Djokovič kariérní Golden Masters nezkompletuje, už ve 3. kole prohrál s Robredem!

14. 8. 2014, 22:31
Aktuality 148
ATP CINCINNATI - Novak Djokovič i na druhém turnaji po wimbledonském triumfu a následné svatbě končí už ve třetím kole. Dnes v Cincinnati podlehl Španělu Tommymu Robredovi a stejně jako loni nedokáže zkompletovat sbírku trofejí z turnajů Masters 1000.
Novak Djokovič

Novak Djokovič získal 6. července ve Wimbledonu svůj sedmý grandslamový titul, den na to se vrátil na post světové jedničky. 10. července si pak na pronajatém ostrůvku Sveti Stefan v Černé Hoře vzal dlouholetou přítelkyni Jelenu Rističovou, která na podzim přivede na svět jejich první dítě.

Po čtyřech týdnech odpočinku a tréninku se mu ale zatím nedaří. Poprvé se jako ženatý muž představil na Masters v Torontu, ale už ve třetím kole podlehl Francouzi Jo-Wilfriedu Tsongovi (pozdějšímu vítězi). A ve stejné fázi turnaje skončil i tento týden v Cincinnati, kde druhý rok po sobě usiloval o historické zkompletování sbírky trofejí z turnajů Masters 1000.

Loni Djokovič ztroskotal v semifinále na Isnerovi, letos nepřekonal už druhou z pěti překážek. Po zdolání Francouze Simona ve třech setech dnes příliš chyboval v utkání s šestnáctým nasazeným Tommym Robredem, kterému podlehl 6-7 5-7.

V prvním setu Djokovič stáhl ztrátu z 2-4 a v tie-breaku odvrátil tři setboly v řadě, sdu ale nakonec stejně nevybojoval. V druhém dějství sedmadvacetiletý Srb uhrál na returnu pouhé čtyři míčky, a i když za stavu 4-5 odvrátil dva mečboly, v dvanáctém gamu nakonec stejně kapituloval.



Djokovič ve svém posledním zápase generálky na US Open spáchal 30 nevynucených chyb a pomohl si jen 19 vítěznými údery, z toho bylo 10 es. Po špatném výkonu tak přišel o šanci stát se prvním tenistou v historii (od roku 1990), který vyhraje na každém z devíti turnajů Masters 1000 a zkompletuje kariérní Golden Masters.

"Je to nešťastné, ale svou hrou se ani trochu nepřibližuju tomu, co mám hrát," řekl zklamaný Djokovič. "Musím pokračovat v práci a snažit se lépe připravit na US Open. Tam chci být na vrcholu. Je pro mě zklamání, že jsem tu prohrál už ve druhém zápase, stejně jako v Torontu, čekal jsem od sebe víc. Ale musím jiít dál, grandslam se blíží a to je místo, kde chci hrát opravdu dobře," dodal aktuální lídr světového žebříčku.

Robredo, který Djokoviče porazil poprvé po devíti letech a v bilanci snížil na 2-7, si o postup do semifinále zahraje s krajanem Davidem Ferrerem, který si poradil ve dvou setech s Rusem Michajlem Južným.

Namále měl i Brit Andy Murray, jenž v osmifinále proti domácímu Johnu Isnerovi ani jednou nepřišel o podání, přesto byl dvakrát jediný míček od vyřazení. Dvojnásobný šampion ale oba mečboly odvrátil, první díky soupeřově dvojchybě, a po téměř dvou a půl hodinách boje nad loňským finalistou zvítězil 6-7 6-4 7-6.

"Podařilo se mi najít způsob, jak se přes ten důležitý game dostat. Trefil jsem několik dobrých úderů a myslím, že jsem hrál čistě skoro celý zápas. Příliš míčků jsem nezkazil. Když jsem se dostal do výměny, byl jsem schopný diktovat tempo," komentoval vítěz turnaj ze sezon 2008 a 2011 Murray, který i vinou loňské operace zad už 13 měsíců od triumfu na loňském Wimbledonu čeká na finále.

"Prohrál jsem několik těsných zápasů, takže dnes pro mě bylo důležité, že jsem jeden takový zápas zvládl. Potřebuju odehrát hodně zápasů, chci se vrátit do finálových duelů a chci vyhrávat velké turnaje. Dnes jsem pro to udělal velký krok," dodal devátý hráč světa.



Ve čtvrtfinále se sedmadsvacetiletý Brit utká s o šest let starším Rogerem Federerem, s nímž ve vzájemné bilanci vede 11-10. Jediný letošní souboj ve čtvrtfinále Australian Open vyhrál Švýcar, v Cincinnati se utkali dvakrát a každý si připsal po jedné výhře.

"Bude to perfektní test. US Open začíná už za deset dní a zápas právě proti němu (Federerovi) mi ukáže, jak na tom teď doopravdy jsem," těší se Murray. "Odehrál jsem proti němu dobrý zápas v Austrálii. Vím, že to nebylo úplně ideální, ale osbně jsem odehrál dobrý zápas. Takhle budu muset hrát i zítra," řekl Federer.

Švýcar musel v Cincinnati i ve svém druhém utkání bojovat o postup ve třech setech. Po Kanaďanu Pospisilovi porazil po podobném průběhu i Gaëla Monfilse, s nímž si poradil po setech 6-4 4-6 6-3. Francouzi tak oplatil porážku z loňské Šanghaje a vyhrál sedmý z devíti vzájemných duelů.

První set byl jako na houpačce. Federer otočil z 0-2 na 4-2, náskok brejku ale taky neudržel. Přesto dějství ukončil v desátém gamu čistou hrou při soupeřově podání. V druhé= sadě třiatřicetiletý Švýcar nevyužil brejkboly na 3-1 a na 4-2 a mohl litovat. Sám totiž jedinou nabídnutou příležitost na brejk v deváté hře neodvrátil a rozhodnout musel třetí set.

V něm měl více šancí Monfils, ale celkem tři brejkboly v úvodních gamech nevyužil a samotný závěr pak zvládl lépe zkušenější Švýcar. Od stavu 3-3 prohrál už jen pět míčků a stále tak může pomýšlet na čtvrté finále v řadě.

"Myslím, že jsem dnes docela dobře returnoval, mnohem lépe než v předchozích zápasech. To mě během dnešního zápasu udržovalo v klidu. Snažil jsem se tlačit více dopředu, protože podmínky jsou tu celkem rychlé. Myslím, že to byla dobrá taktika," komentoval Federer svou 301. výhru na turnajích Masters 1000, ze kterých vybojoval 21 trofejí. Tu poslední získal už před dvěma lety právě v Cincinnati, kde triumfoval celkem pětkrát.



Drtivý obrat ve 3. kole předvedl Stan Wawrinka. Vítěz letošního Australian Open a čtvrtý hráč světa prohrál s Marinem Čiličem úvodní tři hry, pak ale získal 18 z následných 22 gamů a zvítězil 3-6 6-0 6-1. Ve vzájemné bilanci s chorvatským sokem tak vede už 7-2.

O postup do semifinále se devětadvacetiletý Švýcar utká s Julienem Benneteauem, s nímž v posledních dvou duelech - loni v Kuala Lumpuru a před čtyřmi lety právě v Cincinnati - neuhrál ani set.
Francouzský tenista, který musel už v prvním kole odvracet mečboly proti Slovinci Rolovi, v osmifinále vyřadil Poláka Jerzyho Janowicze.

Otáčet zápas musel i sedmý hráč světa Kanaďan Milos Raonic, který zdolal 6-7 6-3 7-6 domácího Steva Johnsona a postoupil do čtvrtfinále. V něm se utká s Italem Fabiem Fogninim, jenž vyřadil Berdychova přemožitele Yen-Hsun Lua z Tchaj-wanu.

- ATP MASTERS 1000 CINCINNATI -
(USA / Ohio, tv. povrch, 4.017.355 dolarů)
čtvrteční výsledky (14. 08. 2014)
• Dvouhra - 3. kolo •
Robredo (16-Šp.) - Djokovič (1-Srb.) 7-6(6) 7-5
Federer (2-Švýc.) - Monfils (Fr.) 6-4 4-6 6-3
Wawrinka (3-Švýc.) - Čilič (14-Chorv.) 3-6 6-0 6-1
Raonic (5-Kan.) - Johnson (USA) 6-7(7) 6-3 7-6(4)
Ferrer (6-Šp.) - Južnyj (Rus.) 7-5 6-0
Murray (8-Brit.) - Isner (11-USA) 6-7(3) 6-4 7-6(2)
Fognini (15-It.) - Yen-Hsun Lu (Tchaj-wan) 3-6 6-3 6-3
Benneteau (Fr.) - Janowicz (Pol.) 7-5 6-1
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

148
Přidat komentář
Mayo
dneska intergalaktický zápas...Andy vs Roger olé
Reagovat
smazaný uživatel
ou hell jéé, Roger už v prvním gemu intergalaktickej FH i BH, to je hrobový ticho hned ze začátku, atmosféra by se dala krájet :))
Reagovat
Nola
gratulujem, máš dôvod na radosť, Miloa nesklamal, Fogna dnes "exceloval", ďalší potupný výsledok na Masters, Milos potrebuje v semi Múru....
Reagovat
Sonja
Díky, krásný výsledek pro Miloše:-)
Bohužel myslím, že konečná, ať už postoupí z druhého ČF kdokoliv.
Reagovat
babolat.cz
fabiovi zase jebe...to je fakt mentoš.
Reagovat
Sonja
Decision on US Open participation for @RafaelNadal postponed till early next week. No decision today or tomorrow.
Reagovat
smazaný uživatel
on tam prostě chce, ale pořád neví, jestli to riskovat, a tak bude celej víkend zápěstí namáhat a namáhat, až mu to řekne samo
Reagovat
smazaný uživatel
Namáhať ho asi nebude..Zrejme sa to lepší, ale pomalsie, nez sa cakalo..Do turnaja zostava este 9-10dní a Rafa asi dúfa, že dovtedy by to mohlo byť okej..Zostávam vsak skeptický..
Reagovat
martinek37
Tak nevím, jestli to nakonec nevyhraje další Frantík. Proboha co tam ten Stan předváděl? Já jedu domu z práce a nestačím se divit.
Reagovat
SwissMaestro
Bojím se, že Julien skončí opět ve finále jak je jeho špatným zvykem :D
Reagovat
J.M.
Ovšem kdyby v něm hrál s Rogerem, tak to snad musí skončit remízou, vzhledem k tomu, jakou finálovou bilanci má teď už i Roger...
Reagovat
SwissMaestro
Nemám rád tyhle zápasy. Vždycky mě to táhne fandit outsiderovi a v případě by ta "lítost" byla ještě větší :D
Reagovat
SwissMaestro
*v případě Juliena
Reagovat
smazaný uživatel
to je výstižný :D tak dostanou trofej oba dva, aby jim to nebylo líto
Reagovat
Mayo
chvalabohu že wawrinka vypadol ...bennetka skvelá práca
Reagovat
spaniel
To by nebylo moc fér, 79 vs 0...
Reagovat
Nola
nasleduje Novaka, totálny kolaps, výsledok 6:1. 1:6. 2:6 pripomína zápasy WTA, nakoniec turnaj ovládne Tommy Robredo :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jeden upset za druhým, co přijde teď, turnaj vyhraje Fogna?
Reagovat
Cico93
David Ferrer.
Reagovat
SwissMaestro
Když už by to nemohl vyhrát Federer tak taky doufám ve Ferrera :)
Reagovat
smazaný uživatel
Novaka porážejí jenom budoucí vítězové, takže Robredo :D
Reagovat
a.magerova
Tommy Robredo ;-)
Reagovat
Cico93
Magerko dnes ideme tvrde proti sebe:)
Reagovat
a.magerova
Cico v kterém mači?
Mám to Fabio, Tommy, Roger a Ty?
Reagovat
Cico93
noo Ferrer:)
Reagovat
Cico93
chcem finale Federer vs Ferrer a David zaznamená prvý triumf nad Rogerom vo finále Masters:)
Reagovat
a.magerova
No já bych normálně taky fandila Davidovi, kdyby hrál s někým jiným (teda krom Rogera) bo ho mám ráda, ale Tommy je Tommy, tam to jinak nejde, mi Tommy hodně vzhledově připomíná našeho Romana Šebrleho ;-)
Reagovat
Cico93
a budeš v noci pozerať Rogerka?
Reagovat
a.magerova
No budu, to si nemůžu nechat ujít, i na zápas Rogera s Gaelem jsem čučela. Jsem zvědavá co dnes Andy a Roger předvedou.
Reagovat
SwissMaestro
ale je to mučení dívat se na tenis do cca 3:00...snad to bude stát za to :D
Reagovat
a.magerova
No člověk usíná už u druhého setu a najednou bác, Roger ho prohraje a spaní se zas odsouvá a ještě nervy pracují :-/
Reagovat
SwissMaestro
Jako že dneska s Andym to bude tak na tři sety :/
Reagovat
a.magerova
No dnes doufám Roger vyhraje 1. set a pak už budou hrát jen druhý set, ale pšššt nesmí to slyšet tomasinho - fanoušek Andyho :-))
Reagovat
smazaný uživatel
takže noční šichta tak do 4 jakože odpadávám už teď, ale prospat to nesmim, jsem na Rogera zvědavá, jestli vyrovná bilanci s Andym :)
Reagovat
Cico93
Noo a este k tomu budem Mashenu tlačiť.
Reagovat
SwissMaestro
Masha je kus, snad taky vyhraje :D
Reagovat
Denis92
To je este v pohode..minuly tyzden v Toronte jeho zapasy koncili aj o 5.30..
Reagovat
smazaný uživatel
A pak že v Cincinnati hraje tenis z Melbourne, jak jsem si přečetl z včerejších příspěvků :-D
Reagovat
Cico93
Wawrinkovi prepne v hlave z minuty na minuty, neskutočne nestabilne hra.
Reagovat
a.magerova
Co?!!!!!
Odešla jsem od televize po prvním setu zcela uspokojená a teď koukám jako blázen Co Stan dělá?
Reagovat
Cico93
tieto vypadky ma uňho teda vôbec neprekvapujú. strašne sa vyhadzuje, sama chyba.
Reagovat
J.M.
To co obvykle. Je to velmi nekonzistentní hráč, a je mu 29 let. Když se ty dvě věci sečtou, je z toho tohle.
Reagovat
Nola
Stan sa chystá prehrať s Benetkom? neuveriteľné....
Reagovat
a.magerova
No ale já nutně potřebuji, aby byl na DC v dobré psychické pohodě, takže Wáwro makej!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
přesně tak, DC je důležitej, zápas nesleduju, ale hádám, že mu muselo šibnout v kebuli a už se veze, to mi Wáwro nedělej :(
Reagovat
Nola
bude v pohode, šalátová misa poputuje do Švajčiarska, na ceste ich nemá kto zastaviť
Stanovi chýba v turnaji sparingpartner, ktorý včera vypadol...
Reagovat
spaniel
Stan byl vzdy v DC slaby clanek.
Reagovat
a.magerova
Stan - no zklamání veliké, i když jsem koukala, že na Benetku neumí, prohrál s ním i loni i v Cinci 2010 :-/
Reagovat
a.magerova
Loni v Kuala Lumpur, aby nevznikla mýlka.
Reagovat
Roger_Federer
Zajimave..ze jeste nehodili do placu jestli bude hrat na Us.open.
Reagovat
Cico93
šak toto, už som nervozny.
Reagovat
SwissMaestro
Respektuji každého, ale toto je pro mě osobně nejhorší komentátor. Kolikrát ještě uslyším, že Stan je velkým kamarádem Rogera a všechno se od něj naučil :/
Reagovat
Davor1
podľa mňa nie je zlý, má dobrý prehľad o tenise aj o hráčoch, to že Fedex naučil Stana ten backhand je somarina, ale ináč vôbec nie je zlý...keď ho porovnám s tými tragédmi, čo komentovali Wimbledon na Dajto, ktorí nerozoznali breakball od brejku a všetci hráči mimo top10 boli pre nich španielská dedina, tak Havrila je ešte top :-D
Reagovat
SwissMaestro
Možná je to i tím, že raději poslouchám komentář v rodném nebo anglickém jazyce. To i přes fakt, že je čeština celkem podobná slovenštině...nějak mi druhý jmenovaný jazyk nesedí, nelahodí :D S Dajto nemám zkušenosti...
Reagovat
Nola
ja som si už zvykla... on je veľký fanda Fedexa, má tendenciu vtiahnuť Fedexa, do zápasov, turnajov, v ktorých vôbec neštartuje :D
Reagovat
Davor1
Stano a poď až do finále ;)
Reagovat
Cico93
Ferrer musi:)
Reagovat
Davor1
ten je absolútne mimo, myslím, že vyletí už dnes s Robredom...
Reagovat
Cico93
nooo uvidime, ale mimo určite nieje.
Reagovat
Davor1
keby nebol, tak by za posledný mesiac a pol neprehral s hráčmi ako Kuznetsov, Berlocq a Mayer...
Reagovat
Cico93
to ano beriem, ale na harde začal paradne.
Reagovat
Davor1
Kohli keby využil 2 mečbaly tak by už bol David doma ;) ale prajem mu, hoci podľa mňa už pôjde len dole...
Reagovat
Cico93
To ano, ale verim, že práve pri tomto obrate sa nakopne...on taký impulz potrebuje stále nato má, bojovnik No1...
A v rebríčku ide na 5 miesto:)
Reagovat
smazaný uživatel
David - Benetka
Milos - FedEx

Benetka - FedEx

FedEx
Reagovat
smazaný uživatel
Benneteau nemá nárok, Standa je zas v ráži :)

Ferru/Robredo - Wawrinka, Raonič - Federer

Wawrinka - Federer

Federer už musí!
Reagovat
Davor1
ak bude hrať Wawra ako dnes tak Rogera vyprevadí v dvoch :/
Reagovat
smazaný uživatel
to jsme trošku zakřikli, už se to s ním houpe :/ frantík se nezdá, valim bulvy na ten brejkbol na 5:1, to se nevidí, top5 hotshot
Reagovat
smazaný uživatel
jestli ti tenhle tip vyjde, tak to gratuluju :D
Reagovat
smazaný uživatel
Djoker loni prohrál s Isnerem už ve čtvrtfinále
Djokovič dotáhl ztrátu 2-4 a v tie-breaku odvrátil 3 setboly v řadě,ale sdu stejně nezískal
Reagovat
Cico93
Tak snaď má motorová myš nové baterie duracell...konečne:)
Reagovat
smazaný uživatel
Věříš mu dnes v souboji dvou starších antukářů?
Reagovat
Cico93
hlavne mu prajem:)
Reagovat
babolat.cz
já také, myslím, že nebude mít problém.
Reagovat
smazaný uživatel
Z Rogera se stává druhá Peťa Kvitová...Tříseťáky ho evidentně rajcují:P
Reagovat
smazaný uživatel
Petra už tříseťáky letos tolik nehraje. Zatím jich má odehráno 15, to je slabý.. :DD
Reagovat
steve79
Djokovic po svatbe je uplne vymenenej. Jsem zvedavej, jak na tom budu ja. Mel jsem svatbu vcetab:D
Reagovat
gigin
Tak grats. Tvoja už to ví?
Reagovat
Cico93
Reagovat
gigin
Cicku, asi tak. S babama je hrozně, ale bez nich ještě hůř...
Reagovat
Cico93
a to autor tej pesničky ešte nečítal Fandinu na TP:)
Reagovat
smazaný uživatel
Aspoň vidíte, co s člověkem udělá svatba.
Reagovat
smazaný uživatel
Jak vidíte dnešek? Já za sebe bych dal
Raonic
Wawrinka
Ferrer
Murray???
Reagovat
martinek37
Až na Můru bych souhlasil. Přeci jen trochu víc věřím Rogerovi.
Reagovat
smazaný uživatel
Co byste radši karierní Giolden Masters nebo vítězství USO 2014? Já jsem za to USO.
Reagovat
babolat.cz
no jistě, GS je GS.
Reagovat
Sonja
a fakt dostanem jedno nebo druhý? Tak jooo:-))
Reagovat
Denis92
Tak to Roger zvladol..bolo to sice lepsie ako posledne dva zapasy, ale nieco tomu stale chyba. Od zakl.ciary bol spolah na FH aj BH, hoci chyby tam samozrejme boli. S cim vsak dnes musi byt Roger nespokojny su voleje. Tak zle ako dnes hral na sieti som uz dlho nevidel.
Zajtra proti Murraymu musi pridat ak chce uspiet. Zapas sa hra v ronakom case ako dnes, tak snad mu bude vyhodou, ze uz hral aj v night session.
Reagovat
smazaný uživatel
To bylo dílo, on to Roger už dělá schválně ;) dneska mu to šlapalo dobře až na pár kiksů, tak Rogi, ukaž se nám ještě se sluchadlama :)
Reagovat
Padme
taky mi přišlo, že proti zápasu s Tsongou to byl dobrý výkon... až na občasné zatmění při odvracení bb...
Reagovat
Davor1
Gael, Gael...keby si nerobil hovadiny, tak by si ten tretí set vyhral...
Reagovat
smazaný uživatel
to by nebyl Gael...never ending story
Reagovat
Davor1
asi tak...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak teď se nasral Roger, to jsou exhibiční kousky :DD a Bernardez dostane po zápase čočku
Reagovat
Padme
spát a zítra doufat v lepší výkon... ale až na ty voleye mi přišlo, že to nebylo zlé... hlavně backhand na jeho poměry fungoval...
Reagovat
Denis92
Roger ma nervy na pochode..ale ten slam dunk smash bol paradny!
Reagovat
J.M.
No, tak aspoň ta smeč z výskoku vypadala svěže. Jinak mi Roger pořád přijde od Toronta nějaký zvadlý.
Reagovat
Denis92
Neviem ci by nebolo lepsie ist do NY cim skor a mat viac casu na oddych a pripravu.
Reagovat
J.M.
Nevím, loni měl taky víc času na přípravu, a nepomohlo to. A letos před Torontem měl taky dost času na oddych a přípravu, a taky tam rychle zvadl. Asi už se v tomto směru nějaké velké zlepšení čekat nedá. A velké body z Cincinnati se mu můžou hodně hodit, můžou ho držet celý rok.

Ale naštěstí to zvládl v ještě přijatelném čase, snad ne Murrayho nebude úplně zdechlý.
Reagovat
Denis92
V tomto veku sa ta unava nabaluje rychlo a regeneruje pomalsie..s tym uz sa len tazko da nieco robit.
Som aj ja zvedavy ako to bude vyzerat zajtra proti Murraymu. Bude musiet hrat lepsie ako dnes.
Reagovat
smazaný uživatel
brejle máte na nočním stolku, mě teda připadá svěží dost :P
Reagovat
J.M.
Mně připadal svěží v prvním zápase v Torontu. Možná ještě druhém. Tam opravdu lítal skoro jak zamlada, údery hrál v pohybu, dobíhával a vyškrabával z rohů i věci, které už jinak dávno nechává mladším, i komentátoři mluvili o tom, jak dobře se pohybuje. Tohle podle mě není na takové úrovni.
Reagovat
smazaný uživatel
ale uznej, že už se to blížilo zápasu s Polanským, rozhodně to bylo lepší než to mezitím, oproti včerejšku lepší odzadu, naopak bída na síti, ale pár super kousků tam bylo, teď jestli to stačí na Můru :)
Reagovat
J.M.
No hlavně úderově tam bylo výrazné zlepšení. Dokonce si už na některé agresivní forhendy věřil i v těžších chvílích. Ale ještě tomu kousek chybí.
Reagovat
Denis92
Zase hlupo a uplne zbytocne si Roger komplikuje dalsi zapas. Posledne dva tyzdne je to pravidelne..toto vsak teraz rozhodne nepotrebuje.
Dnes je to na sieti dost bieda a BB nic moc ako vacsinou..ale on sam superovi daruje vzdy hned ten prvy.
Reagovat
Davor1
Šťastie, že to Gael brejkol, v tej predošlej hre na returne ho empajr neskutočne obral o fifteen a 3 BP...snáď to dopodáva a rozhodne sa v treťom, Monfils dnes nehrá ani zďaleka tak dobre, ako pred týždňom proti Djokovi, je strašne pasívny a aj to na Rogera stačí :/
Reagovat
smazaný uživatel
no tvl, frantík se vytočil a nasázel mu tam bomby, to není dobrý, zaber Rogi!
Reagovat
Davor1
ten setpoint si uhral pekne no... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
pěkně se to přelejvá, začíná to mít slušný grády, před chvílí tam Gael málem přizabil někoho z diváků :D
Reagovat
Davor1
:-D
vyzerá to tak, že to bude ešte celkom zaujímavé ;)
Reagovat
Padme
zatím pěkná divočina...
Reagovat
smazaný uživatel
tomu říkám srandamač a k tomu ta časomíra, kdy naposled jsem viděla půlhodinovej set 6:4... Roger to tam mastí zatím fajnově, počkám si na ty kousky Gaela, až bude pod tlakem :))
Reagovat
J.M.
Přijde mi, že zatím Roger hraje docela staticky. Sice získává větší jistotu i razanci do úderů, ale všechno nějak hraje z místa, neběhá jako dřív.
Reagovat
smazaný uživatel
to se asi díváme na jinej zápas, mě přijde Rog daleko víc v pohodě i co se týče pohybu, je to mnohem lepší, no a co teď se děje na sítí wow :D
Reagovat
Padme
darovaných breakballů... :(
Reagovat
smazaný uživatel
to je zas kolaps, zdálo se mi to, nebo málem po 5 letech chtěl rozbít raketu?
Reagovat
Padme
:'( tohle je fakt k vzteku...
Reagovat
Sonja
Aspoň humor ho neopouští...
https://www.youtube.com/watch?v=XDUWoF2yKVI
Reagovat
smazaný uživatel
vypadá tak nějak unaveně až rezignovaně, možná by mu nepomohla ani ta druhá raketa, hergot to je teďka čekání, co tady mám hodinu dělat :D
Reagovat
Sonja
Tak aspoň ty jsi mi udělal radost...:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Za prohrou Djokovice určitě stojí hned celá řada faktorů: jednak se na tomto turnaji necítí úplně nejlépe, když ve finále pokaždé tahal za kratší konec a nedal ani set, dále je tu zmiňovaná svatba a potom také nerozehranost, na UO už to bude zase starý dobrý Djoker, o tom nepochybuju.
Šance ostatních jsou tak nějak otevřené, Fedex má těžký los, to beze sporu, ale nemyslím si, že by měl být unavený, vždyť GS se hrají 14 dní na 3 sety, navíc před Torontem byl měsíc volna... Monfilse podle mě porazí, ale stopku mu může dát nevyzpytatelný Murray.
Reagovat
smazaný uživatel
mno, v podstatě všechno, co píšeš, je možný, na Andyho jsem dneska přepnula ke konci TB a překvapil mě, ale stejně tak nevyzpytatelně může prohrát v dalším kole, a Monfils je neřízená střela, nechci ani pomyslet, že by ho Roger neukočíroval :)
Reagovat
J.M.
Líbí se mi, jak je na Johnsona narváno (lidi stojí i na schodech u zábradlí), a jak bouřlivě Američani povzbuzují domácí naději. To se tolik nevidí.
Reagovat
Davor1
škoda, že to Stevie nakoniec v tom druhom TB neuhral. Pripísal by jednoznačne najlepší výsledok v kariére a amíci by mali aspoň jedného zástupcu v QF :/
Každopádne, tá atmosféra tam, paráda...
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda, tenhle titul nevisel nějak extrémně vysoko, ale nedramatizoval bych to. Není moc rozehraný, možná i svatba posunula motivaci trochu jinam. Na USO to bude určitě o něčem jiném - zápasová praxe může chybět, ale v prvních dvou kolech ho stejně nemá kdo ohrozit a během šesti setů se do toho dostane :)

Otázka je, jak na tom bude Fedex, který bude při (pravděpodobné) neúčasti Nadala a řekněme slabší formě Djokoviće extrémně motivovaný tu osmnáctku udělat. Ale i pro něj je asi těžké se srovnat s tím, že už nevyhrává tak snadno, jak byl zvyklý, věk ho sice dohání pomaleji než konkurenci, ale přece jen dohání. Asi by ho hodně nakoplo, kdyby v Cinci vyhrál titul.
Reagovat
smazaný uživatel
Že nejen Federer má psychické bloky z "velkých" turnajů. Těch, na kterých může překonat nějaký významný milník.
Reagovat
Davor1
tam je problém niekde úplne inde, už pred týždňom s Tsongom hral totálne tragicky a dnes to bolo podobné, to nie je psychický problém...zdá sa, akoby po Wimbledone a svatbe išiel tenis trochu bokom a vypadol z rytmu...postupne sa do toho zase dostane...
Reagovat
smazaný uživatel
Jo to jo, akorát mu to asi není nejpříjemnější vypadávat v druhém, resp. třetím kole.

Za to Roger má problém ten, že pokud dojde do finále, tak ho prohraje. S tím finále není až tak problém, jako s tím titulem. Jestli nevyhraje teďka, tak je už fakt na tom bídně. Za normálních okolností by měl bez výraznějších problémů brát titul.

Murraymu dávám tak jedno kolo max.
Reagovat
Davor1
Roger tu má bohužiaľ veľmi ťažký los, Monfils, s ktorým prehral posledné dva zápasy v osemfinále a Murray, ktorý Federera 10 krát porazil vo štvrťfinále, a to bude Roger isto unavený ešte z Toronta..
osobne si prajem finále Murray- Wawrinka, Roger to podľa mňa fyzicky nedá...
Reagovat
smazaný uživatel
.
Reagovat
smazaný uživatel
Mura, Fedex alebo Raonic.
Reagovat
Davor1
oveľa viac verím Stanovi ako Fedexovi, ten môže vyletieť kľudne už dnes, naopak, Wawrinka sa mi zdá, že sa do toho zase dostáva, dnes druhý a tretí set hral parádne...
Reagovat
smazaný uživatel
Wawrinku som nevidel, no viac verím jeho výpadkom ako jeho forme s Cilicom.

Ale inak súhlas s tým Monfilsom. Teším sa na ten zápas a Gael určite tiež..
Reagovat
Davor1
on Wawrinka keď prelezie cez tie prvé kolá, tak zvyčajne už hrá skvele do konca turnaja, zajtra by mal Benneteaua určite poraziť...
Fedex bude podľa mňa už unavený, keď dnes prejde cez Monfilsa, tak zajtra ho asi Andy vyprevadí...
Reagovat
Sonja
https://pbs.twimg.com/media/BvBr8EUIEAEMdLv.jpg

Robredo měl přes 70% získaných míčů jak po 1., tak po 2.podání...toliko o katastrofě, kterou Nole předváděl na returnu. A celkově fakt tragická hra:-(

...
Co teď no...Come on Andy
Reagovat
EllNino
teda Izzy dneska, to byla škoda ...:/
Reagovat
smazaný uživatel
jo....;/
to byla...
Reagovat
Sonja
takhle se bojuje o Golden Masters, zápis do historie...
To je zas jednou zklamání:-)
Reagovat
Nola
los už pre neho dnes nič neznamená, vo Wimbledone ho mal ťažký a popasoval sa s ním, čím ľahší los, tým skoršie vypadnutie....dnes predvádzal tenis na úrovni WTA, aj Serena by ho poslala domov
Reagovat
speed
Nola je vidět že tenisu vůbec nerozumíš, nemůžeš srovnávat ženský a mužský tenis to je naprostá blbost co si napsal. Hlupáčku ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že to bola evidentná nadsázka.
Reagovat
Nola
:D ak si moje nadnesené prirovnanie dnešnej Noleho hry analyzoval ako čítam vyššie, pane tenisový guru D
Reagovat
Roger_Federer
:)..myslim ze na tenisovem portalu, kazdy vy jaky je rozdil mezi zenskym a muzskym tenisem...:)
Reagovat
J.M.
Nemůžeš vědět, co kdo ví. Každý jsme jiný, každý má jiné zkušenosti, vzdělání, inteligenci.
Reagovat
slacker
a otisky prstu a ocni sitnici
Reagovat
Roger_Federer
dobre, tak tedy predpokladam u cloveka ktery navstevuje tyto specificky zsmerene stranky, ze vnima rozdil mezi muzskym a zenskym tenisem..U nicku Nola si tim jsem jisty.
Reagovat
J.M.
No tak na to bych teď zopakoval to z předtím, a pak bych to s tvojí odpovědí přehrával v nekonečné smyčce. ;-)
Reagovat
gigin
Navíc je to ona, ne on, hlupáčku. A že si dělala prcku pochopil i Dominik.
Reagovat
Sonja
No jo...berme to jako daň za Wimbledon. Zas se musí nechat, že za to stojí:-)
https://www.youtube.com/watch?v=M4-f3VWWBcQ

(fakt mi to hned zlepšilo náladu;-))
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist