Dívka z Playboye Harkleroadová: Po porodu se vrátila debaklem

24. 3. 2010, 09:59
Aktuality 4
Na jaře 2008 ukázala své tělo fotografovi časopisu Playboy a v létě téhož roku otehotněla. Řeč je o čtyřiadvacetileté Američance Ashley Harkleroadové, jež před rokem porodila syna a nyní se vrací na kurty. V prvním zápase však utrpěla debakl.
Profily hráčů
Ashley Harkleroadová

Ashley Harkleroadová se mezi tenisovou elitu nikdy neprodrala. Na okruhu WTA si jen jednou zahrála finále a ve světovém žebříčku byla nejvýše na 39. místě. Ráda vzpomíná na turnaj z roku 2003 v Charlestonu, kde tehdy porazila tři hráčky první světové dvacítky - Bovinovovou, Shaugnessyovou a Hantuchovou. Jednou z posledních výher na okruhu WTA byl před dvěma lety skalp Safinové.

Dále čtěte:

Harkleroadová: Ráda bych se fotila znovu

Harkleroadová pózovala pro Playboy

Kariéru dnes již čtyřiadvacetileté Američanky brzdila i zranění. Na jaře roku 2008 podstoupila operaci vaječníků, aby při trávení času v nemocnici dostala neobvyklou nabídku - nafotit fotky pro pánský časopis Playboy. "Jen tak jsem tam ležela tři týdny, když přišla ta nabídka. Přemýšlela jsem o tom a nakonec s tím souhlasila. Jsem hrdá na své tělo," vysvětlovala své rozhodnutí Harkleroadová.

Na kurtech se jí pak příliš nedařilo, ovšem v létě počala dítě se svým trenérem Chuckem Adamsem. Následovalo přerušení kariéry a v březnu 2009 porodila syna Charlieho.

Necelý rok od porodu se vrátila na kurty a pokusí se kráčet ve stopách svých slavnějších kolegyň Davenportové nebo Clijstersové.

První utkání se však Harkleroadové nepovedlo. V Miami nastoupila proti rozehrané Australance Molikové a za pouhých 45 minut prohrála dvakrát 1-6.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

4
Přidat komentář
smazaný uživatel
http://www.tennisbetsite.com/2008/07/ashley-harkleroad-playboy-pictures.html
Reagovat
smazaný uživatel
Slabota, ani jedna fotka se mi nelíbí...
Reagovat
smazaný uživatel
Jak tohle koště mohlo být v Playboyi????
Reagovat
skott
O debaklu bych v pripade Ashley nemluvil, ona jiste s podobnym vysledkem pocitala.Podle svych slov trenovala naplno jen necely mesic a jedinym ucelem jeji ucasti bylo, aby neprisla o svuj ¨protected ranking¨ na ktery ma tenistka po materstvi narok, jen pokud se zapoji zpatky do okruhu behem 12 mesicu.A Ashley privedla na svet sveho syna presne pred rokem 25.brezna, tudiz Miami bylo posledni sanci.Ted si pravdepodobne da pauzu, potrenuje a pripravi se na turnaje az si bude jista, ze je dostatecne fit.S dalsimi sedmi moznostmi pak nalozi urcite lepe, casu na to bude mit dost...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist