Dnešní program v Melbourne přerušil déšť. Krejčíková odehrála jen čtyři hry

15. 1. 2020, 09:44
Aktuality 25
Kvalifikaci na úvodní grandslam sezony Australian Open počasí nepřeje. Kvůli kouři způsobenému rozsáhlými požáry na jihovýchodě země dnes pořadatelé začátek zápasů odložili o tři hodiny a pak program zastavil déšť. Barbora Krejčíková stihla odehrát proti Maďarce Anně Bondárové jen čtyři gamy, Zdeněk Kolář se na kurt nedostal. Pokračovat se bude zítra.

Na znečištěné ovzduší v Melbourne si v úterý stěžovalo několik hráčů. Slovinku Dalilu Jakupovičovou problémy s dýcháním donutily zápas vzdát. Úterní začátek kvalifikace se zpozdil o hodinu, dnes o tři.

"Podmínky v Melbourne Parku jsou neustále sledovány a další rozhodnutí budou učiněna na základě údajů na místě a po konzultaci s naším lékařským týmem, meteorologickým ústavem a úřadem pro ochranu životního prostředí," uvedl dnes Australský tenisový svaz.

Déšť by měl ovzduší vylepšit, ale zase kvalifikaci zpozdí. Bohužel intenzivní déšť nedorazil do oblastí zasažených ničivými požáry, nejvíce srážek spadlo v Melbourne a jeho okolí.

O účast v hlavní soutěži Australian Open usilují i další Češi Lukáš Rosol, Denisa Šátralová a Tereza Martincová. Všichni v úterý prvním kolem prošli.

Dnešní zápas Barbory Krejčíková s Anou Bondárovou byl přerušen za stavu 2-2 v prvním setu, Zdeněk Kolář se na kurt proti Američanu Wolfovi vůbec nedostal. Hlavní soutěž začne v pondělí.

Kvůli rozsáhlým požárům na ploše větší než Česko přišlo v minulých měsících v Austrálii o život už 28 lidí a tisíce ztratily domovy.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

25
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
gigin
https://www.instagram.com/p/B7UwvyrBoJw/?igshid=8efpadka4hvk
Reagovat
Vlk-v-trave
:D)
Sir Andy...
Reagovat
smazaný uživatel
Ahojte, o kolkoj je zreb?..

16 januara, kedy to zrebuju, znamená, ze u nás moze byt este stále dnesna polnoc.
Reagovat
gigin
Ty máš polnoc furt myslím.
Reagovat
RF46
:))
Reagovat
Kozoroh
Od 8 hodin ráno našeho času.
Reagovat
Patik
bude nejaký livestream ?..už ani neviem ako to býva.
Reagovat
cabuna
Na FB AO bývá živý přenos,dnes byla i exhibice .
Reagovat
cabuna
Na FB AO bývá živý přenos,dnes byla i exhibice .
Reagovat
cabuna
Na FB AO bývá živý přenos,dnes byla i exhibice .
Reagovat
EllNino
možná na ES
Reagovat
Patik
takže zajtra ráno o ôsmej teda..
Reagovat
kada.tom
Kdyby tam chtělo pršet týden v kuse, tak je to jedině dobře. Tenis netenis!
Reagovat
Mantra
souhlasím
Reagovat
Vlk-v-trave
Tak Nicovi pry hrozi 4lety trest za doping. Jeho otec Alan se pro ESPN vyjadril, ze udelaji vsechno proto, aby se mohl vratit do pul roku.
Otec potvrdil, ze vzdy mel testy vporadku a pred vyjezdem na DC do SP. Jeho lekar mu opravdu doprucil multak z Braziliie, ktery vypil po prvni kontrole, ktera byla ok, no a ta druha dopadla, jak dopadla.

http://www.puntodebreak.com/2020/01/15/padre-jarry-idea-hijo-pueda-volver-jugar-segunda-mitad-del-ano

No tezko ric, ale jak mu daji 4 roky flastr, tak uz skoncil ted.
Reagovat
mahycek
Nevíte kdy bude na AO losování ? Díky.
Reagovat
Vlk-v-trave
https://ausopen.com/tournament-schedule
Reagovat
Vlk-v-trave
Reditel Craig Tiley se setkal s Rafou Nadalem za tzv. zavrenymi dvermi...tema, o kterem se melo hovorit, je pry spatne ovzdusi.

Novinari poukazuji na to, ze zapasy kvalifikace se nehraji pod strechou a tak se domnivaji, ze si ho vzal bokem, aby hlavne nepadala kritika z jeho strany...

nooo, O cem si ti dva povidali, a jestli Tiley se opravdu snazil Mallorcana pozdrzet od kritiky....no tezko rict...kazdopadne Nadal po setkani prohlasil, ze se opet tesina na turnaj, ktery je peclive pripraven jako vzdy, a ikdyz se mu tady nedari, tak letos ma o to vetsi motivaci aby vyhral...:) A ze se opet tady na turnaj tesi, a tak:)

http://www.puntodebreak.com/2020/01/15/nadal-jugar-torneo-supone-extra-motivacion

*
Tipuji, ze si domluvil, aby mu na turnaji na empajru nesedel ten jeho oblibenec:)))
Reagovat
Vlk-v-trave
na tiskovce, po svem vyhranem kvalifikacnim zapase nad Ofnerem se nam tak nejak obul do Fedrera a Nadala, ktere nazval bez nejakych servitku egoistami, kteri uz pouze mysli o sve kariere a vlastnim odkazu a kaslou na hrace atd.:)))

Tema vzniklo v tom smyslu, ze se tihle hraci vubec neangazuji na GS, aby hraci trebas meli lepsi podminky na turnaji, nebot si mysli, ze maji obrovsky vliv na poradatele a bohuzel na to kaslou, tedy pokud nejde primo o ne, kdyz sami pinkaji...
podle nej by trebas holky, nebo astmatici meli hrat ted pod strechou, a tak... Tema je ted probirane plno hraci, ale dle kanadana tihle jen mysli na seba a vlastni tenisovy odkaz:)

http://www.puntodebreak.com/2020/01/15/tenista-canadiense-critica-duramente-federer-nadal-llama-egoistas

*
Tipl bych, ze tenhle 24lety Kanadan u fansB3 tak nejak skoncil, driv nez vubec zacal:D)
Ale ted si ho urcite uz i vsimnou, ze nejaky takovy hrac existuje. Doufejme, ze se dockame zajimavych reakci dvou Egoistickych Velikanu:D))))

Toz, letos je tam slusna sranda na tom GS.
Reagovat
gigin
Tak že sú to šulini říkal třeba už Nando.
Reagovat
Vlk-v-trave
:D)
Reagovat
Mantra
já ti nevím, proč by měli? byli by proti sobě 1) a za 2) je to individuální sport 3) stará se snad někdo jiný?
Reagovat
Vlk-v-trave
Hluchého Korejce Italovy výkřiky z rovnováhy nevyvedly, z beznadějné situace si došel pro výhru

*

Ten zápas měl všechno. Hrál se na velkém kurtu, počasí se při něm měnilo jako o závod, jestřábí oko nabídlo milimetrová rozhodnutí a jeden hráč se svíjel v křečích, aby druhý krátce poté nabízel fanouškům svoji talk show.

Mnoho fanoušků italštině nerozumělo a přesto bylo jasné, o čem Alessandro Giannessi pořád po každém z posledních míčků mluví, povídal si sám pro sebe o křivdě, zmaru a zoufalství...

Korejce Duck-hee Lee ale z míry nijak nevyvedl. Jednak měl dost starostí sám se sebou a jednak je Korejec stejně hluchý.

:D) tak to je neco, doporucuji precist cele. Ten David Schlegel ma celkem slusny smysl pro humor.

https://www.tenisovysvet.cz/article/detail/11045--hlucheho-korejce-italovy-vykriky-z-rovnovahy-nevyvedly-z-beznadejne-situace-si-dosel-pro-vyhru
Reagovat
Mantra
to je snad dobře ne? jaké komplikoval :-) snad pomáhal!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist