Dementěvová se neuzdravila, přijde o Wimbledon

15. 6. 2010, 16:58
Aktuality 3
Pátá tenistka světového žebříčku Jelena Dementěvová vynechá kvůli zranění lýtka Wimbledon. Osmadvacetiletou ruskou hráčku nadále trápí zdravotní potíže, kvůli nimž musela odstoupit ze semifinále French Open s Italkou Franceskou Schiavoneovou.
Profily hráčů
Jelena Dementěvová

Jelena Dementěvová si levý lýtkový sval natrhla už ve druhém kole French Open, ale vzdala až v semifinále Francesce Schiavoneové, která posléze celý turnaj vyhrála. "Bylo velmi bolestivé jen chodit. Cítila jsem to od svého druhého zápasu a zhoršilo se to," vysvětlila na tiskové konferenci v Paříži po svém odstoupení. "Byla ostrá bolest. Už to bylo příliš, nemohla jsem se pořádně hýbat po kurtu," dodala.

Posléze se Ruska odhlásila z Eastbourne a přiznala, že je v ohrožení i start ve Wimbledonu. Chmurné prognózy nabyly reality dnes, kdy se finalistka French Open a US Open z roku 2004 definitivně odhlásila.

V All England Clubu tak nenaváže na vydařené loňské vystoupení, kdy měla v semifinále proti Sereně Williamsové mečbol, ale nakonec prohrála. Američanka pak získala svůj třetí wimbledonský titul.

Dobu léčby odhadla na šest až osm týdnů.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

3
Přidat komentář
smazaný uživatel
To je hrůza, ta zranění. Je toho jaksi moc u žen i chlapů.
Reagovat
smazaný uživatel
Není se co divit s tim, jak šileně se zkracuje přestávka v zimě. I to kolik hráčů je z formy je důsledkem únavy.
Reagovat
smazaný uživatel
Neee :o(((( škoda ...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist