Djokoviče trápí v ruce zánět šlach

7. 5. 2014, 12:54
Aktuality 13
Zánět šlach trápí druhého hráče světa Novaka Djokoviče, jemuž s léčbou poraněné ruky pomáhá profesor Pavel Kolář. Stále není zatím jasné, kdy se druhý hráč světového žebříčku bude moci k zápasům vrátit.
Profily hráčů
Novak Djokovič

Šestadvacetiletý Djokovič se v Praze u Koláře objevil na konci dubna po turnaji v Monte Carlu, který dohrával se zatejpovanou pravou rukou od zápěstí až po loket. Po týdenní intenzivní léčbě a klidu se ale hvězdný Srb musel odhlásit z Masters v Madridu, kde se mohl vrátit na post světové jedničky.

"Jde o zánět šlach. Je to zranění, které se mu může vrátit, takže jsme se dohodli, že začne s tréninkem postupně a Madrid ještě vynechá," řekl deníku MfDnes Kolář, který s Djokovičem spolupracoval už před rokem, kdy mu pomáhal s poraněným kotníkem.

Příští týden se uskuteční turnaj v Římě. Roland Garros začne 25. května. Slavný turnaj v Paříži je jediný z grandslamů, který Djokovič ještě nevyhrál.

pva, ČTK

Komentáře

13
Přidat komentář
smazaný uživatel
Počítáme s tebou na RG.
Stejně všichni vědí, že si ho nenecháš ujít a urveš si ho do sbírky :)
Reagovat
gigin
Jo no, všichni to vědí...
Reagovat
smazaný uživatel
Nebo si ho podle tebe necha ujit?
Reagovat
Rafaeoli25
Já myslim že jo, resp.si ho nenechá ujít Rafan je to holt jeho obývák a všichni ostatní jsou tam jen hosté :)
Reagovat
gigin
Mi šlo o to urvání. Žes tak jistý.
Reagovat
smazaný uživatel
To ne. Jasnovidec nejsem. To platilo na tu prvni cast. To ze ho ziska, to je jen prani.
Reagovat
Mayo
no a je to tu, Djoki tiež nepríjemné zranenie...jedine Roger bude az v 50-tke zdravý :D
Reagovat
Rafaeoli25
Motorová myš Ferrer je taky zdravej jak řípa, ještě víc než Rog :)
Reagovat
Mayo
tam malo byť miesto "v" "do" :D ... áno aj Ferrer to máš pravdu
Reagovat
Rafaeoli25
Ferrer je hříčka přírody, běhá nejvíc ze všech, odehrává nejvíc zápasů, hulí cigára o sto šest a přesto ho nikdy nic nebolí a slovo únava nezná, prostě mimozemšťan :D
Reagovat
smazaný uživatel
Koukej se uzdravit a konecne vyhrat RG!
Reagovat
smazaný uživatel
Taky bych mu dost to RG pral ale pokud se neda dohromady aspon do Rima, tak si nemyslim, ze by ho mohl vyhrat, protoze pred French Open potrebuje aspon jeden velky turnaj si odehrat. MC by bylo uz dost zpatky...
Reagovat
Pesek12
Velká smůla, že ho to postihlo právě před turnaji na antuce a hlavně pro něho před RG. O vítězství na tomto GS mu jde asi nejvíce. Rameno a zápěstí se při dlouhých výměnách na antuce nejvíce namáhá a není nejlepší nápad návrat uspěchat.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist