Djokoviče před US Open trápí puchýře. Neomezuje mě to, řekl Srb

25. 8. 2019, 20:22
Aktuality 6
Novaka Djokoviče trápí před začátkem grandslamového turnaje US Open puchýře. Trojnásobný newyorský vítěz a obhájce titulu kvůli potížím s pravou nohou dvakrát přerušil sobotní trénink, po něm ale problémy bagatelizoval.
Profily hráčů
Novak Djokovič

"Je to jenom maličkost, neomezuje mě to. Puchýře má každý druhý. To mi opravdu žádné starosti nedělá," řekl novinářům nejvýše nasazený dvaatřicetiletý Srb, který se v pondělním utkání úvodního kola střetne s Robertem Carballésem ze Španělska.

Ani na newyorském betonu nechce Djokovič opustit svůj tradiční styl, kdy k míčům nedobíhá, ale spíše doklouzává. "Je mi celkem jedno, jestli to je na antuce, trávě nebo tvrdém kurtu. Mám poměrně ohebné kotníky, to mi pomáhá dostat se lépe k úderům, k agresivnějšímu stylu hry," vysvětlil.

V červenci Djokovič porazil ve wimbledonském finále Rogera Federera a vyhrál čtvrtý z pěti posledních grandslamů. Celkem jich má na kontě 16. "Současný tenis je především o grandslamech, to je bez debat. O to větší je moje motivace," doplnil.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

6
Přidat komentář
gomo1510
Djokovič má ve forhendu macochu!!
Reagovat
Cico93
A Nadal má vo forehandu čo?
Reagovat
gomo1510
čop
Reagovat
Mantra
se o tom tedy píše?
Reagovat
Marduch
Nejsíš proto, že jednička si zaslouží krapet více pozornosti. To už bývá před každým GS taková trošku Mantra..
Reagovat
Patik
Takže ho vôbec netrápi že ho to trápi ?
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist