Djokovič ovládl Paříž bez ztráty setu. Z haly Bercy má 5. titul

3. 11. 2019, 16:32
Aktuality 87
Novak Djokovič popáté v kariéře vyhrál turnaj v Paříži. V dnešním finále porazil 6-3 6-4 Denise Shapovalova z Kanady a získal 34. titul na podnicích série Masters. Od rekordu Španěla Rafaela Nadala ho dělí jediný triumf.
Novak Djokovič (© AFP)

Djokovič nedal soupeři šanci a vyhrál za 68 minut. Celkově 77. triumfem v kariéře vyrovnal na pátém místě historického pořadí americkou legendu Johna McEnroea. Dvaatřicetiletý Srb navzdory zisku titulu přijde v pondělí o pozici světové jedničky. Z prvního místa ho sesadí Španěl Rafael Nadal, který v Paříži těsně před semifinále se Shapovalovem odstoupil kvůli zranění.

Šestnáctinásobný grandslamový vítěz Djokovič v hale Bercy navázal na triumfy z let 2009 a 2013 až 2015. Finále v Paříži si zahrál i loni, kdy ale podlehl Karenu Chačanovovi z Ruska. Shapovalov první finále série Masters v kariéře nezvládl a promarnil šanci získat druhý titul v kariéře. První si připsal v říjnu ve Stockholmu.

"Bylo to jeho první finále na Masters, takže v podstatě zvítězila zkušenost. Hrál jsem velmi dobře a na servisu jsem tady odehrál nejlepší zápas," řekl Djokovič. "Je to smutný konec, ale Novak byl dnes lepší," přidal Shapovalov, který si díky postupu do finále vylepší maximum ve světovém žebříčku, kde se posune na 15. pozici.

• ATP MASTERS 1000 PAŘÍŽ •
Francie, tv. povrch / hala, 5.791.280 eur
nedělní výsledky (03. 11. 2019)
• Dvouhra - finále •
Djokovič (1-Srb.) - Shapovalov (Kan.) 6-3 6-4
• Čtyřhra - finále •
Herbert, Mahut (7-Fr.) - Chačanov, Rubljov (Rus.) 6-4 6-1
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

87
Přidat komentář
woody
Hrál dobře. Bylo vidět zlepšení oproti USO series. Hlavně bych vyzdvihnul zlepšení na podání a returnu. Velmi často aktivnější pojetí hned prvního úderu po soupeřově podání mi trošku přímínalo rok 2011. Uvidíme na TM, jestli zlepšení dokáže udržet. Čeká ho velmi těžký a důležitý turnaj. Roger vypadá silný, Rafa uvidíme a mladý pušky to na Novaka taky umí. Ale jednička na konci by Novakovi slušela :-)
Reagovat
turista
Samozřejmě že by si Djoker zasloužil návrat zpět na pozici jedničky po 2 nebo 3 týdnech. Vyhrál letos o jeden turnaj víc než Rafa a hrál taky o jedno finále víc. Nadal má malý náskok asi díky více SF účastí. Rafa je momentálně jedničkou pouze na papíře, ne tenisově.
Reagovat
woody
Na druhou stranu Nolemu vůbec nevyšlo IW a Miami, US open series taky žádná sláva. Oba vyhráli 2 GS. Rozhodne TM, ale myslím si,že by Rafa byl zasloužená jednička.
Reagovat
turista
No jo, několik hardů v USA Nole bohužel zmastil.
Reagovat
woody
:-D
Reagovat
smazaný uživatel
Primární je styl, kterým vyhráli každý 2 GS.

Djokovič v AO porazil ve finále Nadala a ve W ve finále Federera.

Nadal porazil chcíplého Thiema a Medvedeva.
Reagovat
smazaný uživatel
Súhlasím. A takto treba na ich kariéry a tenisový status pozerať aj vo všeobecnosti.

Práve pre nedostatok vyhraných zápasov vo vzájomných epických finále, či semifinále, bude Federer vždy považovaný za jednookého krála slepých, ktorý vyhral 75% GS, poza bučky, ale v konfrontácií s najlepšími bol vždy tak trochu do počtu.

Za skoro 20 rokov kariéry vyhral s Nadalom 4 zápasy na GS a s Nolem to má nejako podobne. Keď to porovnávnam napríklad s 19 GS výhrami Nadala so sokmi, Federer pri ňom pôsobí ako bezvýznamný bazilejský podavač loptičiek.
Reagovat
peRFect
Tak rozhodně,bezvýznamný bazilejský podavač míčků,co ve finále GS porazil více grandslamových vítězů než šéf šéfa šefů z malorky.
Co tam máš dál?
Reagovat
smazaný uživatel
O intelekte stáda som nikdy nemal vysokú mienku, musím byť úplne úprimný.

Ale argumentovať počtom GS víťazov, dokonca to nadraďovať počtu skalpov 36 násobných GS víťazov, tomu hovorím kumšt :)

Uživateľ sa zrejme viac zameriava na kvantitu, nečudo že je fanúšikom jednookého krála slepých.
Reagovat
peRFect
Uživatel je objektivní a nestranný,narozdiel od iných.
Reagovat
Roger_Federer
Kamaráde, teď se fakt smeju asi 35 minut.
Ty si pleteš aroganci a intelekt?
To ale není to samé.
Reagovat
paddy
Tak, už prosáklo, proč Roger nepřijel do Paříže...

https://www.youtube.com/watch?v=JzUfUzCt9jk
Reagovat
Vlk-v-trave
To je verze pro Rafany, smecko na lidi, jak rikaval Franta Kocourek...
ale zasveceni vi, ze Federer se tajne ucastnit sveceni kostela ve Svycarsku, ktery bude nest jeho jmeno, a bude tam jeho specialni oltar.
Vatikan a Franta uz pripravuji prohlaseni Rogera Federera za svateho. Ovsem jen nevime, kdy se toho dockame, nebot jak Vatikan, tak Franta cekaji az RF ukonci karieru...
...jeho fans se spis nedockaji...pocitam az jejich vnoucata. Tak aspon ten kostelik...

https://www.youtube.com/watch?v=W5k9l7pYOGY
Reagovat
brixner
Jen vosumatřicet komentů? No děte se zahrabat!
Ale běda, když to prosere Petra! To sou vlákna jako nudle, co mi vytejkaj z rypáku, když musim točit kormidlem i v prosinci! Hele, ten váš nole nikdá nebude žádnej GOAT, dycky bude až ten třetí v řadě!
Reagovat
paddy
Reagovat
smazaný uživatel
nastastie to nie je sutaz popularity,kde rozhoduju sms,venuj sa radsej sousedkam
Reagovat
Mayo
Tenista s najlepšou výkonnosťou podľa ocakavania zvíťazil. Bol by sok ak by nevyhral aj turnaj v Anglicku.
Reagovat
Patik
Gratulácia Nolemu..myslím že tu nebolo o čom..jediné čo sa mi nepáčilo nakonci pri ďakovnej reči Denis gratuloval Nolemu a Nole to mal u prdele a rozprával sa so Safinom..prišlo mi to trošku neúctivé..ale pohoda..
Reagovat
steve79
Gratulace. RAFA A NOVAK jsou o tridu letos lepsi nez zbytek. Novak vyhral dva grandslamy a dva masters 1000. U Novaka bude zalezet, jestli bude mit motivaci aby predehnal Fedexe.
Reagovat
Stan_Borowitz
jako dobře namazaný stroj. Nicméně ani jeho nelítostný pokořitel a noční můra nezahálí:

Jiří Veselý v hale v německém Eckentalu zdolal ve svém prvním finále po roce a půl 6-4 4-6 6-3 Belgičana Steva Darcise a slaví první triumf od května 2017.
Reagovat
ipko
no jo, Darcis je pojem :D
Reagovat
Roger_Federer
To vypraskanu Rafy ve Wimbledonu mu nikdo nevezme. :)
Reagovat
Stan_Borowitz
Takže J1rka kromě Novaka teď zprostředkovaně vypráskal i Rafu! Tím pádem i Rogera, dokonce ze dvou nezávislých zdrojů.

Je to GOAT, srovnatelný snad jen s Dominikemn Hrbatým.
Reagovat
ipko
inak Denisa trénuje Youzhny? :D
Reagovat
Kozoroh
https://www.menstennisforums.com/2-general-messages/969044-denis-shapovalov-working-mikhail-youzhny.html

https://www.tennis.com/pro-game/2019/10/denis-shapovalov-alexander-zverev-paris-masters-2019-mikhali-youzhny/85758/

Južnyj má nepochybně velkou zásluhu na Denisových nedávných výsledcích.
Reagovat
ipko
môže to byť veľmi zaujímavá spolupráca, uvidíme kam až Denisa dovedie..
Reagovat
EllNino
Pozitivní závěr roku, nakonec 15. flek na světě, což je super, je pořád dost mladej, má velkou hru, chce to ale zklidnit mysl, má v robě hodně velkem mix národnosít a trochu se to v něm pere :D Ale může být, stejně jako FAA, velkým hráčem :)

Oba mají zbraně na top tenis, tak snad z toho jednou bude nová rivalita :)
Reagovat
Pe3k
Denis odehrál supr turnaj, polepší si v ranku, v race kolem 15 místa, nasbíral zkušenosti a musí na sobě ještě hodně pracovat, ale potenciál tam furt je. On potřebuje pevné vedení ať se soustředí na tenis a nerepuje a nevymslis ostatni icoviny. Škoda nejvíce jsme se těšil na jeho souboj s Nadalem, ten ovšem ze strachu utekl a Novak pro něj není ideální match up.

Djoko bojuje o post jedničky, ve které fandím Nadalovi. Tentokrát si lehce poradil s Young guns generací a předvedl ten jeho klasický nehratelný a nudný tenis. Return a bh v zápase s Tsipískem byl fenomenální. Ve finále jsem od Denise čekal lepší výkon.
Jsem zvědavý na wtf, je to dost nabité.
Reagovat
turista
Já teda fandím Novakovi v tom souboji o jedničku. Zaslouží si to víc než Rafa.
Reagovat
smazaný uživatel
V com si to zasluzi viac, ked odohral o 2-3 turnaje viac, ziskal menej velkych titulov a uhral menej bodov?..
Reagovat
panzer.dragon
Ten argument o více odehraných turnajích je dle me ve prospěch Djoka, Nadal takticky vynechával turnaje, kde by ať už z jakéhokoliv důvodu nevyhrál a to je spíš proti Nadalovi, takovej řekněme kalkul :)

Ty tu pak píšeš o tom jakou má rafa h2h, když si vybírá turnaje co mu sedi tak se h2h drží lépe
Reagovat
smazaný uživatel
Čiže si takticky natrhne sval, čo mu potvrdí lekár a ešte aj snímok?..

Ty si Boh :)
Reagovat
smazaný uživatel
Djokovic si to zaslouzi více protože pro své tituly porazil jak Nadala ve finále GS tak Federera.

Oproti tomu Nadal porazil polomrtveho Thiema, kterému neregulerne přeložili zapas aby byl na finále unavený, v SF poslali do boje Federera v podmínkách, ve kterých by se nemělo ani vycházet z domu a na USO měl jednoho soupeře z top10 za cely turnaj.

Nemluvím už o Montrealu, tam je to stejná písnička. Tresnicka na dortu byla Paříž a vymyšlené zranění, vsadim se ze odstoupí i z TM a krásné to vše svede na zdravotní potíže - jako vždy

Proste lucky strike, král turnajů bez konkurence.
Reagovat
woody
Na druhou stranu v Montralu a na US porazil Medvěda, kterej hrál velmi dobře a dokázal porazit i Novaka. I když Novak teď hraje na jiné úrovni než na US series.

Celou sezónu trošku rozsekne TM. I kddyž z prohlášení Nadala co si tak pamatuji vždy upřednostňoval vítězství na turnajích než pozici světové jedničky. Takže si myslím,že pokud nebude 100% tak odstoupí.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, okej, tak Medvedev se dá z části uznat jako trošku regulérní soupeř. Já nefandím ani jednomu, ale Djokovič jako N.1 mi příjde smysluplnější, protože porazil oba své rivaly na GS ve finále. Oproti tomu Nadal naopak dostal naloženo od obou svých rivalů na GS.

Mě Nadal jako osobnost nevadí, ale to, jak se cíleně vyhýbá BIG3 a vybírá si turnaje bez jejich účasti už začíná být poslední roky neskutečně k smíchu. Začalo to vymyšlenou skrečí v IW, pak pro důvěryhodnost skreč i Miami, zázračné uzdravení na antuce a po US vynechání celé Asie, jak jinak, hrál tam Djokovič i Federer a při prvním náznaku střetu s Nolem v Paříži odstoupí z turnaje, fakt fraška.

Mě by zajímala akorát jedna věc, zda by odstoupil, kdyby vyhrál SF Dimitrov - pochybuju.

Komedie tohle a přesně proto si N.1 přes zimu nezaslouží.
Reagovat
woody
Také si myslím,že kdyby se jednalo o antuku, tak "drobné" zranění zváží a hraje dál. Stejné tak skreč IW a Miami byla z důvodu, aby neohrozil antuku. Přeci jen tam má největší šanci uspět.Na druhou stranu, nevím jestli bych nejednal stejně, kdybych věděl, kde chci vyhrát a jakou mám prioritu, tak radši skrečnu to okolo... Myslím,že do té doby dokud bude hlavní favorit RG tak to jiné nebude.

Uvidíme jestli nastoupí na TM, nejsem expert, ale trhlinka ve svale obvykle nebývá na jeden týden léčby. Zvlášť když ho od prvního dne nečeká nic lehkého, žadný soupěr na rozehrání, ale rovnou plný bomby.
Reagovat
Marduch
Zkrátka se potřeboval připravit na TM. Jak říkal Forehand, do Paříže dorazil přímo od svatebního stolu.
Reagovat
woody
Těžko říct, kdyby se jel připravit, tak se vymluví na něco jiného než na natržený sval.. Uvidíme.
Reagovat
smazaný uživatel
Ta hala na TM mu určitě na léčbě nepřidá.Pro Nadala je to nejhorší
možný povrch.

K tomu výběru turnajů: V pořádku, ať si to dělá jak chce, ale potom se mi chce smát, když tady čtu GOAT komentáře přitom každý ví, že se Rafa svým konkurentům cíleně vyhýbá aby neprohrál.
Reagovat
turista
Trhlinka ve svalu potřebuje asi měsíc. Nicméně pokud to je na břiše tak to nemusí tak překážet ve hře jako na končetinách. Při jeho kulturistické muskulatuře to nemusí znemožnit start na TM, ale může to omezit sílu jeho úderů.
Reagovat
smazaný uživatel
Kamila počuje trávu rásť.

+1 za predstavivosť.

A teraz otvor oči a zamysli sa, kto do Paríža vôbec necestoval a kto sa vyhýbal antuke celej dva roky, ked ideš Nadala pranierovať za to, že sa ženil a nešiel počas svadobného večera hrať do Pekingu s Chungom.

Ešte stále sa necítiš Cockotno?
Reagovat
smazaný uživatel
Postrádáš základní informace.

Federer skrečnul celou antuku s tím, že to avizoval půl roku předem.

Nadal skrečuje zápasy s Djokovičem a Federerem několik hodin před začátkem. To je ten rozdíl.

Bingo, blik, cvak, logika.
Reagovat
smazaný uživatel
Cize sa Federer posral s predstihom. Ako sa to vylucuje s tym, ze sa posral?

Nadal odstupil akurat tak zo zapasu s Denisom a ked nenastupi ani na TM, tak sa cela tvoja hypoteza zruti ako domcek z karat. Opat raz.

Indian Wells???.::Ts si zlaticko :).:A potom zhodou okolnosti mesiac pauzoval..Len aby zakryl strach z federa. Ts si federom tak posadnuty ze myslis ze ostatni nemaju co ine na robote, len planovat ako sa mu vyhnut a potom byt mesiac na pnke :)...Cvok, vykradnuta hlava.

Nebolo by pre neho jednoduchsie tam radsej nechodit, ako sa potom na mesiac odpisat?::...To ta nenapadlo, opicka?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tohle fotím a dávám si to na plochu PC.

Já jsem posedlý Federerem, to mi řekne jeho největší hejtr na světě, který slovo Federer používá průměrně 4x v jedné větě.

Peter, to si zabil.:)
Reagovat
turista
Nemyslím si, že by si Nadal zranění vymyslel a takticky nenastoupil. Zranění tohoto druhu jsou běžná, když se jede v tréninku i v zápasech na hranici možného. A jinak to ve sportu na této úrovni ani nejde. Djokovič něco podobného zažil na začátku září v NY a musel taky odstoupit.
Reagovat
smazaný uživatel
Djokovič odstoupil protože se posral z Wawrinky, který by s ním opět na GS vytřel kurt.

Skreč nevypadá tak špatně, jako prohra. Ostatně to ví Nadal taky že ano. Proto to dělají.
Reagovat
turista
Djokovič si to taky nevymyslel. To rameno ho bolelo, čemuž odpovídal jeho herní projev. Odehrál s Wawrinkou 2 sety, takže se mu zápas počítá jako porážka skrečí.
Reagovat
smazaný uživatel
Mě akorát fascinuje jedna věc.

Jak je možné, že Federer za 20 let kariéry na okruhu ATP nikdy neskrečoval rozehraný zápas?

Není to spíše náturou? Co myslíš? Že Federer je absolutní sportovní TOP CLASS a i kdyby nemohl chodit, tak ten zápas dohraje a na tiskovce nepřizná zranění, ale pochválí soupeře?

Co si o tom myslíš?

Přičemž jeho rivalové se nechají ošetřit, pak to skrečnou, aby celý svět viděl, že prohráli právě díky zranění.

Přeber si to po svém. :)

A jenom dodám, že to většinou skrečnou kryž prohrávají, nebo Djokovič by ten zápas na Wimbledonu s Berdychem skrečnul taky, kdyby ten první set vyhrál? Co myslíš?
Reagovat
Marduch
Mno, s tim Fedexem to taky az takovy terno neni, taky si obcas po necekanem vyrazeni neodpusti utrousit cosi o bolistce, nemusime chodit daleko, letosni USO.. Loni zase pro zmenu prohral, protoze nemohl dychat..
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, ale pořád to dohraje. To je ten rozdíl.
Reagovat
Marduch
Ne, tys mluvil o top class, ktery kdyz prohraje, tak na tiskovce neprizna zraneni.
Reagovat
turista
No ale nakonec musel Djoki na operaci a ten jeho návrat nahoru trval rok po té skreči s Berďou takže to účelová skreč nebyla.
Reagovat
spaniel
=Nadal odstupil akurat tak zo zapasu s Denisom a ked nenastupi ani na TM, tak sa cela tvoja hypoteza zruti ako domcek z karat. Opat raz.=

Předpokládám teda, že se nezhroutila...
Reagovat
turista
Djoki získal naprosto stejně velkých titulů v tomto roce jako Rafa a navíc vyhrál jeden středně velký turnaj - pětistovku. Pět titulů je prostě víc než čtyři.
Reagovat
Patik
Ja by som chcel aby to spravil ako Andy Murray v 2016tom..kde zosadil Novaka z trónu vo finále Turnaja Majstrov..Andy vtedy dominoval nakonci sezóny ale na žiadnom turnaji nestretol Djokoviča..tenisový svet sa vtedy pýtal či ten post jednotky dokáže potvrdiť a zaslúžiť si ho tým že porazí súčasnú jednotku a jeho najväčšieho rivala..a on to dokázal porazil ho a právom prevzal korunu..tak isto aj Federer keď bol svetová dvojka potvrdil 4mi výhrami nad svetovou jednotkou Nadalom že si zaslúži post jednotky a právom prevzal korunu..tak nech to spraví aj Nadal..veď keď si svetová jednotka tak buď sebavedomý..si aktuálne najlepší z najlepších tak to potvrď svojím tenisom..ale Rafa on zbiera body a keď má prísť na súboj buď ho prehrá alebo sa odhlási.
Reagovat
smazaný uživatel
Murray porazil Djokovica na TM. Stal sa jednotkou.
Federer porazil Nadala v IW (lol). Stal sa jednotkou.

No a teraz tieto dve výhry vynásob tisícom a stále nedostaneš ani desatinu toho najčistejšieho glancu, s akým sa Nadal stal svetovou jednotkou po Wimledonskom finále s Federerom.

Bazingá. Nabehol si si.
Reagovat
Kozoroh
Oba dva letos získali dvě GS trofeje, dva Masters tituly. Ale Forehand si nikdy neuměl ověřovat fakta :-)
Reagovat
svetova.dvojka
Djokovič odehrál průměrnou sezónu nic extra.
Reagovat
turista
Ale spolu s Thiemem se dělí o první místo v počtu vyhraných titulů, celkem 5. Na jeho poměry je to opravdu jen průměr. Ale v Djokolandu jsme spokojení. Pokud ještě zvládne TM v Londýně tak se vrátí na pozici jedničky.
Reagovat
paddy
Paříž - Masters
Tokio (Japan Open)
Wimbledon
Madrid - Masters
Australian Open

Vídeň
Peking
Kitzbühel
Barcelona
Indian Wells
Reagovat
Elip13
Já teda musím zmínit, že samozřejmě je rozdíl mezi tituly, které letos získal Nole a které Dom tak, ale je překvapivé, že antukový princ má letos více titulů na hardu:)).
Samozřejmě oproti jaře, kde jsem byla přesvědčena o tom, že Dom hraje na hardu dost nepřesvědčivě a, že IW byl prostě výstřel se toho dost změnilo a teď mi přijde kvalitní i na hardu. Mám z toho radost.
Tak snad bude příští sezóna ještě lepší ten vavřín z RG by mu už konečně slušel:).
Reagovat
Vlk-v-trave
A co jsou potom Wawrinka, Federer, Djokovic?
Reagovat
paddy
spíš antukový levoboček :)

antuka
Djo 81% 271 62
Fed 76% 216 70
Waw 69% 266 120
Thi 74% 222 77
Reagovat
Vlk-v-trave
Ty procenta bych jeste zkousl....ale hlavne levobockovi chybi pohar Musketyru...:)
Reagovat
turista
To přijde.
Reagovat
Kozoroh
Paráda No1e :-)
Na začátku byl pomalý rozjezd proti Moutetovi, který mu jako jediný vzal servis v průběhu turnaje a málem Novak první set prohrál, ani proti Edmundovi to nebylo ono, ale v zápase proti Shoepasovi se No1e naladil na tu správnou vlnu. Pokud ji udrží, bude moci Djokoland za dva týdny slavit další titul :-)
Reagovat
Davor1
Kto je sakra ten Shoepas? To ťa baví vymýšľať tie trápne prezývky a cpať ich do každého príspevku?
Reagovat
Kozoroh
Shoepas je reakce na Stefanosovy zdržovačky s botami. Mě ten výraz připadá vtipný a proto ho sem tam napíšu.
Reagovat
Davor1
Zdržovačky z botama? Tak to som nejako nepostrehol, ale je fakt, že som veľa jeho zápasov v poslednej dobe nevidel.
Reagovat
Pe3k
No když Djokovice někdo porazí, tak si kozo vybere hanlivou přezdívku a s tou se snaží soupeře ponížit/zesměšnit.
Reagovat
Davor1
Tak Babrinku už asi nič neprekoná...
Reagovat
Kozoroh
https://youtu.be/53vz9yVJa4c
https://tt.tennis-warehouse.com/index.php?threads/tsitsipas-and-his-shoes.649927/

Zde na Stefanovu "aférku" s botami vtipně zareagoval Kyrgios:
https://youtu.be/rEFWjQc0RKI
Reagovat
Davor1
Vďaka za objasnenie, snáď sa to nestane jeho trademarkom do budúcna...
Reagovat
a.magerova
Reagovat
paddy
Reakce Novaka na otázku, zda bylo těžké získat titul z pařížského Masters

https://www.youtube.com/watch?v=LDZygH2aQh0
Reagovat
ipko
https://youtu.be/4QWfrxYt9DQ
Reagovat
paddy
Reagovat
ipko
:D
Reagovat
ipko
https://youtu.be/4QWfrxYt9DQ
Reagovat
ipko
neviem no, ale momentálny servis má Novak teda brutálny.. Shapovalov hral dobre, ale dva gamy v ktorých mu odišlo podanie urobili zo zápasu krátky proces.. takže favoriti pred TM v poradí:Novak, Roger, Rafa(Bautista-Agut) :D
Reagovat
smazaný uživatel
Djokovic opět potvrdil, ze je bez diskuze nejlepší tenista poslední dekády. Všechny tituly nabral v konkurenci big3. Já mu nefandim ani náhodou, ale je třeba sportovně uznat realitu.

Dále neměním svůj názor v tom, ze jediný Federer umí s Djokovicem hrát poslední roky vyrovnaný zapas. Všechny ostatní si Nole maže na chleba úplně bez problému a na hardu to platí dvojnásob.

Gratulace do Djokolandu
Reagovat
turista
Děkujeme a jsme moc rádi.
Reagovat
annah
Gratulace! Nole je fakt teď nejlepší, byť mě vůbec nebaví jeho hru sledovat. Ale v Djokolandu musí být šťastno a veselo. Užívejte si to :-))
Reagovat
turista
Děkujeme moc.
Reagovat
Frantz
lol klaune..zase prdíš z huby
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, Federer dokáže hrať vyrovnané zápasy, ale s dopredu jasným výsledkom :)

Nadal s Djokovicom toho za posledné obdobie vela neodohrali, ale marí sa mi, že si každý drží svoje..

Gratulujem k vyrovnaným zápasom :)
Reagovat
smazaný uživatel
Neodehrali když se Nadal pokaždé posral
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist