Dolgopolov návrat na antuku nezvládl, prohrál s Cipollou

11. 4. 2012, 23:30
Aktuality 12
ATP CASABLANCA - Alexander Dolgopolov první letošní zápas na antuce nezvládl. Ukrajinský tenista nenaplnil roli nasazené dvojky v Casablance, kde nestačil na Flavia Cipollu. Italský tenista tak v Maroku postoupil do čtvrtfinále, ve kterém si zahraje s Francouzem Pairem. Vítěz postoupí do svého premiérového semifinále.
Alexander Dolgopolov

Když hrál Alexander Dolgopolov na antuce naposledy, vyhrál loni v červenci soutěž v chorvatské Záhřebu a připsal si dosud svůj jediný titul z turnaje ATP. Návrat na pomalou oranžovou drť se ale třiadvacetiletému Ukrajince nepovedl.

22. hráč světového žebříčku se s podnikem ATP World Tour 250 v Casablance rozloučil hned po svém úvodním vystoupení, v němž si v duelu s Italem Flaviem Cipollou nevypracoval jediný brejkbol a za hodinu hry prohrál hladce 4-6 1-6.

Cipolla tak po třech letech postoupil do čtvrtfinále a v 28 letech si zahraje o své premiérové semifinále. O stejnou motivaci má postaráno jeho příští soupeř Benoit Paire z Francie, který otočil zápas s Němcem Matthiasem Bachingerem.

V Maroku se dnes nedařilo ani čtvrtému nasazenému Denisi Istominovi z Uzbekistánu, který nestačil nad Rusa Igora Andrejeva.

Nejvýše nasazeným je v Casablance Němec Florian Mayer, titul obhajuje Španěl Pablo Andújar.

- ATP 250 CASABLANCA -
(Maroko, antuka, 398.250 eur)
středeční výsledky (11. 04. 2012)

Dvouhra - 2. kolo:
Cipolla (It.) - Dolgopolov (2-Ukr.) 6-4 6-1
Andrejev (Rus.) - Istomin (4-Uzb.) 6-7(3) 6-3 6-2
Paire (Fr.) - Bachinger (Něm.) 6-7(3) 6-3 6-2
García-López (Šp.) - Mathieu (Fr.) 6-4 6-2

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

12
Přidat komentář
smazaný uživatel
účes xD
Reagovat
smazaný uživatel
To si myslíš že jsem sázkař? jako když se mi nelíbí bodování ?? to si pak mačo sám , já ti na sázeni z vysoká se*u protože narozdíl vím tady od zdejších dárců že nad sázkovkama vyhrát nemůžeš a kdyby jo proč by rostli jak houby po dešti!!
Reagovat
smazaný uživatel
Já znám pár lidí, co jsou dlouhodobě v obrovským plusu, problém je v tom, že většina lidí sázet prostě neumí.
Reagovat
spaniel
Maco :) Kdyz nesazis, tak nechapu proc se tak certis nad vykonem Dolgopolova. Ja ho zrovna nemusim, divne podani a hodne slajzu, ale skvely forhand a na 22.misto urcite ma. A sazkama se vydelat da, ale to je na dlouhou debatu...
Reagovat
smazaný uživatel
Je my záhadou jak takový mamlas může být 22nejlepším hráčem světa , řekněte mi který mamlas to bodování vymyslel . Dolgopolov hraje na úrovni hráče od 100vky na horu ale hlavně že je díky mamlasům co vymysleli skvělé bodování za nejlepšího 22druhého hráče světa . To samé Fish ten mačo ten nepatří do druhé světové 20cítky natož aby byl nejlepším 8mým hráčem světa .
Reagovat
smazaný uživatel
A co navrhuješ za systém bodování mačo??
Reagovat
smazaný uživatel
Asi podle ksichtu.
Reagovat
smazaný uživatel
A kdo by měl být před ním? Berlocq, Seppi a Granollers? Podává prostě výkony lepší, než všichni hráči krom 21, tak je 22.
Reagovat
spaniel
Nejlepší jsou tupé komenty od špatných sázkařů. Co tak navrhnout ATP nový převratný systém bodování, který bude úžasně spravedlivý a všichni ho budou milovat. Směle do toho!
Reagovat
Fandina
Žebříček je součet vyhraných zápasů ..... jak jinak by se to mělo dělat ... úsměv
Reagovat
milagros
podľa mňa je tenisový bodovací systém najlepší zo všetkých čo poznám a zvlášť keď ši vezmem a porovnám oproti nemu napr. futbalový
Reagovat
smazaný uživatel
Není to vůbec o špatném systému bodování do žebříčku,prostě když má hráč formu a v neposlední řadě podle mě i štěstí na los v turnajích,tak pak to tak může dopadnout,že se třeba Troicky nebo Nieminen dostanou na 12. příčku světového žebříčku. Ale pak další rok příjde pád do míst kam patří,což se u obou těchto tenistů taky hned ukázalo. V případě Dolgopolova myslím,že má na to dostat se i víč,než momentální 21.místo. Viděl jsem ho zahrát už výborné zápasy,tak záleží jestli svou výkonnost dokáže ustálit a bude se vyvarovávat podobným výpadkům jako třeba ten včerejší...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist