Domácí veterán Björkman postoupil do druhého kola v Bastadu

9. 7. 2008, 09:10
Aktuality 1
Několik zápasů se včera odehrálo až pozdě večer. Jedním z nich byl i souboj veterána Jonase Björkmana s antukovým specialistou Marcelem Granollersem ze Španělska. Přestože Björkman antuku příliš v oblibě nemá a je spíš deblovým specialistou, dokázal na domácím turnaji ve švédském Bastadu tento zápas vyhrát.
Bjorkman Jonas

Domácí tenista Jonas Björkman vyhrál ve večerním duelu prvního kola turnaje v Bastadu nad Španělem Marcelem Granollersem hladce 6:3 a 6:1. V dalším kole čeká na šestatřicetiletého deblového specialistu turnajová trojka Tommy Robredo.

Turnajová pětka Isner nestačila v Newportu na krajana Levinea
Pátý nasazený hráč travnatého turnaje v Newportu John Isner nestačil v úvodním kole na svého krajana Jesseho Levinea. Ten se v dalším kole utká s Indem Prakašem Amrtitražem, jenž startuje v turnaji dotovaném 385.000 dolary na divokou kartu.

Ruska Pavljučenkovová vyřadila v Palermu domácí Vinciovou
Bývalá nejlepší světová juniorka Anastasia Pavljučenkovová porazila v úvodním kole turnaje v Palermu domácí naději Robertu Vinciovou 7:5 a 6:3. V dalším kole se osmnáctiletá Ruska střetne s Paraguajkou Rossanou De los Riosovou.

ATP BASTAD (Švédsko, antuka, 326.000 Euro) - úterý - noční výsledek:
Dvouhra - 1. kolo:
Björkman (Švéd.) - Granollers (Šp.) 6:3, 6:1.
ATP NEWPORT (USA, tráva, 385.000 dolarů) - úterý - noční výsledek:
Dvouhra - 1. kolo:
Levine (USA) - Isner (5-USA) 6:3, 6:1.
WTA PALERMO (Itálie, antuka, 145.000 dolarů) - úterý - večerní výsledky:
Dvouhra - 1. kolo:
O. Sanchezová (Fr.) - Byčkovová (Rus.) 7:6 (7:1), 4:0, skreč, Voskobojevová (Rus.) - Loitová (Fr.) 4:6, 6:3, 0:1, skreč, Pavljučenkovová (Rus.) - Vinciová (It.) 7:5, 6:3, Dentoniová (It.) - Briantiová (It.) 4:6, 7:6 (7:3), 7:5.

 

TenisPortal.cz, ČTK, Václav Navrátil

Komentáře

1
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist