grandslam, to jo :D
Reagovat
Mony
No Kájo.! Vždyt ji snad není ani 20!
Reagovat
Mony
Ale zase se zápises do historie
Reagovat
EllNino
Lol Lol Lol
Reagovat
dadaft
konečně aspoň dva slušné returny
Reagovat
milik254
A které to byly?
Reagovat
tommr
Karolína konečně uhrála první bod na returnu. Snad se jí do konce zápasu podaří uhrát aspon jednu hru ... smile
Reagovat
milik254
První bod na returnu... Otočka?
Reagovat
Krisboy
Abys to s tím náskokem nepřehnala, Kájo! smile
Reagovat
smazaný uživatel
S Igou měla hrát už dávno. Aby jí konečně došlo jak je malá a začala něco dělat.
Reagovat
PetaM
Raketou to fakt nebude krásko. :D Nezapomeň to pak ještě naprat do rozhodčí. :D Nebo rovnou u sítě sejmi Igu, to bude bezpečnější pro výhru. :D
Reagovat
SydneyOpen
No Karolíno, raketa fakt nemůže za to že jen přehazuješ míčky na střed...
Reagovat
Mony
Za to může naše Bára a její nevyužité MP!
Reagovat
PetaM
Ne, za to může Ostapenko a její nevyužité MB! :D Prohrála by hezký zápas s Ostapenko. Ne takový zápas s Igou :D :D
Reagovat
tommr
přesně! Tohle je vina Báry Krejčíkový ... smile
Reagovat
lvicek
Tak jestli si ted neudrzi podani, tak to je uplny konec.
Reagovat
PetaM
4 uhrané míčky v setu? Gratulace. Je na čem stavět.
Reagovat
paddy
když se vystřihnou 3 výměny ze záapsu, tak vznikne Highlights smile
Reagovat
dadaft
RG naaposledy obhájila božská Justine Henin, dokonce 2x (2005,2006,2007), jestli Iga udrží tuhle formu, má slušnou šanci na obhajobu...
Reagovat
SydneyOpen
Iga může být klidně nová Justine, na antuce hraje fakt úžasný tenis
Reagovat
tommr
no proti Báře Krejčíkový měla k dokonalosti hodně daleko ... smile
Reagovat
EllNino
ale tenhle zápas ji nastartoval :)
Reagovat
EllNino
LOL
Reagovat
SydneyOpen
special retardation sem ještě chodí, ještě že ho mám v ignoru smile
Reagovat
Titan
19 minut na set. To bude rekord... Hrůza...
Reagovat
George_Renel
To je kvapík.....
Reagovat
Fandina
nebo polka?
Reagovat
SydneyOpen
No co říct, letos už 3.kanár pro Karolínu a vlastně v 1. setu vůbec ale vůbec nic nepředvedla.. nic méně je to WTA ani bych se nedivil kdyby to skončilo 0:6 6:2 6:3 smile ale tohle bude hodně těžké otočit
Reagovat
Aussie
Trapas.
Reagovat
Aussie
Nejhorší je ta zjevná apatie.
Reagovat
dadaft
to je bezradnost
Reagovat
milik254
Loni proti Halep se to se zraněním dalo pochopit, ale tohle je totální debakl... zatím
Reagovat
tommr
Karolína na returnu ještě neuhrála ani bod. To je strašný ... smile
Reagovat
lvicek
Tak ona celkem vyhrala celkem 3 body. To je super strasny.
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
lvicek
Tak za cely prvni set 4 body. Husty.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak za cely prvni set 4 body. Husty.
Reagovat
lvicek
Tak za cely prvni set 4 body. Husty.
Reagovat
Mony
Tobě 4.chybi
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle může zachránit jedině lvíčeksmile
Reagovat
lvicek
To teda nevim, jestli s tim neco udelam :D. Pricarovat Karoline rychly nohy se mi asi nepodari...
Reagovat
com
nic, du na kolo smilesmile Tak zase na FO smile
Reagovat
SydneyOpen
chápu, tvoje milovaná Petra nehraje tak co smile
Reagovat
smazaný uživatel
Já z něj teď slez. Děláte dobře. Ostuda.
Reagovat
George_Renel
Já jezdím skoro zásadně dopoledne.
Reagovat
EllNino
fanoušek za všechny prachy :D
Reagovat
SydneyOpen
vždyť víš že ve skutečnosti je fanoušek Petry smile a Karolína je jen zástěrka
Reagovat
dadaft
demolice...
Reagovat
EllNino
Ale hlavne vinou Karolíny, která ještě není na kurtu
Reagovat
smazaný uživatel
a nebude - její psychika. Ještě ale pořád není šedivá v obličeji jako jindy když jí o něco jde. Je to pařez. Doufám že Saša ji srovná. Jinak už nikdo.smile
Reagovat
lvicek
No tak to opet s Karolinou nevypada moc dobre.
Reagovat
Mony
To se Sakkari s Muskou v Madridu taky ne
Reagovat
SydneyOpen
No Iga zatím v "módu" na tohle by musela nastoupit Serena z LOH 2012 nebo Petra z Wimblu 2014... ale i tak Karolína musí přestat dělat DF a hrát aktivněji jak to jen půjde
Reagovat
Mony
Škoda, že Kája nemá žádný Plán "B", jak kdysi říkala.. Teď ještě musí vzyvat Bohy servisu
Reagovat
tommr
Karolína je zatím úplně mimo a jestli takhle bude pokračovat tak jí hrozí těžkej debakl. Snad se ale ještě probere ... smile
Reagovat
dadaft
mnó, jestli bude hrát Iga takhle, tak si Karolína ani nešrtne (a nejen ona by na tom byla stejně)
Reagovat
smazaný uživatel
Iga né, ale Plíšková tak bude kanár a pak druhý. Aneb čeho se nejvíc bojí to se stane.smile
Reagovat
EllNino
Reagovat
EllNino
Jojo, pinkáním na střed se tituly nevyhrávají ...
Reagovat
smazaný uživatel
Špatně dýchá. Zase má křeč. Není uvolněná a v takové pohodě jako s Martič. To mě štve. Nevím asi kanár.
Reagovat
SydneyOpen
no je otázka jak tohle dlouho Ize vydrží, ale při minulém RG ji to vydrželo bez přestání 7 zápasů.. to ale neznamená že se Iga nezačne vyhazovat
Reagovat
smazaný uživatel
dvojchyba, čeho se zase bojí?
Reagovat
smazaný uživatel
Na tohle určitě nezapomene. Zdá se mi že má trochu stažené hrdlo. Přál bych jí výhru. Tak snad, ale jsem asi trochu mimo. A servicio.smile
Reagovat
tommr
v článku se píše, že Markéta startuje na prvním společném turnaji s bývalou nejlepší deblistkou světa Kristinou Mladenovicovou z Francie, ale pravdou je, že se Mladenovicová díky postupu do finále opět stala světovou jedničkou ... smile
Reagovat
milik254
Takže se ve článku správně píše, že startuje s bývalou nejlepší deblistkou světa Kristinou Mladenovicovou z Francie
Reagovat
tommr
pro méně chápavý jako jsi ty: Mladenovic už ted není bývalá světová jednička ale současná ...
Reagovat
com
smile uz se tesim na tu demolici smilesmile
Reagovat
dadaft
Karolíny?
Reagovat
lvicek
No to ses dockal.
Reagovat
com
priste se musim vyjadrit lip, aby me bylo vyslyseno smilesmile
Reagovat
Krisboy
smile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist