Djokovič znovu pobavil: Chcete, abych si sundal košili, zaskočil moderátora večerní show

20. 8. 2014, 12:46
Video dne 1
Novak Djokovič byl v úterý večer hostem show Davida Lettermana, kde se rozpovídal zejména o US Open. Nebyl by to ale Djokovič, aby jen tak suše vyprávěl. Srb znovu ukázal, že je schopný pobavit lidi téměř za každé situace. Podívejte se, jakou svou odpovědí zaskočil moderátora a pobavil diváky večerní show.
Profily hráčů
Novak Djokovič a David Letterman

O Novaku Djokovičovi je známé, že rád baví lidi kolem sebe, a že je schopný udělat si legraci téměř za každé situace. Před nedávnem na French Open pobavil diváky při dešťové přestávce tím, že podavači míčků, který nad ním držel deštník, nabídl na lavičce místo vedle sebe a na chvíli za něj vzal i jeho povinnosti.

To, že Djokovič miluje zábavu, ukázal i v úterní show Davida Lettermana, kam byl pozvaný jako host. Djokovič odpovídal na otázky ohledně US Open, ale na závěr si neodpustil malý vtípek.

"Vypadá to, že jste ve skvělé kondici," pochválil světovou jedničku moderátor show. "Co myslíte? Jste opravdu ve své nejlepší kondici?"

"Chcete po mně, abych si tu sundal košili?" reagoval se smíchem na otázku Lettermana Srb, který svou odpovědí rozesmál a roztleskal celé publikum.

"Pokud si budete připadat pohodlněji, tak jděte do toho," odpověděl pohotově moderátor a sklidil za to zasloužený potlesk.

Djokovič však ve večerní show hovořil i vážně - rozpovídal se zejména o závěrečném grandslamu sezony US Open, který startuje již příští týden. "Doufám, že mé šance na vítězství jsou velké. Tvrdě jsem teď na sobě pracoval, hodně jsem trénoval a doufám, že se to ukáže," řekl Srb, jenž US Open v roce 2011 vyhrál. V posledních dvou letech pak skončil jako poražený finalista.

"V tenise máme čtyři grandslamy, které jsou pro nás nejdůležitější," vysvětlovala světová jednička. "US Open je posledním grandslamem sezony, takže je to opravdu velká událost. Před grandslamem jsou tu dva velké přípravné turnaje v Torontu a v Cincinnati a pak je týden volna, kdy jsou hráči většinou už na místě - trénují v místě turnaje, zvykají si na povrch a snaží se dostat do té nejlepší formy. To dělám samozřejmě i já."

Komentáře

1
Přidat komentář
spaniel
Nole je v pohodě, i když toto zase až tak vtipné nebylo. Lettermanovi ale neodpustím cenzuru Billa Hickse, je to jen loutka v rukou korporací.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist