Dechyová si po roce zahraje semifinále turnaje WTA

16. 8. 2008, 13:16
Aktuality 0
Nathalie Dechyová pokračuje v tažení turnajem v Cincinnati a po roce si na okruhu WTA zahraje semifinále. Nenasazená Francouzka porazila ve čtvrtfinále turnajovou šestku Aleksandru Wozniakovou 7:6 a 7:5 a o postup do finále si zahraje s krajankou Amélií Mauresmovou.
Dechy Nathalie

Bývalá světová jednička Mauresmová bez problémů porazila Američanku Vaniu Kingovou a na svém prvním turnaji od konce června si také vede velmi dobře.

I ve druhém semifinále se utkají tenistky ze stejné země. Druhá nasazená Naděžda Petrovová z Ruska ve čtvrtfinále vyřadila domácí Lilii Osterlohovou 6:2, 6:3 a utká se s turnajovou trojkou Marií Kirilenkovou, která ve třech setech zdolala Sabinu Lisickou z Německa.

Výsledky - Cincinnati:
Dvouhra - čtvrtfinále:
Petrovová (2-Rus.) - Osterlohová (USA) 6:2, 6:3, Kirilenková (3-Rus.) - Lisická (Něm.) 6:2, 1:6, 6:1, Mauresmová (5-Fr.) - Kingová (USA) 6:2, 6:4, Dechyová (Fr.) - Wozniaková (6-Kan.) 7:6 (7:4), 7:5.

Semifinálové dvojice:
Kirilenková - Petrovová, Mauresmová - Dechyová.
TenisPortal.cz, ČTK, Václav Navrátil

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist