Djokovič postoupil, ale musí se prý zlepšit

5. 10. 2009, 17:16
Aktuality 0
Turnaj mužů v Pekingu je na rozdíl od ženské soutěže zatím bez většího překvapení. Do bojů o druhé kolo zatím zasáhli do hry dva nasazení hráči a postoupili oba: Novak Djokovič neztratil s Rumunem Haneskem ani set a podobně si vedl i Marin Čilič v souboji s Rusem Andrejevem.
Novak Djokovič

Druhý nasazený Novak Djokovič si v dějišti loňské olympiády poradil s Rumunem Viktorem Haneskem po setech 6-3 a 7-5, když svému soupeři pětkrát sebral podání. Sám ovšem servis třikrát ztratil.

"Celkově jsem spokojený s tím, jak jsem hrál. Musím se ale zlepšit, abych došel v turnaji dál. Zítra si dám pauzu, v druhém setu jste asi viděli, že mám pořád problém s časovým posunem," řekl k utkání Djokovič, jenž se na kurtech objevil poprvé od semifinálové prohry s Rogerem Federerem na US Open.

Ani Marin Čilič z Chorvatska neztratil na cestě do druhého kola set. V duelu s Igorem Andrejevem si vybral jediný slabší moment ve druhém setu, kdy mu soupeř dokázal sebrat servis, přesto za necelou hodinu a půl zvítězil dvakrát 6-4.

V dalším kole už je i Němec Philipp Kohlschreiber, který porazil nebezpečného Iva Karloviče. Chorvat sice Kohlschreiberovi nasázel tradiční porci es - 27 - a soupeř dlouho nenašel na jeho podání recept, ve třetím setu ale německý tenista sebral Karlovičovi servis hned dvakrát a o vítězi tak bylo rozhodnuto.

Výsledky - Peking - muži (tvrdý povrch, dotace 2,1 milionů dolarů):

Dvouhra - 1. kolo:
Djokovič (2-Srb.) - Hanescu (Rum.) 6:3, 7:5, Čilič (8-Chorv.) - Andrejev (Rus.) 6:4, 6:4, Benneteau (Fr.) - Daniel (Braz.) 6:3, 6:4, Kohlschreiber (Něm.) - Karlovič (Chorv.) 7:6 (8:6), 4:6, 6:1, Robredo (Šp.) - Becker (Něm.) 6:2, 6:1.

Čtyřhra - 1. kolo:
Dlouhý, Kohlschreiber (ČR/Něm.) - Moodie, Norman (3-JAR/Belg.) 6:7 (1:7), 6:3, 10:8.

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist