Djokovič zdemoloval Pouillea a s Nadalem si zahraje o rekordní 7. titul z Melbourne

25. 1. 2019, 09:45
Aktuality 448
AUSTRALIAN OPEN - Novak Djokovič vyhrál i své sedmé semifinále na Australian Open. Letos v něm deklasoval za necelou hodinu a půl hry Francouze Lucase Pouillea, když se dopustil jen 5 nevynucených chyb, a v neděli tak zaútočí na rekordní sedmý melbournský titul. Jeho soupeřem bude v již 53. vzájemném střetnutí dlouholetý rival a druhý hráč světa Španěl Rafael Nadal.
Novak Djokovič

Novak Djokovič během fantastické druhé poloviny loňské sezony vyhrál Wimbledon a US Open a nyní na Australian Open prodloužil svou neporazitelnost už na 20 grandslamových zápasů. 

V dnešním semifinále předvedl jeden ze svých nejlepších výkonů. Jednatřicetiletý Srb deklasoval o sedm let mladšího Francouze Lucase Pouillea v prvním vzájemném střetnutí zvítězil za pouhých 85 minut hry 6-0 6-2 6-2.

Djokovič svěřence Amélie Mauresmové Pouillea, jenž hrál v semifinále grandslamu poprvé, od začátku vůbec nešetřil. Po svém podání ztratil jen 8 míčků, nastřílel 24 winnerů a udělal pouze 5 nevynucených chyb.

"Ano, rozhodně to byl jeden z nejlepších zápasů, jaké jsem na tomto kurtu sehrál. Všechno fungovalo tak, jak jsem si před zápasem naplánoval," pochvaloval si první hráč světa v rozhovoru bezprostředně po utkání. "Fungoval mi servis, forhend, bekhend. Dobře jsem se pohyboval a cítil se vážně skvěle."

"Byl to pro mě perfektní zápas od začátku do konce. Udělal jsem vše, co jsem měl v plánu a k tomu jsem přidal ještě něco navíc," dodal Djokovič na tiskové konferenci.



Djokovič hraje na Australian Open 15. rok po sobě, posedmé si zahrál semifinále a posedmé ho proměnil ve finále. Vyhrál i všechny předchozí finálové zápasy a pokud uspěje také letos, sedmým titulem z Melbourne překoná rekord Roye Emersona a Rogera Federera.

Po sedmi letech finále Djokovič - Nadal
Zatímco v semifinálových duelech si fanoušci příliš tenisu neužili, v nedělním finále by se mohli dočkat velké a dramatické bitvy. V už 53. vzájemném střetnutí na sebe narazí dva nejlepší tenisté současnosti Djokovič s Rafaelem Nadalem, kteří mají parádní formu.

Dvaatřicetiletý Španěl Nadal do finále postoupil dokonce bez ztráty setu, když ve včerejším semifinále nedal šanci řeckému mladíkovi Stefanosi Tsitsipasovi. Ve Melbourne je ve finále popáté, ale vyhrál v něm jen před deseti lety.

Ve vzájemné bilanci vede Djokovič 27-25, poslední souboj loni ve finále Wimbledonu vyhrál 10-8 v rozhodujícím pátém setu. Na tvrdém povrchu Srb neprohrál už 7 zápasů a 14 setů v řadě. 

Na grandslamu se utkají popatnácté a poosmé ve finále. Nadal v grandslamové bilanci vede 9-5, nicméně z toho 6-1 na antukovém Roland Garros. Na Australian Open se střetli jen jednou - v roce 2012 se po nejdelším grandslamovém finále v historii (5 hodin a 53 minut) radoval z vítězství Djokovič.

"Pro ty, kteří ji ještě nemají, určitě bych si na ten zápas koupil vstupenku," vtipkoval na kurtu. "Něco jako finále 2012 hrajete jednou za život, ale doufám, že výsledek teď bude stejný," dodal.



Djokovič má ve finálových zápasech na grandslamech bilanci 14-9, Nadal 17-7. Oba mají v Austrálii možnost stáhnout ztrátu na Švýcara Rogera Federera, který vyhrál rekordních 20 grandslamů.

Pokud v nedělním finále od 9:30 SEČ uspěje srbský tenista, bude moct na přelomu května a června na French Open zaútočit na nekalendářní Grandslam.

• AUSTRALIAN OPEN 2019 •
Austrálie / Melbourne, tv. povrch, 62,500.000 australských dolarů
páteční výsledky (25. 01. 2019)
• Dvouhra mužů - semifinále •
Djokovič (1-Srb.) - Pouille (28-Fr.) 6-0 6-2 6-2
• Čtyřhra žen - finále •
Stosurová/Shuai Zhang (Austr./Čína) - Babosová/Mladenovicová (2-Fr./Maď.) 6-3 6-4
• Čtyřhra juniorů - finále •
Forejtek/Svrčina (3-ČR) - Kingsley/Nava (4-USA) 7-6(5) 6-4
• Čtyřhra juniorek - finále •
Kawagučiová/Nagyová (3-Jap./Maď.) - Becková/Navarrová (8-USA) 6-4 6-4
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

448
Přidat komentář
smazaný uživatel
https://i.imgur.com/JBfyUR6.png

statistiky
Reagovat
ipko
https://sport.aktuality.sk/c/378529/blaznive-ritualy-sportovcov-rafael-nadal-ich-ma-takmer-dvadsat/?AT=wgt.hp_hp-dennik-sport.c.x...B.
Reagovat
Mayo
Zvíťazí Petra a Novak. Petra vždy vyhráva GS s ním.
Reagovat
No-le
Yessss.
Reagovat
ipko
https://sport.pravda.sk/zimne-sporty/clanok/499809-shiffrinova-odhalila-tajomstvo-federer-mi-dal-neocenitelnu-radu/ Roger už radí aj Mikaele a už je jasné, prečo tak valcuje Vlhovú a vlastne urobila si z toho vlastnú súťaž.. inak Mikaela veľmi sympatická a krásna, pre mňa ešte o trochu viac ako Lindsey..
Reagovat
smazaný uživatel
aj viac ako Roger?
Reagovat
soloo
aká Lindsey?
Reagovat
Herbert_Hoover
Lohan
Reagovat
Fandina
Caroline Kildow
Reagovat
ipko
Vonn
Reagovat
smazaný uživatel
Hoci sa finálový zápas javi ako tazko predvidatelný...

Snad v 90% prípadoch vyhrával vzdy kurzový favorit...Ten kto v kazdom zápase pocuval stávkovu kanceláriu uz musi byt davno za vodou.
Reagovat
Roger_Federer
Djokovic 3:0, Rafa se precenuje, zatim nemel sobe rovneho soupeře.
Neuhraje set.
Reagovat
smazaný uživatel
3:0 si nemyslim. To by ma sklamalo, otvorene priznávam..

4-5 setov...Zrejme 5, kedz stret Big3 vo finále v melbourne bolo vzdy na 5. Verim takýmto somarinkám celkom.
Reagovat
Herbert_Hoover
Spíš že s Petrou či Osakou vždy slavil Novak..to je nepěkná somarinka :)
Reagovat
smazaný uživatel
Aj to, ze Nishikori bol jeho sparing na W18, ci UsO18..Talizman..

Na druhu stranu, ten kto vyradil posledné roky Berdycha v Melbourne oslavoval titul..

A to je vec, ktora je spätá s AO, nie s W ci Uso..
Reagovat
Herbert_Hoover
Ano, častokrát to tak bylo, ale aby to nebylo jako v roce 2012..taky vyřadil Rafa Berďu a pak ztratil pětisetové finále :)
Reagovat
smazaný uživatel
Berdych je updatnutý logaritmus az od roku 2017..
Reagovat
Herbert_Hoover
To je celkem chatrný vzorek..ale Berdych přinesl štěstí Nolemu 2011, 2013 a Stanovi 2014..ale třeba takový Korolev na to v roce 2010 šeredně doplatil.. :/
Reagovat
smazaný uživatel
Berdych je updatnutý logaritmus az od roku 2017..
Reagovat
Kozoroh
Pokaždé, když No1e na AO hrál v pozici úřadující No. 1, tak bral titul - 2012, 2013, 2015, 2016. A taky bral trofej vždy, když v předcházejícím roce vyhrál Wimbledon a US Open. Máte to marné pánové, většina příznivých znamení je na Novakově straně :)
Reagovat
smazaný uživatel
Oni budou cely den počítat tabulky tak, aby jim vyšel lépe Nadal. Nakonec skončí u toho, ze Nadal Djokovice porazil naposledy, když byl měsíc ve stejně fázi a proto vyhraje i zítra. Jsou to posedlí šašci, kteří nehodili ani jeden názor na ženské finále. Jsou v koutě cely den a posrani ze zítřka. O tenisu neví vůbec nic a jakákoliv diskuze je s nimi marna.
Reagovat
Ondra979
to je sice hezke, ale neni to k nicemu. Resp pro me to neni relevantni, stejne jako to, ze PEtra nevyhrala, tak podle toho by mel vyhrat Rafa, ale je to jedno. Dulezitejsi je aktualni forma a bilance na hardu, resp na hardovych GS. A tady uz je to mnohem vyrovnanejsi, takze Djoko je mirny favorit, ale v podstate je to otevrene a cekam tuhy boj.
Reagovat
Nola
Rafa hra skvele, ak mu bude pisat servis ako doteraz - kludne to moze urvat, statistiky momentalne nic neznamenaju, hra sa od nuly, system ako drvil superov je nekutocny, bude si iste verit, predchadzajuce zapasy su z roka Pana, na harde sa nestretli od roku 2016 asi....
Reagovat
smazaný uživatel
Na GS sa vzoprel iba Wimbledon, inde nič veru..
Reagovat
turista
Bude to souboj Rafova brutálního silového ale také inteligentního tenisu s Novakovou chirurgickou přesností.
Reagovat
smazaný uživatel
A predovsetkým nervových sustav...Trufam si povedat, ze ak niekto bude mat vyrazne horsie % premienania BB, tak neuspeje. Hoc sa moze volat Djokovic..
Reagovat
smazaný uživatel
Jeden pod 25 a druhy nad 50, napriklad...
Reagovat
turista
Neříkám, že Rafa tady nemůže vyhrát. Pokud ano, tak se vyšťaví ještě v IVV a v Miami a v antukové části už může být poměrně neškodný.
Reagovat
smazaný uživatel
Neškodny Rafa na antuke.

To znie ako neškodná Kanada na ľade :)
Reagovat
Marduch
nezapomínej, že tentokrát před AO trénoval plné tři měsíce a to klasicky nadalovsky, tedy v maximálním nasazení simulujíc soutěžní zápasy tak, jak to umí jen on. Takže už jede docela dlouho..
Reagovat
smazaný uživatel
V dec zacal s intenzivnejsim treningom...
Reagovat
Marduch
jen aby;)
Reagovat
turista
Vždyť byl prý v listopadu na operaci kotníku. A pak je nezbytný měsíc klidu.
Reagovat
Marduch
kouřová clona
Reagovat
turista
Nemyslím to nijak zle. Pouze tak, že když Rafa sezónu tzv. přežhaví tak to zase odmarodí.
Reagovat
Matti
Ani to od tebe nevyznívá nijak zle. Jsi korektní fanoušek.
Reagovat
smazaný uživatel
Hoci sa finálový zápas javi ako tazko predvidatelný...

Snad v 90% prípadoch vyhrával vzdy kurzový favorit...Ten kto v kazdom zápase pocuval stávkovu kanceláriu uz musi byt davno za vodou.
Reagovat
ipko
Roger=drive a halfvolej
Rafa=FH banana shot
Novak=smeč do siete
Reagovat
Kozoroh
Novak - BH DTL
Reagovat
ipko
on má všetky hlavné údery na veľmi dobrej úrovni, ale tá neschopnosť v hre nad hlavou jednoducho vyčnieva..
Reagovat
Krisboy
Předvedl to i dneska. Sice precizní výkon, ale jednu smeč místo aby to jednoduše uklidil, hodil to přímo na Lukyho. Ten z toho byl tak tumpachovej, že to dal do sítě. O chvilku později směčoval Lucas skoro od BL a nekompromisně to napálil do odkrytýho kurtu. Tam ten rozdíl pěkně vyniknul.
Reagovat
smazaný uživatel
Dodnes vidím ty dva voleje, po kterých vypadl s Wawrinkou. Noleho hra na síti je slabá a nejvíce to vyniklo ve čtyřhře s Federerem na Laver cupu.
Reagovat
smazaný uživatel
Nemyslím si. Djokovic má těch světových úderu trosku více. S příchodem Borise upgradoval neskutecne servis, hlavně ten druhy, získává strasne moc přímých bodu a servis je 70% úspěchu. Backhand taky, ten je top a hlavně ten cross více, než DTL. Nadal servis zlepsil taky, hlavně poslední dobou, bude to reakce na ten wimbledon 18, kvůli servisu to prohrál a jeho top uder je inside out FH, ten je světový. No a Federer ten má z big3 nejlepší cit pro míč a viditelné to je hlavně na síti. Ty nabíháne drop shoty jsou bozi.
Reagovat
smazaný uživatel
Federer - Chyba po matchballe a následne prehraný zápas.
Novak - Zazračné oživenie po tom, čo vyzerá na nosítka a sanitku, nasledne vyhrany zapas.
Nadal - Okulahodiaci tenis, historicky nenapidobitelný, tenisová balada, umelec s raketou ruke.
Reagovat
ipko
fúha, chyba po matchballe a to sa dá ako? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Mas matchball, zaservuješ, dostaneš z returnu winner, spanikáriš, prehráš, a nasledne kupuješ letenku NY-Bazilej. To isté o rok.
Reagovat
ipko
mtachball je posledná loptička v zápase, tj. po ňom sa už zahrať žiadna chyba nedá..
Reagovat
smazaný uživatel
Matchball nemusi byt posledná loptička v zápase.

Isto poznas termin, nevyuzitý matchball.
Reagovat
ipko
jasné, ale ty si písal, že po matchballe zahrá chybu a následne prehnaný zápas.. z toho jasne vyplýva, že obidve časti si navzájom odporujú..
Reagovat
smazaný uživatel
V životě tenis nehrál. Má v hlavě jenom statistiky Federera a Nadala. Když se ho zeptas na tituly jiného hráče, tak lítá v podmnozinkach a většinou se myli tak o 3-80 titulu. Do včera ani nevěděl, ze má Zverev 3 Masters.
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli mám v životě praní, tak te chci vidět na kurtu s raketou v ruce. Ty budeš takový ten hospodský vypravěč, který všude byl, všechno zná, ale nejlépe se mu analyzuje sport u telky s lacinym lahvacem v ruce, který mas zarazeny v tlustém pupku. Tvá svetoznalost nemá hranice, začíná v Petržalce a konci u Blavy.
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, Studa, byla by to ostuda.
Reagovat
spaniel
Toto bude neco levne a silne. Nejspis toluen.

Roger mozart.
Rafa vojenska pochodova hudba.
Reagovat
smazaný uživatel
To sedí..

Som zvedavý akoby sa Mozart ubránil notami v súboji s poloautomatickou strelnou zbranou..Tak to vyzeralo casto aj na kurte :)
Reagovat
Amputace
Roger - Mozart
Rafa - Beethoven

:)
Reagovat
raduz
Okulahodicí!.Pokud to neni ironie,tak potěš Pán Bůh
Reagovat
Marduch
Máš padáka z Djokolandu, sabotéra mezi sebou nestrpíme! :D
Reagovat
ipko
v nedeľu aj tak fandím, potom odídem dobrovoľne :D
Reagovat
ipko
tak podľa mňa sa to úrovňou finále AO 2012 nevyrovná a nebude to ani na 5 setov, ale víťaza si trúfať nepoviem..
Reagovat
spaniel
Povedat netrufam
Reagovat
gigin
šak hej
Reagovat
ipko
nie je to to isté?
Reagovat
Marduch
trufam nepoviedat
Reagovat
smazaný uživatel
Trufat nepoviem je top.
Reagovat
ipko
slovenčina dokáže zázraky :)
Reagovat
Patik
Djokovič Nadal..no môj osobný názor na tento zápas..nech sa snažím akokoľvek nestranne zhodnotiť tento zápas ..jednotlivé body hry zbrane hráčov psychické rozpoloženie pred vstupom do zápasu a počas zápasu..bohužial všetko ide podľa mňa v španielov neprospech..po ich poslednom zápase na Wimbledone Rafa povedal že už lepšie ten zápas zahrať nevedel..naopak u Noleho tam boli ešte menšie rezervy..do zápasu nastúpi Nole omnoho sebavedomejšie..čo sa úderov týka..Rafa síce zlepšil svoj servis ale nemyslím si že to Nolemu výrazne skomplikuje na returne..backhand na backhand má stále Nole mierne navrch..lavácky forehand na Djokovičov backhand tiež nieje najlepšia zbraň..Nadal bude musieť posunúť svoju hru ďaleko za hranice svojich možností čo v posledných zápasoch určite nemusel (a Nole ho tam aj určite donúti posunúť ) a vymyslieť naozaj dobrú stratégiu a taktiku..taktiež ďalšia vec..je po zranení snaží sa ukončovať výmeny čo najskôr..takže akékoľvek ďalšie predlžovanie zápasu a výmen bude hrať Nolemu len do kariet..navyše na zápasy s top hráčmi sa Novak vie vyhecovať a ten prístup je tam úplne iný ..viac koncentrovaný..tých faktorov je tam viac než dosť..Nadal má o jeden deň voľna viac má viac času na prípravu bude dobre zregenerovaný..videl by som to na 4 sety v prospech Djokoviča..a osobne by som mu to doprial aj viac..keďže je podľa mňa najlepší hráč medzi touto veľkou trojicou (nie najlepší tenista) ktorý má najmenej titulov a grandslamov..stať sa môže čokoľvek a nech to dopadne akokoľvek..každopádne ..zahoďme rivalitu stranou a užívajme si tieto zápasy..tohtoročné AO bolo trošku katastrofálne..no vždy to môže byť aj horšie bez veľkých mien.
Reagovat
No-le
Jediná korekce - Ano, Nadal po W. prohlásil, ze lépe už hrát nemohl, ale podle mě měl na mysli, v tom konkrétním zápase. Dnes je jeho úroveň hry vyšší.
Podle mě půjde nejvíc o to, jestli Novak udrží svůj tenis na této - řekněme semifinálové - úrovni nebo ho dokonce ještě trochu pozvedne. Bohužel se muže stát, což podle me u Rafy tolik nehrozí, ze začne zase více zbytečně chybovat nebo haprovat na servise, což by byl konec.
Reagovat
Marduch
podle mě lze brát výsledek u obou SF jako bernou minci spíš u Rafy, vzhledem k tomu, jaké minely dnes chvílemi předváděl Pouille.. Ale samozřejě finále bude specifické..
Reagovat
turista
Budiž. Ale Tsitsipas ve 3.setu včera dělal jednu chybu za druhou. Takže finále je zcela otevřené. Samozřejmě V Djokolandu chceme aby vyhrál Novak. Stačí mu vyhrát o pár míčků víc a má to doma. Rafafans chtějí opak.
Reagovat
MarcelPersch
Jestli si viděl jejich zápasy za posledních 6 let, tak Novak hrál proti Nadalovi vždy koncentrovaně a dobře, jakkoliv hrál poslední kola špatně, to je mnohem víc pravděpodobnější, že Nadal bude více chybovat.
Reagovat
Mayo
Veď každý sa chce vytiahnuť na El Mataora ako inak (: a tie reči furt, kto ako hra predošlé duely atd...to je úplne nepodstatne.
Reagovat
turista
No světová jednička má tuhle činnost v popisu práce.
Reagovat
Kozoroh
https://youtu.be/lWBw5I-LarI
Reagovat
Ereinion
Jinak má být zítra večer v Melbourne jen kolem 20°C...takže povrch bude celkem pomalej...navíc ty nový míče mají také tendenci se rychle zpomalovat, čím víc výměn se s nima hraje, tím je to "horší", mluvila o tom Plíšková...

Nevím, jestli to bude pro někoho výhoda, ale nejlepším hráčem historie na pomalých hardech je bezpochyby Djokovič...ale Nadal je ve fantastické formě, bude se to hodně odvíjet od servisu...
Reagovat
Matti
Tak jsem si masochisticky pustil AO 2012 . No nenaplnilo mě to zrovna optimismem. Rafa hlavně v rozhodujícím setu, hrál krátké míče a sveřepě do bekhendu, ikdyž mu to Nole pořád zabíjel. Nicméně teď má lepší podání a hraje dobrou délku úderu. Potřebuje co nejvíc hrát forhandem po lajně. Má formu, ale je otázka, jestli ji předvede i proti Nolemu. Samozřejmě v hlavě asi Noleho má. No budu věřit a doufat, že v neděli Noleho přetlačí. Předpokládám dlouhé a vyrovnané utkání. Vamos.
Reagovat
spaniel
Resit 7 let stary zapas je k nicemu.
Reagovat
Nola
Ahoj Matti, najsympatickejsi virtualny fanda Rafu
Reagovat
Matti
Kež by.
Reagovat
Matti
Ahoj, nedělní dopoledne a nejspíše i odpoledne bude napínavé. :-)
Reagovat
Nola
ano
Reagovat
Nola
ospravedlnujem sa titovi, ste dvaja
Reagovat
turista
Hrát Novakovi míče do bekhendu je jako nosit dříví do lesa. Tudy cesta k výhře nad ním nikdy nevede.
Reagovat
Marduch
uvidíme, mně v posledních měsících přijde jistější a zároveň v případě potřeby mnohem účinější z FH strany. Zničehonic dovede zrychlit hru jak crossem, tak po lajně, podle potřeby..
Reagovat
turista
No FH má Novak taky výborný, snad dokonce na úrovni Federera.
Reagovat
gigin
To nemyslíš vážně.
Reagovat
spaniel
:D
Reagovat
smazaný uživatel
Roger sa tak zhoršil, že mozno aj ano. Momentálne to uz je na urovni Djokovica :)
Reagovat
smazaný uživatel
Otázka je, jaký bude hrát Nadal úhel těch micu do BH. Djokovic má výhodu v tom, ze když bude prasit Nadalovi FH crossy, tak Nadal zahraje 9 z 10 ti micu BH cross nazpátek, po lajne to děla málo. Podle mě bude strasne důležitý servis a tady je výhoda Djokovice. Nadal nemá tak dobrý return. Bude se hrát večer, nebude moc teplo, bude to pomalé a dlouhé.
Reagovat
turista
Souhlasím. Nadal dobře ví, že do Novaka lze bušit FH CC, FH DTL a BH CC a spoléhat se na to, že v přestřelkách u sítě Novak více chybuje. Pokud by se odhodlal zahrát BH DTL tak to znamená darovaný fiftýn pro Novaka.
Reagovat
smazaný uživatel
Ahoj Matti...:)

Obaja sa budu tlacit do BH sebe navzájom...Djok ma urcite lepsi pohyb, Nadal oproti 2012 urcite zlepsil BH, ktorý je menej predvidatelný a teda často efektívny...Rozhodovat bude urcite hlava a suhlasim, vzhladom na to, ze Nadal vypadáva z GS vyhradne v piatich, urcite neodporúčam ist do piatich...
Reagovat
Marduch
pro mě je prostě před finále hlavní téma, jestli RN udrží po celý zápas neuvěřitelnou úroveň hry ze SF, ve kterém mi jeho hra silně evokovala HL z F W2008. Byl všude a winnery posílal ze všech možných i nemožných pozic..
Reagovat
Matti
Ahoj, no jednou ty 5 setové prohry přece taky můžou skončit.
Reagovat
Marduch
ano, až skončí Djokowitch ;)
Reagovat
SubOptikT
Čau. Kdo teda vyhraje? Už jste to vyřešili? Jestli se teda mám dívat ...
Reagovat
smazaný uživatel
Tipuju Djoka, ale asi bych to o chloupek víc přál Nadalovi. Hlavně ať to nejsou 3 sety.
Reagovat
Stan_Borowitz
Zatím nepanuje shoda, může tedy vyhrát kdokoli z nich. Budeš muset vyčkat, dokud ti z monitoru nezačne stoupat bílý kouř, v tu chvíli to bude jasné.
Reagovat
Fandina
:-))
Reagovat
SubOptikT
Ok. Čekám napjatě :-)
Reagovat
steve79
Letosni AO nic moc tenis. Snad nam to finale Nadal-Djokovic vynahradi a bude trvat aspon 4 hodiny.
Reagovat
smazaný uživatel
Jenom MTO a rituály před servisem budou trvat dvě hodiny. Takže buď klidný.
Reagovat
MarcelPersch
Náhodou Rafa si na tu casomiru dává pozor a servíruje celkem rychle už.
To počítáš s tím, že Nole bude předstírat zranění, až ho Rafa bude stirat :P
Reagovat
steve79
Doufam, ze vyhraje Rafa. Vzdycky jsem fandil tomu kdo hral proti Rafovi, aby neprekonal Fedexovi rekordy.
Reagovat
Krisboy
Aby se ti to nevymklo z rukou a Djoker je nepřekonal oba :)
Reagovat
steve79
To se snad nestane.Buh je spravedlivy.
Reagovat
smazaný uživatel
ten Boh to je poriadne nevdacny kseft,skoro kazzdy od neho nieco ocakava za minimalnu protihodnotu
Reagovat
smazaný uživatel
Boh nadelil Nadalovi Djokovica a Federerovi Cilica..

A takto to slo celu karieru.
Reagovat
spaniel
2017 Buh nadelil Federerovi Nadala. A udelal dobre. Nesmis porad brecet.
Reagovat
Krisboy
Boha sem nepleť, mluvíme o tenisu.
Reagovat
MarcelPersch
Já si myslím, že stejně dobrou šanci jako Nadal, i když je par majorů pozadu.
Reagovat
MarcelPersch
Já jsem reagoval na Kamilose, o tobě vím, že jsi jeden z malá objektivních fanoušků Rogera zde a nikdy Rafu nehaníš. Upřímně si myslím, že pokud Djokovič vyhraje tady, bude dost sebevědomý, aby vyhrál i FO a pak už by byl pro překonání rekordu nebezpečnější on.
Reagovat
steve79
To je pravda. Rafa ale bude na antuce jeste lepsi. U Nadala bude hlavne zalezet na tom, jestli bude fit. Mel by vynechat jeden antukovy turnaj.
Reagovat
MarcelPersch
Jenže když to bude zase 6 hodinový petiseťák, tak se muže stát, že se Rafa buď zraní nebo, pokud těsně prohraje, muže ho to položit do zbytku sezóny, ve finále FO by pak psychika mohla hrát hlavní roli.
Reagovat
smazaný uživatel
Neee...

Podle mě si moc dobře uvědomuje, že to bude těžké a rozhodně může prohrát. Takže ne, tohle by ho rozhodně nepoložilo. Tihle borci všichni zažili velké výhry a velké prohry. Ti už jsou imunní. Sebvědomí mu taková situace nepřidá, ale aby ho to "položilo" i do antukové části?

Kdepak.
Reagovat
smazaný uživatel
Spíš si myslím, že by ho nalomilo, kdyby Djok zařadil úplně jinou rychlost a smázl ho třeba 6:3 6:2 6:1...

To si dokážu představit, že by mu mohlo pohnout pískem pod nohama i na jaře. Ale prohraný maraton? To už tu bylo.
Reagovat
turista
Rafu Nadala může položit jediné, že si naloží prostě moc zápasů a tělesná schránka si vyžádá odpočinek.
Reagovat
smazaný uživatel
Taky si myslím, že borci po třicítce řeší spíš zdraví než hlavu.
Reagovat
MarcelPersch
To je hloupost, taky by mu to nepřidalo, ale věděl by, že prostě soupeř mnohem lepší, ale těsná progra, kdy víš, že chyběl kousek a měl bys soupeře na lopatkách, po tom všem snažení. Nevím, jestli si někdy dělal nějaký sport na nějaké úrovni, ale já ano a takové prohry jsem měl v hlavě dlouho, bylo mi líto té zbytečně vynaložené energie a špatných rozhodnutí.
Reagovat
smazaný uživatel
Původně jsi psal o tom, že by ho těsná prohra mohla položit do antukového jara.

Ne, že by ho štvala víc než výprask.

(Což už jsi asi zapomněl.)

Tak ti opakuju, že z hlediska sebevědomí pro jaro by byl výprask mnohem horší downer než porážka v maratonu.

A znovu ti zopakuju, s čím asi nejsi schopný myšlenkově operovat: Nadal už těsné pětiseťáky prohrál. Už tím prošel. Opravdu to není 20letý zelenáč, který se zhroutí, protože "byl tak blízko".
Reagovat
MarcelPersch
A to s tím snad nesouvisí? Když by ho Novak smaznul, za chvíli by to dostal z hlavy, vždyť neměl šanci, ale když prohraje jen o kousek, bude to pro něj signál, že ať dělá co dělá, nikdy to nestačí a to by mu pak celé jaro mohlo vrtat v hlavě, zejména při soubojích s Djokovičem.
Reagovat
smazaný uživatel
Ne v pohodě.

Pokud ti přijde, že do dalších soubojů s věčným rivalem je pozitivnější, když tě v posledním zápase přejel 3:0 na sety, páč se to hrozně lehounko pouští z hlavy, než když to s ním natáhneš na pět, páč vyrovnaný pětiseťák ti děsně pošramotí sebevědomí, tak nemám vůbec žádný problém ti popřát hodně štěstí do dialogů s někým jiným.
Reagovat
smazaný uživatel
Jinak stavět argument na srovnání své psychiky losera z plácku za barákem s psychikou borce, který má na kontě 17 GS, beru jako ospravedlnění toho úvodu "to je hloupost".
Reagovat
MarcelPersch
Mám psychiku losera, protože mi chvíli trvalo hodit prohry v důležitých zápasech za hlavu? Nejseš na hlavu spíš ty?
Reagovat
smazaný uživatel
Jak "spíš"?

Copak jsem tě osočil z toho, že jsi na hlavu?

Jen jsem se pozastavil nad tím, že jsi celý argument, který tady tak vehementně tlačíš, i když v tomhle kontextu postrádá jakoukoli logiku, postavil na své loserovské "zkušenosti hráče" z nějakého (vlastně bůhvíjakého) sportu.

Sorry, bavíme se o úplně jiných úrovních. Navíc jsi naprosto nesmyslně smísil 2 témata, která jsem se hned v prvním příspěvku snažil oddělit.

Celé jsi to odklonil od vlivu na psychiku do dalších matchů se stejným hráčem (o čemž jsem mluvil já) směr rozmrzelost z vlastních chyb, které si samozřejmě po těsně prohraném zápase vyčítáš mnohem dýl (ale tvé sebevědomí do zápasu se stejným hráčem to zcela logicky pošramotí mnohem méně než když tě smete).

Z mého pohledu si spolu prostě nepokecáme, protože ty nechápeš, že ti třeba něco uniká. A já nemám zájem o dialog, který skončí jeskynním řevem. Tak se měj a sbohem.
Reagovat
smazaný uživatel
Nemluvím o Rafovi, ale o obou. Btw. se Stefanem měl Rafa průměr 27 vteřin, kolik je limit 25? Kolik bylo warningu? Jeden a ten dostal Tsitsipas. S plynoucím časem se ten interval bude významně protahovat a jsem zvědavý, kdo bude mít koule za stavu 2:2 4:4 rozdávat napomenutí.
Reagovat
svetova.dvojka
Jediný zápas, který měl šťávu a atmosféru hodnou velkého zápasu, tak byl match Tsisipas-Federer, to byl tenis jako víno...
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, ten bol dobry. Aj vitaz :)
Reagovat
smazaný uživatel
Erekci máš ještě dneska co?
Reagovat
smazaný uživatel
Ty ju nemas ani ked vidis Katku hore bez..

Mozno to vysvetluje tvoje posobenie na tp.
Reagovat
smazaný uživatel
To byl laciný vtip. Opět ti zůstávají jenom narážky na mou ženu, dost ubohé. Ale co od kanálníka z Petržalky taky čekat že.
Reagovat
smazaný uživatel
Pravda bolí. Ale je fajn, ze hladas v utechu v športe. To mi je sympatické
Reagovat
smazaný uživatel
Zrovna ty bys měl s pojmem pravda operovat asi nejméně. Nadávky na rodinu se používaly kdy? Jo už vím v první třídě základní školy. Ale to bys tam musel nejdříve chodit.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty si z nej pamatas dost. Zrejme si si ju aj zopakoval.
Reagovat
turista
Nechápu jak mohl ten Řek Federera porazit, když včera ve 3.setu hrál totální mizérii, téměř vše byly dřeva, homeruny nebo do sítě. A k tomu zběsilý Nadal. Taková demolice se vídí málokdy.
Reagovat
smazaný uživatel
Ten tlak SF byl už na nej asi moc a ta nakládačka je pro nej jenom dobře. Jak jsem psal včera. Stefan musí radikálně zlepšit servis. Je to hrozné čitelné a ten druhy servis topspinem je blbost. Tohle stačí na challengery, ale ne na velké turnaje. Musí si to házet více nad rameno a přidat boční rotaci jinak dopadne jako Thiem a bude se po druhem servisu dostávat strasne pod tlak.
Reagovat
spaniel
Lol. Thiem má asi největší kick serve na okruhu.
Reagovat
smazaný uživatel
Má no a myslíš si, ze mu to k něčemu je?
Reagovat
turista
Je. Kolik tenistů 3x porazilo Nadala? Minimum. Ale Dominic Thiem mezi ně patří.
Reagovat
smazaný uživatel
Servis je to poslední, čím ho porazil kemo
Reagovat
spaniel
To je fuk. Šlo mne o to, že nemůžeš uvést Thiema jako příklad něčeho, když opak je pravdou.
Reagovat
turista
Takový nářez mu zůstane v hlavě. Myslím, že už Nadala těžko kdy porazí.
Reagovat
smazaný uživatel
tohtorocne AO mi pripomina predzapasy pred hlavnym zapasom v boxe,tak aspon nech ten hlavny match stoji za to
Reagovat
Kozoroh
Ať již v neděli vyhraje No1e nebo Rafa, AO 2019 se už dnes zařadilo do dvou zajímavých sérií - již 17. GS turnaj v řadě vyhraje tenista, který má na kontě alespoň 1 GS titul, Čilič (USO 2014) zůstane posledním novopečeným GS šampionem; 10. GS podnik v řadě ovládne tenista po 30ce, končící Murray (Wimbledon 2016) je posledním majorovým vítězem, kterému v okamžiku triumfu nebylo 30 let.
Reagovat
Herbert_Hoover
Líbí se mi, jak je Klaunos88 neustale přesvědčen, že tentokrát už bude Rafa konečně ohrožen..nejdřív ho měl prověřit Ivo de Minář, pak Berdych to už prostě muselo vyjít, no a když to nevyšlo s ním tak vsadil své celoměsíční úspory na Stefanose..teď je přesvědčen, že je Rafa už na WC podelany z Ultrona. :)) Fakt doufám že se spojí celý vesmir, Rafa to utluce a na WC se bude hroutit Kamil.
Reagovat
smazaný uživatel
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
A mě se zase líbí, že tě mé příspěvky, kde si střílím z Nadala, nebo mluvím vážně natolik trápí, že musíš psát stupidní řádky o tom, jak se mi zhroutí svět. Tenhle portál posedlých Rafafans mě baví čím dál více.Boží. :)
Reagovat
TheRoyalBlue
Hovorit druhym, ze su niecim posadnuti alebo to beru moc vazne, ci si nevidia dalej od nosa, je od teba dost nemiestne :)
Reagovat
smazaný uživatel
Vůbec ne příteli. Já jsem se opakovaně přesvědčil, že místní spodina je natolik retardovaná, že v případě nedostatku argumentů stalkujou můj profil na Facebooku, uráží mou rodinu a myslí si, jak jsou moc drsní profíci. Přičemž stále více a více poukazují na svou neléčitelnou chorobu a poruchu osobnosti.
Reagovat
ttopi
Cože? To Ti lezou na FB? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jo jo. Oni jsou tak ponížení, že jsou schopni stalkovat všechny Kamily na facebooku. Tam zjistili, že mám rodinu, dům a ženu, což je mírně zklamalo, čekali uhrovatého teenagera, jako jsou oni, tak alespoň používají ta jména. Mě je to upřímně jedno, ale pokud někdo přetavuje internetovou trolovací diskuzi do rodiny a osobního života, tak je ten člověk v mém pohledu zklamání společnosti a svým způsobem ho lituju. Neumění se bránít na TP a nutnost zacházet dál je dost ubohá. Ale co tady čekat že.
Reagovat
TheRoyalBlue
Tak to ze je niekto ochotny zajst dalej ako ty este neznamena, ze ty posadnuty nie si. Kazdopadne ma mrzi co sa ti stalo, ale internetove diskusie su plne patologie a nezmyselnosti, Pravidelne do nich prispievaju z nadpolovicnej vacsiny niecim posadnuti jednotlivci.
Reagovat
Captain_Morgan89
a když náhodou ne, tak tady zas budeš psát sáhodlouhý epilogy, kde výhru Noleho znevažovat a vymlouvat se na Nadalova "zranění" že? :)
Reagovat
smazaný uživatel
:D Ne asi, oni mají prostě vždy výmluvu. Místní fanoušci Federera napsali 3-5 topiců o tom, že soupeř hrál dobře a prostě vyhrál. Fanoušci Nadala v případě prohry budou vytahovat zranění, špatnou formu, která se ze dne na den změnila a nakonec se uspokojí s loňským titulem z RG a dalšími tituly, kde jejich favorit nepotkal jednoho ze svých největších rivalů. To už známe. Herb se místy snaží být objektivní, ale ten fanatismus prostě zapřít nedokáže.
Reagovat
smazaný uživatel
Fededer ma kolko titulov, kde stretol niekoho zo svojich najvacsich rivalov?...jeden?..:)
Reagovat
smazaný uživatel
Určitě více, než Nadal turnajů mistrů. Kdy tam byl naposledy 2006 jako náhradník? Fuentes má jenom tři dávky na sezónu, tak to na konec roku nevychází. Bohužel.
Reagovat
smazaný uživatel
Takze jeden :)
Reagovat
Herbert_Hoover
Kamile, na hrubý pytel, hrubá záplata :) Jsi tu k smíchu s tím, jak furt čekáš na kata Rafy a ten ti neustále dokazuje, jak moc jsi naivní. Z Noleho mám respekt, nejhorší možný soupeř pro Rafu, samozřejmě mu budu fandit ze všech sil a doufám, že to zvládne i proto, aby ti ukázal, jak moc jsi byl zase bláhový s tím, že už Rafovi otevíráš dveře od toalety.
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, mýlíš se a to je přesně problém tebe a tobě podobných tady na TP. I když ty jsi ještě z části takové světlo mezi těmi fanatiky. Vy žijete v domnění, že když vypadne Federer, tak se jeho fanouškům tady a v celém světe absolutně zboří svět. A neustále o tomto tvrzení přesvědčujete sebe i ostatní. Přičemž tady po prohře Feda napsalo 90% jeho fanoušků, že je Tsitsipas sympaťák, který hrál dobře a Federer udělal chyby a tím to ukončili. A vy neděláte nic jiného, než že sami sebe přesvědčujete o tom, že Nadal vyhraje turnaj a když náhodou někdo objektivně napíše důvody, proč by nemusel, tak je z toho vlákno o 150ti příspěvcích, kde plivete jako malé děti a neustále svůj idol bráníte a obhajujete, přičemž v koutku duše jste posraní strachy, aby náhodou Nadal neprohrál. No a když se to stane, tak jedete v opačném gardu a vyhlížíte French Open, nebo se ukájíte prohrou ve Wimbledonu. Blázni.
Reagovat
Herbert_Hoover
Já si nemyslím, že se vám zboří svět, když prohraje Roger. Ten svět se vám zboří spíše, když vyhraje Rafa :)
Ale nechci psát ke všem. Třeba spaniel Rafu rád nemá, ale umí být objektivní, což ukázal před zápasem se Stefanosem. Přesně trefil, proč bude mít Tsitsi problém a ukázal, že si umí dát dvě a dvě dohromady.
Já jsem byl naopak k Rafovi poměrně kritický a kor po tom prohraném semíčku v Londýně, až mě tu musel Forhend dobíjet optimismem :) Jinak jsou důvody a důvody..těm tvým důvodům tu má většina problém porozumět a vzít je, protože leckdy nedávají smysl.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak snad ta nebudem musiet dobijat optimizmom aj v nedelu..:)

Áno, Rafa moze prehrat. Novak to ma v Melbourne 6:0, asi nie nahodou..Ale stále si myslim a bude mysliet, ze skor porazi Rafa Noleho v melbourne, nez Nole Rafu v Parizi...
Reagovat
turista
Ani tzv.genius loci na FO nevydrží RN donekonečna. Jednou tam vyhučí.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo tak možná to jeden z malá na tomto fóru, který někdy držel raketu v ruce. Což je zde rarita. Jakmile člověk zhodnotí zapas z pohledu hráčů, tak většinou zůstane příspěvek bez reakce - parkrat jsem to zkusil. Ale jakmile hodnotis zapas reálné, tak na tebe spadne X komentářů vytazenycb z kontextu, historické statistiky a útočné reakce na chyby ve větě, nebo příspěvku. Tohle je proste marnost nad marnost :)
Reagovat
Herbert_Hoover
Sáhodlouhé epilogy jsem psal po SF Wimbledonu 2018, protože to byla velmi trpká prohra. Jako úder na solar. Ale nikdy jsem kupříkladu netvrdil, že jen zraněný Nadal prohrává a myslím si, že když soupeř hraje dobře, tak to umím uznat. Ve Wimbledonu byl Rafa zdravý, připraven plnohodnotně bojovat, leč soupeř výborně servíroval na big pointy a dodnes mě straší ten Rafův nepřipravený náběh k síti po cross BH..ani nevíš jak :) Novak je pro mě favorit, v Austrálii být musí, kor po dnešním výkonu, kterým adekvátně kontroval Rafovi. Ale pokud Rafa zopakuje kvalitu ze SF (což nebude vůbec lehké páč mentální faktor, Djokův return atd..) tak věřím, že by to mohlo dopadnout.
Reagovat
turista
No už by taky jednou mohl Rafa Nadal konečně prohrát. Naposledy prohrál v tom Wimbledonu v SF. Doufám, že tohle finále neutluče.
Reagovat
smazaný uživatel
Nemáte někdo náhodou tu knížku o Rafovi? Mám naražený prst a zítra turnaj, potřebuju zjistit, jak to dát dokupy. Díky.
Reagovat
turista
Má 80 titulů tak ať vyhraje ten co jich má míň.
Reagovat
smazaný uživatel
nie sme v skolke. vyhra ten lepsi :D
Reagovat
Kozoroh
Povavils, ale jako fanoušek Djokera doufám, že k tomuto scénáři nedojde :)
Reagovat
Herbert_Hoover
To je v pořádku, tento příspěvek byl určený výhradně Kamčovi, neměl sloužit k dehonestaci soupeře nebo Djokolandu. Doufejme, že to bude kvalitní match a nech vyhrá ten lepší či šťastnější. :)
Reagovat
Kozoroh
Djokovic: "Winning with Rafa 10-8 in the fifth at Wimbledon, that boosted my self confidence" #AusOpen
Reagovat
Herbert_Hoover
Tu ještě šlo boostnout? :)
Reagovat
Mayo
Ježiš tieto reči :D
Reagovat
Pe3k
A ty svoje komemty si někdy četl? Face palm.
Reagovat
mahycek
Sjezd v Kitzbuhelu je už teď na ČT SPORT i na EUROSPORTU !!!
Kvůli počasí to přeložili ze soboty na dnešek. Pro mnohé
je to šok. Počítali že to bude zítra v 11.30.
A Petru Kvitovou (finále) budou vysílat zítra na ČT Sport ve
14.20 ze záznamu !!!!!! Že se jim nepodařilo získat práva.
To bylo dnes v poledních zprávách v čt 1 a čt 24 !!!
To je co ?????
Reagovat
Stan_Borowitz
To víš, ČT je pověstná svým efektivním a šetrným hospodařením...
Reagovat
smazaný uživatel
Snad bude alespoň ráno Panorama, tam jde vidět lidi live.
Reagovat
Pe3k
A ty reklamy před každým přenosem jsou eňo ?u?o....
Reagovat
Stan_Borowitz
Co byste sakra všechno chtěli za blbejch sedm miliard ročně bez jakékoli reálné kontroly, přece nenechají děti své a svých kamarádů strádat nedostatkem šampaňského a kaviáru...
Reagovat
Fandina
Noleho zápasy jsem neviděla, ale Rafu s Berďou a Tsitsim ano a tam Rafa vypadal jako buldok, kterého v cestě za titulem nikdo nezastaví. Předpokládám velký boj pro oba a víc přeji Nolemu.
Reagovat
Mayo
Ako buldog? Tak to je malo ;/
Reagovat
smazaný uživatel
To jsem chtěl právě napsat. To bude jako buldog proti gepardovi.
Reagovat
Fandina
Záleží kdo je proti němu. Pokud kočka, tak má šanci.
Reagovat
smazaný uživatel
Tož gepard je svým způsobem číča. A proti buldokovi rozhodně šanci má :)
Reagovat
FerrariF50
Což teprve takový tygr :)
Reagovat
Fandina
Jenže nemůžeš proti sobě postavit dva, z nichž je někdo několikanásobně větší vzrůstem. Rafa není několikanásobně větší než Nole. Když rafan buldog, tak proti němu něco alespoň tak velkého s vlastnostmi podobnými Nolemu.
Reagovat
smazaný uživatel
Mladej gepard. A furt vyhrává gepard :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ve finále hrají oba proti Rogerovi i za něj. Pokud vyhraje Djokovič, posune rekord v počtu titulů z AO a Roger už ho asi nedožene.

Vyhraje-li Nadal, přiblíží se v celkovém počtu GS.

Tak jako tak, Roger si po finále trochu oddechne a hned vzápětí začne třískat hlavou do zdi.
Reagovat
smazaný uživatel
(Nebo aspoň skřípat zubama :))
Reagovat
misa
Rekord v počtu AO není až zas tak zajímavý jako celkový počet gs.
Reagovat
Kozoroh
Jinými slovy je pro Rogerovce logické, aby ve finále podpořili Novaka.
Reagovat
smazaný uživatel
Lovec duší :D
Reagovat
smazaný uživatel
Na první pohled Novak hraje víc za Rogera než proti němu (než Nadal). Jenomže i když mu to proti Nadalovi pohlídá, sám Federera stáhne! Takže je otázka, zdali z hlediska nepříjemnosti pro Fedexe stavíš výš 18 GS Nadala nebo 15 GS + rekordních 7 AO titles Djokoviče.
Reagovat
misa
Nadal asi nějakou Paříž ještě udělá a Novak je přece jen v počtu titulů víc pozadu, takže je zatím méně nebezpečný.
Reagovat
turista
Myslím, že Novak mu tu Paříž klidně může sebrat. Nepřekonatelných 11 titulů z Roland Garros už by Rafovi mohlo stačit. Nemůže tam vyhrávat donekonečna.
Reagovat
Krisboy
Proč by nemohl?
Reagovat
Stan_Borowitz
Taky si říkám, proč ne?
Reagovat
turista
Už se tam stal žábou na prameni na tom FO.
Reagovat
Stan_Borowitz
Býkem na prameni, ten se odhání hůř než žába.
Reagovat
Krisboy
Já teda si na rozdíl od turisty myslím, že Nadal vyhraje French Open ještě minimálně patnáctkrát. No...to jsem možná přehnal, ale dvanáctkrát určitě!
Reagovat
turista
No tady na AO je to zajímavý Rafa ve finále. Ale nezlob se na mě ale na FO už je to nezajímavé, stále jen Nadal šampionem už od roku 2005 s pouhými třemi výpadky. Už to snižuje atraktivitu toho podniku.
Reagovat
Krisboy
Já se nezlobím.
Reagovat
Stan_Borowitz
Tak to je vlastně taky pravda. Myslím teda, že bude lepší, když už Rafa na FO nikdy nevyhraje.
Reagovat
kada.tom
Myslím, že nás čekají dvě finále s vynikajícím obsazením, hráči a hráčkami ve finále. Nezbývá se než těšit :-)

Ale tada Lucas dneska zklamal, takhle se nechat znásilnit. Fuj ..
Reagovat
MartinPa
Docela se na to finále těším, oba borci vypadají, že jsou ve formě.
Novakovi tedy věřím o něco více, ale ani Rafa není bez šance - u něj půjde o to, jak moc si bude věřit - pokud bude hrát zase ten svůj udržovací BH a z FH ty krátké míče, tak to bude mít chlapec těžké.
Reagovat
Mayo
Obaja vypadaju, že majú dopingu dostatok.
Reagovat
Stan_Borowitz
To je úžasné, jaký pokrok chemie a farmacie udělaly za posledních deset, patnáct let.
Reagovat
smazaný uživatel
:D
Reagovat
Stan_Borowitz
Každý správný Evropan bude v neděli fandit reprezentantovi Evropské unie!
Reagovat
turista
Idemo Novak!
Reagovat
Stan_Borowitz
Cože, ty nepodpoříš hráče Evropské unie? Copak ty nevíš, že bez EU bychom všichni pomřeli hlady, skončili v ruském gulagu, nebo obojí? Chceš nás zatáhnout do Ruska, do Číny nebo nedejbrusel ještě dál na Východ? To opravdu chceš?

Určitě jsi volil Zemana a SPD, chodíš na dezinformační servery, žiješ jako buran na venkově a koukáš na TV Barrandov...
Reagovat
turista
Španělsko mám rád. Ale nemusí pořád všechno donekonečna vyhrávat Nadal.
Reagovat
Stan_Borowitz
No, nevím, nevím, jestli už nejsi v hledáčku BIS jako extremista...
Reagovat
turista
To je možný.
Reagovat
svetova.dvojka
Djokovič-Nadal tenisová sága, kam se hrabe Star Wars...
Reagovat
Stan_Borowitz
beast mode. Do konca kariéry neprehrá set a vyhrá tri kalendárné Grand Slamy. GOAT.
Reagovat
Krisboy
Nole je tak dobrej, že jako první (a na 300let i poslední) v historii vyhraje 5 GS v sezóně.
Reagovat
a.magerova
Reagovat
gigin
Aj taký je šport, pánes, veľký tenista.
Reagovat
Mayo
Veď ja to stále tvrdím, že ovládne všetky GS (:
Reagovat
Ereinion
No, tak každopádně očekávám 5 setů :D ...těžko říct, kdo je po tomhle favorit, oba vypadají skvěle...může to být fakt epic match
Reagovat
Denis92
Semifinalove formality mame za sebou, tak snad finale nesklame.

Novak zvladol QF a SF presne ako potreboval, aby mal dostatok sil na finale.

Za mierneho favorita povazujem Novaka, vzhladom na historiu ich vzajomnych zapasov na harde a celkovo, ze AO je jeho najlepsi GS, ktory uz par rokov nevyhral.

Nadal je zase plny sil a musi mat obrovsku motivaciu vyhrat AO po 2.krat, kedze od jeho jedineho titulu tu prehral 3x finale. To, ze zatial vobec nebol prevereny nie je moc podstatne. Hra tu dobry tenis, ale teraz nanho caka najtazsia prekazka, kde bude ulohu zohravat aj psychika.
Reagovat
Denis92
*ktory uz par rokov nevyhral, takze motivaciu na vitazstvo bude mat o to vacsiu.
Reagovat
Denis92
Tak ako bolo velmi dolezite AO 17 z pohladu GS triumfov, bude velmi podstatne aj AO 19.

Nielen, co sa tyka naskoku Fed vs Rafa ale aj Rafa vs Nole. Ak chce Novak dorovnat ci predstihnut Rafu v pocte GS, tak to finale musi vyhrat.. Kedze potom nasleduje RG, kde bude favoritom znova Rafa.
Reagovat
Mayo
Djokovic nebude chcieť aby mu Rafa výfukol ?jeho? GS , a opačne potom na FO :D
Reagovat
Jan
To bude finále jak řemen :)
Reagovat
svetova.dvojka
6:4,6:3,6:0 :-)
Reagovat
Jan
ještě pro koho ? :) Mi je to jedno, kdo vyhraje :)
Reagovat
turista
Čekám podobnou řež jako spolu odehráli na jaře 2016 na antuce v Římě (7:5 a 7:6 pro Djokera). Bude to o pár míčích ale snad to Novak tady dá.
Reagovat
MarcelPersch
Jestli chce Rafa vyhrát, rozhodně to musí udělat ve 4 setech, v rozhodujícím setu měl několik bolestnych porážek za poslední roky a určitě si v nich nebude věřit. Musí vyhrát bezpodmínečně první set, podle toho se to bude odvíjet, nevěřím, že by vyhrál 3 sety v radě.
Reagovat
Kozoroh
Dámy a pánové,
v neděli nás čeká již 8. GS finále Djokera a Rafy a první od doby, co se oba vrátili na TOP level. Počtem utkání největší rivalita Open éry čeká 53. zápletka. Oba v semifinále předvedli suverénní a bezchybný výkon.

O co se hraje:
- No1e může získat 7. titul z AO a překonat historické prvenství, které sdílí s Federerem a Emersonem
- Rafa může dosáhnout dvojitého kariérního GS jako první profesionál v mužském tenisu
- Djoker bude usilovat o třetí šňůru alespoň 3 GS titulů, což nikdo dosud nedokázal
- Rafa může prolomit bariéru 3 GS titulů, která ho vždy dělila od Rogera od doby, co Rafa dosáhl prvního GS titulu
- Djoker, pokud vyhraje, odsune Peta Samprase na 4. místo historických tabulek

Rafa bude bojovat o 18. GS titul, Ultron o 15. Bude to velice zajímavá bitva.
Reagovat
Davor1
Daj pokoj s tym ultronom. Tie prezyvky su vazne megatrapne.
Reagovat
gigin
Přitom je to obyčejný Jogurt.
Reagovat
a.magerova
Sice pro mě prašť jak uhoď, ale v neděli mi drž fleka ve vaší lóži... ;-)
Reagovat
a.magerova
Oprava: na TP to pro mě není prašť jako uhoď, ale Kozoroh vs Forehand... a tam mám jasno už dávno.... Kozorohu, chci sedět vedle Tebe... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
U mna by si mohla sediet maximálne na zemi :)

Ale dal by som ti deku pod riťku, neboj.
Reagovat
a.magerova
S tebou ani v jedné budově... :-P
Reagovat
Pe3k
Kdo by taky chtěl sedět vedle někoho s přezdívkou předkožka...
Reagovat
annah
Taky se hlásím do loze Djokolandu. Hlavně proto, že bych byla v dobré společnosti. :-)
Reagovat
turista
Včera Rafa udělal z Tsitsiho tenisového trpaslíka. A tohle je Djokerova sakra pádná odpověď. Rafa ve finále nedostane ani míček zadarmo! Idemo Novak!
Reagovat
svetova.dvojka
Alespoň stihnu od začátku sjezd v Hanenkamu...
Reagovat
Mayo
Čo máš dnes na obed?
Reagovat
svetova.dvojka
Dnes mám sladký oběd, zapékané palačinky s tvarohem, vanilkovou omáčkou a ovocným přelivem, je to moc dobré, sladké pokušení, vyložený orgasmus...
Reagovat
Mayo
Tak to by som si dal. Dobrú chuť.
Reagovat
Mayo
Djokovic podľa očakávania bez problémov. Zdá sa, že obaja porazení semifinalisti boli vtip. Vo finále očakávam 3-1 pre Nojeho, ako najväčší favorit turnaja si príde pre 15.
Reagovat
svetova.dvojka
Mohli dát hned finále Djokovič-Nadal
A nemuseli bychom sledovat těch 13 dní nudy...
Reagovat
smazaný uživatel
Více méně se potvrzuje, že Nadal na hardu je ve vzájemném soupeření za big3 nejvíce pozadu. S Djokovičem prohrál posledních 6 vzájemných zápasů, ve kterých neuhrál ani set, s Federerem 5 v řadě ve kterých uhrál 3 sety z toho 2 ve finále AO. Existuje zde možnost, že by Nadal podal podobný výkon jako proti Tsitsipasovi včera, ale tomu nevěřím. Spíše to bude stejná strategie jako vždy a ta mu bude k ničemu. Amén.
Reagovat
smazaný uživatel
2015-2016..:))
Reagovat
smazaný uživatel
To je jedno, má to v hlavě. Ten jediný, deset let starý titul z AO má své opodstatnění a k tomu těch X prohraných finále. Nevím, já nefandím nikomu, ale podle mě to nedá ani letos.
Reagovat
smazaný uživatel
Sorry posledních 7 zápasů bez setu s Nolem.
Reagovat
Amputace
Ježiši, ty jsi odborník, to snad ani nemůže být pravda... Celé dny sedět u PC a hejtit Nadala, tomu říkám úděl. Že ty jsi na mateřské?
Reagovat
smazaný uživatel
Najdi mi jeden hejt v tom, co jsem napsal ty odborníku.
Reagovat
Amputace
Projeď si asi tak 20 posledních diskuzí na téma Nadal po dobu trvání letošního AO, ty exote, a možná to objevíš.. V jedné z těch diskuzí ses dokonce k hejtu sám přiznal, ale to už asi ani sám nevíš.
Reagovat
smazaný uživatel
To je možné, nepopírám, ale tady to není hejt, to je statistika. Nevím, kde vy berete tady ty nešvary u aktuálních témat vytahovat měsíce staré příspěvky. To je taková Vaše topovka tady. Co vím, tak tohle dělají ženy a těch je tady asi většina.
Reagovat
Amputace
Jaké měsíce? Bavíme se o tomto AO. Jsi skutečně mimo, nebo jen tak moc přehráváš?
Reagovat
smazaný uživatel
A jak sa to potvrdzuje ty blbce? Ved sa finale ani neodohralo a ty tu mudrujes jak keby dostal nalozeno 3:0.
Reagovat
smazaný uživatel
Napsal jsem ti statistiku na hardu, která je pravdivá, kde tady vidíš mudrovaní ty kreaturo bez mozku?
Reagovat
Amputace
Například tady: "Existuje zde možnost, že by Nadal podal podobný výkon jako proti Tsitsipasovi včera, ale tomu nevěřím. Spíše to bude stejná strategie jako vždy a ta mu bude k ničemu. Amén."

Já tak moc doufám, že to ten Nadal vyhraje.. Existuje pak totiž reálná možnost, že by od tebe na pár měsíců mohl být klid.
Reagovat
smazaný uživatel
Hele ať to klidně vyhraje, tohle není taky hejt, tohle je můj názor, pokud máš jiný, tak sem s ním. Zatím vytahuješ jenom věci z kontextu a nemáš žádnou přidanou hodnotu. Já ti jenom říkám, že Djokoviče na hardu porazit je téměř nemožné a pokud se to Rafovi povede, tak smeknu klobouk. Tečka.
Reagovat
Amputace
To snad není pravda... A tvoje přidaná hodnota má být jako co? Ty tady z Nadala děláš totálního outsidera, přičemž tvá argumentace stojí na bezvýznamných Masters turnajích. Koho to zajímá? GS je úplně jiná disciplína, navíc v Austrálii spolu nehráli sedm let. Nepředkládáš absolutně žádné rozumné předpoklady, ale naopak jen výkřiky tvého přání, aby Nadal prohrál. To je tedy přidaná hodnota jako blázen.
Reagovat
smazaný uživatel
Mé přání není vůbec, aby Nadal prohrál. Několikrát jsem říkal, že včera hrál výborně a měl by využít svého poměrně lehkého losu po cestě do finále a do středy bych ho i favorizoval. Nicméně potom se otevřely dveře Djokovičovi, který nakonec moc unavený ve finále nebude a s tím, co předvedl dneska je favorit on a Rafa outsider. Vidím to tak já, bookmakeři a experti na Eurosportu, ale jenom ty pořád žiješ v jiném světě. Nadal je outsider a pokud vyhraje, tak musí překvapit. Smiř se s tím už.
Reagovat
Amputace
Už ti někdy někdo řekl, že i trolovat se musí umět? Zeptej se některých místních expertů, mohli by ti poradit, protože zatím ti to tedy vůbec nejde... Nadal dost možná prohraje, nebude favoritem (byť asi tak o 0,5, max 1 v rámci kurzu), ale to mi teda ukaž experty, kteří říkají, že nepředvede podobnou hru jako v semifinále...

Jo, a ten lehkej los - to je taky nějaký výstřelek, ne? Djokovič měl teda v tom případě co?
Reagovat
smazaný uživatel
Ty vole čteš co píšu? Však jsem psal, že se otevřely dveře Djokovičovi a není unavený = lehký los. Nevěděl jsem, že ti musím vše dodatečně vysvětlovat, aby to pochopil.

Semifinále? Ok, jeho hra včera budí respekt, to je bez debat, zlepšil servis, nedělal chyby, byl agresivní. Je jasné, že ten servis zlepšil hlavně kvůli Nolemu, protože servis prohrál Rafovi Wimbledon 2018 a v neděli uvidíme, jestli ten, kvůli komu ten servis zlepšil bude mít problémy větší, nebo menší. A já netrolím, tohle je můj topic a ty se k němu vyjadřuješ.
Reagovat
Amputace
Cituji: "Ámen."
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem rád, že jsme se domluvili. Díky za diskuzi.
Reagovat
Krisboy
Chlapci, nastudujte si, co znamená "troll v internetových diskusích", když už to chcete používat. Jak báby na trhu.
Reagovat
smazaný uživatel
tve prani neni aby nadal prehral..

Ty si král :) (pokrytectva)
Reagovat
smazaný uživatel
Presne. GS je uplne ina disciplina. Tam je to 2:2 na HC, bude to vyrovnane, Nole mierny favorit, pretoze mu AO sedi viac ako Rafovi. Rafa by bol mierny favorit na UsO.
Reagovat
smazaný uživatel
Určitě máš pravdu. Nicméně více faktorů hraje pro Djokoviče. Jeho styl hry je jedna věc, neprověřený Nadal druhá věc, zdraví Nadala v pěti setech třetí věc, úspěchy Djokoviče na AO čtvrtá věc a psychika Rafy proti Djokovičovi na tvrdém povrchu pátá věc. Bude to určitě bitva, ale jak dopadne, to nikdo neví. Favorit je však Srb.
Reagovat
Amputace
Hned k té druhé věci. Djokoviče prověřil kdo?
Reagovat
smazaný uživatel
Ok. Je důležité si říct, co je prověření. Nole ztratil set s Denisem i Medvedevem - je to prověření? Nevím, ale myslím si, že ano. Djokovič musel zapnout a začít se trošku snažit, aby ten zápas vyhrál. Co musel Nadal, kromě jednoho breaku v každém setu a držení servisu? Opakuji, není to hejt, srovnání. Co si o tom myslíš teď?
Reagovat
Amputace
Je důležité říct si, co je prověření... :D Sorry, ale tady jsem přestal číst.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak já ti to musím vyjasnit, ať zase nepíšeš úplně na jiné téma. Přestal si číst, protože mám trošku pravdu a ty to neunášíš a nemáš na to co říct. Takže si to ukončil více méně asi nejvíce trapně, jak jsi mohl. Fajn den.
Reagovat
Amputace
To, že někdo ztratí set proti tragédovi, znamená prověření? Dobře. Díky, že jsi mi to vysvětlil.
Reagovat
smazaný uživatel
S tebou je to marné. Jdu na oběd.
Reagovat
Amputace
Dobrou chuť.
Reagovat
Kozoroh
Přeci Medveděv.
Reagovat
Amputace
Aha. Tak to v tom případě Nadala prověřil Tsisipas... Ztráta setu přece není určující měřítko nějakého prověření. Djokovič (stejně jako Nadal) měl úplně všechny své zápasy zcela pod kontrolou, ani v jednom z nich nečelil situaci, v níž by hrozilo, že zápas prohraje. Tak o jakém prověření se tady bavíme?
Reagovat
smazaný uživatel
To je to, čemu ses nahoře smál. Každý vidí prověření jinak. Nebo ti připadá, že Djokovič by si šel po zápase s Medvedevem ještě zaběhat po pláži? Že vlastně chtěl být na kurtu 3 hodiny a 19 minut a ten set pustil schválně? Nebo Denisovi to taky dal? Pokud je pro tebe prověření zápas Isner-Mahut z Wimbledonu, tak se asi nemáme o čem bavit.
Reagovat
Amputace
V obou těch zápasech po prohraném setu soupeře doslova rozdrtil. Proč? Zkrátka jen zabral, do té doby hrál na půl plynu a ani to možná ne. Naopak v těch nejdůležitějších zápasech ho nikdo neprověřil. Nishikori mu v QF skrečoval a dnešek snad ani nestojí za zmínku. Djokovič jedinkrát za celý turnaj nebyl v situaci, kdy reálně hrozilo, že by mohl zápas prohrát. To nepovažuji za prověření. To, že prohrál dva sety, protože se na to lidově řečeno vys.ral, na rozdíl od Nadala, který šel na plno úplně do všech zápasů, není známka žádného prověření.
Reagovat
smazaný uživatel
No a Nadal hrál na půl plynu celý turnaj, protože jeho soupeři nebyli schopni ani vrátit míč do kurtu tak, jako třeba zmiňovaný Medvědev. Dneska do toho šel na plno, aby ukázal Nadalovi svojí formu. Ten už bude pravděpodobně dvě hodinky na WC.
Reagovat
turista
Nadal nikdy nehraje na půl plynu v ostrém zápase.
Reagovat
Kozoroh
Tak to jsi zápas s Medveděvem evidentně neviděl - No1e měl problém přetlačit Daniila ve výměnách, Medvěd vracel míče z kterýchkoliv pozic a přesně do kurtu. Djoker mohl prohrávat 3:1 v 3. setu, na servisu čelil skóre 0:40, otočil, protože zvýšil razanci úderů. Byl to těžký mač.
Reagovat
Pe3k
Fanoušci Rafy běžně hodnotí něco co neviděli, jeden z mnoha důvodů proč je nebere nikdo vážně...
Reagovat
Davor1
Djokovic prehral ten set s Medvedom len kvoli tomu, ze v nom zacal v koncovke hrat ako ponocny, vsak najprv tam viedol o brejk. Aj Nadal proti Berdychovi v tretom sete prestal hrat a v koncovke celil setbalu, ktory odvratil az v dlhej vymene, ktoru ukoncil riskantnym FH winnerom, ktory kludne mohol skoncit v oute a hral by sa stvrty set. Nadal ale v tej krizovej situacii zase zapol a nakoniec to ukoncil este v tom tretom v TB. Djokovic zase zapol v tretom sete a bolo takisto po zapase. Aky je v tom rozdiel, okrem toho, ze Djoker odohral par gamov navyse, ktore mu mozno ani neboli na skodu?
Reagovat
smazaný uživatel
No já neříkám, že hrál nějak skvěle, ale pro tu výhru musel udělat něco navíc. Rafa hrál vyloženě skvěle jenom v semi, do té doby dobře podával a soupeř vždy velmi brzy ztratil svůj servis a Nadalovi stačilo pouze držet servis svůj. To se Vám tady snažím vysvětlit už od rána, ale vy pořád máte ty své fanatické výmluvy o tom, že Nadal měl ultrahardcore masakrální megalos a celý turnaj předvádí tak neskutečné galapředstavení, že musela proběhnout mimořádná porada představitelů ATP, zda mu nedají všechny tituly pro příští dekádu.
Reagovat
smazaný uživatel
lol to sedi od takeho tupela jak si ty :)
Reagovat
Captain_Morgan89
zase neunášíš ty fanatiku? :)
Reagovat
JCFerrero
Finale môže byť podobne ako finále Wimbledon 2008 , bude to riadna bitka.
Reagovat
JCFerrero
Alien vs Predator
Reagovat
Pe3k
Bull vs Mr.robot (or Mr. elastic).
Reagovat
smazaný uživatel
:) To je dobrrýý
Reagovat
Nola
Rafa v Nole, finale, ktore sme uz dlho nevideli, Rafa je v mode zabijaka, Novaka neviem posudit, dnes sa Lucas rozsypal ako balicek kariet
Reagovat
smazaný uživatel
jn, prisiel uz porazeny na kurt, kdezto tsitsi vcera isiel na kurt s tym, ze ide vyhrat, veril tomu a hral lepsie nez Luca.
Reagovat
Kozoroh
Novak dnes předvedl chirurgicky přesnou hru, dnešní výkon mě naplnil optimismem.
Reagovat
Nola
hral skvele, to nespochybnujem, ocenujem, ze nemal ziadne vypadky, sustredeny cely zapas, ale Luca bol dnes iba sparingom, to nemozes spochybnit
Reagovat
smazaný uživatel
Nic to nemění ale na faktu, že ho prostě Nadal nedá. Federer by měl na AO větší šance, protože hraje nátlakovější tenis a stojí více v kurtu. Nadalova strategie 3 metry za BL mu bude ve finále uplně na hov-no. Pokud se stane opak, tak jsem připravený se veřejně omluvit, ale nečekám, že Nadal proti tomuto monstru na hardu na AO uhraje více, jak set v TB. A to říkám zcela objektivně a bez jakéhokoliv vedlejšího úmyslu.
Reagovat
svetova.dvojka
To je od pořadatelů hezké, že dokázali Novakovi pro semifinále sehnat takového sparing partnera, příště se hlásím já...
Reagovat
smazaný uživatel
Prostě finále letos začalo už v SF. Nadal předvedl děsivou likvidaci Stefanose a Djokovic na to adekvátně odpovídá. Jsou to veřejné tréninkové mače.
Reagovat
Kozoroh
Tak No1e postoupil ještě suverénněji než včera Rafa :)
Reagovat
Romario
Jsem docela zvědavý na sázkové kurzy, včera už měl Rafa nižší kurz po dnešku se to asi zase pohne na stranu Novaka.
Reagovat
smazaný uživatel
1.60 Djokovic tipuji
Reagovat
Romario
Asi tak 1.6 - 2,5
Reagovat
FerrariF50
Gratulka ... Nole zabiják :) Pouille fackovací panák. Kdy naposled bylo výsledkově takhle bídné semifinále na GS ? Neví někdo ? Nechce se mě to hledat :) V neděli očekávám boj, kde budou místo potu kapat kapky krve :-D
Reagovat
Kozoroh
Na AO 2013 uhrál Ferrer proti No1emu 5 gemů.
Reagovat
FerrariF50
Dík moc za info, takže tohle bylo ještě o gem horší, takže vlastně jedno z uplně nejhorších :)
Reagovat
Krisboy
Ale kdy naposled byly OBĚ SF takhle jednoznačné?
Reagovat
FerrariF50
To já osobně nevim, takhle jednoznačný obě snad nikdy, já takovou bídu teda nepamatuju. Doufám, že o to zajímavější bude finále. Myslim, že nažhavený jsou teď po těch výkonech na to všichni fanoušci tenisu a za tu bídu na letošnim AO si fanoušci zaslouží pořádnou řež :)
Reagovat
smazaný uživatel
K tomu by mohlo mít celkem blízko to SF Wimbledonu 2006, kde Federer zlikvidoval Björkmana stejným bičem jako dnes Djoko Pouilla. Nadal tam v semi přehrál Baghdatise 6:1 7:5 6:3, takže Marcos proti Nadalovi uhrál jen o 3 gamy víc než včera Cici.
Reagovat
Denis92
The last two years of #AusOpen men?s semifinals:

6-2, 7-6, 6-2
6-1, 5-2 (Ret.)

6-2, 6-4, 6-0
6-0, 6-2, 6-2
Reagovat
smazaný uživatel
Federer v roce 2006 ve Wimbledonu přejel Bjorkmana 6:2 6:0 6:2.
Reagovat
FerrariF50
jj dík, takže prostě 4 gemy jsou totální dno v semifinále na GS. To jsem chtěl vědět :)
Reagovat
smazaný uživatel
To nevím. Možná se najdou i brutálnější wipeouty, ale z posledních 15 až 20 let je ten dnešní zápas spolu s tím Rogerovým asi nejbrutálnější nakládačka.

Nutno ovšem vzpomenout i na SF US Open 2009, kde JM Del Potro zpohlavkoval Nadala 3x 6:2. Jistě, Nadal nebyl ani zdaleka v nejlepší formě, ale určitě byl nebezpečnější než Björkman a tento francouzský milovník drtivých proher.
Reagovat
svetova.dvojka
Co to je tohleto..., co to je ?

Já už se těším na turnaje 250, tam se alespoň bude hrát krásný vyrovnaný tenis... a klidně i bez big 4
Reagovat
Pe3k
V současné době jsou turnaje typu Hopman cup nebo Laver cup o parník zajímavější než gs...
Reagovat
vojta91
nojo.. ale furt se tenis hraje na body.. v okresním přeboru taky vidím krásné zápasy plné gólů, tak proč koukat třeba na Barcelonu, když vyhraje 1:0....:-/
Reagovat
Pe3k
To by dávalo smysl kdyby Laver cup hráli futures hráči, ale hrají tam nejlepší hráči světa... takže než sem placnes takové lejno, nejdříve se zamysli, teda pokud to jako fanda Nadala vůbec někdy děláš...
Reagovat
vojta91
prosimte Petriku.. se uklidni.. LaverCup neni nic jineho nez exibice bez tradice, ktere vazne pohledy vsech pridavaji na serioznosti vetsi, nez za soutez ma... navic nabita Evropa vs Beckovy svet taky nebude bavit vecne..
Reagovat
vojta91
tak si dojdi pro kapesnicky, abys poplakal, ze Roger uz je davno ve Švajcu.. a ja si dojdu pro kapesnicky, abych v nedeli mohl pohonit nad dalsim Nadalovym titulem...
Reagovat
smazaný uživatel
Chápem. Za rok sa mozes sustredit na zensky tenis :)
Reagovat
Pe3k
Pláčeme? ;)
Reagovat
vojta91
...ještě jsi mohl napsat FedCup a spadnul bych ze židle..
Reagovat
baggik
Tak to rozhodně ne. Ostuda je jak slabí jsou hráči jako Poullie, ne kvalita top 3. Radši se podívám na demolici, než třeba na Poullie Popyrin, kde ten hňup vedl 2:0 a 5:1 v tiebreaku a pak přestal hrát a jen tak tak, že vyhrál v pěti. Tenis mimo top 3 je nekoukatelná sjajda.
Reagovat
FerrariF50
To zas ne, jsou krásné matche i bez Rogera, Rafy a Novaka :) Třeba Nishikori - Carreno byl podle mě fakt hezký zápas.
Reagovat
Kozoroh
Suverenita na podání, silný tlak z returnu, minimum chyb, dnes fakt není No1emu co vytknout. :)
Reagovat
Romario
Rafa nemá šanci tohle je DJOKER verze 2011.
Reagovat
FerrariF50
Určitě má šanci, Rafa hraje rovnež top, nepodceňoval bych ho.
Reagovat
Luky99
Souhlasím, Rafa není Pouille.
Reagovat
Romario
Osobně si myslím že Novak Rafu letos min. dorovná v GS titulech a zaútočí na 4xGS.
Reagovat
mahycek
To je trapárna, balím to, jedu do centra na pokec.
Reagovat
vojta91
ať jde žabožrout do prdele.. životní výkon proti Raoničovi a teď lejno..
Reagovat
marcel19752
vsazeno na počet gamů :-)
Reagovat
turista
No včera Tsitsipas nejdřív jakž takž a pak ve 3. setu taky lejno.
Reagovat
Roger_Federer
Za me Rafa zatim nemel soupeře.
Pokud porazi ve finale Novaka, klidne uznam, ze byl nejlepsi hrac tohoto turnaje a tento titul si opravdu zaslouzil.
Navic si myslim, ze je to borec, jak se dokazal skvele pripravit potom zraneni ze zacatku sezony. :)
Reagovat
Roger_Federer
Forehendovi
Reagovat
raduz
Pokud se sejde top výkonnost těch tří,vidím jako nejsilnějšiho z nich Novaka Djokoviče. Ač mám velmi rád hru Federera a obdivuji jeho talent,tak z těch tři při srovnání jejich top výkonnosti tahá přeci jen za kratši konec.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslim, ze ked zdvojnasobis vykonnost Djokovica v Australii, tak sa nedostanes ani na kontakt Rafu v Parizi...
Reagovat
MarcelPersch
Ajeje, to si neměl říkat, teď se na tebe všichni sesypal, že Novak Rafu už v Paříži porazil :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ale bavime sa snad o vitaznych ročníkoch..

Djokovica porazil aj Istomin
Reagovat
Roger_Federer
Jiste, konkurence na hardech a antuce je poslednich 10 let srovnatelna
Reagovat
smazaný uživatel
A kto na tom harde toho Djokovica straší, povedz mi :)
Reagovat
raduz
Djokovič v top formě porazi Nadala i Federera vždy.Posledni vzájemné zápasy jsou dost vodítkem.Ano,býva to mnohdy velmi těsné.To je ovšem věc očekávaná.
Reagovat
smazaný uživatel
V top forme, kde?..Na Roland Garros?..:)
Reagovat
raduz
Antuku sleduji ze známých důvodů ojediněle.Myslim však,že i tam porazi Nadala ve sve top formě.V roce,kdy Djokovice porazil Federer v semi jsem byl nasrán,neboť ten na RG nebyl pro Nadala hrozbou nikdy a já jako vždy vyhlížel prohru Nadala
Reagovat
smazaný uživatel
Tak má to zatial 0:6 proti Rafovi v top forme..Ci 0:7, ja uz ani neviem..

Nadal Djokovic na harde 2:2 na GS, ked ma pamat neklame.
Reagovat
raduz
To je asi pravda.V tom roce,co ho porazil Federer by to podle mě dopadlo jinak.Tam to Federer celé pokazil.
Reagovat
Kozoroh
Ty zápasy z let 2006-08 taky odečti, to nebyl Djoker v plné síle.
Reagovat
Pe3k
Wawrinka, Bautista, Zverev, Katchanov.
Reagovat
smazaný uživatel
Wawrinka je lepsi na harde ako na antuke, nehovor :)

Bautista, Khachanov, ako konkurencia..Rehot..

Zverev ma z antuky minimálne porovnatelné ak nie lepsie vysledky, nez z hardu..

Djokovic a Nadal su si na antuke a antuke konkurenciou predovsetkým sami sebe..Rafa vyhral Pariz 11krat a porazil v nom Novaka od roku 2011 4-krat...Ked hra dobre, je uplne nehratelný...
Reagovat
smazaný uživatel
3krat...
Reagovat
Pe3k
Tak co, už si se vyplakal?
Reagovat
smazaný uživatel
Vcera som ta nasiel v diskusii zenského tenisu..

V tej Rafovej si sa ani neukázal ty ostravská socka :)
Reagovat
smazaný uživatel
Federer to má s Djokovičem na hardu od roku 2011 6:15, Nadal 2:11.
Reagovat
smazaný uživatel
A odkial ma Roger tie vyhry?..:)..Kludne rataj od 2010, a odkial Rafa?..:)
Reagovat
smazaný uživatel
To není podstatné, řeším H2H. Vy tady řešíte H2H tak, že ji očistíte o zranění a špatnou formu a špatné turnaje a očišťujete to tak dlouho, dokud Vám v tom Nadal nevyjde pozitivně. :D
Reagovat
smazaný uživatel
GS nejsu podstatné?...

Spaniel mal pravdu, nerozumies sa tenisu..
Reagovat
smazaný uživatel
Kde jsem napsal, že nejsou GS podstatné ty komediante? Říkám ti jaká je H2H celkově, ne na GS, mimo antuku, v nejlepších letech, nejlepší formě. Netahej tady něco, co tady není a chceš, aby to vyznělo dobře a mohl ses utěšovat. K čemu ti je teď H2H na GS, když od roku 2011 porazil Nadal Djokoviče mimo antuku 1x? (od 2011 to mám proto, že mám takový filtr na stránkách)
Reagovat
smazaný uživatel
K comu mi je H2H z GS, ked idu hrat finále GS?..

Ty si fakt retardovaný, mas na to papier, alebo budes mat na to papier?..

Katka vie o tejto tvojej poruche?...Nemyslis ze je cas vyjst s pravdou von?....Preco jej to vlastne tajis?
Reagovat
smazaný uživatel
Jenom poukazuju na ty Vaše podmnožinky. Mě stačí, že Nadal Djokoviče neporazil 7x za sebou na hardu, stejně to měl s Federerem a dopadlo to dle očekávání. Tahat tady ženu je ubohé, ale to se tak od tebe nějak čeká. Kanáloví rádoby specialisti jiné zbraně bohužel nemají. Je to smutné, ale každý nemůže mít rozum.
Reagovat
smazaný uživatel
Podmnozinky?...

Ved ty podmnozinkujes a vytahujes H2H "od-do"...

hovorim, retard
Reagovat
smazaný uživatel
Kludne rataj od 2010, a odkial Rafa?..:)

Od - do. Záchodový odborníku.
Reagovat
smazaný uživatel
Ved ale 2010 bola reakcia..

1+1 Kamila..
Reagovat
Mayo
Od 2011, mimo antuku... :D , upravujes si to ako chceš
Reagovat
Kozoroh
Víš, že od doby, kdy No1e dodržuje bezlepkovou dietu, má s Rafanem na GS srovnanou bilanci 5:5? :-)
Reagovat
FerrariF50
Já dodržuju bezlepkovou dietu od narození, kdoví jak bych na tom byl já, kdybych se býval stal tenistou :-D
Reagovat
Krisboy
Jako fakt?
Reagovat
FerrariF50
jj jako fakt :) Já to nedodržuju protože chci, ale protože musim :)
Reagovat
Krisboy
To je mi jasný. Divil jsem se tomu 'od narození'. Myslel jsem, že se to pozná až v pozdějším věku...
Reagovat
smazaný uživatel
A vies, ze odkedy Rafa polavil zo svojho legendárneho pohybu, to má s Nolem na GS stále 5:5?..
Reagovat
Romario
Rafa to bude mít hodně těžký, Nole se dostal do svý TOP returnovací formy a Rafy servis není žádná velká sláva, každý míček na servisu si bude muset tvrdě vydřít, Novak si přece jenom k pár lehčím bodům ze servisu pomůže.
Reagovat
Kozoroh
Přípomínám, že Rafův servis na AO je nadprůměrný.
Reagovat
raduz
Novak Djokovič hraje soustředěně,klidně a velmi kvalitně.Je již herně i psychicky vtažen do finále.Hraje neskutečně kvalitni a uvolněný tenis
Reagovat
Kozoroh
Poměr Novakových winnerů-UE je 19-2! No1eho výkon je dnes opravdu skvělý :-) V prvních dvou setech získal 80 % míčů po prvním a 82 % po druhém podání, na returnu 2. podání Luca získal No1e 64 % míčů.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak, ak niekto spochybnoval Djokovicove vystupenie v Melbourne, a hodnotil ho ako nepresvedčivé, po dnešku už bude ticho..

Djokovic sa pred finále dostal presne tam, kde sa chcel dostat. Uz len nebráni, ale diktuje, zatlačí forehandom, pritlačí súpera, z BH prakticky to isté, po čiare, cross kdekolvek chce, tam mu to padne..V obrane samozrejme nepriestrelný, je to samozrejme aktívna obrana, to znamená, že cim lepsi úder zahráte, tým vačší uhol dostanete naspat. Schopny zahrat winner aj z tazkych pozicii..Na returne taktiez neomylný, na servise robi vela priamych bodov. ..V QF a SF stratil max 2 gemy, lol...To si Rafa opat zavaril :)

Puj je samozrejme tragický, je to akoby ste hodili do klietky s Grizzlym čivavu a chceli od nej dostojny aspon 3-hodinový suboj..
Reagovat
Roger_Federer
Kolik davas Rafovi % ?
Reagovat
smazaný uživatel
Jej, čauko...Ty aj existuješ?...Som na teba aj zabudol, kym sa Rafovi darilo. Neprispieval si
Reagovat
MarcelPersch
to víš, cítí příležitost, to zase vyleze spousta pavouků z děr po nedělním finále.
Reagovat
Roger_Federer
Jiste, stejne jako loni, tupounci z tabora druheho, kdyz se Cilic ve finale dostal do 5 setu.
A proto, kdo tady nejvic psal loni??
Ze by Forehend ??
Reagovat
smazaný uživatel
Cilic, tvl...To bol zas dáreček, co by za to dali Djokovic s Nadalom :)
Reagovat
dappe
Hlavně Nadal :) Když od 2014 přes Djokoviče a Federera nevyhrál nic a bilance 2:15 :D Od svých 28 let se nechyta, a to je celou dobu Federer vlastně tenisový důchodce. V kontextu toho, co si tady předváděl na účet Federera v letech předchozích, jak na nejlepší nemá...prostě lol.

Tak snad konečně v neděli...
Reagovat
smazaný uživatel
90-10. Rafa chudák, on může dělat co bude chtít a stejně to prohraje. Tohle je prostě nehratelný Djokovič a nejhorší na tom je, že ho umí v této formě porazit jenom Federer, který se k němu bude těžko dostávat a ještě se musí hrát na rychlém hardu.
Reagovat
Krisboy
Kdy prosím porazil takhle hrajícího Djokoviče Federer?
Reagovat
FerrariF50
2015 myslim hráli spolu 7x a Djoker vyhrál 4:3 na zápasy. Roger skoro jako jediný ho dokázal porážet.
Reagovat
FerrariF50
Ne tak 5:3 to bylo pro Novaka ale stejně. To hrál Top a za celý rok prohrál jen 7 zápasů.
Reagovat
Roger_Federer
Neporazil ho na Granslemu, to je jina disciplína.
Reagovat
FerrariF50
ale 3x ho porazil, Nadal hral s Djokem v 2015 4x a neporazil ho ani jednou.
Reagovat
Krisboy
Fedovy vyhry: Dubaj. Ok, tam prostě vyhrál, tečka. Druhá výhra v Cinci, jeden z Rogerovych nejoblíbenějších turnajů, naopak Nolemu to tam nikdy moc nesvedcilo. Třetí výhra v RR v Londýně, kterou mu Nole vrátil i s úroky ve finále. Čili v nejdůležitějších zápasech měl jasně navrch Nole.
Reagovat
FerrariF50
jasný, já to nezpochybňuju, já jen řikám, že 2011 a 2015 byly Novakovi zdaleka nejúspěšnějsí roky, kdy hrál prostě svoje TOP a že ze 7 proher v 2015 měl Novak 3 s Rogerem, takže prostě byl jediný, kdo mu v jeho TOP formě dokázal alespoń nějak konkurovat. 2011 ho porazil dokonce na antuce na GS, což byla Noleho nejhorší prohra v celým roce, kde měl proher dokonce jenom 6.
Reagovat
Krisboy
Však já jsem taky reagoval na Kamilose. Ten říkal, že tohodle Djoka umí porazit jen Roger. Já to říkám - ano, ale jen občas a v kontextu celé sezóny pouze sbíral drobky.
Reagovat
FerrariF50
No tady si reagoval na to, co jsem psal já. Ale tak myslim, že si snad v tomle rozumíme.
Reagovat
Krisboy
Jistě, ale vlákno začal Kamil a já. Ale ano - myslím, že si rozumíme. Alespoň v tomhle tedy :)
Reagovat
FerrariF50
Ale prosimtě, co se týče Praserenky jsme si taky dobře notovali :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Moje vlákna jsou totiž sexy. Jsou v nich někdy fakta a to tady 90% lidí špatně snáší. Oni mají tabulky, aby jim v nich vyšel dobře jejich favorit. To známe.
Reagovat
Krisboy
Ty zas nejsi schopnej se srovnat s tím, že každej není posranej z Federera jako ty.
Reagovat
smazaný uživatel
A proto tady týden tlačím Tsitsipase. :D Ale to není tím, že mu přeju, ale tím, že vypadl Federer a chci, aby vypadnul Nadal a vlastně se tím utěšuji. Jo jo to už jsem slyšel. Jako jednu vlastnost Vám musím přiznat. To je překrucování faktů a vymýšlení nesmyslných bajek, abyste se navzájem ukojili.
Reagovat
Krisboy
Ne, proto se tady měsíce donekonečna hádáš se stejnýma zabedněncema jako seš ty v marné snaze vnutit jim svou pravdu, svůj pohled, přesvědčit je o tom, že tvoje modla je lepší než ta jejich.
Ve svý zaslepenosti si neuvědomuješ, že jsi úplně stejnej jako oni.
Reagovat
smazaný uživatel
Kedy ho porazil na harde po tom, co zacal Djokovic hrat tento tenis od roku 2011...Samozrejme myslim Gs, ziadne sranda turnaje typu Dubaj...

Myslim, ze do 5 dostali Djokovica v Melbourne len Murray a Nadal.
Reagovat
Roger_Federer
Kedy ho dostal na harde v Melbourne...zas podmnozinky
Reagovat
smazaný uživatel
V semifinále 2012 napriklad..Nejaké to semifinále odohral s nim aj Fed a nula bodov.
Reagovat
smazaný uživatel
Tu bilanci na hardu s Djokovičem má Federer podstatně lepší.
Reagovat
raduz
To už opravdu dlouho neplatí
Reagovat
Marduch
SF delší než dvě hodiny by bylo před finále s napumpovaným, odpočatým Herkulem nic než trestuhodný hazard.
Reagovat
FerrariF50
Tadyto všechno prostě jen furt dokola dokazuje vyjímečnost BIG 3, ostatní musí hrát svůj nejlepší tenis, k tomu mít kupu štěstí a oni ještě musí mít špatný den a smůlu k tomu aby měl někdo šanci.
Reagovat
Padme
Asi z toho zbyde jen Big 2 :(
Reagovat
FerrariF50
Mělo by to tak logicky být, jelikož Roger je starší o 5 let než Rafa a o 6 let než Novak, což je opravdu nezanedbatelný. Každopádně ale do BIG 3 bude patřit i po odchodu a titul GOAT mu zůstane i kdyby byl překonán v počtu grandslam, jelikož on je ikona a symbol tenisu :)
Reagovat
Padme
Jednou to přijít prostě muselo, poslední dva roky byla jízda, teď si to chce ještě rychle nakoupit suvenýry a stáhnout vítězná finále, ať máme ještě dlouho na co koukat.
Reagovat
smazaný uživatel
Mozno tak mimo kurtu, pre jeho fanusikov :)

Esteze na kurte to je vzdy o vyhrach...
Reagovat
svetova.dvojka
BIG 4
Reagovat
FerrariF50
Jasný, Murray je taky vyjímečný, ale stejně za trojkou pořád hodně zaostává. Murray je taková samostatná jednotka na čtvrtém místě :)
Reagovat
turista
Tomu ale udělaly čáru přes rozpočet problémy s kyčlí.
Reagovat
Game.Set.Match
Podávač loptičiek by sa nestratil ani v takej MLB :)
Reagovat
Karlicka
ve čtyřhře mají titul !!! Tak ještě Kvítí a Baruš :)
Reagovat
Padme
Včera to vypadalo, že finále dá Nadal v suchém triku, dnes zase opačně
Reagovat
smazaný uživatel
Djokovič to dělá chytře. Nadal se určitě na ten zápas v TV dívá a už přemýšlí nad tím, že asi prohraje - zase. :)
Reagovat
Padme
Asi jo, stát tam dneska my, tak uhrajeme o gem méně než Lucas :))
Reagovat
smazaný uživatel
Není pravda. Já bych Nolemu zahral servis spodem a ten by byl hotovy. Nadal by mi nevzal servis nikdy, protože než by to k te pásce z te tribuny kde stojí doběhl, tak by to byl můj fifteen.
Reagovat
Padme
Tak kolik bys mu dal? ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Odešel bych důstojně po třech prohraných TB. Na returnu bych neuhrál ani balón, ale servis spodem za pásku bych zkazil jednou právě v TB, protože bych neunesl ten tlak okamžiku.
Reagovat
Padme
:)) škoda, že nevidíš, jak se směji :)
Reagovat
MarcelPersch
Víš on není hloupý, podruhé by už tak daleko nestal.
Reagovat
Romario
Já myslím se díval na 1 set a teď už sedí na WC a má to hodně řídký.
Reagovat
MarcelPersch
Otázka je nad čím premyslel Djokovič včera, přece jen Tsitsipas není Pouille.
Reagovat
pockerface
No tak pro Novaka i Rafu v SF GS soupeř, kterého běžně vyfasují do prvního kola Master 1000 nebo na 500 pokud se tam hoši obtěžují jet. Takže tohle je sen. Fakt kde jsou ty časy, kdy už Q bývaly bitvy jako hrom.
Reagovat
Krisboy
Ha! Zápletka!
Reagovat
smazaný uživatel
Djokovič má zatím jednu chybu, to je konec tohle.
Reagovat
MarcelPersch
Ten 1 game jo? :D
Reagovat
MarcelPersch
S tímhle Novákem to ve finále moc nevidím, i když Rafa není Lucas, určitě začne proti svému největšímu rivalovi nervózně se zataženo ruční brzdou.
Reagovat
aape
tak třeba se revolucionář ještě probere a dá nějaký ten bodík..
Reagovat
annah
Jak se dalo čekat, je to pouhá formalita.
Reagovat
FerrariF50
Za tohle si Pouille vydělá na naše 15 miliónů, to je směšný prostě.
Reagovat
smazaný uživatel
Ono to je fakt tezky s timhle Djokovicem.
Reagovat
FerrariF50
Holt někdy to vyjde shodou náhod způsobenou losem, štěstím atd. bohužel tak, že např. v semifinále je někdo, kdo tam vůbec nemá co dělat, protože ti lepší takové štěstí neměli a už vypadli a pak to takhle vypadá. Ale ono to je vlastně jedno, že tenhle zápas za nic nestojí stejně neovlivní kdo by se dostal do finále a finále bude doufám pořádná řež :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nole udělal to, co Rafa. Celý turnaj hráli průměr a v SF zapli. Nole jasný favorit na titul, kdyby z něj neměl Rafa depku, tak mu věřím, ale tohle není Wimbledon a Djokovič z loňska. A Pouille je parodie na tenistu, on si tím SF splnil sen a vydělal pár mega, jemu to stačí, proč by se snažil.
Reagovat
peRFect
Když to zdaníš, zaplatíš tým atd, tak ti zbyde vlastně jen takový všimný :-)
Reagovat
FerrariF50
všimný to bych zrovna neřekl :-D počítám že polovina z toho hráči pro sebe určitě zbyde. Já bych na tu polovinu s mym platem makal čtvrt století.
Reagovat
peRFect
Tak on na to taky defakto makal čtvrt století, pominu-li to všimný z ostatních turnajů doteď ))
Reagovat
FerrariF50
No když koukám na prize money tak je pravda, že za tenhle turnaj si vydělal desetinu z celkových peněz.
Reagovat
Kozoroh
Po herní stránce nejlepší Novakův set v dosavadním průběhu turnaje, jeden přesný úder za druhým od Djokera. :)
Reagovat
FerrariF50
Exhibice od Novaka a Roger shodou náhod, svoji smůle, soupeřovym štěstim a bohužel proti němu perfektnimu výkonu vypadne a v semifinále pak nepředvede nic a druhé semifinále takový trapák jako Pouille :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Kdybych to bral z pohledu nezaujatého fanouška, tak to AO je zábavou těžce průměrný turnaj. Nejlepší matche Nishikori-Busta, Federer-Tsitsipas, Raonic-Wawrinka, jinak nuda jako prase. Ve finále dva ze tří největších favoritů, to je v pořádku, ale způsob, jakým tam došli pouze reflektuje konkurenci v současném mužském tenisu. U Djokoviče sice méně, ale i tak.
Reagovat
FerrariF50
jj s tim naprosto souhlasim i s těmi vypsanými zápasy, všechny jsem viděl a ty byly fakt na úrovni, jinak ale letošní AO chlapců bída strašná. Ženský to zachraňují letos fakt že jo.
Reagovat
peRFect
Baví tohle vůbec někoho? (myšleno vč. fanoušků Novaka)...
Reagovat
Kozoroh
Mě :-) Přál bych co nejjasnější výhru No1eho :-)
Reagovat
peRFect
Aby byl odpočatej. To asi chápu. Ale z pohledu tenisového fanouška, který očekává kvalitu...
Reagovat
Krisboy
Ten titulek je zavádějící, pane Zabloudile. Zatím se zdá, že o finále usiluje pouze Djokovič :)
Reagovat
marcel19752
Pozor ani Djok o to neusiluje, pouze mu dnes končí poslední tréning před finálovým zápasem:-)
Reagovat
mats23
kde su časy keď si to v semi rozdavali rafa, roger, djoko, delpo, murray, wawrinka... ach jaj
Reagovat
Kozoroh
Skvělý úvod od No1eho, výborně podává i returnuje, jen jedno UE z jeho strany.
Reagovat
FerrariF50
Hrůza, to jsou fakt zápasy hodné na semifinále grandslamu. Bída strašná. Letošní mužské AO strašné zklamání. Doufám, že alespoň ve finále to bude bitva jak řemen. Ještě že to letos zachránily ženský.
Reagovat
ttopi
To bude ještě větší nuda, než včera ne?
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist