Famózní Kvitová v Dauhá otočila finále s Muguruzaovou a vydřela 22. titul i návrat do Top 10

18. 2. 2018, 16:12
Aktuality 344
Petra Kvitová má za sebou famózní týden v Dauhá! Česká tenistka dnes v Kataru otočila finálový duel s Garbiñe Muguruzaovou, kterou zdolala 3-6 6-3 6-4, a vyhrála tak již třináctý zápas a druhý turnaj v řadě. Češka si zároveň připsala již svůj 22. titul v kariéře a vybojovala také návrat do Top 10 žebříčku WTA.
Profily hráčů
Petra Kvitová (© Tenis Dunyasi Magazine)

Petře Kvitové úvod sezony příliš nevyšel. Kvůli nemoci nemohla startovat v Brisbane a na následujících turnajích se jí také příliš nedařilo. V Sydney vypadla už ve druhém kole a na úvodním grandslamu sezony Australian Open dokonce ztroskotala hned na první soupeřce. Nyní se však česká tenistka rozehrála do solidní formy.

Po triumfu v ruském Petrohradu a dvou výhrách ve Fed Cupu předvádí česká tenistka úžasnou hru i tento týden v katarském Dauhá, kde se po výhrách nad Büyükakcayovou, Radwaňskou, Svitolinovou, Görgesovou i světovou jedničkou Wozniackou probojovala do svého 29. kariérního finále. Její soupeřkou v boji o 22. kariérní titul a návrat mezi elitní desítku tenistek byla čtvrtá nasazená Španělka Garbiñe Muguruzaová, s níž měla Češka před dnešním utkání bilanci 3-1.

Finálové klání nerozehrála Kvitová vůbec dobře. Unavená Češka se špatně hýbala, často chybovala a proti Španělce, jež v Kataru nehrála díky skreči Halepové semifinále, nemohla najít svou hru a dostat se do tempa. Zejména vinou častých chyb prohrávala šestnáctá nasazená Češka po pár minutách hry 0-5, poté se ale sama na podání zvedla, a i díky jednomu brejku vyhrála tři hry v řadě. V devátém gamu už ale Muguruzaová nezaváhala a úvodní sadu získala na svou stranu poměrem 6-3.

Ve druhém dějství už působila Kvitová výrazně lepším dojmem než v úvodu utkání. Hrála agresivně a snížila počet nevynucených chyb, i přesto však v průběhu druhého dějství čelila čtyřem brejkbolům. Všechny čtyři šance Španělky ale Češka smazala a sama naopak za stavu 3-2 soupeřku brejkla, čímž se dostala do vedení 4-2, které už si pohlídala a druhou sadu nakonec vyhrála 6-3.

"Ona vůbec netuší, že dneska hraje proti největší bojovnici na světě," povzbuzoval Kvitovou její kouč v polovině druhého dějství. "Choď do toho, pumpuj se, usměj se a ukaž jí, že jsi tady. Už ti to tam chodí líp, všechno je v pohodě, pokračuj v tom, co děláš a on ten vnitřní klid přijde. Nemysli na to, jak dlouho to trvá, jak dlouho ještě budete hrát, snaž se hrát každý balon tak, jako by to byl poslední. Já vím, že jsi unavená, ale ty ses pro tyhle zápasy narodila, tak pojď," dodal směrem k Češce Vaněk.

I v rozhodujícím třetím setu musela Kvitová odvracet šance soupeřky. Ve čtvrté hře měla Muguruzaová další dva brejkboly, dvojnásobná wimbledonská šampionka však obě šance Španělky odvrátila a v následujícím gamu si potřetí v zápase vyšlápla na podání soupeřky a šla do vedení 3-2.

Španělka si po páté hře vyžádala ošetření levého kolene, ani to však očividně unavenou českou tenistku nerozhodilo. V šesté hře pak Kvitová znovu odvracela brejk soupeřky a svůj brejk z předchozího gamu potvrdila.

A o náskok už Češka nepřišla! Kvitová si vedení pohlídala a žádný zvrat již nepřipustila. Po téměř dvou hodinách a dvaceti minutách hry Češka zvítězila 3-6 6-3 6-4, připsala si již 13. výhru v řadě a triumf na druhém turnaji v řadě. Celkově však Češka vybojovala již svou 22. trofej a také návrat do Top 10 žebříčku WTA.

"Byla to obrovská bitva, ale Petra je výborná hráčka a hrát s ní je velmi náročné. Já jsem moc šťastná za to, co jsem tu předvedla," hodnotila utkání Muguruzaová. "Na začátku roku jsem bojovala se zraněními, ale teď jsem se rozehrála a cítím se skvěle. Jsem moc ráda, že se mi to podařilo zrovna tady, protože je to úžasný a velmi důležitý turnaj," dodala poražená Španělka.

"Zkusila jsem to a ono to vyšlo," smála se Kvitová v reakci na to, že vyhrála 13. utkání a 2. turnaj v řadě. "Byl to velký skok mezi Fed Cupem v Praze a turnajem tady, ale bojovala jsem a jsem moc ráda, že to vyšlo."

"Je skvělé být zpět v Top 10. Před rokem se všechno tohle zdálo neuvěřitelné, mnoho lidí tomu nevěřilo, ale teď tu stojím jako vítězka a jsem šťastná. Děkuji všem, co tu cestu jdou se mnou. Děkuji všem fanouškům, svému týmu i celé své rodině," konstatovala sedmadvacetiletá Kvitová po utkání.

Sedmadvacetiletá Kvitová potvrdila v Dauhá skvělou formu z poslední doby. Před dvěma týdny slavila zisk titulu v Petrohradu a dvě výhry si následně připsala ve Fed Cupu. V Dauhá přidala tento týden dalších šest zápasů bez porážky a od vyrovnání osobního maxima z přelomu let 2011 a 2012 tak Kvitovou dělí už jen jediné vítězství.

Kvitová zároveň zajistila, že druhým rokem po sobě má turnaj v Kataru českou šampionku. Loni v Dauhá zvítězila Karolína Plíšková, která letos po nemoci vypadla již ve 3. kole.

• WTA PREMIER 5 DAUHÁ •
Katar, tv. povrch, 3,173,000 dolarů
nedělní výsledky (18. 02. 2018)
• Dvouhra - finále •
Kvitová (16-ČR) - Muguruzaová (4-Šp.) 3-6 6-3 6-4

Komentáře

344
Přidat komentář
Pavlis
Fotka Petry s trofejí - 6b.cz/u0CM

Stačí rozkliknout, popř. po zkopírování do prohlížeče pár vteřin počkat. Obrázek naskočí sám. Je to skvělý zkracovač dlouhých linků, který TP naštěstí podporuje.
Reagovat
Pavlis
Na těch dvou turnajích, kde Petra triumfovala, zvítězily zajímavé dvojice ve čtyřhře. Myslím, že by si zasloužily vlastní článek na TP, ale tady to samozřejmě nikoho nezajímá :)

Obrázek jedné z nich
https://pbs.twimg.com/media/DWVxsHiXkAAXpLM.jpg:large
Reagovat
Andrew89
je neskutecna! nemam slov. zavrela hubu vsem haterum. Nikdo nema zadne narazky....byly chvile kdy lide zpochynovali Petry titul kdyz neporazila nikoho radoby kvalitniho. Tak tehle turnaj to vytrela vsem. Jsem hrdej,ze jsem jeji fanda. Peto jsi neskutecna!
Reagovat
Davor1
Super Peťa, strašne jej to prajem. Neskutočný turnaj v jej podaní...
Reagovat
Bob
Muguruza a její soupeřky - Duan Y., Cirstea S., Garcia C.
Petra a její soupeřky - Buyukakcay C., Radwanska A., Svitolina E., Goerges J., Wozniacki C., Muguruza Blan.
Je dobře, že vyhrála Petra. Na Dubaj bych se vykašlal. Hodně štěstí do zbytku sezony!
Reagovat
tommr
před Petrou už v Doha vyhrály loni Karolína Plíšková a v roce 2015 Lucka Šafářová. Karolína a Lucka ale vyhrály tu nižší verzi turnaje (Premier) zatímco Petra vyhrála tu vyšší (Premier-5) ...
Petra kromě toho vyhrála v roce 2013 i další blízkovýchodní turnaj v Dubaji ...
Reagovat
PetaM
Myslel jsem, že se holky snad domluvily a rozhodly se nevyhrát tyhle turnaje, zrovna když jsou Premier 5. :D Jsem rád, že to Petra zlomila. Jinak byl letos v Doha jiný povrch než loni, což určitě nahrávalo hlavně Petře ... :) Za to jsem taky rád :D
Reagovat
tommr
nechci se Karolíny a Lucky nějak dotknout, ale on je dost velkej rozdíl v obsazení turnajů Premier a Premier-5 a na to vyhrát ten kvalitnější má u nás prostě jen Petra ... :)
Reagovat
EllNino
což je u bývalé světové jedničky celkem smutné, že nedokáže vyhrát Premier 5, nebo jinak nevím, jak bys tohle mohl napsat :)
Reagovat
tommr
no je to bohužel smutnej fakt. Karolína je ale ještě relativně mladá a tak se třeba časem ještě dokáže zlepšit natolik, aby dokázala vyhrávat i ty větší turnaje podobně jako Petra ...
Reagovat
smazaný uživatel
Plíšková už nevyhraje nikdy nic - nechte si to už konečně říct.
Reagovat
Frick
Karolína má titul z Cinci.
Reagovat
PetaM
Nechci Karolínu hejtovat, ale získala ho v roce, kdy před Cincy byly OH a holky byly unavené. Karolína ne, bále se imaginární nemoci. :)
Reagovat
Frick
Plus připomenout finále Báry (Dubaj Premier 2016) a Káji (Dubaj Premier 5 2015)
Reagovat
Pavlis
Petra si ten titul zasloužila nejvíc. Odehrála tam toho hodně, strávila na kurtu mraky hodin, porazila světovou jedničku, navyšovala famózní sérii výher, zbýval jí jen jediný krůček, vyhrát finále. Nicméně, ta cesta k tomuto 22 titulu z okruhu WTA byla fakt trnitá. Šlechtí ji skutečnost, že ze šesti zápasů měla půlku třísetových, proti Němce se příliš nenadřela. Což částečně kompenzuje zaostávání za Mugu, která nehrála o kolo více vůbec nic. Vyhrát ona, ten titul by byl pro ni tak nezasloužený, i proto, co ve třetím setu proti Petře předvedla. Ale nakonec to Peti ubojovala, byť i dnes měla hodně dvojchyb. Po prvním setu jsem ale výhře moc nevěřil. Rituály s čelenkou očividně mají svůj účinek. Nejtěžší to pro Petru bylo asi ve středu. Počet brejkbolů byl na obou stranách vysoký, štěstí, že Španělka moc neproměňovala.

Petro, vítej zpátky na vrcholu a v Top10.
Reagovat
tommr
Muguruza odehrála na turnaji dokonce o 2 zápasy mín než Petra, protože měla volnej los v prvním kole a walkover v semifinále ...
Reagovat
Pavol
Ale stále tam vidím smútok v očiach. Nech sa darí ďalej a smútok nech zmizne ako ranná poľadovica.
Reagovat
FulnekUltras
já bych řekl, že v těch očích už je teď všechno... ;)
Reagovat
PetaM
Tento týden už jsem asi po třetí překvapen a opět mile. Sledovat to bylo ze začátku utrpení :D Fakt mi bylo Petry líto, jak byla unavená, všude pozdě a tam poskakující trubka na druhé straně běhala (jak by taky ne, do finále snad vyhrála půlku zápasu). Navíc to, co předváděla :D Asi 47x si špatně nadhodila míček. A to ošetření už byl úplný top jejího zmaru, který gradoval od druhého setu :D Po tom zatejpování snad běhala ještě více, než celé dva sety před tím ...

A k Petře, vážně neskutečné :O Čumím, co s ní Vydra udělal. A Jirka není kouč, to je psycholog vydávající se za kouče :D Oba dva by měli dostat medaili (toho ptáka ne, toho ať si nechá Petra ... ;D ). Jsem zvědavý, jestli odpíská Dubaj, na jednu stranu jakože škoda, je tam rychlý povrch, hrála by v noci ... Na druhou stranu už by si potřebovala pár dnů pospat :D Každopádně gratuluji k top 10, za 2 turnaje se dostat skoro o 20 míst nahoru, čumím zase :O

Zajímalo by mě, jestli bude takhle schopná bojovat i na pomalých površích (se dozvíme už za 2 týdny). Jinak jsem rád (a soupeřky možná ještě více), že bude v IW a Miami nasazená. Tak ať chuť vyhrávat a hlavně bojovat vydrží :) Jak říká Serena, doufám, že je Petra hladová po turnajových titulech :) Mooooc jí to s titulem sluší :D Díky za krásný týden :) Snad letos nebyl poslední :D :D
Reagovat
lvicek
Jj, presne tak, bylo to fakt prima a jen houst! A je vyborne, ze si dokazala celkem brzy vybojovat nasazeni na dalsich turnajich, bude to pro ni urcite snazsi i tam, kde ji to az tak uplne nevyhovuje, protoze snad bude mit jedno nebo dve kola na privyknuti a rozkoukani (jasne, i ty nenasazene mohou zlobit, ale proste sance na hodne neprijemnou souperku je nizsi). Na zacatku roku byly s Luckou vedle sebe, uvidime, jak se ted budou jejich osudy na turnajich lisit (a kdyz se Lucka nekde nejak nehecne, tak asi hodne...).
Zaroven je uplne neuveritelny, jak tezke souperky porazila, aby ziskala tenhle titul. To bylo snad horsi nez na nejakem GS, krome prvniho kola to byly same maso zapasy.
Reagovat
FulnekUltras
čistě sportovně jeden z nejcennějších Petiných titulů vůbec - o lidské rovině není třeba mluvit
Reagovat
smazaný uživatel
Ta "poskakující trubka" má stejný počet gs titulů jako Petra... I když celkový počet titulů 4 menší :-)
Trochu pokory a respekt před soupeřkami. Garbi hrála dobře.
Buď rád, že ve finále nebyla Simona...
Reagovat
smazaný uživatel
Garbine by mi byla i celkem sympatická, kdyby nešoupala a nepískala těma botama před servisem soupeřky. Je to daleko nechutnější než to co dělá Niculescu.
Reagovat
PetaM
Poskakuje? Poskakuje.

To, že je kvalitní hráčka nezpochybňuji. Nevyhrála 2 GS omylem. A trubka ... Celkem nehanlivý výraz náhodou ;) Mohl jsem napsat blbka, pi*ča ... Ale proč bych to psal že ... Ani jedno není. Ale trubka klidně být může :D :D Zase neberte všechno moc vážně, jinak vás trefí ... Ten zlatý sokol :D
Reagovat
aligo
5
Reagovat
evzenam
Velká gratulace, byl to těžký turnaj, těžké soupeřky. A jesli to někdy nevyjde, protože únava se určitě dostaví, tak to nevadí. Petra je také jen člověk, ne stroj, tak se podle toho také v komentářích chovejte, když se náhodou nezadaří. Žádný hráč nevyhrává stále, i ti ostatní mají stejnou touhu vyhrát, když jdou na kurt. Ale fandit se má vždycky.
Reagovat
Kozoroh
Roger a Petra jsou tenisty měsíce :-)
Reagovat
d@ve
Odjížděl jsem za stavu 0:4 z domova, ale tak trochu doufal v obrat a teď po návratu koukám, že to opravdu Petra zvládla... Super forma. Snad ještě vydrží.. :)
Reagovat
d@ve
http://www.wtatennis.com/news/comeback-queen-kvitova-captures-doha-title-scintillating-thriller
Reagovat
smazaný uživatel
Dobrý večer, chtěl bych Vám nabídnout jedinečný zážitek a být přímo na 2. grandslamu sezony v Paříži. Budu mít k dispozici několik vstupenek za zvýhodněnou cenu. Také se orientuji v letenkách takže zpáteční do Paříže za 1500 není problém. Poté Vám mohu poradit s ubytováním a s orientací v Paříži. Byl jsem tam již 3 krát a pojedu po čtvrté. Kdo by měl zájem o větší info napiště. Mohu zaslat i videa, které jsem pořídil z dejiště areálu Rolanda Garrose a několik selfie např s Boris Becker, Radwanska atd. Napiště a domluvíme se na všem podstatném. Děkuji a přeji příjemný víkend
Reagovat
FulnekUltras
njn, do Paříže se teď prodává těžko... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Víkend už je u konce. Třeba změnit poslední větu :-)
Reagovat
Bloody13
Ehm, tak letos bych to viděl MINIMÁLNĚ ještě na Madrid, Wimbledon, Wuhan a Turnaj mistryň a budu celkem spokojenej :)
Reagovat
hippos
snilku, naivko
uz tady mela petra stesti, ze se odhlasila halep, ktera by ji vypraskala za 56 minut
Reagovat
smazaný uživatel
No, je dobré moc nečekat a být rád za tohle. Je to všechno moc ošemetné, zejména u Petry.
Reagovat
horska.kraslice
Jojo, nechtěla bych zažít ty nadávky, až se jí nebude dařit. A ono to neúspěšné období zákonitě přijde, tak si prosím i pak vzpomeňte, kolik vám Petra přinesla radosti.
Reagovat
Bloody13
Jasně, borče :D
Reagovat
d@ve
Myslím, že Simona by asi přes Garbi ani do finále neprošla.. ;)
Štěstí máš spíš ty, že si tady v tuhle chvíli můžeš anonymně psát v podstatě co chceš.. ;)
Reagovat
hippos
boze, ty jsi asi letos nevidel ani jeden zapas halep
ta je je jinde nez zbytek pole
Reagovat
smazaný uživatel
:D preto este nema ani jeden titul :D
Reagovat
smazaný uživatel
ma, pardon!
Reagovat
hippos
lebo zdravotni problemy?

V prvním kole Australian Open si bolestivě podvrtla kotník, přesto došla až do finále. V boji o první grandslamový titul prohrála bitvu s Caroline Wozniackou a noc po zápase strávila kvůli vyčerpání organizmu v nemocnici na kapačkách.

Z Melbourne si navíc přivezla zranění chodidla, kvůli kterému přišla o Fed Cup a snímž tento týden startovala v Dauhá. V Kataru sice prošla bez ztráty setu ve třech zápasech do semifinále, po dnešní čtvrtfinálové výhře 6-0 6-4 nad Američankou CiCi Bellisovou ale na tiskové konferenci oznámila, že ze soutěže WTA Premier 5 odstupuje.

"Odstupuju, protože už nemůžu dál hrát. Bylo by to pro mě nebezpečné, kdybych pokračovala," oznámila Halepová. "Překvapilo mě, že jsem mohla odehrát tři zápasy a vyhrát je. Každý den mě to bolelo, takže to nebylo snadné. Neměla jsem moc času, abych se před tímto turnajem zotavila. Přesto jsem hrála, ale dnes už to bolelo hodně a rozhodla jsem se zastavit," vysvětlila šestadvacetiletá Rumunka.
Reagovat
d@ve
A kdo dnes nemá zdravotní problémy??
BTW: Kdyby byla Simona "někde jinde", tak si nenechá ujít GS titul a titul No. 1.
A pro upřesnění - Simoně nepřeju nic zlého. Jen kvůli oblíbené hráčce nehejtuju ty jiné..
Reagovat
FulnekUltras
Haide Simona!!! Haide Romania!!! Peťulko pooojď !!!
Reagovat
smazaný uživatel
Musel bych mnoho hodin premyslet abych nasel vetsi nesmysl. Halepova ma nepochybne vysledky, dokonce bude zase za tejden zadarmo No I. Ale jinak je to urvanej platfusackej arogantni frocek, ktera do toho mlati jak smyslu zbavena.Tenis je nadherna hra, kterou hrajou 3 miliardy lidi. A vrcholove tenistky a tenisti maji predvadet neco jinyho nez s revem rezat do micku az jiskry litaji. Masakrovat si klouby, tvarit se jak bojovnik Sosonu a pak skoncit dusna v nemocnici. Kvitova a ji podobne jsou oslavou tenisu a prirozenym motivem pro mlade a nebo amatery. Halepova jeste nic poradnyho nevyhrala a at to s ni bude jakkoliv rozhodne po ni nic nezustane.
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavso, Hlavso, přej a bude ti přáno. Simona je sympatická hráčka, která vyhrála 16 turnajů včetně Dauha, IW, Madridu. Když bude fit, může konkurovat kdekoli x komukoli.
Jak Caro, tak Garbi jsem přál tituly z GS. Včera a dneska jsem je zaklínal, aby Petře "pomohly". A pomohlo to :-)
Reagovat
hippos
Hlavso Hlavso, ty si na me vzpomenes ..
Reagovat
Mark976
A to jsi vzal kde? Včera jsi zvracel?:)))
Reagovat
Mark976
A to jsi vzal kde? Včera jsi zvracel?:))) halep prohrála finále AO s Wozniacki, kterou včera Petra udolala:) btw. Halep dokáže pos... zápas víc než petra:)
Reagovat
hippos
ty se taky budes divit
btw tohle nemuze napsat clovek, ktery videl to finale na AO
Reagovat
smazaný uživatel
jojo, Simca vyhra Sunshine double, k tomu Madrid a korunuje to French Open :D
Reagovat
hippos
a co rim?
Reagovat
smazaný uživatel
ten vyhra Maruska
Reagovat
George_Renel
dyby hrála i příští týden, potřebovala by tak až od středy. Uterý je moc brzy.
Reagovat
hippos
urcite ne. to by musela mit v 1. kole volny los
Reagovat
horska.kraslice
A to se musí všechny zápasy prvního kola odehrát nejpozději v úterý?
Reagovat
George_Renel
Když se v Německu vracela dopingová hříšnice, udělali z programu trhací kalendář. Petra by si ten přesun zasloužila více.
Reagovat
hippos
jenze petra nema zdaleka takovou globalni marketingovou silu ze..
Reagovat
George_Renel
Pro mě je důležitější ta morální....
Reagovat
hippos
jenze ty nejsi reditelem zadneho turnaje :)
Reagovat
George_Renel
Jasně. Ale....
K čemu jí to pomohlo? Co za ten rok dokázala? Asi jen to, že jí ten doping opravdu pomáhal, protože bez něj je poloviční i když by si člověk myslel, že návrat po takovém zranění ruky bude určitě těžší, než návrat po dopingu, když mohla doléčit všechny bolístky.
Reagovat
smazaný uživatel
Uz ma svoje roky a hlavne pred trestom tiez nehrala bohvieako dobre.
Reagovat
hippos
v nicem ji to nepomohlo a oni prece vlastne ani nejde
Reagovat
hippos
se neposejte z te slepice krizene s prasnici
Reagovat
FulnekUltras
jak bylo ve švajcu?
Reagovat
hippos
vopruz jako kazda sluzebka
Reagovat
FulnekUltras
tak hlavně žes to ve zdraví přežil ;)
Reagovat
EllNino
Opravdu jsem netušil, že ten křížek s o jednu cifru vyšším číslem budu psát jen 14 dní od Petrohradu :)

Fantastiská jízda, 4 hráčky top 10 + Aga, těsné třísetové zápasy, 3x 0:1 na sety, z toho 1x ve druhém setu minus brejk, strašná paráda a nádhera, nemám slov a zase jsem brečel jako želva ... chtěl jsem sice, aby Petra proměnila mečbol esem, ale i tohle bylo skvělé ubráněné a ta radost z míčku byla nádherná :)

Hrála famozně, celý týden skvěle bojovala a myslím, že tohle je cennější titul než Wimbledon 2014, co se týče obtížnosti soupeřek ... ale zase Wimbledon je Wimbledon, tam se rozklepou kolena i jinak vyrovnaně vypadajícím tenistům ...

Krásné 3 týdny, 13 výher v řadě, návrat do top 10, zní to skoro jako pohádka ...vůbec tomu nějak pořád nemůžu uvěřit :))

Skvělý český víkend, 3 medaile na OH (Ledeckou nechápu doteď a furt se tomu směju, jak vypálila rybník všem specialistkám, zbořila celý alpský svět ... Martina skvělá setisfakce a Karolína Erbanová v té nabité konkurenci musí brát bronz jako zlato :))

Navíc se dařilo hokejistům a tak tomu není nějak co vytknout :)

Jo a gratulka Rogerovi k té devadesát sedmičce, to je fakt buldozer ten chlap :) Smekám ...už poněkolikáté ...

Dubaj nech Dubají a jdi odpočívat, všude vyhrát nemusíš :DD Ikdyž, ....
Reagovat
janek_da
jj, parádní víkend
Reagovat
Nancy_z
Krásně jsi to shrnul, já jsem po tom všem fandění úplně vyřízená :-D
Reagovat
janek_da
to je vidět :)
Reagovat
Bloody13
Přesně tak, s tou olympiádou navrch je tenhle víkend zatim luxusní :)
Reagovat
tommr
v Dubaji už Petra vyhrála v roce 2013. Nebylo by ale na škodu to letos zopakovat pokud nebudou chybět síly. Turnajovej hattrick ještě Petra nemá ... :)
Reagovat
FulnekUltras
jedině kvůli Fandině ;)
Reagovat
EllNino
Pamatuju si super sňůru na US Open Series 2012, jak vyhrála titul z Montrealu, pak byla v semifinále v Cincinnati a pak vyhrála titul v New Havenu ... škoda, že pak zahrála Bartoli famózní 2 sety ve 4. kole US Open proti ní, mohla z toho vytřísknout tenkrét více :) ... Ale 3 tituly zasebou vyhrála naposledy z našich Nicole Vaidišová, ale to byly menší turnaje před nějakými dejme tomu 12 lety
Reagovat
FulnekUltras
pěkný souhrn i pro plátce české televize ;)
Reagovat
Lina
A pochvala pro Vítkovou, Krčmáře v také velké konkurenci, Samkovou?
Reagovat
FulnekUltras
jj, Evička je supr - v totální loterii snowboardcrossu a při všem dalším v pozadí... za čtyři roky může sbírku zkompletovat
Reagovat
EllNino
to nebylo o víkendu
Reagovat
Lina
Martina taky ne.
Reagovat
EllNino
dobrá, pardon, dodatečná gratulace Michalovi, Verče a Evičce, spokojená ? :) Já už jsem jim tu gratuloval
Reagovat
Lina
Spokojená. :D
Reagovat
drabona
Výborných tenistek je mnoho, ale momentálně není lepší hráčka na okruhu. Za stavu 5:0 to vypadalo na ručník, ale od stavu 5:3 jsem věřil. Mimochodem, zdálo se mi po Petrohradu, že Petra vyhraje nejvíc utkání bez porážky, číslo nesdělím, abych to nezakřikl, má ještě co dělat.
Reagovat
tommr
no Navrátilovou už překoná jen těžko ... :)
Reagovat
d@ve
A kolik měla Navrátilová?
Reagovat
Kozoroh
74.
Reagovat
d@ve
Hm.. Aha.. :D
Reagovat
FulnekUltras
tak tak - jen tichučko ;)
Reagovat
Frick
https://abload.de/img/iiiiiiyxs9l.jpg

No a teď si vemte, že třeba takovejhle člověk (typově) objezdí řadu turnajů s takovymhle nádobim, aby ho pak ve Stromovce zbuzerovala debi*lní ochranka kvůli tomu, že organizátor turnaje nebyl schopen sestavit svůj návštěvní řád a místo toho si zkopíroval ze Sazka areny z roku 2004.
Reagovat
smazaný uživatel
kto to je?
Reagovat
Frick
https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/martin-jaros-marketingovy-expert-top-09-pirati-komunalni-volby_1802030600_kno
Reagovat
smazaný uživatel
Je skvělé vidět, jak se dokáže ve velkých zápasech totálně vyždímat jako houba. Doufám, že si teď na týden lehne na pláž a vychutná si poslední tři týdny.
Reagovat
turista
Petra umí bojovat stejně úžasně jako Rafa Nadal. Je to prostě gladiátorka v ženském vydání.
Reagovat
kada.tom
No, Petra válí :-)
Jak ten začátek zápasu vypadal děsivě, tak nakonec paráda, Petra je bojovnice a dneska to vybojovala, je parádní jí vidět zpět v TOP 10 :-)
Reagovat
aape
Péťo velká gratulace! Jsi skvělá, tak ať se takhle daří i dál
Reagovat
smazaný uživatel
Petra vs top10 tento rok: 6:0
Reagovat
Torn
6:1
Reagovat
smazaný uživatel
ratam len zapasy na okruhu :)
Reagovat
EllNino
navíc s Karolínou prohrála ještě loni :D
Reagovat
Torn
Pravda :)
Reagovat
EllNino
horší je to s těmi kolem stovky :D
Reagovat
FulnekUltras
pořád je aspoň co zlepšovat ;)
Reagovat
vendulkabendulka
Jestli správně počítám (tommr?), Petra se tímto vítězstvím posune o 2 místa v tabulce výdělků na 7. místo před Martinu Hingis.
Reagovat
tommr
tuhle statistiku nesleduju, protože je silně zkreslená inflací. Takže nemůžu ani potvrdit ani vyvrátit. Je ale jasný, že Petra si už tenisem vydělala pořádnej balík a je to tak správně ... :)
Reagovat
Chrenda
se po vítězství vrátí v pondělí do top 10. Paráda a gratulace.
Reagovat
tommr
a v letošní Race je už čtvrtá ... :)
Reagovat
Lina
Začátek nekoukatelný, ale díky předcházejícím zápasům jsem věřila, že to Petra otočí. Trofeje jí prostě sluší. :) A jsem ráda, že Petra je naše hráčka.
Reagovat
Tornes
A jen taková poznámka k Petře. Jelikož ji moc nesleduji, tak tohle byl snad první rozhovor v angličtině, kterou jsem od ní po letech slyšel. A ten pokrok, co učinila od svých prvních úspěchů je také neuvěřitelný :)

I celkově velmi příjemné vystupování a takový sebevědomý, ale zároveň velmi milý projev. Jo, nelze jí to po všech těch peripetiích nepřát :)
Reagovat
tommr
dostává na tom ceremoniálu zabrat. To se tam s ní bude fotografovat celá Doha? :)
Reagovat
vendulkabendulka
Celá ne. Děti pod 6 let šly už dříve spát.. :D
Reagovat
vendulkabendulka
Odhlásí se z Dubaje, nebo to zkusí?
Reagovat
smazaný uživatel
Cíl v Dubaji je jasný: podepsat se Fandině a odpočnout si :-)
Reagovat
Fandina
:-)) já to v Dubaji přežiji, když tam Petra nebude. Samozřejmě, musí být utahaná, po takových zápasech. A když tam hrát nebude, tak tam je ještě Kája, Barča, Šafinka. Takže doufám, že třeba ty dojdou hodně daleko a bude na co koukat.
Reagovat
tommr
no aby ses nedivila až všechny vypadnou už po prvním zápase. Los mají hodně těžkej ...
Reagovat
Fandina
Koukala jsem na to, nejlepší los by měla Petra. Ale když se bude cítit unavená, tak se jí nikdo nemůže divit, kdyby nehrála.
Reagovat
FulnekUltras
Když tak běžte místo tenisu k vodě nalevo od Burdž Al Arab - a možná to ještě s Peťou vyjde... ;)
Reagovat
Fandina
:-)) jedu tam hlavně na tenis, ale to neznamená, že musím za každou cenu vidět Petru nebo jakoukoliv jinou tenistku nebo tenistu. Ostatně, před týdnem jsem byla na FED Cupu a tam jsem naše holky viděla.
Reagovat
lvicek
Nj, Marketa asi moc nepotesila...
Reagovat
Fandina
Taky jsem doufala, že tam bude Katka. Ale nejedu tam jenom na tenis, také půjdu na pláž, podívat se na atrakce atd..
Reagovat
smazaný uživatel
Nehraje Ash a v Budapešti jen domácí Timea. Bacsa se odhlásila...
Ale i tak je komu fandit :-)
Reagovat
annah
Teda to je den! Nejdřív Roger a teď Petra!! Naadhera!:-)
Reagovat
Lina
Nádherný den. :)
Reagovat
Frick
nakonec ale má sokolíka.

A tak to má být. Když vynechám minulou sezonu, tak Petra už sedmou sezonu v řadě vyhrála nějaký elitní turnaj (GS/TM/PM/P5). To myslím, že je ohormný úspěch.

Dohá se po Linci stalo další lokalitou, ve kterém tři různé české hráčky získaly titul.
Reagovat
Lina
Tak doufám, že dostane 1.
Reagovat
hippos
se neposejte z te slepice krizene s prasnici
Reagovat
Lina
Diskutuj, až budeš mít o čem a ne jako primitiv.
Reagovat
bIbec
Je to borka. Skvělé finále.
Reagovat
blixa
Ten pták je nějakej těžkej ! :D
Reagovat
FulnekUltras
ještě mi tady chybí sokolik158 ;)))
Reagovat
tommr
Petra je čím dál tím hezčí. Moc jí to s tou trofejí sluší ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Parádní tři týdny.
Neskutečně cenná vítězství. Caro i dneska Garbi hrály výborně.
Respekt i před Vaňkem, podobně jako Kotyza je skvělý motivátor.
Pojď!
Reagovat
tommr
Vaněk je na rozdíl od Kotyzy skvělej motivátor ...
Reagovat
blixa
Mě přijde, že Kotyza je především analytik, kdežto Vaněk motivátor.
Reagovat
smazaný uživatel
nadherna trofej
Reagovat
Jabadu
Možná nejdražší vůbec.
Reagovat
tenista1
Peťa, veľká gratulácia, za bojovnosť a predvedený výkon, prajem Ti pevné zdravie a veľa štastia do dalších zápasov. Inak výborné rady trénera Vaňka počas finále. Bohužial ostatné Petine zápasy v Katare som nevidel.
Cibulková sa môže veľa učiť od Peti, ktorá ochotne hrala Fed Cup !!!
Reagovat
Nola
takto nejak si predstavujem hracku NO1, len, skoda, ze Petra nedokaze hrat takyto tenis aspon vacsinu sezony
Reagovat
FulnekUltras
nám to zatím stačí aspoň takhle ;)
Reagovat
Bloody13
Kdy a kdo naposledy přehrál na jedinym turnaji 4 hráčky Top 10?
Reagovat
milik254
Asi bych tipnul Caroline v Singapuru :D
Reagovat
dunphy
A pokud se nepočítá Turnaj mistryň, tak bych si zas já tipnul Elinu a Toronto 2017.
Reagovat
Bloody13
Hmm, máš naprostej recht :)
Reagovat
janek_da
tak snad to daruje charitě, tu výhru. Třeba Člověk v tísni.
Reagovat
FulnekUltras
tyhle šmejdy bych nechal prověřit obzvlášť důkladně
Reagovat
blixa
Inspektor Trachta vždycky vyšetřovaného napřed zfackoval a pak se zeptal "jak se jmenuješ, chlape ?!". Ty, jako správný stalinista bys před otázkou nechal každého vyšetřovaného popravit, viď ? :D
Reagovat
FulnekUltras
tak už jenom ty peníze, co jsme museli zacálovat za duo "cestovatelek" na čele s Humpálovou, docela stačí
Reagovat
vendulkabendulka
Jo, to my víme. Vy komunističtí šmejdi velmi rádi prověřujete.
Reagovat
FulnekUltras
důvěřuj ale prověřuj by mělo platit vždycky
Reagovat
Kozoroh
Tak ty prachy už rovnou může poslat na konto George Sorose.
Reagovat
Bacary53
Nasrat
Reagovat
smazaný uživatel
Nechapu, ze jste z toho tak uneseni. Premier 5, a co? Navic ani neni obcanka CR. Kdyby byla, plati tu dane. A do me. Pojdte.
Reagovat
milik254
Také neplatím daně a jsem občan ČR.
Reagovat
FulnekUltras
ČR je momentálně jeden z nejzlodějštějších států, které znám
Reagovat
vendulkabendulka
To je pravda. Tys totiž v životě nebyl dál, než v Humpolci.
Reagovat
FulnekUltras
jsi roztomile pravicová
Reagovat
blixa
Občanka ČR je. Jen je daňový rezident jinde než v ČR. Vše přesně v souladu se zákony a předpisy ČR. Máš nějaký problém, kromě toho že se smrtelně užíráš závistí ?
Reagovat
Lina
Nepočítá se spíš obsazení a kvalita hry? Lidí s českým občanstvím kteří neplatí daně je spousta. Daně z reklamy se nepočítají? Myslíš, že kdyby neměla trvalé bydliště v Monaku, tak by ses měl líp nebo o co jde?
Reagovat
d@ve
Je to patrně troll.. :) Nějak se tu po Péti výhře vyrojili. Asi mají poblíž hnízdo.. :D
Reagovat
tommr
titulek článku říká vše. Pro Petru jsou tyhle dva vyhraný turnaje za sebou možná cennější než ty dva Wimbledony. Ze sportovního hlediska zcela určitě ... :)
Reagovat
a.magerova
Reagovat
vendulkabendulka
Uzasne vitezstvi, moc jsem neverila.
Za nejdulezitejsi ale povazuji fakt, zev poslednich 4 zapasech smazla 4 hracky Top10, vcetne uradujici jednicky. To je znak, ze Petra je opravdu zpet a je schopna si vyslapnout na kteroukoliv.
Reagovat
hippos
pockej za 14 dni, v indy a miami zas neprejde tri kola
je to flundra lina
Reagovat
tenista1
Ty opravdové HOVADo a ni tenisový fanúšik !!!
Reagovat
tenista1
opravujem: ty si opravdové HOVADO a nie tenisový fanúšik !!!
Reagovat
Nola
daj si okamzite facku, saso gaucovy
Reagovat
smazaný uživatel
Netipuj, nebudeš psát bludy.
Reagovat
FulnekUltras
jj, tam bude asi hrošík zakopaný ;)
Reagovat
HayashiM
Vážně škoda, že se v těchhle případech už nedávají extra body navíc. Petra musela po cestě do finále porazit 3 hráčky Top10 a k tomu Radwaňskou. Mugu tam měla ze silných Garcíu a Dominu...
Reagovat
vendulkabendulka
Ano, to by byl skvely napad, takhle upravit rebricek. Klidne body jako dosud, ale nejaky extra bonus k bodum podle toho, jak rebrickove silna byla oponentka.
Reagovat
EllNino
ono to dříve bylo ... a porazila 4 hráčky top 10 + Radwu :)
Reagovat
tommr
byly ale zase případy kdy měla Petra relativně lehkej los (viz třeba druhej Wimbledon). Takže zavedením tohodle bonusu by někde získala jinde ztratila a jen by se to počítání děsně zkomplikovalo ...
Reagovat
Nancy_z
Veliká gratulace a těším se na další velké zápasy :-)
Reagovat
Pavlis
Neuvěřitelný! Petra to prostě otočila. Takhle se vyhrávají tituly. Julia Georges musí mít radost. V pátek řekla, ať to tam Petra celé vyhraje. Dnes mě to dojalo. A Caro prohrála s velkou šampiónkou, hrála čestně,, což o té Španělce neplatí. Peti, díky, za nezapomenutelný únor 2018.
Reagovat
tommr
Wozniacká zkoušela Petru taky rozhodit těma hádkama s rozhodčím. S Muguruzou si nemají co vyčítat. Na Petru ale takový finty neplatí ... :)
Reagovat
Padme
Skvělý úspěch, moc jí to přeji. Je to bojovnice, všechna čest!
Reagovat
smazaný uživatel
Petra je fakt borka hvězda jasná česká 1.i kdyz ji nekdy obstekam tak smekám klobouk ktery nenosim.bravo Petro!!!
Reagovat
FulnekUltras
Soupeřka na Tebe dneska vyzkoušela všechno. Pořád málo.
Reagovat
a.magerova
Dnes jsem byla dřív... :-P
Reagovat
FulnekUltras
my zase máme cenu za výdrž a tak... ;)
Reagovat
Jabadu
Přátelé, viděl jsem hada chcát, koně zvracet v barvě francouzský trikolóry, viděl jsem žábu bušit pěstí do skály ... ale tohle ... tohle jsem ještě neviděl.
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ty si musis cely tyden jet na velkém matrosi. Ty tvoje prispevky mají trapnost lwvwl 1000
Reagovat
smazaný uživatel
Respektive cely vikend
Reagovat
rib
ty jo, doplň si rozhled, krásná parafráze na film od Jabadu :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Nech je to na co chce, ale predtim vymysli nove nazvy songubod Ledeckeho, ted tohle. Jestli mu je vic jak 18, tak to trapne je
Reagovat
FulnekUltras
předčasně stárneš ;)
Reagovat
d@ve
Možná ti jen chybí smysl pro humor a menší životní nadhled.. Jabadu prostě není žádný suchar a v životě se určitě nenudí... :)
Reagovat
janek_da
je to tak
Reagovat
smazaný uživatel
A navic, co je na tomto tak extra? Vyhrala titul. Je to snad po lepsim prubehu, nez treba na Turnaju Mistryn, kteey je cennější?
Reagovat
slacker
ztratil jsi jednu kouli a druhou rozbil?
Reagovat
dadaft
:))
Reagovat
Tornes
Obvykle ženský tenis moc nesleduji, ale letošní Dauhá bylo výjimkou. Viděl jsem částečně tři zápasy a tak zajímavé a kvalitní ženské zápasy si už dlouho nevybavuji. Jak tu někdo zmínil, přišlo mi, že kurty/míčky měly přesně tu správnou rychlost, aby z toho byl vynikající ženský tenis. Velmi dobře Dauhá, velmi dobře.

A samozřejmě, velmi dobře Petra. Z těch dvou částečných zápasů, co jsem viděl (SF a F) výborné výkony, skvělé údery a zároveň sem tam trošku variability a solidní obrana. Gratulace, radost ji sledovat. Pokud si udrží tuhle výkonnost tak o favoritce Wimbledonu není pochyb :)
Reagovat
Nola
Petra, bojovnicka, hrala rozvazne, ak bolo treba dokazala sa udrzat vo vymenach, vyborne finale od oboch, a Vanek klobucik, to je nielen vyborny trener, ale aj veliky sympatak, gratulacia obom, este Petru musi vyniest z kurtu :D
Reagovat
smazaný uživatel
Vypadalo to, ze přiletí kanár a zatím Peťa odletí se sokolem
Reagovat
Nola
vyzeralo, vyzeralo, niektori sa uz dokonca tesili.... nakoniec im vypalila rybnik, je to velka bojovnicka, mali by si z nej brat priklad aj ostatne hracky a to Garbine dnes hrala velmi dobre, tiez bojovala dokonca
Reagovat
smazaný uživatel
:-)
Reagovat
LukasH
Super, super, super...ale...na GS tam nebude mit Vanka.
Reagovat
Fandina
Jo, ale ve Wimblu také trenér nebyl :-))).
Reagovat
LukasH
Treba ve Wimblu 2014 takhle bojovat nemusela. A kdyz jsem ted videl jizdu od Petrohradu, tak chapu, proc se ji moc ty posledni roky na GS nedari. Bez Vanka by ted tehle vysledku nedosahla...myslim bez Vanka na kurtu. On je uplne skvelej, Presne vi, jak na ni. Kdyby mela takovy povzbuzeni v tech prvnich kolech GS s hrackama z Horni Dolni, tak jsem presvedcenej, ze by je neprohravala. Ale to je minulost a jen zamysleni. Petra potrebuje to sebevedomi a to ji Vanek dava, tak snad se to na ty GS prenese. :-)
Reagovat
Fandina
Zas bych to nepřeháněla, že všechno je jen o povzbuzování. On jí Vaněk říká i tenisové věci, že má jít blíž k míči atd. a to také mění situaci. Trochu se to nabízí, že když Petře radí, tak je úspěšná. Ale také pamatuji turnaje, kde byla Petra sama, tuším je to dávno, v Linci a vyhrála. Takže vždycky to platit nemusí.
Reagovat
Fandina
Ale jinak souhlasím, že Vaněk hodně dodává sebevědomí, povzbuzuje a dělá to dobře.
Reagovat
LukasH
Taky tim samozrejme nechci rict, ze to plati vzdycky. Petra vyhrala turnaje, kde byla sama (pamatuju na montreal a new haven 2012). A vsechny dobry vysledky na GS. Jen jsem mluvil o tech zbytecnych prohrach..treba RG 2013 nebo ten nestastnej Wimbledon 2015, kdy hrala s Jankovic a celou dobu mela navrch. Jankovic se pak po vyhre smala, protoze tomu ani neverila.
Reagovat
EllNino
New Haven 2012 vyhrála s Kozyzou, klepa si na čelo po tý jízdě
Reagovat
LukasH
Aha, uz si to tolik nepamatuju.:-)
Reagovat
Fandina
Jankovic byla světovou jedničkou a i jinak dovede hrát výborně, to není žádná hráčka z Horní Dolní. Tenkrát to byl pech, prohra s ní. Taky to mohlo být opačně.
Reagovat
smazaný uživatel
To je prostě fantazie! Famózní turnaj královno!
Reagovat
George_Renel
Hispánku uspala dokonale. Neuvěřitelné.
Vítej zpět světová desítko.
A teď hajdy domů odpočívat. :-DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Petro smekám klobouček,královna opět v akci))))
Reagovat
Empe
Právě teď není na okruhu silnější hráčka. Ale při vší úctě, tenhle turnaj vyhrál Vaněk. :-D
Reagovat
smazaný uživatel
No tak se zase uklidnime :-))
Reagovat
milik254
NEUVĚŘITELNÉ!
Reagovat
smazaný uživatel
Vykon super, titul Premier 5, krasna trofej a 591 000?, ktere nemusi danit, pac neni obyvatelkou CR. Co vic si prat? :)
Reagovat
smazaný uživatel
?
Reagovat
smazaný uživatel
Dolaru
Reagovat
blixa
Nemusela by je danit ani kdyby byla. Se SAE máme smlouvu o dvojím zdanění a výhry se vždy daní tam, kde se hraje. Stejně jako když hraje třeba v USA, zdaní si to tam a je úplně jedno, zda je daňový rezident v ČR nebo v Monaku. Už byste aspoň tohle mohli pochopit.
Reagovat
Fandina
Doha je v Kataru, to není SAE, snad.
Reagovat
Fandina
Ale jinak souhlas. Tenisti dostávají odměny po zdanění v dané zemi, kde se turnaj hraje.
Reagovat
blixa
Pravda pravda. S Katarem smlouvu nemáme, takže v tomto případě Petře asi pomůže, že je rezident v Monaku. Dřív bývalo v Kataru nulové zdanění, ale myslím že už není, nicméně jistě to nevím.
Reagovat
Fandina
Petra se ze začátku rozkoukávala, ale od poloviny prvního setu byla lepší. Gratulace veliká. Nádhera!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
janek_da
uffff. jóóó´

Dal jsem světový rekord, 15 minut jsem nedýchal.
Reagovat
Dobry-den
tobě taky gratulka ;-)
Reagovat
a.magerova
Ááá, bylo Ti dobře... ;-)
Reagovat
janek_da
teprv bude
Reagovat
Dobry-den
Kdo měl nějaké pochybnosti, nerozumí tenisu.
Reagovat
tommr
já se přiznám, že po prvním setu jsem pochybnosti měl a to velký ...
Reagovat
lvicek
Ty jo,mně se ten začátek taky nelíbil, ale byla jsem dneska tak nějak klidná... Prostě takové tušení v kostech. Možná proto, že se jí sice na začátku nedařilo, ale neházela ty zoufale pohledy. Když už, tak jenom vyčerpané.
Reagovat
tommr
já byl taky klidnej, protože už jsem byl smířenej s tím, že Petra nemá svůj den a prohraje. Ale ona to podruhý za sebou neskutečně otočila ... :)
Reagovat
janek_da
nevěřim
Reagovat
tommr
čemu?
Reagovat
janek_da
že jsi měl pochybnosti
Reagovat
tommr
opravdu jsem se bál, že podruhý za sebou už to neotočí. S tím co má za sebou je to prostě neuvěřitelný ... :)
Reagovat
FulnekUltras
zázraky se občas dějí - ale opravdu pomoci jim umí jenom někdo ;)
Reagovat
Bloody13
Heeeeeeej!!!!
Druhý vyhraný turnaj v řadě - Petra je BOHYNĚ! :)
Reagovat
FulnekUltras
je to Tvoje, Lásko...
Reagovat
Fandina
Mugu teď řádí, tak doufám, že Petruška to teď dopodává. Ještě jeden game Peti, pojď!!!
Reagovat
annah
Sleduju to bez dechu. Pořád je to 50 na 50. Snad to Petra zvládne!
Mugu u hry nechutně řve, zato má krásný obleček - na rozdíl od toho Petřina "saténového pyžamka".
Reagovat
Empe
Tak zrovna ten obleček se mi vůbec nelíbí, to "véčko" vypadá dost divně. Ale už od AO se mi hrozně líbí to, v čem hrála Caro... moc pěkná kombinace barev a zajímavý průstřih na zádech. :)
Petřino má divný střih, ale příjemnou jemnou barvu. Hlavně to tričko je divně krátké, takový dlouhý crop top. :-D
Reagovat
lvicek
Mně připadá, že má hrozně často takové krátké vršky. Často ji z toho lezou boky, záda i břicho... Mně by to třeba strašně vadilo, že mi táhne na záda. Tak buď ji to vyhovuje nebo je prostě Nike úplně neschopnej a máj jednu délku pro všechny nebo nevím :). Ale i Vaněk ji ve třetím setu dával ručník za záda, aby ji tam netahlo během toho MTO.
Reagovat
lvicek
Mně připadá, že má hrozně často takové krátké vršky. Často ji z toho lezou boky, záda i břicho... Mně by to třeba strašně vadilo, že mi táhne na záda. Tak buď ji to vyhovuje nebo je prostě Nike úplně neschopnej a máj jednu délku pro všechny nebo nevím :). Ale i Vaněk ji ve třetím setu dával ručník za záda, aby ji tam netahlo během toho MTO.
Reagovat
Empe
Přesně. Mně by to taky vadilo.
Reagovat
dadaft
pyžámko je super!!!!!!! :))
Reagovat
Empe
A vítězný dres se nemění! :)
Reagovat
FulnekUltras
škoda Peti, ale jeď si furt svoje a nemůže to skončit špatně

POOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOJĎ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Petra je v takove pohode, ze nepusti uz nic. Ale je to WTA, no. Nicmene by nemela. Je fakt v pohode a uvolnena.
Reagovat
Bloody13
Strašná škoda těch brejkbolů.
Reagovat
Fandina
To je boj, to je boj, Peti, ještě dva game, Mugu se moc snaží, musíš víc.
Reagovat
EllNino
Neeee :/
Reagovat
Jabadu
Tohle může ještě hodně mrzet.
Reagovat
smazaný uživatel
Kolik už měla Mugu brejkbolů?
Reagovat
smazaný uživatel
Diky
Reagovat
Jabadu
Ouuu máááj gááááát ...
Reagovat
EllNino
Pojď ! :)
Reagovat
fujtajblick
taktický MTO, aby Petru rozhodila...z rytmu..
Reagovat
dunphy
Ehhhh, vždyť ona na tom returnu nepřešlapuje, ona si ty boty do země vyloženě utírá. Hnus :D
Reagovat
Jabadu
Petra už mele z posledního. Ty údery jsou dost děs.
Reagovat
dadaft
ty si mučačos myslíš, že tohle rozhodí lvici?

ha ha ha
Reagovat
Moliik
Omotej ji klidně celou, mumii...
Reagovat
FulnekUltras
;)))
Reagovat
FulnekUltras
Peťa je skvělá... ;)
Reagovat
Empe
Petro, doraž ji. Ukonči to její trápení, když je jí tak mizerně.
Petře fandím vždy a titul jsem jí hrozně přála od začátku, ale kvůli té komentátorce, co řve "muy biéééééén" po každé Petřině chybě, jí to přeju dvojnásob!
Reagovat
milik254
Kdo pomůže víc? Lékař nebo Vaněk? :D
Reagovat
EllNino
Ježiši ... :D to mě dostává tohle
Reagovat
EllNino
ale aspoň může přijít Jirka a uklidnit Petru :)
Reagovat
FulnekUltras
pokecat a jdeme zas na to ;)
Reagovat
George_Renel
Gabine, Garbine, pokolikáté již????
Reagovat
Jabadu
Ale kalí vodu, přecedo ...
:-)
Reagovat
milik254
Zase divadlo Španělky. Kolik zápasů a dokonce finále už vzdala? :D
Reagovat
PetaM
Ta simulantka má zase nějaký problém tvl ... Nejenom, že má dneska štěstí více, než rozumu, ale ještě tohle :D Ta už neví, jak vyhrát, tak zkusí všechno ...
Reagovat
PetaM
Petra hraje 3 týdny v kuse a ty jsi po třech zápasech nepoužitelná!
Reagovat
EllNino
celou tu lepenku ať dá na to koleno tvl ...
Reagovat
PetaM
Tvl ona snad přichází o nohu nebo co ...
Reagovat
FulnekUltras
se hlavně vydýchej, holčičko...
Reagovat
com
cela Muguruza, prohrava.. tak urcite skrecne :D
Reagovat
lvicek
Jen ať skrečne, vubec by mi to nevadilo...
Reagovat
Jabadu
Nebýt mého včasného zásahu ...
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
No to je dost! Já už necítím nohy!;-)
Reagovat
smazaný uživatel
nevyzera to moc dobre :(
Reagovat
smazaný uživatel
uff, esteze
Reagovat
Fandina
Mrtinez asi poradila výměny, teď to Mugu aplikuje a dost přímočaře a tvrdě, tak snad na to Petu nezlomí a najde odpověď. Peti pojĎ!!!
Reagovat
Fandina
Martinez
Reagovat
FulnekUltras
prdlačky - Garbine už vnitřně odkvétá
Reagovat
Fandina
to bych si přála, ale zatím bojuje
Reagovat
dadaft
ať už to dopadne jakkoliv ((( pojď Petro ))), letošní Dauhá si užívám.

centrkurt je naprosto super, rychlost tak akorát pro pohledný ženský tenis.

spousta parádních zápasů
Reagovat
EllNino
skvělý turnaj, jen by to chtělo ještě jeden větší kurt :)
Reagovat
FulnekUltras
Teď se to láme... Koťátko slábne v hlavě. Proti Lvici žádný div.

POOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOJĎ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
blixa
Koťátko mívá druhý set slabší. Ale to i Petra. Zatím to vidím zcela otevřený.
Reagovat
dadaft
ale síly budou Petře docházet,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, tohle bude ještě těžký.
Reagovat
FulnekUltras
fyzicky je to jasné... aleee... ;)
Reagovat
blixa
Tak si holky vyměnily komplimenty a teď se uvidí ... ;-)
Reagovat
milik254
Neuvěřitelné. Petra má momentálně na své straně momentum, přijde mi, že i publikum jí trochu pomohlo, ale fyzické síly pořád na straně Garbine. O těch psychických se těžko uvažuje, ale jestli Petra neusne, má šanci.
Reagovat
smazaný uživatel
Pojď !! Vydrž holčičko!
Reagovat
Bloody13
Tak ještě poslední set, zlato, a pak si vem tejden volno! :)
Reagovat
Fandina
Třetí set je tady. Super Peti. PojĎ!!!
Reagovat
FulnekUltras
ale my to už teď zlepšíme. Koťátko musí taky trošku chytit nerva. A pak rozhodne srdce Lvice. Máš na ni, Lásko.

POOOOOOOO00JĎ si pro toho ptáka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
Paseka
Petra mele z posledního, ale snaží se a bojuje a bojuje !!
Reagovat
dadaft
Petra je prostě n e u v ě ř i t e l n á, a kdo ji nemá rád je úchyl.
Reagovat
smazaný uživatel
+ milion :-))))
Reagovat
smazaný uživatel
Dobře!
Reagovat
Frick
:o)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo fandí s velvyslancem
Reagovat
Bloody13
Pěkně, Petro! Už pomalu zapínáš Machine Mode :)
Reagovat
Bloody13
Tak abychom si na tyhle dva promarněný brejkboly ještě nevzpomněli :(
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně, hrozná škoda
Reagovat
smazaný uživatel
Ha, tak přece!super
Reagovat
milik254
"Ona ani neví, že hraje proti největší bojovnici na světě."

Petra se trochu probudila a začala hrát. Jestli to ale bude stačit, to nevím. Výhra bude takový zázrak, který jsem ale (ne)viděl už včera.
Reagovat
vendulkabendulka
8. zapas v 9 dnech. Neni divu, ze sotva plete nohama. Chudak holka.
Reagovat
lvicek
To rvani od Muguruzy je hrozne otravny. Hlavne jeste ve srovnani s tim, kdyz Peta dava klidne i vetsi pecky potichu.
Reagovat
EllNino
spíš to pískání bot při returnu, to bych jí asi podrazil hnáty
Reagovat
FulnekUltras
je právě čas jít do ní fest a Španěly trochu zchladit.

POOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOJĎ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
Fandina
Má to grády, jsem zvědavá, jestli Petra tohle ustojí. První set nepočítám, teď jde o to, jestli k svému tenisovému umu a bojovnosti ještě přidá fyzickou odolnost a vyhraje další dva sety. Peti pojď!!!
Reagovat
smazaný uživatel
A kdyby k tomu fungovalo první podání bylo by to fajné
Reagovat
smazaný uživatel
Pojď!
Garbi neskutečně nabuzená. Bude to boj.
Reagovat
lvicek
LUXUS!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Jo!
Parádní výměna.
Bojuje!
Reagovat
vendulkabendulka
Přineste ji tam někdo kafe, prosím.
Reagovat
smazaný uživatel
Ten náskok si jinPeťo dala fakt velkej. Takže teď už hraj od začátku prosím tě!
Reagovat
slacker
pri podani zprava udelala 4 DF za sebou.
Reagovat
smazaný uživatel
Sni dál
Reagovat
Dobry-den
Petra finále umí, a proto o výsledek strah nemám.
Reagovat
Kozoroh
Njn, Petra utahaná, oproti ní Garbine si parádně odpočinula a je to na 1. setu vidět.
Reagovat
EllNino
Ona se nastartuje :D
Reagovat
EllNino
to říkám, byla ztuhlá, teď už to snad bude trochu jiná písnička, včera jí to trvalo set a půl ...
Reagovat
smazaný uživatel
Dneska ale tolik času nemá. Je to rychly
Reagovat
com
tak misto trofeje ptaka si odnese nejpis kanara :D
Reagovat
Fandina
nevadilo by mi, kdy si odnesla oba ptáky, ještě je čas :-))
Reagovat
lvicek
Tak snad nejak zarputilost vyhraje nad telem ;). I kdyz to, jak Vanek rikal: Ukaz, ze to chces. A Peta pipla "jo...". A Vanek, jak jo, snad JO!! A Peta zas ...jo... ;) Tak nevim, jestli dokaze jeste zapnout to, co se ji povedlo vcera.
Reagovat
smazaný uživatel
hraj :(
Reagovat
Jabadu
Nic netrvá věčně. Petra má splněno nad plán a dnes to opravdu nejde.
Reagovat
lars
vezmi jednorucky ! :)
Reagovat
PetaM
Tvl, všechno jí dej. I peníze. :(
Reagovat
smazaný uživatel
https://youtu.be/fgfsAB2xo40
Reagovat
aligo
:(((
Reagovat
slacker
TO JE ZLEJ SEN, 4 df
Reagovat
smazaný uživatel
Nahoď činky!
Reagovat
Fandina
Běháš?
Reagovat
smazaný uživatel
Chodím. Nejak to dneska nefunguje
Reagovat
Fandina
:-))
jj, Petra se ještě nedostala na kurt. Třeba ještě přijde a začne hrát. Zatím to byla samá chyba.
Reagovat
smazaný uživatel
No zrychlila jsem tempo a zda se, ze se Peta probouzí
Reagovat
Fandina
Tak ještě přidej, máš krokoměr?
Reagovat
smazaný uživatel
Chceš me zabit!:-)))
Reagovat
Fandina
:-)) ne to chci


Ale tak nechoď, šlapej na místě. Budeš mít pohyb a třeba to pomůže.
Nebo si pořiď stepper, to je dobré, já to mám a je to super.

https://www.mall.cz/i/33582376/1000/1000
Reagovat
milik254
Petra evidentně unavená.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty Lvice :-)
Reagovat
lvicek
Tak zacatek neni uplne nejlepsi, ale snad to nic neznamena, Peti pojd na to!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist