Djokovič padl s Tipsarevičem a hlásí: Už nikdy modrá antuka!

11. 5. 2012, 22:05
Aktuality 103
ATP MADRID - Turnaj v Madridu už přišel o oba loňské finalisty a největší odpůrce modré antuky. Po Rafaelu Nadalovi v dnešním čtvrtfinále vypadl i obhájce titulu Novak Djokovič, který nestačil na krajana Janka Tipsareviče. Světová jednička už už prohlásila, že na modré antuce už nikdy hrát nebude a připojila se tak k Nadalovi.
Novak Djokovič

Novak Djokovič už po svém prvním utkání proti Gimenu-Traverovi zuřil. Na antuce klouzal jako na ledě a prohlásil, že příště nastoupí v kopačkách. I bez nich si ještě poradil s Wawrinkou a znovu povrch kritizoval, v dnešním čtvrtfinále už ale nestačil na krajana Janka Tipsareviče a modrou antuku definitivně 'pohřbil'.

Novak Djokovič"Chci na tenhle týden co nejrychleji zapomenout a přesunout se na opravdové antukové kurty," řekl po porážce Djokovič, jenž stejně jako Nadal kritizoval od začátku turnaje mimořádně klouzavou modrou antuku.

"Snažil jsem se celý týden zvyknout si na tenhle povrch a vyhrát aspoň nějaké zápasy. Pro mě je to jednoduché - už nikdy modrá antuka," dodal Srb. Připojil se tak k Nadalovi, jenž ve čtvrtek po svém vyřazení uvedl, že pokud bude i příští rok v Madridu modrá antuka, na turnaji hrát nebude.

"Doufám, že ATP bude vážně uvažovat o tom, co si myslíme a co cítíme. Pokud má ATP chránit své hráče a podporovat je, tak neexistuje důvod hrát na modré antuce. Nepotřebuji s nikým jednat, podle mě je to jednoduché - žádná modrá antuka."

"Několikrát jsme na toto téma loni diskutovali a bylo více než jasné, že modrou antuku nechceme. Tohle je jasný příklad toho, jak náš systém funguje v neprospěch hráčů. Nemohu vinit nového prezidenta ATP, protože přišel v lednu a toto rozhodnutí neudělal. To ten před ním(Adam Helfant). Je to velmi jednoduché. Odcházel, věděl, že jeho smlouva nebude obnovena a toto rozhodnutí učinil na vlastní pěst. Nechci řešit, co se dělo za zavřenými dveřmi, ale něco se dělo určitě, protože on se nestaral o tenis a názory hráčů, staral se pouze o své zájmy."

Djokovič v jubilejním 30. utkání sezony počtvrté prohrál. Z šesti turnajů vyválčil tituly z Australian Open a Miami. Příští týden ho čeká obhajoba v Římě, který je již na tradiční pomalé červené antuce generálkou na French Open.

Tipsarevič se o první finále na turnaji Masters 1000 utká s rozjetým Rogerem Federerem. "Turnaj Masters 1000 jsem nikdy nevyhrál, mohla by to být nová zkušenost. Porazil jsem světovou jedničku a to by mi mohlo dodat hodně sebedůvěry," řekl Tipsarevič, který nastřílel 30 vítězných úderů.

Švýcar Federer dnes vyhrál i 13. vzájemný souboj s Davidem Ferrerem, kterého porazil dvakrát 6-4. Federer za celé utkání ztratil v 10 gamech na servisu pouhých 6 fiftýnů a útočí na 20. titul z turnajů Masters 1000. Pokud ho získá, posune se v pondělí před Nadala na post světové dvojky. 

"Dnes jsem porazil místního hrdinu v jeho vlastní zemi, a to není nikdy snadné. Jsem nesmírně rád, že jsem v semifinále, protože jsem tu měl opravdu těžký los," komentoval Federer. 

V prvním sobotním semifinále se utká letos na antuce stále neporažený Juan Martín Del Potro s Tomášem Berdychem, který dnes smetl Verdaska a cestou do semifinále ještě neztratil set ani podání.

- ATP MASTERS 1000 MADRID -
(Španělsko, tv. povrch, 3,090,150 eur)
páteční výsledky (11. 05. 2012)

Dvouhra - čtvrtfinále:
Berdych (6-ČR) - Verdasco (15-Šp.) 6-1 6-2
Federer (3-Švýc.) - Ferrer (5-Šp.) 6-4 6-4
Tipsarevič (7-Srb.) - Djokovič (1-Srb.) 7-6(2) 6-3
Del Potro (10-Arg.) - Dolgopolov (16-Ukr.) 6-3 6-4

Semifinálové dvojice: Berdych - Del Potro, Tipsarevič - Federer.

Čtyřhra - čtvrtfinále:
Mirnyj/Nestor (2-Běl./Kan.) - Paes/Štěpánek (5-Indie/ČR) 6-3 6-7(2) 10-2

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

103
Přidat komentář
Jabadu
bych chtěl poděkovat všem zahraničním účastníkům Mezinárodního mistrovství ČR v tenisu hraného letos v Madridu. Ještě jednou, jménem organizátorů, všem děkuji!
Reagovat
smazaný uživatel
Idealni stav by byl, kdyby Roger vyhral turnaj, a pripojil se k Rafovi a Nolemu a rek, ze uz na tom nikdy hrat nebude:)
Reagovat
pepi
to je u rogera nerealne:)
Reagovat
Stan_Borowitz
by bylo, kdyby Nadal s Djokovičem řekli, že to přehnali...
Reagovat
smazaný uživatel
Ti co vypadli, budou na modrou antuku nadávat, a vítězové ji budou milovat.
Reagovat
smazaný uživatel
Jako vždy.
Reagovat
smazaný uživatel
Jistě! :-) V Londýně zas bude pro někoho tráva moc zelená... Jinak si myslím, že zrovna Djokovič letos hraje pod velkým tlakem, obhajuje spousty bodů a zatím není v top formě. Přeju mu to hošánkovi, aspoň vidí, jakou pozici měl po léta Roger. Ono drápat se nahoru je snažší, než se tam dlouhodbě držet.
Reagovat
smazaný uživatel
Ačkoliv těsně, Djoković je zatím jednička v ATP Race. Zatím to zvládá. Ale těžké to mít bude, vpodstatě jen na RG může reálně nabrat body do žebříčku.
Reagovat
smazaný uživatel
Prosimvám nevite,když v Madridu vyhraje Federer přeskočí Nadala ?
Reagovat
smazaný uživatel
jo. viz výše v článku
Reagovat
steve79
Kdyby teda fedex vyhrál, tak dostal by se teda přes Nadala? Já myslím, že protože jeho ztráta je větší než 1 000 bodů, ale už několikrát jsem slyšel, že v případě vítězství turnaje v Madridu by se přes Rafu dostal, tak jak?:D
Reagovat
smazaný uživatel
http://live-tennis.eu/

Navykněte si chodit na tenhle web. Ušetří ti to všechno počítání. Před turnajem jsou smazány body z minulýho roku danýho týdne, během týdne jsou body postupně doplňovaný + máš přehled, kolika bodů dosáhne hráč při postupu do dalšího kola + při výhře celýho turnaje.

Já už bych bez toho webu nevydržel.
Reagovat
smazaný uživatel
A jinak teda ano, dostal by se přes Rafu a 1700 bodů za Djokoviće.
Reagovat
smazaný uživatel
A jinak pro základní chápání bodování, nemůžeš zohledňovat pouze bodový rozdíl mezi hráči, ale taky jejich loňský výsledek v daným týdnu. Během turnajů Masters se mezi dvěma hráči může teoreticky změnit bodový rozdíl o 2000.
Reagovat
smazaný uživatel
To je super, srozumitelný web pro každého, díky za odkaz.
Reagovat
a.magerova
Jo to mi připomíná tuto akci, Nole i Kojla mě tenkrát dobře pobavili - video 8:54 min. :-)))
http://www.youtube.com/watch?v=L4uS0D4KRSU
Reagovat
smazaný uživatel
To byl tehdá supr zápas, Kolaj set a půl neuvěřitelný, pak trošku polevil a Novak šel nahoru. Djokovič tohle už udělal tuším v roce 2008 nebo tež 2009 s Ljubičičem jako důkaz sportovního přátelství mezi Srby a Chorvaty.
Reagovat
pepi
spravne rozhodnuti
Reagovat
smazaný uživatel
Off topic..Dnes bude pavúk Ríma..Predpokladám,ze sa pojde podla este stale sučasného rebrička,čo je pre Rogera tak trochu kruté..Som totiz presvedčeným o jeho triumfe v Madride..V tom prípade by mal mat naskok okolo 300bodov na Rafu..Co v preklade znamena,ze ak sa Federer dostane v Rime do SF,Nadal ho musí vyhrat..
Reagovat
steve79
V Říme se uvidí jak no tom doopravdy jsou Nadal s Djkovičem. Dva největší kritici této antuky. Zápas jsem teda neviděl, ale když Tipsarevič porazí Djokoviče, tak ta antuka asi opravdu není stoprocentní. Novak na Tipsareviče umí a vždycky ho s přehledem porážel. Zajímalo by mě, jakotže teda Federerovi se to neklouže a nemá na modrou antuku žádný poznámky.
Reagovat
anajka
Nezdá sa mi, že až s takým prehľadom. Do včera vzájomná bilancia 4:1, z toho jeden Tipsov skreč a dva zápasy cez tretí set.
Ja som mala včera dojem, že Davidovi sa to nešmýka, že hrá tak ako inokedy. Roger sa už dávno neženie za každú cenu za každou loptičkou, aj včera ich takto zopár vypustil a bolo evidentnejšie, že sa nechcel šmyknúť.
Reagovat
W.G.M.
Ja myslim, ze Roger si nestezuje snad nikdy na nic, protoze je trochu alibista, a to rikam jako nekdo, kdo mu fandi. On ma povest gentlemana, elegana, cloveka velkeho moralniho kreditu... k nemu se proste nehodi, ze by nekde neco kritizoval ci sel proti ATP. Je to jeho image, byt proste stale tim hodnym, vlidnym Rogerem.
Reagovat
smazaný uživatel
No myslím si, že jak Nadal tan Djokovič na to prostě neměli. Djokovič hraje mizerně a Rafa si to pustil za stavu 5:2.. :-) Federer krom úvodního zápasu hraje absolutně v pohodě...U mě je to pan tenista a je zajímavé, že on neklouže a na nic se nevymlouvá. To samé je i Del Potro a i náš plácal Berdych. No uvidíme, dle mého bude finále Del Potro s Federerem. Zcela zaslouženě...trénuj Džokno...je to hodně slabé od tebe na světovou jedničku :-)
Reagovat
pepin
Ale klouže, včera při zápase s Fererem to bylo jasně vidět a mimochodem jemu to také klouzalo, ale je to hold pan tenista a prostě to nějak zásadně neřeší. On přijde, 4x bouchne míčkem, neutírá se a podává. Dj. s Nadalem než podají, tak stačíme vypít kávu. Jsou někde jinde a nevěřím, že dokáží se udržet nahoře tak dlouho jako Roger.
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych to také tak viděla. Djoko stále ještě není ve své kůži. Tipsa hrál soustředěně, chytře a mnohem lépe. Doufám, že si s ním dnes Fedex poradí, mohl by to být hezký tenis. No a k tomu Nadalovi, ten si to vlastně prohrál sám, měl by být naštvaný hlavně na sebe a né na modrou antuku.
Reagovat
W.G.M.
No, taky se mi ta vyjadreni moc nelibi a uprimne me Rafa trochu zklamal. Na druhou stranu bych se nedivila, kdyby si novinari prihrali polivcicku a obycejne vyjadreni nazoru na povrch zasadili do ramce ultimat a vyhruzek. Mne se totiz nechce verit, ze by Rafa nebo Novak umanutne na tiskovce dupali nozickama a vztekle zdvihali pesti do kamer a na dalku Tiriacovi vyhrozovali, ze jestli neco neudela, tak at zapomene, ze oni by tam jeste nekdy hrali.

Je ale treba nezapominat, ze pokud by nekritizovali, navic svetova jednicka a dvojka, a nechali si sve pocity pro sebe, tak by se tim asi nikdo nezabyval a mozna by do dalsiho rocniku nechali povrch bez upravy. Cili muzeme rict, ze byt je to jakkoliv nesympaticke, prinos to mit bude... koneckoncu se rika, ze ucel sveti prostredky.
Reagovat
spaniel
Neni nic snazsiho nez se podivat na tiskovku.
Reagovat
smazaný uživatel
Copak, tečou ti nervy, blbečku? To je dobře!
Reagovat
smazaný uživatel
no ty cocot. vymlouvat se na antuku ze si nestacil vtom zapase,ty pyczus prodejny
Reagovat
smazaný uživatel
zkrachovalec rumunskej....
Reagovat
smazaný uživatel
Rumun mel zustat u te exhibice Grand_slam_cup a tam si delat co chce.....hovado
Reagovat
smazaný uživatel
barvy jsou - studene, teple, tezke.....charakter turnaje se absolutne vymika teto pripravne serii před RG. To je ten veliky rozdil a duvod co Novak a spol odmitaji. Kdyzby treba to pouzili na bezvyznamny treba turnajek mistru-tak prosim. Amateri
Reagovat
smazaný uživatel
Dojemný :)
Reagovat
smazaný uživatel
V Bohnicich uz je po tobe schánka.
Reagovat
smazaný uživatel
nechapu co je za tezky los Gasket...Ferer..Tipsaservič ( francouz je snad nejvetsim drevakem ze "spicky a hlavne nejprecenovanejsim. Hamba turnaji
Reagovat
spaniel
Ty nezvladnes ani jednu vetu bez spousty chyb? Proc jsi vynechal Raonice? Nesedel ti do rovnice? Kdo mel tezsi los?
Reagovat
smazaný uživatel
Domnievam sa,ze Federera by mal organizator turnaja vyzliect z modreho tricka pre lepsiu viditelnost!
Reagovat
smazaný uživatel
A vyloučit pro přílišnou dokonalost :)
Reagovat
a.magerova
Ale teď když nad tím přemýšlím.... není to špatný nápad :-))
Už jsem to tu řešila i minulé roky, že by tenisté (muži!!!) měli nahoře bez :-))
Reagovat
taffer
Jo jasně, a na normální antuce zase všechny, co budou mít červený triko. Somnambule!
Reagovat
W.G.M.
Ty jsi to asi nepochopil :-)... to byla narazka na to, jak Tiriac dela vsechno proto, aby turnaj byl atraktivnejsi pro divaky tim, ze se snazi, aby vsechno bylo viditelnejsi: mame tu kontrastnejsi antuku, planuje (pokud to nebyl vtip) upgradovat i micky, no tak proc neprevleknout Rogera z modreho tricka, ktere prilis splyva s tim modrym podkladem :-).
Reagovat
smazaný uživatel
No jasně, já vidím i pod to tričko, jak je Roger krásně chlupatý.
A kdyby tenisté hráli nahoře bez, tak bych asi měla problém sledovat tenis jako takový.
Reagovat
a.magerova
Pokud zítra vyhraje Roger a DelPo - tak bude na modré antuce finále modrých triček :-))
A i Serena hraje v modré !!!
Reagovat
smazaný uživatel
mne se moc libil tvuj "Smouli kral" Roger, tak jsem si hned pridala k Serene "Smouli kralovnu" a ted uz jim jen stavim vzdusny zamky.. :-)))
Reagovat
a.magerova
No prostě jsi to dotáhla do dokonalosti :-))
Teď ještě aby TO vyšlo !!!
Reagovat
smazaný uživatel
Já už se těším na RG a nový modely. Hlavně doufám, že Adidas představí nějakou lepší "standardní kolekci". To je prostě perverze, v čem musí hrát Verdasco.
Reagovat
Padme
Taky m jich je občas líto, když vidím ty hadry.
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.tennis-warehouse.com/catpage-MAADIDAS.html

Mrkni sem, kolekce od Adidasu.
Reagovat
smazaný uživatel
Páni, to je zvláštní kombinace, ale nevypadá to zle. A zase oranžová :) to aby máma nepoznala, že se zašpinili od antuky?
Reagovat
a.magerova
rozplývala nad krásou Verdascova outfitu, tričko i boty stejné !!!
Reagovat
smazaný uživatel
Mrkni na Verdaska, to modrooranžové. Připomíná mi to Djokoviče z roku 2008.

http://nd01.jxs.cz/910/800/a390e386d4_32325447_o2.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
Ta oranžová? Vždyť se to k němu vůbec nehodí!
Reagovat
smazaný uživatel
A v sekci Nike i Nadal + Federer, Rafa v příšerné růžové, Roger elegantní černá.
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa si může dovolit nosit růžovou, to není tak zlý :)
Reagovat
smazaný uživatel
Vypadá to lépe než na RG 2009, ale i tak to není můj šálek kávy. A buď rád, že už Nando nemá k tomu ty pranžové kraťasy jako na AO, to bylo super pyžamo :D
Reagovat
smazaný uživatel
A to Federerovo je tradičně hezký, ale trochu takový "vycmrdlý". Chtělo by to aspoň nějakej proužek :)
Reagovat
a.magerova
No však v tom roce 2008 nosil Nole samé suprové "hadry", nevím proč od toho další roky upustil :-((
http://cornedbeefhash.wordpress.com/2008/09/09/flashback-noles-bubblegum-performance/
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, to by nezaškodilo. Koukej na ženy.

http://tennis-buzz.com/2012-french-open-victoria-azarenka-nike-dress/

Vika krásné.
Reagovat
smazaný uživatel
Jojo, to byla krásná kolekce. Celkově se zazdil tím přechodem k ST. Ty hnusy, co od nich nosí, bych si na sebe nenavlíkl.
Reagovat
a.magerova
Přesně !!!
Mě se líbily i tyto
http://www.significancemagazine.org/SpringboardWebApp/userfiles/sig/image/AbdelUpload/Djokovic.jpg
http://www.nole.estranky.cz/img/mid/1/djokovic.jpg
Reagovat
a.magerova
Jo tak ty od Viky jsou fakt pěkné.
Reagovat
smazaný uživatel
Djoković je z tý špičky oblíkanej jednoznačně nejhůř no.
Reagovat
smazaný uživatel
Cokoliv lepší jak ty kraťasy, ale tohle je vážně povedený :)
Reagovat
smazaný uživatel
Mně se od Djokovice nejvíc líbilo tohle, to mám i doma.

http://3.bp.blogspot.com/_2wFBZbYQ0_E/Sp6IZ2tLM-I/AAAAAAAAF7k/khLhIZdMRKE/s400/djokovic.jpg

I když původně sem chtěl Verdaska z USO.

http://verdasconews.com/wp-content/uploads/2009/10/shirtfront.jpg
http://verdasconews.com/wp-content/uploads/2009/10/shirtback.jpg

Bohužel sem to nikdy nikde neviděl.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, to si pamatuju, jak jsme se tehdy o té kolekci bavili spolu, ta byla fakt povedená. NA zádech měl Nando takové ty tygří stopy ne? Celá ta Djokovičova kolekce byla super, tohle, pak černá a na turnaji mistrů vyvrcholení červenou.

http://www.zimbio.com/photos/Novak+Djokovic/ATP+World+Tour+Finals+Day+Two/SbsfPMme6qT
Reagovat
smazaný uživatel
Joop, supr, ještě měl tu černou.

Zlatý časy Adidas kolekcí :D...
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, to dělali fakt super outfity. ST mu dělá moc překombinované, jednoduché, nezajímavé střihy, celkově nic pěkného.
Reagovat
smazaný uživatel
Njn, nejsmutnější je, že už dva roky hraje prakticky jen ve dvou barevnejch kombinacích. Hlavně na AO byl ten outfit vyloženě za hranicí nechutnosti, triko i kraťasy praktick v jiný barvě, k tomu i strašlivý boty :) Nejhůř oblíkaná jednička, co sem zažil.
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak, fatk škoda, že od Adidasu přešel.
Reagovat
smazaný uživatel
a je převelika skoda, ze Rounič svycara nedomačk - to teprve by to svycarsky Prase zvanilo a pomlouvalo.....!
Reagovat
dappe
Prase se pohybuje velmi dobře, navíc měl narozdíl od Nadala hodně těžký los, zajímavý.:)
Reagovat
Padme
Blíží se půlnoc a z děr vylézají podivná individua, takže no comment.
Reagovat
smazaný uživatel
:-D
Reagovat
hranol
Djoki to vypustil...ne,ze byl Tips lepsi...ma v hlave nekdy blesky..Tiriac,ten pro prachy udela vse...i kdyby se melo hrat na lede
Reagovat
dadaft
ale houby. aby turnaj sypal prachy, musí šlapat. bojkot prvních dvou hráčů světa je problém.....
***
docela se divím, že se Nadal vyjadřoval tak ultimativně, když je jeho kamarád Carlos za povrch zodpovědný. a určitě nekoná ze zlé vůle.
ale ješitnost člověku někdy zahalí rozum.
Reagovat
Padme
Nadal je pověrčivý, věří si hlavně na antuce, takže u něj mi to přijde ještě pochopitelné. Ale Novak, který vyhrál kdeco na lecjakém povrchu, si jen nějak potřebuje omluvit výpadek soustředění nebo motivace.
Reagovat
misoSK
Treba sa tomu prisposobit, ako to, ze Berdych, Federer, Delpo alebo Tipsy na tom nemaju problem? Pretoze hraju iny tenis, natlakovy, na vitazne udery a to je to, co na tomto povrchu treba, Nole a Rafa sa tomu jednoducho nedokazali prisposobit, a teraz hladaju vyhovorky, trochu detinske
Reagovat
a.magerova
Janík i Roger mi udělali velkou radost, Tomáš a DelPo samozřejmě taky !!!
No a že si stěžují Nole a Rafa - tak snad máme svobodu slova, můžou říkat co chtějí, a je jasné, že pokud "remcá" No1 a 2, tak to má větší váhu než kdyby si stěžoval 99. hráč - alespoň do příště bude náprava k lepšímu!!!
Osobně mám radost, že ten "důchodce" se umí přizpůsobit, jak mladým bojovníkům, tak nezvyklým povrchům !!! .... aaach :-))
Reagovat
Padme
Taky mi přijde pozoruhodné, že ti tenisoví "důchodci" jdou flexibilnější než primadonská omladina:))
Reagovat
smazaný uživatel
Oni mají trochu jiný styl hry i pohybu.
Reagovat
smazaný uživatel
takovy tenisovejsi, ze? :-))
Reagovat
Padme
O tom nepochybuji. Ale na druhou stranu neprohrali s výrazně slabšími soupeři. Nadala jsem hrát neviděla, ale Djoker vyhazoval míče z kurtu, ne že by je nestíhal dobíhat. Každopádně doufám, že příští rok bude povrch lepší.
Reagovat
smazaný uživatel
No ano, to je ideální pojmenování :)
Reagovat
smazaný uživatel
Chapete vy tupci, ze uz od zacatku jsou z povrchu zhnuseny. Rumun nema co testovat na nejlepsich na svete - kdyz uz modra, tak vlastnostma dokonala !! Rafaeli a Novaku-dekuji vam za bojkot-Dobre jim tak
Reagovat
spaniel
Jejich vyjadreni melo byt spis, ze uz nikdy nebudou hrat na kluzke antuce. Proc do toho furt tahaji barvu? Az se doladi kluzkost, tak je modra barva rozhodne zajimava.
Reagovat
smazaný uživatel
Presne. Farba je dobrá, len tie vlastnosti trošku upraviť a bude to fajn. Veď písal som o tej antuke v Charlestone, kde je zelená a nikto proti nej neprotestuje
Reagovat
dadaft
mohl říct, že pokud pořadatelé povrch nezlepší, že bude svou účast zvažovat, protože s povrchem není spokojen (měl by pravdu, pořadatelé se měli víc snažit - na druhou stranu, každý, kdo někdy zaváděl něco, co tu před tím nebylo, ví, že v tu chvíli se pokazí i to, co se pokazit nemůže).
ale ultimáta nemám rád.
Sorry Novaku, sorry Rafo.
***
Roger for ever.
Reagovat
smazaný uživatel
Zaujímavé, že sa (takmer) všetci sťažujú na modrú antuku. Ak sa nemýlim, tak v Charlestone sa hrá na zelenej antuke a tá nikomu nevadí (aj keď tam sa o takejto účasti špičkových hráčov ani nikdy nesnívalo)
Reagovat
smazaný uživatel
To bude asi tim, ze har-tru antuka neni zadnej aktualni modni vystrelek, ale tradicni dloudobe ozkousena forma americke umele antuky, na ktere se jeden cas hralo i US Open (myslim ze v 70.letech). Je rychlejsi, ale nejaky podobny problem s vetsim klouzanim tam rozhodne nehrozi. Tak nejak premejslim, proc si v Madridu neprivezou americkou har-tru umelou antuku s modrou barvou. Turnaj si muze prohodit misto v kalendari s Monte Carlem a slouzit jako prechodovej stupen mezi tvrdym povrchem a klasickou evropskou antukou ... mozna by ustalo takove mnozstvi kritiky. Misto toho delaj hokusy pokusy s prebarvovanim klasicke antuky a je z toho takovy paskvil. A vubec ja nechapu, kterej blbec navrhoval ty dvorce v Madridu, ze je tam tak ubohe prirozene osvetleni ... mozna by mohli spis resit pricinu, nez se snazit ochcat nasledky jinou barvou antuky.
Reagovat
Tominoo
Obom prajem ( nadal , Djokovic ) aby vypadli v Rome v nejakom štvrťfinale/semifinale. Ich vyjadrenia sa mi nepacia
Reagovat
smazaný uživatel
Komedianti :)
Reagovat
taffer
No, za tyhle kategorické soudy bych jim oběma přál, aby brzo vypadli i v Římě. Co by asi říkali? :-)
Reagovat
spaniel
Vytvorili na sebe zbytecny tlak v Rime, co kdyz vypadnou brzy? Pak bude jejich vymluva jaka?
Reagovat
smazaný uživatel
Bože můj, už toho všeho fňukání plnou prdel. Co si jako stěžujou? Všichni mají stejné podmínky, měli čas si zvyknout při tréninku, odehrál předtím dva zápasy. Najednou on i Nadal prohrají a hlásí, že nikdy víc. Já jsem taky z důvodu tradice pro normální antuku, ale příští rok se doladí detaily a proč nemít turnaj s takovým specifikem. A klidně, ať si na něj nejezdí.
Reagovat
smazaný uživatel
Klouže to, to vidí každý.. Mě osobně se modrá antuka líbí ale s tím použitím na masters to uspěchali.. detaily se měli ladit dříve.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale klouže to pro všechn stejně, to není důvod mít tyhle kecy. Navíc to vidí i organizátoři a na příští rok to doladí.
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby se hrálo na ledě, taky by měli všichni stejný podmínky
Reagovat
smazaný uživatel
Dost nesympatické chování a názory od Djokoviče i Nadala.......
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem rad ze nejsem fanousek Nadala ani Pana Noleho,jinak bych se musel stydet za jejich brekot.A pokud to dneska svemu kamaradovy natruc odchodil(nevidel jsem)tak jeste navic srbska ostuda.
Reagovat
Padme
Viděla jsem jen 2.set, ale neodchodil to. Janko byl lepší. Každopádně Djoker mi letos přijde bez zájmu a nasazení. A to i v jiných zápasech. Takže je to spíš v jeho hlavě než povrchu (i když je vidět, že opravdu hodně klouže).
Reagovat
spaniel
Odchodil posledni 2 gamy myslim...
Reagovat
smazaný uživatel
Moc se me libi tvuj nick Padme:) Diky za nazor a budu ti verit ze to neodchodil.
Reagovat
spaniel
To se dalo cekat. Uz pri zapase trucoval, po podklouznuti nezapomel cely zapas prohmatavat nohu a ke konci uz odevzdal, jen aby ukazal, ze je to antukou. Zajimave bylo, ze kdyz zacali divaci piskat, tak na chvilku bez problemu zvedl vykon.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist