Djokoviče pořád trápí záda, v Šanghaji nebude hrát

7. 10. 2011, 10:07
Aktuality 1
Nejlepší tenista světa Novak Djokovič se omluvil z turnaje v Šanghaji. Čtyřiadvacetiletý Srb se stále ještě zotavuje ze zranění zad, které ho trápí od finále US Open.
Profily hráčů
Novak Djokovič

"Mrzí mě to, že nebudu hrát v Šanghaji, která patří mezi mé oblíbené turnaje, ale pořád ještě nejsem v pořádku. Byl jsem na další kontrole a musím ještě dál rehabilitovat," uvedl na webu ATP Djokovič, který letos vyhrál tři grandslamové turnaje a utrpěl pouze tři porážky.

Z turnaje Masters v Šanghaji, který začne v neděli, jíž dříve odstoupil Roger Federer. Třetí hráč světa si chce odpočinout a doléčit různá zranění z letní části sezony. Chybět bude i Švéd Robin Söderling, světová šestka stále není zdravotně v pořádku po prodělané mononukleóze.

pva, ČTK

Komentáře

1
Přidat komentář
smazaný uživatel
Prodělaná mononukleóza je havaj. Ovšem taková prodělaná střevní chřipka z šanghajského psího sushi ... hoši asi vědí proč se nedat do kupy včas.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist