Djokovič prohrál s Bautistou na tvrdém povrchu už potřetí v řadě!

27. 3. 2019, 06:04
Aktuality 110
ATP MIAMI - Světová jednička Novak Djokovič už podruhé v sezoně a na tvrdém povrchu potřetí v řadě nestačil na Roberta Bautistu. V deštěm přerušeném osmifinále turnaje Masters 1000 v Miami šestinásobný šampion neudržel vedení a prohrál 6-1 5-7 3-6. Španěl se ve čtvrtfinále utká s obhájcem titulu Johnem Isnerem.
Novak Djokovič (© AFP)

Novak Djokovič sice vyhrál první grandslam sezony, když ve finále Australian Open deklasoval Rafaela Nadala, ale další tři letošní turnaje už se mu tolik nepovedly. Před dvěma týdny v Indian Wells prohrál ve 3. kole  s Němcem Philippem Kohlschreiberem, na dalších dvou akcích ztroskotal na Robertu Bautistovi

Nejprve na úvodním turnaji sezony v Dauhá jednatřicetiletý Srb prohrál s o rok mladším Španělem v semifinále, když neudržel náskok setu a brejku. A včera na něj nestačil ani na Masters 1000 v Miami, byť opět vyhrál první set. Na tvrdém povrchu tak prohrál už třetí vzájemný duel po sobě a v celkové bilanci vede už 'jen' 7-3.

Přitom na Floridě Djokovič začal výborně. V prvním setu soupeři málem nadělil kanára a po 35 minutách vedl 6-1 a 1-0 s brejkem v zádech. Pak ale poprvé přišel o podání a přestal využívat šance. Ve druhé sadě neproměnil za stavů 1-1, 3-3 a 5-5 celkem pět brejkbolů.

Mezitím byl duel za stavu 6-1 a 4-5 z pohledu Djokoviče kvůli dešti na tři čtvrtě hodiny přerušen. A počasí možná Bautistovi pomohlo k obratu. V rozhodujícím dějství na druhý pokus potvrdil brejk a po dvou a půl hodinách boje si došel pro vítězství 1-6 7-5 6-3.

Novak Djokovič a Roberto Bautista (© AFP)



"Tenhle zápas jsem prohrát neměl, nevyužil jsem až příliš šancí," litoval šestinásobný šampion Djokovič. "Ale soupeř hrál dobře a vyhrát si zasloužil, o to není pochyb."

Bautista bude o své třetí semifinále na turnajích Masters bojovat proti domácímu Johnu Isnerovi. Americký obhájce titulu si v osmifinále poradil 7-6 7-6 s Britem Kylem Edmundem.

• ATP MASTERS 1000 MIAMI •
USA / Florida, tv. povrch, 9.314.875 dolarů
úterní výsledky (26. 03. 2019)
• Dvouhra - osmifinále •
Bautista (22-Šp.) - Djokovič (1-Srb.) 1-6 7-5 6-3
Anderson (6-JAR) - Thompson (Austr.) 7-5 7-5
Isner (7-USA) - Edmund (19-Brit.) 7-6(5) 7-6 (3)
Shapovalov (20-Kan.) - Tsitsipas (8-Řec.) 4-6 6-3 7-6(3)
Čorič (11-Chorv.) - Kyrgios (27-Austr.) 4-6 6-3 6-2
Auger-Aliassime (Kan.) - Basilašvili (17-Gruz.) 7-6(4) 6-4
Tiafoe (28-USA) - Goffin (18-Belg.) 7-5 7-6(6)
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

110
Přidat komentář
Kozoroh
Highlights:
https://youtu.be/uzKzVedT3Q8
Reagovat
Kozoroh
Bohužel letošní Sunshine Double dopadlo pro Novaka katastrofálně. V IW ani v Miami nedošel do ČF, před březnem byl bral za samozřejmost, že na obou podnicích bude alespoň ve ČF a divil bych se, kdyby na jednom z nich předčasně vypadl. Jenže člověk míní a Pán Bůh mění, Djoker vyhořel na obou místech a dnešní prohra se mi skousává hůř než ta s Kohlim. Je to tím, jak dobře hrál v prvním setu, fanoušek šampiona, jakým jsem já, nečeká, že jeho oblíbenec, který dosáhl tolika úspěchů a který se dokázal vyhrabat z mnoha nepříznivých situací, zvorá zápas, jehož úvod hladce ovládl. Ale stalo se to...

Bautista se po nevydařeném prvním setu zvedl a potvrdil, že se stal No1eho strašákem na hardu. Těch hráčů, kteří Serbinátora alespoň 3x zdolali na hardu, na kterém vyhrál 10 z 15 grandslamů a 55 ze 73 ATP titulů, moc není. Těmi jsou Federer (17), Murray (8), Nadal (7), dále Tsonga (6), Roddick (5), Wawrinka, del Potro, Južnyj a ode dneška i giginova Princezna se 3 výhrami.

Těžko odhadovat, jak dobře nebo špatně se Novakovi vyvede antuková sezóna. Snad ho krach v SD moc negativně neovlivní. Víte asi, o čem sním - o 2. titulu z RG, o dvojitém kariérním GS, o Djoker Slamu II. Jenže toto zní po dnešku troufale :( Takže si počkám, jak si Novak bude během antukové sezóny počínat.
Reagovat
Pe3k
Pěkný souhrn. Alespoň Vás to naučí pokoře a nejen "honit" rekordy, o tom to není.
Reagovat
FerrariF50
Budiž ti přáno, ať vyhraje FO klidně Djoke, ale né zas a opět Nadal :)
Reagovat
George_Renel
Někdo před nedávnem psal, že to se přece přednímu profesionálovi nemůže stát.... :-b
Reagovat
janek_da
Snad nam turista vysvetli, jak to vlastne vsechno bylo. Neni mozne prece zapomenout nejlepsi return a bekend podel.
Reagovat
gigin
Miamská sauna udeřila v plné síle, což v kombinaci s v životní formě hrající Princeznou dopadlo tak, jak to dopadnout muselo.

Teď už se Djoker připravuje na cihlu, aby získal pohár Mušketýrů, pak rychlý přechod na trávu, který umí dokonale, zisk Wimbledonu no a posléze zpět na betóny a mílovými kroky vstříc k triumfu na USO.

Stačí jencku?
Reagovat
Pe3k
Popravdě Nole má zase nějaké rodinné problémy, ale s touto výmluvou by měli přijít Ultronians, nvm proč je to zase ne mě.
Reagovat
gigin
Fakt? Jaké? Nevím. Já jsem jenom slyšel, prej ten jeho brácha Marco je přihřátý. Což jako mi nevadí vůbec, ale jestli Nolda to nějak těžce prožívá. U těch Jogurtů člověk nikdy neví.
Reagovat
Pe3k
Že je přihraty přece není problém, naopak v západní kultuře je to plus. Jinak Nole přesně neřekl o co jde.
Reagovat
smazaný uživatel
Beztak dostal od Jeleny zase sadu, že se kurví s Indkama v Hollywoodu.
Reagovat
Pe3k
Nakonec se prý jedná o neshody s RF a RN a ostatními hráči ohledně odvolání toho bose minulý týden.
Reagovat
Marduch
?Soupeř si zasloužil postoupit,? dodal s tím, že se bude muset příště lépe připravit na turnaje v Americe. ?Určitě musím přehodnotit přípravu na Indian Wells a Miami. Hodně se toho dělo také mimo kurt, a i to asi ovlivnilo mou hru. Navíc jsem se necítil zcela dobře. Nejsem úplně ve formě,? uzavřel Djokovič.
Reagovat
smazaný uživatel
Bude toho více. Djokovičova psychická stránka střídá své strany jako já ponožky. Jeden den je neporazitelný, druhý den hraje tužku, třetí den je mu výsledek u zadku. Nikdo neví kdy to příjde. Druhá věc je ta, že začíná být unavený i fyzicky a jakékoliv horší podmínky na něj mají fatální dopad. Jeho tenis v kombinaci se stravováním a životním stylem asi není úplně ideální. Na AO vypadal na umření 2x, IW, Miami. Z posledních pěti turnajů vyhrál jeden, 4x prohrál s outsiderem, někdy i přes vyhraný první set. Ultron je pryč. :)
Reagovat
Kozoroh
Ultron není pryč, objevil se tam, kde to bylo nejdůležitější - na AO :) A objeví se znovu, akorát nevím kdy :D
Reagovat
smazaný uživatel
Spíše apeluji na to, jak vypadá. Ta dieta musí být dlouhodobě neskutečný zahul pro organismus.
Reagovat
Nola
fiha, odbornik na stravovanie...

vyzera ako z koncentraku, to nerozporujem, ale kedze nema herny prejav ako Fedex a viac sa nabeha, tak potrebuje setrit klby, Rafa ma problemy s kolenami, Andy na svoj behavy styl tenisu dojel, tak asi nechce koncit na invalidnom voziku, ale zase oproti nim dvom vyuziva ine gymnasticke prvky, ako sa dostat k lopte
Reagovat
FerrariF50
Myslíš bezlepková ? Tu už dodržuju 36 let :)
Reagovat
Kozoroh
Vynechání Dubaje/Acapulca bylo chybné rozhodnutí. Snad se z toho poučí a zařadí únorový turnaj do svého kalendáře v budoucích sezónách.
Reagovat
gigin
Jo tak. Tak tím se to celé vysvětluje.
Reagovat
Pe3k
Já se ho samozřejmě nesnazim omlouvat, popravdě jsem rád, že prohrál. Jen sem doplnit info, když tu nikdo z Ultronians není. 3 prohry v řadě? To není náhoda.
Reagovat
gigin
Jas :)
Reagovat
annah
Proč se tu Bautistovi říká Princezna??
Reagovat
Pe3k
Ptej se gigina a Gulbise ;)
Reagovat
spaniel
Z wikipedie:

ROberto Bautista Agut se narodil jako nemanželská dcera španělskému králi Juanu Carlosovi I jeho služce Marii Bautista, která si později vzala Pepeho Aguta. Po úspěšné hormonální léčbě testosteronem v pubertě se brzy stal nejlepším španělským juniorem.
Reagovat
gigin
Reagovat
Kojinho
Ty sis z toho málem stříkl do trenek.
Reagovat
gigin
Tak určitě. Telka byla celá ohozená.
Reagovat
janek_da
tak to klobouk dolu
Reagovat
annah
Díky za vysvětlení.
Reagovat
gigin
v tom IW to bylo takto:

I was watching the match from the beginning and I understand spanish very well. Since the first two games of the match Bautista was complaining to the umpire that Gulbis supposedly was saying things directed to him. The Brazilian umpire told to Bautista "He's talking to himself and not with you. Just play tennis," Bautista said "It's always the same thing, every time I play against him, its Always like this," then Bernardes said "Just play tennis, he is talking to himself but if you prefer to believe that its something against you, its your problem". At that point, Gulbis was still quiet and did not answer any of the conversations between Bautista and the umpire, maybe because Gulbis dont understands Spanish and do not know exactly about what Bautista complained. Then, still in the first set, he began to complain that Ernests should be punished for time violation and here I think Gulbis began to chafe and speaking bad words to him. Bautista then complained again about Ernests talks shits to him and I heard Bernandes saying "I gave one warning to you and one warning to him. I dont wanna talk to you both anymore. Now I will punish" And then everyone saw what happened in the second set, Gulbis was very angry and did not stop insulting Bautista. Right after break the racket, Gulbis was up to the bench to get another and shot a lot of insults like "fuck** puss *" to him. During the game change comes the now famous "like a woman".
My opinion; Bautista starts the drama, he complains in Spanish, talking quietly and pressure the umpire, so maybe people does not realize how much he disturbs the match, and I think he does because its the only chance he has to win Gulbis. In the end of the history, Gulbis is Always the bad guy because he loses his temper. I just hope not to see both playing against each other anymore.
Reagovat
gigin
Jinak to začalo teda tak, že v tom Petrohradu hrál Gulba s RBA. Ernestek na příjmu šúchal cvičkama o povrch a to pískalo. RBA si stěžoval u sudího, že ho to ruší. Tak ho pak v pozápasovém rozhovoru nazval Gulba Spoiled Princess. Dohru to mělo v IW, kde zase hráli spolu, tak pak už musel přijít na hřiště aj supervizor.
Reagovat
Pe3k
A žebříček a nevyřízené účty...
Reagovat
SwissMaestro
Jako fanda Izzyho jsem za vyřazení Djokera rád. Bautistu bychom měli dát :)
Reagovat
sojka1
hlavne nepsat, ze ho smazne, to uz tady bylo.. :-))
Reagovat
SwissMaestro
To určitě ne. Bautista je velký hráč. Ale cítím velkou šanci :) SF už by bylo parádní.
Reagovat
sojka1
sice obhajujeme... ale jiste, bylo.. :-)
Reagovat
SwissMaestro
Udělali jsme nějaký ten bodový polštář v NY, DB, Aca i IW.....takže by to zase tak hrozný sešup nebyl. I kdybychom vypadli v SF tak věřím, že po FO můžeme být na žebříčkovém maximu, které by šlo navíc ještě vylepšt nějakým tím přípravným turnajem před W. Tam už se však bojím, že SF je bez šance obhájit :(
Reagovat
Nola
chudak turista....
Reagovat
sojka1
nabehl si sam, Nolko... na druhou stranu, kdyz to mel podeprene zebrickem... :-))
Reagovat
spaniel
Od: turista
No jo, ale rozhodující set 6:1 pro Novaka znamená, že o vítězi zápasu nebylo pochyb. Bautista sice jede jako pila, za kariéru vyhrál 8 titulů, což je hezké, ale do první světové desítky nikdy nenakoukl. Nejlíp byl asi patnáctý.

Ten Agut je drzoun, takhle odporovat žebříčku.
Reagovat
janek_da
Vidle mel podeprene zebrickem?
Reagovat
gigin
Jak chudák. Sama ho peskuješ za ty jeho špičkové predikce a teď chudák...
Reagovat
Nola
vidim to tak, ze dnes zbalil hatizak a vybral sa na turistiku po takej rane do prehnaneho sebavedomia
potrebuje v horach precistit hlavu....

nakoniec mi je ho az luto, klaunit dokola na TP a stavat sa tercom posmechu, nie je jednoduche
Reagovat
gigin
Jako sorry, ale může si za to sám. Ani Kozoroh není taková porucha jako on. O tobě už ani nemluvě, tys aspoň trošku soudná.
Reagovat
spaniel
Mně to dojde, že jsou s Kozorohem bratři..A turista je mladší bráška, tak sedmiletý. A vzhlíží ke svému většímu bráchovi, poslouchá a pak vehementně vyhlašuje ty moudra v takové dětské formě. Vlastně je to roztomilé :)
Reagovat
Pe3k
Turista je tu jeden z nejstarších, ne?
Reagovat
gigin
Turista je doktor kurwa. To bude starší kousek.
Reagovat
spaniel
Doktor jako Kadlec...
Reagovat
gigin
:DDD vole
Reagovat
Marduch
jj
Reagovat
dorons
Bautista smazne Isnera levou zadni.
Reagovat
steve79
Roger je genius. Pral bych mu titul.
Reagovat
gigin
Opatrně s těma Géniama..
Reagovat
sojka1
"Sledujete opravdoveho genia. Je to nejlepsi tenista, jaky kdy hral." John McEnroe ;-)
Reagovat
gigin
To nemá žádnou váhu. A jestli, tak opravud minimální :D
Reagovat
sojka1
Reagovat
Ondra979
no nic, NOvak to nedal, tak je to celkem otevrene. Favorit je sice Roger, ale nema nic jiste, musi vyhrat jeste 4 zapasy a souperi nebudou snadni. Tak hlavne se do nich zakousnout od zacatku a nepolevit.
Reagovat
sojka1
turista je jeste na trase? A ja tady cekam, starnu..... ;-)
Reagovat
Andrew89
hlavně,že jsem to včera řikal:D díky bohu, že už je ten herec venku
Reagovat
annah
Miami je úplné pohřebiště vítězů nedávných turnajů - Zverev, Kvitová, Djokovič, Osaka, Benčič, Andreescu, Thiem. Snad nebude dnes na řadě vítěz poslední Dubaje...
Reagovat
Andrew89
jojo to je..taky na to docela čumím:D těžko říct, moc favoritům nevěřím když to vidim
Reagovat
smazaný uživatel
Začíná se pomalu dít to, co jsme tady koncem roku předpovídali (někteří). Po ATP500 se i z Masters 1000 stávají naprosto otevřené turnaje, kde může vyhrát tucet různých hráčů a ten kdo se solidně vyspí může na pohodu vystřílet Federera, nebo Djokoviče. Letos to je zatím ten rok, kdy nová generace pomalu, ale jistě nahrazuje tu starou a jsem zvědavý, jak dopadnou GS.

PS: Hlavně ať vyhraje Fedex Miami :D
Reagovat
No-le
To je teď už docela možné.
Reagovat
smazaný uživatel
Ten los je pro Fedexe dost tricky. Ale tenisový bůh se snaží Rogerovi pomoci. Medvedeva asi udělá, ten moc zbraní nemá, je to takový nudný grinder se slušnějším servisem a bez fyzičky. Případný zápas s Kevinem by měl zvládnout, kromě toho WB to bylo vždy ve dvou setech. Pak jako v IW hráč in form - Denis a ještě je v pavouku domácí Isner,Bautista, Čorič. Kurzový favorit Roger asi bude, ale ten turnaj může vyhrát pořád úplně kdokoliv a musí se snažit. Každopádně škoda toho finále s Thiemem, protože to byla letos solidní šance na Sunshine Double, na obou turnajích zůstal jediný z BIG 3
Reagovat
Pe3k
Big 3 už prostě stárnou a narozdíl od lost gen, jsou young guns mnohem silnější generace a začíná to jít vidět i výsledkově.
Reagovat
spaniel
Těch hráčů, co by mohli porazit Djokovice moc není a Agut rozhodně není next-gen. Ale jo, big 3 je na sestupu.
Reagovat
smazaný uživatel
No nerad to říkám, ale hráčů, kteří mohou porazit Djokoviče a Federera je určitě víc, než těch, kteří porazí Nadala. Na druhou stranu Nadal 90% hardových turnajů nehraje, nebo skrečne, takže se ta statistika špatně vytváří.

A souhlas s Pe3kem. Současná next gen je o level jinde, než ta předešlá aka Dimitrov atd. Takový Tsitsipas, Shapovalov, Khachanov, Medvedev, nebo Tiafoe jsou prostě too good i na big3. Ve dvou setech - zatím
Reagovat
Mayo
Ronnie O ´Sullivan je najstaršia svetová 1 :O
Reagovat
peRFect
Ronnie je taky frajeris!
Reagovat
ttopi
Ronnie je neuvěřitelnej. Řekl bych, že napříč všemi sporty patří mezi TOP 5 až TOP 10 nejtalentovanějších sportovců. Dar od boha.
Reagovat
Pe3k
Ronnie sám minulý týden říkal, že Fedex je goat bez debat.
Reagovat
Mayo
Dokonca aj Neill Robertson v nedeľu po porážke s kráľom snookru spomínal v rozhovore Rogera Federera.
Reagovat
No-le
Stalo se jak jsem předpokládal.
A já se ptám - co se děje s Novakem Djokovičem?? Nejen, že už nedokáže otáčet zápasy, jako tomu byl dřív, ale dokonce dokáže ztrácet ty slibně rozjeté. Vždyť pokolikáté se již stalo, že Novak buď málem nebo zcela prohrál zápas v němž vedl o set a brake?! Ani stav 5:2 není někdy zárukou, že dotáhne set do vítězného konce. Během zápasu není schopen se zlepšovat (x Federer) nebo měnit taktiku. Jeho herní styl začíná být okoukaný a když nefunguje dokonale jako stroj (což nefunguje), je při troše štěstí a houzevnatosti vlastně velmi zranitelný.
BA včera zase ucítil, že na to má a bylo zle. Zdá se mi, ze Nole ho vždycky dostane do rauše, který je pro něj přesně tím, co potřebuje. Ale přitom spousta věci hrála pro Novaka - hra byla přerušena pro déšť ve chvíli, kdy byl BA na koni. Po návratu Novak chvilku vypadal dobře, pak šlo ale zase vše ve starých kolejích. Bautista upadl a následně přišel dvojchybou o podání - nic z toho. Novak totiž zcela bez servisu a způsob jakým hraje na BB je někdy velmi pasivní a často končí UE... Prostě hodně smutné představení a já si nemyslím, ze je to náhoda, takže se vracím zase na začátek - co, ku..va, s tím Srbem je?
Reagovat
Pe3k
Nic s ním není, časem se smířite s tím, že je Bautista prostě lepší ;)
Reagovat
No-le
Objektivně Bautista není lepším tenistou. Letos po tom Dauhá taky nic moc, ale na Noleho si prostě věří. A Novak hrál prostě špatně - bez servisu a s množstvím promarněných BB.
Reagovat
Pe3k
Bautista vyhrál poslední 3 zápasy na hardu proti Djokovicovi.
Reagovat
Mayo
Dá sa napísať, že je to taký jeho fackovací panák, niečo ako Nadal Rogiho :D
Reagovat
Pe3k
Máš recht, byla to ode mně špatná formulace. Měl sem napsal, že Djokovic na Bautistu prostě nemá.
Reagovat
smazaný uživatel
Neděje se vůbec nic. Djokovič stárne a ostatní si na něj začínají více věřit. Stejně jako na Federera Thiem v IW. Je to normální evoluce, Nole už není v očích ostatních hráčů neporazitelný.
Reagovat
Pe3k
https://youtu.be/RQ1BMY6tgMw

Pro turistu, gigina a kozoroha ;)
Reagovat
Marduch
To skinny, tos napsal dobre. Nezbývá nez doufat, ze si pred GS zas nejakyho toho tunacka se sebezaprenim da..
Reagovat
Pe3k
Nic nevíš, si klasický šašek a hejtr tenisportálu. Sad Scot a skinny Serb jsou termíny s kterými přišel John Mc před Wimbledonem tuším 2013.
Reagovat
Pe3k
Co jsem včera psal se do puntíku splnilo. Djoko skončil a Roger ani nehrál. Ipko, Ondra, Turista a PetaM byli proti, ale jako vždy, pravdu jsem měl já...
Reagovat
annah
Nole prohrál??? S Bautistou?? To je teda šok. Šla jsem spát brzo, že vstanu na Fedexův zápas (který se nekonal), a teď jen zírám.
Cesta k titulu je tedy pro Fedexe zcela nečekaně otevřená. Tak jsem zvědavá, kdo z nich ho na té cestě vyšplouchne. :-)
Může to být kdokoliv. Šanci mají všichni. :-)
Reagovat
Mayo
Otevřená ako v IW.
Reagovat
annah
Snad tím katem nebude už dnes Rusák... :-((
Reagovat
Mayo
Čo tam po Masters, keď všetky GS sezóny ovládne.
Reagovat
smazaný uživatel
A když prohraje i na GS tak budete psát co? ATP500 je podradny turnaj, Masters už teda taky a vlastně celá sezóna je o GS. Já si vždy myslel, ze tuto strategii mají jenom fandové Nadala, ale teď už i ti od Djokovice jo? :) Nicméně vyhoda je, ze Djokovic má narozdíl od Rafy šanci uspět na všech GS.
Reagovat
Mayo
Ja som fanúšik Nadala, si mimo.
Reagovat
Franky
ty si v prvom rade schyzofrenik
Reagovat
Marduch
Kamile, jak dlouho jsi na tenisportalu? :))
Reagovat
smazaný uživatel
Mayo: Píšu v množném čísle
Marduch: Jak to souvisí s tématem?
Reagovat
Marduch
Viz Mayo...ale to byste s Petrikem museli vnímat taky trosku okolni svět, nejen ten svůj Goutí
Reagovat
Pe3k
LoL Marduch ty si byl vždy mimo.
Reagovat
Marduch
Jeste ovela citlivejsi ako predkozka..
Reagovat
Pe3k
Nevím no, moje předkožka moc citlivá neni a já taky ne. Jen píšu narovinu, co si myslím.
Reagovat
stefankelner
mňa sa sústredí na GS. Ma reálnu šancu tento rok 4 a potom dobehnúť Fedexa. To je hlavná motivácia aj od Vajdu!
Reagovat
Nola
celkom blbost, body do rebricka su dolezite, vcera si prehral ten zapas sam, nedokazal sa skoncentrovat na BB a sam pustal servisy ako na beziacom pase, ak si nevycisti hlavu a nezlepsi servis nevidim to vobec realne
Reagovat
Marduch
nešel mu serv a strašně těžko ukončoval výměny. V tom (asi) dusnu ho Bautista postupně uštval a nestalo se mu to poprvé, tuším, že v Dauhá to bylo to samé? Tím neříkám, že jedinou příčinou bylo počasí, ale od chvíle, co jsem na to koukal (od 2.setu), toho měl plný zuby.. Měl by s tím začít v přípravě něco dělat, na GS nebude hrát jenom v night sessions.. Toni Nadal: Vyčerpává tě hrát ve vedru? Pak není lepší věc než chodit trénovat cíleně při vedrech. Necítíš se na kurtu dobře při dešti? Pak není lepší věc než chodit trénovat právě za deště. Nehraje se ti dobře při větru?... atd.. atd?
Reagovat
Nola
Tony je vyborny strateg o tom niet pochyb, Rafa takto rozbehnute zapasy neprehrava, az na ten duel s Gyrosom, asi vynimka, potvrdzujuca pravidlo
Reagovat
Pe3k
Kecy v kleci. Tony je extrémně přeceňovány díky Nadalovym úspěchům. Počkám si, až vychová v akedemii další atg hráče, což se IMHO nestane a to potvrdí mou domněnku.
Reagovat
FerrariF50
Tenhle rok to je podle mě naprostá hovadina, aby Novak sebral 4 GS, ... tipuju, že jeden pobere ještě, ale víc ne. Takovou formu nemá a už měl mnohem lepší roky, kdy to mohl dát a nedal.
Reagovat
steve79
Neni to superman. Zacina to byt jeho kat.
Reagovat
EllNino
Super! Oba ve čtvrtfinále, parádka ....:)

Zajímavé souboje mladíků i ve čtvrtfinále, Felix se utká s Bornou a Denis s Francisem ... zajímavý turnaj :)
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně ať ho vyhraje Federer. Už má druhy turnaj po sobě Djokovice z cesty pryč.
Reagovat
Nola
Denis hral skvele, sice stratil 1.set, ale po nom sa dArtagnan na jeho servise absolutne nechytal, neskutocne zlepsil servis, hrali sa velmi kratke vymeny, ak mu dokazal zreturnovat servis, zakoncoval druhym uderom, tak dobre som ho este nevidela hrat, TB to bola ceresnicka, dArtagnam bol uplne bezmocny
Reagovat
Pe3k
Denis má nejlepší servis na okruhu mezi hráči menšími než 185 cw. Nevypadá, ale má 183 a Felix 191.
Reagovat
Nola
ta lavacka zatacka robila neskutocne problemy dArtagnanovi, vobec si nevedel rady, ak sa dostal do vymeny, Denis bum winner do otvoreneho kurtu, skvely zapas z oboch stran, dArtagnan ma po Medvedovi dalsieho hraca, ktory to na neho na harde vie
Reagovat
Pe3k
A ten jeho levacky fh po lajně už není o moc horší než ten Nadaluv. Sám Roger Federer, celosvětově uznávaný GOAT říkal, že se na Denisovu hru moc dobře kouká..?
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist