VIDEO: Djokovič připravil podavači míčků nevšední zážitek

26. 5. 2014, 19:45
Video dne 15
Program druhého dne na French Open přerušil déšť a nebyl by to Novak Djokovič, aby během pauzy svého prvního zápasu nepobavil diváky. Podavači míčků, který nad ním držel deštník, nabídl na lavičce místo vedle sebe a na chvíli za něj vzal i jeho povinnosti. Srbský tenista se s chlapcem bavil jako s dlouholetým kamarádem a nezapomněl mu nabídnout ani pití. Pro podavače míčků to musel být nezapomenutelný zážitek.
Profily hráčů
Podavač míčků a Novak Djokovič



"Říkal mi, že také hraje tenis, tak jsem se ho ptal kde a jak dlouho. Pak jsem se ho ptal, jak moc si užívá pozici podavače míčků na tak velkém turnaji," komentoval Djokovič neobvyklé 'pozvání'.

"Bylo to příjemné, pro grandslam trošku neobvyklé, ale v tom dešti jsem se nudil, tak jsem chtěl poznat nového kamaráda (smích). Přijal nabídku sednout si vedle mě, což jsem nečekal, myslel jsem si, že odmítne, ale nedal mi košem. Je to spontánní mladý kluk, doufám, že ho uvidím i v dalším zápase," dodal druhý hráč světa.

Luboš Zabloudil, YouTube

Komentáře

15
Přidat komentář
Amputace
Dříve mi býval Djokovič nesympatický - byl pro mně zdaleka nejvíce nesympatickým z úzké špičky. Ovšem poslední dobou ho začínám mít víc a víc rád (a svůj výrazný podíl má na tom právě jeho "mimotenisové" vystupování). Příklad mého proměňujícího se vztahu k Djokovičovi je snad důkazem toho, že antipatie či přímo nenávist vůči někomu nemusí být stálá a už vůbec fatální, což by si měli uvědomit především někteří svědomití - dlouholetí - hateři (ať už hatují kohokoli).
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že ten zberač sa dnes v zostrihoch dostal na obrazovky možno stovky televíznych staníc..A a ak nie tak ho v relácii WATTS, ktorý Eurosport neustále omieľa ďalšie milióny, či stovky miliónov športových fanúškov.

To sa nepodarí ani mnohým hráčom mimo stovku, ktorí dennodenne makajú a trénujú. A pokiaľ nehrajú zrovna s TOP favoritom tak sa na obrazovky za celú kariéru ani nedostanú. Taký Pere Riba môže závidieť.
Reagovat
J.M.
Tyhle momenty jsou pro mě zajímavé přesně z toho opačného konce. Co se odehrává u té druhé strany, jak se to semele.

"Přijal nabídku sednout si vedle mě, což jsem nečekal, myslel jsem si, že odmítne" - přesně mě na videu zaujalo jako první věc. Že on se ten kluk vůbec nenechal pobízet a ve skutečnosti si k Novakovi sedl ještě o chviličku dřív, než mu k tomu Novak dal jasné svolení (myslím, že na tu úplně první pobídku by většina sběračů nereagovala nebo jen stydlivě odmítla). Tohle pokud nemají ve scénáři, tak to asi byla velká náhoda narazit na takhle iniciativního sběrače.
Reagovat
kada.tom
Tohle obdivuju, v tomhle je dobrej :-)
Reagovat
horska.kraslice
To otcovství s ním dělá divy. :)
Reagovat
UnrealTom
dost dobrý :)
Reagovat
VlS
jak si z diváků udělat kámoše. Nemyslím, že to Novak dělal proto, ale ten efekt tam je, ukázat, že podavač je člověk a ne jen držák na ručník a deštník je fajn.
Reagovat
smazaný uživatel
Reportérce povídal, že mu ten kluk řekl, že taky hraje tenis, tak mu dal třeba nějaké rychlé rady :))
Reagovat
Mayo
samozrejme, že si chcel divákov získať na svoju stranu...každopádne vie ako to urobiť...šibal jeden :D
Reagovat
smazaný uživatel
Djokovic je super. Veď ja ho mám v podstate celkom rád :)
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak, člověk mu nemusí fandit, ale Nole je v podstatě dobrý kluk. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Aj Féďa je super ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Pořád lepší než se tam nudit, ne? :)
Reagovat
Nola
malá ochutnávka pre budúceho otecka...
http://www.youtube.com/watch?v=DsX_381ORY0
Reagovat
smazaný uživatel
To je bezchybné :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist