Djokovič stále nečelil brejkbolu, Nadal se na postup nadřel

3. 9. 2015, 07:14
Aktuality 72
US OPEN - Novak Djokovič má v úvodu US Open skvělou formu. Prvním dvěma soupeřům nenabídl jediný brejkbol a v šesti setech s nimi prohrál pouze deset gamů. Mnohem více musí o výhry bojovat Rafael Nadal, kterému ve 2. kole vzdoroval Argentinec Schwartzman.
Novak Djokovič

Novak Djokovič letos vyhrál Australian Open a Wimbledon, jedinou porážku na grandslamech utrpěl ve finále French Open se Švýcarem Stanem Wawrinkou. Obral ho tak o zkompletování kariérního grandslamu i šanci usilovat o kalendářní Grandslam.

Nejlepší tenista světa ale motivaci na letošním US Open rozhodně nepostrádá. Ve hře je jubilejní 10. grandslamový titul a osmadvacetiletý Srb za ním vykročil velmi sebevědomě. Po deklasování Brazilce Souzy nedal šanci ani Rakušanu Andreasi Haideru-Maurerovi, kterého smetl 6-4 6-1 6-2. 

Svěřenec Borise Beckera Djokovič se rozehrával do stavu 4-4, pak zápas zcela ovládl, V prvních dvou kolech tak nestrávil na kurtu ještě ani tři hodiny. Během nich soupeřům ještě nenabídl jediný brejkbol a prohrál pouze deset gamů v šesti setech. 

Na US Open Djokovič nechyběl už osm let v semifinále, celkem pětkrát byl ve finále a to v roce 2011 proměnil v zatím jediný newyorský triumf. 

"Z nějakého důvodu jsem až příliš často nedokázal udělat ten poslední krok," připustil. "Kdykoliv sem ale přijedu, vím, že mi zdejší podmínky vyhovují a na kurtu se cítím dobře. Každý rok se snažím dostat do bojů o titul. I letos je to stejné," dodal.



Na přípravných turnajích Djokovič prohrál finále turnajů Masters 1000 v Montrealu (s Murraym) i v Cincinnati (s Federerem). V New Yorku ho těžké testy teprve čekají, ale ani ve třetím kole by neměl zaváhat. Střetne se totiž s Italem Andreasem Seppim, s nímž vyhrál všech deset vzájemných zápasů.

Nicméně není to tak dávno, co se Seppi stejné bilanci a rovněž ve třetím kole grandslamu vzepřel: na letošním Australian Open šokoval skalpem Rogera Federera, 

Nadala čeká letos neoblíbený Fognini
Mnohem více se na výhry zatím nadřel šampion z let 2010 a 2013 Rafael Nadal. Letos až osmý nasazený Španěl má v nohách dva bezmála tříhodinové duely, po čtyřsetovém klání s mladým Chorvatem Čoričem se zapotil i proti drobnému Argentinci Diegu Sebastianu Schwartzmanovi.

Rafael NadalNadal sice vyhrál ve třech setech, ale v každém dějství musel hodně bojovat. V první sadě ztratil vedení 3-0, ve druhé musel otáčet z 0-2 a ve třetí z 2-4, aby nakonec zvítězil 7-6 6-3 7-5.

"Jsem rád, že jsem postoupil dál. Důležité je, že jsem vyhrál ve třech setech a ušetřil jsem síly," komentoval Nadal, kterého soupeř trápil hlavně křižným bekhendem. "Jsem za výhru rád, protože soupeř hrál opravdu dobře. Byla to těžká bitva proti dobrému tenistovi. Byly tam dobré momenty a já si je užil. Bojoval jsem o každý bod a chci v tom pokračovat i v dalším kole." 

O postup do osmifinále se utká s Italem Fabiem Fogninim, s nímž letos prohrál dva ze tří
vzájemných duelů.



Druhý krůček na cestě za obhajobou loňského nečekaného titulu udělal Marin Čilič. Šestadvacetiletý Chorvat porazil 6-2 6-3 7-5 Rusa Jevgenije Donského a bez ztráty setu postoupil mezi 32 nejlepších.

"Snažil jsem se hrát agresivně. Nechtěl jsem se pouštět do dlouhých výměn, protože vím, že to mu (Donskému) sedí. Na začátku třetího setu jsem trochu ztratil koncentraci a přišel jsem o podání, ale celkově jsem spokojený, jak to dopadlo," komentoval Čilič.

O postup do osmifinále si zahraje s Michajlem Kukuškinem. Sedmadvacetiletý kazašský tenista vyrovnal své maximum na US Open poté, co v pětisetové bitvě udolal 6-3 7-6 2-6 4-6 6-4 sedmnáctého nasazeného Grigora Dimitrova. Bulharský tenista tak pokračuje v
letošních nevýrazných výsledcích, na grandslamech uhrál pouze osmifinále v Melbourne.

David Ferrer přišel kvůli zranění loktu o Wimbledon a v létě neodehrál jediný turnaj. Po dvou měsících se vrátil až na US Open, kde nejprve proti Albotovi ukončil tři měsíce dlouhé čekání na vítězství a po vydřené výhře 7-5 7-5 7-6 nad Srbem Filipem Krajinovičem vybojoval postup do 3. kola.

V něm třiatřicetiletý Španěl Ferrer narazí na Jeremyho Chardyho, se kterým vyhrál sedm z
osmi vzájemných soubojů. Francouzský tenista si poradil rovněž 3-0 na sety se Slovákem Martinem Kližanem.

Milos Raonic v New Yorku zdolal 6-2 6-4 6-7 7-6 Španěla Fernanda Verdaska a načal třetí stovku vítězných zápasů. O postup do osmifinále, které si na US Open zahrál také v předchozích třech letech, ale dál ještě nikdy nebyl, se utká stejně jako předloni s přemožitelem Mardyho Fishe Felicianem Lópezem. Se Španělem má vyrovnanou bilanci 3-3, letos ho udolal v pěti setech na Australian Open, ale před dvěma týdny s ním prohrál v Cincinnati.

Bratři Bryanovi po 11 letech bez grandslamového titulu
Zatímco dvouhra mužů ve středu nepřinesla jediné výrazné překvapení, zrodila se senzace ve čtyřhře mužů. Už v 1. kole skončili sedmatřicetiletí obhájci titulu a světové jedničky Bob a Mike Bryanovi z USA, kteří prohráli s krajany Stevem Johnsonem a Samem Querreym 6-7 7-5 3-6.

Šestnáctinásobní grandslamoví šampioni a pětinásobní vítězové US Open tak poprvé od roku 2004 nevyhráli v sezoně ani jen titul z turnajů velké čtyřky.

• US OPEN 2015 •
USA / New York, tv. povrch, 19.852.700 dolarů
středeční výsledky mužů (02. 09. 2015)
• Dvouhra - 2. kolo •
Djokovič (1-Sr.) - Haider-Maurer (Rak.) 6-4 6-1 6-2
Ferrer (7-Šp.) - Krajinovič (Srb.) 7-5 7-5 7-6(4)
Nadal (8-Šp.) - Schwartzman (Arg.) 7-6(5) 6-3 7-5
Čilič (9-Chorv.) - Donskoj (Rus.) 6-2 6-3 7-5
Raonic (10-Kan.) - Verdasco (Šp.) 6-2 6-4 6-7(5) 7-6(1)
Goffin (14-Belg.) - Berankis (Lit.) 5-7 6-4 3-6 6-2 6-1
Kukuškin (Kaz.) - Dimitrov (17-Bul.) 6-3 7-6(2) 2-6 4-6 6-4
F. López (18-Šp.) - Fish (USA) 2-6 6-3 1-6 7-5 6-3
Tsonga (19-Fr.) - Granollers (Šp.) 6-3 6-4 6-3
Bautista (23-Šp.) - Carreňo (Šp.) 4-6 6-4 6-0 2-6 6-4
Seppi (25-It.) - Gabašvili (Rus.) 3-6 6-3 7-6(3) 6-1
Robredo (26-Šp.) - Groth (Austr.) 6-4 7-6(3) 6-4
Chardy (27-Fr.) - Kližan (SR) 7-5 6-4 7-6(1)
Fognini (32-It.) - Cuevas (Urug.) 6-3 6-4 6-4
Paire (Fr.) - Ilhan (Tur.) 6-3 3-6 6-4 6-3
Stachovskij - Marčenko (oba Ukr.) 6-4 7-6(2) 4-6 6-4
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

72
Přidat komentář
smazaný uživatel
http://www.sport.cz/ostatni/tenis/clanek/703665-jsem-snad-dvousty-na-svete-co-po-mne-chcete-nastval-se-nadal-na-us-open.html#hp-sez

Nevite nekdo kde bych nasla zaznam te tiskovky? Rozcilujici se Rafa...to jsem jeste nevidela.

Jen jim dej, te novinarske chatre!!! Jeste lepe, ukaz jim to na kurtu.
Reagovat
Denis92
http://www.usopen.org/en_US/news/interviews/2015-09-02/an_interview_with_rafael_nadal_round_2.html
Reagovat
smazaný uživatel
Díky :-) ale je tam teda jen asi 8 minut....nebo jsem blbá a neumím si to pustit...to hlavní, o co mi šlo, to ustřihli. Je to tam teda přepsaný dole, ale já to chtěla vidět live...škoda.
Reagovat
Denis92
No bohuzial videa nie su z celej tlacovky, kedze u TOP hracov su dost dlhe..tak zrejme ti to teda moc nepomohlo.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak hlavne tam Rafa odpovedel na vsechny zde v diskuzi zminovane otazky, jak to ma se zmenou v tymu, jeho psychickou strankou atd. No tak uvidime.

I tak dik :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Mozna, ze by tu zmenu i Rafa sam uvital, ale s ohledem na svou rodinu a loajalitu ke clenum tymu, to proste neudela...proste hodnej kluk. Hodnej, ale v tomhle mozna blbej :-(
Na jednu stranu ho chapu, ze je mu to trapny kvuli stryckovi, ale tady jde prece o nej, o to vyhravat zapasy, hraje on, ne Tony.
Reci o tom, ze musi neco zmenit sam v sobe a ze se to tyka jen jeho samotneho, ja neberu.
Reagovat
Denis92
Ja som to uz davnejsie a urcite viaceri tiez pisal, ze Rafa potrebuje zmenu na trenerskom poste. To je podla mna ten najvacsi impulz, ktory by mohol dostat a velmi by mu pomohol. Ved predsa nemusi Tonyho odpratat, kludne mozu spolupracovat nadalej.. aj Roger ma 2trenerov, takisto Novak najnovsie aj Andy.
Reagovat
smazaný uživatel
Presne tak. Nechapu ho. Sam rika, ze se ho na to posledni dobou ptaj na vsech tiskovkach, ze uz ho nebavi na to odpovidat. No a ani s nim nic nehne. Podle me je ze strejdy podelanej. Ja ho zboznuju, ale za tohle bych mu dala kartac. Neni mu uz 12 proboha!!!
Reagovat
smazaný uživatel
A Tony, kdyby nebyl takovej egoista, tak kontaktuje nekoho sam. Privede ho jednoho dne Rafanovi na kurt, proste ho postavi pred hotovou vec, aby se nekroutil a je to. Rafa sam od sebe nikdy nic takovyho neudela...podelane ohledy.
Reagovat
Marduch
No upřímně, zatím dva odehrané zápasy by měl vyhrát i v případě, že by do NY přijel bez formy.. U Novaka se v poslední době láme chleba v momentech, kdy soupeř hraje skvěle, což ho znejistí a rázem je z něj "pouhý" Vraceč Gumovič..
Reagovat
Kozoroh
V 2. kole opět Novak podal výborný výkon, Andreas sice na začátku kladl menší odpor, Novak ho však zlomil a po zbytek utkání si Rakušan neškrtl. :-) I v dalším kole se Novak střetne s Andreasem - Seppim. Zde očekávám o něco vyrovnanější skóre (třeba 3x 6:3), ale očekávám, že by Ital neměl Djokovi způsobit větší potíže.
No1e v New Yorku hraje daleko líp než v Cinci a líp než v Montrealu. Ač je newyorský hard o něco rychlejší oproti minulosti, No1emu nečiní žádné problémy.
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Mayo
Djokovič hľadá súpera aj naďalej.
Reagovat
spaniel
jj, už od Wimbledonu, že? :D
Reagovat
Mayo
to ne, zatiaľ od US Open :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak když mu nalosovali takové hovna, tak co už.
Reagovat
Mayo
Presne tak.
Reagovat
smazaný uživatel
Taky bych chtěl, aby si moje ho*no vydělalo přes milion korun ...
Reagovat
Kozoroh
Vždyť těch súperů má :D
Reagovat
EllNino
Nadal taková Ninja Turtle :D
Reagovat
vrabejka
Jako by jste nevěděli že Rafa se na Grandslamech vždy rozjíždí pomaleji i když je v top formě. Proti Raoničovi už bude top.
Reagovat
smazaný uživatel
Raoniče jsem včera viděl,hraje konzistentně,soustředěně,skvělý servis,jednou tam střihli záběr kus za lajnou Verdasca,jak to do něj střílel tak z FH i BH.Podle mě postup Raoniče
Reagovat
vrabejka
Ale prosím tě kdyby Verdasvo využil šance v 4.setu a hral hned o začatku zápasu tak by ho dal. Raonič ma pouze servis a forehand. Takový lepší Berdych možná není tak labilní.
Reagovat
Davor1
Presne tak. Podobne ako na AO, kde v druhom kole skoro lostol so Smyczekom, ale potom sa neskutočne rozbehol a... prišlo QF s Berdychom :DDD
Alebo ako na FO, kde bol už v QF proti Djokovi top, až na to, že dostal od neho "menší" debakel. Škoda, že na Wimbledone sa rozbehnúť nestihol, to by tam zmietol všetkých rad radom :DD
Reagovat
smazaný uživatel
Nerob sa, ze si nerozumel ako to bolo myslené..Rafa vyhral xy Gs po trápeniach v prvych kolach..A to nemyslim, ze vcerajsi 3:0 zapas bolo vyslovené trápenie..
Reagovat
Davor1
Áno, ale on tu o Nadalovi tvrdí s istotou niečo, čo platilo v minulosti. V tejto sezóne to už ani náhodou neplatí, myslím, že to sám musíš uznať...
Reagovat
smazaný uživatel
Snad si neděláš ani nejmenší naději, že tentokrát má nějakou šanci to celé vyhrát :D Davor má pravdu, ten příspěvek vyzněl, jako, že se rozjíždí podobně jako v letech, kdy vyhrával GS, což je nesmysl. Tady bude rád, když se dostane do 4. kola.
Reagovat
smazaný uživatel
No snáď si to isté nemyslíš o Rogerovi :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, nemá. :) Proč to vůbec sleduješ, když trofej rovnou můžou předat Djokovičovi? ;)
Reagovat
smazaný uživatel
A to tvrdím kde?..
Reagovat
tito
Šanci reflektuje částečně nadhodnocený kurz. Včerejší zápas jsem viděl, pohyb slušný, natrénováno je, ale ta hlava. Přes Fabia přejde, Raonič může znamenat koncovku. To nepopírám. Nicméně co Forehand zmiňuje, je známá pravda a stále mluvíme o hráči, který v předchozích 2 sezonách získal 3x GS. Kdyby byl od těchto výsledků třeba 3letý odstup, tak bych argumentoval stejně. Když si vzpomenu, jak tady někteří FFF lkali a obhajovali Rogerovo horší hru věkem a rychlostí před 2 lety, tak ve srovnání s jeho nynější výkonností je ta vzpomínka k pousmání. Stejně jako aktuální odsouvání Rafy na druhou kolej.
To že Rafa vypadne nejpozději ve QF je velmi pravděpodobné, ale pokud by nějakým zázrakem přešel přes Novaka, tak šance na celkové vítězství enormně stoupne. Má problém se sebedůvěrou a jeden povedený zápas s velkým rivalem může znamenat změnu herního projevu o 100%, byť se momentálně zdá taková konstrukce nereálná.
Reagovat
spaniel
Roger měl několik měsíců problém se zády. Nosil ty spodní trika, servis, forehand, pohyb špatné. Rafa měl jen slepák a už pěkně dávno. Zlepšení se nějak nedostavuje, otázka je, zda je to jen hlava a proč to tak trvá. Může to být i kombinací hlavy a fyzičky. Mně osobně se zdá i pomalejší.
Reagovat
smazaný uživatel
Hlava je u nej faktor x. Rikam si, zda by nebylo lepsi tak na rok prerusit, vyhledat nejakeho odbornika, treba by to pak vse videl jinak.
Jenze zase neni nejmladsi, leta bezi a za rok uz to zase nemusi davat fyzicky. I kdyz Roger byl taky dole a dostal se z toho a vratil se do formy...ale zase nehraje tak silovej tenis, spis technickej...no ale o tom psychologovi, byt Rafanem, bych premyslela.
Porad ale se to muze zlomit tou jednou vyhrou nad spickou...kez uz by to bylo ted nad Raonicem, o Djokovi nemluve.
Reagovat
spaniel
Podle mě pauza by mu spíš ublížila. Spíš nějaký nový impulz... A výhra nad Raonicem asi stacit nebude, potreboval by porazit nekoho z big 4...
Reagovat
stopan
blizi sa mu 30ka,Nadala je atlet na kurte, od jeho pohybu zavisi cela jeho hra, prave neskutocny pohyb mu v klucovych zapasoch dokazal vyhodu preniest na jeho stranu. Servis mal vzdy viacmenej dobry, ale nebola to jeho top zbran. Jeho prevazne obranny tenis potrebuju vysoke percento pohybu, kedze je evidentne pomalsi, to sa prejavuje aj na psychike a nepomohol by mu ani ziadna zazracna vyhra nad Djokovicom, je o meter pol metra pomalsi na kurte, s tym suvisi horsi timing a viacej nevynutenych chyb + jeho obranna uz nie je takym postrachom kedze je pomalsi. Ovsem na hracov mimo top 15 to este viacmenej staci, ale na top uroven uz ma velke problemy. S poklesom rychlosti aj sebavedomie ide dole, pretoze vie ze uz tolko fiftinov nedokaze vybehat ako v minulosti.
Reagovat
Pe3k
Je pěkné, že si berete Rogera jako vzor pro Rafu, jenže Rafa není Roger. Fedex se snažil se svou hrou něco dělat, vyměnil trenéra, raketu, začal víc chodit na síť atd. Rafa dělá všechno stejně, nehodlá nic měnit a čeká, že se změní výsledky. Těžko říct, kde přesně má Nadal problém, ale pokud to je hlava, dá se s tím něco dělat, ale měl by začít dokud je čas. Jeho rychlost začne pomalu klesat a zdraví taky nevydrží věčně.

Jako jeho fanda bych byl dost vystrašený, že hraje vyrovnaný zápas s hráčem 170 cm vysokým, který nic pořádného v kariéře nedokázal a navíc Nadala několikrát breaknul a ve všech setech vedl. Výsledek 3:0 vypadá jasně, ale velice lehce to mohlo být 0:3. Navíc Fabio je o několik tříd lepší hráč než Argentinec a pokud psychicky neselže, může se Rafa loučit již v dalším kole. Navíc pak jej asi čeká Miloš což je při současných možnostech Nadala strop. Nakonec je pro něj lepší vypadnou dřív, než dostat 3x 6:1 od Novaka.
Reagovat
tito
Rodinné vazby jsou pro něj prioritní, takže výměna hlavního trenéra nepřichází v úvahu. Zde bych viděl spíše jako vzor Novaka. Nechal si Mariana, na kterého je fixovaný, ale pro zdokonalení hry doplnil tým Borisem. A je zcela jedno, jak jejich funkce v týmu nazvali. Marian je dobrý stratég a s odstupem času to byla výtečná volba. Podobné řešení bych viděl i u Rafy. Možná problém bude s Francisco Roigem. Ten by asi musel tým opustit. A to nemluvím o nutnosti variovat sparing partnery, zvlášť během sezony před Wimbledonem.
P.s. to, že by dostal od Novaka, jej možná trápí momentálně nejméně. Mne také.
Reagovat
turista
No Rafa se nadřel na postup ale ani na okamžik jsem nepochyboval o tom, že toho Schwartzmanna dá. Ten mu mohl maximálně sebrat jeden set, ale ani to se nestalo tak nevím proč ty stálé pochyby o jednom z nejlepších tenistů open období.
Reagovat
spaniel
Proc ty pochyby? Mozna proto, ze uz vice nez rok hraje prd? Byt je to jeden z nej hracu otevreneho obdobi :)
Reagovat
Roger_Federer
2013 RG a US(Ano , necekane), 2014 zase RG...nic prekvapiveho v jeho pripade.
Jiste, prislo zraneni a pauza.
Ale od Us.open 13 nepresel Rafa pres 1/8 na zadnem Grandlemu.
16 mesicu, neprosadil se ani na jednom top turnaji.
Ten propad tady proste je velmi znatelny..
Reagovat
Roger_Federer
Od Rg 14..samozdrejne
Reagovat
turista
No letos vyhrál Hamburk a to je dost velký pětistovkový turnaj ATP.
Reagovat
stopan
ano vynikajuci turnaj s jednym hracom z top 20 :D a hadaj kto nim bol ? :D
Reagovat
Kozoroh
Tady je vidět příklad setrvačného myšlení jedince.
Apropo, Rafanův současný TOP na Raoniče stačit nemusí a na Djokoviče stačit nebude. Teď jsou ještě moje domněnky, za několik dní to mohou být holá fakta.
Reagovat
smazaný uživatel
Zdalo se mi, ze Rafa vyhral usopen. Sen si jednoduse s realitou netyka.
Reagovat
smazaný uživatel
ale, ale, niekedy sa sny splnia :)
Reagovat
smazaný uživatel
:)to by byl pro mě šok,znamenalo by to,že se splní i ty ostatní:))
Reagovat
smazaný uživatel
no, je to 50:50. Nemôžeš chcieť všetko, to by bol už zázrak. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Pro ujasneni, fandim Rogerovi:))
Reagovat
smazaný uživatel
Je mi jasné, že to bola irónia.
Reagovat
smazaný uživatel
btw, aj mu fandím, ak nehrá s Rafom, ;)
Reagovat
smazaný uživatel
super, Rafa, vamos! Stále to nie je ono. Nechápem, za stavu 5:4 ide podávať na víťazstvo setu a zlyhá. To sa mu až príliš často stáva, obohraná pesnička. Takto proti Fabiovi nesmie hrať, lebo bude v háji. Azda sa už poučil a zaberie.
No a Dima to o5 pokašľal, trubka.
Reagovat
woody
Jsem rád,že Djoker nabral nové síly a hreje lépe než v Cincy..
Reagovat
Kozoroh
Jj, No1eho hra v New Yorku se mi líbí daleko víc než v Cincinnati. Hraje teď nejlíp od Wimbledonu.
Reagovat
smazaný uživatel
Sousa, Haidet Mauer?..

To si fakt latku stavias tak nízko?..:)

To sú teda ukazovatele..
Reagovat
smazaný uživatel
Sousa, Haidet Mauer?..

To si fakt latku stavias tak nízko?..:)

To sú teda ukazovatele..
Reagovat
Mayo
keby aspoň Sousa ale to bol dokonca Souza
Reagovat
Kozoroh
Nehodnotím dominanci, ale předvedenou hru. Novak zatím hraje velice dobře.
Reagovat
turista
Novak Djokovič v NY hraje výborně.
Reagovat
babolat.cz
3:0 na sety, ale nadřel se. Asi to mělo 3x 6:0, ale o čem by pak byl titulek?
Reagovat
spaniel
Ty si to asi nevidel, co?
Reagovat
smazaný uživatel
No hlavně copak ve hře tam už rafa nehraje tak špatně ale na podání to je hrůza
Reagovat
janek_da
Za Kukuškina jsem hodně rád. Hraje pěkný inteligentní tenis. Od základní čáry mi připomíná hru Štěpce.
Reagovat
spaniel
lol
Reagovat
janek_da
?

Současného Štěpánka samozřejmě ne.
Reagovat
spaniel
Jedine cim pripomina Radka je mozna oblicej. Pokud si to myslel vazne, tak to nemuzu souhlasit :) Kdyz uz teda Radek hraje odzadu, lita mu to mnohem min nez Kukuskinovi. Radek nema razanci jako on, hlvane z forehandu. Uplne jina technika, Radek spis nahazuje a ceka na sanci jr dopredu.
Reagovat
janek_da
To se divím, že si myslíš, že si myslím, že má stejný fh :) Radkův je unikát.

Mi jde o technické údery z k bočním lajnám z obou stran. Umí dát ránu, ale tu používá jenom občas. Umí si pohonit soupeře po kurtu. Škoda, že i nechodí víc k síti, protože na ní vůbec není marný. Finální winnery jsou rozdílné. Radek po dobrém úderu zezadu jde na sít. Kukuškin soupeře dorazí soupeře ještě jedním dobrým úderem zezadu.
Reagovat
Roger_Federer
Marchenko me docela prekvapil.;)
Reagovat
janek_da
Jak prosim te? Ze nepromenil v setu 8BP a pak prvni BP Stacha na SP neodvratil?
Jeste, ze si ve 4.setu brali podání.
Reagovat
Roger_Federer
To byla ironie.
Cekal jsem zkutecne bezproblemovy zapas z vyhrou Marchenka.
Reagovat
janek_da
To jsem zrovna nečekal, ale dost věci mu hralo do karet. No, Stach taky s temi svymi prasaty nesetril.
Reagovat
janek_da
Jak píše jinde dadaft, výměny super.
Já se musel až smát, když v předposledním gemu dal Grigor 2x parádní podání ven z kurtu a Kukuška mu vrátil kvitovsky krosem pěknou pumelici.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist