Evertová a Davenportová si zahrají v televizním seriálu

21. 11. 2012, 18:37
Aktuality 2
Dvě někdejší světové jedničky Chris Evertová a Lindsay Davenportová se příští rok představí fanouškům v rolích hereček. Obě bývalé hráčky se spolu s dalším americkým tenistou Justinem Gimelstobem objeví v epizodě televizního seriálu "Kriminálka Las Vegas".
Lindsay Davenportová

Všichni tři sportovci budou v oblíbeném kriminálním seriálu televize CBS hrát sami sebe v epizodě, která se bude točit kolem vyšetřování smrti profesionální tenistky. Díl by se měl ve Spojených státech vysílat v lednu.

Osmnáctinásobná grandslamová šampionka Evertová i Davenportová, jež má na kontě sedm titulů z grandslamových turnajů a olympijské zlato z Atlanty, mají s televizním vysílání zatím zkušenost jen jako sportovní komentátorky. Stejně je na tom i jejich kolega Gimelstob.

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

2
Přidat komentář
dadaft
dlouho jsem tě neviděl.
byla jsi má oblíbenkyně...

tak pojď na toho Oscara, bejby. ))
Reagovat
smazaný uživatel
Las Vegas? už se těším..:))
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist