Djokovič porazil Federera a je poprvé ve finále French Open

8. 6. 2012, 19:07
Aktuality 172
FRENCH OPEN - Novaku Djokovičovi se v Paříži povedla odveta za loňské semifinále a po dnešní výhře 3-0 nad Rogerem Federerem si poprvé v kariéře zahraje ve finále Roland Garros. Pokud uspěje i v nedělním boji o titul proti Rafaelu Nadalovi, vyhraje čtvrtý grandslam v řadě a zkompletuje sbírku grandslamových trofejí.
Profily hráčů
Novak Djokovič

Před rokem Novak Djokovič v semifinále French Open proti Rogeru Federerovi přišel o svou 43 zápasů trvající neporazitelnost, pak ale Švýcara porazil na US Open, přestože prohrával 0-2 na sety a čelil i mečbolům, a letos si s ním poradil i v generálce na Paříž v Římě. Dnes se po 12 měsících dočkal odvety i na dvorci Philippa Chatriera a zápas zvládl mnohem lépe, než zkušenější soupeř. Po 2 hodinách a 5 minutách vyhrál 6-4 7-5 6-3 a bilanci vzájemných zápasů snížil na 12-14.

Novak Djokovič a Roger FedererPro vývoj zápasu byla rozhodující koncovka druhé sady, kdy Federer za stavu 5-4 podával na vyrovnání na 1-1 na sety. Prohrál však tři gamy za sebou a sadu ztratil. O osudu třetího setu rozhodl Djokovičův brejk v šesté hře a zápas si pak už nenechal zkomplikovat.

Pětadvacetiletý Srb se v utkání, které kvůli dešti začalo s 20 minutovým zpožděním, mnohem lépe vypořádal se silným větrem. Spáchal pouze 17 nevynucených chyb, zatímco Federer jich udělal 46. Na vítězné údery byl přitom Djokovič horší jen minimálně (27-33).

"Bylo těžké útočit. Ale kdybych o něco více vyčkával, hrálo by to do karet jemu. Nebyl jsem na kurtu, abych odehrál dobrý zápas, ale abych vyhrál, takže jsem do toho musel jít," řekl zklamaný Švýcar.

Roger Federer v Paříži balí kufry"Proti Federerovi je hrozně těžké kontrolovat utkání, ale já to dnes dokázal a jsem za to strašně rád," radoval se Djokovič po utkání v rozhovoru, který dával ještě na dvorci a ve francouzštině.

Finále grandslamového turnaje tak obstarají už počtvrté v řadě Rafael Nadal a Novak Djokovič. Loni ve Wimbledonu, na US Open a letos na Australian Open zvítězil Srb, který tak útočí na nekalendářní grandslam,  což se na mužském okruhu už 43 let nikomu nepodařilo. A vzhledem k tomu, že na pařížské antuce je rodák z Bělehradu ve finále poprvé v kariéře, může v neděli zkompletovat i sbírku grandslamových trofejí. 

"Je to jako sen. Dnešní výhru si určitě užiju a pak začnu přemýšlet i nad tím, abych vyhrál i ve finále," těší se na obrovskou výzvu vítěz zatím 5 grandslamů.

Novak DjokovičJenže cesta za 28. vítězným grandslamovým zápasem v řadě bude hodně těžká. Finálový soupeř Nadal totiž na antuce a obzvlášť na té pařížské je takřka neporazitelný. Ze sedmi startů na Roland Garros vyválčil šest titulů, když jedinou porážku utrpěl před třemi lety v osmifinále se Söderlingem. A letos cestou do finále neztratil ani set, když v dnešním semifinále deklasoval krajana Davida Ferrera.

"Rafa hrál dnes opravdu výborně, ale každý den je jiný. Každopádně Nadal je na antuce vždy favoritem. Ale věřím, že mojí výhodou bude, že jsem ho ve finále posledních grandslamových turnajů porazil," věří Djokovič, který 27 vyhranými zápasy v řadě na grandslamových turnajích vyrovnal famózní série Federera. Ten v letech 2005-2006 a 2006-2007 rovněž ovládl Wimbledon, US Open a Australian Open, pak ale pokaždé prohrál ve finále French Open s Nadalem. A právě šestadvacetiletý Španěl za dva dny čeká na Djokoviče, jenž teprve jako 9. tenista v historii dokázal postoupit do finále všech grandslamů.

"Vím, že musím hrát stabilně dobře na velmi vysoké úrovni, abych tady v zápase na tři vítězné sety porazil Nadala. Je to velká výzva. Ale myslím, že dnes to byl můj nejlepší zápas na letošním Roland Garros. Moje hra se zvedá, když je to nejvíce potřeba. To mi před finále dodává sebevědomí," řekl první hráč světa, který na lednovém Australian Open bojoval s Nadalem o titul bezmála šest hodin.

- GRANDSLAM FRENCH OPEN muži -
(Francie / Paříž, antuka, 6.555.000 eur)
páteční výsledky (08. 06. 2012)

Dvouhra - semifinále:
Djokovič (1-Srb.) - Federer (3-Švýc.) 6-4 7-5 6-3

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

172
Přidat komentář
Padme
Chtěla bych se zeptat, jestli tady někdo nemá zkušenosti s kupováním lístků na nějaké cizí turnaje. Když bych chtěla zápas na určitého hráče a přitom není jasné kdy bude hrát tak se to dá nějak udělat? Ty lístky jsou na určitý kurt na celý den? Nebo jak to funguje:)
Reagovat
Pe3k
Taky sem řešil podobné věci. Ale jak sem zjistil tak vidět Federera na živo přijde dost draho :( Nikdo ty nikdy nezaručí, že ten hráč se dostane zrovna do finále apod.
Reagovat
rod_laver
holt jdeš do rizika s tím, že musíš doufat, abys toho hráče viděla. Kupoval jsem lístky do Říma na celý den na centrálu a viděl jsem Rogera proti Seppimu + Nadala s Berdychem. Pokud si kupuješ vstupenky na hlavní kurty od ČF výš, tak máš velkou šanci, že uvidíš parádní zápasy. Samozřejmě nikdy nic nemáš jisté. Když jsem kupoval vstupenky na listopadový Turnaj mistrů, velice jsem si přál, abych viděl Rogera. Přes týden jsem se nemohl uvolnit a kupovat jen finále mi přišel risk..takže jsem koupil 2 lístky na odpolední i noční semifinále, čímž jsem pravděpodobnost zvýšil. Ale vždycky je to riziko..
Reagovat
Padme
Dobře, děkuji za info. Takže koupit lístky přes internet na hlavní dvorec a doufat:) Přemýšlela jsem nad turnajem v Halle příští rok. Je to asi nejblíž a Roger tam má doživotní smlouvu. A ceny lístků nejsou tak zlé:)
Reagovat
smazaný uživatel
je krasně dostupny "levny a zarucujici turnaj. Zpatecni letenka cca max 2500,-kč, Lístky na centr+plus ostatni male max.1000 kč (1kolo !)-bud pres net nebo s přirazkou od prekupniku... , ubytovani treba ve znamem komplexu F1 par stanic metrem 500,-kč noc. Zminuji kolo prvni, z duvodu jistoty urciteho hrace.... . Optimalni doporucuji tak čtvrtfinalove zapasy.

Zejmena aktivni hrac oceni, pristup primo ke kurtu na trenink treba Federera..... velice caste/pravdepodobne (kurt cislo 12

Wimbledon je riziko pocasí !
Reagovat
smazaný uživatel
Nad turnajem v Halle jsem už taky přemýšlel tenhle rok, ale nakonec jsem z toho vycoufal. Nikdy nevíš, kdy se Federer třeba neomluví jako to udělal minulej rok.
Reagovat
Stan_Borowitz
taky jsem letos chtěl jet do Halle, ale z pracovních důvodů to bohužel nestihnu. Takže samozřejmě uvažuju o přístím roce. Zase tak blízko to ale není, je to přes celý Německo, autem tak 6 hodin, možná je fakt lepší zaletět si někam po Evropě letadlem...
Reagovat
Padme
Viděla bych to tak 80:20 pro Rafu, ale jelikož jsem si na něj vsadila značnou sumu, tak se to přesouvá tak na 20:80 :D
Reagovat
Pe3k
Kolik?
Reagovat
Padme
To je tajné;) Ale vpodstatě vše co mám na účtu:D Třeba se na to 2.místo Roger dostane:D
Reagovat
smazaný uživatel
All in :-))
Reagovat
Pe3k
Tak to si hustá. Rafovi sice nefandím, ale přeji ti ať ti to vyjde. :)
Reagovat
Padme
:) Kdyžtak mě ta "prohra" zase tak mrzet nebude:) Studenti zase tolik peněz nemají:) Příští měsíc zase příjde kapesné:D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Rafa se musí o to víc snažit, abys nebyla do konce měsíce na nucené dietce :-).
Reagovat
Padme
Teď máme zkouškové, takže ležím doma a učím se. Každopádně mě mrzí, že jsou grandslamy vždycky takhle v nejnevhodnější dobu:( Aspoň že je olympiáda v létě:D
Reagovat
smazaný uživatel
Ale zase když to vyjde, tak si k tomu učení můžeš koupit třeba kaviár nebo krevety :-)), i když ten kurz není tak valný..
Tak ať se daří.
Reagovat
spaniel
Jsem zvedavy na delku finale. Mohli bychom si tipnout. Tipuju, ze Rafa vyhraje 3:0 a zapas potrva 4 hodiny.
Reagovat
Pe3k
Já myslím, že Novak bude mít největší šanci v prvním setu a když jej vyhraje, bude to pro vývoj utkání to nejlepší. Snad to nebude 3:0 to by byl humus a zničilo by to dojem z už tak hrozného šampionátu.
Reagovat
Roger_Federer
No, ja myslim, že to bude poprava Noleho...3:6 2:6 0:6
Reagovat
smazaný uživatel
typicky projev blba a burana ..."Snad to nebude 3:0 to by byl humus"...

opravdu jsi neskutecne hloupej
Reagovat
Pe3k
To snad ne. Novak sice není ve své top formě, ale Nadala se nebojí a takový náklep to nebude. Já tipuji 3:1 pro Rafu.
Reagovat
Pe3k
Tvé schizoidní a infantilní názory nikoho nezajímají, takže si běž raději dělat úkoly a učit se pravopis. Na začátku věty se píše velké písmeno a na konci věty tečka.
Reagovat
smazaný uživatel
Když vypadne někdo z tvých oblíbenců, tak to neznamená, že se turnaj nepovedl :)

Třeba mě se turnaj líbí.Bylo k vidění několik 5ti setových zápasů.
Reagovat
spaniel
Doufal jsem v tipy, ne hadky.
Reagovat
Pe3k
Já chápu, že tobě stačí aby Nadal vyhrával a automaticky je to pro tebe super turnaj, ale mě to neustálé přerušování a jednoznačné zápasy moc nebaví...

Můj tip na Djoko-Nadull je 7:5, 3:6, 6:7, 6:3, 4 hodiny a 53 minut.
Reagovat
Pe3k
Měl sem na mysli 7:5, 3:6, 6:7, 3:6 z pohledu světové jedničky.
Reagovat
smazaný uživatel
Z pohledu Nadala- 6:2,7:5,5:7,6:4
Délka zápasu 4 hodiny 22 minut.
Uvidíme :-D
Reagovat
Pe3k
Co se týče Rogera, neviděl bych v tom žádnou tragédii. Dostal se do semifinále, prohrál se světovou jedničkou, to není žádná ostuda. Byl 5 x ve finále Roland Garros a to je antuka jeho nejslabší povrch...I tak je to pro jeho fandy pořád málo. Na US Open má reálnou šanci na vítězství, na Wimbledonu o něco málo menší. Neházel bych flintu do žita :)
Reagovat
Roger_Federer
Tak ja jsem realista, pořad lepši vypadnout ted, než dostat zitra vyprask od robota Nadala to by mu psychycki do zbytku sezony nepomohlo...Navic opet dalši uhrane semifinale granslamu se taky počita...Tak podme na travu.
Reagovat
smazaný uživatel
pravda ! budte rádi .....to by bylo neco strašnyho - myslim svycar s Rafaelem.....
Reagovat
Stan_Borowitz
Není to tak, že když (neočekávaně) vyhraje Djokovič, tak se Federer vrátí na druhé místo? O kolik bodů přišel RF tím, že nepostoupil do finále?
Reagovat
spaniel
Ted je Roger druhy, po finale bude treti, at vyhraje kdokoliv, ne?
Reagovat
Stan_Borowitz
Podle atpworldtour.com je Roger 3 a na Rafaela ztrácí 270 bodů. Proti loňsku ztratí Roger myslím 480 bodů, takže ztráta naroste na 750 bodů, pokud Rafael vyhraje, ale jestli prohraje, tak příjde o 800 bodů a Roger bude o 50 bodů před ním, nebo v tom mám někde chybu? Jenom teoretizuji, protože finále podle mne Rafael s přehledem vyhraje...
Reagovat
spaniel
Popravde si to sam nepocitam, divam se na http://live-tennis.eu/
Reagovat
Padme
O důvod víc proč fandit Djokerovi... i když těch důvodů ani moc není. Rozhodně moje sympatie dost ztratil svým chováním na kurtu.
Reagovat
Fandina
U Noleho myslíš grimasy které někdy dělá?
Reagovat
smazaný uživatel
Bohužel jen chvílemi úžasný rychlý celodvorcový tenis, Variabilita úderů, dlouhé rally, ale ty chyby RF byli opravdu trestuhodné a Nole brzy věděl, že stačí na ně čekat a jen držet míč ve hře. Roger - zklamání, ale pokud je stále schopen hrát tak jak chvílemi ukazoval, tak si myslím, že šance na skvělé výsledky je, ale vydržet po většinu zápasu a do vítězného konce, to je jeho největšéí problém:-(
Reagovat
smazaný uživatel
Přátelé máte tu mnoho zajímavých postřehů, ale jako expert na tenis, který se pohybuje v ATP Tour už 13 let, tak vám musím sdělit pár důležitých věcí. Každý kdo viděl tento zápas musí říct že Roger, ne že by na něj neměl herně, ale hlavou je v roli outsidera. Kazí zbytečné míče a jednoduše pak nemá zbraň na skvělého Djokoviče, ten má totiž Rogera přečteného a defacto víc co očekávat. Píše se nová éra a Djoker bude vládnout místo Federera, Rafael ale na antuce bude mít převahu, jelikož to co se svým leváckým stylem dokázal je mistrovské a téměř neuvěřitelné, on byl totiž ten kdo sesadil Federera jako první a jeho tenisový styl není zrovna blízký tomu "pravému ten. stylu". A poslední věc na závěr: Roger oproti Nolemu a Rafovi nemá skvěle propracovanou jednu věc: "Obranu", Rogerovi to tam prostě bud lítá nebo ne, což dlouhodobě nemůže fungovat.
Reagovat
Pe3k
Vesměs souhlas. Roger má perfektní obranu, ale jeho styl je prostě útok...Každopádně jsi narazil na jednu věc a tou je bránění. Ten kdo v zápase dokáže držet míč déle ve výměně vyhrává. Hra Djokovice a Nadala je na tom prakticky založena. Málo winerů a málo nevynucených chyb. Ve finále bohužel bude tlačit Novak a dělat chyby a Nadal bude držet míč co nejdéle ve hře a to mu bude stačit. Takový je dnešní vrcholový tenis.
Reagovat
Roger_Federer
A čim to asi je?Že by se od dob kdy se učil hrat Federer, zmenilo pojeti tenisu, povrchy,miče a hra nahravaji temto obranařum..Proto ted vladne tento fyzicky urputny styl hry od zakladni čary...Pro divaka ,řekl bych malo zajimavy, mluvim za sebe..
Reagovat
Pe3k
No právě na to sem narážel. Je to smutné, ale je to tak. I tento součastný trend však nebude trvat věčně a antukové sezony je už téměř konec.
Reagovat
smazaný uživatel
No moc nesouhlasíms tím že by Djokovič a Nadal byli obranáři, vždyť povrzují, že umí hrát na všech površích, což není třeba vypisovat. Jejich pojetí hry s Federerem je takové, že čekají jeho slabší chvilky a využívají je ve vlastní prospěch. Vypadá to že se brání ale věřte mi vypracovat si výbornou obranu je velmi těžká záležitost, jelikož musíte ýt naprosto skvěle fyzicky, psychycky připraveni a musíte být velmi přesní, tak aby jste soupeři stále nenahrávali a to je to velké umění!
Reagovat
pauloX
Každy hrač zahra len kolko mu super dovoli,Novak zahral dobre ale ked Fererer vsetko kazil tak z reakcie na jeho hru a Ferrer to bolo včera sklamanie dna proti nemu ešte Fedex zahral famozne.
Reagovat
smazaný uživatel
Nerozumiem moc precenovanemu vykonu Djokovica v tomto semifinale, postup mu strasne ulahcil Federer svojou katastrofalnou hrou, takto zle som Federera snad este nikdy hrat nevidel. Z oboch stran, najma v druhom sete to nic nemalo spolocne s urovnou top 10 ci uz z jednej alebo druhej strany, finale je pre mna jasne zalezitost.
Reagovat
mac.hall
Ani jeden semifinálový zápas jsem neviděl, ale oba dopadli tak , jak jsem předpokládal. To neříkám proto, že bych se chtěl vydávat za neomylného tenisového experta , ale jisté signály hovořící pro tento vývoj tu byly. Pokud jde o zápas Rafy s Ferrerem, tak asi jen málokdo předpokládal , že by neuspěl a to i přesto, že Ferrer dokázal v minulosti s Rafou sehrát vyrovnané zápasy a dokonce i vyhrát. Snad jen ta jednoznačnost by mohla být překvapivá. Zdá se ale , že Rafa má letos na RG opět nadpozemskou fazonu a své soupeře staví do role přihlížejících účastníků bez šance na úspěch.To u druhého semi jsem byl mnohem více na rozpacích. Ani jeden z tenistů letos na RG nepředváděl mimořádný tenis , ale přeci jen jsem mírně favorizoval Nola.Pokud jde o jeho šance ve finále proti Rafovi , tak tady musím říci, že pokud bych vycházel z toho , co jsem zatím na RG od něj viděl ( ze zápasů Rafi ani minutku) , tak se limitně blíží nule. Letos je totiž oproti roku 2011 polovičním hráčem a teď nemám na mysli jen dosažené výsledky , ale především tenisový projev. Zatímco loni sršel energií a s Rafou předváděl tenis z říše fantazie, letos na mě působí , jako polomrtvá myš. Hraje údery s mnohem menší silou a přesností, podstatně více kazí a vypadá , jako by na tom fyzicky byl velmi špatně a to již od úvodních fází zápasů. To, že s Nolem letos něco není v pořádku , jsem zaznamenal již na AO a to i přesto, že ho vyhrál. Můj dojem z jeho herního projevu s Rafou nebyl dobrý. Již tehdy mi připadal , že mele z posledního od prvního setu a jeho vítězství mi připadalo , jako malý zázrak. Tím spíš nyní na antuce jsou předpoklady jasně na straně Rafi To vše , by ovšem mohla být jen teorie, protože jejich zápasy jsou specifické a oba vždy vyprovokují k maximálním výkonům. Přesto všechno si myslím , že finále jasně vyzní pro Rafu. Nepředpokládám , že by Nol byl schopen tak radikálně změnit svou výkonnost k lepšímu, aby mohl úspěšně odolávat Rafovu brutálnímu tenisu.
Reagovat
smazaný uživatel
Dovolím si komentář k zápasu Rogér-Novak. Viděl jsem ho sic od druhého setu, kdy Rogér do něho skvělé vstoupil. První tři sety, byly z jeho strany luxusní záležitost. Opravdu, takový tenis je radost pohledět. I sám Novak tomu nemohl uvěřit :). Osobně jsem čekal jak dlouhého trvání to bude. A tady v tuto chvíli se projevil rozdíl mezi hráči Nole věděl, Rogér musel. A tady zdejší Rogérovce musím zklamat, ale už to asi nepůjde. Připravenost Novaka po psychické stránce je u mě hodna obdivu. Nic nesložil čekal na příležítost a ty se dostavily. Postupně svou hrou set srovnal a urval ho na svou stranu. Tady ukázal Nole proč je No.1. Další průběh už byl otázkou , jak to Nolemu bude padat do kurtu.... Finále RG bude lahůdkou letošní sezóny. Oběma hráčům, zde, půjde o rekordy a neočekávám žádnou jednoduchou záležitost ani pro jednu stranu. Rafa na RG prochází jako nůž máslem, kdežto Nole ukazuje jak bojovat sám se sebou, a hlavně nalézt cestu jak to zvládnout. Noleho cesta mi přijde zajímavější a hlavně, 4x za sebou.....po tolika letech a k tomu Slovan :). Promiň Rafo, ty to ještě jistě dokážeš v dalších letech. Těším se na skvělé finále :).

http://www.youtube.com/watch?v=ckHtqumXYmg
Reagovat
Labi
ja tě taky musím zklamat takhle ho zatracovalo už hodně lidi a dokázal letos vyhrát už dva masters takže jestli ty řekneš že na to nemá tak promin ale to jsi asi sám pro koho ma tento názor nějakovou váhu
Reagovat
smazaný uživatel
Rogérovi po dnešní výkonu, na GS? Už ne....na Masters prosím, proč ne, ale fyzický fond mladších hráčů je někde jinde. Jinak historie je už objevena, má jedině šanci pokud bude vyhrávat první sety. Masters určitě ještě vyhraje ;).
Reagovat
Labi
očividně jsi zapomněl že mluvíš o Rogerovi a ne Nadalovi nebo Djokovicovi....Federer ma spedifický herní styl a co se týče fyzické kondice je na tom hodně dobře...možná už psychika tak nepracuje ale fyzička problém není
Reagovat
smazaný uživatel
Jj a prave v tom je problem,ze hovori o Federerovi,nie Nadalovi s Djokovicom..
Reagovat
Roger_Federer
Tak stači se podivat na vysledky Federera od roku 2004 na tuto čast sezony..a je jasne že jeho lepši polovina začne až Wimledonem...toho bych se nebal..Letos jedem granslam jiste vyhraje.
Reagovat
smazaný uživatel
Mělo být : První tři gemy,...
Reagovat
spaniel
http://freedomtennis.wordpress.com/2012/06/08/novak-djokovic-june-08-2012/#more-263
Reagovat
smazaný uživatel
Super rozhovory,oba..
Reagovat
spaniel
http://freedomtennis.wordpress.com/2012/06/08/roger-federer-june-08-2012/#more-260
Reagovat
smazaný uživatel
Není co řešit, vyhraje zase Rafa :-)
Reagovat
SwissMaestro
Jinak Roger odehral po finale FO 2008 snad nejhorsi zapas ktery jsem kdy videl. Tolik ztraceneho podani a nepresnosti jsem u nej jeste nevidel. Doufam, ze se na Wimbledonu ukaze v plne sile a hlavne doufam, ze do konce roku prida aspon jeden GS :| C mon Roger :)
Reagovat
SwissMaestro
Fandové Federera, co je lepší? Fandit Djokovicovi nebo Nadalovi? Nadal by mohl ziskat 11. GS titul a priblizil by se Rogerovi pomerne na dosah. Djokovic zase muze vyhrat ctyri GS coz se Rogerovi nikdy nepovedlo a navic by se rikalo, ze narozdil od Rogera umi Rafu porazit na antuce :D K tomu abych se přiklonil na stranu Nadala mi nahrává fakt, že s titulem z RG se víceméně počítá.....co myslíte?
Reagovat
a.magerova
Prostě obojí je zlo, takže je třeba vybrat to menší - a to je RAFA :-))
Reagovat
Labi
jsem zapřísahlý fanoušek Rogera ale ve finále fandím Rafovi, Djokovic se dostal už do SF "neštastně" navíc pokud si mám vybrat z těchto dvou tenistů tak Rafa je větší sympatak a jediny duvod proč mu take nefandím je styl hry....ale myslím že si to pohlídá a ja budu ušetřen těch hororových ksychtů Djokovice po získáném setu:))
Reagovat
smazaný uživatel
ja vas na to prece pripravoval a radil vam.... ze nastane neskutecna chvile přeorientovani se fanatiku.... !
Reagovat
Labi
na nikoho jsem se nepřeorientoval, jen pokud si budu muset vybrat z dvojice Djoko-Rafa tak to bude Rafa ale v mém srdci nesahají Rogerovi ani po kotníky
Reagovat
Heather_Fedex
samozrejme ze jedenactka je vetsi zlo nez sestka. ja to novakovi preju, on je snad jedinej hrac, kt. herne i mentalne ma na nekalendarni gs. samozrejme, porad zustavame v rovine sci-fi, ze se neco takoveho stane, ale novak se rafy neboji a to je nejdulezitejsi
Reagovat
smazaný uživatel
Jako velký fanoušek Rogera, přeju Djokerovi.
Reagovat
smazaný uživatel
No tak dnes byl den blbec, prohrál RF, naši dostali nášup s Rusákama, asi budu špatně usínat!
Reagovat
gigin
Díky Nole. Jak píše dole Chazy, Novak hrál velmi dobře. Aspoň mi se to líbilo :-) V neděli, pokud nebude crkat a svatá trojice dá, tak bude komplet !! :-)
Reagovat
Labi
ale no tak gigine sundej ty růžové brýle :) Novak dnes nepředváděl nic zahrál dokonce mín winneru než dnes špatný Federer a to celkem o 10 jedine v čem vyčníval byly nevynucene chyby a Roger se sám vyházel jenže Rafa taky moc nechybuje na antuce .... navíc nesčetně krát ztratil podání...Fedex splnil své tj SF na antuce a Novak finále ale to finále bude formalita formy obou hráčů jsou naprosto odlišné...Upřímně Djokovic ma štěstí že tíhu okamžiku neunesl Tsonga a z toho se taky udělala největší senzace kteoru na turnaji předvedl a to bylo odvrácení těch mečbolů....dej na mě jeho šance na výhru jsou koelm 3%
Reagovat
gigin
Jen neříkej. Neříkám, že hrál Federer nějak oslnivě, ale výkon Novaka bych tím nesnižoval. 3% říkáš ?? Hmmm .. tak jo, no. I když si ty růžové brýle sundám, vidím tam větší numero ... Ty vidíš 3 procenta, já svatou trojici :-D
Reagovat
Labi
navíc letos dokázal Rafa Djokovice porazit na antuce vždy, na RG má bilanci 50-1 hraje ve fantastické formě a Novak nepředvádí to co loni po shrnutí tehle faktu byhc řekl že jsem to i s těmi 3% přepísknul ale nebudu je měnit jelikož je potřeba tam započítat i riziko zranění:)
Reagovat
gigin
Kurňa Labi, je to moje zbožné přání, tak mne furt neštvi s tou matematikou :-DD
Reagovat
Labi
:D tak v tom případě tě čeká ještě jeden a pul krásného dne plného víry :D ...jen se bojím že zbytek neděle a vstup do nnového týdne asi nebude nic moc :D...sakryš si připadám jako bych psal nějakový horoskop :D
Reagovat
smazaný uživatel
Vítaj zpátky doma!! Pakáži jedna. Gratulace velká samozřejmě, zválcovali jste nás nevídaně.

Byls pryč dlouho, jak kdyby ses snažil sehnat ten novej outfit Noleho :)))
Reagovat
smazaný uživatel
gratulace a lehoucka parafraze lajny: tobe to preju vic nez Nolemu... :-)
Reagovat
gigin
Ne, ne. Byl jsem na takovém pěkném výletu.... Směr Brno,dálnice na Bratislavu, přes Gyor, pak na Budapešt, Szeged..,a jste tam, v zemi zaslíbené..da se po urazit za bratru 13 hodin i z 2 přestávkama na čuráni... :-))) A jinak díky moc !! :-)
Reagovat
gigin
Děkuji. Moc. ;-) Jsem tak rád ........
Reagovat
tito
No tak jsme si hezky poděkovali, že a zítra uděláme maximum pro to, abychom plnění snů o kompletaci o nějaký ten rok oddálili. :-)))))
Reagovat
gigin
Člověk nemůže mít ani na chvíli radost a pokoj !! :-)) Jde z vás sice hrůza a děs, ale to nevadí. Sojka to přeje aspoň mi. Ale já to nepřeju ani Rafovi a už vůbec ne tobě !! :-DDD
Reagovat
spaniel
13 hodin? To na cem jezdis? 8 hodin Novi Sad, 9 hodin Belehrad, pravidelne a taky s prestavkami...
Reagovat
gigin
Jsem starší kousek. Nespěchám. Kochám se :-))) Takže i těch urologických přestávek je daleko víc :-DDDD
Reagovat
tito
No z vás jde taky strach, byl bych bláhový, kdybych si myslel, že Rafa to má v kapse. Ale na druhou stranu .. však víš...:-))))
A někdo musí ta chvástavá vyjádření Noleho utnout, ne? Takže zítra pochopitelně přeji jen Rafovi a potažmo sobě a věřím, že ze Sojka přes milosrdné chlácholení tebe bude spolupracovat se mnou!. -DDD Vamooooos!!!
Reagovat
gigin
Tito, se sojkou můžeš určitě počítat. Už jsem ti to jednou říkal, že i kdyby stál na kurtu proti Djokárně kdokoliv, třeba i Trautenberk, tak bude fandit proti nám. A nechápu, o jakých chvástavých řečech mluvíš ?? Si se hrozně změnil za poslední dobu .. K horšímu .. Jsi takový agresívní a napadáš neurvale zdejší diskutéry :-DDDDD
Reagovat
tito
Já???? Ani jsem včera necekl. Klidně si sedím u kompu, na hlavě kšiltovku s býčími rohy a mlčím. Diskuse plyne a někteří žvaní a žvaní. A já mlčím. Stoicky. Tak jaký agresivní diskutér???? :-)))))))
Reagovat
smazaný uživatel
spravne, kratce to temtokrat ani byt nemusi, hlavne uderne!!! Vamooos! :-)
Reagovat
gigin
A co ty kecy o finále RF x RN ??!! Troicky má takové citáty ?? :-))) Právě, že od tej doby, jak máš tu novou čepičku RN, tak s tebou není řeč. Ještě, že tě trošku usměrňuje ten bag .. :-)))
Reagovat
tito
:-)))))))))))))))))))))))))))))))
Reagovat
gigin
Je lepší být nenáviděn pro to, jaký jsi, než být milován pro to, co nejsi.
Reagovat
tito
No že se tak čílíš. :-)))) Sám jsi vykopal válečnou sekeru ještě před zahájením. Jo a kšiltovka je znamení. Forehand ví...:-)))
Reagovat
smazaný uživatel
... diky za namet pro nase stoicke rozjimani ve chvilkach ticha nad obeti ohniveho spanelskeho byka.... ;-)
Reagovat
gigin
prosím tě, vrať se !!!!!!!!!! :-O Slitky, samé slitky !!! :-)))))
Reagovat
smazaný uživatel
Doufám, že ho Rafa zítra zvládne...:))
Reagovat
smazaný uživatel
Stále lepšie ako by mal padnúť v piatich setoch. Uvidíme, čo uhrá s Nadalom v Halle.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Rogerův výkon rozhodně nebyl tak tragickej jak je tady prezentováno. První dva sety byly herně vyrovnaný ikdyž Roger dělal víc chyb, ale to je normální. Roger ale bohužel vůbec nezvládnul klíčový momenty, což nebývalo zvykem a proto takhle prohrál. Předevšim ten druhej set měl dotáhnout to je jasný.
Djokovič hrál ale dneska výborně, prakticky nechyboval a ty returny byly fakt excelentní. A jestli ten jeho výkon někdo označuje jako průměrnej, pak by mě docela zajímalo jaký výkony byly v těch minulých zápasech. Nepamatuju kdy naposled udělal jenom 14 nevynucenejch chyb ve třech setech..
Reagovat
safi1313
Jsem fanda Rogera ale dnes předvedl to, co jsem u něho snad ještě neviděl. ve druhém setu prohrát 4 podání v řadě bylo na hráče takového kalibru fakt špatný. Snad se z toho oklepe a zaútočí na finále wimbledonu. Přeju mu alespoň ještě jeden vítězný Granslam. Go Roger
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je samozřejmě unikát, ale to bych víc přičítal výkonu Djokoviče. Třeba v tom 4 gemu tam trefil prakticky tři vítězný returny po prvnim servisu. Roger zas tak špatně nepodával, měl úspěšnost asi 61 procent, to neni uplně marný, ale prostě nezvládnul rozhodují momenty, hlavně když podával za stavu 5:4
Reagovat
safi1313
Džoker je hvězda, to bez debat, každopádně sem od fedexe čekal víc a určitě jsem nebyl sám a ani on si myslím nemůže být se sebou spokojenej... Ve finále ale jasně favorizuju Rafu, to je mašina letos na R|oland Garos
Reagovat
spaniel
Kde jsi vzal 61%? Mel 56. Dost bida.
Reagovat
smazaný uživatel
takze holinky, zalezt a hlavne poklop zavřit...prece zpatky do kanalu
Reagovat
dappe
Ještě něco k tomu neustálýmu zpochybňování jeho vítězství v roce 2009. Je dost pravděpodobný, že přes Nadala by RG nevyhrál, ale i tak bylo vítězství v tom roce na RG pro něj asi nejtěžší titul po psychický stránce. Ve chvíli, kdy vypadl v neděli Nadal a den předtím Djokovic, se dostal pod největší možný tlak(určitě největší v jeho kariéře). Nedovedu si ani představit, jak se musel cítit. Věděl, že je to možná ta jediná šance, bud ted nebo nikdy. To co si prožil další den v zápase s Haasem si asi málokdo uvědomujete. Tenhle turnaj ukázal jeho velikost, jako žádný jiný turnaj předtím. Kdo zpochybňuje tohle vítězství na RG 2009, nerozumí sportu. Takových lidí tady je bohužel poměrně dost.
Reagovat
Padme
:) Ale taky je tu dost lidí, co takovýhle názor ocení:)
Reagovat
smazaný uživatel
naprosty souhlas !
Reagovat
dappe
To je dobře :)

...24: ted si mě docela překvapil
Reagovat
smazaný uživatel
..."Nedovedu si ani představit, jak se musel cítit. Věděl, že je to možná ta jediná šance, bud ted nebo nikdy."...

Tam neni co řešit...napsal si to vystizne a presne
Reagovat
Roger_Federer
Hm, neco podobnýho řikal on sám v jednom rozhovoru...o tom výtěství nad Haassem a Del Potrem a jak pak byl velice nervozní ve finále proti Robinovi..ikdyž to tak nevypadalo..
Reagovat
smazaný uživatel
Hrál svůj pofesoorský styl, který na Novaka , bohužel nastačil.Ale finále bude velmi zajímavé! Favoritem je sice Rafa, ale nevím, co se odehraje v jejich hlavách!
Reagovat
dappe
Nic bych z toho nedělal, Federer z nějakýho důvodu hrál letos na RG špatně. Těžko říct proč, ale to je ted už jedno. Dneska hrál úplně stejně jako celý turnaj, na jeho poměry hrozně. Připomínalo to výkony z roku 2010, kdy měl problémy se zády. Tady to asi nějakým zraněním nebylo, prostě výpadek formy. Tahle prohra s ním stejně nezamává, stejně by finále nevyhrál a dnes to byl pro něj zápas o druhý místo. Vůbec bych nezmiňoval psychiku, s tou to totiž nemělo dnes nic společnýho. I přesto, že letošní sezona je z jeho pohledu po delší době dost dobrá, tak vzhledem k výsledkům na obou GS, musim uznat, že je v současnosti ten třetí. Ale pokud v tom nejsou žádné zdravotní problemy, tak bude líp a už brzy, tím jsem si jistý. Uvidíme, jak dopadnou generálky na Wimbledon, ale mohli by jít všichni tři s podobnýma šancema na titul no, těžko říct....

Jinak finále mi je jedno jak dopadne, možná se budu i koukat, ještě uvidim.
Reagovat
Padme
Hmmm konečně rozumný pohled na věc:) Rogerův povrch to není a i kdyby byl třetí na světě, tak mi to přijde na jeho roky jako velmi úctyhodné:) Letos vyhrál už 4 tituly, takže do počtu tam rozhodně není:) Snad se z toho brzy oklepe:)
Reagovat
smazaný uživatel
Veď je to bombová sezóna a naviac Feďove najobľúbenejšie turnaje sa ešte len blížia. Verím, že na tráve a rýchlej Amerike niečo urve, plus európske haly, kde budú Nadal a spol už iba sekundovať.
Reagovat
PATRICK_RAFTER
já myslím že hlavní problém v jeho hře byl servis, nechodil mu tak jak by si představoval a pro něj je servis alfou a omegou jeho hry. Dělá hodně balonů díky výbornému 1 servisu, kdy po jeho zahrání už jen forhendem výměnu ukončí, nemluvě o jeho schopnosti pravidelně při brejkbolu soupeře zahrát eso nebo alespon 1 servis a to mu tady chybělo, samozřejmě i spousta nevynucených chyb hrála roli, ale to právě pramenilo z toho, že mu nešel servis, díky kterýmu se dostane do tlaku a ted musel víc riskovat od zadní lajny a z toho pramenily chyby...
Reagovat
Heather_Fedex
ja si myslim, ze masters nebo petistovky federerovi nestaci. a myslim, ze ani vetsine jeho fanouskum ne. klicove jsou jednoznacne oh. kdyby tam nastoupil s takovou formou, jako v dubaji a indian wells, tak by mel sanci na uspech
Reagovat
Fandina
na OH bude mít Roger nevýhodu, singla chce a bude hodně sledováno, jak to dopadne ... úsměv
Reagovat
woody
a především Djoker je nejlepší na returnu!!
Reagovat
smazaný uživatel
jen pripominam co čtyřiadvacítka předpovídala.

"Novak ze svycara si tentokrat udela trhaci kalendar...! Pokud to pisu Ja - je treba zpozornit. Moje tipy jsou prece vseobecně zname a dohledatelne....PŘESNÉ / a nezapomen písnout, ze je to "jedovate plivnuti na Rogera ty blbe. Smirte se s tim"

armstrong/Pe3k šašci to je frajerina - a né vždy po bitve placat sračky

-------------------------------------------------

Novaku Novačku, kluku můj - my to snad dokážem !
Reagovat
Heather_Fedex
ale ale, komiku, nepsal si nahodou nedavno, ze rafa nema konkurenci???
Reagovat
TheRoyalBlue
Obávam sa, že tvoja predpoveď ti nevyšla. Totiž trhací kalendár si nespravil Novak z Rogera, ale Roger sám zo seba.
Reagovat
Fandina
ani jeden ani druhý ... trhací kalendář jsem tedy neviděla, fyzický už vůbec a jako příměr taky ne ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
...psal sem prece ze s Novakem jsem do posledniho dechu... Ćti proboha.
To ze Rafaela favorizuju - neznamena ze mu fandim
Reagovat
Labi
drž už hubu prosimtě, jsi jeden z těch klasických šašků co přes net mají plnou hubu kecu ale v realitě to jsou obyčejní sráči
Reagovat
woody
při pročítání téhle diskuse se mi jeví,že jsi sráč jedině ty!!!
Reagovat
Padme
Dnešní zápas mrzí, šancí bylo hodně:( Snad Rogerovi neleží v hlavě to semifinále na US Open. Každopádně bych nechala hodnocení až na finále. Uvidí se co předvede Djoker tam. Bez šance není a dnes téměř nekazil.
Reagovat
smazaný uživatel
Mám takový pocit, že za třicet let se postarší Roger Federer vydá na návštěvu do Švédska a tam pronese památnou větu: "Robine... díky za tu Paříž."
Reagovat
smazaný uživatel
Už dlouho jsem neslyšel něco tak rozumného. Bohužel místní Federer fans tě za to nejspíš zabijou.
Reagovat
spaniel
Proc? Je to pravda. Nebud tak zaslepeny.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak dnes bol Federer vyslovene na smiech,sposob akym dokazal prehrat druhy set jasne symbolizuje psychicke rozpolozenie oboch a najma Rogerove vo velkych zapasoch..Je to uz navyse tretia porazka od Djokovica z GS v kratkom obdobi,Roger ma teda po dnesku definitivne uz dvoch strasiakov..Jeho cesta za dalsimi GS vavrinmi tak bude vzdy komplikovana,zatial co on sleduje posledne dva roky Tipsy Time,jeho najvacsi superi hraju medzi sebou finale..Ak sa mu tuto hegemoniu nepodari nalomiit pocas Wimbledonu,resp. US Open,tak uz zrejme nikdy..

Co sa tyka Djokovica,cely turnaj mam obavu z pripadneho finale..Ak vsak dokaze porazit Nadala v Parizi,zasluzi si byt nesmrtelny..Krajsi sposob ako zavrsit kalendarny GS proste neexistuje..Dnes bol znova neuveritelne odolny a presny,nema vyslovene dominantny uder, no co je dolezitejsie,nema ziadnu slabinu,cez ktoru by superi mohli hrat..Hlavne preto je svetova jednotka a vzhladom na dnesny vysledok,este aj dlho bude..
Reagovat
spaniel
Na smich nebo plac, zalezi komu fandis. Kazdopadne i s nejprisernejsim vykonem, jaky se da predstavit, uhral vic gemu nez Ferrer. Ten druhy set jen podtrhuje cely zapas, katastrofa. Jinak sanci jeste ma samozrejme...Novak ztrati formu, Rafovi upadne noha a Roger tam bude, aby v 35 letech urval dalsi GS. Jo, finale vyhraje Rafa.
Reagovat
spaniel
Docela smutne, ze Novak nemusel predvest svuj nejlepsi tenis, aby vyhral. Hral ale dost dobre na to, aby vyhral, s vyjimkou druheho setu, tam chvili klesl k Rogerovi. Tak spatne jsem Federera nevidel hrat uz hodne dlouho. Prvni servis mu nesel cely turnaj, ale kdyz se k tomu pridal forehand, ktery byl dneska uplne mimo provoz, tak uz nebyla sance. Navic pri zakonceni na siti nedurazny, vzdy zahral slabe primo na Novaka.

No, snad je to jen nejaky kratkodoby utlum, ze ktereho se odrazi. Po vykonech od USO po Madrid docela velky propad formy behem par tydnu. Doufam, ze na trave se vrati do formy, jinak muze na dalsi GS nebo navrat na c. 1 zapomenout. Taky jsem zvedavy co k tomu rekne.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak takhle špatně jsem Federera ještě hrát neviděl.Tohle mělo být sf.?
Reagovat
freeteepek
Tak na chlapy už moc nekoukám. Ale na Rogera jsem si pamatoval jako na hráče, který prakticky nechybuje a dokáže se dostat z každé svízelné situace. Dnes vyrobil k padesáti nevynuceným chybám a hluboce zklamal. Viděl jsem jenom třetí set, doufal jsem že aspoň ten vyhraje, ale Roger hrál naprosto trapně. Jsem z toho v šoku...
Reagovat
smazaný uživatel
Dobře Novak. Federer ať už jde do piče.
Reagovat
SubOptikT
Vyspělý taktický výkon.
Reagovat
Vojtiik
Sám běž do piče, gumo :-*
Reagovat
smazaný uživatel
OK :D
Reagovat
spaniel
Mas uroven! To mas asi od maminky, ze? Posila te tam casto?
Reagovat
smazaný uživatel
Častějc než myslíš.
Reagovat
spaniel
Dobre! Aspon to nemusime delat my. Ted jen nevim, jestli jsi tak zklamany nebo jsi proste takovy.
Reagovat
smazaný uživatel
Jj jsem prostě takový, možná i horší.
Reagovat
Heather_Fedex
priznejme si, na grandslamu to uz neni ono. me hlavne prekvapil rogeruv priserny servis a forehand. jedinou sanci ma ve wimbledonu a mozna na us open. a oh, protoze tam se hraje na 2 vitez. sety
Reagovat
SubOptikT
Žádný grandslam se nehraje na 2 vítězné ...
Reagovat
SubOptikT
... jo - olympijské hry ... sorry ...
Reagovat
steve79
Já si myslím, že šanci určitě má. Dneska to nebyl úplně tragický výkon. Podívej se na první dva sety. byli vyrovnaný. Největší rozdlí byl v tom, že dneska Fedexe nepodržel servis. Třeba na povrchu, kterej je o hodne rychlejší jako Tráva nebo beton tak tam získá hodně bodu z podání.
Reagovat
freeteepek
Tak v tom třetím setu to byl právě servis, který Rogera držel nad vodou. Bez něj by ho projel 0:6. Ani by nemrk:-(
Reagovat
spaniel
Jenze to by ho musel trefovat! Vzdyt mel 56%. S takovym cislem si nepomuze ani na betonu, ani na trave.
Reagovat
steve79
No ale musíš brát v potaz, že antuka rychlost servisu dost tlumí. Třeba se dočkáme další zápasu Federer-Djokovič už za týden v Halle:D
Reagovat
freeteepek
Souhlasím s forhendem, ten byl dnes u Rogera fakt tragickej. Když jsem pak viděl na pár záběrech Nadalův raketový forhend z obrovským liftem v zápase proti Fererovi, to bylo o několik tříd někde úplně jinde. To bylo asi jako srovnávat můj forhend s forhendem Petry Kvitový:-)
Reagovat
Heather_Fedex
herne to dneska bylo 60:40 pro novaka. a po mentalne strance to bylo 90:10 a v tom je nejvetsi rozdil.
Reagovat
spaniel
Steve, ja mluvim o necem jinem. K cemu je ti rychlejsi povrch, kdyz netrefujes prvni servis? Klidne by mohl hrat ne zeleze a stejne by to bylo jedno. Pokud nebude mit aspon 65%, tak si servisem nepomuze.
Reagovat
Pe3k
Podle mých předběžných odhadů, jenž se změní až dostanu seriozní informace, to Roger už nevyhraje :) Finále Djokovic Nadal je snad čtvrté v řadě a Nadal už popáté v řadě ve finále na grandslamu, rekordní Federerův výkon je 10 finále na gs v řadě. Jsem zvědavý na Neděli. Novakovy šance dnes vzrostly...
Reagovat
Labi
a podle čeho soudíš že vzrostly? Nadal ho už poráží navíc formy obou hráčů jsou źplně jinde....myslím si že to bude 3:0 max 3:1 pro Rafu
Reagovat
duhove_hovinko
Tak veme Djokovic Nadalovi alespoň 1 set???? Myslím, že ne. 3:0 pro Rafu.
Reagovat
SubOptikT
Tak to byl trhací kalendář. Bravo, Nole! Švýcar si ani neškrtl.
Reagovat
a.magerova
vítězům :-(((
Reagovat
Labi
...bohužel Novák si finale za psolední dva zápasy nezasloužil ale Roger by po tomhle výkonu nemohl postoupit asni z druhého kola
Reagovat
PATRICK_RAFTER
můžu vědět proč si Nole za dnešní výkon nezasloužil postoupit do finále? ty jsi tak fanaticky zahleděnej do toho svýho fedexe, že Noleho díky tomu naprosto nesnášíš protože ho silně ohrožuje, zase fedex nevyhraje GS, nedostane se na No 1 atd.. to je prostě sport, trochu objektivní by to chtělo být pane...
Reagovat
Jiri
Skoda. ROGER je borec, ale tohle hrube nezvladl. Fandit mu ale neprestanu. Stejne si formu schovava na olympiadu, kde vsem vytre zrak!
Reagovat
smazaný uživatel
Bidnej výkon Rogera na jedný straně, na druhý hrál Novak naprosto fenomenálně. Finále si zaslouží a šanci v něm určitě má. Pokud bude returnovat jako dneska, tak i docela velkou. Nezbejvá než pogratulovat, od Rogera to byl špatnej turnaj, zaslouží si vypadnout. Zasloužil si vypadnout už o kolo dřív.
Reagovat
Labi
Novak hrál dobře? na čem jedeš?
Reagovat
steve79
Jak si zasloužil vypadnout dríve? Dostal se do semifinále a je to. Ty si hraješ jakej jsi jeho fanoušek a nepodaří se mu jeden zápas za dlouhouo dobu a hned říkáš tohle. Jdi do prd..
Reagovat
smazaný uživatel
Labi: A na čem ty? Hrál dobře.

steve79: Ale já to nemyslel ve špatným. I když to tak samozřejmě vyznělo. Nejde o to, že bych ho nějak zavrhnul, byl proti němu atd. Prostě mi jde jen o to, že to celkově byl špatnej turnaj, že už mohl vypadnout o kolo dřív a že můžeme bejt rádi za to semifinále. Takže nezoufat, co se tady dokázalo, je úspěch a na víc prostě neměl.
Reagovat
Labi
nehrál nic absolutně nic... že Roger na druhé straně hrál úplné h.ovno je věc druhá
Reagovat
steve79
Kdyby vypadl ve čtvrtfinále tak by ztratil 320 bodů a ty do žebřičku potřebuje. Ted ztratí na Djokoviče 1 000 bodů. No větší šanci než antuce má je získat Wimbledonu, Monteralu v Cincinatti, kde se mu hodně daří:D
Reagovat
smazaný uživatel
Je to tak, ale nedokážu si moc představit, že by se na to místo jedničky dostal. Samozřejmě možný to je, Novak obhajuje 2000 na Wimbledonu, 2000 na US Open, nějakejch 1600 na těch betonech. Ale stejně. Dnešek způsobí hodně.
Reagovat
baggik
No tak kluci, je možné, že Novak nevydrží celej rok na místě č.1, i když já věřim, že ano. Ale pokud by se to stalo, tak ten kdo by ho vystřídal by ale nebyl Roger, tak o čem diskutujete?
Reagovat
spaniel
To je sice mozne, ale zalezi jak se Rafovi povede na trave a betonech. I kdyz posledni rok nam ukazuje, ze spatne asi ne.
Reagovat
Labi
...dnes mi bylo z toho na blití, ztratit 4x servis v jendom setu to je uz trochu moc, prostě katastrofa...jedině co mě zajímá je to co k tomu sám řekne .....kazdopádně ačkoli se na finále těhle dvou atletů nikdy nekoukám tak udělám vyjímku, stejně jako udělám vyjímku a vsadím si (samozřejmě na Nadala) nebude nic lepšího než sledovat Djokovicovy kyselé ksychty po vyměnách, zoufalého Vajdu v hledišti a ty srbské "fanoušky" kteří mávají vlajkama na nejlevnějších místech v celé aréně
Reagovat
smazaný uživatel
Ten kurz 1,35 nebude zrovna lakavy.
Reagovat
Labi
nevadí zas to je 95% jistota:)
Reagovat
smazaný uživatel
46 UE od Rogera... na to bude chtit hodne rychle zapomenout
Reagovat
smazaný uživatel
Docela bída v podání Federera. A Novak se bude muset setsakra zlepšit, jestli chce mít v neděli aspoň šanci. Já mu rozhodně držet palce budu.
Reagovat
Andrew89
Výkon Federera bych nazval marnost až trapnost. Sry, ale strašný semifinále. To už ten David s Terminátorem(Rafou) bojoval víc.
Reagovat
Andrew89
Nikdo si nezaslouží vyhrát celej turnaj, tak jako Nadal. :)
Reagovat
steve79
fedex si dneska ani nezasloužil vyhrát za to co spáchal ve druhém setu. Tolikrát vzal ve druhém setu servis a téměr nikdy ho nedokázal potvrdit. Třetí sada by jednoznačná, Roger měl moc v hlavě druhou sadu.
Reagovat
Vojtiik
bylo videt, ze oba kluci moc nechcou vyhrat a ve finale se potkat s Rafou, hra docela tragicka.. ale kazdopadne to co predvadel Federer bylo jeste o nekolik urovni niz nez podprumerne hrajici Novak.. ten druhy set ho Nole prosil na kolenou, aby ho Federer urval, ale velkoryse odmítl:D
Reagovat
steve79
Máš pravdu výkon Federera byl podrůměrný a Djokovič průměr. Jestli takto bude hrát s Nadalem, tak vyhraje 3:0. Hlavně ve druhém setu hrál Novak hrozně.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist