Domácí hráčky Wozniaková a Marinová v Québecu postupují

29. 10. 2008, 21:55
Aktuality 0
WTA QUÉBEC - Pátá nasazená Kanaďanka Aleksandra Wozniaková a její krajanka Rebecca Marinová vstoupily do domácího podniku v Québecu výhrami. Pro Marinovou to byla první výhra na okruhu WTA.
Aleksandra Wozniaková

Jednadvacetiletá Aleksandra Wozniaková letos vyhrála turnaj v americkém Stanfordu, kde uspěla jako kvalifikantka. Na domácím podniku v Québeku už patří k favoritkám. Svůj úvodní zápas proti Rumunce Gallovitsové zvládla a ve druhém kole tak narazí na Američanku Carty Gullicksonovou.

Své vůbec první utkání na okruhu WTA má za sebou další Kanaďanka Rebecca Marinová. Sedmnáctiletá tenistka v něm dokázala uspět, když po setech 7-6 6-1 porazila 65. hráčku světa Jill Craybasovou z USA.

Poprvé do čtvrtfinále postoupila další mladá hráčka. Sedmnáctiletá Američanka Melanie Oudinová, jež v prvním kole vyřadila třetí nasazenou Rakušanku Bammerovou, dnes přešla přes Rusku Olgu Pučkovovou. V pátek se o postup do semifinále utká s turnajovou šestkou, krajankou Bethanií Mattekovou. Ta v nočním zápase s velkými problémy zdolala domácí naději Tetreaultovou.

Jednička Petrovová opět vyhrála
Ruská tenistka Naděžda Petrovová na turnaji v Québeku zatím potvrzuje roli nejvýše nasazené hráčky. V Kanadě ve středu vyřadila ve druhém kole Američanku ruského původu Varvaru Lepchenkovou a postoupila do čtvrtfinále, v němž se utká s Maďarkou Melindou Czinkovou.

WTA QUEBEC (Kanada, hala, 175.000 dolarů) - středeční výsledky:

Dvouhra - 1. kolo:
Wozniaková (5-Kan.) - Gallovitsová (Rum.) 6-4 6-3
Marinová (Kan.) - Craybasová USA) 7-6 6-1

Dvouhra - 2. kolo:
Petrovová (1-Rus.) - Lepchenková (USA) 6-2 6-4
Matteková (6-USA) - Tetreaultová (Kan.) 7-6(4) 3-6 7-6(1)
Haynesová (USA) - Duboisová (Kan.) 6-3 4-6 6-2
Oudinová (USA) - Pučkovová (Rus.) 6-1 7-6
Czinková (Maď.) - Dittyová (USA) 6-1 6-1

TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist