Djokovič: Očkování by nemělo být povinné. Věřím ve svobodu volby

24. 4. 2021, 13:45
Aktuality 123
Světová jednička Novak Djokovič doufá, že očkování proti koronaviru nebude pro tenisty na ATP Tour povinné. Třiatřicetiletý Srb chce, aby hráči měli možnost svobodné volby. Vakcinaci považuje za soukromou záležitost a odmítá mluvit o tom, zda on se očkovat nechá.
Profily hráčů
Novak Djokovič

ATP a ženská WTA svým členům vakcinaci doporučují, ale nenařizují. ATP začátkem měsíce oznámila, že očkovaní hráči budou mít mimo jiné výhodu v tom, že nebudou považováni za blízký kontakt pozitivně testované osoby.

"Nemyslím si, že to do této fáze dojde. Doufám v to, protože jsem vždycky věřil ve svobodu volby," řekl Djokovič během domácího turnaje v Bělehradu k možnosti povinného očkování.

Na otázku, zda on sám se nechá očkovat, odpovědět nechtěl. "Nechám si to rozhodnutí pro sebe. Je to soukromá záležitost a nechci být vtažen do hry pro a proti vakcinaci, kterou bohužel média v těchto dnech rozehrávají," řekl osmnáctinásobný grandslamový vítěz. "Nechci mít nálepku někoho, kdo je pro nebo proti očkování. Na tuto otázku neodpovím a doufám, že to všichni budou respektovat."

Djokovič, jenž loni Covid-19 prodělal, dříve uvedl, že on osobně je proti vakcinaci a nechce do ní být nucen například kvůli tomu, aby mohl cestovat.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

123
Přidat komentář
turista
Očkování je zcela OK. Povinné není. Pro vrcholové sportovce by ani být nemělo. Covid je nezabije. V názorech na vakcinaci je Novak vedle jak ta jedle.
Reagovat
Jan
https://aeronet.cz/news/zahadne-zmizeni-byvaleho-viceprezidenta-a-sefa-biologickeho-vyzkumu-pfizeru-ktery-v-prosinci-varoval-pred-mrna-vakcinami-zpusobujicimi-zenskou-neplodnost-vyvolava-velke-znepokojeni-ve-vedecke-obci/
Reagovat
annah
Vybodni se na ty kraviny a přestaň tu s nimi otravovat a šířit nesmysly.
Reagovat
Jan
Kdo chce kam ... Ani ti mrtví po očkování a že jich není úplně málo pro tebe nejsou varováním ? Mimochodem, jak níže jeden píše, že začali do nemocnic vozit očkované, kteří chytli covid, kupodivu o tom píše hoax i aeronet :) To co se tam psalo před rokem, že budou covid pasy atd. vše mainstream označoval za hoax a nyní je to pravda. Netvrdím, že se nesnaží něco ovlivňovat, ale jádro informace stojí za úvahu.
Reagovat
Fandina
Tvůj problém je, že nechápeš, že kdo si chce sehnat informace o čemkoli, tak si je sežene. A nepotřebuje k tomu tvůj aronet.
Reagovat
gigin
A o to tady přesně jde!! Já chápu, že je to závažné téma, ale s tím ať si hauzíruje tam, kde se to řeší. Tady máme jen tenis, zábavu a srandu. Chodíme se sem zabávať, odlehčit :)

Aeronet tvl...
Reagovat
Pe3k
ne asi smile
Reagovat
a.magerova
Čoveče, zeptej se nejprve ségry (ať tu nevypadáš jako nějaký nevědomec) na případnou existenci aronetu, jipnetu... logiku by to mělo... smile
Reagovat
Fandina
Je to jedno, jestli aronet nebo aeronet. Ale každý umí číst a může si to vyhledat sám.
Reagovat
Jan
článek je o Djokovičovi a vakcínách. Tak jsem k tomu něco dal. Se po...te.
Reagovat
FulnekUltras
to víš, "majitelé diskuze" jsou po prezidentově projevu mírně nervózní ;-)
Reagovat
Fandina
Projevy politiků je to poslední co sleduji.
Reagovat
FulnekUltras
pokud si fakta nezjistíš odjinud, nedivím se, že jsi pak úplně mimo
Reagovat
Fandina
Já si je nezjišťuji vůbec. Politika mě nezajímá.
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
Fandina
Politika mě nezajímá.
Reagovat
FulnekUltras
fakta tě nezajímají - a podle toho to pak vypadá ;-)))
Reagovat
Fandina
Ano, nezajímá mě to.
Reagovat
Fandina
Dáváš sem aeronet pořád. Nevšila jsem si, že je to odborný plátek na vakcinaci. Zato na politické kecy plný.
Reagovat
Jan
Ty další 2 odkazy níže jsou od prof. Karlovy univerzity Strunecké. Má přednášky po celém světě. Ví o čem mluví.
Reagovat
Fandina
Odborníků na vakcinaci je x. Není nutné zaplavovat web o tenise takovými články. Kdo chce, tak si to najde. Nevím, proč tu s tím otravuješ lidi. Jako by nebylo s covidem problémů už dost, ještě si přikládej polínko tady.
Reagovat
Jan
Nezdá se mi, že vy byste ty informace jinde hledali. Jo a jeden odkaz, co jsem tady dal, mluví německá lékařka o nošení roušek a respirátorů, jak to trvale poškozuje mozkové buňky vlivem nedostatku kyslíku. A jak už jsem psal, tato diskuze je pod článkem kde Djokovič mluví o vakcínách. Tak jsem si dovolil tu něco dát, ať se poučíte a nejdete jak tupé ovce na porážku.
Reagovat
Fandina
Otravuješ s tím druhé a jak jsem psala, kdo chce najde si co potřebuje. Nejsi tu od toho, abys někoho poučoval, co má a nebo nemá dělat.
Reagovat
Jan
V těch článcích aeronetu je řeč o technologiích, které se používají v současných vakcínách a jsou tam odkazy na původní lékařské články. Takže není to vařené z vody. I když tam jinak má svoje kecy.
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
Krisboy
Dementní Orteláček Jan žvaní o tupých ovcích...bože svět je opravdu v prdeli, již se to jisté.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
rozhozený vakcínami nepřešel přes SF.
Ale má pravdu předseda, je to každého věc. Zvlášť on, když vždycky dbal na tu správnou výživu, aby najednou stál na druhé straně... Aspoň v něčem má u mě malé plus+
Reagovat
Jan
https://aeronet.cz/news/video-slovensky-mistopredseda-vlady-priznal-v-televizi-ze-nova-generace-vakcin-na-bazi-mrna-zasahuje-do-lidske-dna-v-pozadi-za-vznikem-vakcin-mrna-stoji-prevratna-a-soucasne-desiva-technologie/
Reagovat
spaniel
Ty ses tady vyskytl jakym omylem? Tahni s temi srackami mezi obdobne omezene hlupaky smile
Reagovat
FulnekUltras
jj, hlavně Astra a všechny mRNA, to jsou sračky opravdu výstavní, jaké jsme tady ještě neměli - první aspoň trochu seriozní klinické studie z jejich aplikace pokusným exemplářům budou sice až v roce 2023, ale spíš odhaduji, že je širší veřejnost nikdy neuvidí

smilesmilesmile
Reagovat
Jan
I současné běžné vakcíny nejsou co by člověk chtěl. Obsahují toxický hliník nebo rtuť, plno dalších škodlivostí, buňky z mrtvých embryí lidí i zvířat, vše určeno k likvidaci lidí. Tyto západní vakcíny se u nás začaly používat po roce 1989. Hodně v tom má prsty Bill Gates, Jeho vakcíny v Africe způsobily neplodnost mnoha mladých žen. I laboratoře, které vyvíjely covid vakcíny (a které vyvinuly covid samotný) patří jemu.

hliník ve vakcínách:
https://www.youtube.com/watch?v=vUqBFQDLYAM&t=31s

vakcíny:
https://www.youtube.com/watch?v=a5bwspxbAW8
Reagovat
gigin
Reagovat
Jan
Sám jsi šulin. Ty jsi psal jak vozí na JIP očkované s covidem. Se jdi vycpat.
Reagovat
lvicek
Tak se vrat do doby pred sto a vice lety, kdy umiralo bezne vysoke procento deti a dalsi obrovska cast si nesla nasledky po cely zivot a prestan tady rozsirovat tyhle blaboly. Lidi si vazne nevidi na spicku nosu. Tehdy by matky za ockovani trhaly ruce, aby nemusely zazivat takovou hruzu! Dnes ma jen kazdej milion kecu.
Reagovat
FulnekUltras
srovnávat přirozené bakterie a viry s tím, co je tady dneska, opravdu nejde

zrovna jako klasická očkování, která mají chránit zdraví člověka, nelze srovnávat s cílenými farmakototalitními prasečinami na kšeft

právě tento mainstreamem přiživovaný pohled, že nám Kill Bill a spol. nabízejí obvyklou "pomoc", na kterou jsme v případě dřívějších normálních infekcí byli zvyklí, je mimořádně zrádný a podle všeho právě o toto v dávno připravované plandemii jde

ale samozřejmě - každý se nakonec musí rozhodnout sám za sebe, případně i za své děti

smilesmilesmile
Reagovat
FulnekUltras
a že má celá kovidpsychóza stejné hnací zdroje, jako LGBT, BLM, migrace parazitů do Evropy nebo kauza Vrbětice, to už začíná být evidentní čím dál víc
Reagovat
FulnekUltras
drsná výpověď o "neziskovkách" od ženy vyhozené kvůli tomuto sorosovskému šmejdu ze slovenské diplomacie... týká se to dříve či později každého z nás

https://www.youtube.com/watch?v=Q7krvGnxXtg
Reagovat
lvicek
Blablabla
Reagovat
FulnekUltras
čas ukáže - a za poslední rok už ukázal - všechny loňské hoaxy jsou letošní realita

přiznávám, moc bych se chtěl mýlit... smile
Reagovat
Jan
Před rokem 1989 se dělaly vakcíny jinak. Až ty současné jsou škodlivé.
Reagovat
FulnekUltras
taky ne všechny - ale rozhodování už není tak jednoznačné, protože nad ochranou zdraví mezitím bohužel převážila patologická hrabivost a falešná touha několika óbrúchylů pod rouškou filantropie "spasit svět"
Reagovat
Jan
Před rokem 1989 byly alergie vyjímečné, dnes všechny děti mají něco, je to vliv chemie ve stravě i vakcín, vakcíny před rokem 1989 byly s cílem posílit imunitu, byly bezpečné, po roce 1990 už to neplatí. otec Billa Gatese měl firmu na snižování lidské populace, Gates v tom pokračuje, nelze srovnávat vakcíny před rokem 1989 s dnešními, současné farmceutické firmy mají jiné cíle, mají zisk z co největšího počtu nemocných, před rokem 1989 bylo zdravotnictví v ČSSR zdarma, nebyl důvod vyrábět nemocné, vakcíny mají za úkol vyrobit potají nemocné lidi, aby to nebylo pozorovatelné, se zpožděním, choroby, které generují největší peníze, diabetes, záněty, bolest, chřipky, před rokem 1989 stát potřeboval, aby bylo co nejvíc zdravých, kvůli průmyslu a obraně vlasti, dnes se budou lidé rozhodovat, zda nechat dítě očkovat proti obrně, neštovicím za cenu, že dostane alergie nebo ne. Vakcíny používají jako nosič proteinů buňky z krys, prasat, paviánů, z ptáků ... Jsou sice bezpříznakové, ale zvířecí buňky v těle zůstanou a mohou po způsobovat rakovinu, alzheimera, obrny, žloutenky ... zvířecí buňka se může připojit na nějaký orgán a začíst se množit (kopíruje RNA), pro trvanlivost vakcíny tam jsou přidané toxické oxidy hliníku, rtuť, aby zvířecí buňky jako živé nezanikly. proto západní vakcína vyžaduje dlouhé testování, ruská ne. Ruské vakcíny používají starý způsob jak se to dělalo před rokem 1989, způsobí to mírnou nemoc.
Reagovat
Fandina
Vůbec tomu nerozumíš. Jen meleš výplody aeronetu. Jsi s tím trapný.
Reagovat
FulnekUltras
pomodli se k čt, cnn a reuters - a mysli si, jak nejsi trapná ;-))) smile
Reagovat
Fandina
Jsi trapný.
Reagovat
lvicek
Ty magore jeden, to je vazne Gates hodne neschopny, kdyz za posledni stoleti se nadeje doziti zvysila o nekolik desetileti! Si vazne myslis, ze kdyby tu nekdo chtel vyhlazovat lidstvo, tak budeme zit stale dele a dele a mit se stale lip? Ubozaku, jdi se nekam lecit! Medicina dela zazraky a ziji lide, kteri by jeste nedavno nemeli nejmensi sanci. A nekdo tady bude vykladat neustale takovehle nesmyly o Gatesovi, muj boze... Je videt, ze lidi maji porad vic vymyte mozky...
Reagovat
gigin
JZD Marná Snaha, předem prohraná partie. Já už na ty jejich kecy prostě seru. To je šílené...
Reagovat
FulnekUltras
...budeme žít stále déle a déle a mit se stále líp...

------------------------

hmmm... tak to je právě ve světle událostí posledního roku docela odvážná prognóza...

smilesmilesmile
Reagovat
Fandina
Lidé se dožívají vyššího věku, protože věda se zabývá podmínkami života a ochrany zdraví lidstva různými metodami a vydávají se na to nemalé prostředky. A to je důvod, proč se věk lidí neustále prodlužuje. Jenže blb jako ty to nepochopí.
Reagovat
FulnekUltras
Každopádně Ti osobně Fandi přeji ještě dlouhá léta a hlavně ve zdraví - čili jak u nás říkáme Heil unser Leben und Gesundheit vor allem... smile ;-)
Reagovat
Fandina
Děkuji a nápodobně, nicméně, na pocitu, že jsi poněkud hloupý to nic nemění.
Reagovat
Jan
Nech si aplikovat vakcínu, nech se testovat, později čipovat, nos roušku/respirátor, výsledek se časem dostaví. I u nás zemřela po očkování řada důchodců, to asi z radosti, že se dožijí vyššího věku.
Reagovat
smazaný uživatel
Čipovat :-D
Reagovat
Jan
Ve švédsku už to je móda. Mladí se tam nechávají čipovat, nemusí nosit klíče a platí s tím.
Reagovat
Fandina
Já také platím telefonem, je fuk, jestli ho mám v ruce, nebo pod kůži. Asi jsi spád z višně, nebo ti někdo hodně ublížil, že nechápeš, kam lidstvo postupuje. Dávno je o lidech evidence. Proč myslíš že jsou matriky, od nepaměti. Rodná čísla, občanky pásy. Kvůli evidenci. S elektronikou se to s papíru přesunuje třeba do čipu a když ho máš někde na těle, nemusíš to hledat. Je to tak praktičtější.
Reagovat
Fandina
Klíče to samé. Dveře se ti otevřou sami, když ho máš v kapse. Je to praktické.
Reagovat
Fandina
Tak samozřejmě, že nic není bez problémů, ale jak se má člověk bránit nakažlivé nemoci než pomocí prostředků, které k tomu jsou. Už ve středověku se na mor používala rouška a to, že ti někdo naočkuje protilátku, to je také způsob obrany. Já myslím, že kromě hlupáků to každý chápe.
Reagovat
Jan
Ano, pokud jsou vakcíny dělány pro zdraví a dobro lidí. To není případ současných vakcín. Výše o tom píši.
Reagovat
Fandina
Jdi se léčit.
Reagovat
Jan
Nech se očkovat. Dobrodiní poznáš sám na vlastní kůži.
Reagovat
Jan
Reagovat
Jan
https://otevrisvoumysl.cz/nemecka-politicka-andrea-haberl-hovori-o-tom-co-se-chysta/
Reagovat
FulnekUltras
zítra večer promluví pan prezident ;-)
Reagovat
Jan
Ten zákon podobně jako chystaný zákon na Slovensku prošel v německém parlamentu a budou k němu připomínky. Bude platit nad všemi spolkovými zeměmi, takže Angela dostane absolutní moc.
Reagovat
FulnekUltras
copak Angela - Bilderberg, BigTech a GateSSoros ksindl jsou mnohem horší
Reagovat
Jan
https://gloria.tv/post/D33ZmAxebBfd4WbkeyAbTKCeZ
Reagovat
Jan
Řada lidí po očkování umřela, jak v Evropě, tak v USA i jinde ve světě. Opravdu skvělý produkt, ty vakcíny.
Reagovat
Jan
https://aeronet.cz/news/americti-lekari-varuji-pred-syndromem-ade-zpusobenym-vakcinami-na-bazi-mrna-kdy-vakcina-ve-skutecnosti-zesiluje-ucinky-viru-v-tele-a-po-aplikaci-vakciny-ockovane-osoby-okamzite-onemocni/
Reagovat
smazaný uživatel
Honzo hloupej, neplevel tady fakenews.
Reagovat
Jan
Je tam odkaz na článek amerických lékařů, můžeš si to přečíst v originále.
Reagovat
FulnekUltras
a jak ty můžeš tak přesně vědět, že strana b půjde zrovna takhle?
Reagovat
Jan
https://qanon.sk/analyza-testovacich-paliciek-z-plosneho-testovania-v-sr-potvrdenie-genocidy/
Reagovat
Vlk-v-trave
Tak to byl ultimatni zapas. Drajvoleje Aslana paradni. Zato Djoker a voleje, to je smutny pribeh.
Od Aslana tech FH winneru po lajne bylo "nepocitane", magicke predstaveni. 3 hodiny 25 min. silene bitvy.

Karatsev ma z tech challengeru antuku zmaknutou, hooodne dobre:)

Jestli ho chytne Meditator na RG, tak to bude jeho nocni mura.

Karatsev ma stesti, ze to byl prvni zapas dne a druhy finalista je jeste v satne a ceka na zapas.

Smad to Matti da a finale bude tim zajimavejsi, ale turnaj by si asi za ten dnesek zaslouzil vyhrat Karatsev. Dnes paradni vykon, az na ty dva slabsi nastupy do prvnich dvou setu.
Reagovat
No-le
Ale neproměnit 23 bb to je prostě ostuda...
Reagovat
Vlk-v-trave
Ve tretim to byla bitva o BP na obou stranach, coz se ani nedivim po 3 hodinach toho, co hrali. "Ostudou" bych to asi nenazval, tak max. ten volej na saku Djokera, kterym nabidl Aslanovi prvni MB zapasu na svem servisu, ale chybu odcinil.

Videl bych tam jine tzv. "ostudy", vyjizdeni Djokera po male holce, ktera podava micky, nebo tu jeho akci, kdy poslal na kurt organizatory po prvnim setu, aby ulepsili kvalitu kurtu kolem Tecka...eh...ten kurt vypadal kvalitneji nez na cem hraji v Barcelone, kde se mic odrazil a Nadal promachl do prazdna... a nechce se mne ani zminovat na cem hraji na bocnich kurtech na RG.
Reagovat
annah
Tak srdíčka nebudou. Aslan to dotáhl. Je to frajer.
Reagovat
turista
Karacev bude nebezpečím pro kohokoliv kdekoliv včetně Nadala.
Reagovat
Fandina
Karatsev udělá fiftýn a je úplné ticho, když ho udělá Nole, tak jsou ovace. Karatsevovi nezávidím. Hrát před diváky má pro domácího obrovskou výhodu. Už jsem si asi zvykla, že se poslední rok, případně půlrok mockrát nehrálo.
Reagovat
Fandina
mockrát před diváky
Reagovat
Fandina
Ale na závěr jsem slyšela potlesk. Když Noleho porazil, tak nějaký potlesk byl. Hrál dobře. Ještě vloni jsem o něm nevěděla.
Reagovat
Ela-fon-isi
Já mu fandila mohutně! ( Taky mě to mrzelo, že tam nic. )
Reagovat
Vlk-v-trave
As1an zaslouzene bere prvni set. Libi se mne jak je schopny sazet mice do protipohybu Djoka, ktery ceka prohoz... paradni predstaveni, ktere trochu ted kazi stiznosti svetove jednicky, ze jako je moc antuky ve stredu kurtu (hahaha), takze poslal organizatory vyrovnavat kurt...

Jak jsem psal vcera, B3 by nebyli schopni unest celorocni podminky turnaju ATP250, to jen v hlavach nekterych lidi na TP by vyhravali turnaj za turnajem.... Jim vadi kde co... jak koukam... nejen barva antuky :D ale ze ji je jako vic v nekterych mistech :D A cely zapas mu to Karatsev sazi k lajnam a ve stredu kurtu se objevi jednou za uherak:)

Dawaj As1an!
Reagovat
Vlk-v-trave
Ovsem zacatky setu ma Karatsev fatalni, v prvnim setu se ani nerozhledl, a byl dole uz 0:3, no ted v podobnem duchu:) 0:2 a Djouker na servisu.
Reagovat
Vlk-v-trave
Neskutecny tenis obou, 2:2. Asi jeden z nejlepsich zapasu, co jsme zatim na antuce videl v tomto roce. Pokud by se potkali na RG, tak si dovolim rict, ze by to byl absuletne top zapas.

Nepocitam pochopitelne vykony Stefana, ale zatim nemel soupere, ktery by ho vic potrapil, ten je ted v silenem antukovem laufu.
Reagovat
Vlk-v-trave
Jednou vetou, fatalni vyber As1ana na saku, ale fatalni, ktery ho dostal do BP, a vlastne mu vzal set... uz ho mel mit, a odpocivat v satne...
...a ted od zacatku, ale jo, treti set je spravedlivy. Ovsem nevim jestli to ten Karatsev zvladne.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Přesně - opustil jsem zápas uprostřed druhého setu. Aslan hrál skvěle. Povedl se mu majstrštyk.
Joker po prvním setu nadával na kvalitu kurtu, který pro něj ve dne v noci připravovalismile
Reagovat
Vlk-v-trave
No, nez se dostanou na kurt Berrettini s Japoncikem, tak jim tam usnou v satne.:)
Tohle muze byt jeste na dlouho.
Reagovat
Vlk-v-trave
Hmmm, Djokovic si odskocil na svem servisgemu na lavicku se napit, misto rucniku. Se jen tak nevidi:)
Reagovat
Vlk-v-trave
Treti set, bitva na BP, nakonec As1an prolamuje, 4:3, ale v tomhle zapase se muze stat jeste hodne veci.
Reagovat
Vlk-v-trave
Karatsev je famozni, vubec se nedivim, ze mu mnozi fans podlehli, ma opravdu sikovne zapesti, nektere ty FH vypadaji tak lehce zahrane, a ma to neskutecnou dynamiku.
Djokovica prohazuje, ze se jen na ty mice kouka. Slusna bitva.

ad. rozhovor; rozumna odpoved, je to hnus ho tlacit k nejakym odpovedim... btw. co nejaky sportovec, herec, politik ma brblat o tom, ci ockovat nebo ne... krom toho Francouzi zjistili, ze ti co kouri tak procentove jsou paradoxne vic odolni...wtf... takze akce ruleta, kterou rozhodne nejaky blby sportovec nevyresi.
A co mame delat? No kurde hlavne zit, preci nic se nezmenilo, uz pred covidem bylo jasne ze jednou umrem a nikdo nevi kdy, na co a jak,...
Reagovat
Vlk-v-trave
Tak ted ultimatni vymena... Djoko dost dobry insajdout FH. Tenhle zapas z neho vytahne maximum.
Reagovat
Vlk-v-trave
Paradni drajvolej As1ana... odvraceny BP. Uz jsem to videl v TB.
Reagovat
FulnekUltras
je to s těmi současnými novosvazáky, kteří už zase vědí všechno nejlíp a chtěli by diktovat z pozice mainstreamem "posvěcené jediné pravdy", ale někdy těžké

smilesmilesmile
Reagovat
gigin
Já si to taky nechám pro sebe. Jinak ségra dělá na Covid JIP a vozí jim tam lidi po očkování. I po druhém...
Reagovat
tommr
to jako že se jejich stav po očkování zhoršil nebo jen že chytli kovid i když byli očkovaní?
Reagovat
gigin
Chytli kovid, těžký průběh, hybaj na JIP.
Reagovat
Pe3k
A co teda mají lidé dělat dle tvojí sestry? Neočkovat se?
Reagovat
gigin
?? To jsem neřekl a ona už vůbec ne. Ať si každž dělá jak chce. Prostě to je tam jiný svět. Nemají pořádné chlapy, aby jim ty pacienty pomáhali obracet, vláčejí se s nima, plná JIP, lidi umírají. Vojáky jim nedali, raději je posavili na hranice okresů... Ona říká, brácho já ty vole to tam valím, pak vyjdu ven, jdu dom a vidím plný park lidí, jak se tam spolu povalují, skupiny, pijou z jedné flašky... Další problém, ona je taková blbka, zachraňuje svět, tak chodí i na porodní JIP a začaly hodně, ale hodně umírat nenarozené děti. Matka má Covid, aniž by o tom věděla a je to v péčku. Jako fakt to není sranda.
Reagovat
a.magerova
Nemá ta nemoc žádná logická pravidla, znám lidi (věk přes 90 let - nemocí fůru nebo těžce mentálně postižení), kteří celkem v pohodě přežili covidový zápal plic a pak znám (znala) i lidi zdravé čtyřicátnáky, kteří covid nepřežili... smile
Reagovat
lvicek
Mne na tom bavi ti nekteri jedinci, kteri tvrdi "Kazdej za svy, bezte zit zdrave a budovat imunitu, zadny opatreni nechcem, rousky nosit nebudem atd." Kazdej si asi mysli, jakej je pasak a ze zrovna jemu se nemuze nic stat. To, ze napr. stari lide, pripadne nemocni lide si tezko budou zlepsovat imunitu zdravym zivotnim stylem je jim zrejme putna. Ale aby se sami nedivili. On to na sobe clovek nepozna, ze zrovna u nej si imunitni system s covidem neporadi.
Reagovat
FulnekUltras
Prej jsou už schopni ti tvou potenciální odolnost i celkem přesně změřit - ovšem za čtyřmístný poplatek... ;-)))

smilesmilesmile
Reagovat
D@nny
Ty jsi taky poradna krava. Jeste jdi do televize s tim fiktivni
Pribehem, jak umiraji zdravi ctyricatnici. Takovi jako ty by meli strilet
Reagovat
D@nny
*takove
Reagovat
FulnekUltras
stalo se ti něco? smile
Reagovat
D@nny
stalo. Uz nemam trplelivost s hloupym
Reagovat
D@nny
*hloupyma
Reagovat
FulnekUltras
tak třeba Micík Flegr chce vydržet ještě sedm týdnů v současné uzávěře a nechat TO "vyklesat k nule" - tady by určitě bylo o čem polemizovat - podobně jako o tereziánském tlačení harantů do škol nebo důvodech toporného lpění erárkorporátu na invazivním šťárání v chobotech - ale napadat něčí konkrétní zkušenost, to mi nějak nedává smysl...
Reagovat
a.magerova
Asi bys takový "hrdina" nebyl, kdybys toto tvé "hodnocení" musel říct do očí těm pozůstalým rodičům i dětem...
Reagovat
a.magerova
Mně covid odhalil antigenní test, známému, který to ode mne chytl, čtyři testy (dva antigenní a dva PCR) neodhalily vůbec nic a přitom ztratil chuť i čich a teď má 5x víc protilátek než já... pak čemu má člověk věřit... smile
Reagovat
gigin
Magu já nemám čich dodnes a to jsem prodělal C-19 konec února. Cítím jen slivovicu a ženské lůno. Věř sobě, poslouchej svoje tělo. Dále věř jen Rogerovi Federerovi a Ernestovi Gulbisovi.
Reagovat
a.magerova
Takžes v pohodě, TO ZÁKLADNÍ Ti zůstalo smile
Reagovat
Pe3k
smile
Reagovat
spaniel
Ja to mel v 1/2 listopadu a porad jeste nemam cich smile
Reagovat
smazaný uživatel
To preto, lebo nemas nos ani na vyber spravneho tenistu. Takze ma to neprekvapuje smile

Inak Get well soon.
Reagovat
bIbec
někde sem četl, že prej na obézní lidi vakcína moc neúčinkuje, takže to možná může být tím?
Reagovat
bIbec
jestli je to teda pravda, tak je to blbý. Si člověk řekne sem tlustej, tudíž rizikovej, takže bych měl jít na očkování... a nakonec to tomu člověku vůbec nemusí pomoct?
Reagovat
tommr
tak nemáš bejt tlustej. Stačí se nepřežírat a trochu se hejbat ... smile
Reagovat
a.magerova
No... jestli je ta vakcína vyvinutá na člověka např. do 100 kg, pak by asi logicky člověk s 300 kily měl dostat trojitou dávku... smile

Včera v TV bylo, že se kdesi v cizině naočkovali vakcínou pro psy a prý se cítí OK... takže na výběr máme a né že neee... smile
Reagovat
lvicek
Tak nikdy nic neni stoprocentni a vakciny se samozrejme take netvari, ze maji stoprocentni ucinnost. Ale alespon by mely s velkou pravdepodobnosti zabranit velmi tezkemu prubehu. Zase ti lide, u kterych vakcina moc nezabere, by bez ni byli zrejme ti, co plni statistiky umrti. Proste zrovna u nich imunitni system na covid funguje spatne.
Reagovat
spaniel
?Nekde jsem cetl?...tak jestli to byl koment Franty Voprsalka...
Reagovat
bIbec
"O lidech, co mají vysoké BMI, ostatně víme, že na ně nefunguje ani očkování. To už ukázala italská studie. Velká vrstva tukové tkáně u člověka velice limituje funkce imunitního systému. Svalovina naopak je metabolicky velmi aktivní a nutí tělo neustále fungovat a s tím běží i imunitní systém. Fyzická aktivita navíc, alespoň u většiny lidí, vyplavuje hormony štěstí, které velice příznivě působí na imunitní systém."

samozřejmě hodně odborníků plácá to a zase tamto, asi by bylo lepší vidět přímo tu italskou studii...

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/rok-si-nicime-imunitu-mozna-i-proto-je-tolik-nemocnych-rika-ceska-vedkyne-148516#seq_no=2&source=hp&dop_id=148516&dop_ab_variant=0&dop_req_id=SZeSBAxe33l-202103290707&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
Reagovat
bIbec
každopádně koholiv, kdo se hlásí ke spolkům typu "Body positivity", bych nafackoval.
Reagovat
bIbec
viz např mainstreamem propíraná zpěvačka Lizzo. Takoví lidé ovlivňují myšlení mladých lidí.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist