Dokicová a Luczak dodatečně dostali divoké karty na AO

23. 12. 2010, 12:13
Aktuality 0
Australané Jelena Dokicová a Peter Luczak sice neuspěli v národním playoff, jehož vítězové si zajistili účast v hlavní soutěži Australian Open, oba však od pořadatelů úvodního grandslamu roku dodatečně obdrželi divoké karty.
Profily hráčů
Jelena Dokičová

Bývalá čtvrtá tenistka světa Jelena Dokicová dostala volnou kartu od pořadatelů lednového Australian Open. Sedmadvacetiletá Dokicová prohrála ve finále národí kvalifikace o divokou kartu ve třech setech s Olivií Rogowskou, i tak však získala místo v hlavní soutěži prvního grandslamu nové sezony.

Nyní by ráda napodobila své výkony z roku 2009, kdy v Melbourne došla nečekaně až do čtvrtfinále. I tehdy se do hlavní soutěže dostala díky volné kartě. 

Tu obdržel také 137. hráč žebříčku Peter Luczak, který ve finále mezi australskou dvojkou a trojkou (za Lleytonem Hewittem) podlehl Marinku Matosevicovi.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist