Djokovič o odvetu proti neoblíbenému De Minaurovi, Sinnera čeká šlágr s loňským přemožitelem Runem

12. 4., 03:00
Previews 30
Páteční program letošního ročníku Rolex Monte-Carlo Masters bude ve znamení čtvrtfinálových duelů. Jannik Sinner může ve šlágru oplatit rok starou porážku loňskému finalistovi Holgerovi Runemu a zajistit mu vypadnutí z TOP 10 žebříčku. O úspěšnou odvetu se pokusí také dvojnásobný šampion Novak Djokovič, který s Alexem de Minaurem prohrál v lednu v týmovém United Cupu. O místo v semifinále se poperou ještě dvojnásobný vítěz Stefanos Tsitsipas s Karenem Chačanovem a Ugo Humbert s Casperem Ruudem.
Djokovič může vrátit neoblíbenému soupeři lednovou porážku (© AFP)

Přehled toho nejzajímavějšího, pátek 12. 4.

Tsitsipas (12-Řec.) - Chačanov (15-) | Court Rainier III (11:00 SELČ)
Rune (7-Dán.) - Sinner (2-It.) | Court Rainier III (13:00 SELČ)
Djokovič (1-Srb.) - De Minaur (11-Austr.) | Court Rainier III (14:30 SELČ)
Humbert (14-Fr.) - Ruud (8-Nor.) | Court Rainier III (16:00 SELČ)

 

Tsitsipas – Chačanov | 11:00 SELČ

Stefanos Tsitsipas málem v osmifinále s rivalem Alexanderem Zverevem zahodil pokrok, který v posledních dnech na oblíbených antukových dvorcích učinil. Dvojnásobný šampion ztratil ve druhém setu náskok 5:0, a dokonce v tie-breaku prohrával o minibrejk. Na poslední chvíli však zabral a německou jedničku nakonec udolal 7:5, 7:6.

Právě během antukového jara by si mohl zvednout sebevědomí, najít svou nejlepší formu a znovu nastartovat kariéru. Obzvláště Monte Carlo je pro něj důležitým dějištěm, jelikož v něm získal obě své trofeje z podniků Masters a dosáhl na první letošní sérii alespoň tří výher na turnajích ATP. Proti Zverevovi navíc přerušil sérii čtyř nezdarů proti hráčům TOP 10 žebříčku.

Pětadvacetiletý Řek už posbíral několik triumfů na tvrdých površích, nicméně svým nejlepším tenisem se obvykle prezentuje na antukových dvorcích. Před třemi lety ve finále French Open vedl o dva sety nad Novakem Djokovičem a byl kousek od svého prvního grandslamového titulu. V této dekádě jako první zapsal 50 či více antukových vítězství na Masters a grandslamech dohromady.

Vizitka Stefanose Tsitsipase.Vizitka Stefanose Tsitsipase. (@ Livesport)

Tsitsipas – Letošní sezona

Nejlepší výsledky: Los Cabos (semifinále)
Největší úspěchy na antuce: první turnaj
Bilance: 14:6
Bilance z posledních 10 zápasů: 7:3
Bilance na antuce: 3:0
Bilance proti hráčům TOP 20: 2:4 (kariérní 73:70)
Bilance ve čtvrtfinále Masters: 0:0 (kariérní 14:6)
Grandslamy: Australian Open (osmifinále)

Tsitsipas – Rolex Monte-Carlo Masters

Kariérní bilance: 17:3
Nejlepší výsledek: triumf (2021-22)
Loňský výsledek: čtvrtfinále
Bilance ve čtvrtfinále: 2:1
Generálka: žádná
Cesta turnajem: Djere (6:3, 3:2 skreč), Etcheverry (6:1, 6:0), (5) Zverev (7:5, 7:6)

 

Karen Chačanov potkal v osmifinále Daniila Medveděva a měl jedinečnou šanci na nejpomalejším povrchu přerušit s úspěšnějším krajanem sérii porážek. Tuto možnost využil, úřadujícího šampiona antukového Masters v Římě přehrál ve dvou setech a upravil s ním vzájemnou bilanci na 2:4. Bývalého lídra žebříčku porazil poprvé od roku 2018.

V posledních letech několikrát pozvedl svou výkonnost právě na podnicích série Masters, dokonce v Paříži 2018 díky skalpům Novaka Djokoviče, Dominica Thiema a Alexandera Zvereva získal svůj dosud nejcennější titul. Sedmadvacetiletý Rus zaregistroval 10 ze svých 13 kariérních výher nad hráči TOP 10 právě na tisícovkách.

V sezonách 2022 a 2023 patřil k nejlepším na těch největších akcích, díky čemuž se vrátil do TOP 20 světového pořadí. Stále se mu však nedaří porážek nejlepší tenisty žebříčku pravidelně. Loni v březnu na Masters v Miami narazil právě na Tsitsipase a tehdy ukončil sérii 23 porážek se zástupci elitní desítky, která se táhla od srpna 2019.

Vizitka Karena Chačanova.Vizitka Karena Chačanova. (@ Livesport)

Chačanov – Letošní sezona

Nejlepší výsledky: Dauhá (triumf)
Největší úspěchy na antuce: první turnaj
Bilance: 15:6
Bilance z posledních 10 zápasů: 7:3
Bilance na antuce: 3:0
Bilance proti hráčům TOP 20: 1:3 (kariérní 32:78)
Bilance ve čtvrtfinále Masters: 0:0 (kariérní 4:3)
Grandslamy: Australian Open (osmifinále)

Chačanov – Rolex Monte-Carlo Masters

Kariérní bilance: 9:6
Nejlepší výsledek: čtvrtfinále (2024)
Loňský výsledek: osmifinále
Bilance ve čtvrtfinále: 0:0
Generálka: žádná
Cesta turnajem: Norrie (7:5, 7:6), F. Cerúndolo (4:6, 6:4, 6:3), (4) Medveděv (6:3, 7:5)

 

Vzájemná bilance: Tsitsipas vede 7:2, nepočítaje exhibice 7:1. Nejlepší řecký tenista má asi radost z toho, že nemusí ve čtvrtfinále nastoupit proti Daniilovi Medveděvovi, s nímž má naopak vysoce negativní bilanci. Do utkání s Chačanovem půjde jako favorit a vzhledem k historii jejich vzájemných duelů by mohl mít ve svém oblíbeném dějišti navrch.

 

Rune – Sinner | 13:00 SELČ

Holger Rune má za sebou velmi náročný čtvrteční program, během něhož si ale musel pořádně zvednout sebevědomí. Nejprve potřeboval dva sety v dohrávce se Sumitem Nagalem, ačkoli ji odstartoval s vedením setu a brejku, a poté po odvrácených mečbolech udolal v neskutečně dramatické bitvě ve formě hrajícího Grigora Dimitrova (7:6, 3:6, 7:6).

Po senzačním triumfu na konci sezony 2022 na Masters v Paříži vstupoval do loňského roku s ambicemi na grandslamový titul. To nebylo žádným překvapením, ještě během loňského antukového jara disponoval fenomenální bilancí 7:1 s hráči TOP 5 žebříčku. Nyní je však jeho úspěšnost negativní (7:8), a to hlavně kvůli trápení, které 20letý dánský supertalent v posledních 12 měsících prožívá.

Pokud chce bývalý šampion juniorského French Open obhájit na Masters v Monte Carlu loňskou finálovou účast, bude muset přerušit šňůru sedmi proher se zástupci nejlepší pětky hodnocení. V případě dalšího neúspěchu opustí TOP 10 žebříčku. Loni se sice v Monaku probojoval až do finále, nicméně turnaj asi nakonec nehodnotil pozitivně. Po skalpech Daniila Medveděva a Sinnera vedl ve finále s Andrejem Rubljovem o set a také o brejk v rozhodující sadě, přesto prohrál.

Vizitka Holgera Runeho.Vizitka Holgera Runeho. (@ Livesport)

Rune – Letošní sezona

Nejlepší výsledky: Brisbane (finále)
Největší úspěchy na antuce: první turnaj
Bilance: 15:7
Bilance z posledních 10 zápasů: 7:3
Bilance na antuce: 2:0
Bilance proti hráčům TOP 10: 1:1 (kariérní 15:16)
Bilance ve čtvrtfinále Masters: 0:1 (kariérní 3:2)
Grandslamy: Australian Open (2. kolo)

Rune – Rolex Monte-Carlo Masters

Kariérní bilance: 6:3
Nejlepší výsledek: finále (2023)
Loňský výsledek: finále
Bilance ve čtvrtfinále: 1:0
Generálka: žádná
Cesta turnajem: volný los, Nagal (6:3, 3:6, 6:2), (9) Dimitrov (7:6, 3:6, 7:6)

 

Jannik Sinner pokračuje ve skvělých letošních výkonech a suverénní jízdě na Masters v Monte Carlu. Aktuálně druhý hráč světa po demolici Sebastiana Kordy narazil na Jana-Lennarda Struffa a loňského čtvrtfinalistu přehrál snadno 6:4, 6:2. Už ve 13 setech v řadě neztratil více než čtyři gamy.

Dvaadvacetiletý Ital po skončení loňského US Open exceluje a letos je jasně nejlepším hráčem na tour. Možná si dokonce vede lépe než jeho rival a zatím jediný letošní přemožitel Carlos Alcaraz v letech 2022-23. V aktuálním roce se prezentuje obdivuhodnou vyrovnaností a na všech čtyřech úvodních velkých turnajích (Australian Open, Indian Wells, Miami a Monte Carlo) postoupil minimálně do čtvrtfinále. Před 23. narozeninami se takový úspěch povedl pouze Novakovi Djokovičovi a Rafaelovi Nadalovi.

Vynikající formou se v tomto období prezentoval už loni, ale teď je sebevědomější a psychicky i fyzicky odolnější. Přesně to mu před rokem chybělo a vedlo to k několika demoralizujícím porážkám. Jednu z nich zaznamenal v loňském semifinále v Monte Carlu právě s Runem. Tehdy začal suverénně, ale nakonec Dánovi podlehl 6:1, 5:7, 5:7 a přišel o jedinečnou šanci získat svou první trofej z podniků Masters.

Vizitka Jannika Sinnera.Vizitka Jannika Sinnera. (@ Livesport)

Sinner – Letošní sezona

Nejlepší výsledky: Miami, Rotterdam, Australian Open (triumf)
Největší úspěchy na antuce: první turnaj
Bilance: 24:1
Bilance z posledních 10 zápasů: 9:1
Bilance na antuce: 2:0
Bilance proti hráčům TOP 10: 4:1 (kariérní 26:28)
Bilance ve čtvrtfinále Masters: 2:0 (kariérní 7:3)
Grandslamy: Australian Open (triumf)

Sinner – Rolex Monte-Carlo Masters

Kariérní bilance: 9:3
Nejlepší výsledek: semifinále (2023)
Loňský výsledek: semifinále
Bilance ve čtvrtfinále: 1:1
Generálka: žádná
Cesta turnajem: volný los, Korda (6:1, 6:2), Struff (6:4, 6:2)

 

Vzájemná bilance: Rune vede 2:1. Aktéři mají zajímavou historii. Předloni v Sofii vzdal Sinner ve chvíli, kdy byl jeden game od porážky, loni v Monte Carlu měl velmi těsně navrch Rune a na loňském Turnaji mistrů poprvé zvítězil Sinner. Rune tehdy nutně potřeboval vyhrát, aby postoupil ze skupiny, kdežto Ital už měl semifinálovou účast jistou.

Pokaždé se hrály všechny tři sety a na bitvu by mohlo dojít i ve čtvrtfinále v Monte Carlu. Rune by ale musel vytáhnout svůj nejlepší tenis, který už několik měsíců marně hledá. Sinner tak nejspíše potvrdí roli jasného favorita, uhájí post světové dvojky před Carlosem Alcarazem a zajistí Runemu vypadnutí z TOP 10 žebříčku.

 

Djokovič – De Minaur | 14:30 SELČ

Novak Djokovič skončil loni na Masters v Monte Carlu v osmifinále po těsné třísetové porážce s Lorenzem Musettim a Itala potkal v této fázi i letos. Do utkání nevstoupil dobře a za stavu 1:3 byl kousek od manka dvou brejků. Aktuální lídr žebříčku se ovšem poté rozjel a nakonec zvítězil ve dvou setech 7:5, 6:3.

Šestatřicetiletý Srb se obvykle po delších pauzách rozjíždí v úvodních kolech pomaleji. V Monte Carlu však působí od prvního zápasu motivovaně a soustředěně a po cestě do čtvrtfinále zvládl souboje s nebezpečnými Romanem Safiullinem a Musettim. Změna v jeho přístupu může být způsobená touhou zvednout si sebevědomí po mizerných úvodních měsících letošní sezony a také motivací v podobě French Open a olympijských her, které se uskuteční v Paříži na antuce.

Majitel rekordních 24 grandslamových trofejí letos na rozdíl od předchozích sezon zatím nedominuje a potřebuje ideálně v Monte Carlu ukázat, že je stále jedním z nejlepších hráčů na tour. V aktuálním roce stále nedosáhl na finálovou účast a jasně prohrál s Jannikem Sinnerem a právě De Minaurem a senzačně také s Lucou Nardim na Masters v Indian Wells.

Monte Carlo ale možná nebude tím dějištěm, kde svou kariéru znovu nastartuje a momentální krizi ukončí. Po druhém triumfu v roce 2015 se mu totiž v Monackém knížectví vůbec nedaří. Ve čtvrtfinále má sice bilanci 7:2, nicméně poslední dvě prohrál a mezi nejlepší osmičku se tady dostal po dlouhých pěti letech.

Vizitka Novaka Djokoviče.Vizitka Novaka Djokoviče. (@ Livesport)

Djokovič – Letošní sezona

Nejlepší výsledky: Australian Open (semifinále)
Největší úspěchy na antuce: první turnaj
Bilance: 10:3
Bilance z posledních 10 zápasů: 8:2
Bilance na antuce: 2:0
Bilance proti hráčům TOP 20: 2:2 (kariérní 391:144)
Bilance ve čtvrtfinále Masters: 0:0 (kariérní 73:16)
Grandslamy: Australian Open (semifinále)

Djokovič – Rolex Monte-Carlo Masters

Kariérní bilance: 38:14
Nejlepší výsledek: triumf (2013, 2015)
Loňský výsledek: osmifinále
Bilance ve čtvrtfinále: 7:2
Generálka: žádná
Cesta turnajem: volný los, Safiullin (6:1, 6:2), Musetti (7:5, 6:3)

 

Alex de Minaur využil v lednu v týmovém United Cupu zdravotních potíží právě Djokoviče a i snadná výhra nad srbskou legendou mu mohla pomoct ke skvělým letošním výsledkům. Po skončení australského léta se dostal do finále v Rotterdamu a Acapulcu (v Mexiku triumfoval), a navíc v lednu debutoval v TOP 10 žebříčku.

Pětadvacetiletý Australan se v posledním roce výrazně zlepšil v soubojích s nejlepšími hráči světa, ale stále se nedokáže pravidelně dostávat do závěrečných kol těch největších turnajů. I proto je čtvrtfinálová účast v Monte Carlu velkým krokem správným směrem. Navíc na všech třech předchozích velkých akcích v letošním roce (Australian Open, Indian Wells a Miami) vypadl v osmifinále.

Také ve svém třetím čtvrtfinále na podnicích Masters (bilance 1:1) potkává někoho z TOP 5 pořadí. Loni v srpnu v Torontu v této fázi vyřadil Daniila Medveděva a prohrál až ve finále s Jannikem Sinnerem a o pár měsíců později v Paříži nestačil na Andreje Rubljova.

Vizitka Alexe de Minaura.Vizitka Alexe de Minaura. (@ Livesport)

De Minaur – Letošní sezona

Nejlepší výsledky: Acapulco (triumf); Rotterdam (finále)
Největší úspěchy na antuce: první turnaj
Bilance: 22:6
Bilance z posledních 10 zápasů: 8:2
Bilance na antuce: 3:0
Bilance proti hráčům TOP 10: 4:3 (kariérní 17:42)
Bilance ve čtvrtfinále Masters: 0:0 (kariérní 1:1)
Grandslamy: Australian Open (osmifinále)

De Minaur – Rolex Monte-Carlo Masters

Kariérní bilance: 5:3
Nejlepší výsledek: čtvrtfinále (2024)
Loňský výsledek: 2. kolo
Bilance ve čtvrtfinále: 0:0
Generálka: žádná
Cesta turnajem: Wawrinka (6:3, 6:0), Griekspoor (2:6, 6:2, 6:3), Popyrin (6:3, 6:4)

 

Vzájemná bilance: 1:1. Djokovič má na tour pár kolegů, proti nimž mu motivace nikdy nechybí a chce je porazit co nejjasnějším skóre. De Minaur mezi ně patří, nejspíše kvůli komentářům, které Australan učinil předloni v kauze deportace Srba před startem Australian Open. Statisticky nejlepší hráč všech dob vypadá motivovaně a ve čtvrtfinále s De Minaurem by měl mít ještě větší chuť zvítězit, takže se s největší pravděpodobností pokusí hned od začátku dominovat.

 

Humbert – Ruud | 16:00 SELČ

Ugo Humbert zakončil všechny tři předchozí starty v hlavní soutěži na Masters v Monte Carlu hned v prvním kole, ovšem v rámci letošního ročníku se už dvakrát vyhrabal z manka setu a postoupil do čtvrtfinále. Ve druhém kole dominoval proti Zhizhen Zhangovi a dále předvedl obrat proti Federicovi Coríovi v úvodním kole a Lorenzovi Sonegovi v osmifinále.

Pětadvacetiletý Francouz může být se vstupem do antukového jara velmi spokojený a čtvrtfinále v Monaku mu může výrazně pomoct k potenciálnímu debutu v TOP 10 žebříčku. V tomto týdnu zaznamenal svou první antukovou vítěznou sérii v hlavních soutěžích na nejvyšším okruhu od roku 2020 a loňské antukové jaro zakončil jen s jednou výhrou v hlavních losech na nejvyšší tour. Na této úrovni prohrál obě antuková čtvrtfinále, v Hamburku 2020 s Ruudem a v Estorilu 2021 s Alejandrem Davidovichem.

Aktuálně 15. muž pořadí má velice solidní bilanci 12:12 s hráči TOP 10 hodnocení. Na antuce se dosud s takto vysoko postaveným protivníkem potkal pouze jednou a v Hamburku 2020 jasně přehrál Daniila Medveděva.

Vizitka Uga Humberta.Vizitka Uga Humberta. (@ Livesport)

Humbert – Letošní sezona

Nejlepší výsledky: Dubaj, Marseille (triumf)
Největší úspěchy na antuce: první turnaj
Bilance: 18:5
Bilance z posledních 10 zápasů: 8:2
Bilance na antuce: 3:0
Bilance proti hráčům TOP 10: 3:1 (kariérní 12:12)
Bilance ve čtvrtfinále Masters: 0:0 (kariérní 0:2)
Grandslamy: Australian Open (3. kolo)

Humbert – Rolex Monte-Carlo Masters

Kariérní bilance: 3:3
Nejlepší výsledek: čtvrtfinále (2024)
Loňský výsledek: 1. kolo
Bilance ve čtvrtfinále: 0:0
Generálka: žádná
Cesta turnajem: Coría (4:6, 6:1, 6:2), Zhizhen Zhang (6:1, 6:4), Sonego (5:7, 6:3, 6:1)

 

Casper Ruud předvedl v osmifinále parádní výkon a na kurtu strávil méně času než největší favorit turnaje Jannik Sinner. Pětadvacetiletý Nor stejně jako Ital zvítězil 6:4 a 6:2, ovšem měl podstatně těžšího soupeře, a sice světovou desítku Huberta Hurkacze.

Jednoznačné vítězství nad Hurkaczem pro něj může být zároveň zklamáním, jelikož právě s polskou jedničkou se mohl utkat v nedělním finále v Estorilu, kdyby nečekaně neprohrál semifinálovou bitvu s outsiderem Pedrem Martínezem. Dosavadní průběh sezony však může hodnotit velmi pozitivně, dokonce je jedním z pouhých tří hráčů, kteří na všech odehraných akcích porazili alespoň dva soupeře. Monte Carlo je jeho už osmým letošním podnikem, za celý loňský rok zaznamenal vítěznou sérii jen na sedmi turnajích.

Na kontě má 10 titulů, devět z nich posbíral na antuce, a hrál finále posledních dvou ročníků French Open. O to je překvapivější, že ještě nikdy neprošel do finále antukových podniků série Masters. V Monte Carlu startuje popáté a do čtvrtfinále se dostal podruhé, před třemi lety v něm porazil Fabia Fogniniho a pak v semifinále podlehl Andrejovi Rubljovovi.

Vizitka Caspera Ruuda.Vizitka Caspera Ruuda. (@ Livesport)

Ruud – Letošní sezona

Nejlepší výsledky: Acapulco, Los Cabos (finále)
Největší úspěchy na antuce: Estoril (semifinále)
Bilance: 22:6
Bilance z posledních 10 zápasů: 7:3
Bilance na antuce: 4:1
Bilance proti hráčům TOP 20: 4:2 (kariérní 35:41)
Bilance ve čtvrtfinále Masters: 0:1 (kariérní 7:4)
Grandslamy: Australian Open (3. kolo)

Ruud – Rolex Monte-Carlo Masters

Kariérní bilance: 8:4
Nejlepší výsledek: semifinále (2021)
Loňský výsledek: osmifinále
Bilance ve čtvrtfinále: 1:0
Generálka: Estoril (semifinále)
Cesta turnajem: volný los, Tabilo (6:2, 6:4), (10) Hurkacz (6:4, 6:2)

 

Vzájemná bilance: Humbert vede 3:1, jediný dosavadní souboj na antuce vyhrál Ruud. Na antukových dvorcích je Ruud mnohem lepším a stabilnějším hráčem a měl by svého neoblíbeného francouzského protivníka v těchto podmínkách porazit i tentokrát. Bude ale potřebovat solidní výkon a stoprocentní kondici.

 

Páteční program

COURT RAINIER III (od 11:00 SELČ)
1. Tsitsipas (12-Řec.) - Chačanov (15-)
2. Rune (7-Dán.) - Sinner (2-It.) / nejdříve ve 13:00 SELČ
3. Djokovič (1-Srb.) - De Minaur (11-Austr.)
4. Humbert (14-Fr.) - Ruud (8-Nor.)


COURT DES PRINCES (od 11:00 SELČ)
1. Krawietz/Pütz (6-Něm.) - Gillé/Vliegen (Belg.)
2. Mahut/Roger-Vasselin (Fr.) - Granollers/Zeballos (3-Šp./Arg.)
3. Arévalo/Pavič (Salv./Chorv.) - Bolelli/Vavassori (It.)
4. Melo/Zverev (Braz./Něm.) - Fritz/Rune (USA/Dán.)

Kompletní program | Přehled turnaje

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

30
Přidat komentář
elsky
Djoker je v nějakém špatném rozmaru
Reagovat
australan.tenis
Btw. Patiku.... Sinner se ti stále nezranil.... Co s tím budeš dělat?

Ani proti Struff, ani proti Runemu. Jak je to možné?
Reagovat
Kandinsky1
Myslíš jako něco tehdy se Selešovou
Reagovat
Patik
Neviem zapletiem do toho Nadala.
Reagovat
australan.tenis
Vamos Jannick, puta Nadal!

Skoro jsem i přál zisk druhého setu Runemu kvůli stupidním fanouškům a umpiru ...... Ale celkově jsem za Sinnerovice nehorázně rád. Nejlepší hráč sezóny, statný Romulus s ohněm ve vlasech! Velice kvalitní tenis od obou. Frajirek Runě dostal zase jednou lekci.

Snad Nole porazí toho skautika De Minaura, nesnáším ho za ty kecy proti GOATKOVICI v roce 2022 při covidu. Chcipacek minaurskej, sketa.
Reagovat
annah
Včelka Mája chytla slinu a dost teď Sinnerovi zatápí...
Reagovat
dadaft
tak Runemu síly zatím nedochází, naopak dokázal pozlobit brejkbolem...
Reagovat
dadaft
Vzhledem mi Jannik dost připomíná Jima Couriera.

Třetí set začali oba dobře, asi to bude pořádná bitva...
Reagovat
annah
Škoda, tak dobře do měl Sinner rozehrané v druhém setu. Ale Rune si ten set zaslouží - za ten Sinnerův out, který rozhodčí viděl v kurtu. Proč vlastně nemívají na antukových turnajích jestřába??? Aspoň na těch velkých.
Reagovat
australan.tenis
Protože jsou konzervativní.
Reagovat
frenkie57
Protože na antuce nemá jestřáb 100% přesné výsledky. Díky zanášení čar antukou dochází často k chybnému vyhodnocení.
Reagovat
annah
Aha. Ale na nějakém antukovém turnaji jestřába měli. Nevybavím si, kde. Že by v Madridu?
Reagovat
frenkie57
On je, myslím, i v Monte Carlu, akorát není v ostrém nasazení. Občas v pauzách vyjede to charakteristické okénko jako informace pro diváky na kurtech a u tv.
Reagovat
dadaft
všechna čest Runemu, druhý set těžce vybojoval a po zásluze bere .......... nicméně teď se možná projeví fyzično a mohlo by mu trochu začít docházet............ vstup do setu extrémně důležitý
Reagovat
Patik
Už mi ta antuka chýbala dva zápasy denne hádky na kurte so slepými rozhodcami klepanie raketami do topánok tehla v očiach.
Reagovat
dadaft
já antuku taky moc rád
Reagovat
australan.tenis
Akorát fanoušci Nadala ne.... Fans samozvaného krále antuky nemají moc rádi cihlu. Jakmile vůdce jejich duchovní sekty nehraje, tak nesledují a nekomentují zápasy. Tady se ukazuje faleš všech těch odamputovaných mozků, holymotors, Rafaholic, Mayo a dalších fake profilů FH. :))
Reagovat
Amputace
Ty jsi vážně mimóza. Případ pro psychologa. Neprožívej to tolik.
Reagovat
turista
Antuka je fajn.
Reagovat
Patik
Ja som s nou v pohode lebo na nej sa hrá pekný tenis a dlhé výmeny ale má kopec nevýhod.. A je tam viac proti ako pre.
Reagovat
annah
To je. Usmudlane oblečení, občas hra v písečné bouři a hlavně neustálý pohled na tu hnusnou oranžovou barvu. Na mě tahle barva působí hodně nepříjemně. Doma se nesmí vyskytovat ani stopou.
Reagovat
makro99
ten Chačanov, to je pro mě úkaz - pro hráče od 12. místa níž je neporazitelnej; s hráči Top10 to má asi 5:60... a když už jednou za uherskej rok někoho porazí, tak mu to druhý den Tsip vrátí i s úrokama...
Reagovat
dadaft
To, jak teď Jannik hraje, prostě vyráží dech.
Reagovat
Ondra979
je proste ted top..ale zapas s Djokem by byl stejne zajimavy
Reagovat
annah
Třeba na něj dojde. Byl by to úžasný střet dvou generací.
Reagovat
dadaft
pevně v to finále věřím, byla by to pecka
Reagovat
turista
Ano. A výhru Novaka Djokoviče a jeho 99.titul bychom si v Djokolandu moc přáli. Byl by to taky jeho 20.titul z antuky, z toho 15.velký. Víc velkých titulů z antuky v celé Open éře má jedině Nadal.
Reagovat
Mistic
Bolo by to dobré, ale myslím, že v súčastnej forme na Sinera ešte nemá. Neviem či sa zúčastní v Barcelone a Madride, ale forma by zjavne mala vrcholiť v Paríži. A Sinerova neskutočná fazóna raz musí začať naberať klesajúcu tendenciu. Budú to zaujímavé týždne. Novak idemo!
Reagovat
annah
Ale Rune to taky nefláká. Místy předvádí neskutečné údery.
Do Monte Carla přijel oblečený na včelku Máju. A konečně má normální délku trenek, ne ty příšerné proklatě krátké, vyhrnuté málem až k rozkroku (které od nej okopíroval náš Macháč ).
Reagovat
Ondra979
tak dnes snad neco uvidim..zajimave zapasy budou. finale Sinner - Djok by bylo hezke,ale jeste tam nejsou...Sinner uz je dnes asi favorit skoro pokazde, ale vyhru jistou nema, tak to v tenise nefunguje a Rune se na nej bude e chtit vytahnout...no a De Minaur by se taky mohl ukazat..
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist