Djokovič jako první ovládl Turnaj mistrů čtvrtou sezonu po sobě!

22. 11. 2015, 19:11
Aktuality 1112
TURNAJ MISTRŮ - Novak Djokovič zakončil svou životní sezonu triumfem na Turnaji mistrů. Ve finále porazil Švýcara Rogera Federera a zapsal se do historie jako první tenista, který vyhrál prestižní závěrečnou akci roku počtvrté v řadě.
Profily hráčů
Novak Djokovič

Novak Djokovič sice v úterý nestačil na Rogera Federera v základní skupině a skončila tak jeho čtvrt roku dlouhá neporazitelnost, ale ten důležitější zápas na turnaji srbský tenista zvládl. Ve finále stejně jako před třemi lety zdolal švýcarského soka ve dvou setech, dnes zvítězil 6-3 6-4. V osmém letošním střetnutí Djokovič vyhrál popáté a celkovou bilanci vyrovnal na 22-22.

Statistiky zápasu
Federer - Djokovič
6 esa 5
2 dvojchyby 0
64 % 1. podání 'in' 66 %
71 % úsp. 1. podání 62 %
43 % úsp. 2. podání 84 %
19 winnery 13
31 nevyn. chyby 14
14/21 hra na síti 2/2
0/2 brejkboly 3/9
čas: 1:20

Djokovič opět ukázal svoji sílu a suverenitu. Byl silný na returnu, téměř neomylný a Federer musel zahrát perfektní balon, aby na něj srbský hráč nedosáhl a nevrátil míč zpět. Navíc Djokovič výborně podával a odvrátil oba brejkboly, které v utkání soupeři nabídl už v prvním setu. Sám vzal Federerovi podání třikrát. Naposledy v desáté hře druhé sady poté, co Federer udělal při druhém mečbolu dvojchybu.

Osmadvacetiletý Srb hrál ve finále Turnaje mistrů popáté v kariéře a i tentokrát v něm dokázal zvítězit. Navázal na triumfy z let 2008, kdy se hrálo ještě v Šanghaji, 2012, 2013 a 2014 a jako první v historii soutěž pro osm nejlepších tenistů uplynulé sezony vyhrál čtvrtý rok po sobě. Celkově pátým titulem se vyrovnal Ivanu Lendlovi a Petu Samprasovi a už příští rok může zaútočit na Federerovu rekordní sbírku šesti titulů.

"Od dětství jsem snil o tom, že budu vyhrávat tyhle velké trofeje. Děkuju všem, že mohu tyhle chvíle prožívat," řekl Djokovič. "Gratuluju Rogerovi, odehrál tady skvělé zápasy. A přeju mu další povedenou sezonu, snad si v ní spolu zase zahrajeme tolik úžasných zápasů, jako letos."




Ve velkém stylu tak bělehradský rodák zakončil svou životní sezonu, kterou odehrál poprvé jako ženatý muž a otec. Odehrál během ní 16 turnajů a na patnácti v řadě nechyběl ve finále, což je nejdelší série v dějinách. Získat dokázal celkem 11 titulů včetně tří grandslamových, o kalendářní Grandslam ho připravil ve finále Roland Garros Stan Wawrinka. Rok ukončil s ojedinělou bilancí 82 výher a jen šest porážek.

"Jsem teď samozřejmě moc hrdý na to, že se mi povedla taková sezona, která nemohla mít lepší konec. Byla dlouhá a náročná, ale byla moje nejlepší. Každou chvíli si teď užívám o to víc, že jsem spokojený manžel a otec," řekl Djokovič, který sezonu zakončil počtvrté v kariéře jako světová jednička. Během roku dokázal nasbírat historicky nejvyšší počet bodů a v čele má rovněž historicky nejvyšší náskok na druhého v pořadí.

Novak Djokovič a Roger Federer"Teď budu hlavně se svou rodinou. Na chvilku zkusím na tenis zapomenout a dobiju baterky. Ale pak už se zase začnu připravovat na nvou sezonu," řekl Djokovič o svých nejbližších plánech. Za titul na Turnaji mistrů si připsal na konto 2,061 milionu dolarů (52,4 milionu korun), celkem si v sezoně vydělal na prize money přes 20 milionů dolarů, což je nové maximum.

Čtyřiatřicetiletý Federer si na Turnaji mistrů zahrál v jubilejním 10. finále. Rekordní sbírku šesti titulů, kterou postupně zkompletoval v letech 2003, 2004, 2006, 2007, 2010 a 2011, ale rozšířit nedokázal a sezonu tak zakončí jako světová trojka. Na druhém místě přezimuje poprvé Andy Murray.

"Je těžké být na straně poraženého, ale pořád je to lepší, než nenastoupit vůbec, jako se to stalo loni. Tehdy to pro mě bylo opravdu těžké," řekl po finálové porážce Federer, který měl hrát s Djokovičem ve finále i loni, ale tehdy do zápasu kvůli bolestem zad nenastoupil. "Ale tento týden byl fantastický, celý rok byl pro mě skvělý. Doufám, že se tu za rok uvidíme znovu," dodal sedmnáctinásobný grandslamový šampion před olympijskou sezonou.

• TURNAJ MISTRŮ 2015 •
Velká Británie / Londýn, tv. povrch / hala, 6.500.000 dolarů
nedělní výsledky (22. 11. 2015)
• Dvouhra - finále •
Djokovič (1-Srb.) - Federer (3-Švýc.) 6-3 6-4
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

1112
Přidat komentář
smazaný uživatel
grandslam
Reagovat
smazaný uživatel
Zaujímavé, grandslam zakázaný nie je, ale slovo g_este áno.
Reagovat
smazaný uživatel
Asi nejaký inteligent spamoval.
Reagovat
a.magerova
Asi.... ;-)

I některá hodně sprostá slova TU nejsou zakázaná..... např. já jako fanda Baníku si tu klidně můžu pořvávat TO naše jakoby nic....
Reagovat
blixa
On ještě někdo fandí Baníku ???!! :-o :-o
Reagovat
a.magerova
Stará láska nerezaví !!!
Nejsem žádná poběhlice přelétavá ;-)

Koukni - hráč 29 :-))
https://www.youtube.com/watch?v=bVTO9QZKz5Q
Reagovat
a.magerova
Reagovat
blixa
Tomu říkám láska až za hrob ... tedy hrob Baníku, pochopitelně :D :D
Magera ??? Shoda jmen nebo s tím máš něco osobního ? ;-)
Reagovat
a.magerova
Zatím shoda, ale kdoví co budoucnost přinese.... :-)))
Reagovat
Amputace
Gratulace Novakovi. Opravdu letos přepisoval tenisové dějiny. Ať už můžeme mít sebevětší pochybnosti o letošní konkurenci, to, co Djokovič dokázal, je nenormální samo o sobě. Přiblížil se (nebo konce překonal, nevím) nejlepším Federerově sezonam, překonal Rafu. Už jsem s Djokovičem tolik nepočítal. Do té nadpozemské formy se rozjel prakticky až po Wimbledonu. Na FO nezvládl finále, na Wimbledonu klidně mohl letět s Andersonem, tam chybělo ohromně málo a vůbec se mi jeho hra nepozdávala. Možná ale právě vítězství ve Wimbledonu navzdory né úplně výborné formě ho nakoplo a zbytek sezóny totálně zdominoval. Gratulace.
Reagovat
smazaný uživatel
SRECNA je v srbstine "stastny":-)
Reagovat
spaniel
S krizkem po funuse ale dik ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Aha, ja si toho vsimla az ted, nestiham to vsechno tady :-D Moje mati zila 15 let se Srbem a ja jsem pobyvala v mladi nekolik let po sobe vzdy mesic v Chorvatsku,a kdyz se bavis jen s mistnima, za tu dobu mluvim skoro jak oni :-). Ted uz tam jezdim jen na 14dni, ale clovek nezapomina, je to hodne podobny cestine...i kdyz je fakt, ze srbsky jazyk je malinko jiny, jine koncovky, obraty...
Reagovat
gigin
Jj, sretan sam što te imam ;)
Reagovat
smazaný uživatel
:-) hvala. Ja isto sam sretna :-D
Reagovat
gigin
:D ještě až půjdeš spát umím - Laku noč i da sanjaš nešto vrlo lepo :*
Reagovat
smazaný uživatel
No vidis, tak to uz muzes balit kocky :-D
Reagovat
gigin
Každopádně :D Jo ještě - Koji je vam kurac?!
Reagovat
smazaný uživatel
Nooo :-D tak to budes urcite potrebovat :-D to se ti bude hodit, treba na hranicich :-D
Reagovat
a.magerova
A odpověď umíš též? :-P
Reagovat
gigin
Idemo :D
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.sport.cz/ostatni/tenis/clanek/726573-djokovic-uz-tenhle-rok-tezko-zopakuje-predpovida-federer-nadal-ho-trapil-vic-nez-srb.html#hp-sez

Hezky to Roger shrnul a vysek poklonu Rafovi...me sympatie k nemu nejak cim dal vic stoupaji :-)
Reagovat
smazaný uživatel
nápodobně :)) ještě v roce 2013 jsem Rafu fakt neměla ráda, vysíral mě s tou svojí brutální silou, ale můj pohled na něj změnilo finále AO 2014, nechci ho vidět zlomenýho a jak se trápil, teď mě zas pro změnu vysírá Djokovič, ale Roger má pravdu, tento rok těžko zopakuje, snad mu bude nadála alespoň on pořádnou konkurencí, když už nikdo jinej, když Novak malinko ubere, mohli by si ty tituly spravedlivě rozdělit :P ale nezapomínejme taky na Rafu, Můru, Stana a další ;)
Reagovat
Mayo
Tak je to kulturista, silu musí mat (:
Reagovat
smazaný uživatel
to má i Roger i se svým dietním bicákem :D ;)
Reagovat
a.magerova
Mě Rafa dostal tímto g estem :-))
https://www.youtube.com/watch?v=ypdSpGJTa18&feature=youtu.be&t=3m35s

P.S. Tvl co je na slově "g este" (bez mezery) zakázané ?!!!
Reagovat
smazaný uživatel
tady je zakázaný i slovo grand slam, já už se ničemu nedivim :D jojo, tohle byl mazec a parádní bitva, škoda, že jsem tenkrát tenis nesledovala :( brečet ale nemusel, hned v Paříži tu 14 získal a pak měl teprve důvod si pobrečet ;))
Reagovat
a.magerova
On brečel proto, že věděl, co se tu na TP strhne za mela.... kdekdo mu tu po té prohře prorokoval, že už nikdy nic nevyhraje a že už ani jednička nikdy nebude a tááák..... určitě si dovedeš představit ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
dovedu, ale nechci si to ani představovat, už se dokázal vrátit vícekrát a pořád na to má, jen k tomu zisku dalších titulů i těch GS mu vždy stál v cestě někdo, kdo hrál perfektně, i slepý by si nemohl nevšimnout, že prohraje vždycky až s někým z úzké špičky a nikdy ne jednoznačně, když už ho někdo nečekaně vyřadí, je to po velkém boji a hodně těsně, ale uznávám, že ta psychika mu už trošku selhává, to mě štve, protože herně na to pořád má :( nebýt Djokoviče v módu "sorry I can't stop winning titles", tak nám všem Roger ještě vytře zrak, vem si o kolik titulů se letos porvali, jestli to bude příští rok stejně, tak jejich finále ani sledovat nebudu, to už je i na mě moc obehraná písnička :P
Reagovat
panzer.dragon
tohle bylo super gesto, pamatuu si to a taky mi to uvízlo v paměti
Reagovat
smazaný uživatel
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpt1/v/t1.0-9/12279111_841549055963758_7961375063514228802_n.jpg?oh=375d784af41d0eb333d9615afc127206&oe=56F1EE50

:-))
Reagovat
babolat.cz
?Pro mě je totiž Rafa unikátní hráč na okruhu. Dřív jsem musel v tréninku makat, abych se připravil speciálně na něj. To s Novakem je to mnohem přímočařejší. Když nehraju úplně dobře, mám to hodně těžké, když ale hraju lépe, vím, že proti němu mám se svojí hrou šanci," srovnával Federer.
Reagovat
spaniel
A nezda se ti na tom co?
Reagovat
babolat.cz
jistě znamená souhlas, samozřejmě :-)
Reagovat
babolat.cz
Reagovat
mrafe
http://sport.idnes.cz/jan-kodes-tenis-turnaj-mistru-dkf-/tenis.aspx?c=A151122_202759_tenis_ten
Reagovat
babolat.cz
a Berdych hraje stereotypně...hold je to znalec.
Reagovat
Kytka
Jo a že tam musí dát čop, jít na síť, nebát se volejů. Ale kdo ho k tomu dokope? zatím se to nikomu až tak nepovedlo. Sice jsou tam názn aky, ale je toho málo. Tohle ale vídíme všichni.
Reagovat
Lina
jj, neměl by se. bát těch volejů.
Reagovat
turista
Dlouhý výměny jsou hezký. Novak je suverénně nejlepší ze všech. Po Novém roce tam dá 60.titul a v půlce roku tam bude mít nejméně 65 titulů, doufám, že i RG.
Reagovat
Cico93
http://www.tennisworldusa.org/Eugenie-Bouchard-doesnt-know-if-she-will-play-Australian-Open-2016-articolo28021.html
Reagovat
smazaný uživatel
další smolařka na zranění, ne že by jí to snad člověk přál, to bych byla zlá, ale snad bude o něco pokornější, až se úplně zotaví, víš jak, držet se malinko víc při zemi, v tomto případě už to ale vyzní jako černý humor :D
Reagovat
tommr
nevěřím tomu, že je Bouchardová na tom tak špatně, aby nemohla na AO hrát. Podle mě následky zranění úmyslně zveličuje, aby z USTA vytřískala u soudu co nejvíc peněz ... :(
Reagovat
Kytka
Asi to tak bude. protože za ta první, druhá kola, co poslední dobou uhrává nevytříská tolik jako z náhrady škody u amerického soudu.
Reagovat
smazaný uživatel
Vedeli ste o tom, že v prvej 15ke je až sedem hráčov s 30 a viac rokmi, z toho 5 z nich je v prvej desiatke.

Vedeli ste o tom, že v prvej 15ke je až 5 hráčov vo veku 28-29 rokov, z toho štyria z nich sú v prvej desiatke?..

A teraz tú o nastupujúcej generácii :-)

Ak sa nastupujúca generácia nevie dotlačiť na 33ročného Ferrera alebo aj Feliciana Lopeza trebars, tak ťažko sa može dotlačiť na Nadala, či Federera a už vobec nie na Djokovica..

Každý stupienok može trvať rok ak vobec..Mysliet si, ze za 2-3 roky bude muzskemu tenisu dominovat nové meno je velmi naivne..
Reagovat
blixa
Třeba se vynoří nějaká mužská "Evženka" ? :D
Reagovat
Kytka
Tak na půl roku?
Reagovat
mats23
mladíci bez šance
Reagovat
a.magerova
Jj o těch rocích vím, Kei se svými zatím 25 roky (za měsíc 26) je nejmladší v Top10...

Pobavil mě příspěvek kohosi dole, že má Roger uvolnit místo mladším.... to jako má říct: "Opouštím třetí flek a na své místo pouštím Pavláska z Česka." nebo jak ?!!! :-P
Reagovat
blixa
No jo, holkám přeci jen "kazí" průměr 22letá Garbine a (pokud už škrtneme Flavii) 23letá Kája.
Reagovat
Kytka
Jen se netěš, aby se Flavia najednou nevynořila na AO, jako, že si to rozmyslela a vrací se.
Reagovat
blixa
Ale klidně ať se vynoří, to mi nevadí. To jsem jen dodal, kdyby někdo křičel, že Kája vlastně v TOP10 není. Já spíš počítám s tím, že pár turnajů ještě odehraje.
Reagovat
smazaný uživatel
Jop, presne si to vystihla...Súčasní mladíci majú bohovský problém porážať priemerných hráčov a všetci vieme aký je rozdiel medzi priemerom, vysokou úrovňou a top úrovňou...

Ok, máme tu mladých vo veku 18-20, nad tými palicu esťe nelámem..Ale Dimitrov, Nishi, Tomic, tí už nebudu nasledovníkmi TOP 3, podla mojho názoru..Hoci aj Djokovic bol do 23, prakticky o level za úplnou špičkou a potom vyskočil ako raketa, avsak ten mal uz aj v tomto veku snad 15vyhier nad RF, RN, AM...

Najpravdepodobnejší scénar je, že aj tí dnešní 18-20 roční sa dostanu niekde na úroveň trebars Nishiho, keď som optimista a súčasná špička na tú úroveň klesne..Všetci sa tak stretnú na tomto levely..GS tak budú opat otvorené a 10, 14, či 17 zostanú dlhodobo neprekonané..
Reagovat
panzer.dragon
nemůže to bejt disciplínou? že ty dnešní mladý nejsou takový srdcaři jako je fedex, rafa, hewitt, že prostě prachy prokalej a průměrnejma výsledkama si vydělaj tolik že to bohatě stačí na luxusní žití i kalení? že nemaj zas tolik motivaci.. neumim to nějak odhandout, jestli ty dnešní 30 tníci nevyrostli pod trochu jinym tréningovym metrem, že ty dnešní tomu tolik nedávaj.. co?
Reagovat
smazaný uživatel
O tom pochybuji. Ano, Austrálci mrhají talentem, ale pak tu máš hráče jako Zverev, Chung nebo i ten Rubl, kteří jedou na maximum. Vždy to bylo tak, že někdo do toho dával 100 procent a někdo jen 80. Stačí vzpomenout třeba Safina s Nalbou. My jsme dnes rozmlsaní, ale hráči jako Fedex, Rafa a Djoker se rodí jednou za třeba deset, dvacet let. A my máme to štěstí, že žijeme v době, kdy se všichni tři potkali. Nemůžeme asi čekat, že se objeví v tak krátkém časovém rozmezí čtvrtý podobně úspěšný hráč.
Reagovat
smazaný uživatel
Doba sa určite mení, hlavne mladí z bývalého východného bloku sú iní, než hráči, ktorí vyrástli za komančov. Tam sa môžeme baviť o výchove, ale v Austrálii, Amerike a na západe to je stále rovnaké.

Ako píše Venca nižšie, stále budú hráči, ktorí sa pre šport dokážu obetovať naplno a takí, ktorí to robia len pre peniaze. Tá druhá skupinka po zarobení prvých miliónov prakticky naplnila svoj cieľ a zvyšok je nadplán. Skutoční športovci majú za cieľ byť najlepší a peniaze sú nadplán.
Reagovat
babolat.cz
pod to bych se podepsal, stačí vyhrát malý turnaj a jsou v balíku. Nemají motivaci být nejlepší, ale mít co nejvíce peněz a žít si VIP. Modelky, ale to je všude a nejenom ve sportu.
Reagovat
Cico93
Tak snáď sa aspoň ten Dimitrov oklepe z tej nepodarenej sezony, rovnako tak blixom spomenutá Evženka.
Reagovat
smazaný uživatel
Je pravda, že je to dost smutný pohled. Když i to tak člověk vezme, tak za poslední čtyři roky od roku 2011 jsme poznali jen DVA nové semifinalisty GS (Wawrinka, Nišikori). Nehovořím o vítězích, ale jen o semifinalistech. To je brutus. Vůbec žádný náznak změny...
Reagovat
smazaný uživatel
Veď práve..A aký obrovský rozdiel vo výkonnosti je dostať sa do SF GS a vyhrať GS...To je nebe a dudy..
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě Dimitrov mi vypadl, do toho by člověk jako do relativně mladého hráče, mohl vkládat nějaké naděje, jenomže Dimi to je případ "sui generis". Ale jinak těmi novými semifinalisty jsou "dědek" Wawrinka a Niši, který už není nejmladší. Kdyby aspoň člověk viděl nějaký progres u těch hráčů 23 let a níž. Ale ono v podstatě nic. Nedokážou se dostávat ani do QF grandslamu...
Reagovat
babolat.cz
a Dimitrov je blbej Bulhar, frajírek a jelikož má v hlavě prázdno, nikdy z něj nic nebude.
Reagovat
smazaný uživatel
ale no tak, má snahu něco změnit, zatím se to sice moc neprojevilo, ale já do něj ještě pořád vkládám naděje ;)
Reagovat
Davor1
Ešte Miloša si zabudol :))
Reagovat
smazaný uživatel
prostě včera ukázal, kdo je současná tenisová světová jednička.
Reagovat
gigin
Aj předevčírem.
Reagovat
smazaný uživatel
Omg...To je do očí bijúci alibizmus viacerých, utešovať sa tomu, kde bude Nole v 34rokoch..No kde by bol, na kurtoch...

Len pripomeniem, že Nole má budúci rok 29. Roger vo veku 29-34 ziskal jeden GS..Prečo sa nespýtate, kolko GS získa Nole vo veku 29-34..Už keď tak moc chcete Rogera glorifikovat za vek...Vcera neprehral kvoli veku, stíhal a bránil sa výborne, kazil rutinné údery, nešiel servis, to je znak nervozity, tam sú roky druhoradé..
Reagovat
rusedski
+1

Když on ten věk je taková fajn univerzální berlička pro RF fans, že? Vyzdvihne vítězství, omluví prohry, shodí úspěchy Novaka, popř. celou éru... :)
Reagovat
woody
Souhlasím s Forehandem,věk nehraje roli Roger je ve fantastické kondici,ten pohyb je skvělý! Včera prohrál protože udělal moc UE!
Reagovat
Pe3k
Věk nehraje roli? ROFL tak proč tam neběhají 40 a 50 letí hráči?To je už do nebe volající demence co tady předvádíte pánové, jeden větší neobjektivní hejtr než druhý, ubohé existence co nerozumí tenisu.
Reagovat
Kytka
Aby ses nedivil, aby ještě za šest let Roger po kurtech ještě neběhala nebyl v první desítce spolu s dělníkem kurtu Davidem Ferrerem. Nic nenasvědčuje tomu, že brzy vyklidí své pozice. Jsou to profíci, situace, které při utkání vzniknou zažili stokrát, tisíckrát, vědí jak si s tím poradit a nevyblázní se z nějaké pro ně už prkotiny jako ti mladí zajíci. Tenis je především o hlavě.
Reagovat
spaniel
Toto je strana cocotina.
Reagovat
Kytka
Ale platí
Reagovat
Pe3k
Když je to o hlavě, tak jdi hrát tenis, hlavu přece máš ne?
Reagovat
spaniel
Mel by se Rod Laver vratit na tour. Hlavou ma porad dobrou, mozna nejlepsi.
Reagovat
Lina
:D :D
Reagovat
woody
Samozrejme ze vek nehraje takovou roli v koridoru veku profi sportu,mam tim na mysli dejme tomu rozmezí (20 - 36) let... Samozrejme jsem nemyslel vek 40 nebo 45 to je spis demence na tve strane...
Reagovat
spaniel
Kolik znas 36 letych vyhercu GS? Nebo treba 33-36? Jiste jich budou mraky...
Reagovat
Pe3k
Roger získal ve věku 29+ 2 grand slamy, ale to je vedlejší, že neumíš počítat metematiku základní školy, možná proto jsou tvé názory vždy tak omezené a stupidní. Další demence, nikdo neví kolik toho ještě Novak vyhraje a tvrdit, že ve 34 bude ještě hrát je čiré věštění z koule. Takový Nadal se ve 29 není dostat ani do semifinále, natož vyhrát nějaký grandslam, Federer se ve věku 34 dostal do dvou gs finále. Jediný důvod, proč toho Roger už po 30 moc nevyhrál je ten, že Nadal a Djokovic byli na vrcholu a to jsou dva z nejlepších hráčů všech dob...S kým bude muset bojovat Novak až mu bude 30?
Reagovat
rusedski
Předposlední GS - AO 2010 (28 let a 5 měsíců)
Reagovat
smazaný uživatel
Veľkosť Petríka je v tom, že pri snahe zhodiť oponenta sa ukážkovo zhodí sám. Hou no.1, inými slovami houno.
Reagovat
Pe3k
V těch hounech se nějak vyznáš, asi k nim máš blízký vztah :D
Reagovat
Pe3k
No a jinak? Fakt je ten, že kdyby tu nebyl Novak tak je Federer jednička a vyhrává grandslamy i ve 34 letech...
Reagovat
Amputace
Stejně jako je fakt, že nebýt Federera, je Rafa jedničkou už jako teenager - i navzdory Hewittovi, Safinovi, Nalbandianovi, Roddickovi a dalším talentům té doby.
Reagovat
Pe3k
Tak to je jasné, ale tenis si bez Federera nedokážu představit, to je jako basket bez Jordana...Škoda, že Rafa tak brzy odpadl a nedokáže konkurovat stejně starému protihráči.
Reagovat
dappe
Samozřejmě, že je to o věku...Spíš se zamyslete, jestli vůbec byli nějací sportovci v takto pokročilém věku na takové úrovni jako je Federer, dost těžko. Navíc 34 let v tenise je více, než 34 let v kolektivních sportech. Pak možná pochopíte to vyzdvihování Federera.
Reagovat
Pe3k
No oni to bohužel chápat nechtějí, jsou to jen ubozí hejtrři, které realita nezajímá...
Reagovat
smazaný uživatel
Akoto, ze hral 34 ročný Federer lepšie ako 29 ročný, keď to je o veku?...to, že kazil rutinné údery včera bolo o veku?...

Alibisticky vsetko zvalovat na vek je krátkozraké a prvoplánové..
Reagovat
Amputace
No jestli to myslíš obecně, tak Federer teda fakt nebyl jediný ani zdaleka. Co Maldini, Hašek, Zidane, Chelios, Agassi? Federer je samozřejmě velice unikátní, ale není rozhodně jediný sportovec, který se dokázal s věkem vyrovnat po svém.
Reagovat
spaniel
-kolektivni-
Jediny kdo to splnuje je Agassi. Trochu malo, aby z toho bylo pravidlo. Takze vyjimka.
Reagovat
Amputace
Jinak že 34 let je víc v tenise... To asi jo, tak rok dva tam bude rozdíl, jinak je to ale dost podobné - třeba mezi tenisem a fotbalem. Fotbalisti běžně končívají kolem pětatřicítky a pokud ne, uklidí se někam do Americké ligy, kde o nich nikdy neví.

Jinak z individuálních sportovců mě z fleku napadají třeba bratři Kličkovi. Takže - Federer je jediný sportovec přes třicítku, který dosahuje takových výsledků.. Zase další glorifikace.
Reagovat
smazaný uživatel
Apropos, pre ďalší príklad nemusíme chodiť ďaleko...

Ferrer..Ten má 33...Kto z nás si myslí, že stráca na rýchlosti ruku hore :)...
Reagovat
Amputace
Anebo Connors, z ženských Navrátilová... Nechápu, co zase dělají. Prostě Roger is the only one... Neustále se v tom potřebují utvrzovat, což nechápu, proč dělají, když jsou tak skálopevně přesvědčeni, že je to nejlepší sportovec světa a asi i všech dob.
Reagovat
smazaný uživatel
Po US open se vedla diskuse, jak dlouho by mohl Roger ještě hrát. Bylo zmíněno, že Connors ještě ve 39 letech hrál semifinále US open. Samozřejmě různí pochybovači mohou namítat, že byla jiná doba, že dneska by takových výsledků nedosáhl. Nicméně je třeba říct, že za dobu 30-40 let se tenis posunul ve všech parametrech - taktika, fyzioterapie, vybavení, tenisové prostředí, motivace. Connorsovy úspěchy(rekordy) lze tedy vnímat pouze statisticky, kdy v dané době a za daných podmínek neměl konkurenci. V moderní době tenisu, lze považovat, za takového velikána Rogera. Connorsovy statistiky jsou úctyhodné, a pokud je bude chtít překonat, bude muset ještě nějaký pátek vydržet, aby se stal opravdu největší.
Reagovat
smazaný uživatel
A z druhé strany, tady máme Novaka, který při porci 10 turnajů za rok by mohl Connorse dostihnout v horizontu 6 let, to bude u něho věk 35 let. To nepovažuji za celkem reálné, Novak by musel hrát do věku 36-38 let na vysoké úrovni.
Reagovat
spaniel
Jj, kdo by na zacatku 2010 rekl, ze se Roger tak zasekne? Taky to vypadalo ze to pujde rychle.
Reagovat
smazaný uživatel
Je to rozhodně výjimečný tenista, v tom věku už jiní tenisté mají daleko jiné plány. V tomto směru ok. Takový Rafa si už ted pořídil tenisovou akademii. Což si myslím, že se zbytečně zatížil, a nepochybně energii, kterou tomu věnoval, mu pak chyběla na hřišti. Ale myslím, že nám ještě jednu dobrou sezonu předvede, minimálně na antuce. Tady se ty jeho rekordu budou velmi těžce překonávat.
Reagovat
smazaný uživatel
Mňa ešte napadol aj Valentino Rossi..Ten má 36 a siahal na víťaza SP..Ale tu zas neprajníci možu povedať, že veď on sa iba vozí na motorke :)...Laici však nevedia, ako fyzický náročný je motorizmus..

Cyklistika je tiež atypická, tam vrchol cyklisti doahujú prakticky okolo 30ky..
Reagovat
smazaný uživatel
Aaach Valentino..so cute :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Rossi je třída. Hlavně jeho rozhovory v angličtině, ty jsou stejně nepřekonatelné jako jeho rekordy (teda když odmyslím Agostiniho, který je ještě před ním :D ).
Reagovat
smazaný uživatel
muj děda je šílenej motorkovej fanda. Je mu 80 let a má mašinu Hondu 600 CBR, nebo jak se to jmenuje..už na ni sice nejezdí, ale každej rok vyhrožuje, že zaplatí pojistku na novej rok a bude na ni brázdit :-D...vždy jsme museli vše podřizovat od mala motorkám. jestě má jakousi Jawu...No já fandím Valentinovi už hoooodně dlouho, doufám, že ještě jednou vyhraje mistra světa...ano, on je něco jako Roger.
Reagovat
spaniel
Na jare uz nezaseje.
Reagovat
smazaný uživatel
ten? :-) ten jezdí ještě teď 30km na kole obden. To bys ho musel znát, je to blázen a místní legenda, ještě pořád chodí do práce, psala jsem, že je lékař.
Reagovat
spaniel
Tak jsem to nemyslel :)
Reagovat
smazaný uživatel
mam pocit, žes to myslel tak, že nevydrží naživu do jara...a já ti právě tou odpovědí oponovala :-)
Reagovat
spaniel
Ne, byla to jen narazka na film Na samote u lesa.
Reagovat
tito
Moc vtipné to nebylo
Reagovat
smazaný uživatel
No vzdyt ja ti prave na to zareagovala...vim, ze to byla ta hlaska z filmu.

Tito - tak vime, ze spaniel je tak trochu cinik necitlivej, ale je to jeho boj :-)
me to neurazi, od nej uz nic.
Reagovat
smazaný uživatel
*cynik
Reagovat
spaniel
Jste se asi zblaznili oba. Vubec to nebylo myslene spatne.
Reagovat
smazaný uživatel
kdyz s tebou clovek nikdy nevi...:-)
Reagovat
smazaný uživatel
nebo vlastne spíš už dopředu předpokládá...
Reagovat
Amputace
Hlavně je to třeba brát v poměru k nějakému normálnímu věku, kdy se v tom sportu končí. Třeba Hašekovi bylo už po čtyřicítce, když ještě získal SC. To je úplně nesměrodatné, jestli je to kolektivní nebo individuální sport. Vzhledem k věkovým limitům toho sportu obecně, je to abnormální úkaz. Stejně tak Chelios, který byl rovněž na vrcholu ještě kolem čtyřicítky. Maldini ve 37 letech patřil k nejlepším stoperům světa a do tehdy nejlepší světové jedenáctky světa (AC Milan 04/05). Opět - abnormální úkaz. Nebo vy si snad myslíte, že třeba v tom fotbale se ten hráč nadře méně? Že mu stačí méně trénovat, aby i skoro ve čtyřiceti letech dokázal patřit k nejlepším hráčům vůbec? To, co dokazuje ROger ve svém věku, je pro mě obrovsky výjimečné a možná právě až tím si mě tak nějak získal (když vyhrál ten poslední Wimbledon, v jedna třiceti, nebo kolik mu bylo), ale zase z toho nedělejte (jak je vaším dobrým zvykem) nějaký celosvětový precedens a nebývalou záležitost. Třeba ti Kličkovi nejenže v Rogerově věku byli skvělí, ale oni byli dokonce natolik skvělí, že nedali nikomu šanci, byli prostě ti úplně nejlepší, což Roger není.
Reagovat
Amputace
Haškovi*
Reagovat
spaniel
Jiste ze fotbal je neco naprosto jineho. Hraci stridaji, ztrata rychlosti nemusi byt priblem, kdyz te podrzi spoluhraci, muzes klidne vyhravat tituly, i kdyz jsi z formy. Treba ted Jagr, porad je skvely, ale kde jsou casy, kdy vyhraval bodovani. Je to jen vekem.
Ferrer, jiste, je to bestie a ze vsech prikladu, ktere si uvedl se nejvic blizi. Jenze, od nej nikdo neceka, ze bude vyhravat GS. Je jedno zda je paty nebo osmy.
Klickovci - tezka vaha v tomto zvlastni. Zazila hodne starsich sampionu. V tom se od tenisu dost lisi.
Rossi-neda se to porovnavat (ale souhlas ze je to fyzicky velmi narocne).
Connors, Martina-jina doba, kdy byla dulezitejsi ruka nez fyzicka. Dnesni tenis je daleko atletictejsi.
Reagovat
Amputace
Jo, ale tam samozřejmě nejde o to, jestli ten fotbalista či hokejista je součástí vítězného týmu, ale o samotné jeho výkony jako jednotlivce. Třeba ten Maldini v tom roce 2005 patřil k absolutní špičce na svém postu, úplně srovnatelná situace, v jaké je teď Federer. A také je obrovský rozdíl, jestli je sportovci 34 nebo 37 a Maldinimu bylo 37, když byl stabilní součástí (ba dokonce kapitánem) jednoho z nejlepších týmů posledních dvaceti let, který Evropa poznala, který měl prakticky na každém postu to nejlepší, co šlo v té době mít. Podle mě co do fenomenality sportovce je to, co tehdy předváděl Maldini, naprosto srovnatelné s tím, co letos předváděl Federer. Ale dobře, nebudeme srovnávat kolektivní a individuální sporty.

Connorsse s Navrátilovou smeteš ze stolu, že je dnes jiná doba, zato staří mistři světa v těžké váze v boxu už ti proti srsti nejsou, když máš vyloučit z diskuze o sportovních fenoménech po třicítce Kličkovy... Dnes je snad co se týče boxu a různých technik také úplně jiná doba, ne? Většina sportů jde nahoru, fyzické nároky se zvyšují obecně, nikoli pouze v tenise.. Navíc to jsou mistři světa, Federer koneckonců letos nic nevyhrál, není světovou jedničkou, takže de facto je za nimi i papírově.

Rossi - proč by se to nedalo porovnávat?
dappe napsal: "Spíš se zamyslete, jestli vůbec byli nějací sportovci v takto pokročilém věku na takové úrovni jako je Federer, dost těžko." Jak mohl tohle tvrdit, aniž by srovnával s jinými sporty tenis? Tudíž toto tvrzení je principielně nemožné, neboť tenis nejde srovnat s boxem, s motoGP, s tenisty z předchozích generací atd., a Federera tudíž nejde srovnávat s Connorsem, s Kličkovými, s Rossim...

Nebo napiš rovnou, že to chceš slyšet... Ok, Federer je ten nejlepší sportovec všech dob... Ve 34 letech předvádí to, co nikdo v žádném jiném sportu předvádět nebude, ani nepředváděl. Nikdo na něho nemá. Je to Bůh.
Reagovat
spaniel
O jej. Nevim co se s tebou deje v posledni dobe, ale doufam, ze mne zas nebudes nadavat (vzhledem k tvemu poslednimu odseku).

Napsal jsem svuj nazor, tot vse. Boha z nej kvuli veku nedelam, ale urcite to obdivuji. Neni takovych moc. Z tisicu sportovcu je jich jen par. Takze to urcite vyjimecne je. Ze nesouhlasis s tim, ze jsem nektere "smetl ze stolu", ok. Napsal jsem duvody. Klidne bych ti jich x uznal jako treba Agassiho, ale Rossiho a fotbalisty ne. Box mozna, jen tam mne prijde, ze sampion v tezke vaze nad 30 je spis pravidlem. Spis se na sebe veseji, urcite tam neni takive tempo jako v nizsich vahach a rozzhoduji spis zkusenosti a hlava.
Reagovat
Amputace
Výjimečné to bezesporu je, o to ale ani nešlo, to je snad jasné. Šlo o to, že to není nic tak výjimečného, aby se to dalo považovat za bezobdobné.
Reagovat
Amputace
*bezobdobné, jak psal dappe...
Reagovat
babolat.cz
ano, zdravotní věda je na vyšší úrovni a je pro to snadnější než dříve hrát déle.
Reagovat
Roger_Federer
:), jaky alibismus?
Celou karieru se na neho tlaci o 5let mladsi Novak a Rafa.
Chces snad tvrdir, ze Federer hraje stejne jako 04-09, 12..
Roger je bezpochyby genius, dokazal se po roce 13 zvednout a upravit svuj tenis tak, aby se vratil na vrchol.
Novak je proste jinde..je to kategorie sama pro sebe, tak jako byl Federer 03-09, jako byval Rafa na Antuce.
Pokud ti tvoje averze nedovoli ocenit, ze borec je 34 letech top 2-3 a hraje tak jak hraje a staci to na 99 hracu ze 100..
Konkretne Vy muzete dekovat bohu za Novaka a jeho sezony 14, 15.
Bylo otazkou casu kdy Rafa odejde..nebyt Novaka Roger je svetova jednicka, letos ma dva granslemi a TM.
A vsechny tvoje teorie o slabem Federerovy dalno rozbily.
Reagovat
smazaný uživatel
Poprosím ťa o reakciu na obsah mojho prispevku, dakujem :)
Reagovat
Roger_Federer
Mozna sis toho nevsiml, ale ja nikdy nevestim z karet.
Ale abych pravdu rekl, ani bych se nedivil..kdyby to bylo tak jak pises.
Roger mel mezi 29-34 lety za soupere Rafu, Novaka, Andyho..kazdy znich top sezony.
Klidne se muze stat ze Novak nebude mit vubec zadneho oponenta svoji urovne uz za 2 roky.
Navic, ja stebou souhlasim i vtom, ze letos ve vsech velkych finalovych utkani proti Novakovy proste sehrala roly hlava, z toho pak predvedeny tenis byl vzdy polovicni.
Reagovat
babolat.cz
nebýt Noleho, nebýt Rafy atd. to je vo ničem. kdyby nebyli oni, měl by jiný los a kdo ví, jak by prošel pavoukem. na kdyby se nehraje...
Reagovat
Roger_Federer
;).
Reagovat
spaniel
Jo, tituly by mu brali Ferrer, Lopez, Roddick...
Reagovat
Amputace
Aha. Takže nebýt Djokoviče, Roger by vlastně vyhrál kontumačně finále dvou GS a TM... Zajímavé. No tak to potom ano, ještě že ho máme..
Reagovat
Roger_Federer
Rozhodne, jsem presvedcen, ze pokud by v tech finale letos necelil Novakovi, vyhral by.
Reagovat
Amputace
Když se podívám na výsledky AO14 a FO15, tak jistý si nejsem... Minimálně tyto dvě GS finále jsou důkazem, že jasné to není nikdy.
Reagovat
Mayo
Samozrejme že vek je dolezity pre Kristove nohy
Reagovat
Frick
Tak na nějakých 18 mil. by si celkem měl Djoker letos přijít?

Špatné to není, takový Messi má prý v FCB 20 mil. Éček, takže to zas není o tolik více.

Ale jinak je samozřejmě tenis oproti fotbalu velmi chudý sport. Ne proto, že by nejlepší tenista vydělal málo (počítám prize money - ne reklamu, startovný atp.). ten vyděká strašně, strašně moc, ale proto, že 200. nejlepší tenista si vydělá strašně, strašně málo.

200. hráč race Yannic Mertens si letos přišel jen na 61 959 USD brutto. Mínus letenky, trenér, vybavení, pronájem kurtů a tak dále. Oproti tomu takový 200. nejlepší fotbalista. Hráč základní sestavy nějakého velkoklubu. Ten určitě nebude za sezónu brát ušmudlaných 62 000 USD. A hlavně - cestovné, trenér, vybavení, tréninková plocha - všechno, všecičko hradí klub...
Reagovat
Frick
Nějaký křivky jestli někdo někdy nevymodeloval, jaký je poměr čistých příjmů mezi 1. a 100. nejlepším protagonistou jednotlivých sportů. Ty kolektivní by měly být mnohem více rovnostářské než ty individuální.
Reagovat
Frick
Prostě fakt pro ty chlapi neni tenis kdoví jaký terno. Kolik našich kluků se od roku 2000 tim tenisem dobře uživilo nebo živí? Berdych, Štepánek, Novák, Rosol, Veselý, Pavlásek, Hájek, Hernych, Čermák, Dlouhý, Mertl, Hernych, Doseděl, Vaněk, Vacek, Čermák, Pála, Vízner, Novák, Tabara, Zíb, Ulihrach, Damm...

To je 23 jmen, tak to zaokrouhleme na 25....

Kolik se od té doby podívalo hokejistů do NHL, KHL nebo slušně válelo v ELH? Nebo kolik fotbalistů si zahrála v Itálii, Francii, Anglii, Německu nebo Rusku nebo slušně válelo v kapr lize...?

Samozřejmě, taky ta otázka, kolik kluků bylo za tu dobu "dáno" na hokej nebo fotbal a kolik bylo "dáno" na tenis. Tedy, jaká je šance, že z toho kluka něco bude = tj. bude to profík, kterýho to bude živit aspoň tak, že bude vydělávat aspoň 2-násobek průměrnýho platu.

U holek ta situace je samozřejmě diametrálně odlišná - mimo tenis se tim sportem skutečně živí kdo? Hejnová, Špotáková, Ptáčníková, Rosolová, Drahotová, Soukalová, Vítková, Sáblíková, Erbanová, Knapková, Samková, Ledecká, Strachová, Nývltová, Kolocová, Sluková, Hermannová, Bonnerová + pár volejbalistek, basketbalistek a házenkářek?

A nějak si prostě řikám, jak moc bylo třeba těžký "vychovat" Allertovou, Strýcovou, Hradeckou nebo Koukalovou...
Reagovat
Frick
Či si myslíte, že ty zkazky o tom, že u holek neni taková konkurence, jsou nesmysl?

Ale když si vezmete další země, co teď hrajou v ženskym tenisu prim - USA, Rusko, Německo, Rumunsko.... tak i tyhle země na tom nejsou s chlapama zas tak dobře... Rumunsko je úplně v haiselu, kupříkladu...
Reagovat
smazaný uživatel
Porovnávaš neporovnateľné...

Tenis ako individuálny šport možeš samozrejme porovnávať s individuálnym športom..200. Hráč v tenise zarobí 70.000...Kolko zarobí taký 200. Hráč v plávaní na 100m, alebo oštepár, či atlét?...

No vidíš...Tenis je jednoznačne najlukratívnejší individuálny šport.
Reagovat
blixa
Já bych teda řekl, že to bude golf a ne tenis. Ale nepočítal jsem to.
Reagovat
a.magerova
Jednoznačně box.... i když mi to teda hlava nebere...
Reagovat
smazaný uživatel
No, box iba top hráči...Čo sa týka 200. boxera sveta, to je v podstate amatér..
Reagovat
a.magerova
Jo aha, já to tak nesleduju, jen vždy někde zahlídnu, že vítěz bral půl miliardy...
Reagovat
blixa
Tam jdou ty mega prachy ale jen pár lidem na špici, ten zbytek taky nic moc.
Reagovat
smazaný uživatel
Moze byt, asi to bude porovnatelné...Nepoznám detaily o príjmoch takto nízko postaveneho hraca, ale mas pravdu, slovicko jednoznačne tam teda nepatri..
Reagovat
pockerface
Včera mi Roger přišel nervozní, unavený. Ale co? Já jsem rád, že měl jinak dobrou sezonu: 2x finále GS,finále TM. Co bychom chtěli po hráči, kterému je 34 let. A ještě radši jsem, že příští sezona není poslední, jak původně asi před dvěma lety Roger plánoval. Takže Rogerovi přeji do příští sezony ať stále prohání a poráží mladíky a snad si Novak vybere slabší sezonu, aby si Roger mohl uhrát alespoň ten 1 GS nejlépe ve Wimbledonu. Tenisu zdar a v lednu na shledanou :-)
Reagovat
Stan_Borowitz
Roger vzor 2006, Rafa vzor 2013 a Novak vzor 2015, každý s každým - na antuce, na trávě a na hardech. Škoda, že to nejde.

Jinak - nechci se chlubit, ale já jsem to psal už v sezóně 2011, že se má ND potenciál ještě zlepšit a že když to dokáže, tak už ho neporazí nikdo... určitě by se to dalo dohledat.
Reagovat
Cico93
Rafa radšej 10, predsa ta tráva;-), aj keď na harde hral lepšie v 13.

Ja som nad tým už premýšľal.
Ako by vlastne dopadla sezóna, keby sa títo traja takto stretli?
môžme len polemizovať...
AO asi Novak.
RG Rafa a možno počas celej amtuky bez prehry ako tomu bolo práve v roku 2010.
Wimblas by bol zrejme Rogerov.
UD open by bol najviac otvorený...ťažko povedať.

Andy by kartami mohol taktiež zamiešať, ak by na Wimbledon prišiel s formu trebárs z OH12.

Koncoročnú 1 radšej netipujem.
Reagovat
Knosos
AO Djokovic
French Nadal
Wimbl Federer
US:
Djokovic porazi Nadala
Nadal Federera
Federer Djokovice
;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa to má s Nolem v NY 2:1..
Reagovat
spaniel
Ale pochybuju, ze by sis na hardu vsadil proti Nolemu...
Reagovat
Amputace
Já si pořád stejně myslím, že navzdory letošním výsledkům ještě lepší tenis (čistě po herní stránce) předváděl v tom roce 2011. V některých zápasech tehdy naprosto zametal kurt s tehdy rozjetým Rafou v TOP formě a ideálním věku. To je podle mě přece jen trochu víc, než mít za největšího soupeře 34letého Federera...
Reagovat
svetova.dvojka
Jinak snad se ještě někdy vrátí Grand Slam Cup , to byl turnaj..., mnohem atraktivnější než turnaj mistrů, protože porážka znamenala konec..., narozdíl od této saškárny...
Reagovat
Kozoroh
Když byl Grand Slam Cup atraktivnější než TM, proč se dnes nehraje GSCup namísto TM, koumáku?
Reagovat
smazaný uživatel
Bravo, Nole. Zlatá tečka za nejlepší sezónou kariéry, 3 GS + 1 finále, 6 Masters, TM, 11 titulů, 15 finále v řadě, 31 výher proti hráčům top 10 (o 7 víc než dosavadní rekord!), na něco jsem určitě zapomněl, on to když tak určitě doplní Kozoroh :D

Věčná škoda toho RG, ale aspoň bude větší motivace do příští sezóny. RG, olympiáda, Cincinnati - snad aspoň něco z toho vyjde, ideálně všechno :D. A doufám, že Fedex udrží výkonnost, že se vrátí Rafa a Andy najde motivaci, ať má ATP větší grády.
Reagovat
FulnekUltras
No...snad kdyby to už radši vzal do ruky taky někdo jinej... ;)
Reagovat
baggik
To nehrozi zatim.
Reagovat
svetova.dvojka
Jinak nechápu kde ještě Federer bere motivaci... mohl skončit třeba už v roce 2007 a byl by i tak jedním z nejlepších v historii, po Roland Garros 2009 jsem čekal že skončí ale kdeže, kde bere motivaci nechápu, já být Federerem tak klidně skončím v těch 26 letech jako Borg, byl finančně zajištěný do konce svého života, to je tak nenažraný nebo co, nebo proč ještě vlastně hraje , když už všechno vyhrál a patří mu prakticky všechny rekordy, spousta tenistů už má Rogera plné zuby, je vážně nenažraný ,zabírá místo mladším,co chce ještě dokázat to vážně netuším. I ostatním hráčům vadí, že Federer pořád ještě hraje, přesto že už překoval všechny rekordy, které v budoucnu jen těžko někdo vyrovná.
Reagovat
FulnekUltras
Třeba ho právě dnes ohromně baví být světovou dvojkou... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Třeba chce mít kromě nejvíc týdnů na No. 1 i nejvíc týdnů na No. 2, ale myslím, že tady ztrácí na Rafu tolik, že ho nemůže dohnat, zvlášť když mu to Andy letos dost pokazil :D
Reagovat
a.magerova
Prostě má tenis rád a baví ho.... zeptej se Štěpce, co je to TO, které jim dává sílu a motivaci :-)))
Reagovat
a.magerova
Mě spíš šokoval Murray, když po W a OH, řekl, že ztratil motivaci.... :-/
Reagovat
svetova.dvojka
Mě to nešokovalo, naopak podobnou reakci jsem očekával, celé Britské impérium od něho chtělo jen, aby vyhrál Wimbledon což splnil a ještě k tomu přidal olympíjské zlato také z Wimledonu..., pro Murrayho jak sám řekl , je dnes pouze jediná motivace a to stát se světovou jedničkou.
Reagovat
a.magerova
No..... ale tak čeká ho cesta daleká.....
Reagovat
smazaný uživatel
a co bude robit,robi to co ho bavi a nejake rekordy este zostavaju
Reagovat
smazaný uživatel
a co bude robit,robi to co ho bavi a nejake rekordy este zostavaju
Reagovat
smazaný uživatel
Dokud bude cítit šanci vyhrát GS, tak bude mít motivaci pokračovat, na tom nevidím nic divného. Momentálně mu v cestě ke GS titulu mimo RG stojí jen 1 hráč, ostatní stagnují nebo se zhoršují, takže nemá důvod končit.
Reagovat
Franky
Federer je unikat ktorého tenis bavi...A to je motivacia sama o sebe...on uz nepotrebuje nikomu nic dokazovat to je nieco ako Jagr u vas....uz viacmenej len vylepsuje statistiky a ukazuje ze je top hrac aj v 34 rokoch!!
Reagovat
mihate
Roger hrá tenis, Novak je robot.Keď skončí Roger, skončí aj skutočný tenis. Potom to už bude iba hra od základnej čiary, pomalé povrchy.Opäť hovorím, ak by boli povrchy na turnajoch ako Cinci, tak Nole toľko nevyhráva. Keď neprekonateľne vládol Rogeer, tak sa začali kurty spomaľovať - aby to nebol tenis o jednom hráčovi. Teraz sa kurty menia na antuku a to Nolemu vyhovuje. V Paríži je to zatiaľ iba "blok" z nedosiahnutého. Takže som rada, že Roger ostáva. A mladí? Zatiaľ chýba túžba byť najlepší, majú aj iné priority.
Reagovat
baggik
Ja myslim, ze ho to samotneho uz pomalu zacina unavovat, jenze kdyz ted Djokovic ted zacal atakovat nektere jeho rekordy a neni kdo by ho zastavil tak je musi Federer chranit sam.
Reagovat
a.magerova
Takže vlastně: DÍKY OSUDE ZA DJOKOVIČE !!!!

Kdyby ho to pomalu začalo unavovat, tak by neměl plán na celý rok 2016 a začátek 2017.... tu jedině zdraví může cokoli změnit.
Reagovat
peRFect
To jsou zase žvejky...nenažranost, o co komu jde. Proboha děláě nějaký sport? Pokud ano, asi k němu máš vztah. Děláš ten sport denně? Pokud ano a děláš ho profesionálně, asi tě začíná dohánět pocit, že tvoje životní náplň, to co ti umožnilo být tam kde jsi, tak brzy skončí a už se to nevrátí. Ale to by člověk, který sportem žije nikdy nenapsal. Dělat pro peníze vrchovolový sport snad ani nejde. Když v tom není nic víc, než touha po penězích, tak nelze hrát na top úrovni a ty tu píšeš o hráči, který je mezi top špičkou sakra dlouho. A že zabírá místo mladším? No to je vůbec perla tvého příspěvku. Pokud je tu někdo mladší, tak ať si to místo vybojuje sám, nebo si snad myslíš, že je lepší, aby mu ho někdo daroval? (nehledě na to, že to ani nejde).
Přemýšlej, než něco napíšeš.
Reagovat
smazaný uživatel
Je to jednoduché. Nechce, aby šiel jeho obľúbený šport doprdele, tak tu proste drží úroveň.
Reagovat
mihate
Áno
Reagovat
smazaný uživatel
Zbohom zdravý rozum no.2
Reagovat
turista
Proč by končil když kromě Djokoviče stačí na všechny. Přece někdo už musí toho Lendla a Connorse v počtů zápasů, vítězství a titulů ATP dohnat.
Reagovat
turista
Proč by Federer končil,když kromě Djokoviče na všechny stačí a vyhrává tituly. Tenis ho stále baví. Roger o tom moc nemluví, ale jeho cílem je předehnat Lendla a dohnat Connorse v počtu titulů. Věřím,že se mu to časem podaří.
Reagovat
Kozoroh
Proč by měl Federer končit, když se mu daří a chce hrát? A to uvolnění místa mladším je hloupost, ať si mlaďoši vybojují TOP pozice sami!
Reagovat
svetova.dvojka
Federer měl v roce 2006 bilanci 92:5, porazil ho jen Nadal ve finále v Dubaji,Monte Carlu,Římě a Roland Garros a Andy Murray v Cincinnati. Djokovič letos 82:6 takže žádný zázrak, aby Djokovič atakoval rekordy, musel by hrát mnohem více turnajů během roku.
Takový Ivan Lendl přesně před 35 lety zvládl odehrát 33 turnajů během jedné sezóny, Djokovič zvládne za rok jen 15 turnajů....což je 2x míň.
Reagovat
smazaný uživatel
To je trolling, nebo to myslíš vážně? Vilas v roce 1977 vyhrál 134 zápasů. To jsou dnešní hráči pořádné lemry, že jo?

Co měl Djoković odehrát víc? Jedině Madrid. Po tom, co za 6 týdnů vyhrál 3 Masters. Úplně by se odvařil, hlavně psychicky. Co by mu dalo, kdyby objížděl pouťáky? Honit rekordy v počtu výher, titulů? Vyhrál 3 GS ze 4, 6 Masters z 9 (z 8, kde hrál), TM a jednu pětistovku, 15 finále v řadě (11-4), pořád pod tlakem. Lendl měl v tom roce 1980 28 proher. Nejde srovnávat tehdejší a současnou fyzickou náročnost tenisu.
Reagovat
svetova.dvojka
Villas vyhrál v 77´ dokonce 145 zápasů. 145 výher to je pro lehce nadprůměrného tenistu dneška porce na tři roky, a básník to zvládl za rok...
Reagovat
smazaný uživatel
OK, na wiki je v ATP rekordech 134 wins, ale tehdy to bylo v těch statistikách trochu zmatené. Každopádně je snad každému jasné, že něco podobného je dnes nereálné.
Reagovat
babolat.cz
jako třeba Zátopek vyhrál 3 disciplíny,kdo to dnes dá?
Reagovat
smazaný uživatel
Zbohom zdravý rozum..
Reagovat
smazaný uživatel
Ta písnička, co hrála při nástupu se mi vryla do paměti, když se tak zamyslím nad tím textem, část se dá přenést do kontextu dnešního finále TM a vůbec celkově těch mnoha dalších prohraných finále s Nolem, dala bych ji Rogerovi povinně hrát do uší i při odchodu... :P

https://www.youtube.com/watch?v=oAHK1f2DV5w

So Roger Tell me why it's not enough

Even when you let me down
I forgive you in the end
What goes round comes back around
So I'll wait for you till then
If that's not enough, oh, no, no
Tell me what would be enough, be enough, be enough, be enough

Get higher, higher, higher
We keep looking up
Higher, higher, higher
But we're still not high enough...
Reagovat
smazaný uživatel
http://sketchtoy.com/66208511

Gratulace oboum za sezonu.

***
Reagovat
a.magerova
Ale.... kdy se Roger stihl oholit ? :-P
Reagovat
smazaný uživatel
:D)))
Rikal jsem si, dat mu tam ten fous, nedat mu tam ten fous...a pak jsem si rikal, ze ho oholim;D) Spis jsem mel takovy certovsky napad, udelat No1emu kozi bradku, (narazku na ty jeho kozy...;)), myslim tim ten syr....ale rikal jsem si ze nebudu nejak provokovat;D) Necham si to napriste, a jak se Roger neoholi tak priste mu udelam hippie fousy stajl;D)
Reagovat
smazaný uživatel
moc pěkný, hezky jsi to vystihl a ta 22 nejvíc :P
Reagovat
mrafe
Tak vlček se snažil, aby byl Rožer dle Tvých představ, nakreslil i polo tričko, pěkně s límečkem. :DD
Reagovat
a.magerova
Tak to jo.... já jen, že tím, že ho oholil, tak mu ubral jakoby dva roky čili návrat do roku 2013 ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Idem! Ajde! Bůh prostě, nejlepší sezona posledních sand 40 let nebo kolika, i více.

3 GS + 1 finále
6 Masters + 2 finále (1 nehrál)
TM k tomu

Fakt není co dodat.

A malé poděkování za udržení Andyho na 2. místě.
Reagovat
a.magerova
Hele Frajere..... zítra odpoledne jsem u vás na Hodech..... a né že mě odbydeš palačinkou se špenátem !!! ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Za co mě máš? Já jedině ve velkém, však ty víš :-))
Reagovat
VlS
Nekaž ju, pak chce všechno velký :-)
Reagovat
a.magerova
Člověk nemá mít malých cílů :-P
Reagovat
smazaný uživatel
Za mě teda no problem :-))
Reagovat
woody
Jako fanoušek Novaka mám samozřejmě radost, když hraje s Rogerem, je to vždy velká bitva, Roger dnes udělal příliš mnoho chyb. Bohužel tady na TP pořád jen čtu jak Roger na to už nemá kvůli věku... Nikdy jsem neslyšel od něj nic podobného říct, že by byl věk jeho handicap, to se točí jenom pořád tady. Dnes už není věk 34 let pro sportovce tak limitní jako dříve. Sám nedávno řekl,že ce cítí skvěle fyzicky i psychicky a na jeho pohybu je to taky vidět. Pro mě Roger není zlapší než dříve, servis skvělý, pohyb taky o forhendu ani nemluvím.
Reagovat
woody
*slabší :-)
Reagovat
spaniel
omg
Reagovat
peRFect
Při dnešních nárocích na atletičnost ve všech sportovních odvětvích, je věk tím nejzásadnějším. Naprostý nesmysl, že dnes je věk podružný oproti dřívějšku. Naopak. Vše se tlačí přes fyzičku až do nesmyslu. Fakt, že Roger hraje ve svém věku na vrcholu žebříčku je jen díky jeho hernímu stylu a nevíme, kolik času tráví renerací a v oblžení fyzioterapeutů. V každém sportu se taková výjimka najde, ale ta jen potvrzuje pravdilo. Kde jsou léta, když tenis, fotbal, hokej apod. dělali 38-40ti letý fotrové a dokázali určovat směr. To už tu nikdy nebude. Dnes musíš bejt super atlet, vyždímu z tebe co jde (tím i ze sponzorů) a pak tě vyměním. O ničem jiném to bohužel není a už ani nebude.
Reagovat
lars
U Jokerovice
Tomas byl posledni , kdo vzal servis game Jokerovicovi
Reagovat
svetova.dvojka
Djokovič to dostal zadarmo , Federer strašně moc kazil 31 chyb v 19 gamech..., kdyby Federer trefoval kurt, Djokovič by byl nahraný jako ve skupině...
Reagovat
smazaný uživatel
Máš pravdu, předsedo a teď hurá na extraligu do Prostějova!
Reagovat
Romario
Kecy, kecy, kecy Roger prostě nedonutil Noleho přepnout na vyšší rychlost.
Reagovat
Bob
Je to můj král!!
Reagovat
rod_laver
Zpětně turnaj hodnotím pozitivně, Roger si zahrál svoje a na svůj věk předvádí pěkný tenis. Některé výměny byly velmi povedené, atmosféra skvělá. Na druhou stranu byl Roger zbytečně pasivní, s takovou Novaka nemůže porazit.

Před Novakem klobouk dolů, úžasná sezóna. Fotky spíš uploadnu zítra nebo v pondělí.
Reagovat
gigin
Však zítra je pondělí. Ale tak třeba v Londýně ne.
Reagovat
rod_laver
Ještě ty mě ser :-)) první si vymyslíš, že jsem reval ožralý, potom do mě rýpeš. Žádný dárek ti nevezu, dám ho bezdomovcům.
Reagovat
gigin
:-DDDDDD
Reagovat
VlS
Rode, bezdomovci budou z tenisovýho dárku úplně našrot a určitě tě odmění aspoň 3 krabicema jabčáku :-))
Reagovat
rod_laver
Právě, si říkám, že udělám tím větší radost, než tomu kokínovi z Valašska :D
Reagovat
smazaný uživatel
Za Noleho mám obrovskou radost.

Úžasná sezona s třešničkou na dortu. Stylové zakončení.
Doufám, že výkonnost vydrží i v příští sezoně.
Bylo by skvělé, kdyby byla příští sezona podobná, ale stát se může cokoliv. Rozhodně bych nepředbíhal může přijít ztráta motivace nebo zdravotní potíže+někomu vyletí výkonnost.
Reagovat
ipko
mňa najviac mrzí že Roger hral s Novakom nejak podobne ako Nadal.. áno išlo o veľa a ten moment prekvapenia vôbec nenašiel.. akoby Roger naozaj veril že dnes má v tých dlhých výmenach šancu.. našťastie v 2.sete častejšie chodil na sieť, ale Novak predvádzal fakt výborný tenis.. zaslúžene vyhral a a táto celá sezóna bola prakticky jeho.. dnes som sa normálne modlil aby trafil 1.servis lebo to čo uhral po druhom je excelentné.. ale keď prepli na Rogerov box tak sa Severin so Stefanom stále o niečom rozprávali.. asi fakt Roger nešiel podľa ich taktiky.. Djokomurárnu mi to pripomenulo tým pokazeným bekhendom Rogera v poslednom game za stavu 0:15.. tuším to bolo 37 úderov..
Reagovat
Roger_Federer
Se letos musi trochu citit jako A.Roddik.
Vyborna sezona, saha po velkych titulech, ale naproti na kurtu stoji skala.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale, hlavně že tam Roger ještě je, až skončí, asi přestanu sledovat ty vaše komenty. Ale tenis asi ne, i když už nebudu mít takového sub....
Reagovat
mahycek
Nebude, vzpomeň si, kde bude 2019 Djoker ???? Jestli, tady budeme naživu a relativně zdraví. A nebudeme muslimskej stát.
Reagovat
SubOptikT
Klidně může být tam, kde je teď. Nevidím důvod, proč by tam nemohl být.
Reagovat
kranyz
Myslím že 3 roky může být ještě nahoře a sbírat tituly, pak půjde dolů ve 34 letech jako Roger hrát nebude má úplně jiný styl tenisu kde se potřebuje hlavně dobře hýbat a to s postupujícím věkem nebude snadné..můj názor je že on ani např. Rafa ve 34 letech už hrát nebudou..
Reagovat
SubOptikT
V roce 2019 mu bude v 31,5. Když mu vydrží zdraví, může být pořád nahoře.
Reagovat
SubOptikT
Sorry, 32,5
Reagovat
gigin
To je jedno, stejně máš pravdu. Bohužel.
Reagovat
Nola
ja som opatrna gigine, ty ne?
Reagovat
gigin
Ne. Nevidím žádné indicie, aby tomu tak nebylo. Kromě toho zdraví teda. Mladé pušky fajn, ok, oživení, ale pořád nevidím nikoho, kdo by ho mohl sesadit. Skončí Roger a je po srandě úplně. Gyrosa zajímá akorát tak to, kdo koho banguje, Kokki je líný, Zverev váží 30 kg, Rubl je imbecil a Domi nevím no.
Reagovat
SubOptikT
Tak. Pokud se nezjeví nějaká turbomegastar, může klidně 3-4 roky dominovat.
Reagovat
gigin
Ještě jsem neférově opomněl Rafu a Můru. Tam mám veliký otazník, páč si to fakt nedovolím odhadnout, co bude.

Samozřejmě ještě pak Rosi. Tam je to velká neznámá úplně.
Reagovat
SubOptikT
Jasné. Rosi a Huta-Galung. Tam by mohlo dojít k raketovému vzestupu.
Reagovat
kranyz
Tak já teď taky nevidím nikoho kdo by mohl být čerstvý vítr, ale asi by bylo odvážné tvrdit že ve 34 letech bude Nole sbírat titul za titulem a bude vládnout tenisu..podle mě s tím stylem tenisu na čem to má založený to prostě není ani možný. Jedině čas napoví já myslím že do 31 může být nahoře ale pak to bude mít těžký. Každopádně od příští sezony nečekám žádné změny, bohužel...
Reagovat
Frick
2004 útoky v Madridu, 2005 útoky v Londýně a obrovský nepokoje v Paříži.

To jsme si taky mohli tehdy řikat, že v roce 2015 tu bude muslimskej stát...
Reagovat
Marduch
Fricku zapomněl jsi, ze letos jen do Germanistanu privandrovalo pres mega slimaku. A to muze byt stále jen začátek. K tomu nam Eurabska unie nařizuje ubytovat pres 3% predevaim slimaku, pokud to prosadi, tak trvale každý rok:((((((
Reagovat
smazaný uživatel
Nole právě živě vysílá pro fandy na FB :D

https://www.facebook.com/djokovic.official/videos/vb.161367337249459/1033800073339510/?type=2&theater&notif_t=live_video
Reagovat
Mayo
už si to rozchodila? :P
Reagovat
smazaný uživatel
co furt prudíš? :D já od toho ještě nevstala, spíš to hodím za hlavu a mám jiné starosti, kapesníčky nebyly potřeba, spíš něco dobrýho na zlepšení nálady by se hodilo ;)
Reagovat
Mayo
:D neviem, hrozný som :/ dobre robíš treba to zahodiť za hlavu, už je to dávna minulosť :d
Reagovat
smazaný uživatel
čo mám iné robiť, povedz :P
Reagovat
Davor1
Gratulácia Djokovičovi, dopadlo to presne podľa môjho očakávania, vlastne tak dopadol celý turnaj, až na pár nepodstatných detailov. Novak môže konečne na chvíľu vypnúť, určite má toho za celý rok dosť, vyhrávať ako robot je psychicky neskutočne vyčerpávajúce a táto sezóna bola z jeho strany neuveriteľná. Roger zase raz pôsobil vo finále polovičným dojmom, ale iné som ani nečakal. Na jeho vek je to stále obdivuhodná výkonnosť.

Celkovo ten turnaj nestál absolútne za nič, posledné roky to začína byť trend, hráči unavení po sezóne, povrch tomu tiež nepomáha a kvalitatívny rozdiel medzi Djokovičom a ostatnými je priepastný. Snáď to bude za rok lepšie...
Reagovat
FulnekUltras
na Turnaji mistryň by stačilo jen o kousíček... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
priepastny sa zobud trochu
Reagovat
spaniel
Je to tak.
Reagovat
kranyz
Nevím co se ti nezdá, nikdo teď na něj nemá, vyhrál vše důležité krom FO...je propastný, já z toho taky nejsem šťastnej ale uznat to musím kdo na něj má?
Reagovat
smazaný uživatel
fedo nanho ma jedine on len nik to neprizna
Reagovat
kranyz
Porazit ho může, porážet ne a důležité tituly mu taky nebere i když je to občas těsný, že na něj má je odvážné tvrzení já si to nemyslím..
Reagovat
smazaný uživatel
nech porazi federera dvakrat za tyzden potom sa mozme bavit
Reagovat
kranyz
no LOL a kde to má dokázat? Jde to při shodě okolností jen na TM a bohužel si myslím kdyby šlo v prvním zápase o titul či postup tak by to i předvedl...
Reagovat
Mayo
tak nikto UŽ nemôže od neho čakať, že ho bude porážať ale porazil ho 3x v sezóne a to je pekné a tak na neho RF asi predsa len má ajkeď na GS už ťažko to jop...skôr kto na neho nemá je RN
Reagovat
smazaný uživatel
dvakrat Djokovica by nikto nezvladol za tyzden takze zavri klapacku
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace k výjimečnému roku, Kozorohu, No1e tam má tu jedničku naprosto oprávněně ;) ale něco ti povím, to víš nemůžu si nerýpnout, neříkals na začátku turnaje, že Nole bude mít po dnešku pozitivní bilanci s Rogerem? :D :P
Reagovat
gigin
chodím myšlenkama kolem a kolem a stejně jsem na nic nepřišel. Opravdu musím pogratulovat Nolemu, to je prostě paráda. Borec. Nic no, snad v následujícím roce se něco uděje. Nějaká změna, nebo nevím. Ať už si Djoko uhraje tu hlínu v Paříži a pak přijdou a řadu mladé pušky. Steně tomu nějak nevěřím. To se spíš Rafa otřepe a začne to tam zase křápat :D
Reagovat
smazaný uživatel
To by musel Rafa poslat do riti strejdu Toniho a najmout si spickoveho trenera, a to on neudela
Reagovat
babolat.cz
Rodina se do řiti neposílá
Reagovat
spaniel
Nemusi ho poslat nekam (to by nikdy neudelal). Stacilo by nekoho pribrat. Fed si taky nechal Severina a Nole Mariana.
Reagovat
Cico93
Šak trebalo by tam niekoho, možno by to Rafovi pomohlo.
Reagovat
gigin
Jj, však ten jeho strýček ho táhne celou dobu ke dnu. Vypiplal z něho no name hráče. To je jasně vidět.
Reagovat
VlS
A vydělali tak leda na rohiky, máslo uz mu musea dávat do ranečku máma :-))
Reagovat
panzer.dragon
obávám se i o nějaký rogerovi rekordy, djoker je tvrdej jak kámen podle mě bude na okruhu strašit hodně dlouho.. a hodně dlouho vyhrávat
Reagovat
mahycek
Můžeš se opájet Kozorohu, já ti to přeji, my jsme se včera taky opili, v moravském sklípku po vystoupení, nádhera u cimbálovky, my Hard- heavy rock, taková změna, paráda. Jen se tě zeptám, myslíš si , že Djoker to v Top 3 udrží i ve 34 letech??? Já myslím, že je to nemožné. Ahoj, Highway Star - Deep Purple.
Reagovat
Roger_Federer
V ktere hrajes kapele?
Reagovat
Nola
myslim, ze on zvazi odchod z tenisu skor ako Fedex, teraz je nepodstatne riesit tuto situaciu, Fedexa asi nikto neprekona, je to pan tenista
Reagovat
raduz
Upřímně říkam,že jsem tak hladkou výhru Djokoviče nečekal.Federer v zápasech s ním nepůsobí tak odevzdaně jako Nadal a opticky je to též vyrovnanější.Ve výsledku je to však prašť jako uhoď.Je otázkou,kdo Djokoviče dokáže příští sezonu zastavit.Mám pocit,že může padnout další rekord v podání Srba.Nikdy bych nevěříl,že prohlásím,že si přeju,aby ho na RG zastavil Nadal.Je to ale spíše zbožné přání,protože jinak psychicky extrasilný Nadal,nemá v současnosti Djokoviče čím herně ohrozit.Federer měl vynikající a troufám si říci poslední šanci na US Open,kde paradoxně Djokovič nehrál uplně top tenis.Tento rok už podle mě půjde Federer výkonnostně dolů.Nikoho dalšího bohužel nevidím.
Reagovat
smazaný uživatel
No, řekl jsem si, že zde naposledy v letošním roce vybiju své tenisové emoce a trošku zhodnotím dnešní match a možná i tuto sezónu. Na začátek uvedu fakta ať víme na čem jsme. 1. Nemám rad Djokoviče 2. Žeru Rogera.
Takže dnešní zápas mne jako fanouška ani trošku nezamrzel, dalo se očekávat, že Roger podruhé v řadě Noleho neporazí a mě osobně jako fanouškovi který viděl desítky Rogerových zápasů stačilo vidět prvních 10 minut a věděl jsem, jak se bude zápas vyvíjet. Zde není co hodnotit. Nole hrál výborně, dokázal se přizpůsobit hře soupeře a zápas měl totálně pod kontrolou. Roger se nezmohl vůbec na nic a jeho agresivita z celého průběhu turnaje zůstala v šatně. Letos to má 0:3 na velké zápasy s Nolem.
Negativní věc která mě osobně jako fanouška tenisu mrzí je ta, že jediný člověk na světě který dokáže Noleho porazit je 34 letý Roger. Pozitivní věc je ta, že Roger se může plnou parou opřít do sezóny 2016 a i když hodně lidí hovoří o tom,že na GS už nemá, tak já si myslím, že má a tento týden nám to všem ukázal. 2 prohraná finále GS a oba dva s Nolem, kdyby tam stál jiný soupeř má Roger 19 GS. Jeho tenis je výstavní, nijak na něm nejde poznat únava, nebo věk. Jednoznačně druhý nejlepší hráč na světe a druhý nejlepší hráč roku 2015.Gratulace Nolemu a jeho fandům, Nole si ten titul zasloužil, ani ne tak za dnešní zápas který byl vcelku o níčem (3-4 pěkné výměny), ale za celý rok 2015. Titul je korunovace této famozní a dominantní sezóny. Říkám to velmi nerad, ale Nole byl v roce 2015 král tenisu a nikdo jej nedokázal nahradit. Všechna čest.
Snad jediná věc která mě mrzí je ta, že světová 2 bude na konci roku Murray. Nechápu jak se toto mohlo stát, ale hráč který za celý rok skoro nic neuhrál by takto rok končit neměl. (mluvím s nadsázkou). Za tento rok já hodnotím 2 nejlepší hráče a to byl suverénní Djokovič a hned v závěsu Roger který jej jako jediný dokázal opakovaně porazit a vyrovnat se mu.
Za mě super rok, uvidíme co nám ukáže sezóna 2016. Dávám si od tenisu oddych. Takže sláva vítězům a čest poraženým. Peace.
Reagovat
panzer.dragon
ten andy mi taky pije krev :-)
Reagovat
spaniel
Mne ne. Neni zadny mladik, hraje to, na co ma. Cekat od nej neco vic, je mrhani.
Reagovat
panzer.dragon
andy mi nevadil dokud nebyl před rogerem (kór na konci roku), v tomhle pořadí mi tam andy vyloženě nepatří před rogera
Reagovat
spaniel
To mne to zas az tak neva. Kdyz to neni jednicka...navic Murray toho odehral vic a naskok je mikroskopicky.
Reagovat
smazaný uživatel
Pristi rok budu rad za kazdeho, kdo na GS vyradi Djokera....
Reagovat
kranyz
Já si teda dovolím nesouhlasit...Roger jediný rozhodně není kdo ho dokáže porazit, paradoxně si myslím že hru na to má Stan a Djokovi není moc po chuti a z té špičky je mu momentálně nejvíc nepříjemný...jinak letos suverénní Nole to ano a v závěsu pak dlouho nikdo dle mě :-) až pak Federer letos..
Reagovat
spaniel
Jj. Roger na rychlych povrsich a spis na dva vitezne a Stan na pomalejsich a klidne i na tri. Problem je, ze Stan nepotvrdi formu pokazde. Ale i tak, dva jsou malo.
Reagovat
gigin
Jako Gulbis měl na něj dva mečboly. Co jako. Porazit ho může kdokoliv. I Paire třeba.
Reagovat
gigin
Ale pravidelně ho porážet... to netuším.
Reagovat
Cico93
jj Pero by si mohol s Novakom pohrať.-))
Reagovat
smazaný uživatel
Dej si dalsiho gina, treba se proberes
Reagovat
gigin
Jo jasně.
Reagovat
baggik
Gigine je to velmi smutne co s tebou udelali. Vzali ti tvoji radost a stavu. Vidim to na muceni ve stylu playgirls, kde ti neustale dokola pousteli jeden winner Novaka znamenajici zisk GS a nejaky nepovedeny vyhoz Anny Ivanovic s zajecenim. Nechal sis vzit svoji lasku a ted je z tebe jen schranka na dopisy.
Reagovat
steve79
Jinak roger uzasna sezona. Na antuce uz od nej nemuzem ocekavat nic, ale vypadky mel akorat sanghaj a nedavno pariz. Na to ze mu je 34 a je v top 3, coz v jeho letech nikdo nikdy myslim nebyl.
Reagovat
smazaný uživatel
V jeho letech uz se na to davno kazdej vys...:-D
Reagovat
smazaný uživatel
Roger se na to nemůže vys... pochop :D
Reagovat
smazaný uživatel
;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Vím o trojici legend Jimmy Connors, Ken Rosewall a Pancho Gonzales. V tenisovém pravěku taky byly, ale nechtělo se mi hledat.
Reagovat
mahycek
Nestalo se, mrzí to moc, protože halovej tenis byla vždy výsada Federera. Ale, popřejme Djokovičovi ke skvělému roku, právem. Mají to na zápasy vyrovnaně, ani nejsem tak naštvanej, když si člověk uvědomí, kolik je mu let. Hlavně ten Wimbl, ten bych mu tak přál. Tady taky, měl by 7 titulů z Masters. Už si netroufám tvrdit, že bude z Masters rekord. Z GS, ale ano, ani Djoko, nebude mít šanci překonat 17 či víc GS.--------- A na závěr, přijemny konec roku 2015 vám všem přeje Mahycek. P.S. 2016 se tady doufám sejdeme, a dovedete si představit, Novaka ve 34 letech ???? S takovými úspěchy, jak Roger ? Já, ani náhodou a vsadil bych kapelu. Ahoj.
Reagovat
spaniel
Myslim ze si pletes TM a Masters.
Reagovat
FulnekUltras
což je tady zcela nepodstatné...TM se navíc dřív právě takhle říkalo...
Reagovat
spaniel
Rikalo se mu Masters Cup.
Reagovat
FulnekUltras
to je jak marška a marškumpačka...my pamětníci (dědci) to takhle zkracujeme... ;)
Reagovat
darek.vrana
Dřív se Turnaji mistrů říkalo Masters, má pravdu.
Reagovat
Kozoroh
Neplete se. "Masters" myslí TM, Roger měl dnes šanci na 7. titul a Mahycek píše - " Tady taky, měl by 7 titulů z Masters."
Reagovat
spaniel
Ja vim co tim myslel, ale neni to fakticky spravne.
Reagovat
mahycek
Omlouvám se, Masters jsem myslel, jako nyní finále v Londýně. Ahoj, Mahycek.
Reagovat
spaniel
Omlouvat se nemusis :)
Reagovat
Mayo
Maj sa mahyčku.
Reagovat
Kozoroh
Na No1em zatím není znát, že by ho čekal výkonnostní pokles, řekl bych, že ještě dva roky může tenisu vládnout. Snad se mu povede v počtu získaných GS titulů dohnat Peta a Rafu.
Reagovat
smazaný uživatel
Kolegov z kapely zrejme nemáš moc rád, keď by si ich obetoval na takúto riskantnú stávku..:)

Roger hral lepšie v 34, než v 32, pri takýchto hráčoch to nie je len o veku, rozhoduje forma, Novak nebude mať v horizonte troch rokov adekvátneho konkurenta z "dola", rozumej mladu generáciu, takže v tomto období bude hrať určite o GS tituly, na ktoré bude mať zálusk..To čo bude o 4-6 rokov je vo hviezdach, no trúfam si povedat, ze Djokovic bude aj v tomto období patrit minimálne medzi širší okruh favoritiv, možno bude v Rogerovej pozícii, kedy bude skor útočiť zo zadnejších pozícií, ale to do akej miery budú naozaj zadné ukáže nastupujúca generácia a jeho výkonnosť po 30ke..
Reagovat
smazaný uživatel
Nechápu, proč se Roger tak připos.al s Balkáncem! Je to škoda, Roger má asi oproti němu menší motivaci, či co?! Ještě, že jsem tam letos oproti Rodovi nebyl!Byl bych na ..nej! Ale i tak mně to mrzí.
Reagovat
Kozoroh
Zlatá tečka za letošní veleúspěšnou sezónou. Mám velkou radost, že se Noldovi povedlo jako prvnímu vyhrát TM 4x po sobě, čímž předčil Nastaseho a Lendlovy šňůry výher. Celkově popáté triumfoval, vyrovnal tak Lendla se Samprasem a ve finále TM má skvělou bilanci 5 výher - 0 proher.
Dnešní finále nemělo kvality jejich finálového střetu z roku 2012. Fedex se sice v 2. setu zvedal, ale závěr zápasu potopil. No1e hrál dobře, ale řekl bych, že lepší výkon podal včera proti Nadalovi. Ode dneška má se svými dvěma největšími rivaly vyrovnanou bilanci - 23:23 a 22:22.
Reagovat
spaniel
Neboj, my jsme to nasli i dole :)
Reagovat
smazaný uživatel
Vcera to bylo spis o Nadalovi, hral proste priserne. Novak si jen hral to svoje, nechyboval. Rafa skolacke chyby, mice do site, slaboucky, pomaly. Roger dnes hrozne svazany.
Nepripada mi, ze by Novak hral nejaky extra svetovy tenis. Je zkratka jako stroj, prakticky vubec nechybuje a to rozhoduje...vzdy donuti svou hrou k chybe soupere. Takovy byval driv Rafa :-(
Reagovat
smazaný uživatel
každá éra jednou skončí a začne se nová, tohle je éra Djokoviče, ale nevím, jak dlouho ještě může trvat, jestli dokáže tento (nad)standard udržet dalších několik let, nebo jen rok anebo snad bylo toto tak výjimečné, že se to už nebude opakovat a následuje byť jen mírný pokles a dá se šance jiným?
Reagovat
Mayo
neboj v terajších Rogiho rokoch už strašiť nebude (: :D
Reagovat
spaniel
Pokles bude. Takova sezona je vzacna, neni nahoda, ze je nej v historii. Je velmi pravdepodobne, ze pristi bude horsi. Pokud ale bude brat GS a prida par 1000vek, tak mu to muze byt jedno.
Reagovat
Mayo
Možno zvolí inú taktiku srbko. Zamerá sa práve viac na GS a trebárs nepôjde po tých tisíckách až tak aby šetril telo alebo hlúposť?
Reagovat
spaniel
Tezko rict. Mozna neni snadne casovat formu jak to dela Stan. Mozna je Novak ten typ, co potrebuje byt v zapasovem rytmu a hrat hodne. Nabic by byla skoda, kdyz je na vrcholu, nesbirat vsechno, co muze. Casem, po tricitce, az treba zacne citit vek a horsi vydrz a pomalejsi zotavovani, tak to urcite bude jedno z reseni.
Reagovat
smazaný uživatel
taky si myslím, že to byla výjimečná sezona, kdyby vyhrál ještě RG a Cincy anebo rovnou všech 9 Masters, tak to by už nikdy nikdo zřejmě nepřekonal, to by byla dokonalost a jak víme, ta neexistuje, dobře si to ale Nole naplánoval, nehraje žádný zbytečný turnaje navíc, před AO ani WB nepotřebuje extra přípravu jako třeba Roger v Halle, pokud bude dál vyhrávat ty nejdůležitější turnaje, ostatní budou ještě rádi objíždět menší turnaje, aby vůbec něco posbírali :D ale jak říkáš, tohle nejde udržet dlouho, příští sezona bude asi o něco horší, snad ožije někdo další, než jenom 35letý Federer a opotřebovaný Nadal :P
Reagovat
Nola
ved on si uz dva-tri roky vybera turnaje, vynechava Madrid, 500vky hra 2 za sezonu....
Reagovat
steve79
Souhlas.
Reagovat
Hook2424
Spousta brejkbolů na obou stranách. Novak dnes o poznání lepší na servise. A hlavně do utkání lépe vstoupil. To asi rozhodlo.
Reagovat
smazaný uživatel
Uvoľni, potiahni...Rogerovci cítili po skupine šancu, ale dnes, keď šlo o všetko to bol zas trochu iný šport..Nole bol opať v kľúčových momentoch ocelovejší, v druhom sete už hral dobre a celkovo zaslúžene zvíťazil...Sezóna 2015 teda bude zrejme historická, to tu 20-30 rokov nebolo a zrejme ani dlho nebude..Roger predviedol solídne momenty, dnes však posobil nervózne a na servise si nepomohol, čo je pre neho vždy kľúčové..

Gratulka Kozorohovi, može nám zas zrekapitulovat nejaké rekordy..:)
Reagovat
Kozoroh
Díky, jsem moc rád, že se No1emu povedlo vyhrát TM počtvrté v řadě. Nastasemu v roce 74 i Lendlovi v sezóně 88 unikl tento záznam o vlásek, oba prohráli ve vyrovnaných pětisetových finále. Až dnes se tento záznam podařilo dosáhnouti a k mé velké radosti to dokázal No1e :-)
Reagovat
dappe
Co tady 20 - 30 roků nebylo?
Reagovat
smazaný uživatel
3GS, 6Masters, TM..

Skus dohladat..
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace vsem tenistum za vykony letos.
Ted zas to nekonecne cekani na konec ledna...
Jsem hrozne zvedava s cim vstoupi do nove sezony Rafa :-) Vamoooos!!!
Reagovat
panzer.dragon
nebejt djokera tak roger má takový pěkný tituly jak z masters, z gs i z TM, všechno mu to djoker bere :-(

gratulace djokerovi
Reagovat
smazaný uživatel
A co teprv Rafovi..sezona 2011 treba...
Reagovat
Mayo
Tak ale Rafa ho mal poraziť, to je už jeho problém ale Roger už má vek, tam zase až tak sa nečudujem, že mu kradne tituly hráč na vrchole síl predovšetkým na 3 víťazné
Reagovat
peggy
Nevim komu blahoprat,tak Noemu.Zapas byl velice nudny,bylo to opatrne.Noe je jinak jednicka.Nejlepsi zapas u mne byl David-Rafa,byl to krany tenis,tak ma vypadat finale.Prala bych aby si je oba zahrali.
Reagovat
Mayo
Podľa očakávania prišla odveta a 2-0. Taký je šport. Netreba zúfať Roger je aj tak pánko nato, že je to už dedko. Djokovič skvelá sezóna akú bude asi ťažké zopakovať predsa len. Avšak o rok bude na TM Rogimu už 35 a myslím, že ho Djokovič dorovná a potom ešte aj prekoná. Jedine žeby sa vrátil monštrózny Juan Martin Del Potro :D
Reagovat
spaniel
Mam Delpa rad, ale ty vase ruzove bryle... Nole by si s nim vytiral zadek, stejne jako Roger. Byl by nekde kolem 4-6 mista.
Reagovat
smazaný uživatel
kéž by! když ne Roger ani jeho mladší kopie Grigor, tak bych Delpovi líbala nohy, kdyby se vrátil konkurenceschopný a párkrát Djokerovi nakopal zadek, a možná že i Rafovi :))
Reagovat
a.magerova
DelPo má 27 let.... tam to na několikeré nakopání Noleho nevidím... :-/
Reagovat
smazaný uživatel
už?? ježiš, já ho mám pořád za 25-26letého, to je hrozný, jak to letí, zvlášť když někdo jako on, ztratí dva tři roky kvůli zranění, to je neskutečnej smolař, hrozně mi chybí :(
Reagovat
Cico93
Neskutočná sezona, lepšie ju ani zakončiť nemohol.

Samotný zápas ale dosť sklamanie, symbolický zakončený DF.-(
Reagovat
smazaný uživatel
Nole to ma jednoduche.

Roger je stary, Rafa v prd..eli, Andy na to nema hlavu, Wawros obrivse vykyvy.

Musime prekonat 2 roky, pak vekem zpomali a jeho hra pujde do kytek jako Nadalova, nebot neumi utocit jako Roger
Reagovat
Labi
nemyslím si že půjde do kytek, je to nezmar...zdraví mu drží, samozřejmě tuhle úroveň nemůže držet do nekonečna spíše by to chtělo zdatnější konkurenci...věřím že Roger se "kousne" a ještě mu zatopí a pak nastoupí mladá generace v podobě Thiema, Coriče, Zvereva....pro mě je např. zklamáním Dimitro, ten mohl být už uplně jinde ale z toho co sleduju mám pocit že tak nějak "nemá zájem"
Reagovat
Mayo
Tak asi nebude hrať takto ešte 10 rokov, takže hra pôjde do kytek :D
Reagovat
Labi
byla řeč o 2 letech, ja si myslím že špičku tak 4 roky hrát ještě bude ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Bylo by na čase, aby konečně někdo z mladších hráčů pořádně prorazil. Ale příští rok tomu moc nevěřím. Kdyby bylo za rok stejné složení TM jako letos, tak by to asi žádný šok nebyl. Kromě Ferrera dávám všem šance na účast vyšší než 50 %. A on tam nakonec i ten "dělník tenisu" stejně zase bude :)
Reagovat
peggy
Hrajete to Vy lepe nez ty co odsuzujete.
Reagovat
spaniel
Jisteze hrajeme lepe. Ty ne?
Reagovat
smazaný uživatel
Ja nikoho neodsuzuji, ale nebavi me turnaj kdyz pred jeho zahajenim znam viteze ... A takhle je to letos porad.. Myslim, ze i vetsinu divaku to musi prestat bavit....je tu vypadek mlade generace, ktera zde hrozne chybi
Reagovat
Nola
dominantne sezony Fedexa v rokoch 2005-2006 su nejak prehliadane, zaujimave.....
Reagovat
Ondra979
normalne sem nepisu ale na toto musim neco - urcite ho to ceka a ja tajne doufam ze uz pristi sezonu bude mirny decline, takovou uroven neni mozne udrzet dele nez dva roky, ja doufam ze priblizne v druhe polovine pristi sezony by to mohlo prijit, takhle me to fakt nebavi, vsechno bere Srb, je fakt dobrej ale nemuzu mu proste fandit, nejde to (jsem Fedal fan, ale ne extermni), tak jsem se vypsal a jdu se ucit :)
Reagovat
smazaný uživatel
Oslnivý zápas to nebyl, ale to už mě u TM nepřekvapuje, všichni jsou dost unavení.

Gratulace Novakovi, jedna z nejlepších sezón v historii. Respekt Rogerovi, že je jediný, kdo s ním v té sezóně dokáže hrát vyrovnané zápasy a aspoň trochu mu vytvářet konkurenci. Snad se příští rok zmátoří Andy a Rafa. A Stan snad bude hrát top i na víc než 1 nebo 2 turnajích za rok. Ať je ta sezóna zajímavější :)
Reagovat
Lina
Kdyby byl Roger mladší, tak by to tam rozjel a donutil soupeře k lepší hře, i když by třeba nevyhrál. :) Jenže to už je bohužel minulost, víc asi tělo nedovolí.
Reagovat
spaniel
Kdyby byl Roger mladsi, tak by dnes byl zasypan konfetami a talir by dostal Nole. Na kdyby se ale nehraje a situace je jaka je :/
Reagovat
Cico93
Možno, a možno aj nie.
Reagovat
spaniel
Jsem o tom presvedcen. Dnes to byl jen stin.
Reagovat
Mayo
Aj ja som o tom presvedčený.
Reagovat
smazaný uživatel
Blbosť..

Dnes Federer nekazil lopty, ktoré nestíhal, ale rutinné údery..Servis detto..V týždni podával cez 70%, vo finále 55??...Tak zostarol za tri dni?..
Reagovat
tito
Asi tak. Byl to sice na pohled trochu lepší zápas, než předchozí s Rafou, ale jen trochu. Oba se sesypali a hráli pod své možnosti. Ani jeden Novaka neznejistěl a průběh byl velmi podobný.
Reagovat
Roger_Federer
Rafa na turnaji mistru hral nad svoje letosmi moznosti..Nejlepsi turnaj tady za xlet.
Reagovat
tito
V kontextu předchozích zápasů na TM hrál v SF hůře. S hlavou mu odešel forehand. To jsi nezaregistroval? Pochopitelně nemluvím o situacích, kdy hrál pod tlakem, ale kdy měl dost času se na úder připravit a začít diktovat hru. Forehand byl proti předchozím zápasům poloviční.
Reagovat
spaniel
Ale ja nemluvim o veku...ze chyby pramenili z pohybu, a zamlada by to dobihal. Jen ze v te dobe nemel takove vypadky, proste by ty chyby nedelal. Je to jako s Nadalem, kolik chyb delaval v top forme? Roger by proste nikdy nezahodil ten forehand, o kterem jsem psal. Mel by vic winneru a mene chyb.

A jeste bych dopresnil-nepisu, ze mlady Roger by Novaka vsude porazil. Jen ze vcera by ho dal a hladce.
Reagovat
Lina
Jasně, že se na kdyby nehraje. To bylo pouze nastínění situce, za jakých okolností by bylo skvělé finále. Bohužel tenhle scénář patří už minulosti. Ale třeba si Roger nechává pořádné překvápení pro sebe i fanoušky na 35 let :)
Reagovat
spaniel
Snad jo. Pokud udrzi formu, tak bez sanci nebude.
Reagovat
Romario
Nole velký hráč teď už jen zdolávat další mylníky a rekordy. Příští rok si myslím že když Nolemu vydrží zdraví tak příští rok jeho dominance může být ještě větší než letos Roger už je zase o rok starší a neumím si představit že by Noleho mohl porazit na 3 vítězný sety. Rafa je v riti a Andy taky.
Reagovat
spaniel
Ty jsi pekny mylník :D
Reagovat
dadaft
každí se občas zmílý.
Reagovat
smazaný uživatel
každí vý ;)
Reagovat
smazaný uživatel
vo to strah nemam
Reagovat
smazaný uživatel
:)
Reagovat
smazaný uživatel
Bohuzel to taky tak vidim. Bude to asi jako za Šumáka ve F1
Reagovat
Nola
Schumi bol moja srdcovka, F1 po jeho odchode stratila ten spravny naboj...
Reagovat
Mayo
(: presne
Reagovat
a.magerova
Můj taky, ale čert vem F1..... co teď má za Život.... :-/
Reagovat
smazaný uživatel
Zivot je nekdy pekna svine, jak mas smulu, je to spatny
Reagovat
smazaný uživatel
Tak moje taky, muj nejoblibenejsi jezdec F1. Ale chapu ostatni fanousky, kterym se ty sezony nelibili, bylo predem jasne kdo vyhraje
Reagovat
Nola
jeden rok bol myslim aj diskvalifikovany, siel si za svojim cielom obrazne povedane cez mrtvoly...
Reagovat
smazaný uživatel
mám jeho dres doma jako suvenýr z Itálie někdy před deseti lety, je mě ho líto, ale teď mi to vynahrazuje Lewis, i když na F1 už pár let nekoukám, teď už je třetím rokem u mě sportem n.1 jen a jen tenis :)
Reagovat
Kozoroh
F1 za Šumiho měla šťávu, kterou dnes nemá...
Reagovat
gigin
Ale to není Šumim, ale tím systémem, jak jsou nastaveny pravidla závodů. Třeba s tím palivem.
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavni problem jsou gumy, ktere nic nevydrzi a zavidnici nemohout jet na plno..to se Bernimu moc nepovedlo
Reagovat
smazaný uživatel
Bernie je figurka, o ničem nerozhoduje.
Reagovat
Kozoroh
To ne, podle mě je Bernie všehoschopný a všemocný guru F1...
Reagovat
smazaný uživatel
Není. Bernie je fakticky CEO FOA a FOM (součásti F1 Group, která "řídí" F1), ale dávno nemá na dění v F1 takový vliv jako dřív, už se tolik neangažuje. Navíc F1 Group sice de facto vytváří pravidla, ale největší slovo v nich má WMSC (Světová rada motorsportu), které šéfuje Todt (šéf FIA) a Bernie je jeden z jejích 27 členů. Co oni neschválí, to neprojde. Navíc svoje si k pravidlům řeknou i týmy (FOTA) i Drivers Comission (té "šéfuje" Fittipaldi). Pravidla nejsou z hlavy Bernieho, on sám řekl, že F1 je úplně jinde, než v dobách, kdy se jí aktivně účastnil. Víc než na ovlivňování pravidel se vždycky soustředil na snahu vydělat co nejvíc peněz hlavně skrz prodej práv. Novináři ale rozšířili hodně zjednodušené tvrzení, že všechno "zlo" v F1 má na svědomí Bernie a on to nikomu nevyvracel, protože ve finále je i pro něj výhodné (finančně), když je za špatného považován jen on a ne celý produkt.
Reagovat
Lina
Gratulace Djokovičovi. Tahle tečka byla za jeho skvělou sezonou spravedlivá. Ale stejně .. .
Reagovat
miledus
Asi se měl radši oholit
Reagovat
steve79
Dneska fedex na djokovice nemel. Djoko ho prehral z backhandu. Doufejme, ze sezona 2016 bude zajimavejsi ale Djoko je na tech pomalejsich hardech o tridu lepsi minimalne.
Reagovat
smazaný uživatel
Dík Roger za krásnu sezónu. Gratulácia Djokovičovi.
Reagovat
FulnekUltras
je prostě momentálně nejlepší. Nijak ho nerozhodila ani ztráta šance na brejk z 0:40 při 4:3 ve druhém a v klidu si počkal na další příležitost - včetně ultradlouhé výměny, která v hlavách obou hráčů patrně rozhodla...
Reagovat
smazaný uživatel
Súhlas.
Reagovat
smazaný uživatel
Stridal genialni udery s lacinymi chybami. Pripadalo mi, ze propadal chvilemi panice a delal moc lacinych chyb
Reagovat
smazaný uživatel
Súhlas.
Reagovat
Marduch
NolExcelent! King of 2015. Diky za tuhle parádní sezonu!
Reagovat
spaniel
Klasika, kdyz uz je po, krysa vyleze, takze ted tady bude skaredy panic Kadlec z Plzne spamovat. Nikdy jsem nevidel ubozejsi stvoreni.
Reagovat
kada.tom
no joo, já tu frustraci chápu :-D
je to tento rok už poněkolikaté :-)

P.S.: Není důležité vyhrát skupinu, ale vyhrát turnaj :-P
Reagovat
spaniel
Ja zas nechapu tebe. Dela ti to dobre? Pred zapasem nic, k tenisu nic, po pekne vymene nic, ale jak je chyba, tak vylezes.
Reagovat
Rip.win
Ale viděl
Reagovat
smazaný uživatel
Zase na to neměl správně nastavenou psychiku, Nole ve finále je jeho nemesis, to už fakt není možný, ta DF na mečbol :( Nojono, Djokovič si to zaslouží, přejme mu to, nejsem ani smutná, spíš otrávená z toho, co vidim zas a znova :( No co, je to sport, stejně je to borec, ale mohlo to být lepší, tak se už příště pouč konečně ;)
Reagovat
VlS
Jsem říkal, že to Nole stihne do Superstar :-). Jsem ho o to požádal, aby se s tím zbytečně nepáral a von říkal " tak jo, když to chceš ty".
Reagovat
smazaný uživatel
myslíš do těch reklam, mezi kterýma je superstar :-) s vyhlašováním v nekřesťanskou hodinu
Reagovat
panzer.dragon
dík, já už to přepnul :-)
Reagovat
a.magerova
Jak jsi vybaven?!
Nějak mi musíš toto vykompenzovat !!!
Já se totiž na Superstar už roky nedívám....
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
babolat.cz
ty jsi ještě teenka?
Reagovat
a.magerova
Už dávno ne, ale můžou se mi líbit mladí a neklidní, ne?!
U vás chlapů je to normální, tak proč né i u bab.... emancipace.... važme si jí, dokud ji máme....
Reagovat
FulnekUltras
tak Julianovi asi fakt stačilo vypadat dobře... ;)

a ke 3 - když už... ;)

https://www.youtube.com/watch?v=RU5dDhqltZQ
Reagovat
FulnekUltras
S takýmito Zdenkami (Slovenkami) sa mi už teraz ozaj neoplatí priveľmi si zahrávať... ;)

https://www.youtube.com/watch?v=lXNZGPDYjcQ
Reagovat
smazaný uživatel
když už se bavíte na toto téma, tak přispěju taky ;) Českou Superstar jsem sledovala od začátku, ale jen první a druhou řadu, třetí už mě nebrala, z tý si jen matně vybavuju Spilku, Drdu a Báru Zemanovou, v první řadě jsem samozřejmě jako správná puberťačka byla hotová ze Sámera Issy :D ve druhý řadě mě zaujal Michael Foret, ten teď myslím má nějaký angažmá, a taky Bende, Gába Al Dhábba a vítěz Vlasta Horváth, tomu jsem to přála :) Jankovič teď tancoval v letošním Talentu :DDD Československou Superstar jsem už zase sledovala, v tom prvním ročníku 2009 s Chodúrem se mě jich líbilo víc, byla tam i Leona Šenková od nás :D druhou řadu měla vyhrát Gábina Gunčíková a tu sérii před touto letošní už jsem opět nesledovala, to spíš ten Hlas nebo Talent, mám ráda pěkný vystoupení naživo, spousta zpěváků to ani jinak než na playback neumí nebo je to otřes, ale takovej Julián Záhorovský, když už je o něm řeč, ten naživo umí se svojí kapelou, před pár týdny jsem byla na jeho vystoupení v jednom našem music baru a bylo to tam fajn, stála jsem dokonce hned vedle něj, pěkněj kluk z něho vyrostl, ne jako ten z té Superstar ;) :D
https://www.youtube.com/watch?v=5x3xFPYVfvg
https://www.youtube.com/watch?v=dI6_O8ao2SQ

za mě asi nejlepší, na co si vzpomenu ze Superstar:
https://www.youtube.com/watch?v=N34S3jknfG4
https://www.youtube.com/watch?v=wjPe-KirMLE
https://www.youtube.com/watch?v=0GfzLmFk93Q
https://www.youtube.com/watch?v=wiluz8bG_hM
https://www.youtube.com/watch?v=dCvhWGUUxZg
https://www.youtube.com/watch?v=YT-lOnITGLc
https://www.youtube.com/watch?v=FQ-Bun5v948
https://www.youtube.com/watch?v=eb-bibPZj2A
https://www.youtube.com/watch?v=y0ddqsax5FI
https://www.youtube.com/watch?v=VcUY3wwb5vM

ta vítězka loňského Hlasu byla slušně mimo, ale když takto ženská zpívá, tak mě běhá mráz po zádech, to mě totálně zabilo :))
Reagovat
a.magerova
Tak mě se, co se zpěvu týče, taky hodně líbil (a nejen mně, ale i Slovákům) Peter Cmorik.... dodnes si pamatuju, když se ho Habera zeptal: "Kdes byl loni, když se soutěžilo?" a Peter odpověděl: "V Japonsku."
https://www.youtube.com/watch?v=HnzYghg7iXk
Reagovat
smazaný uživatel
slovenskou superstar jsem neviděla ani jednou, až tu společnou, ale jednu písničku od Cmorika znám, Dážď, a ta je skvělá, dneska už ale vypadá příšerně, tady dobrý :)
Reagovat
a.magerova
Jj máš pravdu.... dlouhé vlasy mu fakt nesedí.... :-/
Reagovat
a.magerova
Julián - jsem myslela, že už nezpívá.
Kdysi mluvil v TV ve Zprávách jako Tiskový mluvčí pražských technických služeb.
Reagovat
smazaný uživatel
ale kdeže :) ten zpívá se svojí skupinou Sabrage, má pěkný písničky, na to že český kapely ani moc neposlouchám, šla jsem na ten jeho koncert ze zvědavosti a líbilo se mě to, a fakt mu to sekne po těch letech ;) a je od nás, heč :P
Reagovat
a.magerova
Njn, tak je váš :-P
Ale nezávidím, mám je jen jako zábavu.... ale je fajn, že je furt fešnej.... to bylo vždy keců: "Jak se ti může líbit zrovna Julian?!"
Reagovat
smazaný uživatel
no mě se tehdá vůbec nelíbil, mě se líbil Issa, taky kolik mi bylo žejo :D :D jako Julián zblízka fešák, ale můj typ to není ;)
Reagovat
a.magerova
Od Samera se mi líbí tato písnička :-)

https://www.youtube.com/watch?v=xbyguOIEmvA
Reagovat
smazaný uživatel
jj, to jeho cédéčko mám dokonce doma, ale jak říkám, to jsou časy mého raného mládí :P co mě ale doopravdy dostalo, a nebyl to Sámer:

https://www.youtube.com/watch?v=nKZ8UhmY3OQ
Reagovat
FulnekUltras
že si u těch služeb jen trochu přilepšuje... ;)

Ještě sem přihodím něco zcela mimo kategorie...

https://www.youtube.com/watch?v=4lnyjyZC2UM
Reagovat
a.magerova
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
a.magerova
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
a.magerova
Reagovat
FulnekUltras
...1:34...3:34...ale lepší je stejně celek... ;)

https://www.youtube.com/watch?v=vIL1JWD5cac
Reagovat
a.magerova
Ano celek je super i když.... 0:43.... 2:52 ;-)
Reagovat
a.magerova
Reagovat
FulnekUltras
Tetu z Řitky jsem původně ani nemyslel, i když... ;)

https://www.youtube.com/watch?v=pbdTNAP8BPk
Reagovat
a.magerova
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
a.magerova
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
a.magerova
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
a.magerova
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
a.magerova
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
a.magerova
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
FulnekUltras
Kdo rozumem si život řídí,
ať je květen nebo leden,
bez srdce nikdy nepocítí,
že je vlastně tupej kretén... ;)

https://www.youtube.com/watch?v=TxBBknd0i-8

https://www.youtube.com/watch?v=Ttj0Kd6BWQU
Reagovat
a.magerova
Nejsem kretén, umím si TO najít :-P
Děláš mi v tom zmatek, já byla lichá a Ty sudý a teď abych si zase zvykala na novoty.....

V osmnácti ví muž o ženách vše, ve třiceti zjistí, že neví nic.
(Jiří Žáček)
Reagovat
FulnekUltras
Když jsem TO prvně netrefil,
vzbudil se ve mně asi běs,
tak jsem TO radši pojistil,
bez časopisu Kůň a pes... ;)

https://www.youtube.com/watch?v=2EEfEsddiUQ
Reagovat
FulnekUltras
A protože taky nesnáším
novoty stálé ve zmatku,
teď tímto postem peláším
zpět k nočnímu ;) pořádku.

https://www.youtube.com/watch?v=u2sfDJJi-E4
Reagovat
a.magerova
Njn.... ráno moudřejší večera..... už před zapnutím PC mi došlo, že chtěls jistě dodržet naší časovou posloupnost...... aby jako po letech se v tom případný kronikář či románopisec vyznal ;-)

Jak se znám..... i přesto, že jsem pořádkový volnomyšlenkář, toto by mě časem určitě štvalo, takže :
https://www.youtube.com/watch?v=jSyWl3pgons
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
a.magerova
Jo vlastně.... Tys ten místní básník... nějak Tě nemám historicky moc načteného..... pod baby chodím skoro vůbec nebo jen sem tam (asi stejně jako Ty pod Rogera), takže nejsem zatížená NĚJAKÝM NĚČÍM jako jiní...... mohu-li hodnotit tento nočně-ranní básnický dvojblok - pěkné ;-)

https://www.youtube.com/watch?v=lWefflJah4U
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
a.magerova
Reagovat
a.magerova
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
a.magerova
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
a.magerova
http://www.karaoketexty.cz/texty-pisni/filipova-lenka/obycejna-sluvka-25896
Reagovat
a.magerova
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
a.magerova
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
a.magerova
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
a.magerova
Jde to i takhle..... ale i přesto, že se mi tato verze hudebně líbí, jsem ráda, že jedeme to původňo ;-)

https://www.youtube.com/watch?v=AKyEPAMVe7A
Reagovat
FulnekUltras
Tak je to spravne, tak to ma byt... ;)

Boha, kde je tá pištol? (Taky jsem jednou na vojně skoro čtyřiadvacet hodin nevěděl, kde ji mám, až ve mě sudruzi ze skupiny pro připad odberu jadernych hlavic úplně ztratili důvěru. Nakonec se ukázalo, že byla celý den zachumlaná ve spacáku.) ;)

https://www.youtube.com/watch?v=mWygJsHtW4Q

https://www.youtube.com/watch?v=lPrenTJk_co
Reagovat
a.magerova
K textu - je třeba chránit majetek před znehodnocením :-))
https://www.youtube.com/watch?v=fQklj6o4OqQ

K prvnímu videu - no zamysli se, jinak :-P
https://www.youtube.com/watch?v=km9ZxMbDDPg

K druhému videu ;-)
https://www.youtube.com/watch?v=kzrn4rQb8z4
Reagovat
FulnekUltras
Celý příspěvek vždycky pojímám v uvnitř postupně navazujícím celku ;P ;) - takže Mistr Jeníček ;) žánrově i obsahově sedí, byť zrovna ve vztahové roztržitosti jsem ho nikdy nekopíroval ;)...i když nakonec aji za tím Mistrem Kájou, optimisticky radícím jít co nejkratší cestou za štěstím, v Tvém videu vyloženě straší ;) vztahově všehoschopný Félix se smyčcem ;), takže té minimálně dvojrozměrnosti čehokoliv se stejně skoro nikde nezbavíme ;). Hlavně si nakonec vybrat ten rozměr správný - nebo co se nám víc líbí. ;) A dost už bylo stanhooverování... ;)...kdo má ty litanie potom furt číst? ;)

https://www.youtube.com/watch?v=ctsdMiOcCaA

https://www.youtube.com/watch?v=I-jf9MxqI5E

https://www.youtube.com/watch?v=U6Kik1yo_6w
Reagovat
a.magerova
André Frossard:
"Kdo řekl, že láska je slepá? Ta jediná vidí dobře: objevuje krásy, kde druzí nevidí nic."

https://www.youtube.com/watch?v=Rl1NpLqTeSU#t=11
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
a.magerova
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
FulnekUltras
Ten Pavlínin hit mám moc rád a navíc spojený s opravdu krásnými zážitky...ale když už teď vidím ty parohy... ;)

https://www.youtube.com/watch?v=09OYHbA2ByU

https://www.youtube.com/watch?v=_khL4yh8PVY

https://www.youtube.com/watch?v=Bgr8xek01IQ
Reagovat
a.magerova
Jen tak.... pro ty, co to tu taky čtou ;-)
https://www.youtube.com/watch?v=JMFRZKpbMPw

http://kazdydenscitatem.cz/wp-content/uploads/2014/08/cit%C3%A1ty-Jsem-rad%C5%A1i-v%C3%A1m-v%C5%A1em-pro-sm%C3%ADch-605x605.jpg

Jen pro nás dva, kteří k výše zpívaným nepatří :-))
http://kazdydenscitatem.cz/wp-content/uploads/2014/04/cit%C3%A1ty-Jdi-za-t%C3%ADm-co-t%C4%9B-d%C4%9Bl%C3%A1-%C5%A0%C5%A4ASTN%C3%9DM-605x605.jpg

https://www.youtube.com/watch?v=wAWm6MK1GT0
Reagovat
FulnekUltras
;) jj, dokud dýcháme, dá se i doufat... ;)

A protože brázda jak za lodí...Anetin Delfín se sem nehodí..., zatímco Mistr má se Suchošem dlouhodobě nadstandartní vztahy, lze následující skokovou návaznost brát za zcela korektní... ;)

https://www.youtube.com/watch?v=2bhoRx7FVQ0

https://www.youtube.com/watch?v=fRVkFMVChdY

https://www.youtube.com/watch?v=A9KQqC2M8vk
Reagovat
a.magerova
Tak jsi mi konečně dal odpověď na: "Kde se vzalo to kilo za dva dny." ;-)

"Mám ráda kakao
a vymačkávat Pikao."

https://www.youtube.com/watch?v=VVw5735WpaQ

https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xaf1/v/t1.0-9/12088001_113206749035192_229144867640305515_n.jpg?oh=69800cc36379f0b7ffa0147ee93444b6&oe=56E5D8EB
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
a.magerova
Reagovat
a.magerova
https://www.youtube.com/watch?v=364a2uMFl2E

http://kazdydenscitatem.cz/wp-content/uploads/2014/02/cit%C3%A1ty-Abys-pln%C4%9B-vychutnal-%C5%A1t%C4%9Bst%C3%AD21-605x605.jpg
Reagovat
a.magerova
Reagovat
a.magerova
Tou Yvettou jsi mě dostal :-)))
Njn, poběhlice TP, vím :-P¨

První co mě napadlo:
https://www.youtube.com/watch?v=RYWbW0_BZ24

Nebo....
https://www.youtube.com/watch?v=2YULNfp702k

Taky?! ;-)
https://www.youtube.com/watch?v=CKxESLhP8q0
Reagovat
FulnekUltras
Ve Tvém předchozím klipu na 0:08... se mi vybavila (tehdy) malá Yvetta Kornová (kde je jí dnes konec ;(()...a jinak tu písničku mám s Jirkou spojenou od mládí tak nějak automaticky - k hydroplánu jsem to teda nedotáhl... ;)

S opravami několika drobných ;)) nepřesností bych ovšem docela bral https://www.youtube.com/watch?v=kRrCgClQrzo

a hlavně https://www.youtube.com/watch?v=sKIUcvajXFY
Reagovat
a.magerova
Reagovat
FulnekUltras
Jo jo, Roman, to bylo tenkrát něco. ;) O pět let později ho však už zastupoval typově podobný Ivan Vorlíček (s režisérem Saxany a spol. pouhá shoda příjmení). Navíc při natáčení na místech, kde jsem svého času býval dost pečený...;)...uvařit jsem se ovšem nenechal... ;)

https://www.youtube.com/watch?v=y9Xu81xzvFM

https://www.youtube.com/watch?v=m3xqk6wk3Nw
Reagovat
a.magerova
http://nd06.jxs.cz/347/116/4d1c9b5f79_102164940_o2.png
Reagovat
FulnekUltras
Tohle by mě moc zajímalo, ale odkaz mi nic nedává... ;)
Reagovat
a.magerova
Ivan "náhrada" za Romana?!!!
Za Romana byl i Michal Dymek slabá náhrada :-/
Ivana bych tak šacovala na staršího bráchu Martina Stránského ;-)

Ale ta zákusková scéna super :-)))

https://www.youtube.com/watch?v=5T6PHRWHIPM
Reagovat
a.magerova
A jestlipak Ty víš, že v tom filmu hrála Tereza Brodská a ani ji nepřejmenovali ;-)
https://www.youtube.com/watch?v=NgAPsF8j7cQ&feature=youtu.be&t=31m55s

https://www.youtube.com/watch?v=zD8JpfxbwhM
Reagovat
FulnekUltras
jj, je dodnes pořád k poznání, travička...přestože básníci už zvolna posílají žádost o výpis odpracovaných let ke stanovení optimálního roku a měsíce nástupu do předčasného důchodu... ;)

https://www.youtube.com/watch?v=TQE3aU1aTbc

https://www.youtube.com/watch?v=jWhvk6DUzxw

https://www.youtube.com/watch?v=fzBJsXhGrvo

https://www.youtube.com/watch?v=ZMzALmcV3iY
Reagovat
a.magerova
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
a.magerova
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
a.magerova
https://www.youtube.com/watch?v=5aPWH8spgeI

https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtf1/v/l/t1.0-9/12039268_923198087768931_4838603751578005139_n.jpg?oh=1025507af58ff63b44a413f4b9b272c6&oe=56E509C4
Reagovat
FulnekUltras
Taky teď tyhle dny nijak nerozlišuju... ;)

https://www.youtube.com/watch?v=_DYok0uJKNo
Reagovat
a.magerova
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
a.magerova
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
a.magerova
Reagovat
FulnekUltras
Trojtečky na konci frází,
neskryjí nás více v mlází,
proč neříct co ještě schází,
z návaznosti krásně mrazí,
když jsme tady skoro nazí... ;)

https://www.youtube.com/watch?v=3QqpFLkeyjc

https://www.youtube.com/watch?v=YgLOX4WVfxc
Reagovat
a.magerova
http://kazdydenscitatem.cz/wp-content/uploads/2014/03/cit%C3%A1ty-Jsou-lid%C3%A9-kte%C5%99%C3%AD-t%C4%9B-dok%C3%A1%C5%BEou-objemout-pohladit-605x605.jpg

Hudba a rytmus nacházejí cestu k nejskrytějším místům duše. Platón

Pro nezúčastněné čtenáře je to jen červená knihovna..... ;-)

https://www.youtube.com/watch?v=UqTvb0cfUvE&feature=youtu.be&t=7s
Reagovat
a.magerova
Nebo?! ;-)

https://www.youtube.com/watch?v=g6_YXDYRFDU

http://kazdydenscitatem.cz/wp-content/uploads/2014/03/cit%C3%A1ty-Ka%C5%BEd%C3%BD-nen%C3%AD-ur%C4%8Den-aby-byl-605x605.jpg
Reagovat
FulnekUltras
Jó lízink není žádná sranda,
a proto s ním obcovat nechci,
i kdyby měl být na trabanta,
dost už mám podobných lekcí.

https://www.youtube.com/watch?v=KqmkZT-Jqmw

A též i kravata, jak už pěno výše,
neopustí lehce temnotu své skrýše,
ledaže hladinu zčeřila by Yvetta,
nebo jí podobná křepelka prokletá... ;)

https://www.youtube.com/watch?v=5avzH0TTEkA
Reagovat
FulnekUltras
A ještě tedy jeden sudý ;) příspěvek do červené knihovny...

https://www.youtube.com/watch?v=wFVwk6vi7w8
Reagovat
FulnekUltras
Směrem nahoru je ovšem v rámci zákona ;) možné všechno... ;)

https://www.youtube.com/watch?v=61Pi_zB9ong

https://www.youtube.com/watch?v=0LglqVFl_gU
Reagovat
a.magerova
No.... jak Svěráka uznávám, tak zde musím nesouhlasit s jeho textem: "... všechny holky kluky loví..."
Některé jsou jen loveny, zvláště jsou-li na VŠB či TP ;-)

https://www.youtube.com/watch?v=e0v1-5KqpDY
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
FulnekUltras
V menšině je to celkem logický jev - i když na druhou stranu ;) kolikrát právě ty největší lovkyně dokáží nejlépe předstírat lovenou kořist... ;)))

(zásuvný modul tam můžeš klidně pustit pod tlakem - je to zcela neškodné...;)))

http://videoalbumy.azet.sk/halo-pan-polovnik-amadeo/MnywQLpCmsMKVBfr/

(a není nutno rovněž
obávat se ani suterénu,
když hraješ vyšší soutěž,
tam z přízemí vidím Ženu ;))

https://www.youtube.com/watch?v=Dgu2OXgCz6E
Reagovat
a.magerova
Reagovat
a.magerova
No.... ovšem, jsem-li já ta lovkyně, tak to nad svou odvahou celkem i smekám.... hrábla jsem do toho nejmíň očekávaného hnízda.... :-P

https://www.youtube.com/watch?v=UHE7jtjizuc&feature=youtu.be&t=44s
Reagovat
FulnekUltras
To jsou přece všechno nádherně hebcí a citlivě objímající nejedovatí škrtiči... ;)

https://www.youtube.com/watch?v=k92TaG09BQA
Reagovat
a.magerova
No..... po noci jinde je naprosto nezbytné, být velmi opatrný.... minimálně jeden jedovatý se vmísil do společenství.... jsem pro podání pomocné ruky, ale raději tam kde to má smysl ;-)

Od nastaveného začátku po 1:02:30 !!!
https://www.youtube.com/watch?v=HL3s3T9XkJU&feature=youtu.be&t=55m55s

https://www.youtube.com/watch?v=ks7VEL7Z4yM
Reagovat
FulnekUltras
jsem tam vypustil aspoň takovou malou sondu z Mléčné dráhy... ;)

https://www.youtube.com/watch?v=fm5sRa_l85I
Reagovat
a.magerova
Reagovat
FulnekUltras
Kosmické dálky mohou mít někdy rozměr i zcela pozemský... ;)

https://www.youtube.com/watch?v=xsdM1xzOF34

https://www.youtube.com/watch?v=v8Iya2N8eic
Reagovat
a.magerova
Reagovat
FulnekUltras
pozemsky malostranský... ;)

https://www.youtube.com/watch?v=AWDadhYPDXU
Reagovat
a.magerova
Njn.... cokoli tu řeknu, bude použito proti mně.... ale neva, je třeba šířit paniku :-P

https://www.youtube.com/watch?v=rOVjWoRWlWg
Reagovat
FulnekUltras
Bylo by však krásné málem
podle Rudy s LuLu tančit,
takhle se mi před finále
GPS-ka zcela zjančí... ;)

https://www.youtube.com/watch?v=_s7Te8TnnJQ
Reagovat
a.magerova
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
FulnekUltras
Jaká čas nám ještě schystá slova,
fandům, co zůstat chtějí člověkem,
až náhle nebude už žádná Magerová
a já pro ni přestanu být Fulnekem. ;)

https://www.youtube.com/watch?v=UdLCXglyd68
Reagovat
a.magerova
Osude osude,
jak asi to bude,
ideály virtuální,
nemusí být ideální... :-))

https://www.youtube.com/watch?v=bTaY8tjWbrI
Reagovat
FulnekUltras
Chvíli váhal, pak jel za ní,
osud bývá často náhoda,
ať reálná či virtuální,
ještě že nejsem z Náchoda... ;)

(teď realitou ve mně hýbá
tahle už třetí slabá zima... ;))

https://www.youtube.com/watch?v=CepDErWZLE4
Reagovat
a.magerova
Zkušenosti mi teď velí,
říci Ti tu příběh celý.
Je to té mé pravdy mluva,
nesnesu býti ta obluda,
která virtuální muže vábí,
a rochní se v tom, že chtějí za ní.
Virtuálně můžu být jen Tvá,
ale pro reál je to jenom krásná hra....

https://www.youtube.com/watch?v=eff1fop0YPg&feature=youtu.be&t=1m9s

1:00 - 1:24 ;-)
https://www.youtube.com/watch?v=ZVhLKb4CFec
Reagovat
FulnekUltras
To splynutí naše myšlenkové
mohlo by být fakt nebezpečné, ;)
i kdyby v reálné jámě lvové
vyvstaly jiné věci neprůsečné. ;)

Když se totiž dva toky spojí,
před nimiž hráz lží neobstojí,
může z toho být občas povodeň
očistné vody i plamenů zároveň...

https://www.youtube.com/watch?v=eSMvAKIX7a8
Reagovat
a.magerova
Je to snová romantika,
díky, že se mě to týká,
žiju si teď krásně,
skládám tady básně.
V tomhle jsi první můj,
tak si toho považuj.... :-P

https://www.youtube.com/watch?v=svWN6rFRCHo
Reagovat
FulnekUltras
To mě nyní vskutku oblaží
hrát první housle v Pováží... ;)

https://www.youtube.com/watch?v=0QcLWhDNUn4

Však Vážně si zde vychutnávám
všechny ty chvíle sladce snové, ;)
když nektar z květu ochutnávám ;p.........;p
při vrcholu Tvém myšlenkovém... ;)

https://www.youtube.com/watch?v=w8dP14nRGOE

https://www.youtube.com/watch?v=TVE5ApLQpYY
Reagovat
a.magerova
Trocha matematiky pro dospělé :-))))

Zatím jsme si tu zazpívali asi 250 písniček.... no neříkám, že u každé, ale..... no.... dejme tomu.... odhadem..... sto, co?!
No vlastně.... některé jsem si přehrávala i vícekrát :-P
Za TO se opravdu nemusíš stydět ;-)

https://www.youtube.com/watch?v=cXRiNVyivPA
Reagovat
FulnekUltras
TO já si přehrávám každou chvíli... ;)...skoro bych se vsadil, že přesně víš, CO nejčastěji... ;)

https://www.youtube.com/watch?v=7Wlxha4LSdc

https://www.youtube.com/watch?v=dSiCfTzcF0E
Reagovat
FulnekUltras
TO první video samozřejmě patří jen jednou dolů... ;)
Reagovat
FulnekUltras
A tady TO má být správně takhle: ;)

https://www.youtube.com/watch?v=B-x5u5nl240

https://www.youtube.com/watch?v=dSiCfTzcF0E

Jinak už se teď v plné pohotovosti samozřejmě těším na 05:45, kdy dnes začíná velmi příjemný každoroční návrat... ;)

https://www.youtube.com/watch?v=3-kEhk9-IeI
Reagovat
a.magerova
Tak kandidátů na mnohonásobné holčičí přehrávání mám víc... projdu si je a zkusím na to kouknou z klučičí perspektivy.... ;-)
Doufám, že to ale není ta od Pokondrů "Mně to nejde"... i když.... zase se na ni dobře tancuje, takže pokud obsah přehlídnem, tak taky suprová :-))

Dívám se dívám, že počítáš s mým časovolnomyšlenkářstvím čili s mou nedochvilností a dals mi nějakou tu minutu předstih.... mé zdroje uvádí :-)
http://eliatv.cz/kdy-zacina-2015/360

Raději vyhlížím jaro než zimu.... naštěstí výhled z ona mě uklidňuje...

https://www.youtube.com/watch?v=k9oo1AUxrYU
Reagovat
FulnekUltras
Klučičí perspektiva se s tou holčičí vždycky nutně nevylučuje... ;)...někdy můžou obě docela nenápadně ;) přejít až v perspektivu párovou...si aspoň myslím... ;)

S PokOndry mi v dané souvislosti teda spíš automaticky naskočí otázka, jak dát zámek na kotel... ;)))

https://www.youtube.com/watch?v=8kVG254MrGY

Jinak zimu v nížině taky moc nemusím, takže momentálně mi to úplně ;) vyhovuje, ale mám rád hlavně právě to směřování k delším dnům a světlu, na což se teď už průběžně dá pořád těšit...a těšení bývá kolikrát ze všeho nejlepší... ;)

Na nějaké minutě sem tam pak už ani tolik nesejde, pokud nenastanou situace, kdy vteřina je delší než rok...

Další kultovní návrat dnes od 22.10 (2.20) na Primě... ;)

https://www.youtube.com/watch?v=2RRJJ7uPbFU
Reagovat
a.magerova
Reagovat
a.magerova
Tu to nepatřilo, takže jakože nic, jo ;-)
Reagovat
a.magerova
Tak jsem dokoukala ;-)
Na konci toho filmu tam lidé cvičí v parku tai chi.... musím se k němu taky časem vrátit, ale raději doma než veřejně :-))

A když počkáme do 1:27, tak to je přesně TO čili ta chvíle ten okamžik ta písnička, která před měsícem nastartovala mé nadšení pro celé toto písničkové....

P.S. City a "myšlenky" mi do toho vlítkly až později.... ;-)

https://www.youtube.com/watch?v=TspAItRn7aY
Reagovat
FulnekUltras
Píseň od Aničky je fakt nádherná... ;)

Na tchaj-či by se dala určitě najít spousta nerušených míst i takhle zvečera kolem Kačáku...nebo Mácháče, jehož výtok (3:32...) je opravdu impozantní... ;)

https://www.youtube.com/watch?v=4EBYtNonnOQ
Reagovat
a.magerova
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
a.magerova
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
a.magerova
Reagovat
FulnekUltras
Snad tam někde hluboko ve mě ještě něco zbylo... ;)

https://www.youtube.com/watch?v=nlTmszTBmEg
Reagovat
a.magerova
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
a.magerova
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
a.magerova
Reagovat
FulnekUltras
jedna z nejkrásnějších...a Angelo Michajlov, to je borec - kam se na něj hrabe Angela Merkel... ;)

https://www.youtube.com/watch?v=4WghhNmSco4
Reagovat
a.magerova
A to jsem Ti původně chtěla poslat toto, ale kvůli představitelce Zlatovlásky (Jorga Kotrbová), která účinkovala i s Karlem ve "Tvém" klipu, jsem svůj záměr přehodnotila..... takže jo Angelo je borec !!! :-))

https://www.youtube.com/watch?v=V-24WGleXa8
Reagovat
FulnekUltras
Taky kolikrát do poslední chvíle nevím, co odklepnu... ;)

https://www.youtube.com/watch?v=AEytB9V6eEw
Reagovat
a.magerova
Prapůvodně jsem chtěla poslat toto, jako reakci či odpověď či dokonce návod na text "proč se mi léta vyhýbá".... navíc to zpívá ta, jejíž hlas byl ve zpěvu propůjčen Zlatovlásce.... všechno se vším souvisí ;-)

A taky je to celkem k tenisovému tématu, Nadalovci by nemohli nic namítat :-))

https://www.youtube.com/watch?v=_sPaOhhFK8Q
Reagovat
FulnekUltras
A to ještě El Ritual nikdy nepřestupoval v Suchdole... ;)

https://www.youtube.com/watch?v=FlT9Ln-acDw
Reagovat
a.magerova
Tak toto je suprový sice mi neznámé, ale úžasné :-))

Já vždy šla po textech.... třeba písnička Jsi od Petra Rezka je moje velmi oblíbená už roky, ale teď jsem se do ní zaposlouchala v jiných souvislostech nebo spíše jsem na text koukla z jiného úhlu a našla tam věci či významy, které jsem tam dřív neviděla....

https://www.youtube.com/watch?v=bmooyLA0l2A

P.S. A Rafovi tak, prosím, neříkej ;-)
Jo a přemýšlím, jestli kdy já přestupovala v Suchdole.... Studénka je přece velký železniční uzel :-P
Reagovat
FulnekUltras
Nevím proč, ale právě ta nádražní budova v klipu Jsi mně Suchdol nápadně připomíná - to budou asi nějaké souvislosti... ;)

Tebou vybrané texty opravdu většinou sedí úplně přesně ;) - až jsem z toho místy voľaaký spotený ;) a musím si na sebe zas otevřít okno s ubíhající krajinou...

https://www.youtube.com/watch?v=QpeWxEV7358
Reagovat
a.magerova
No to máš celkem štěstí, že ač je už prosinec, tak venku ještě není ta pravá zima, tudíž nehrozí celkové prochladnutí či dokonce nějaké výrazné "zkracování" ;-)

https://www.youtube.com/watch?v=GZuYrYErTzs

Nádraží v klipu.... asi filmaři hodně hledali a vymýšleli, které prostředí pro natáčení vybrat, přesto... já se víc soustředila na akci těch dvou a dostala mě nejvíc práce rukou v závěru.... jooo to by i bylo na otevření okna ;-)
Reagovat
FulnekUltras
V tomhle jarním vzduchu Ti jde všechno sAmo... ;)

https://www.youtube.com/watch?v=rxumzh4igKk
Reagovat
a.magerova
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
a.magerova
Pomineme-li reál... ani zde ve virtuálu nemáme ustláno na růžích... v sobotu jsem si tak nějak pohrávala s textem Shakespeare..... a teď se mi to tu víc než hodí....
http://www.jpeg.cz/images/2015/12/01/6ptDb.gif

https://www.youtube.com/watch?v=0phB3UH8BGo
Reagovat
FulnekUltras
V bipolárním "rozumném" světě to člověka někdy vyloženě svádí podívat se na cokoliv ze dvou stran... ;)

https://www.youtube.com/watch?v=9GLAHcPZbsQ

https://www.youtube.com/watch?v=h64tgcg7LIg
Reagovat
FulnekUltras
Kdo rozumem si život řídí,
ať je květen nebo leden,
bez srdce nikdy nepocítí,
že je vlastně tupej kretén... ;)

https://www.youtube.com/watch?v=TxBBknd0i-8

https://www.youtube.com/watch?v=Ttj0Kd6BWQU
Reagovat
a.magerova
Reagovat
a.magerova
Jedna moje Láska zpívá píseň druhé mé Lásky.... takže Láska na druhou ;-)

https://www.youtube.com/watch?v=5_IY9jS6NrY

https://www.youtube.com/watch?v=OOEj5-SPvC8
Reagovat
FulnekUltras
Paní ředitelka taky není marná... ;)

https://www.youtube.com/watch?v=hfanHHLUaQI
Reagovat
a.magerova
A jestlipak Ty víš, že v tom filmu hrála Svěrákova sestra, vnučka i vnuk?
Reagovat
FulnekUltras
Tak to slyším poprvé. No ale když už rodinný film, tak se vším všudy, že jo...teď dlouho nezastavíme... ;)

https://www.youtube.com/watch?v=9__dSXSgqFQ
Reagovat
a.magerova
Vnuk - kluk v autobuse/u, který Svěráka pouští sednout, když se na to zaměříš, tak je tam opravdu velká podoba s taťkou Janem :-))

Vnučka - hraje žákyni Horáčkovou v počítačové učebně, která má cosi vyhodit do koše, když Svěrák přijde říct Macháčkovi, že zas vyždímal houbu :-))

Sestra - svědkyně nevěsty na svatbě Řezáče čili Landovského, je opravdu elegantní a celkem i dost vysoká ;-)

https://www.youtube.com/watch?v=aHQhgzvQIGo
Reagovat
FulnekUltras
Tak to si musím projet - díky za info...tenhle film je pro mě z těch novějších českých svou hloubkou docela unikátní... ;)

https://www.youtube.com/watch?v=F0xcCvxAKrk
Reagovat
a.magerova
Jo tak to vypadá skvěle ;-)

Akorát.... co je na hnědých očích špatného, že je museli skrýt za barevnými čočkami...... :-))

https://www.youtube.com/watch?v=wQu4ZrfJPZQ
Reagovat
a.magerova
Dík, kouknu až nebudu v časovém presu ;-)

https://www.youtube.com/watch?v=myudn3C1sl8
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
a.magerova
Super scéna.

A jestlipak Ty víš, že Láďa Smoljak po natočení tohoto filmu (režii měl Oldřich Lipský, scénář - Svěrák & Smoljak) šel po chodbě a potkal Sobotu a vynadal mu, že mu ten film úúúúplně zkazil, až dodatečně se ukázalo, že to tak nebylo :-))
Reagovat
FulnekUltras
Zrovna od Ládi to teda sedí... ;)))

https://www.youtube.com/watch?v=bqA9cl1qYNE
Reagovat
a.magerova
Reagovat
FulnekUltras
Když tady vidím Petra Čepka, vždycky si vzpomenu na jeho nezadržitelné a zároveň umně skryté odbourání smíchy po Svěrákově "nevinném" dotazu, kdy se budou točit dožínky. ;)))

...2:55...3:00...

https://www.youtube.com/watch?v=kT2xJ_6aA7U
Reagovat
a.magerova
Tady zas spěchali ze záběru Svěrák a Kolářová, protože jim bylo taky do smíchu mimo scénář ;-)

https://www.youtube.com/watch?v=vyX5YI7c7kQ
Reagovat
a.magerova
Reagovat
FulnekUltras
Takových šest, sedm let bych se válel - pak by se vidělo... ;)

https://www.youtube.com/watch?v=kdycBrdxyQ8

https://www.youtube.com/watch?v=OwgMVbxMjco
Reagovat
a.magerova
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
a.magerova
Henry Fielding:
"Láska se podobá všemu na světě, ale jí se nepodobá nic." ;-)

https://www.youtube.com/watch?v=gsCXwaaQipM
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
a.magerova
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
a.magerova
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xft1/v/t1.0-9/s720x720/11781719_138346879854512_4878960265648614859_n.jpg?oh=5876a99e9d8c0becfbfeb8ba1e507058&oe=571E4098
Reagovat
a.magerova
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
a.magerova
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
a.magerova
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
a.magerova
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
a.magerova
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
a.magerova
Reagovat
a.magerova
Reagovat
FulnekUltras
Věrka se na prázdninách u babičky ve Šlapanicích u Brna vždycky chvíli urvala ;) aspoň na kole - ovšem to bylo v létě, a zpátky pak bicykl většinou tlačila...;)...tak si v nejhorším trochu provětrám křídla...;)

https://www.youtube.com/watch?v=gL2EiRzV_cM
Reagovat
a.magerova
Doufám, že trefím vlákno, jak si představuju :-))

https://www.youtube.com/watch?v=M_BWhnQdH9Q

---------------------------
čili pod čarou ;-)

https://www.youtube.com/watch?v=e3rJomMeniA
Reagovat
a.magerova
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
a.magerova
https://www.youtube.com/watch?v=CLMHTWpZOdM

http://nd06.jxs.cz/499/737/747dd63907_102078418_o2.jpg
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
FulnekUltras
Když už jsme na Slavících a po dnešním dalším nezadržitelném ;) SD postupu LuLu, není snad od věci si připomenout, že před 40 lety ZS (málem) vyhrálo duo KoKo... ;)

https://www.youtube.com/watch?v=v2bvsB0G-9A

https://www.youtube.com/watch?v=WHOvOp08vcs

https://www.youtube.com/watch?v=skGb1tZDiCE

https://www.youtube.com/watch?v=XsuLLGW9XSg
Reagovat
a.magerova
Vítězství SD bych přála Duu MaMa, dostali mě ve 3. kole Jahodami mraženými, od té doby jim fandím.... Duo LuLu je moc fajn a mám je ráda a proto bych jim přála bronz.... zdůvodnění tak nějak podobné jako když se ptali kdysi Ládi Smoljaka, jestli by chtěl mít Zdeňka Svěráka za prezidenta republiky: "Ne nechtěl, protože ho mám moc rád a vím, že by si pak do něj kdekdo kopnul a nadával mu."
Takže bych zde i nějakou tu manipulaci s hlasy v neprospěch Lukáše uvítala, stejně jak to bylo s Duem KoKo a Járou Cimrmanem ;-)

https://www.youtube.com/watch?v=Gc-eVPo13DQ
Reagovat
FulnekUltras
Ještě štěstí, že na rozdíl od Járy nebo Franty, manažera dobrovolných bezdomovců, poctivého brněnského uhlařa https://www.youtube.com/watch?v=LpRi-VZGPnQ a údajně i syna lední medvědice https://www.youtube.com/embed/CbILj_CYqno , který však i přesto zůstal ve vodě alpského jezera Zeller See "kompletně tuhé", v případě České televize rozhodně žádná manipulace s realitou nehrozí... ;)

...podobně jako např. i ve Wimbledonu...
https://www.youtube.com/watch?v=24DRusBGqRk

...jen bych snad Rudu drobně opravil na - všichni NÁM Tě Petro závidí... ;)

Kontrolní otázka ;): se kterým vynikajicím tenistou na závěrečném banketu AEC už Petra ve snu dlouho tančí, ale v reálu se jí to zatím ještě nepoštěstilo?
Reagovat
a.magerova
O Petře vím, že..... miluje číslo 8.... takže její touhy se točí kolem mužů s tímhle magickým číslem v datu narození, pokud je takový muž zadaný a má i větší počet dětí, tak se omezí její touhy jen na tanec, v opačném případě dá Osudu šanci ;-)

8.8. - Roger Federer (vysněný tanec)
8.10. - Adam Pavlásek (první láska)
8.5. - Paire Benoit (tajný sen)
1988 - Radek Meidl (současná láska)
1978 - Radek Štěpánek (no tam víme, že uhnal on ji, ale i tak 8 má, bez ní by neměl žádnou šanci) :-))

https://www.youtube.com/watch?v=O7RPIgYTGs4
Reagovat
FulnekUltras
Pokud máš v datu narození osmičku (já to kromě času odeslání zachraňuju 85. dnem v roce ;)), můžeme Petru s Rogerem na parketu zatím bez omezení ;) aspoň zastoupit... ;)

https://www.youtube.com/watch?v=7vhZt_ASvN4
Reagovat
a.magerova
Ať se dívám jak se dívám, tak osmičku v mém datu nevidím.... aaaaale..... jsem dcerou muže, který se 8. narodil ;-)

Kdyby ses tak nehnal na svět, tak jsi mohl mít nejen osmičku v datu, ale i společně křepčit se Zdendou Svěrákem a Janem Ámosem :-)))

https://www.youtube.com/watch?v=qyeIi_yNKyU

https://www.youtube.com/watch?v=gtcy7FRqSto
Reagovat
FulnekUltras
Bomba je, že můj otec má den narození dokonce 8.8. ;)))

Jinak číslo sem tam, číslo tam, příště už si na čas dám... ;)

https://www.youtube.com/watch?v=uf3Yn7irgOM

https://www.youtube.com/watch?v=bv1NBJC8RAY
Reagovat
a.magerova
Tak sláva, záhada je rozluštěna.... máš vznešený původ !!! :-))

Přesto.... koukni jak jsou a i byli Svěráci sehraní.... Zdeněk měl hodně rád Jana Wericha, proto chtěl, aby se jeho syn jmenoval Jan..... no a syn Jan mu TO umocnil tím, že na svět přišel v den 60. narozenin Jana Wericha ;-)

Jj OSTRAVA !!!
Může za to pěkné co mě potkalo....
https://www.youtube.com/watch?v=AKKHe0sXck8
Reagovat
FulnekUltras
Jsi opět neuvěřitelně přesná... ;)

Vynález jsem nevymyslel dodnes,
za prknem se zdržel jen dva roky,
a pak zcela jiný přišel progres,
než v důchodu skončím k.o. groggy... ;)

https://www.youtube.com/watch?v=vDMqztXULuI
Reagovat
a.magerova
Jo tak přesnost ano, ale né časová..... však dobrá zpráva, kalhotám jsem na stopě ;-)

https://www.youtube.com/watch?v=lHJnuWME3hk

https://www.youtube.com/watch?v=yMCfEliBOII
Reagovat
FulnekUltras
https://www.youtube.com/watch?v=eVQ9nrTWHGM

A protože se držím známého verše skupiny ČokoVoko "ať nakryje mě Indiánů plné týpí, jejich šaman ví, jak škodlivé jsou slipy..." ;) , vypadá teď aktuální pohled ještě dál pod povrch ;) zhruba následovně:
(dějovou zápletku bych moc nepřeceňoval ;), hlavní důraz kladu samozřejmě na refrén ;))

https://www.youtube.com/watch?v=k-nX5ZFo-Mk
Reagovat
a.magerova
Ten děj je lákavý a celkem i... no.... samozřejmě je třeba zajistit absenci rušivého klíčem chrastivého elementu ;-)

https://www.youtube.com/watch?v=AD65AjxXoqE

https://www.youtube.com/watch?v=rEQ5yQaxK_A
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
a.magerova
Dnes tedy včera hráli v obchodě tuto (níže jmenovanou) písničku..... jsem si na Tebe hned vzpomněla a začla se usmívat.... dost lidí jsem tímto vyvedla z míry ;-)

https://www.youtube.com/watch?v=bAiolr49WiU
Reagovat
FulnekUltras
No to jsou ty nejlepší situace... ;)...dneska teda včera ;) mě v obchodě za pokladnou musel starý známý "ochranář v obleku" - moc se omlouval - zkontrolovat na pokyn náhodně se objevivšího drába z jeho vrchní inspekce...vánoce se blíží a každý případný záchyt z 10% ;) dobrý...taky jsem se při tom jen tak usmíval... ;)

https://www.youtube.com/watch?v=GGXNLu48h_M
Reagovat
a.magerova
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
a.magerova
Reagovat
a.magerova
Reagovat
FulnekUltras
Konečně i švestky (uniformované) měly právo na svých pár vteřin slávy... ;)

https://www.youtube.com/watch?v=kjJIt7FUhlk

https://www.youtube.com/watch?v=30MZYySDrIw

https://www.youtube.com/watch?v=LlkHDwfrRzo
Reagovat
FulnekUltras
Na vyhrávání nějakých zápasů tady ovšem máme jen Petru s Rogerem... ;)

https://www.youtube.com/watch?v=MzTJvvp8Fc0
Reagovat
a.magerova
ANO, to je přesně TA skutečná chvíle TA skutečná hodina, kterou jsem popisovala jinde VISovi ;-)

https://www.youtube.com/watch?v=Gvfz4W96gWY
Reagovat
FulnekUltras
a přestože jsme se (...2:45...) vlastně ještě ničehož nic neviděli... ;)

https://www.youtube.com/watch?v=2gswj6VKtO4
Reagovat
a.magerova
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
a.magerova
Reagovat
FulnekUltras
Jsem všechno co chceš,
můžu být pravda i lež,
a třeba i Fandina Kvěš,
tak se mnou do kina běž... ;)

https://www.youtube.com/watch?v=4CFYWjcd098
Reagovat
a.magerova
Jj, ta Tvá parta Montečí,
ta mi vůbec nesvědčí.
Byl-li bys Kapulet,
to by byl jiný let :-))

https://www.youtube.com/watch?v=Lgjcht2XFGc
Reagovat
FulnekUltras
Nic z toho, co lásku ubíjí,
ani žádná jiná zemská tíže
teď nezabrání Romeovi s Julií
letět ze Studénky do Paříže. ;)

https://www.youtube.com/watch?v=BA70QVA2pw4
Reagovat
a.magerova
Už vlakem ze Studénky do Mošnova,
bude má cesta s Tebou snová.... ;-)

https://www.youtube.com/watch?v=fLRw2BdG8A4&feature=youtu.be&t=1s
Reagovat
FulnekUltras
S Tebou čarovná je pro mě
třeba i cesta kolem Kačáku,
nenechme svá srdce skromně
vyzvánět tak sama na dálku... ;)

(niekedy lepší ako dáky komentár ...1:45...,
möže byť aj starý dobrý kominár... ;))

https://www.youtube.com/watch?v=-KlU9Vg1HlI
Reagovat
a.magerova
Sotva oči otevřela,
okamžitě vymýšlela,
vstříc dnešnímu sluníčku,
zpívejme si písničku,
Praha nebo Morava,
je to krásná představa.

https://www.youtube.com/watch?v=F3seX53-pNc
Reagovat
FulnekUltras
Jó představ, těch mám celou fůru,
a to jsem dnes nebyl v "karefůru"... ;)

https://www.youtube.com/watch?v=Lytg_FSX9kw

https://www.youtube.com/watch?v=MbxKWglFZ38
Reagovat
a.magerova
Reagovat
FulnekUltras
(u prvního videa lze mezi 0:11 a 0:22 přivřít oči... ;))

https://www.youtube.com/watch?v=_93K7_fFnYw

https://www.youtube.com/watch?v=VITY_Ct2hkA
Reagovat
a.magerova
Vašík mi nevadil.... až teda na tu amnestii (to ale platí na oba)....

https://www.youtube.com/watch?v=BJUVdOtLCfI
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
a.magerova
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
a.magerova
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
a.magerova
No.... mám ten pocit "nejsem ta, co strádá" ;-)

Mám to spíše takto a jsem za to vděčná.... :-))
https://www.youtube.com/watch?v=ttZ8ob3Iz_8#t
Reagovat
FulnekUltras
Tak to je jenom dobře - pokud vítr v zádech nepřesáhne povolenou hranici, za kterou se už rekordy neuznávají... ;)

Nechal jsem se asi až příliš inspirovat příběhem jedné ze dvou ;) mých už docela dávných spolustudentek... ;)

https://www.youtube.com/watch?v=Fyd5PBv6eYw
Reagovat
a.magerova
To už je u mě deformace (ale krásná)..... když slyším nějakou českou písničku, tak přemýšlím, zda-li by se mi nehodila.... ;-)

A tato, před chvílí dohraná, se mi hodí tady a teď a velmi !!!

Holka nebo kluk,
to je celkem fuk... :-))

https://www.youtube.com/watch?v=RCmp4rIeerI
Reagovat
FulnekUltras
No - směrem dozadu za to dám ruku do ohně...a směrem dopředu je vlastně krásné, že nevím(e) dne ani hodiny...

https://www.youtube.com/watch?v=YOFFIKEfuaY
Reagovat
a.magerova
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
a.magerova
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
a.magerova
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
a.magerova
Dneska říkáš ?!
No... díky konci roku vás bylo víc, takže který.... ;-)
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
a.magerova
Chvílemi mě děsí, že víš víc než je zdrávo....
https://www.youtube.com/watch?v=WrGrcDMxv98
Reagovat
FulnekUltras
Není to oboustranné? ;)

(...1:15...4:05...5:17...)

https://www.youtube.com/watch?v=a0Q6SWaCTp4
Reagovat
a.magerova
To je v pořádku..... ;-)
Už i tato písnička je i o mém životě, teda až na ten konec... :-))
Měls taky nějakou takovou platonickou nezapomenutelnou?

https://www.youtube.com/watch?v=hsyhfFdq5jY
Reagovat
FulnekUltras
No rozhodně - v první a druhé á jsme spolu ze školní jídelny do třídy nosili mlíko a rohlíky (to byly svačiny;))

https://www.youtube.com/watch?v=lTS09zYwank
Reagovat
a.magerova
Joo to byly časy.. ;-)
A pro mě bylo taky veledůležité, že jsem se vlezla do písničky (až teď jsem si spočítala, že je tam jen 23 jmen)

https://www.youtube.com/watch?v=cNwxECqWZUM
Reagovat
FulnekUltras
Tak na to si musím dát ještě čas... ;)

https://www.youtube.com/watch?v=yfG_zW50XBY
Reagovat
a.magerova
Reagovat
FulnekUltras
V podkolenkách prima štace... ;)

https://www.youtube.com/watch?v=vvcMrkNq3VA

ale hlavně inspirace... ;)

https://www.youtube.com/watch?v=X_98wcss_JM

bez jakékoliv konspirace... ;)

https://www.youtube.com/watch?v=iDFHV0eRIMw
Reagovat
a.magerova
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
a.magerova
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
a.magerova
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
a.magerova
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
a.magerova
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
a.magerova
Reagovat
FulnekUltras
...a dokud můžeme, tak klidně i mimo klaviaturu, zvlášť když tenhle život je pro nás opravdu asi poslední... ;)

https://www.youtube.com/watch?v=o7Og5VfPniQ
Reagovat
a.magerova
http://www.karaoketexty.cz/texty-pisni/deyl-david/primy-zasah-294129
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
a.magerova
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
a.magerova
https://www.youtube.com/watch?v=JzOC5K2sOgg

Byls odhalen ;-)
http://www.kdejsme.cz/prijmeni/Hrejsemnou/hustota/
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
a.magerova
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
a.magerova
Ten film mě dostal (i přes né zrovna oslnivé hodnocení na csfd.cz).... člověk si zpětně uvědomí, jaké krásy mu život nabízí i dal.... ;-)

https://www.youtube.com/watch?v=YKxc46QRX88&feature=youtu.be&t=16s
Reagovat
FulnekUltras
Tak nějak to určitě je...dneska se ale omlouvám, že u mě bez smajlíka...

https://www.youtube.com/watch?v=2srikLVDFso
Reagovat
a.magerova
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
a.magerova
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
a.magerova
Reagovat
FulnekUltras
Tak se trochu napijem, no...;) já teď hlavně od 1:10...

https://www.youtube.com/watch?v=LEYp8fSkKNU
Reagovat
a.magerova
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
a.magerova
Reagovat
FulnekUltras
Na rozdíl od reklam se už snad víc než jednou opakovat nebudu... ;)

https://www.youtube.com/watch?v=KUZZ0vfSw8o

Merci...za to, že...

https://www.youtube.com/watch?v=XfjjtOfdJhE
Reagovat
a.magerova
Opakování matka moudrosti... ;-)
https://www.youtube.com/watch?v=_s7Te8TnnJQ
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
a.magerova
Reagovat
FulnekUltras
Místo frází cítím nezadržitelný samospád... ;)

https://www.youtube.com/watch?v=cmDgxGOoHAQ
Reagovat
a.magerova
Reagovat
FulnekUltras
Tenhle Tvůj klip jsem měl v merku už několik týdnů... ;)

https://www.youtube.com/watch?v=6kfiF8aF_BQ

A vůbec nejlíp hořívají stodoly (mj. 0:50)... ;)

https://www.youtube.com/watch?v=Ri-7-MDUSjo
Reagovat
a.magerova
Reagovat
FulnekUltras
Když dovolíš, vidím to trochu jinak... (konec citátu z jisté "červené knihovny") ;)

Jsi první, kdo mě za poslední týden OPRAVDU UPŘÍMNĚ (a tohle myslím setsakra psychosomaticky vážně...) ROZESMÁL - prostě tím, jak dlouho už jsem měl ten klip s Laďkou v hlavě, skoro denně uvažujíc kde ho virtuálně (právě s Tebou však ne až tak docela;) použít, až najednou zcela nečekaně nastal v mém reálu den, od kterého - uznávám - jsem ti byl už několikrát nedobrovolně nevěrný...s jistýma černýma očima nad okrajem hygienické roušky, jejichž další doprovodné prvky sice vůbec neznám, ale vím, že v boji o PROSTÉ zachování i nadále ještě aspoň trochu smrtelné existence dvou spojitých osmiček mého života mi teď nezbývá, než se právě na ně bezvýhradně spolehnout. A to zatím od pondělní krize, kdy naděje byla možná desetiprocentní, až neuvěřitelně vychází. Tak mi ty možná mírně extrémní emoce s "burkou" prosím ještě aspoň pár dní toleruj...třeba pak bude se mnou zase rozumnější řeč... ;)

https://www.youtube.com/watch?v=WqvuAzB17ZM

Včerejší noviny hodí zítra do koše, ale čaj si spolu můžeme dát ještě mockrát... (konec mírně upraveného citátu z jisté "červené knihovny") ;)

https://www.youtube.com/watch?v=_W9B6XKKsM0
Reagovat
a.magerova
Prý že, "strpení se mnou měj",
tak to ode mne, hochu, nečekej.... :-P

Tvé sny harémové,
jsou pro mě informace nové,
při všech mých možnostech,
buď mě chceš nebo mě nech,
o nevěře ani neuvažuj,
toužíš-li býti můj,
jsem bestie žárlivá,
to by byla hra velmi ohnivá !!! ;-)

https://www.youtube.com/watch?v=SB0pFepg0Bw
Reagovat
a.magerova
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
a.magerova
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
a.magerova
http://kazdydenscitatem.cz/wp-content/uploads/2015/01/citaty-kazdy-clovek-ktereho-v-zivote-potkame.jpg

http://kazdydenscitatem.cz/wp-content/uploads/2014/10/cit%C3%A1ty-%C4%8Casto-to-nen%C3%AD-p%C3%ADse%C5%88-kter%C3%A1-v-tob%C4%9B-vyvol%C3%A1-emoce.jpg

http://kazdydenscitatem.cz/wp-content/uploads/2014/10/cit%C3%A1ty-Zm%C4%9Bny-nastanou-teprve-tehdy-kdy%C5%BE-ud%C4%9Bl%C3%A1me-n%C4%9Bco.jpg

https://www.youtube.com/watch?v=VUl8lX_Vufs
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
a.magerova
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
a.magerova
Byla jsem první .... ;-)
Reagovat
FulnekUltras
Já než to taky vymyslím... ;)
Reagovat
a.magerova
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
a.magerova
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
a.magerova
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
a.magerova
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
a.magerova
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
a.magerova
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
a.magerova
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
a.magerova
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
a.magerova
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
a.magerova
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
FulnekUltras
Nějak ošulit se dá SKORO všechno...

https://www.youtube.com/watch?v=TghGGqBUKEE

kromě snů, ze kterých se už nejde vzbudit...

https://www.youtube.com/watch?v=u86YZqccGmI
Reagovat
a.magerova
Škoda toho slova SKORO.... chtělo by to jím šetřit !!! ;-)
Ale budu se zatím držet čínského přísloví: "Je dobré pravdu znát a nahlas o ní zpívat, ale je lepší pravdu znát a zpívat o datlích."

https://www.youtube.com/watch?v=ClTnzcBCI-c

A je moc fajn, že já se v Ostravě z auta dostanu... :-))))
https://www.youtube.com/watch?v=1mlYwTcLJE0

https://www.youtube.com/watch?v=FQ-TsZbwsgE
Reagovat
FulnekUltras
Já v Ostravě třeba i z vlaku... ;)

I kdyby se mně tam nešťastnou náhodou zasekly zavřené dveře u kupé - před deseti lety osobně odzkoušeno, násilím urychleně vysazeno a odhozeno, okno nešlo stáhnout už vůbec... ;)

https://www.youtube.com/watch?v=VOxaOgW4wqA

Ale k věci...

https://www.youtube.com/watch?v=-gADJCsD9zg

https://www.youtube.com/watch?v=ezFxvZEB6pk
Reagovat
a.magerova
No tos mě dostal.... jsem až teď při archivaci zjistila, že jsem přehlídla jedno video a zrovna takový pěkný: Ringo u Milana o Karlovi, ono je nalepený k tomu od Šípa, takže proto.... teda dost, že některé souvislosti myšlenkově nechytám a ještě i toto :-/

https://www.youtube.com/watch?v=OmhT-igFhBc

https://www.youtube.com/watch?v=AvLAlVdmTmY

https://www.youtube.com/watch?v=pboReUe1s00
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
a.magerova
Njn.... aaale hlodá to hlodá.... jak je někde rovnice o více neznámých....

Takže anarchie: I když Božský je božský, přesto Láďovo pojetí mě zde víc rajcuje... i Eva dřív byla z mého pohledu poslouchatelnější.... ;-)
https://www.youtube.com/watch?v=H2Z5bNITmT4

https://www.youtube.com/watch?v=ZunHoCkxXUI
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
a.magerova
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
a.magerova
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
a.magerova
Mademoiselle Giselle - kdysi jsme si s kamarádkou vždy, když tu písničku hráli v rádiu, zapisovaly text (pro obsáhlou archivaci textů) a vím, že jsme nedokázaly rozšifrovat jedno slovo té písničky, takže dnes oprášila vzpomínky a koukla co se píše na netu a ejhle, historie se opakuje, ani tam to nevědí.... :-)))

Dnes si myslím, že tam má být "nedotknutelná a POTUTELNÁ"..... na netu je "nedotknutelná a PODNUTELNÁ"..... což je hezké, takové nové slovíčko, u kterého bych i věděla význam - "žena, která je pod nadvládou nutelly".... ;-)

http://www.karaoketexty.cz/texty-pisni/neckar-vaclav/mademoiselle-giselle-219951

Vašek zpívá Waldu - tohle ztvárnění jsem neznala, mám naposlouchaného Waldemara a nedám na tu písničku dopustit a velmi mě teď překvapilo, jak se mi Václavova verze líbí... ;-)

https://www.youtube.com/watch?v=dsAoqQm86Ls
Reagovat
FulnekUltras
A ještě k tomu v kombinaci s Angelem... k...a já už zase blbě vidím... ;)

https://www.youtube.com/watch?v=zr5_i5MS-h8
Reagovat
FulnekUltras
Jo kde jsou ty časy, kdy mi ke klidnému životu bohatě stačil očkovací průkaz... ;)

https://www.youtube.com/watch?v=boGJIAwHlzw
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
a.magerova
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
a.magerova
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
a.magerova
No.... nevím co se Ti nelíbí?!!!
To je přece záběr z československého nedokončeného velkofilmu Xena, hlavní role Marta Kubišová (na obrázku z roku 1968) .... v roce 1969 se už nenašly finanční prostředky, tak projekt stopli.... po revoluci scénář odkoupili Američané a natočili podle něj seriál.... ;-)

Na Tvém videu mi vadí to hnusno po 1:55, proto neprošlo přísným sítem mého výběru.... a proto musí z mé strany přijít..... :-P

https://www.youtube.com/watch?v=c6yMW9uQI4Y
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
FulnekUltras
A na spermiogram se radši ani nedívám, když oficiálně je prý už stejně po sezóně... ;)

https://www.youtube.com/watch?v=ETRuNwFeRjo
Reagovat
a.magerova
Reagovat
FulnekUltras
Krásné, mj. i ten dovětek k eR - a není potřeba ho nijak zesíleně hrrrčet... ;)

https://www.youtube.com/watch?v=JpHJrD-Zk9k

https://www.youtube.com/watch?v=m1avjDzxuRQ
Reagovat
a.magerova
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
a.magerova
Reagovat
FulnekUltras
Hlavně v davu vždycky udržet správný směr... ;)

...u prvního videa od 2:50...

https://www.youtube.com/watch?v=c2FGi9pvLW4

https://www.youtube.com/watch?v=6z7TVnPG_dg
Reagovat
a.magerova
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
a.magerova
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
a.magerova
Dnes to u mě vypadá na takový skotačivý den, na rozdíl od včerejška.... takže jsem za to Osudu velmi vděčná a snad hlavní aktér těmi dveřmi práskl jaksepatří... ;-)

https://www.youtube.com/watch?v=gvZ7JB69hNw
Reagovat
a.magerova
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
a.magerova
Reagovat
FulnekUltras
Na nekuřácké pěší zóně klid... ;)

https://www.youtube.com/watch?v=M87BKxv_9Ng
Reagovat
FulnekUltras
tak ještě něco útěchy pro holky čerstvě vyřazené... ;)

https://www.youtube.com/watch?v=TsPuVX2PjTs

https://www.youtube.com/watch?v=wBpQPAlKA1k
Reagovat
a.magerova
Reagovat
FulnekUltras
dát si párkrát za den nohy nahoru je skutečně zdravé... ;)

https://www.youtube.com/watch?v=jKkdkYk8Ba4

https://www.youtube.com/watch?v=9tLFvqipn98
Reagovat
a.magerova
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
a.magerova
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
a.magerova
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
a.magerova
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
a.magerova
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
a.magerova
http://www.pronaladu.cz/wp-content/uploads/2016/01/517-blizke-zdrave.jpg

https://www.youtube.com/watch?v=9rm5wSD67ts
Reagovat
FulnekUltras
Nějaký ten pevný bod člověk hledá pořád - a je to sakra relativní. Jak říkal Jirka Sovák: "V mládí furt někde skáčeme a lítáme, ale postupem času si chtě nechtě víc a víc sedáme - nejdřív jen tak na kousek, aby se neřeklo, potom už hledáme, aby to mělo taky opěradlo, až si nakonec už jenom chceme sáhnout do kapsy pro kapesník, furt při tom vzadu zavazí nějaký prkno a teprve nám docvakne, že ležíme v rakvi..." ;)

https://www.youtube.com/watch?v=o7Og5VfPniQ
Reagovat
a.magerova
http://www.jpeg.cz/images/2016/02/04/6omi.png

http://img1.gbpicsonline.com/gb/64c/003.gif

https://www.youtube.com/watch?v=SnhETvgCpK4
Reagovat
a.magerova
Konečně už vím, co znamená to VlS čili VLS nikoli ViS, které bylo u zrodu toho NĚČEHO.... Velké Lásky souznění ;-)

Tak prý dnes je to 245 let od narození... no Frajer :-))
https://www.youtube.com/watch?v=_4IRMYuE1hI
Reagovat
a.magerova
Teď - pondělí 0:41 !!!
Je to přesně 4 týdny...... je celkem zvláštní, že za celou dobu nám do toho nikdo nevlezl.... žádná písnička se od té chvíle neopakovala, což je celkem logisticky náročné, prostě jsme dobří :-))

Za mě: "Opravdu nádherný čas !!!"
Reagovat
FulnekUltras
Našim očím zůstává dlouho skryto,
byť tolik "vizuální" jsme chlapíci,
i to, co žena nikdy nedá inkognito,
včetně čtvrtky másla vpředu v lednici... ;)))

Píseň by teď sedla nejlíp zjevně,
právě ta o kus výše časochvalná ;)))
držme se však naší logistiky pevně -
a zavítejme radši na hrad Karla... ;)

https://www.youtube.com/watch?v=z08dlWqMvoY
Reagovat
a.magerova
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
a.magerova
Tak si představ, že už nám jedno (doufám že jen jedno) video vymazali..... :-/
Naštěstí né zrovna velká ztráta to je.... i když varování pro budoucnost.... budu si muset ta videa stáhnout do PC na časy budoucí.... jakože vzpomínky zůstanou ;-)
Jsem si průběžně dělala archiv odkazů a na variantu mazání jsem myslela jen v případě TP nikoli YouTube.... prostě furt se člověk učí :-))

https://www.youtube.com/watch?v=GfYEXFhNzlk
Je to Heidi - Když se načančám

https://www.youtube.com/watch?v=B643xRQOQP4
Reagovat
FulnekUltras
Taky mě vždycky pěkně nadzvednou tyhle "korektní" dodatky o nahotě... zda se může ukázat jen žlábek na vrcholu umělcových hýždí nebo i celé hýždě... či zda je použití dabléra na zadek nutno konzultovat s umělcem... Mel Gibson aspoň používá svoji... ;) ...v červené knihovně lze někdy až neuvěřitelně najít opravdu Fšecko ;)... a TP je pro mě jednou z posledních oáz nejenom netové svobody... ;)

https://www.youtube.com/watch?v=sTqOT0l4NpY

https://www.youtube.com/watch?v=KjWCALTEqWo

https://www.youtube.com/watch?v=GzeHZ2ahfQg
Reagovat
a.magerova
Jj Mel.... ten nejen, že ví Po čem ženy touží, ale má i Statečné srdce... prostě samé rajcovní přednosti ;-)

Mi došlo, že vlastně ztráta to přinejmenšímm byla pro Tebe, protože v tom videu byla Demi nahoře bez a bylo to i pěkné, tak nechápu, proč to někdo měl potřebu nahlásit a poté vymazat.... :-/

A taky..... včera kouknem spolu na film a hned na druhý den přijde vhod jeho hláška k nastalé situaci.... pěkná náhoda... :-))

https://www.youtube.com/watch?v=FnzACjWtkl8
Reagovat
FulnekUltras
Kdo se bojí, .... v síni... ;)))

https://www.youtube.com/watch?v=4NP3vjPlKp0

ale potom... ;)

https://www.youtube.com/watch?v=69BXmq0m0C4

https://www.youtube.com/watch?v=77DQo86AaXU

https://www.youtube.com/watch?v=_WXgrL1mtkc

S těmihle nahlašovači ;) byly potíže vždycky... ;) ...i když za mě teda Demi < Heidi < ještě kousek výš upřesňuju ;)

A kdyby něco, tak Horáček už po tom svém tenisovém úrazu taky hůř vidí... ;)

https://www.youtube.com/watch?v=dwU5vRyQzX8

https://www.youtube.com/watch?v=kctsXMaYltw

https://www.youtube.com/watch?v=kZpuZsKMYXY
Reagovat
a.magerova
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
a.magerova
OK, oprava z 24.12.2015 02:23 jako reakce na video z 11.12.2015 01:19... takže vše uceleno do kompletu zde.... ;-)

https://www.youtube.com/watch?v=m3xqk6wk3Nw

http://nd06.jxs.cz/347/116/4d1c9b5f79_102164940_o2.png
Reagovat
FulnekUltras
Díky za přání...někdy se do archivu podívám a nebudu tomu věřit... ;)
Reagovat
a.magerova
Tak to by byla velká škoda, kdybychom neměli zarchivované i toto video.... ;-)

https://www.youtube.com/watch?v=UYLoBAFov14
Reagovat
FulnekUltras
Na sněhu naštěstí až tolik nezáleží... ;)

https://www.youtube.com/watch?v=TT70l5qUJ54
Reagovat
a.magerova
Tak jsem si dokončila archivaci a zde výsledek - 4 videa smazaná...

CIMRMANI - ŠVESTKA - ukázka - NEDOSTUPNÉ - AUTORSKÁ PRÁVA
https://www.youtube.com/watch?v=udLL0obyDz4&feature=youtu.be&t=1h26m38s

Zde nevím co jsem Ti poslala - NEDOSTUPNÉ - UŽIVATEL ZRUŠIL ÚČET
https://www.youtube.com/watch?v=myudn3C1sl8

HEIDI - KDYŽ SE NAČANČÁM - NEDOSTUPNÉ - NAHOTA
https://www.youtube.com/watch?v=GfYEXFhNzlk

WYKRENT - SLUNEČNICE - NEDOSTUPNÉ - UŽIVATEL ODSTRANIL VIDEO
https://www.youtube.com/watch?v=rtkeUG630lg
Reagovat
FulnekUltras
Jarka umíme "nahradit" okamžitě nejmíň dvojnásob... ;)

https://www.youtube.com/watch?v=bg0juHBCB6U

https://www.youtube.com/watch?v=7j0LbHWdaqc
Reagovat
a.magerova
https://www.youtube.com/watch?v=7j0LbHWdaqc&feature=youtu.be&t=1m11s

http://img.mimishop.cz/h/ms/358/0/0820/a2432525.jpg
Reagovat
FulnekUltras
Z hračky bývaj' někdy plačky... ;)

(tu scénku s ocelovým škrticím kroužkem z německé komedie za boha nemůžu najít...;))
Reagovat
a.magerova
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
a.magerova
Reagovat
FulnekUltras
Svou roli v bezprostřední i střednědobé budoucnosti pořád ještě přesně neznám...přestože ještě předevčírem vyhlížela celkem jednoznačně...

https://www.youtube.com/watch?v=NrIMH9jBDwY
Reagovat
a.magerova
Jakože kruh se uzavře a ten co nás dal dohromady, nás teď rozdělí ?!
Jo tak to se bude ten film Američanům dobře natáčet... ;-)

https://www.youtube.com/watch?v=0g4lwXcB1G4
Reagovat
FulnekUltras
Zapomněl jsem u té své role výše připsat jedno, vlastně dvě dost důležitá slova - v reálu...

https://www.youtube.com/watch?v=HHIZjkN2lh0

https://www.youtube.com/watch?v=ti3_kwY-O6w
Reagovat
a.magerova
Reagovat
FulnekUltras
bez slevy i telefonu...max. se skypem... ;)

https://www.youtube.com/watch?v=htz7pKjbf1s
Reagovat
a.magerova
Teď v lednu bez slevy ?!!! Kde žiješ člověče... :-P

https://www.youtube.com/watch?v=-6hQJe_U05E
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
a.magerova
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
a.magerova
Reagovat
FulnekUltras
je to vážně blízko, no... ;)

https://www.youtube.com/watch?v=mNcGTVdcBhE
Reagovat
a.magerova
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
a.magerova
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
a.magerova
Reagovat
FulnekUltras
Přímou čáru na kardiografu si už fakt nemůžu dovolit... ;)

https://www.youtube.com/watch?v=4EPSjW6YQvM
Reagovat
a.magerova
A tak.... někdy je přímá "cesta" lepší než cokoli jiného...
https://youtu.be/yWNoknMMkOk?t=7s
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
a.magerova
https://www.youtube.com/watch?v=uZwEObhHk8M

https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/l/t1.0-9/12289679_148250648864135_4723636662455655968_n.jpg?oh=c6e43a26493f442b39f197ac8771d9c9&oe=57485741
Reagovat
FulnekUltras
Na plíny už (bohužel?) nedojde...

https://www.youtube.com/watch?v=bWQzR40hiXA

a na harém (doufám) taky ne...

https://www.youtube.com/watch?v=0aAyxxNHiss
Reagovat
a.magerova
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t31.0-8/12466307_169830726706127_1247503384090868617_o.jpg

https://www.youtube.com/watch?v=WpiGIYMvG8E
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
a.magerova
http://kazdydenscitatem.cz/wp-content/uploads/2014/03/cit%C3%A1ty-Pokud-nem%C5%AF%C5%BEete-b%C3%BDt-tu%C5%BEkou-kter%C3%A1-nap%C3%AD%C5%A1e1.jpg

https://www.youtube.com/watch?v=4NEFZNHXdVQ
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
a.magerova
Reagovat
FulnekUltras
Proč ale procházet nebo projíždět - natožpak pyšně -, když se dá kdykoliv přibrzdit nebo rovnou zastavit... ;)

https://www.youtube.com/watch?v=I0NXYbceRmI
Reagovat
a.magerova
No.... třeba jsi (níže)... takže zastavení hrozí kde tu... :-))
http://www.kdejsme.cz/prijmeni/R%C3%A1dsetoulal/hustota/

Ale i já mám své mouchy...
https://www.youtube.com/watch?v=mIaLHZVIvkQ

https://www.youtube.com/watch?v=3xL-eNVC5lY
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
a.magerova
A tak jsou i takovéto.... teda já mezi ně nepatřím (bohudík nebo bohužel?)... ;-)
https://www.youtube.com/watch?v=yxanrM-J1Mg

https://www.youtube.com/watch?v=-bIoE_1wk2w
Reagovat
FulnekUltras
Ono taky někdy záleží na náladě ;), ale v globálu souhlasím... ;)

https://www.youtube.com/watch?v=PmMsqhxyi-E

https://www.youtube.com/watch?v=upXqSd3_tsY
Reagovat
a.magerova
Ano muži sluší sólo, ale jen dočasně..... i stará panna či rozvedený chlap je lepší než starý mládenec, tomu prostě kus NĚČEHO životního chybí.... :-P

https://www.youtube.com/watch?v=A_HOEJ8S3jA

Umíš zde vidět víc než jen barevnou čmáranici? ;-)
http://nd03.jxs.cz/917/632/aa09d17353_65878520_o2.jpg
Reagovat
FulnekUltras
Že by to bylo NĚCO velmi důležitého? ;)

...ale přiznávám, že jsem fixloval... ;)

https://www.youtube.com/watch?v=sfAtR11OEQo
Reagovat
a.magerova
Jj převelmi důležitého.... ;-)

https://www.youtube.com/watch?v=XRYt_R0FnWI
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
a.magerova
Toto je taky celkem dobré zpracování i když.... s mými úpravami...
- deset bodů Osudových vět
- a můžeš stát v přírodě, kam ráda zajdu
- cizí postele mi celkem nevadí, nahradila bych text "do cizích prde.lí"

https://www.youtube.com/watch?v=jUIPnXj_2xM
Reagovat
FulnekUltras
Tak Gábina to měla v Marečkovi pod kontrolou už dávno... ;)

...1:02...

https://www.youtube.com/watch?v=khIazWsKcnM

https://www.youtube.com/watch?v=0S9fYBxlo0Y
Reagovat
a.magerova
Reagovat
FulnekUltras
Proč už tohle dneska nikdo nenatočí, i kdyby se rozkrájel...já si teď tak trochu připadám, že krájím cibuli...

https://www.youtube.com/watch?v=07Z7smbppfU
Reagovat
a.magerova
No.... třeba se točí, jen o nich nevíme.... nebo taky tím, že už nechodíme do kin tak, jako kdysi..... nebo jsme náročnější nebo odmítáme novoty.... dnešní Ruská zmrzlina už mi taky nechutná jako dřív, přemýšlím je-li to tím, že změnili složení nebo tím, že jsem za ty roky našla lepší např. Magnum... ;-)

https://www.youtube.com/watch?v=CF85qs452vg

https://www.youtube.com/watch?v=wpiby_qrUUM

https://www.youtube.com/watch?v=4MK_vNkiPRk

https://www.youtube.com/watch?v=Yb3A-jhqb6E
Reagovat
FulnekUltras
Jo Kája, ten je nadčasový... ;)

...stejně jako třeba "antiislamistické" instruktážní video na rozporcování vánočního kapra, což byla zatím poslední jakž takž stravitelná audiovizuální laskomina, kterou jsem z veřejného zdroje ochutnal...

https://www.youtube.com/watch?v=4eJTWS8yZQo

https://www.youtube.com/watch?v=vziw8OFlUIc

https://www.youtube.com/watch?v=hl9vHNLZXvA

ty intimně vztahové věci níže lze bez újmy na smyslu výpovědi zcela vynechat... ;)

https://www.youtube.com/watch?v=81NWZV0lGWE
Reagovat
a.magerova
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
a.magerova
Mám doma ajťáka, takže nemusím na tato instruktážní videa (díkybohu) čučet nebo nedejbože se podle nich učit... :-P

Koukni na datum vložení tohoto videa (ale ryyychle!!!).... ;-)

https://www.youtube.com/watch?v=yLTjQwqjdy0
Reagovat
FulnekUltras
Tak tady šlo jen o ilustraci - neboť není nad výuku samouku, že...

Však kdo chce lásku prožít, musí i DNES cos' vložit... ;)

https://www.youtube.com/watch?v=3k2NWbhTAKI
Reagovat
a.magerova
Jj... návody.... to není nic pro mě.... metoda POKUS-OMYL... a důležité je, nezapisovat si poznatky, aby příště člověk opět tápal a bádal.... :-)))

https://www.youtube.com/watch?v=4R16FsgLRlg
Reagovat
FulnekUltras
Nejdůležitější je nakonec stejně výsledek... ;)

http://www.icmjh.cz/soubor/11744907-828215617294387-1916190745-n-mp4/
Reagovat
a.magerova
I jsem se zprvu lekla.... ;-)
Reagovat
FulnekUltras
Mě to dnes napoprvé zas totálně rozkňučelo... ;)
Reagovat
a.magerova
Reagovat
a.magerova
Reagovat
a.magerova
Reagovat
FulnekUltras
přesněji

11744907_828215617294387_1916190745_n.mp4
Reagovat
a.magerova
Jen tak..... ;-)

http://www.pronaladu.cz/wp-content/uploads/2015/11/476-nahodz-duvod-332x205.jpg

http://www.pronaladu.cz/wp-content/uploads/2015/11/491-prijde-clovek-332x205.jpg

http://www.pronaladu.cz/wp-content/uploads/2015/11/484-veci-zmenit-332x205.jpg

http://www.pronaladu.cz/wp-content/uploads/2015/10/306-miliony-dorog-332x205.jpg

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/4c/04/8a/4c048a82a15cd88ef623c7a8933c8926.jpg
Reagovat
FulnekUltras
Nic na světě není úplná náhoda, víceméně všechno podstatné je tady předem nalajnováno a zásadně se nedá změnit, takže se tím opravdu nemusíme trápit - jen je potřeba se s tím vyrovnat...

Přičemž na nějakém tom rodu - m, ž apod. ;) - už ani tolik nesejde...

https://www.youtube.com/watch?v=pjLu5RfdL04

...stejně jako na dialektu, velikosti nebo příjmení... ;)

https://www.youtube.com/watch?v=VwOL8Wy_-o0
Reagovat
a.magerova
Reagovat
FulnekUltras
No doufám, že se příštího i přespříštího expa stojící dožiju... ;) ...když už to má být oboje na Východě... ;)

https://www.youtube.com/watch?v=CvZxVubqERk

https://www.youtube.com/watch?v=jkfPD1GvV1U
Reagovat
a.magerova
Prý že František Dobrota.... no.... nevím.... třeba František Peterka ZDE:

https://www.youtube.com/watch?v=QDZ191K53dw

https://www.youtube.com/watch?v=MfiV6Ft_i5E

Iva je v reálu o 19 let mladší než František, to mi v těch filmech nikdy nepřišlo, že je mezi nimi takový věkový rozdíl....

https://www.youtube.com/watch?v=-CXr9sef-to
Reagovat
FulnekUltras
Udržovaný základ z mládí holt dělá hodně... ;)

https://www.youtube.com/watch?v=2ia_oH5U-kU
Reagovat
a.magerova
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
a.magerova
Na lokalitě nelpím.... ;-)

https://www.youtube.com/watch?v=sjRfBVYMShs
Reagovat
FulnekUltras
Nelpíš, ale stejně jsi zase až děsivě uprostřed... ;)

https://www.youtube.com/watch?v=Ka4tPUdCwZ0
Reagovat
a.magerova
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
a.magerova
https://www.stream.cz/uservideo-597881/598766-hana-horecka-laska-na-chodniku
Reagovat
FulnekUltras
Tak jen doufám, že nám dnes v Austrálii neuškodí thajská masáž... ;)

https://www.youtube.com/watch?v=UJCc34s-H80

...když už tedy na té lokalitě nezáleží...

https://www.youtube.com/watch?v=NQYxbSZel08

https://www.youtube.com/watch?v=uFaA4OTdAfo
Reagovat
a.magerova
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
a.magerova
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
a.magerova
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
FulnekUltras
;)))

Někdy můžu koně schovat... ;)

https://www.youtube.com/watch?v=XdeYPORDy80

https://www.youtube.com/watch?v=yFLgY9PiJMA

https://www.youtube.com/watch?v=YKC1Bg-t4Gc

a ráno vzhůru k pohoří,
co se však nedá pokořit...

https://www.youtube.com/watch?v=5W5ve-MUOQk

pocit může snadno pomýlit,
že jen obavy lze rozptýlit...
které člověk těžko uchopí
- přátelé žehu pochopí... ;)

https://www.youtube.com/watch?v=qrEj7OrAX2A
Reagovat
a.magerova
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
a.magerova
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
a.magerova
https://www.youtube.com/watch?v=LcOuHu0n87U&feature=youtu.be&t=10s

http://www.davno-dospeli.estranky.cz/img/picture/82/laska4.gif
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
a.magerova
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
a.magerova
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
a.magerova
Reagovat
George_Renel
Nakonec jediným tenistou, který na něj měl trochu hru byl Berdych.
Finále mě zklamalo.
Reagovat
smazaný uživatel
+1 :-)
Reagovat
spaniel
Senilita?
Reagovat
George_Renel
Chlape, ty asi nebudeš úplně normální, že?
Reagovat
spaniel
Ja? Roger ho letos 3x porazil a ve dvou. Dokonce par dnu dozadu, na tomto turnaji. Berdych ho neporazil od doby kamenne a set neuhral od doby bronzove a ty napises, ze jediny mel na nej hru? Kdo neni normalni?
Reagovat
FulnekUltras
Hra není set ani match - v tomhle Jirkovi rozumím. Ještě kdyby tak ten Béda tu svou hru uměl dotahovat vždycky až do konce...
Reagovat
spaniel
Berdych na nej hru nema.
Reagovat
FulnekUltras
S Valverdem ještě uvidíme... ;)
Reagovat
George_Renel
Ty máš jeden velký problém.
Jemně ho nazvu - chápání.
Jinak se totiž to "já o voze, ty o koze" nedá slušně pojmenovat.
Reagovat
spaniel
Tak mne to vysvetli. Jediny kdo na nej mel hru byl Berdych. Co se na tom da nechapat?
Reagovat
Nola
Nole gladiator, sezona snov zakoncena stylovo
slava vitazom, cest porazenym
uroven ma trochu sklamala, obaja velmi nervozni, Fedex obzvlast
Reagovat
Nola
este dodam, ze tomassino to tusil, Andymu zabezpecil 2. miesto na rankingu, tome pogratulovat
Reagovat
Tornes
Za mě velké zklamání z Rogerova výkonu. Forehand byl mimo, podání hlavně v prvním setu špatný. Co už, tak zas někdy příště :D

Gratulace Nolemu, jedna z nejlepších sezon historie.
Reagovat
Romario
Nole si s Rogerem pohrál jak o velký kocůr s malou myškou. Skvělý paráda.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak cau v lednu. :((
Reagovat
kada.tom
Krásné zakončení, opravdu, děkujeme pěkně :-))
Reagovat
dadaft
gratulace Djokerovi.

čekal jsem však lepší zápas.
Reagovat
Kozoroh
Gratulace No1e, si pašák!!!!
Reagovat
Frick
Proč se kur.wa nehraje na tři sety aspoň to finále?
Reagovat
a.magerova
I když Nole si zasloužil vyhrát.
Reagovat
kada.tom
Reagovat
Kozoroh
Zlatá tečka za letošní veleúspěšnou sezónou. Mám velkou radost, že se Noldovi povedlo jako prvnímu vyhrát TM 4x po sobě, čímž předčil Nastaseho a Lendlovy šňůry výher. Celkově popáté triumfoval, vyrovnal tak Lendla se Samprasem a ve finále TM má skvělou bilanci 5 výher - 0 proher.
Dnešní finále nemělo kvality jejich finálového střetu z roku 2012. Fedex se sice v 2. setu zvedal, ale závěr zápasu potopil. No1e hrál dobře, ale řekl bych, že lepší výkon podal včera proti Nadalovi. Ode dneška má se svými dvěma největšími rivaly vyrovnanou bilanci - 23:23 a 22:22.
Reagovat
Kozoroh
Oj, to mělo být nahoře...
Reagovat
Romario
Noooooleeeeeeeeeeeee Joooooooooo
Reagovat
Cico93
Kriste ta DF.-((
Reagovat
smazaný uživatel
A je to v pr... :(
Reagovat
miledus
škoda no ale co se dá dělat
Reagovat
kada.tom
jochochó :-) a ještě jeden míček :-)
Reagovat
kada.tom
:)
Reagovat
babolat.cz
když to vydrží do tiebreaku, mohlo by to vyjít
Reagovat
spaniel
Mohlo by...
Reagovat
kada.tom
a teď by to chtělo masivně zaútočit a umlčet londýnské ovce :-)
Reagovat
spaniel
Tak té lajnové bych to odpustil.
Reagovat
Cico93
.-)
Reagovat
smazaný uživatel
Neskutečný, musíš mi tohle dělat?
Reagovat
smazaný uživatel
teď teprve intergalaktickej servis a gem celkově, to si ze mě děláš už... :D doprčic a tlačte ho tam všichni, ještě není konec
Reagovat
Lina
Tlačila jsem Djokovičovi míčky do autů a sítě. Smůla.
Reagovat
steve79
Ten backhand mu dnes nejde...
Reagovat
spaniel
Psycho vymena
Reagovat
Cico93
konečne dajaké vzrušo
Reagovat
pockerface
No a pak to při další výměně tak blbě zkazí. A Roger si z toho může ukroutit hlavu, že mu to dneska nejde, tak jak by chtěl.
Reagovat
smazaný uživatel
člověk by řekl, že ho to nakopne a on se místo toho vyhází, to nejde takhle :((
Reagovat
Mayo
a bude ešte horšie teraz brejk a hotovo
Reagovat
smazaný uživatel
dík Mayo :(
Reagovat
smazaný uživatel
Tvle, a je to tady, že by zlomový okamžik? Tak to byla TOP TOP TOP výměna a vítězná pro Rogera :)))
Reagovat
pockerface
Tak teď to byla krásná výměna. Jen takových víc i s tím dobrým koncem pro Rogera.
Reagovat
panzer.dragon
roger to v sobě má, chce to jen trošku souběh událostí aby djokovi sebral podání a chytne se
Reagovat
smazaný uživatel
Come on, už se aspoň trošku hecuje, ještě pořád drží krok, třeba ta příležitost přijde :) Let's go, Roger, let's go, nevzdávej to! :))
Reagovat
babolat.cz
to ho nikdo nedokáže breaknout?
Reagovat
spaniel
Roger ho brejkl v prvnim zapase tusim 4x.
Reagovat
spaniel
Ten forehand za stavu 30:15, co dal Roger do outu, by kdysi v zivote neminul.
Reagovat
Tornes
A to bych zas netvrdil, jednotlivý údery se kazí vždycky - ale celkově tam těch chyb dneska bylo neuvěřitelné moc.
Reagovat
spaniel
Nene, takovy forehand byla u nej tutovka.
Reagovat
mahycek
Ale, ještě není konec, něco mi říká, že nemůže být za 15 minut hotovo.
Reagovat
pockerface
Druhý set už je už od obou lepší. Ale přece jen tomu pořád něco chybí.
Reagovat
pockerface
No, už trošku Roger začíná zahrávat super údery. Chtělo by, aby mu hlavně chodilo 1.podání a ono to půjde.
Reagovat
pockerface
Jakmile se Rogerovi podaří prolomit Novakovo podání, tak to ještě otočí. Já tomu věřím :-), nabere sebevědomí a začne útočit, bude tam dělat jeden SABR za druhým a Boris z toho zešediví.
Reagovat
Mayo
len aby to nebolo ako na USO, že milión brejkbolov a nič z toho
Reagovat
smazaný uživatel
Moc chyb ze strany Rogera, snad Balkance zlomi
Reagovat
miledus
a bude bez nehtů
Reagovat
miledus
dneska by se to mohlo změnit, kdo vyhraje první set, ten prohraje. Co?
Reagovat
Kozoroh
Proti No1emu dokázal Fedex otočit duel z 0:1 na sety jen jednou a zatím to nevypadá, že se to má dnes stát znovu.
Reagovat
smazaný uživatel
Teraz si to zakríkol..Uvidis :)..

Tak snad sa do buducna poucis..
Reagovat
Kozoroh
Jejku Forehand, ta tvoje pověrčivost... :-P
Reagovat
miledus
ale mohlo by se to zlomit,já jsem jednoznačně pro
Reagovat
Kozoroh
Ještě JEDEN No1e!!! :-)
Reagovat
Marduch
V posledních dvou gamech uz vidím u Noleho ten spravnef uvolnenwj grif při uderech, na rozdíl od Roga. Tohle bude těžký Rogere, aby za 20 minut nebylo hotovo..
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nic, otočka je mission impossible, musí zlepšit servis a celkově hrát aktivněji, moc se mě to nelíbí :(
Reagovat
Romario
Zatím si myslím že Nole hraje to co potřebuje. Roger na to nemá jak herně tak hlavou.
Reagovat
spaniel
LOL
Reagovat
Roger_Federer
:):), hetrici vsech zemi sem.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty jsi se asi narodil v Udoli dutych hlav
Reagovat
Kozoroh
No1e hraje dobře, ale Roger se v druhé sadě zvedl, Nolda to bude mít ještě těžké...
Reagovat
Lina
Všechno špatně :(
Reagovat
steve79
Zatim prumerny tenis. Roger kupi hodne chyb, ale djoko taky dnes nic moc.
Reagovat
smazaný uživatel
VlS s takovou stihne Superstar. :(
Reagovat
Romario
Skvělý Nole 1 set je v kapse.
Reagovat
kada.tom
Novak pěkně. Nepolevit a ještě uhrát jeden set :-)
Reagovat
spaniel
Jak hrali Bryani, panici?
Reagovat
Cico93
Keď prehrajú jeho idoly, tak sa tu nikdy neukáže.
Reagovat
spaniel
To zaleze do sklepa a cpe se jak otesánek.
Reagovat
Cico93
:D
Reagovat
kada.tom
:-D :-D :-D :-D :-D
ach ta frustrace ... no jo, ta vaše arogantní modla prohrává :-))
Reagovat
Roger_Federer
Lepsi mit prohravaji arogantni modlu, nez fandit proti, nemit vlastni znalosti a zkusenosti a doma dlachnit a prznit akorad nafukovaci panu.:)
Reagovat
kada.tom
krásné uznání toho, že ta vaše švýcarská modla je arogantní :-))
Reagovat
Roger_Federer
A "tvoja" sedi vedle tebe , hejtujete spolem jo?:)
Reagovat
Lina
Jak víš? Pomáháš u nich v domácnosti? :))
Reagovat
a.magerova
Reagovat
smazaný uživatel
Mě to přijde, že Roger nepřišel s žádnou konkrétní taktikou, i něco takovýho říkal v předzápasovém rozhovoru, že bude hrát to co vždycky a uvidí, to je risk jako nechci říct co, aby to neprokaučoval :(
Reagovat
pockerface
Roger a Novak mi přijdou oba dost unavení. Ta razance úderů není od obou taková jaká se očekávala. Zatím je to takové ospalé, ale snad se hoši brzy dají do provozní teploty, zpřesní údery a bude to fajnové.
Reagovat
smazaný uživatel
oni se rozjedou, začátky jsou někdy ospalé, divíš se jim, že už toho mají dost? ;)
Reagovat
pockerface
Nedivím, ale Roger by mohl ještě někde vyždímat zbytky sil, když je to jeho poslední soutěžní zápas sezony. Ale nám se to od PC hezky píše.
Reagovat
smazaný uživatel
Skor zviazaní ako unavení...Tento stav by mal vyhovovať Rogerovi, Nole sa z BH neuveritelne vyhadzuje, je vidieť, že na rozdiel od SF nevie presne čo má hrať...Na haluz mu aj táto neistota stačila na prvý set..
Reagovat
Roger_Federer
Souhlasim, ve "velkych" zapasech je letos Roger proti Novakovi svazany az hruza..
Jak jde o finale mensich turnaju, nema problem.
Reagovat
babolat.cz
být rogerem, vezmu si medical time a oholil bych se. Rozhodil bych Nola a bylo by vítězství.
Reagovat
spaniel
Murraymu podobny trik nevysel.
Reagovat
smazaný uživatel
koho si pustil za klávesnicu? :P
Reagovat
babolat.cz
jednou mu přeji a vy z toho máte zjevení
Reagovat
Mayo
Radšej som to vypol.
Reagovat
spaniel
Tak jeste TP.
Reagovat
smazaný uživatel
Oje, Roger tuka od zakladni cary ajeste z bekhendu, tobje sebevrazda
Reagovat
spaniel
V tom by problem nebyl, ne dnes, kdyz Nole hraje kulovy. Jenze za stavu 30:30 dvakrat dobre poda a Roger kazdou svou sanci zazdi.
Reagovat
smazaný uživatel
Uz ponekolikate dulezity mic a Nole eso. :/
Reagovat
spaniel
Jj, pokazde za stavu 30:30.
Reagovat
smazaný uživatel
Klasika...Tak ako celú sezónu...

Nole ohromne zlepšil servis...Kedysi ho mal ľahko nadpriemerný, dnes ho má veľmi kvalitný..
Reagovat
spaniel
To ano, ale da ctyri spatne a pak kdyz to potrebuje, trefi.
Reagovat
smazaný uživatel
Presne tak sa to má robit..
Reagovat
spaniel
Bohuzel. Dobre pro nej.
Reagovat
spaniel
Roger nema sanci s 58% prvniho servisu. Musi byt kolem 70.
Reagovat
smazaný uživatel
Nemá, hlavne keď Nole servuje tak ako servuje...Navyše Nole pridal od BL, ten BH už má parametre..Napriek tomu mu ho je schopný Roger vrátiť svojim BH winnerom po lajne..To je jedným z rozdielov v match upe oproti Rafovi, ktorý ten tlak Noleho vobec nezvláda, nestíha..Je to paradox, ale Federer má lepšiu defenzívu z tejto strany..
Reagovat
Romario
Nole do toho.
Reagovat
spaniel
Jo, do toho...Belehradu.
Reagovat
smazaný uživatel
zpátky, odkud přišel :D
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist