Djokovič nejspíše porušil omezení volného pohybu. Světová jednička si včera ve Španělsku zahrála na kurtu

5. 5. 2020, 09:41
Aktuality 17
Novak Djokovič tráví karanténu ve Španělsku, v jedné z pandemií koronaviru nejzasaženějších zemí světa. Konkrétně v Marbelle měl včera údajně porušit omezení volného pohybu, když si šel zahrát na jeden z antukových kurtů.
Profily hráčů

Djokovič sdílel video na Instagramu, v němž na jednom z antukových kurtů v tenisovém klubu natáčí výměnu s dalším mužem. Příspěvek okomentoval slovy: "Jsem tak rád, že jsem si zahrál na antuce... no, jen trošku, s telefonem v ruce. Nikomu pod 18 let tohle nedoporučuju."

Španělsko v pondělí začalo rušit některá omezení, která kvůli pandemii koronaviru platila od poloviny března. Profesionální sportovci se tak mohli vrátit k tréninku. Jenže sportovní zařízení mají ve většině země zůstat zavřená minimálně do příštího týdne, s výjimkou tréninkových center pro týmy z profesionálních lig (například fotbal).

Shodou okolností v pondělí vydala prohlášení španělská tenisová federace. V něm se píše, že hráči moho cvičit, klidně i se svým koučem, ale ještě nemohou vstoupit na tenisové kurty. Federace hodlá počátkem příštího týdne informovat hráče i kluby, co se zase smí.

Djokovič i zástupci tenisového klubu, kteří Srbovi vstup povolili, si ale nařízení chybně vyložili.

"My to pochopili tak, že profesionální sportovci mohou trénovat, a proto jsme panu Djokovičovi povolili použít náš areál. Porada s vedením svazu pak vyjasnila, že musíme počkat do 11. května, než můžeme začít využívat tenisový klub," uvedli zástupci klubu Puente Romano v prohlášení.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

17
Přidat komentář
Ondra979
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/celime-nejhorsi-kritice-za-30-let-pise-se-v-cinske-vladni-zprave-104175?seq_no=1&source=hp&dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku&utm_campaign=null
tak se nam zlutaci hezky vybarvujou. rad bych veril, ze to nemysli vazne, ale tohle by nemeli rikat ani z legrace, takova agresivni retorika ale znamena, ze neco skryvaji a nemaji cist svedomi..hlavne ze na Hrade a v podhradi se bude cina velebit dal..to je hnus
Reagovat
paddy
https://www.cnbc.com/2020/05/03/us-intelligence-documents-accuse-china-of-covering-up-coronavirus-outbreak.html
Reagovat
Ondra979
nj..ale zdejsi rudi zastanci totalitnich rezimu budou stejne dal tvrdit, ze cina je "hodna", zatimco USA jsou ti zli a beztak oni to zavinili..ze to uz neni ani smense, jim nevadi
Reagovat
FulnekUltras
zatím probíhá informační válka, prvoplánově cílená na ovčí hlavy - podstatně zajímavější jsou ale návazné souvislosti v plánu druhém
Reagovat
Ondra979
no zatim vidime vzteklou a nebezpecne agresivni reakci cinskych soudruhu a jejich nulova snaha rozumne spolupracovat na objasneni puvodu viru a cele situace...
Reagovat
FulnekUltras
kdo by si nechal čmuchat dalšími ušáckými slídily ještě v obýváku, když už je v předsíni stejně dávno má

celkově pořád nevylučuju (tak na 20%), že Číňani mohli udělat v manipulaci s laboratorním virem chybu, ale půvabné je, jak už se prakticky přestává mluvit o živočišném bordelu na tržištích ;-)))
Reagovat
misa
Ministerstvo státní bezpečnosti :)
Reagovat
Mayo
Takto sa správa svetová 1, vostuda.
Reagovat
George_Renel
Já tedy více nerozumím tomu, že jede trávit čas do jedné z nejvíce zasažených zemí Evropy.
Reagovat
Nola
je vela veci, ktorym nerozumiem ani ja :DDD
Reagovat
Marduch
Je s rodinou u brata v Marbelle, vsak to vravil Marian.
Reagovat
Nola
jj, ved to sa vie od zaciatku pandemie....

Djokovic spieval nacionalisticke piesne, Djokovic je proti ockovaniu, Djokovic porusil pravidla

Forehand sa tu stazuje na bulvar :DDD
Reagovat
Vlk-v-trave
Treba si pockat na vyjadreni turisty. Jiste se dovime proc.
Reagovat
George_Renel
Tak já určité podezření mám. Něco jako Pepé duchovní útěcha?
Reagovat
Fandina
Asi ho tam zastihla pandemie a nechtěl nikam cestovat.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak povedzme si pravdu...

Su hráci, ktori musia na antuke poctivo trenovat, aby mali šancu.
Reagovat
Nenela
Navic s telefonem v ruce :-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist