Djokovič přibral před Wimbledonem do trenérského týmu Ivaniševiče

1. 7. 2019, 08:06
Aktuality 27
Srbský tenista Novak Djokovič hodlá při obhajobě wimbledonského titulu těžit i ze zkušeností Gorana Ivaniševiče. První hráč světového žebříčku přibral před startem třetího grandslamového turnaje sezony do svého trenérského týmu chorvatského šampiona, který dokázal v All England Clubu v roce 2001 zvítězit jako dosud jediný hráč na divokou kartu.
Profily hráčů
Novak Djokovič

"Jsem vděčný, že budu mít Gorana na svojí straně sítě. Dohodli jsme se na spolupráci na Wimbledon a doufejme, že pak i na mnohem déle," napsal Djokovič na sociálních sítích. "Jsem vděčný Mariánovi, že podpořil myšlenku pozvat Gorana a posílit náš tým před tímto důležitým turnajem," dodal s poděkováním trenérovi Mariánu Vajdovi.

Sedmačtyřicetiletý Ivaniševič angažmá pokládá za velkou poklonu. "Přijel jsem v neděli na první trénink a šlo to dobře," řekl někdejší vyznavač stylu servis - volej. Dříve začít nemohl, přestože o to Djokovič stál. "Měl jsem rozehraný seniorský turnaj ve Švédsku," vysvětlil s tím, že další povinnosti mu zatím umožní zůstat ve Wimbledonu jen na první týden.

Djokovič dnes vykročí v Londýně za obhajobou titulu duelem proti Philippovi Kohlschreiberovi z Německa.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

27
Přidat komentář
spaniel
Co je s Gulbisem? Netrenuje uz poradne? Nebo zdravotni problem? Je jenom stinem toho, co byval, kazdy s nim vytira kurt. U nej jsem myslel, ze se na tenis vyflakne po tech recech co mel a ne ze se bude placat v orvnich kolech.
Reagovat
smazaný uživatel
Kokain s Jackem Danielsem nikdy moc nefungoval.
Reagovat
Torresek
Ten nadpis je super :D hned jak si na prohlížeči dáte tuto stránku tak to zaujme že Djoker přibral ale kila :D myslím že hodně lidí to tak vidělo
Ale když jsem naposledy viděl Shapovalova tak me přišlo že přibral, jestli schválně s tím že z toho udělá svalstvo a nebo jen stres z špatných výsledků..kdo ví
Reagovat
Patik
Aj ja som to tak videl..a hovorím si že mi to volako nevychádza kvôli takej informácii vytvoriť samostatnú tému alebo príspevok..až potom som to dočítal.
Reagovat
rybicka
Jo, jo :-)
Reagovat
janek_da
Lepsi by pro nej mozna bylo kdyby pribral tak 2-4kg
Reagovat
Marduch
yes
Reagovat
Vlk-v-trave
a ktomu 10 deka rozumu.
Reagovat
smazaný uživatel
rozumu ma na rozdavanie :)
Reagovat
smazaný uživatel
K čemu mu konkrétně bude?

Jestli ma zlepšit hru na síti, tak to je u Noleho v týmu asi zbytečně. Novakovi nepomůže na síti ani matka svatá, nemá cit, ten se nedá naučit. Hra na síti chce instinkt, který Nolemu v repertoáru chybí odjakživa.
Reagovat
ttopi
Tohle jsou spíš věci, které mají v hráči nabudit pocit, že mu to pomůže. Tyhle angažované hvězdy v týmu tě technicky nic nového nenaučí. Ale třeba na případu Vajdy (viz Noleho období bez něj před nedávnem) se ukázalo, že mít v týmu správné lidi je důležité.

Jinak Goranovi jsem fandil. Ta jeho jízda 2001 byla neskutečná.
Reagovat
spaniel
Proč myslíš hned na techniku? Myslíš že Ljubicic učil Feda forehand? Tam jde jen o impulz...změnu, aby nabral chuť.
Reagovat
smazaný uživatel
No jasně, ale zrovna Goran. :)

Je evidentní, že Nole impuls potřebuje. Jak jsem říkal včera. Nemyslím si, že by světová jednička měla veřejně prohlašovat - zajímají mě jenom GS.
Reagovat
turista
Proč by jinak vyhrál antukovou tisícovku v Madridu? Dnes už Novak táhne 258. týden na pozici světové jedničky. Stačí mu 10 týdnů to udržet a vyrovná Connorse. To už dokáže i kdyby nechtěl.
Reagovat
smazaný uživatel
A ty jsi jako fanoušek Djokoviče s letošní sezónou spokojený? Upřímně?

Medvedev, Bautista, Kohlschreiber, nula hardových Masters, jeden Madrid s Tsitsipasem ve finále.

Fedex má nejlepší formu z BIG3 a je největší favorit Wimbledonu. Djokovič je až druhý.
Reagovat
Grape
No největší favorit Wimbledonu je Roger možná podle tvého názoru. Já fandím spíš Rogerovi, ale podle mě je největší favorit Novak - a s tímto názorem rozhodně nejsem osamocen.
Reagovat
smazaný uživatel
V pořádku, říkám svůj názor. Pro někoho je favorit Zverev. Je to o úhlu pohledu. Nevěřím tomu, že Djokovič vypustí od AO skoro každý turnaj, trénuje na hardech, vezme Gorana a pak vyhraje Wimbledon. To by bylo trošku moc. Ale co není, může být.
Reagovat
woody
Které turnaje vypustil? Že hrál špatně V Americe, to ano a ty víś jestli nemél zdravotní problém? Co loket? ten je úplné v caiku?
Reagovat
Grape
Ok, tvůj názor ti neberu. Myslím, že bude finále Novak - Roger a tam prostě hraje hodně faktorů ve prospěch Novaka - lepší fyzička, tráva už bude pomalejší, v poslední době na Rogera umí... Rád se budu mýlit. :-)
Reagovat
turista
Jako příznivec Novaka Djokoviče spokojený pochopitelně nejsem. Chtělo to vyhrát
ten zkurvený turnaj v Římě a vyhrát RG, což se nepodařilo. Ale až do SF tam hrál dobře. Na antuce Novak prohrál 3x stejně jako Rafa.
Reagovat
Mayo
:D
Reagovat
woody
JJ všeználek Kamilos, opét námto vysvětlil...
Reagovat
smazaný uživatel
Není zač.
Reagovat
smazaný uživatel
Este to skopci Nolemu do dm na instagrame nech vie. :)
Reagovat
spaniel
Já čtu že konečně přibral...
Reagovat
Cico93
no presne, tiež som to tak čítal...
Reagovat
ttopi
Přibral Ivaniševiče - jakože ho snědl? :-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist