Djokovič udolal Nadala, vyhrál nad ním už 15 setů v řadě

13. 5. 2016, 19:03
Aktuality 296
ATP ŘÍM - Novak Djokovič vyhrál nad Rafaelem Nadalem už sedmý vzájemný zápas v řadě a navíc neprohrál už 15 setů po sobě. Dnes ve čtvrtfinále antukového Masters 1000 v Římě o sérii málem přišel, v druhé sadě však odvrátil pět setbolů a nakonec po bezmála dvou a půl hodinách boje zvítězil 2-0.
Novak Djokovič

Už ve čtvrtfinále turnaje Masters 1000 v Římě se dnes utkali tenisté, kteří si rozdělili trofeje z posledních jedenácti ročníků. Světová jednička a čtyřnásobný šampion Novak Djokovič čelil sedminásobnému vítězi turnaje a majiteli historicky nejvíce titulů na antuce Rafaelu Nadalovi.

Statistiky zápasu
Djokovič - Nadal

esa

dvojchyby

1. podání 'in'

úsp. 1. podání

úsp. 2. podání

winnery

nevyn. chyby

hra na síti

brejkboly
čas:

Hvězdní tenisté nastoupili k rekordnímu 49. vzájemnému souboji a divákům nabídli parádní podívanou. Nadal měl v obou setech výhodu brejku, ale ani jednou náskok neudržel. V první sadě přišel o vedení 4-2, v druhé sadě pak ztratil nadějné skóre 5-3. Za stavu 5-4 měl dokonce při svém servisu pět setbolů, Djokovič ale všechny zlikvidoval a nakonec zvítězil po 2 hodinách a 24 minutách 7-5 7-6.

Djokovič zvýšil vedení ve vzájemné bilanci na 26-23 a zapsal se do historie. Ještě nikdo jednoho soupeře tolikrát neporazil, nejvíce výher měl dosud Srbův současný trenér Boris Becker, který má na kontě 25 skalpů Stefana Edberga. 



Srbský tenista, který příští neděli oslaví 29. narozeniny, od prohry ve finále US Open 2013 vyhrál s Nadalem 11 z posledních 12 duelů. Neuspěl jen předloni ve finále Roland Garros, od té doby vyhrál nad o rok starším španělským rivalem už 15 setů v řadě.

O postup do finále si Djokovič, který minulý týden v Madridu získal rekordní 29. titul z turnajů Masters 1000, zahraje buď  Japoncem Keiem Nišikorim, nebo s Rakušanem Dominikem Thiemem.

 

• ATP MASTERS 1000 ŘÍM •
Itálie, antuka, 4.300.755 dolarů
páteční výsledky (13. 05. 2016)
• Dvouhra - čtvrtfinále •
Djokovič (1-Srb.) - Nadal (5-Šp.) 7-5 7-6(4)
Murray (2-Brit.) - Goffin (12-Belg.) 6-1 7-5
Pouille (Fr.) - Mónaco (Arg.) bez boje
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

296
Přidat komentář
mahycek
Neodpustím si poznámku, zítra Djoko prohraje . Key byl fakt výborný. Jako fanda Rogera, si přeji, aby Djoka vyprášil. Tak ve vrcholné formě a zdravej, se to doufám stane.
Reagovat
smazaný uživatel
Wow, wow, wow. V této sezoně jsem od stavu 4:1 ve 3. setu asi neviděl lepší tenis, než bylo tohle. Kei hrál neskutečně, co za míče zahrával a s jakou lehkostí, fakt úžasné, takové úrovně hry momentálně není schopen snad skoro nikdo. Mále 1:5, skvěle se vrátil do zápasu, odvrátil i mečbol.

Jenom ta pachuť z toho TB. Od stavu 3:2 - UE, DF, UE, UE. To ho pohřbilo, šance tam rozhodně byla a to obrovská, mrzí mě to víc, než kdyby dostal těch 6:1. Těšil jsem se na změnu ve finále. A trochu i vychcaně pochopitelně, zvlášť s fyzičkou Keie.

Co se dá dělat, alespoň se Nole potil tři hodiny. Andy není schopný až takového levelu jako Kei, tedy hlavně z FH ne, přesto má zas jiné zbraně a lepší skill v obraně, tak věřím, že to dopadne dobře, Nole je v Římě porazitelný, někdy už to zlomit musíme.
Reagovat
Davor1
Presne ako som čakal. Síce úderovo absolútny top level, ale čo z toho, keď psychika ako trinásťročné dievčatko pred prvým menzesom. Už nemám silu to dookola sledovať, absolútne ma to nebaví.
Reagovat
smazaný uživatel
Co to gesto na konci k nebi?
Reagovat
smazaný uživatel
sakra,cely zapas fandim Novakovi a teraz sa to obracia,asi som sa rozdvojil
Reagovat
Davor1
Presne toto som po prvom sete čakal.
Už začínam byť na toho Djokoviča alergický. Je to neskutočný herec, koľkokrát v tých zápasoch vyzerá, že je úplne mimo, prvý set na to totálne dlabe, robí teatrálne gestá, pritom on sám vie, že sa mu stačí začať sústrediť a ten zápas ľahko otočí, aj proti tým úplne najlepším. On úderovo nie je vôbec o parník pred ostatnými, ale hlavou je o 2 parníky inde ako celý pelotón za ním. Verí si ako nikto a keď ho súper vyložene nezdeptá neskutočnými údermi ako napríklad Stan pred rokom vo finále, tak proste len tou hlavou pretlačí každého, aj keď je v zápase slabší a súper ho tlačí.
Kei dnes hrá fantasticky, ale aj tak to nebude stačiť a čochvíľa to neunesie, to som si istý.
Reagovat
Kozoroh
V tenise je třeba mít silnou psychiku, je alfou a omegou šampiona. Vzpomněl jsem si na 70. léta a Briana Gottfrieda. Tento hráč uměl snad všechny údery, ale to ho nedělalo lepším tenistou než byl Björn Borg. Ten měl jednak vynikající top-spinový forehand, ale především silnou psychiku.
Reagovat
smazaný uživatel
Čo je to, že úderovo neni pred ostatnými?...

Lebo defenzívne bohuzial o ten parník je, kvalita jeho úderov v tazkej defenzíve je naozaj o inom, rovnako na returne je inde, celkovo sa proti nemu lahké body ziskavaju najtazsie a to je presne ten rozdiel, ktorý rozhoduje zápasy.
Reagovat
Mayo
Súhlasím , neni uderovo pred ostatnými o parník
Reagovat
smazaný uživatel
Už jsem si říkal, že by Rafa curse mohla platit i na Noleho a ono nejspíš ne. Škoda, ale aspoň nějaké síly mu snad Ninja sebral.
Reagovat
panzer.dragon
Kdo by nejvic ziskal na tom kdyby djok neexistoval?
Reagovat
kranyz
Viděl jsem všechny jeho zápasy v Římě a tak nějak mi přijde že chce projít před RG takovými krizovými momenty které si sám v těch zápasech navozuje. S Robertem 7-5, 7-5 se "flákal" celej zápas a zabral až v koncovkách setů, s Belluccim úplně vypustil 1.set, nechal si dát kanára a pak obrat v pohodě, s Rafou pustil už jen pár gemů v začátku a pak už hrál během obou setů standartně, dnes nějaké drobné potíže s nohou vykazoval, tím pustil set a naplno nešel ani 3-4 gamy ve druhém a pak...nevím ale on momentálně tak dominuje že mi přijde že si to prostě může dovolit, zároveň asi moc stojí o RG a projít si před ním nějakými nástrahami není na škodu, než aby byl pak vykolejený tam. Nebo mu opravdu jen trvá na tomto turnaji než si přivykne hře soupeřů, či opravdu "slabší" forma?
Reagovat
spaniel
Taky me to napadlo.
Reagovat
Fandina
:-))
Reagovat
steve79
Jestli nas takova pinkana ceka i v budoucich letech, tak potes panbui. Myslim zapas djoko nishikori.
Reagovat
panzer.dragon
v souvislosti s nadalem se mi porad spojuje v hlave slovo djokobitch :) asi nejaka haluz co mi utkvela v hlave z nejakyho twitterovyho komentare
Reagovat
panzer.dragon
Nishiho mam rad, rafu by mozna dal, ale tady by se musela hrat jeste trochu vyssi liga
Reagovat
Davor1
Kei, ty si tragéd na entú.
Reagovat
smazaný uživatel
někdo by ho měl rychle odmocnit
Reagovat
Kozoroh
Výborně No1e, jen tak dál!!!
Reagovat
Kozoroh
ANO, já věděl No1e, že si vynutíš třetí set! Idemo!! :-)
Reagovat
Serpens
Kdo to zase tady zakřiknul? Zase to začíná vypadat na DjokoMurray finále, které je čím dál nudnější!
Reagovat
Mayo
Ani nevie ako vyrovnal kks
Reagovat
Davor1
Jasné, veď čo iné sa dalo čakať.
Reagovat
Kozoroh
No1e je bojovník, za nepříznivé situace bojuje velmi usilovně!
Reagovat
Pe3k
:D já myslel že nejvíc bojuje za příznivé situace :D
Reagovat
Pe3k
Atmosféra tam houstne, Novak to nezvládá a začíná to být fakt sranda. Teď běžel Novak na sít, jak to asi dopadlo? :D
Reagovat
Krisboy
No3e hraje jak Berdych zatím.
Reagovat
smazaný uživatel
vrchol byl zápas s Nadalem, už by se zase mohli začít potkávat ve finále, D x Murray je nudaaa.
Reagovat
Kozoroh
Berdych neuhrál ani gem, tudíž srovnání pokulhává...
Reagovat
Fandina
Nole se jen tak nedá. Niši si teď udržel podání s odřenýma ušima. Ale držím palce. Niši go!
Reagovat
Nola
Nole chod si konecne oddychnut, nie je mozne udrzat nasadenu latku, Nishi si zasluzi konecne vyhrat zapas
Reagovat
mahycek
Já na blbce Pouilleho dám, že uhraje 4 gamy na Andyho, byly, jen 3. A d.bil jsem, že na Nishikoriho, dám také 4 a ono, kdoví kolik jich bude. Myslím nejméně ty gamy.
Reagovat
Pe3k
A to jsi neviděl jak hrál Novak předešlé zápasy? Že dostal kanára, že na něj málem uhrál set i Nadal? Já sice nevsázím, ale před dnešním zápasem bylo zcela jasné, že Nisi minimálně set uhraje.
Btw. to jsem psal už ráno.
Reagovat
smazaný uživatel
N1sh1mu jsem na set take veril, ale ze ho zvladne 6:2...
...To me teda trochu prekvapilo.
No mohl by me prekvapit tak nejak jeste vic, a zvladnout dva sety;)))
Reagovat
Pe3k
Tak 2:6 asi čekal málokdo :D ale nemůžu říct, že bych se zlobil :)
Dva sety by byli paráda, tak nezbývá než fandit a doufat.
Reagovat
Mayo
Ja čakal 0-6 ale Nisi upustil aby outsidera úplne neponížil
Reagovat
Fandina
:-))
Reagovat
mahycek
Viděl jsem ty zápasy, ale už jsem byl tak frustrován srbem, že jsem dal na jistotu . A vidíš, japonec si zaslouží více. Ale sázím s rozumem, aby nějakej ten oběd byl apod.
Reagovat
Pe3k
To chápu. Blýská se na lepší časy. Novak je od toho zápasu s Veselým zranitelný. Dostal kanára, Můra, Nadal i dnes Nisi ho dost potrápili a RG se blíží. Novakovi dochází dech i forma, bohužel i tak je jasně nejlepší :D
Reagovat
Kozoroh
Haha, v Madridu byl tak zranitelný, že ztratil jeden set až ve finále :D
Reagovat
Pe3k
Madrid nikoho nezajímá. Opravdové turnaje jsou RG a Cincineti :D
Reagovat
Fandina
Nice ... Jirka Veselý má v prvním kole Leonarda Mayera, třikrát s ním prohrál a jednou, před dvěma lety, ho porazil. Ve druhém kole je Thiem. Doby, kdy ho porážel v juniorech jsou dávno pryč, ale porazit ho, byl by to super posun pro Veselku. Jirko pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
Veselý už se nemá, kam posouvat.
Reagovat
Fandina
Vpředu je hodně místa.
Reagovat
Kozoroh
Niši zatím jede jak parní válec a v prvním setu No1eho ničí 2:6. Djoker má však tento týden v Římě slabé začátky a rozjede se až v průběhu zápasu. Předpokládám proto, že se No1e v druhém setu vzchopí a vynutí si třetí set.
Reagovat
vrabejka
Snad ho zničí Kei ve 2.
Reagovat
smazaný uživatel
Šikovnyšikori !!
Reagovat
Pe3k
Kdyby nááhodou Nole prohrával, tak myslím, že bude retired...
Reagovat
smazaný uživatel
Mas ho prectenyho :)))
Reagovat
Kozoroh
Už zas provokuješ?
Reagovat
Pe3k
Proč bych měl provokovat? Jen jsem jasně a stručně vyjádřil svůj názor.
Reagovat
smazaný uživatel
No1e vs. N1sh1 2:1 (6:4 - 5:7 - 6:1)
nebo neco podobneho;)
Reagovat
vrabejka
2-6 4-6
Reagovat
smazaný uživatel
;)
Reagovat
Kozoroh
Tak No1e, jdeme na to!!
Reagovat
smazaný uživatel
vždyť má manželku.
Reagovat
smazaný uživatel
Co když je Kozoroh Jelena?
Reagovat
Pe3k
JJ Miliardářka by určitě ztrácela čas na TP :D
Reagovat
Fandina
Z nudy se dá dělat ledacos.
Reagovat
Pe3k
Každý není jako ty...
Reagovat
Fandina
Já nejsem miliardářka.
Reagovat
Pe3k
To je všem jasné fandino :D
Reagovat
Fandina
To se ani nedivím.
Reagovat
Roger_Federer
Na tenisportalu straci cas nekolik milionaru s minimslne jeden multimilionar.
Reagovat
smazaný uživatel
6:4 6:1
Nishi to neda kondicne
Reagovat
smazaný uživatel
Jak to bude, když se zápas Djok - Kei nestihne odehrát dnes a odloží se na zítřek? Odložilo by se i finále na pondělí, nebo by Kei musel odehrát během jednoho dne oba zápasy?
Reagovat
mahycek
Oprava, mně tady rozčiluje pes, co mají mladí. Takže, s potutelným úsměvem na tváři a s výkonem bez zájmu, to odevzdal. Mimochodem, ten pes je německá doga a hřbetem už dosahuje parapetu. Hrozné hovado
Reagovat
mahycek
Pouille, byl lucky loser, ale nemážu si pomoct, znehodnotil semifinále hrozným výkonem bez zájmu ! A ještě s potutelně na tváři úsměvem a odevzdaným výkonem !!! Jo nasral, to nemělo úroveň, jen 3 gamy !!! I když, Murray hrál dobře, tak i ty 3 gamy jsou málo a ostudné. Ani se na to nekoukejte a raděj se dívejte na MS v hokeji, nebo Synot ligu co se tam děje ( myslím výsledkově) a kdo s Baníkem sestoupí. A hlavně večer Djoko - Nischi a Kanada - Slovensko. A tímto 1 semif, se vůbec nezdržujte, ztráta času.
Reagovat
mahycek
Ježíši Kriste, co to je, Berdych na hrad a už snad 10x ???
Reagovat
PH94
Ten Lucas Pouille nehraje vůbec marně. Přiznám se, že jsem ho až do téhle chvíle úplně ignoroval
Reagovat
mikimaus321
je někde stream na čtyřhru H+H?
Reagovat
Pe3k
Player Novak Djokovic Rafael Nadal
1st Serve % 73% (56 of 77) 84% (76 of 91)
Aces 3 2
Double Faults 2 1
1st Serve Points Won 64% (36 of 56) 59% (45 of 76)
2nd Serve Points Won 71% (15 of 21) 73% (11 of 15)
Break Points Won 33% (3 of 9) 67% (2 of 3)
Return Points Won 39% (36 of 92) 35% (28 of 79)
Total Points Won 87 84
Odds 1.36 3.25
Reagovat
smazaný uživatel
Tak sem se díval na záznam Berdycha a prostě já si nemůžu pomoct. Roste nám budoucnost, tenhle hráč jednou všem vypálí rybník a bude vyhrávat grandslamy. Výkon s Goffinem byl takřka dokonalý, jediný, co chybělo, byl nějaký uhraný game, ale to se do přéště zpraví.

Tomáši, jen tak dál, děláš nám obrovskou radost.

BERDYCH NA HRAD, BERDYCH NA HRAD, BERDYCH NA HRAD

a George Renel je koukot
Reagovat
George_Renel
Lepší koukot, než naprosto blbý a neinteligentní deb.il.
Reagovat
Krisboy
Myslím, že mu nevadí, že je deb.il. Stačí mu, že na něj někdo (ty) reaguje.
Reagovat
Stan_Borowitz
Proč nenapíšete normálně debiI?
Reagovat
George_Renel
Mně to dříve nepustilo, tak jsem to už ani nezkoušel.
Reagovat
George_Renel
Tedy "mě". :-(
Reagovat
Kozoroh
Napoprvé to byla dobrá ironie, ale tím nestálým opakováním se koment stává čím dál víc odpudivějším :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Souh1as1m, neusta1ym opakovan1m se komenty odpud1ve prej1daj1. Ale 1 v takovem pr1pade se da nakonec naj1t ten vytouzeny nadhled. Neni to eazzy, lepe receno ea111, ale kurde da se,....;)
Reagovat
smazaný uživatel
hlavně, že ty seš frajer, když místo "l" dáváš "1" jak mentál :D :D :D

Tak sem se díval na záznam Berdycha a prostě já si nemůžu pomoct. Roste nám budoucnost, tenhle hráč jednou všem vypálí rybník a bude vyhrávat grandslamy. Výkon s Goffinem byl takřka dokonalý, jediný, co chybělo, byl nějaký uhraný game, ale to se do přéště zpraví.

Tomáši, jen tak dál, děláš nám obrovskou radost.

BERDYCH NA HRAD, BERDYCH NA HRAD, BERDYCH NA HRAD
Reagovat
Pe3k
Omg. Ty jsi tak mimo, že trumfneš i fandinu.
Reagovat
Fandina
Na tebe ale nemá.
Reagovat
Stan_Borowitz
jsou fakt vzácně vyrovnané.
Reagovat
Mayo
sú veľmi zaujímavé rozhodne :D
Reagovat
mahycek
Tak jsem si to všechno pročetl, včera od 23.hod až do dnešního oběda. Názory zajímavé a jak už jsem včera podotknul, že Djoko, když jde do tuhého a hru nemá úplně top, tak zachová neuvěřitelně chladnou hlavu a též jistou ruku. Nadal už musí bejt nešťastněj z něho. Marnost, nad marnost. Na Roland Garros si vůbec nemyslím, že by si museli zopakovat semifinále. Tam se, ale spíše Nadal, nemusí vůbec dostat. Thiem může být černej kůň, ale včera hrál moc špatně, tolik chyb. Nishi také asi dojde daleko, stejně Murray, ten se hodně zlepšil, za posl. 2 roky na antuce. Záhadou je Wawrinka, musím si projít jeho loňské antukové výsledky, než exceloval v Paříži. A Roger, když nebude mít zdravotní problém, tak do čtvrtfinále by se měl dostat. Také záleží na losu. A skončit s kariérou ? Pokud by vyhrál Wimbledon, tak si myslím, že ještě v tomto roce ohlásí, že sezona 2017 bude jeho poslední, jak už tady někdo řekl. Bude hrát bez stresu a celou sezonu si bude s fanoušky užívat.
Reagovat
panzer.dragon
Muj tip na viteze letosniho rg je andy
Reagovat
smazaný uživatel
RN: ?I?m happy to be part of this rivalry. We?ll talk about this when we finish our career, hopefully a long time from now.

?I feel lucky and unlucky at the same time, to be playing in the same era as [Novak].?
Reagovat
Ma3ek
Deň po a stale ta prehra boli
Reagovat
aligo
kolikrát ještě? :D
Reagovat
Pe3k
Alespoň, že to přiznáš a nechováš je jako srab, jako zbylá skupina fanoušků Nadala...
Reagovat
aligo
fanoušek Nadala?? já?! No dovol!?! Tak hluboko neklesnu!
Reagovat
Pe3k
Ne ten co začal to vlákno...
Reagovat
Kozoroh
A co teprv, až Rafan prohraje na RG, budeš tu psát ufňukané kometáře týden?!
Reagovat
smazaný uživatel
Třeba tu prohru s Andym ve finále RG bude vydýchávat líp, nikdy nevíš.
Reagovat
Ma3ek
Deň po a stale ta prehra boli
Reagovat
Ma3ek
Deň po a stale ta prehra bolí:(
Reagovat
smazaný uživatel
Tak sem se díval na záznam Berdycha a prostě já si nemůžu pomoct. Roste nám budoucnost, tenhle hráč jednou všem vypálí rybník a bude vyhrávat grandslamy. Výkon s Goffinem byl takřka dokonalý, jediný, co chybělo, byl nějaký uhraný game, ale to se do přéště zpraví.

Tomáši, jen tak dál, děláš nám obrovskou radost.

BERDYCH NA HRAD, BERDYCH NA HRAD, BERDYCH NA HRAD
Reagovat
George_Renel
Když už máš tu potřebu tento ftipný příspěvek každé dvě hodiny kopírovat, oprav si alespoň ty chyby, ať nevypadáš jako ještě větší blb než jsi.
Reagovat
smazaný uživatel
a vieš ty, že tapetovanie je zakázané? Používať Ctrl už vieš, tak skús iný komentár.
Reagovat
smazaný uživatel
Dneska zase beze mě, ale s Pujém by to mělo být v pohodě. Kei by se mohl hecnout, na výhru moc nevěřím, ale kdyby zahrál jako minulý týden ten druhý set, bylo by to super. Nole je sice neunavitelný, ale nějaký ten set navíc by se šiknul.
Reagovat
Roger_Federer
I ja mam tento nechteny pocit, ze tato sezona bude Rogerova posledni.
Reagovat
Roger_Federer
Hm...to patrilo do diskuze.
Reagovat
Pe3k
To nehrozí, Roger má sice zdravotní problémy, ale to časem odezní. Myslíš, že by ho po tom všem bavilo trávit celé dny se 4 uřvanýma děckama? On tenis miluje a bude hrát ještě dlouho.
Reagovat
smazaný uživatel
Lol, ty si úplne mimo..Rád by som napísal naivný, ale skor hlúpy..
Reagovat
Pe3k
Trol, od kdy ty si odborník na Federera? Je mi jasné, že si přeješ, aby skončil, protože jsi závistivý hejtr, ale to se nestane :)
Reagovat
smazaný uživatel
A to musis byt odborník na Federera, aby si vedel takú vec?..

Ježiš, keby bola blbosť rýchla, musel by si do kopca brzdiť, ty trdlo :)
Reagovat
Pe3k
A aků věc teda víš? Pověz nám to...
Reagovat
smazaný uživatel
Beriem spat, nechcem ti kaziť ilúzie a ničiť už tak pošramotený život...

Federer bude hrať dlho, dokonca večne...V roku 2040 sa bude pokúšať o zlatú medailu z OH..
Reagovat
smazaný uživatel
a budú mať ďalšie dvojičky (chlapec + dievča), takú kombináciu ešte nemá. :)
Reagovat
Pe3k
Aha, takže přesně jak jsem čekal, nevíš nic, jako obvykle...
Reagovat
J1mmy88
sam Fedex nekde rikal, ze po Riu chce skoncit nebo presneji, ze bude hrat urcite do Ria a pak se uvidi :)
Reagovat
Pe3k
Tkn. to bylo v době, jak bylo Rio ještě daleko (nějaké 2-3 roky). Jediný důvod proč by teoreticky skončit mohl je zdraví.
Reagovat
Kozoroh
Fedex v minulosti uvedl, že bude hrát tenis do Ria, pak se uvidí. Jeho zranění může odchod z tenisové scény ovlivnit.
Reagovat
smazaný uživatel
http://sport.idnes.cz/tenista-roger-federer-promluvil-o-konci-kariery-fuf-/tenis.aspx?c=A140728_100708_tenis_tny

Podle mě tato sezona určitě nebude jeho poslední, tomu dávám tak 5%. To by se muselo stát opravdu něco extra zásadního. Spíš je nasnadě otázka, zda to bude ta příští. Proti tvrzení o konci sezony existují dva zásadní argumenty: 1) Miluje tenis jako nikdo. To nepotřebuje komentář. 2) Umí se mediálně prodat a myslím, že konec kariéry řádně ohlásí, aby se s ním fanoušci na každém turnaji mohli rozloučit. Nenalhávejme si do kapsy, RF je prostě neskutečně výdělená marketingová značka a takovou možnost si určitě nenechá užít...
Reagovat
smazaný uživatel
nenechá ujít.
Reagovat
Roger_Federer
No nevim, ale myslim si, ze pokud se dostal do faze kariery kdy na turnajich zacne vypadavat brzy , rychle to prestane bavit.K tomu kupici se zdravotni problemi, vek...zadne vyhry turnaju a koncii.
Reagovat
Denis92
To hej, ale po jednej zlej sezone to urcite nezabali, vid rok 2013..Takze minimalne buducu sezonu urcite hrat bude a ak by problemy pretrvavali aj nadalej, tak pocas nej urcite ohlasi koniec kariery.
Reagovat
Mayo
Ja si myslím, že chce prekonať Connorsa v počte výher na okruhu ATP. Lenže k tomu mu chýba ešte nejako 200 výher, takže to s veľkou pravdepodobnosťou je nereálne.
Reagovat
smazaný uživatel
http://espn.go.com/tennis/story/_/id/14371213/roger-federer-no-plans-retire-rio-olympics
Reagovat
Pe3k
Doplň tam už konečně ty statistiky a neflákej se!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak sem se díval na záznam Berdycha a prostě já si nemůžu pomoct. Roste nám budoucnost, tenhle hráč jednou všem vypálí rybník a bude vyhrávat grandslamy. Výkon s Goffinem byl takřka dokonalý, jediný, co chybělo, byl nějaký uhraný game, ale to se do přéště zpraví.

Tomáši, jen tak dál, děláš nám obrovskou radost.

BERDYCH NA HRAD, BERDYCH NA HRAD, BERDYCH NA HRAD
Reagovat
smazaný uživatel
Vyzkoušej něco nového.
Reagovat
Pavol
Kada.tom je chudak.
Reagovat
Mayo
Ahojte priatelia,

Uhra Puj aspoň 8 hier?
Uhra Kei aspoň 4 hry?

Co myslite...
Reagovat
Pe3k
Zduř, hey pokud se Novak nezlepší, Kei uhrá set možná viac.
Reagovat
Davor1
Kei uhrá 4 hry určite.
Puj 8 isto nedá.
Reagovat
panzer.dragon
1) djoker dat rg
2) rafa dat desatej rg
3) andy bejt aspon tyden jednickou
4) roger udelat jeste jeden gs (idealne wimblas)
5) andy vyhrat konecne ao
6) roger porazit rafu na uso
7) rafa vyhrat tm
8) djok dat cinci
9) roger vyhrat rim a monte carlo

No nebylo by to vsechno hezky? :) ale jdou tam v podstate ty parametry proti sobe, takze aspon ten djok by to vsechno posbirat mohl
Reagovat
smazaný uživatel
1. Áno
2. Áno
3. LOL, v ziadnom prípade
4.nie
5. Mozno áno
6.nie
7.mozno áno
8.áno
9. LOL, v ziadnom prípade.
Reagovat
Davor1
7. LOL, v ziadnom pripade
Reagovat
smazaný uživatel
V podstate tam už stroskotáva iba na Nolem. A aj TM može mať svoj soderlingovský ročník.
Reagovat
Pe3k
V podstatě bude rád, když se tam letos dostane a když tam s někým uhraje set.
Reagovat
smazaný uživatel
V podstate som od teba rozumný príspevok ani nečakal, tak sa choď rozprávať so svojou udicou a šup ho na ryby!!..
Reagovat
Pe3k
No v podstatě je Nadal blíže tomu, že tam s každým rupne, než že to tam celé ve svých 30 vyhraje...Wake up trollhand :)
Reagovat
Kozoroh
Ještě jsi zapomněl na možnost - Djoker udělá kalendářní GS :-)
Reagovat
Pe3k
1. Velká pravděpodobnost (80%)
2. Pokud to nevyhraje letos, pak už nikdy (40%)
3. Stačí mu, aby vypadl Djokovic, což se časem stane, otázka je jestli v tom období bude Můra ještě na špici. (35%)
4. Už mu k tomu moč času nezbývá, ale my stále věříme :) (25%)
5. Solidní šance (60%)
6. Malá šance, že se tam vůbec utkají a jak to dopadne je další věc, navíc k čemu by to bylo? (5%) Roger by měl Rafu porazit na RG.
7. No tomu moc nevěřím :D (5%)
8. Dost možná (60%)
9. Celkem mission imposible (2%)
Reagovat
Davor1
Súhlas.
Reagovat
panzer.dragon
6 by byla k tomu, ze bude roger mit pozitivni h2h na dvou gs :) a rafa taky na dvou
Reagovat
Pe3k
:D takže k ničemu :D
Reagovat
Pe3k
Dragou divej, H2H je naprosto k ničemu. Roger je zcela jasně lepší na US, W i AO, Nadal je lepší na RG. Ten poměr 3:1 tak nějak přesně odpovídá realitě. Navíc Fedex je i ve 34 schopen dostávat se do finále W nebo US open, kde je jediný hráč co je schopen ho porazit. Podívej se na Nadala tomu je 29 a porazit ho může každý top 200.
Reagovat
Amputace
Nechápu, proč se pořád oháníš tím věkem... tak je to snad logické, že Nadal vyklízí pole dřív. Kde byl Federer v osmnácti letech? Ty roky na úplné špičce si zažili oba zhruba ve stejném rozpětí: Nadal 2004-2014, Federer 2003-2015 (z toho měl Federer výpadek v roce 2013, kdy hrál úplnou tužku a dal by se tedy srovnat s loňským rokem z pohledu Nadala). Zkrátka plus mínus oba byli deset let na vrcholu a utkávali se s těmi nejlepšími na nejprestižnějších turnajích. Nadal měl rychlejší nástup a rychleji ustupuje, Federer naopak. Kdyby Federer hrál už v devatenácti letech 80 zápasů ročně, možná by dnes už takto nedržel. Naopak kdyby Nadal v devatenácti vypadával v prvních kolech, třeba by měl dnes pořád dobrou výkonnost na to, aby patřil k nejlepším.
Reagovat
smazaný uživatel
Asi tak, nehovoriac o tom, ze Nadal má dnes 29 a tvrdenie o definitivnom ustupení z pozícií može byť ešte predčasné. Vobec by ma neprekvapilo ak by Rafa uzatvaral sezónu ako číslo dva.

Petrik sa alibisticky utešuje, ze Federer hral v 34rokocj dvakrát finále, ale že vo veku 30-33 hral tiez len 2x finále, to už nepovie :)
Reagovat
Pe3k
Nadal byl naposledy ve finále grandslamu ve 27, Federer ve 34 :)
Reagovat
smazaný uživatel
V 28rokoch, ale ty máš len základné vzdelanie, takže tuto nevedomost ti nezazlievam.

Nadal je srab, keď ešte nebol v 34 vo finále GS, snáď to napravil už teraz v Paríži!!..
Reagovat
Pe3k
Ok, berem z5. Nadal měl už skoro týden 28 :D
Nevím sice k čemu potřebuješ vzdělání, abys věděl datum narození, ale chápu, jsi prostě slabý na hlavu. Beru, že jsi na dně z další Nadalovy prohry a další mizerné antukové sezony.
Btw. Nadal světová 5, bude muset mít velké štěstí, aby se do finále vůbec dostal, ale já jsem velkorysý a to poslední finále mu přeji :) Na Federera mu jich chybí 7 :)
Reagovat
Amputace
Nadal byl pro změnu ve finále GS už v 19ti. Co na té logice nechápeš?
Reagovat
Pe3k
Federer v 19 porazil Samprase na Wimbledonu. Byl světová jednička jako junior a vyhrál Wimbledon. Neberu ti Nadalovy úspěchy v mládí, respektuji je, ale to není důvod proč by měl prohrávat na grandslamech v prvních kolech, když mu je 28-29.
Reagovat
Amputace
Že by proto, že už v raném věku (18, 19ti let) se střetával pravidelně s těmi nejlepšími na okruhu, dostával se do finále velkých turnajů, hrál velkou porci zápasů nikoli na 250 či 500, ale na Masters a GS? Je přece zcela logické, že takovému hráči odejde výkonnost dříve, než hráči, který se projeví v pozdějším věku (viz třeba Wawrinka, nebo koneckonců i Djokovič - k jeho fyzickému opotřebování odejde jednoduše později. Nebo ty si myslíš, že kdyby Federer nastoupil už v osmnácti, bude se dnes ve svém věku dostávat do finále? Já si to nemyslím. Nadto - ty ty své dotazy pokládáš velmi účelově. Řešíš nějaká finále GS (protože se Nadalovi druhou sezónu nedaří), proč neřešíš, kolik toho Federer za poslední tři čtyři roky vyhrál (ve srovnání s Nadalem)? To už se ti nehodí, že? Ale koneckonců: stejně jako ty se vysmíváš Nadalovi, že není v devětadvaceti schopen vyhrávat, já se můžu vysmát Federerovi, že coby teenager ještě neznal center kurt.
Reagovat
Pe3k
Tvl. vůbec se mi nechce na ten odstavec odepisovat. Víceméně souhlasím s tím co jsi napsal, až na ty poslední 3 věty, to sis zas trochu ujel.
Zajímala by mě jedna věc. Před nedávnem jsi tady psal jak je H2H extrémně důležité. Jak teda vnímáš, že Nadal prohrál 15 setů v řadě se svým hlavním rivalem a že má negativní H2H, které se už bude jen zhoršovat?
Reagovat
Amputace
Opět. Jsi fakt blázen. Minule jsem ti JASNĚ vysvětlil, jak H2H vnímám - řešil jsem ho nikoli z hlediska srovnávání dvou hráčů a jejich kvality (tedy netvrdím, že Nadal je lepším tenistou než Federer, protože s ním má lepší bilanci), nýbrž z hlediska historie a toho, jak bude historie na tuto éru vzpomínat. Z tohoto hlediska si jednoduše myslím, že je Federera výraznou kariérní kaňkou, že se nedokázal během celé své kariéry vypořádat se svým rivalem a nikdy ho nedokázal konstantně porážet - myslím si, že i na základě tohoto prizmatu bude historie na tu éru vzpomínat. Není to o kvalitě těch dvou. Chápeš to už, nebo budu toto vysvětlení muset psát ještě desetkrát?
Reagovat
Amputace
A co se týče H2H Djokoviče a Nadala, bude to z historického hlediska podobné (i kdyby od této chvíle D. už nevyhrál GS, lidé se stejně budou ptát, proč Nadal nebyl od určité chvíle schopen vyhrávat), nicméně v Nadalův prospěch pořád hraje velmi výrazná bilance na GS. Federer nebyl Nadala schopen porážet nikdy nikde kromě haly, nikde si nad ním nevytvořil dominanci, což - jak jistě uznáš -, až se na to bude vzpomínat, nezní zrovna dobře. Netvrdím však, že je Federer horším tenistou, protože má s Nadalem špatnou bilanci (chápu, co je to match-up, neboj), tak mi to, laskavě, pořád nepodsouvej.
Reagovat
Kozoroh
Taky souhlasím.
Reagovat
rod_laver
Roger ani Rafa dle mého už GS nevyhrají a Rogerovi za momentální situace na W nevěřím + si myslím, že letos kariéru zabalí. Oba dva by mohli vyhrát za předpokladu, že se vyhnou Djokovi, měli by dobrý los, netrefili by na někoho, kdo by měl životní formu atd.. Roger má obecně možná o trošku vyšší šance na W, přesto si ale nemyslím, že by Novaka dal.

Jediný rozdíl mezi Rogerem a Rafou je v tom, že Roger by mohl na svých turnajích porazit Novaka na 2 sety, Rafa bohužel ani to ne. Herně se zvedl, psychika ho ale včera prostě zradila a ta bilance posledních 12 zápasů je opravdu zoufalá. Rafa tak okusil vlastní medicínu a ví, co proti němu musí prožívat Roger :-) (jejich případný souboj si na USO netroufám tipovat).

Roger určitě MC ani Řím nevyhraje, krom toho pokud to letos zabalí..a Rafa TM spíš ne.

Andy by mohl AO dát, jedničkou ale nebude..
Reagovat
Davor1
Andy aj tou jedničkou kľudne byť môže, ale to by musel Noleho postihnúť podobne prudký zošup ako Rafu po FO2014.
Reagovat
Pe3k
Roger je i ve 34 schopen porazit 29 Nadala (a to hrál Nadal jeden z nejlepších zápasů za celou sezonu) kdežto Nadal ve 28-29 prohraje 15 setů v řadě s o rok mladším Djokovicem a to měl k dispozici zápasy na jeho nejoblíbenějích turnajích (RG, Řím)...Dovedeš si představit, že 34 let starý Nadal porazí 29 let starého Djokovice? Neuhrál by ani gem.
Reagovat
smazaný uživatel
K tomu rozdielu. Rafa nedokáže porazit Noleho na dva sety, vačšie šance na má na tri sety. Vďakabohu. Myslím, že to už v minulosti viackrát potvrdil, aj po sériách porážkách na dva víťazné prišla výhra na GS..V tomto kontexte teda platí aj to, že s Nolem okúsil vlastnú medicínu, ale ich GS bilancia je stále diametrálne odlišná od bilancie Rogera a Rafou, a vlastne nielen tá, ale aj celková..
Reagovat
Roger_Federer
Otom uz jsme tady popsaly mraky radku.:).
Podle me ted v tuto dobu se uz nedaji vubec srovnavat, kazdy jsou v jine casti kariery a rozdily se rozeviraji..i presto je Roger furt pred Rafou ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Dnes píšeš rozumne bratku...
Reagovat
Kozoroh
" Rafa nedokáže porazit Noleho na dva sety, vačšie šance na má na tri sety."
Počet turnajů na dva vítězné sety mnohonásobně přesahuje skupinu soutěží hraných na tři vítězné sady (turnaje Grand Slamu a Davis Cup). Z 49 vzájemných utkání jich 14 bylo na tři vítězné. Ano, Býk v této bilanci vede 10:4, ale je třeba se podívat na okolnosti - povrch a etapy střetů. Většina klání No1eho a Rafy na tři vítězné se konala na antuce (Rafa - 6x RG a 1x DC, No1e 1x RG). Na hardu je vzájemných zápasů daleko méně, jeden na AO (vyhrál Djoker), tři na USO (2:1 pro Nadala). Na trávě 1:1. Díky dvěma faktorům, Rafově dominanci na antuce a častějším střetům Djoka a Rafana na hlíně než na betonu a trávě dohromady, má Rafan bilanci s No1em na tři vítězné hodně pozitivní. Kdyby se víc střetávali na AO, byla by bilance vyrovnanější.
Reagovat
Kozoroh
2006 - 2010: 5 zápasů na tři vítězné sety, všechny vyhrál Nadal, až v polovině roku 2010 Djker zjistil, že má celiakii, kteárá brzdila jeho výkony (v zápasech tohoto období mu docházela pára). V druhé polovině sezóny 2010 začal dodržovat bezlepkovou dietu.
2011 - 2014: 7 zápasů na tři vítězné sety, 4:3 pro Nadala, avšak tří výher dosáhl na antuce, jedné na betonu. Djoker porazil Rafana ve třech po sobě jdoucích GS finále.
2015 - dosud: 1 zápas, který vyhrál No1e. Rafan v sezóně 2015 zaznamenal herní sešup dolů.
Reagovat
Kozoroh
" Myslím, že to už v minulosti viackrát potvrdil, aj po sériách porážkách na dva víťazné prišla výhra na GS."

Nikoliv víckrát, jen jednou. Před RG 14 vyhrál Djoker nad Rafanem 4 zápasy (na dva vítězné) v řadě.
Reagovat
smazaný uživatel
Stačil tento jeden príspevok, hoci ani ten nedokazuje opak..

Rafa 12, 13, 14..Grandslamy si strážil aj po sériách predchádzajúcich prehrách na dva vitazné..RG15 nie, ale to od neho ani nikto nečakal..
Reagovat
Kozoroh
Rafa před RG 12 vyhrál dva zápasy na dva vítězné v MC a v Římě, tudíž nemáš pravdu.
Před RG 13 prohrál s No1em jeden zápas v MC, ale žádná šňůra to není.
Zůstává jen RG 14, před nímž Rafa s No1em prohrál čtyři zápasy na dva vítězné.
Reagovat
smazaný uživatel
Ok, 2012 Nadal vyhraval aj zápasy predtým.

Ale ak už ideš slovičkarit tak veta " Rafa nedokáže porazit Noleho na dva sety, vačšie šance na má na tri sety. Vďakabohu. Myslím, že to už v minulosti viackrát potvrdil, aj po sériách porážkách na dva víťazné prišla výhra na GS." Je stále úplne košér a to neokecáš.
Reagovat
Kozoroh
První větu úryvku jsem ti vyvrátil příspěvky o površích a etapách.
Poslední věta se dá použít jen pro situaci před RG 14. Před USO 10 se 3/4 roku nestřetli a Djoker tehdy ještě nebyl hlavním Rafovým konkurentem. Stačí si projít články z té doby, očekávalo se finále Federer-Nadal :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nič si nevyvrátil, tá veta je košér a tvoju argumentáciu by súd zmietol zo stola :)

Djokovic Nadala xykrát porazil na antuke na dva vitazne, takze OPAT plati, čo som napisal, Rafa ma na 3 sety vacsiu sancu, takze tvoje ospravedlnovanie prehier antukou je úplne mimo misu. To iste samozrejme plati o bilancii na dva vitazne, resp. tri od roku 2010-2011, mozes si vybrat.:)
Reagovat
smazaný uživatel
To, či sa 3/4 roku nestretli je opat irelevantné, to sa v povodnej vete nepíše :)..Veta zohladňuje ich h2h a hovori, ze aj po sérii porazok príde vyhra na GS, takze vsetko je v súlade Kozorohu :)
Reagovat
smazaný uživatel
Este by som sem schuti prirátal 2010, kedy predchádzajúce zápasy na dva vitazne Rafa prehral, ale GS vyhral..

Obdobná situácia v roku 2013 a 2014, kedy Nole vyhrával Masters a Rafa GS.

Od roku 2010 má Nole s Rafom vysoko pozitinu bilanciu, ale na GS to stále neplatí..

2016 mi zatial vo velkom pripomína rok 2014, uvidíme, či sa naplní..
Reagovat
Kozoroh
V roce 2010 před finále USO Djoker a Rafan žádný zápas nesvedli, poslední vzájemný duel odehráli v Bercy 2009, 3/4 roku proti sobě nehráli. A to ještě Djoker nebyl tím šampionem, jakým se stal v následující sezóně.
V roce 2013 před RG sice Djoker vyhrál nad Býkem MC, ale to je jen jeden zápas. Poslední předcházející duel na dva vítězné vyhrál Nadal v Římě 12. Před USO Nadal zdolal Djokera v Montrealu.
Takže tvá věta " Myslím, že to už v minulosti viackrát potvrdil, aj po sériách porážkách na dva víťazné prišla výhra na GS.." sedí jen na RG 14.
Reagovat
smazaný uživatel
Proti čomu teraz bojuješ?..:)

Pred USO 10, Rafa prehral 3x 2:0, ak to už neni séria, tak ja neviem.
Pred RG 13, Novakovi podlahol na antuke v MC, na RG uspel.
Pred RG 14, opat podlahol Novakovi na prípravnom turnaji, na RG uspel. A teda to dokazuje, ze na GS má Rafa vačšie šance, neviem proti čomu teraz bojuješ, pointa je jasná. Neslovičkár.
Reagovat
Kozoroh
2010 - Situací z roku 2010 moc argumentovat nejde, neboť Novak byl jiným tenistou v jiné pozici než dnes. No1e si svou pozice nejlepšího hráče světa a hlavního Rafanova konkurenta udržuje od roku 2011 (prvně jmenovanou pozici s dvěma přestávkami v sezóně 2012 a 2013-14).
2013 - Jen jeden zápas před RG No1e nad Býkem vyhrál, o šňůru se nejedná. Psal si o šňůře a musí čítat alespoň dva kusy. To neokecáš.
Reagovat
smazaný uživatel
Sám píšeš, že s bezlepkovou diétou začal v roku 2010. Aký je rozdiel medzi USO 10 a 11?..Žiaden, len výsledok finále je iný. Dokonca este aj tie MB v SF sú totožné :)

Čiže ako píšem, Rafa to potvrdil viackrát..3 prehry 0:2 sú séria.
Reagovat
Kozoroh
" Aký je rozdiel medzi USO 10 a 11?."
Jejku Forehand, snad nechceš tvrdit, že mezi Djokem na USO 10 a Djokem USO 11 velký rozdíl není?! Každý, kdo dlouhodobě sleduje tenis ví, jak velký progres mezi USO 10 a 11 No1e učinil.
Reagovat
smazaný uživatel
Nadal na USO 10 predvádzal najlepší tenis na harde v kariére, to je to, čo si pamatám najvačšmi..
Reagovat
dappe
Situace na okruhu je ale trochu odlišná od těch let, které tady vytahuješ, že? Nadal je pátý na světě, dva roky na své poměry v podstatě nic nevyhrál, Djokovič na druhé straně suverénně vládne tenisu a s Nadalem si v zápasech dělá, co chce (15 setů za sebou je hrozivá bilance). Taky mě baví, jak se nějak nepočítá s nikým jiným, v čem má jako Murray na RG nižší šance než Nadal? Vždyt už i na antuce se zdá, že je dál než on. Kdyby z nějakých důvodů fyzicky neodpadl v MC, tak má s Nadalem tři výhry na antuce v řadě. Poslední 4 grandslamy má Nadal bilanci: čtvrtfinále, 2. kolo, 3. kolo a 1. kolo...Nadalovy šance s Djokovičem jsou naprosto minimální, vidí to tak 98% lidí si myslím, na druhou stranu cesta k titulu nemusí nutně vést přes Djokoviče a naopak pro Djokoviče není Nadal tím největším nebezpečím na RG.
Reagovat
smazaný uživatel
Situácia na okruhu je odlišná, ale na antuke nie. Okruh mapuje výkonnosť za celý rok, čo može byť v kontexte aktuálnej formy a povrchu logicky skreslujúce.

To, že je Nadal piaty v rebríčku je teda v kontexte RG úplne irelevantné, nehovoriac o výsledkoch z iných GS.

Nadalove šance proti Djokovicovi vidíš minimálne, opat v kontexte ich minulých zápasocv na harde, alebo toho včerajšieho?...

Kto je teda Noleho najvačším súperom na RG, Federer?

Andy z nejakého dovodu odišiel fyzicky, to je velmi tendenčné vnímanie, to možem tvrdit, ze ak by z nejakého dovodu Rafa neblbol na sieti, tak vyhrá oba posledné zápasy.
Reagovat
dappe
Jenže v těch letech byl Nadal i přes několik porážek stále považován na antuce za téměř neporazitelného, a to už neplatí ani zdaleka. Výkonnost navíc už není na takové úrovni.

K těm soupeřům Djokoviče, myslím si, že je pravděpodobnější porážka od Murrayho, Wawrinky či třeba Nishikoriho. Federer na antuce těžko, navíc je zraněný. Předešlé grandslamy ukázaly, jak těžké je Djokoviče porazit i ve chvílích, kdy jste jakoby lepším hráčem. Federer se dokázal přes veškeré nevýhody herně dostat na úroveň Djokoviče, přesto to nestačilo. Nadal na herní úrovni Djokoviče není. Ano, včerejšek hodně napověděl, psal jsem to už včera, Djokovič nehrál dobře, dokonce ve srovnání s tím, co nám poslední roky předvádí, hrál spíš špatně, přesto vyhrál 2:0.

Ještě k tomu Murraymu, ten ještě nebyl v Monte Carlu evidentně 100% připraven po fyzické stránce (nejen v zápase s Nadalem), od dalších turnajů hraje na antuce možná nejlépe ze všech.
Reagovat
smazaný uživatel
Nemyslím si, že sa dokázal Federer dostať na Djokovicovu úroveň herne. To sú len také alibi barličky.

Nadal bol celú sezónu 2015 a zaciatok 2016 úplne vygumovaný, to nebolo o prehrách s Djokovicom, ale o prehrách s kadekým, kdekolvek. Vcera bol obraz hry uz uplne iný.
Reagovat
baggik
"Od roku 2010 má Nole s Rafom vysoko pozitinu bilanciu, ale na GS to stále neplatí.." To nedokazuje nic jiného, než neschopnost Nadala se dostat mimo RG do závěrečných kol.
Reagovat
smazaný uživatel
Ak by to nebolo mimo RG 2:3, ale trebars 5:0, tak aj áno..
Reagovat
baggik
Tak to je rok 2013, od té doby už je Rafa mimo antuku mimo a lepší už to nebude.
Reagovat
tito
Proti minulému roku tedy vidím sakra zlepšení.
Reagovat
smazaný uživatel
zdejší frustráti opět neunáší prohru Rafánka, opět nablito, doufám že dostane na RG pořádně naloženo, nic jinýho si nezaslouží totiž :)
Reagovat
Mark976
já osobně si nemyslím, že Pouille je tam neprávem.
Jednou se na Masters poprvé dostali Nishikori, Djokovic i Murray.
Toto je konzervativní český názor, nesnesu nic nového.....
Já naopak jsem rád, že tam není rozpadající se čtyřka a nastupuje nová generace!
Reagovat
Davor1
Pouille v semifinále Masters turnaja, to je riadny vtip, väčší úlet som dávno nevidel. Nie žeby som ho podceňoval, tento rok urobil výrazný progres a momentálne je asi v životnej forme, ale kvalitatívne je to stále hráč, pre ktorého by malo byť stropom tak druhé, maximálne tretie kolo takého turnaja. V porovnaní s Djokovičom, Murrayom a Nishim tam pôsobi ako traktor medzi mercedesmi :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Mladíček, ešte o ňom možeme počuť. Hral finále v Bukurešti, má antukový skalp Ferrera, Goffina, Gasqueta v roku 2016..A to neni málo..Vzdy je lepsie, ak je v SF takto mladý nádejný hráč, než trebars Monaco :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak do tech skotskych hor se ten traktor celkem hodi...;)
Spis doufam, ze ta japonska mercedeska zitra zabere...aspon set by mohla urvat,... aby se zase o jeden krok zlepsil. Vitezstvi si Samuraj muze nechat na RG;)))
Reagovat
Mark976
třeba traktor mezi mercedesem ukáže, co umí. Mercedes byl vloni djokovic ve finále FO, mercedes byla Serena v semi na US a traktoři se rozjeli. A to nás baví - to pak není nuda!
Reagovat
Davor1
Kei veľmi dobre, v posledných 3 rokoch sa z neho stal antukár jak víno :-))
Dnes potvrdil, že v súčasnosti jasne patrí do antukovej top5.
Zajtra budem ako vždy v súboji Keia proti Djokovičovi naivne dúfať, že ho už konečne opäť povodí ako na USO, ale asi to bude vyzerať podobne ako pred týždňom, čo už...
Reagovat
Vojtiik
pokud djoko bude hrat jak vcera a dnes, tak eazy won! :)... :D
Reagovat
Kozoroh
Vidíš a když jsem ho přednedávnem zařadil do antukové TOP 5, tak Forehand na to reagoval, že Kei je v tom žebříčku příliš vysoko.
Reagovat
smazaný uživatel
Mýlil som sa, este aj v kontexte jeho nepodareného RG z minulého roku. Ten rebricek sme robili pred Barcelonou a jeho vykonnost 16 bola otaznik..

Dnes je to Nole, Andy, Rafa, Kei a potom dlho nič.
Reagovat
smazaný uživatel
Ok no, tak asi zas prohrajem finále. Ale jako mohl by si na narozky Andy nadělit výhru.
Reagovat
Davor1
Vyzerá to tak a prekvapilo by ma, ak by to bolo inak. Na druhej strane, kto by minulý rok pred začiatkom antukovej časti povedal, že AM bude v nasledujúcich dvoch rokoch druhý najúspešnejší hráč na antuke na okruhu? :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak sem se díval na záznam Berdycha a prostě já si nemůžu pomoct. Roste nám budoucnost, tenhle hráč jednou všem vypálí rybník a bude vyhrávat grandslamy. Výkon s Goffinem byl takřka dokonalý, jediný, co chybělo, byl nějaký uhraný game, ale to se do přéště zpraví.

Tomáši, jen tak dál, děláš nám obrovskou radost.

BERDYCH NA HRAD, BERDYCH NA HRAD, BERDYCH NA HRAD
Reagovat
Dobry-den
Tak sem se díval na záznam Berdycha a prostě já si nemůžu pomoct. Roste nám budoucnost, tenhle hráč jednou všem vypálí rybník a bude vyhrávat grandslamy. Výkon s Goffinem byl takřka dokonalý, jediný, co chybělo, byl nějaký uhraný game, ale to se do přéště zpraví.

Tomáši, jen tak dál, děláš nám obrovskou radost.

BERDYCH NA HRAD, BERDYCH NA HRAD, BERDYCH NA HRAD
Reagovat
smazaný uživatel
Dobre sa pozerá na Nishikoriho, pištolníka jedného...Zajtra prehrá, ale trocha Djokovica popreháňa..

Dominic dnes katastrofálny FH, musí sa troška ukľudniť ešte..
Reagovat
panzer.dragon
Marne hledam na hl bod za stavu 4040 pred setballem djoka v prvnim setu, djok tam vystrihnul paradni return ale nasel sem jen stav 4030 a pak az djokovu vyhodu.. Nemate nekdo ten bodik v nejakym hl? Pls
Reagovat
Fandina
Niši teď přišel díky zahlášenému autu neautu o game.
Reagovat
Stan_Borowitz
1. Ze které země pochází nejvíce vítězů RG za posledních 12 let?
2. Ze které země je držitel nejvíce trofejí pro poražené finalisty v Open Éře (což je málo známý rekord tohoto hráče)?
3. Ze které země je nejslavnější kráva světa?

(Nápověda: odpověď na otázky 1-3 je totožná)
Reagovat
smazaný uživatel
1. Federer, Wawrinka, takže Švajčiarsko.
2. Federer, takže Švajčiarsko.
3. Mirka, takže Švajčiarsko.
Reagovat
Fandina
spletl sis písmenko u za třetí
Reagovat
Stan_Borowitz
zapomněl jsem napsat, že cena pro vítěze je pětiminutová projížďka na té slavné kravičce...
Reagovat
panzer.dragon
Ta trojka se ti povedla :)))
Reagovat
smazaný uživatel
:DDD
Reagovat
Denis92
Bolo by to dokonale, akurat ze Mirka je zo Slovenska :/
Reagovat
kada.tom
jojo, Mirka :-D kráva opravdu velká
Reagovat
Fandina
ta třetí mě rozesmála ... úsměv
Reagovat
a.magerova
Co tě na tom rozesmálo?!
Reagovat
Fandina
všechno, já jsem veselý člověk
Reagovat
a.magerova
http://t2.aimg.sk/magaziny/zbNRll93Tv63b3DyzOA7Gg~Federer-dostal-kravu-t-tweetuje.jpg?t=L2ZpdC1pbi84MDB4MA%3D%3D&h=odU6tCqvLJtDI7NNxQDfTA&e=2145916800&v=2

http://off.net.mk/files/styles/statija/public/offside/2013/07/24/federer-dobi-krava-51781.jpg?itok=ef_Irhls
Reagovat
Stan_Borowitz
Ta druhá kravička má úžasný květinový příčesek.
Reagovat
smazaný uživatel
Teraz ani neviem, komu mám fandiť. Nišiho mám rada, ale stráášne rada by som videla Domina so Srbom. Azda by ho tento raz dal. Mohla by to byť odveta za Miami. Srb sa vyšponuje k super výkonom skôr proti špičkovým hráčom. Niši na neho moc nevie. Nech je v semi hociktorý, ale musí vyhrať!!
Reagovat
Davor1
Je neskutočné, ako Djokovič dokáže easy vyhrávať zápasy s Nadalom, Federerom, Murrayom či Nishim aj keď je v stave, že nehrá ani zďaleka svoj top, nadmerne chybuje, je nervózny alebo nie celkom fit. Ten rozdiel medzi ním a zvyškom špičky je až nechutný.
Reagovat
Kozoroh
Ale jaké easy - Rafa vedl v prvním setu 4:2, v druhém pět setbolů, k setbolu se dostal i v IW, s Můrou se posledně lopotil tři sety... Djoker ale bojuje a především si věří! Proto zvládá otáčet nepříznivé vývoje zápasů.
Reagovat
smazaný uživatel
To, že Rafa bude nasadený ako patka má svoje výhody..Ak by bol totiž štvrtý a Roger tretí, tak by bolo jasné, že budú na opačných stranách pavúka..Kdežto, teraz je stále šanca na ich štvrťfinále. Roger je Rafov talizman, on vždy stojí po jeho boku na ceste za úspechom..A tá naša kluku ušatá poverčivá, to dnes mala na zreteli!...

Taktiez sa vyhne Nishimu v QF a ak dnes Thiem nevyhrá tak aj Thiemovi a Monfilsovi v 4. kole..To sú spolu so zlepšeným Havrillovým výkonom správy s nemalým pozitívnym nádychom.
Reagovat
Cico93
Inak dnes som čítal nejaké Rogerove vyjadrenia ohľadom RG a jeho štart nieje vôbec istý.
Reagovat
Pe3k
Trolhand už ho vidí ve čtvrtfinále :D bože, jak pomýlený je ten chlapec?
Reagovat
smazaný uživatel
Ja som ho tam videl vždy, v SF už len lepších..:-)
Reagovat
Tornes
Jakože v SF jsi vždy viděl jen lepší, nebo teď vidíš jen lepší? Protože teď já osobně Rogera nevidím ani na to QF.
Reagovat
smazaný uživatel
Vsetko zalezi od zrebu, ak dostane súperov v poradí: Evans, Estrella, Sousa, Isner tak do QF postupi bez straty setu...V podstate v prvých troch kolách nečíhajú nejaké extra nástrahy..Možno Veselý :)
Reagovat
Tornes
Takový Cuevas by mohl Federerovi pěkně zavařit, obzvlášť pokud nebude zdravotně úplně v pohodě. A je jich víc, kdo na antuce mají velmi reálnou šanci Fedexe v současnosti porazit. Ale máš taky pravdu, že se správným losem (a zdravím) by QF mělo být minimum.
Reagovat
Denis92
Mam na teba dotaz mimo tohto prispevku. Prechadzal som si teraz diskusiu zo vcera a zaujala ma taka "bulvarna info :)" co si vcera pisal..ale pisem to sem, lebo k tej diskusii sa uz zrejme vracat nebudes.
Myslim to ohladom Schmiedlovej a Klizana.. Neviem ci ma Klizan instagram, ale na FB daval fotku s blondinkou vo Februari, takze mozno nieco na tom bude.. Ved ako sa hovori "bez vetra sa ani listok nepohne.."

Vies k tomu nieco viac?
Reagovat
smazaný uživatel
Áno, nie je to instagram, ale FB. V podstate zdroj hovoril o sociálnej sieti a fotke, ten instagram som si len zle domyslel...

Napísal som, čo som sa dopočul, tiež ma to prekvapilo..Ale ako poznám Kližana, jeho povahu, správanie, atd, tak mi to celkom do seba zapadá. Navyše Schmiedlová, mladá, pekná baba, naivná..Snáď sa z toho dostane..
Reagovat
Denis92
Tiez by som tomu aj veril. Klizan je aky je a Karolina no..napisal si to presne, mlada a hlavne NAIVNA mi pride..
Ale to ju snad prejde..
Reagovat
smazaný uživatel
Kdy je los RG prosim vas?
Reagovat
Cico93
Myslím, že piatok.
Reagovat
Cico93
A ja len dúfam, že Rafa a Novak nebudú v tej istej polke pavúka.
Reagovat
panzer.dragon
čtvrtce :)
Reagovat
Cico93
Polke...
Skratka aby sa mohli stretnúť až vo finále.
Reagovat
smazaný uživatel
Dikes :-) no snad padne to, jak pise Forehand..s Fedexem ve ctvrtfinale by to byla pohadka :-)
Reagovat
SubOptikT
Novak dnes výborně. Ukázal dnes i včera, že žádný stav pro něj není ztracený. Jde vidět, že si vzal ponaučení z Monte Carla, tam ovšem narazil na drtiče a každý ví, že šance vyhrát ten zápas měl opravdu pramalou.
Reagovat
Stan_Borowitz
Jo, v Monte Carlu s tím prostě nešlo nic dělat. Tam se nedá Novakovi nic vyčítat.
Reagovat
SubOptikT
Možná by Nadalovi prospělo, kdyby si to dal s drtičem na férovku.
Reagovat
D@nny
Kdyby Nadal prohraval s Federerem ok. Kdyby Nadal prohraval s Murrayem ok. Kdyby prohrával s Wawrinkou ok. Tohle me ale opravdu sere, protoze se vsi uctou k Djokovu tenisovemu umeni, je mi z nej opravdu zle, tak mi je ten clovek nesympaticky. No nic jedine co muzu napsat, Rafo bojuj at je RG letos tvuj:)
Reagovat
smazaný uživatel
tak, tak, táto prehra bolííí :(
Reagovat
woody
Nevim proc musis tyhle osobni blitky ventilovat....
Reagovat
D@nny
Nemusim. Chci.
Reagovat
Nola
falosna iluzia.... ak by mal podobne statistiky s hracmi, ktorych si vymenoval, tvoje pocity by boli uplne totozne.....napriek tomu ta chapem, tiez neprezivam najlepsie prehry svojho favorita
Reagovat
smazaný uživatel
Moc jsi v posledni dobe ale netruchlila, vid? ;-)
Reagovat
Kozoroh
Je frustrovaný z prohry svého miláčka, tak si vztek potřebuje vybít.
Reagovat
smazaný uživatel
Presne tak.djok.je tak nesympaticky,že už viacej sa nedá, preto tak ťažko znášam,keď poraza rafu. Bože môj kedy toto skončí, či sa toho dočkáme
Reagovat
Kozoroh
Djoker sympaťák je.
Reagovat
baggik
Až Rafa pověsí raketu na hřebík
Reagovat
SubOptikT
Tak kvůli takovým doufám, že mu naloží Novak ještě mockrát. Hysterici :-)
Reagovat
Kozoroh
+12
Reagovat
smazaný uživatel
Je pravda, že někteří nadalovci jsou fakt odpad. Asi bych to měl přestat číst, než ještě taky začnu s Novakem sympatizovat :D
Reagovat
panzer.dragon
Dneska rafuv strop, pri pokusu jit vejs by se tam akorat zranil, djokuv strop to ale nebyl, pokud by ze sebe rafa vymacknul neco navic a urval set, druhej by uz djok nepustil, ze sttrany rafana pouze boj o set, ne o zapas..
Reagovat
Roger_Federer
kde je Rafanuv nejpocetnejsi fanousek..Rafaeoli
Po MC a Barcelone se tady vypisovaly litanie, od Madridu az po nestastnou prohru dnes se tady ani neukaze.;).
Reagovat
Pe3k
A co Ptakoslav Kotoul, který psal, že Rafa nebude mít na antuce žádnou prohru :D
Reagovat
panzer.dragon
Jen vyrypoval..
Reagovat
smazaný uživatel
A pořád na tom trvám, já si za svým názorem stojím.
Reagovat
smazaný uživatel
plačeeem, Rafa to mohol dať, v dôležitých chvíľach, kolaps.
Všimla som si, že Rafa často zlyhá, ak v sete vyhráva 4:2. Tak to bolo dnes i vlani na US Open s Fabiom.
Mám obavy, že Rafa má pred Srbom príliš veľký rešpekt. Bol tak strašne sústredený na hru, že nepopustil ani svoje radostné emócie. Mal predsa dôvod. Ak je však takto zakríknutý, je zle. Jeho slabosti.. doservírovať a tajbrejk sa dnes prejavili až trestne. čo už...
Reagovat
Pe3k
Jestli spolu budou hrát ještě 7 zápasů na antuce, bude mít Novak s Nadalem pozitivní bilanci i tam :)
Reagovat
smazaný uživatel
Priznám sa že mi po zápase od zúfalstva a frustrácie až vyhrkli slzy,mal šance ten rafael A predsa to nevyšlo.novak sa dal dnes poraziť, ale rafovi to nie je súdené. Viacej už rafa nedá, toto je jeho strop. Rafa môže RG vyhrať iba vtedy keď mu niekto odprace Novaka alebo keď by novak pauzoval. Bohužiaľ mám veľmi smutný večer, lebo nejde len o túto prehru,ale celkove o rafov nezvratný ústup z vedúcich pozícii. Bohužiaľ už nezazijeme rafu,ktorý dokáže poraziť djok.za sezónu aspoň 2X. IBAŽE by došlo K nejakému zázraku. Fandím rafovi ďalej, ale so slzami v očiach A nie je to príjemné. Pretože všetci vidíme že rafa urobil čo sa dá, ale nestačí to. Aspoň že sa darí českým hokejistom,mám z nich radosť, lebo ja ich stále považujem za svojich. Tak snáď bude medaila. Rafovi medailu za bojovnosť A mne za fandenie, lebo nikdy V živote som nikomu viacej nefandila A už nikdy ani nebudem.
Reagovat
Romario
Mně zase vyhrkli slzy radosti. Fandi Djokovi jako já je to sympaťák, férovej chlap a zřejmě nejlepší tenista všech dob.
Reagovat
smazaný uživatel
sympaťák? Nepomýlil si si ho s niekým?
Reagovat
Kozoroh
Ne, nezmýlil, za to ti ručím.
Reagovat
smazaný uživatel
Kup si bryle nebo jdi aspon na vysetreni k ocnimu, urcite mas nejaky problem bud s ocima nebo s hlavou.. Djokovic je vse jen neni simpatak!!!
Reagovat
Kozoroh
Neurážej, nemáš patent na pravdu.
Reagovat
smazaný uživatel
Ach jo, jak ti rozumim :-( ;-) ale jedno plus Rafa ma, je na tom s hrou mnohem lepe nez loni, tak uvidime jak RG, ja ho neodepisuju, je to tam prece jen Nadalovo..a jeste dlouho bude :-) Jeden Wawros RG nedela :-)))))
Reagovat
rod_laver
Hmm, dle statistik vyrovnany zapas, bohuzel dulezite mice vyhral Novak. Uz je na case ho konecne zastavit, takovy tenis me prestava bavit.
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle snad uz ani nejde komentovat :-(((((((((
Reagovat
babolat.cz
Rafa se může jít vycpat...
Reagovat
smazaný uživatel
a ty s ním :))
Reagovat
smazaný uživatel
to by bolo fajn, dostal by sa do Múzea voskových figurín. :) Aspoň sa s ním vyfotím. Foto s Beatles už mám. :-)
Reagovat
babolat.cz
on tam už je, ale z vosku, nikoliv vycpanej
Reagovat
smazaný uživatel
tak sorry, pre mňa novinka :)
Reagovat
Kozoroh
Hodím komentář i sem.

No1e dnešní výhrou nad Rafou vytvořil nový rekord - jako první hráč v historii ATP okruhu vyhrál nad jedním soupeřem 26 utkání. Předchozím držitelem tohoto prvenství byl No1eho kouč Becker, který dosáhl 25 výher nad Edbergem. Djoker nad Býkem zvítězil posedmé v řadě, čímž vyrovnal svou vlastní šňůru z let 2011-12. Z toho tři zápasy se odehrály na antuce (loni MC a RG, letos Řím), zbylé na betonu (loni Peking a TM, letos Dauha a IW). No1eho výkon v dnešním duelu nebyl skvělý, ale v obou setech dokázal nepříznivé skóre otočit. Bojoval a hrál tvrdě na big pointech, naopak Rafan ve využívání šancí zaostával. Pět neproměněných setbolů v 2. setu je důkazem, že Rafan má z Djoka komplex.

Dalším soupeřem Nišikori nebo Thiem, každopádně v sobotu to bude řežba!
Reagovat
smazaný uživatel
Hod to prosim te i pod Berniho, Baru a Serenu. Mam obavu, zeby to mohlo nekomu uniknout;)
Reagovat
tito
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
:-)
Reagovat
Davor1
:D
Reagovat
Roger_Federer
Nehodil bys to i na Facebook tenusportalu?
Reagovat
Cico93
Rafa bol v oboch setoch veľmi blízko, ale aj tak je to zase 0:2 To už je na šľaktrafenie. Hlavne si zato ale môže sám, aj keď Novak tam v kritických momentoch triafal lajny na milimeter presne.

Rafovi takáto prehra na sebavedomí pred RG určite nepridá.

zápas, alee inak veľmi dobrý.
Reagovat
dappe
Je dost možné, že Nadal už Djokoviče nikdy neporazí. Jestli není schopný uhrát set ani v takovém zápase, kdy je Djokovič 70% zápasu úplně jalový, tak opravdu nevím... Ano, v závěrech setů zahrál velmi dobře, ale k těm nemělo vůbec dojít.
Reagovat
smazaný uživatel
70% Lol
Reagovat
J1mmy88
skoda, ze neni duben, abych se tomu joke zasmal :)
Reagovat
dappe
přesně, škoda
Reagovat
dappe
Pravda, trochu přehnané. Konkrétně 16 z 25 :)
Reagovat
Kozoroh
Rafan má z Djokera komplex. Mohli jsme to vidět v druhém setu, kde Nadal prohýřil pět setbolů. Zakolísal, proti jinému soupeři by set získal.
Reagovat
babolat.cz
máš něco nového? ty komplexi
Reagovat
Kozoroh
Nauč se skloňovat, "komplexi".
Reagovat
Stan_Borowitz
Ale on to má dobře, ne? Komplex, bez koho/čeho komplexu, ke komu/čemu komplexu, koho/co komplex, pátým pádem voláme ... komplexi!
Reagovat
Kozoroh
Další takový, je to "komplexe".

http://aztekium.pl/sklonovani.py?szukaj=komplex&lang=cs
Reagovat
smazaný uživatel
Niekto má masters komplex, niekto RG komplex, tak to proste chodí. My sme spokojní s našou diagnózou :)
Reagovat
woody
Nejlepsi zapas za posledni dobu, RG bude zajimave :-)
Reagovat
Romario
Nole je borec, Rafa dnes předvedl svůj současný strop a stejně to nestačilo ani na set. Skvělý Nole jen tak dál.
Reagovat
Bob
Myslím, že jsou všichni rádi, že vyhrál ten pravý :)
Reagovat
Mayo
Roger nevyhral predsa.
Reagovat
Kozoroh
Proč cpeš Rogera k tématu, které se ho netýká?
Reagovat
svetova.dvojka
Nadal je neschopný..., a navíc po zápase kyselý jak okurka, na první pohled je vidět jak ho štve, že ho Djokovič poráží...
Reagovat
J1mmy88
aspon se hezky zvedne @ na Rafu na FO :)
Reagovat
spaniel
To ti může být volný, jelikož nevyhraje.
Reagovat
panzer.dragon
Je v blby pozici, cejti se rozjetej, na antuce, fit, vitr ve vlasech a zase se tam objevil djok..
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist