Djokovič zřejmě znovu přijde o Sunshine Double. Spojené státy budou u cizinců vyžadovat očkování minimálně do dubna

4. 1. 2023, 17:58
Aktuality 101
Novak Djokovič bude muset i v letošním roce vynechat prestižní jarní turnaje v Indian Wells a Miami, pokud se nenechá očkovat proti covidu-19. Americké úřady dnes oznámily, že dokončené očkování jako podmínka pro vstup do země u neamerických občanů bude v platnosti minimálně do 10. dubna.
Profily hráčů
Novak Djokovič (© AFP)

Turnaj na betonových kurtech v Indian Wells se bude hrát od 6. do 19. března. Následující akce v Miami je na programu od 20. března do 2. dubna.

Vítěz 21 grandslamových titulů přišel v loňském roce kvůli odmítání vakcíny o možnost obhajovat trofej na Australian Open a celý úvod sezony. Hrát vloni nemohl žádný turnaj ani v USA, kde na rozdíl od Austrálie platí povinné očkování pro zahraniční cestující i letos.

Do Austrálie se po loňské deportaci mohl pětatřicetiletý Srb vrátit a v Melbourne bude moci útočit na jubilejní desátý titul z Australian Open. Ziskem 22. grandslamové trofeje by vyrovnal rekordmana Rafaela Nadala.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

101
Přidat komentář
Vlk-v-trave
Tenis je individualni sport. Takze to, co si dovoli Djokovic je trebas v kolektivnich sportech vlastne nemyslitelne. Krom toho jak nekteri tenisovi hraci z nizzsich pater top100 prohlasuji. Pro ne by takove rozhodnuti bylo financne likvidacni.

Ale co tam Djokovic... sam prohlasil, ze mu to nevadi, ze tam, kde nemuze, nebude hrat, ze to je jeho vyber, tak proc nad tim brecet, narikat, nebot to davat do nejakych pomalu nabozenskych souvislosti a placat neco o mucednictvi, kdy chlap si bez problemu pristavi v NY kamion ze specialni regeneracni centryfugou, ktere stoji tolik, ze nejaky hrac mimo top3 by si to nemohl dovolit ani za celou svou karieru:D

Co tam nejake Srdicko, ktery nevi co z prachama, tak vymysli plno invencnich akci...

Udalost techto dnu je MSJ 23 a finale CZE vs. CAN. Uz se tesim. Zapas se Svedy byl sileny, skvela 3/3, prodlouzeni neskutecne dramo s paradnum Kulichem:). Jesteze CZE je ve finale, nebot z tech Svedu, Nemcu, Rusu, Svycaru (btw. fajna nakladacka) se mi dela hokojevo mdlo...

Ve finale to nej. na Svete! A vy tu resite nejakeho Djokovice:D
Reagovat
paddy
Ja jsem si užil MS v šipkách smile
Reagovat
Nola
to verim, su iba tri moznosti, si dochodca, nezamestnany, alebo student.... vyber si, ale ja si vyberam tu druhu smile, chod sa poradit so svojimi kamosmi cez sukromne spravy, ocakavam reakciu establischment.... mam aj stvrtu moznost, si pubertak, a nemas ziadnych priatelov, tak sa realizujes online cez net smile
Reagovat
Ondrej2280
Nola,Nola,ze si nedas pokoj :)
Reagovat
Nola
si paddy, alebo jeho tutor? smile snad ta neposlali tiez na Urad prace, ked tu excelujes aj s tvojim druhym ja, cez den, v noci, navecer, rano, naobed ......
Reagovat
Ondrej2280
Nolka,vies co znamena slovo tutor?:)
Reagovat
smazaný uživatel
Nolka, opat si vedla. Pravda je taká, ze paddy je Forehand. Celý čas sme to na teba hrali, podstrčili ti Ondreja; aby sme ťa ako ťažké sústo zmiatli.

Paddy je Forehand.

A je to vonku.
Reagovat
Nola
vonku je akurat to, ze som oslovila paddyho a radcovia sa prihlasili ako predvoj smile

som myslela, ze mas naviac....
Reagovat
smazaný uživatel
Kto myslí, houno vie. Pamätaj.

Nabudúce budeš vedieť.
Reagovat
Nola
jezis, ty si fakt mimo odkedy si bol bloknuty adminom, v casoch, kedy si tu viedol suboje so spanielom si aspon reagoval na danu temu smile
Reagovat
paddy
a ostatní zase oslovili tebe nebo na to máš právo jen ty? smile smile
Reagovat
paddy
nikoho určitě nepřekvapí, že ses vůbec netrefila
ale za snahu tleskám a posílám srdíčko
https://www.youtube.com/watch?v=c36t4G0dHXA

pracuji ve výzkumu pro Pfizer
pokud bys potřebovala něco, co se u nás neprodává, tak mi pošli soukromou zprávu, a já to seženu

co bych neudělal pro mou jedničku smile smile
https://www.youtube.com/watch?v=mN8b1-26E7c&t=56s
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Jak Švédové ukřivděně naříkali, přitom do SF prošli totální haluzí proti Finům, což je u nich taková nepěkná tradice...smile
Reagovat
Vlk-v-trave
No hlavne ten jejich sileny styl... je dobre, ze neprosli:)
Take jsem si vic pral SF s Finy, ale co uz. Jsou vyrazeni, muzeme se tesit na finale s Kanadou. To bude uplne jiny zapas...
Reagovat
Tomas_Smid_fan
No, mně by nevadilo, kdyby byl úplně stejný jako ve skupiněsmile
Reagovat
Vlk-v-trave
:D Tak to by asi vadilo jen Kanadanum, ikdyz jsem si cetl nejake ohlasy kanadskych fans, ze se jim CZE libi, a finale chteli prave z CR, nekteri kvuli odvete, nekteri kvuli atraktivite soupere.:)
Pochvala kanadanu vzdycky nadchne:D
Reagovat
Usm
Pokud by pravidla platila pro všechny stejná, tak dejme tomu. Jenže....Američtí hráči se vrátí (i případně neočkování) z ciziny a mohou klidně hrát, Djokovic nikoliv. V tomto případě je to stejně diskriminační, jako Wimbledon a jeho zákaz startu Rusům a Bělorusům. Takže by ATP měla sáhnout ke stejnému kroku, tj. neudělovat za Sunshine body.
Reagovat
Usm
respektive je jedná se o pozitivní diskriminaci domácích hráčů
Reagovat
paddy
To jsou nesmyslné argumenty

Pravidla jsou stejná pro všechny cizince, nemůžeš do toho plést občany suverénní státu, který má právo si urcit, jaké jsou podmínky vstupu do země. Pro rezidenty a nerezidenty jsou odlišná pravidla v každé zemi.

Někdo může považovat za diskriminační, že děti nemohou pít alkohol smile smile
Reagovat
Pe3k
Ne pravidla nejsou stejná pro všechny cizince.
Reagovat
Torn
Ty už nikam nepiš. Nerozumíš tomu a píšeš bláboly.
Reagovat
paddy
smile
Reagovat
Pe3k
Směješ se svojí vlastní stupiditě? smile
Reagovat
Usm
samozřejmě, že si stát může diskriminačně určit, koho do země vpustí či nikoliv - s tím problém nemám. Ale tady jde spíš o postoj ATP - smí hrát na turnaji neočkovaný hráč z ciziny? Ne...smí hrát na turnají domácí neočkovaný hráč? Ano....diskriminace, odebrání bodů turnaji. To je podle mě horší, než jak to měla nastavená Austrálie
Reagovat
paddy
teď sis dal krásný vlastní gól smile

ATP/turnaje nestanovují ani nerozhodují, zda neočkování budou vpuštěni do země, od toho je vláda a turnaje hráčům jen tlumočí příslušné věci, turnaje musí také dodržovat pravidla země, takže se řešilo nošení roušek, karanténa atp.
Reagovat
Pe3k
Ty si dáváš gol téměř v každém svém příspěvku ty hlavo...smile
Reagovat
Ondrej2280
Pe3k moj,vlastny gol je nieco ine ako gol:) Ale to ty nemozes vediet,lebo ty poznas len tie vlastňaaky:)
Reagovat
Vlk-v-trave
ATP je zkorumpovana organizace a hodnota jejich rozhodnuti je dost podobna tem nasim prispevkum na toto tema:DDD

dobra bez tech srand...
...nehledam tady s nekym vubec nejakou nazorovou socialne-politickou shodu, dost zbytecne, ani s tebou,
...jedine co se da brat jako "bernna minci", od ktere se da odpichnout, je dulezite prohlaseni samotneho Djokovice, ze to tak chce, jak to tak chce, tak vsechno kolem je irelevantni a vsechny ty nazorove proudy uplnou ztratou casu, ...pokud prijmeme, ze za tim nestoji iluminati, a ja nevim co jeste a neni to jeho nejaky sileny politicky kalkul s aspiraci stat se vladcem Sveta:)

I understand consequences I am prepared not to go to all tournament, GS etc., thats price I am willing to pay. Opakuje to to tam vedemo nekolikrat.

https://www.youtube.com/watch?v=rNaIMC4XMhc

Vsechno je jasne... normalne se to da respektovat, pokud nechce, tak nechce. Vsechno kolem je jen infantilni omacka narikacu...
Reagovat
Vlk-v-trave
*bernou minci
Reagovat
Vlk-v-trave
*vedome
Reagovat
Kozoroh
Správný tenisový fanoušek je z principu proti omezením, které kazí integritu a legitimitu sportovní soutěže. Amerika působí, že v porovnání s jinými západními zeměmi zaspala. Už aby toho ospalého Joea vystřídal Ron de Santis! smile
Reagovat
Pe3k
smile
Reagovat
Vlk-v-trave
A tim chces rict, ze GS pred Open Erou nebyly legitimni?
Nebo jak to mam chapat, tenhle prispevek.
Reagovat
Kozoroh
GS před otevřenou érou jsou méněcenné. Proto např. Roy Emerson není označován za jednoho z nejlepších tenistů v historii, ačkoliv v singlu vyhrál o jeden grandslam víc než Borg.
Reagovat
Vlk-v-trave
To si nedovolil rict ani Rod Lejvr, ktery amaterskou scenu opustil. Naopak mel prave velke dilema, nebot chapal z jedne strany vyvoj, jako prirozenou soucast zivota, s dost tezkou predstavou v tom, zeby to nemelo vliv na sport, ktery tak miloval... ale z druhe strany dost kritizoval tehdejsi posmevacky, a plno lidi, kteri dehonestovali amatery a daval vzdy dost jasne priklady, a sam byl jednim z nich, nebot koncepce pripravy, treningu existovala take u amateru... bohuzel existovalo plno jinych dehonestaci, kterych se dodnes lide jak ve Stredoveku drzi.
Samozrejme na te valce se podileli dost i amateri, kteri nevahali oznacovat nektere hrace prodejnyma d*vkama, coz urcite take neni uplne nejlepsi reakce...na nejakou potrebu vyvoje.

Dalsi veci je, ze prechod do tzv. Open Ery nebyl vubec jednoduchy, dlouho trvalo nez se tzv. profesionalita rozvinula, nebot na samem pocatku nechybelo plno podvodniku a hostapleru... kteri podvadeli na smlouvach s hraci atd.

Lejvr mel velky podil na tom, aby se uplne GS pred Open Erou nesmetlo pod stul, ikdyz dodnes jak vidim stale existuji lide, kteri nechapou, ze v jakemkoliv vyvoji, evoluci neco jako skoky neexistuji, ze najednou neco jako je... hlavne v pripade tenisu, bez te amaterske ery, jak ty pises menecenne by dnes GS nemel ani polovicni hodnotu...

Jdu nahlednout do historie, jakyze to lvi podil mas ty, kdyz tady strilis rychlymi soudy, kdo je jako ten spravny tenisovy fanousek:) A rad si nekde najdu jak Borg dehonestuje Emersona:)
Reagovat
paddy
vyšlo to v roce 1986 v deníku Rudé právo smile
Reagovat
Vlk-v-trave
myslis toho Borga? :)
Reagovat
paddy
no jasně
a hádej, kdo pod tím byl podepsaný smile
Ing. Fulnek, který tam hodnotil i emigraci Lendla, která se odehrála právě v roce 1986
byl to článek na celou stranu smile
Reagovat
Vlk-v-trave
To byl jeste Medved v ostruzini:D
Reagovat
paddy
to byl původní nick nebo si myslel nedávný medvídek v maliní smile
Reagovat
Vlk-v-trave
jooo, malini...:D
ja uz si vsechny ty modifikace nepamatuji.
Reagovat
turista
Nemohu si pomoct, ale tzv.amaterismus ve vrcholovém sportu byl od samého začátku pitomost. Když je někdo tak dobrý, že se tím uživí nebo zbohatne tak se tomu nikdy nemělo bránit ani ve sportu.
Reagovat
Vlk-v-trave
Nemohu si pomoct, ale nevim jake mas predstavy o amaterismu v dobe Lejvra...nebo pred jeho dobou, vypada to, ze zadne... nebo o dobe GS pred OP, proc to tak bylo atd. atd... nebo dokonce obecne o sporte...o nejakem prirozenem vyvoji atd.

Prijde mne, ze si to predstavujes pouze z dnesni perspektivy, coz podotykam je casta chyba, ktere se doupustime a neni to uplne nejlepsi napad:)))

A jen tak pro zajimavost, jiz staroveci rekove rozvijeli tzv. amatersky sport, slo o velkou prestiz, ale to, ze po vitezstvi dostavali od vlastniho Statu hodnotne dary nebo od aristokratickych obcanu v takove vysi, ze meli vystarano do konce zivota nebylo vubec necim, co mel ten jejich tzv. amaterismus snizovat:) Nebot byli v jejich ocich hrdinove... Kazdopadne za vitezstvi v OH a jinych nedostavali nic, slo o prestiz a cest, ale bohati, jooo, pokud vyhrali, nebo se prokazali schopnostma, to byli a vubec se to nejak nevylucovalo...
...jen tak naznacuji nektere veci, ale nejsem si jisty jestli te to vubec zajima...

Kazdopadne chapu, ze zastat se partaka za kazdou cenu je pro tebe dulezitejsi:) Tak to te jistym zpusobem slechti, ale podporovat vas v nekterych vecech nebudu:)
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Že by Americe pomohl Rum?smile Kdoví, třeba jo, tak na zdravísmile
Ale pozor na venezuelské rumy, raději bych doporučil domácí Pyrat nebo Kubě uzmuté Bacardi.
Reagovat
paddy
popisuješ jen parciální zájmy, všechna opatření se neděla natruc sportu, a už vůbec ne tenisu, natož proti Djokovičovi
např. zákaz v USA se týká miliardy lidí

pohybujeme se v historických souvislostech a někteří nedokáží pochopit, že probíhá pandemie, z čehož plynou následky

sport je jen zábava, až bude další světová válka, pak všichni budou rádi, že budou mít, co žrát, a že vůbec přežijí, a nějaký sport budou mít u prdele stejně jako Djokovič Morrisona
Reagovat
turista
Pandemie už skončila. Tohle jsou lokální záchvěvy. Žádná třetí světová válka nebude. Byl by to konec světa. A i ti pitomci kdo jí plánují vědí že by šli do kopru i se svými rodinami a to se jim nechce.
Reagovat
Kozoroh
A co to ve výsledku mění, že požadavky nejsou schválně namířeny proti tenisu? No1e na AO 2022 nehrál, legitimita turnaje byla narušena. To nelze srovnávat se zraněním, kdy hráč není fyzicky fit. No1e byl připravený hrát a nesmyslná politika mu to překazila. smile
Reagovat
Pe3k
Kamaráde ty si úplně v lese. smile
Reagovat
turista
Amerika je dnes prostě zparchantela země.
Reagovat
paddy
smile
Djokovič porazil druhého challengeristu v řadě, tentokrát no. 64, a bylo to vydřené ve dvou TB

Každý rok mě hlavně zajímá, jak dopadne Wimbledon

Letos tomu bude jinak. Vidím tři vrcholy. Jsou to Australian Open, Wimbledon a Tel Aviv.
Reagovat
woody
v této fázi přípravy před AO je úplně jedno jestli vyhraje 6:1,6:2 nebo dvakrát v TB. Ba naopak delší a kvalitnější zápas se jeví jako lepší příprava. Dle HL hrál Halys velmi dobře, takže není divu,že hrali 2x TB..
Reagovat
turista
Je to fuk jak Novak vyhrál. Halys byl ale nepředstavitelně dobrý a Novaka prověřil. Je pravda, že se Djoker na tu výhru nadřel tak jako málokdy.
Reagovat
turista
Je to fuk jak Novak vyhrál. Halys byl ale nepředstavitelně dobrý a Novaka prověřil. Je pravda, že se Djoker na tu výhru nadřel tak jako málokdy.
Reagovat
Patik
Je to cele postavené na hlavu.. Ľudia si dali poniektorí tri dávky vakciny a osocovali neockovanych a teraz majú v sebe kopec chémie a sú teda rovnako nechraneni ako neockovani a ak nikto z nich nemal ani covid tak ešte horšie lebo to bolo v podstate cele k ničomu len žili s pocitom bezpečia..A na rozdiel od neockovanych ešte môžu čeliť aj vedlajsim účinkom v budúcnosti ak im už dávno necelia.. Kondíciu majú takmer nulovú chodia po doktoroch sťažujú si na život ale kopnúť do neockovaneho ktorí je v špičkovej kondícii keď chce prekročiť hranice nezabudnú..zákony krajiny sú druhá vec ale prečo ho ľudia zato hejtuju nerozumiem..
Reagovat
Nenela
Mezi ockovanim a kondici nevidim zadnou spojitost. Vidim jen tvuj odpor k ockovani. Je to tvuj nazor a mas na neho pravo, ale nepis nepodlozene nesmysly
Reagovat
Patik
Spojitosť je taka ze 90 kilovy mastný chlap co nadáva na život a ma v sebe vakcínu aby mohol chodiť do roboty a do krčmy kritizuje profesionálneho atleta ktorý sa rozhodol slobodne..to som uviedol jeden príklad ale ľudía odsudzujuci Djokovica sú rozni..podložiť ti ich nepodlozim lebo sú to klasické príbehy zo života na internete..hlavne natom anonymnom internete.
Reagovat
Ondrej2280
Lebo je rovnaky krivak ako Ty
Reagovat
Krisboy
Hledáš dno? Už nejsi daleko.
Reagovat
Ondrej2280
To neni ziadne dno, Djokovic je u mna krivak, pre teba je to mozno mucenik :)
Reagovat
Krisboy
smilesmile
Reagovat
No-le
Nechápu logiku tohoto opatření, když všichni víme, že očkování vydrží plus mínus půl roku, takže když se někdo nechal před rokem očkovat tak do země může, jo?
Reagovat
smazaný uživatel
Pravda. Na druhú strana, každá krajina má právo určovať si pravidlá také, aké uzná za vhodné a každý cudzinec ich zákonite musí rešpektovať. Nie je to nič nové.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Ovšem v USA to neurčuje stát, ale Pfizer smilesmile
Reagovat
Stan_Borowitz
Přesně tak, v nejhorším pohrozí zastavením výroby Viagry a každá vláda ihned vezme zpátečku...smile
Reagovat
Tennisfan77
To platí možná v USA, ale ne v EU, tady je to přesně naopak.

Jakýkoliv imigrant, ať už legální, nebo ne, má právo si v zemích EU určovat vlastní pravidla, vyžadovat podporu, nerespektovat náboženství či zákony a navíc je podporován v žádostech o přizpůsobení se jeho zvyklostem a ještě se mu tady postaví mešity a udělí ochranný štít proti diskriminaci smile
Reagovat
Pe3k
Protilátky z očkování vydrží pouhé 3 měsíce dle dat z dokumentů firmy Pfizer. Ovšem co mě na téhle situaci vadí je fakt, že přes hranici s Mexikem může denně přejít několik tisíc neočkovaných lidí co přenášejí nemoci, drogy, zbraně a obchod s bílým masem, to pánům v USA (demokratické straně) nevadí, ale zdravý Djokovic to je přímé ohrožení státu...Hejtři jako je Paddy a ostatní lůzři typu Trollhand TrollOndřej píšou věci typu pravidla platí pro všechny a podobně. To je ukazuje, že o celé situaci nic neví a jen mají radost, že Djokovic nemůže hrát.
Reagovat
Ondrej2280
Vidis, keby bol Jezisek Hombre z Mexika, tak by chodil cez hranicu denne :) Ale mozno by vedel sfalsovat aj pas a bol by z neho El Djoker de Tijuana:))
Reagovat
paddy
Je komické sledovat, jak si myslíš, že určitým věcem rozumíš a jako někteří ostatní používáš i lež, že Djokovič nemůže hrát v USA.
Djokovič se rozhodl dobrovolně vzdát účasti, což sám i komunikoval.
Jestli vidíte problém v pravidlech, pak si musíte položit otázku, proč je 99% tenistů splnilo.

Obviňuješ tady ostatní z hejterstvi a sám např hejtuješ Nadala a urážísš jiné lidi v diskuzi. smile
Reagovat
Pe3k
Používám lež, že Djokovic v USA nemůže hrát? smile
Djokovic se vzdal účasti? Ten se spíše nechce vakcinovat a díky tomu nemůže hrát.
Já tě z ničeho neobviňuju jen píšu holý fakt, že ty si hejtr Djoka. Klidně můžeš napsat, že jsem hejtr Nadala ovšem já nepíšu více než 90% svých příspěvků o Rafovi, to ty o Djokovicovi ano...
Reagovat
smazaný uživatel
Zase si z diskusie vyšiel jak taký prosťáček.

Prečo si takto ubližuješ, rybár?
Reagovat
paddy
Djokovič tam může hrát, ale nechce, nic mu nezakazují

argumentační klamy jsou tvoje doména
90% je také lež smile
Reagovat
Pe3k
No těch 90% je možná přestřelené, nemá smysl to vypočítávat přesně ovšem, ovšem co sem tím chtěl říct si snad pochopil...

Ukaž mi důkaz, že tam Djokovic hrát nechce...To je argumentační faul (klam). To je fuk, je to čistá lež od tebe. Samozřejmě tam hrát chce.
Reagovat
Torn
Plácáš nesmysly. Jako ostatně vždycky. :D
Reagovat
Kozoroh
Covidová politika nadále kazí sportovní legitimitu. smilesmile
Reagovat
Stan_Borowitz
Kdyby jenom covidová...

Myslím, že Novakovi je celé sunshine double úplně šumák, jde mu o grandslamy, takže AO, FO, WB a pak se uvidí, co vlastně bude na podzim. Z Big3 je realisticky jediný, kdo může ještě nějaké GS tituly posbírat a ty první tři by mu mohly stačit, vlastně možná jen dva, ale lepší bude, když si to posichruje.
Reagovat
smazaný uživatel
Som rád, že Novak je jediný, kto môže na RG triumfovať. To sa vždy dobre počúva :)
Reagovat
Stan_Borowitz
Já ti rozumím, my z Rogerova tábora jsme si taky přede dvěma roky dělali naděje, že ten Wimbledon třeba ještě dá...
Reagovat
smazaný uživatel
Hej no, len ked dvaja robia to iste, nie je to vzdy to iste.

Nadal na RG a Federer na Wimbledone je asi ako Ferrari a Fabka, oboje sú od "F", ale je tam kapánek rozdiel.
Reagovat
Pe3k
Ano kapánek rozdíl tam je. Ferrari je auto a fabka je zámek smile
Jako obvykle je pro tebe velký problém napsat něco co dává smysl smile
Reagovat
smazaný uživatel
Každý to pochopil, prosťáčku..

Prečo musíš neustále upozornovat na nedostatok svojho intelektu?
Reagovat
Pe3k
Prečo se vracíš na web kde tě má každý za šaška?
Reagovat
RFanousek
magořina
Reagovat
Nenela
Trapni Amici...
Reagovat
com
spis trapnej Djokovic smile Jedinej ze spicky, kterej se nenecha ockovat, tak at nikam necestuje a ma klid smile
Reagovat
RFanousek
Jedinej ze špičky má páteř
Reagovat
Ondrej2280
Djokovic a pateř ?:) Ty si odkial dosiel ?:)
To je podobny krivak jak Patik na TP:)
Reagovat
Blondie
Mám Novaka ráda a fandím mu, ale udělal rozhodnutí a holt nese důsledky. Říká se tomu dospělost.
Reagovat
Torn
Následky čeho? :D Tuposti lidí. :D
Reagovat
Nenela
Rozhodne neni jediny ze spicky. Co takova Kamilka? smile
Amici jsou trapni, protoze ze zdravotniho hlediska jejich politika nedava smysl, je to jen znevyhodnovani cizincu. America first smile
Reagovat
Krisboy
"Rozhodne neni jediny ze spicky. Co takova Kamilka?"

Co si trochu pohrát se slovosledem?

>>> Taková Kamilka rozhodně není ze špičky.

smile
Reagovat
paddy
2019 byla možná poslední ročník, kterého se zúčastnil

pro zajímavost to by také poslední ročník, kterého se zúčastnil Federer
aj takový je život smile

Sunshine, sunshine reggae smile
Don't worry, don't hurry
Take it easy
https://www.youtube.com/watch?v=R82XGJV_nkU&t=82s

víme tedy, že
Novak nejede, ale Saša jede smile
https://www.youtube.com/watch?v=gqlv40T9ag8&t=127s
Reagovat
smazaný uživatel
Zalepí Dubajom alebo nejakým Tel Avivom, kde bude mať
predsa len vačšie šance vyhrať a antuku zas može odohrať celú. Žiadna veda.
Reagovat
paddy
těsně po Miami je Grand Prix Hassan II v marockém Marrákeši, kde se může rozehrát na Monte Carlo - není o čem přemýšlet
Reagovat
turista
Zalepit to může. Má s tím zkušenosti.
Reagovat
Torn
Kdyby radši v USA dbali hygieny, která je tam otřesná. :D
Reagovat
DJOKERTHEGOAT
Na jeho místě bych se na takovém turnaji již nikdy neobjevil.
Reagovat
Ondrej2280
Ani sa neobjavi;)
Reagovat
Tweener
Stupidita Amíku nezná mezí, druhá vakcína stará více než rok k ničemu, hlavně ze domácí tenisti vracející se z Evropy jsou v cajku. Prostě dementi
Reagovat
Torn
A ještě možná jen do 10. 4., protože 11. 4. už to problém nebude. :D
Reagovat
No-le
smile
Reagovat
turista
Škoda mluvit.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist