Djokovič a jeho manželka porazili koronavirus, dnešní test byl negativní

2. 7. 2020, 13:02
Aktuality 11
Světová jednička Novak Djokovič a jeho manželka Jelena dnes v srbském Bělehradu na doporučení lékařů podstoupili další test na koronavirus, tentokrát s negativním výsledkem. Informaci přinesla srbská televizní stanice SportKlub.
Profily hráčů
Novak Djokovič s manželkou

Djokovič se s manželkou Jelenou novým typem koronaviru nakazili během balkánské série exhibičních turnajů Adria Tour, jak odhalil test, který pár podstoupil 22. června po návratu ze Zadaru. Ani jeden nepociťovali žádné příznaky nemoci Covid-19.

Deset dní strávili v domácí izolaci a nemohli se stýkat ani se svými dětmi, kterým test vyšel negativně. Nyní se mohou svým ratolestem zase naplno věnovat, protože dnešní PCR test v srbském Bělehradě u obou ukázal negativní výsledek.

Djokovič byl hlavním pořadatelem Adria Tour, za níž stále schytává kritiku. Během dvoudílné akce se nakazili ještě další tři tenisté - Grigor Dimitrov, Viktor Troicki a Borna Čorič, který rovněž nemá žádné příznaky. Negativní test zatím oznámil pouze Djokovič.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

11
Přidat komentář
tommr
kdyby nebyl Djokovic známý tenista tak by ho nikdo netestoval a nikdo včetně jeho samotného by ani netušil, že koronavirus má. Je to jen další názorný důkaz toho, že ta hysterie okolo koronavirusu je záměrně přiživována ...
Reagovat
Fandina
A o kom jiném by se mělo psát, než o světové tenisové jedničce. Když se nakazil můj soused, tak jsem o tom psala maximálně já nebo pár dalších lidí.
Reagovat
RF46
No tak dobre ale my nevime jakyho mas souseda..doufam, ze nebydlis ve Svycarsku?!
Reagovat
Fandina
Byl to samozřejmě příměr. O lidech, kteří jsou jako Nole celosvětově známi, o těch se mluví. Je zbytečné se nad tím pozastavovat.
Reagovat
RF46
..ale vzdyt ja vim :)
Reagovat
Marduch
Ultron v letošní sezóně dal hledá soupeře..
Reagovat
paddy
jen nesmí narazit na Ebolu, která má výborné stats :)
Reagovat
paddy
v dobré sezóně Ebola vyhrává až 90% zápasů
Reagovat
Krisboy
Ebola je z formy.
Reagovat
Krisboy
Za zenitem.
Reagovat
gigin
https://twitter.com/christophclarey/status/1278677313790660610?s=19
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist