Federer je po 7 letech v semifinále French Open. Pošesté si v Paříži zahraje s Nadalem

4. 6. 2019, 14:00
Aktuality 420
FRENCH OPEN - Švýcarský souboj dvou bývalých šampionů ve čtvrtfinále French Open vyhrál Roger Federer. V deštěm přerušeném utkání udolal ve čtyřech setech Stana Wawrinku a poprvé od roku 2012 postoupil do semifinále French Open. V něm vyzve jedenáctinásobného šampiona Rafaela Nadala, s nímž na pařížské antuce prohrál všech pět vzájemných duelů.
Roger Federer (© AFP)

Roger Federer se letos po třech letech vrátil na antuku a dokonce poprvé od roku 2015 hraje na Roland Garros. Při svém posledním startu na pařížské antuce prohrál ve čtvrtfinále s krajanem Stanem Wawrinkou, kterému dnes porážku ve stejné fázi turnaje oplatil. 

Sedmatřicetiletý Federer poprvé na turnaji ztratil set a o vítězství musel bojovat 3 hodiny a 40 minut. Využil totiž jen 2 z 18 brejkbolů, ale souboj, který včetně dešťové pauzy trval bezmála pět hodin, vyhrál 7-6 4-6 7-6 6-4 a vedení ve vzájemné bilanci zvýšil na 23-3.

Zatímco Wawrinka musel v úvodním dějství likvidovat čtyři brejkboly, Federer byl na servisu naprosto suverénní a ztratil pouhých pět fiftýnů. Přesto musel výrazně lépe hrající Federer do tie-breaku, který zaslouženě vyhrál 7-4.

Druhá sada kvalitou ani trochu nepřipomínala úvodní dějství. Oba hráči hodně chybovali a Federer opět nevyužíval brejkboly, tentokrát promarnil tři šance. Wawrinka se ve třetí hře dostal k premiérovému brejkbolu a hned první šanci využil. Náskok brejku si pohlídal až do konce setu a stav utkání srovnal.

Ve třetí sadě se kvalita z obou stran na dvorec Suzanne Lenglenové vrátila. Jako první se do brejku opět dostal Wawrinka, ale Federer nechtěl zaostávat a ztracený servis si ihned vzal zpět a srovnal na 4-4. Vzápětí si udržel podání a v následující hře měl dva setboly. Wawrinka si ovšem s hrozbami poradil a o chvíli později měl také dvě šance na brejk. Rozhodnout však musel další tie-break. V něm měl znovu navrch favorizovaný Federer.

V úvodu čtvrtého setu Federer nevyužil dalších pět brejkbolů a po vyrovnání na 3-3 přerušil tempo zápasu déšť. Nehrálo se přes hodinu a po návratu se pokračoval už jen 20 minut. Federerovi se povedl brejk na 5-4, nicméně s ukončením duelu měl ještě plné ruce práce. Odvracet musel brejkbol a na druhý mečbol udělal dvojchybu, ale nakonec volejem zápas ukončil.



V semifinále se šampion z roku 2009 Federer střetne s jedenáctinásobným vítězem Rafaelem Nadalem, který ho v Paříži připravil už o 4 tituly. V letech 2006, 2007, 2008 a 2011 se Španělem prohrál finálové souboje, v sezoně 2005 na něj nestačil v semifinále. Letos má šestý pokus na to, aby Nadala poprvé na Roland Garros porazil.

"Jsem rád, že jsem zpátky na Roland Garros. Když už jsem se vrátil na antuku, možná to bylo kvůli tomu, abych si zase zahrál s Rafou. A teď je to tady," řekl Federer.

V celkově bilanci s Nadalem Federer prohrává 15-25 a z toho 2-13 na antuce, ale za posledních pět let s ním vyhrál všech pět soubojů. Na oranžové drti na sebe narazí poprvé od roku 2013.

Vítěz posledních dvou ročníků Nadal v dnešním čtvrtfinále den po oslavě svých 33. narozenin rozdrtil 6-1 6-1 6-3 Japonce Keie Nišikoriho a připsal si 10. výhru v řadě.

• FRENCH OPEN •
Paříž, Francie, antuka, 42,661.000 eur
úternní výsledky (4. 6. 2019)
• Dvouhra mužů - čtvrtfinále •
Nadal (2-Šp.) - Nišikori (7-Jap.) 6-1 6-1 6-3
Federer (3-Švýc.) - Wawrinka (24-Švýc.) 7-6(4) 4-6 7-6(5) 6-4
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

420
Přidat komentář
smazaný uživatel
Federer pod článkem 415 komentářů.
Nadal 29

Kdo je teď kur-va GOAT?
Reagovat
Roger_Federer
Z toho 50 komentářů,nejvěrnější fanousek Forehend.
Reagovat
smazaný uživatel
Lol..

Ani ti nedošlo, ze o nazov clánku v diskusiách nejde.
Reagovat
spaniel
Vzdycky je to tak. Plesata netahne.
Reagovat
FerrariF50
Já teda věřím, že to Roger vyhraje, jinak bych se na to ani nemusel dívat :-D Těším se na ten zápas. Ale Nadal je favorit, to zas jako o tom žádná.
Reagovat
Patik
Tak dúfam že bude Nole zase zdechnutý vo finále :/ fňuk.
Reagovat
Denis92
Opakuje sa scenar z Rima a znova na to doplati Djokovic.
Reagovat
smazaný uživatel
Říkám, antuka jenom kurví tenisový kalendář :)
Reagovat
Patik
Teraz by som zavolal všetkých tých páprdov z ceremoniálu čo im praskajú košele na bruchu nech sa ešte raz pochvália tým vynoveným kurtom Philipa Chatriera..
Reagovat
Kozoroh
Pokud Zvereva a pak Thiema/Chačanova zvládne ve třech setech, nebude pro něj problém čelit Nadalovi v neděli. V pátek by mělo sice pršet, ale jen do 17. hodiny. Snad pak jedno ze SF dají na kurt Lenglenové, aby oba finalisti měli volnou sobotu.
Reagovat
Marduch
vůbec si nedokážu představit situaci, že na (asi) Malorčana ve finále půjde někdo bez dne volna, natož matador Nole, kterej bývá poloviční.
Reagovat
Marduch
každopádně do jednoho ze zápasů SF / F bude Nole (pokud tam postoupí) vstupovat ve značně ztížené pozici. A to ještě může dál chtsát..
Reagovat
Patik
Všetko sa to zkomplikuje..celé zle...no nič..nevadí..po FO začinajú turnaje už so strechami.
Reagovat
turista
Roger by měl odvést černou práci a Rafana pořádně unavit.
Reagovat
turista
Není to dobré, ale v roce 2016 taky pršelo a dopadlo to pro Novaka dobře.
Reagovat
Roger_Federer
Samozdrejme ze je cesta jak z tohoto zapasu vytriskat majlant, ale to se musi sejit dost okolnosti live zapasu.

Vsadis Federera v kurzu 7,0 za 1000kc, cisty zisk 6000kc.
No a cekas a cekas, na vyvoj zapasu..
Pokud by se stalo to, ze Federer vyhraje set a treba breik k dobru, bude v tu chvili kurz na Nadala cca 1,7-1,8..
Vsadis na Nadal 5t za 1,7..a jsi celkove(po odectenu vkladu 6t) 2500 plusu at vyhraje kdo chce..
Ted si ty castky vezmi v eurech a desetinasob a jsi pěkně zarobil...
Samozdrejme, pokud Nadal vyhraje 3:0, kurz se nepohne a tys projebal tech 1000 kc, cos vsadil na Federera..
Reagovat
Roger_Federer
*az 2500 v plusu, podle toho kdo vyhraje, ale podstata je, ze beres na obe strany zisk.
Reagovat
ttopi
Ale už je tam nějaká podmínka, že se zápas musí nějak vyvíjet. Před zápasem ale jistotu zisku nemáš nikdy. Na to jsou v kancelářích systémy, které to hlídají.
Reagovat
Roger_Federer
Samizdrejme
Reagovat
smazaný uživatel
A ked vsadis 1000 na Federera a ten prehrá prvy set a v druhom bude dva breaky dole, tak čo?..

:-)
Reagovat
Roger_Federer
Tak jsi jiste 1000 minus, ale to te prece nemuze pri slusnem banku rozhodit, musis vydelat za rok, ne narazove.
Reagovat
smazaný uživatel
Vsetci vieme, ze na livkach sa da zarobit, najma na zenách, ale samozrejme aj prerobit..

Live stávky su podla mna este tensi ľad, ako bezné stávky.
Reagovat
Roger_Federer
Jsou, pokud neudrzis strategie, bank a nervy na uzde.
A je to velky, ale opravdu velky napor na nervy..
Reagovat
smazaný uživatel
Livka se vyplatí jenom někdy, ale u tenisu a ženského k tomu je to fajn.
Reagovat
Patik
Ja som to proste len tak napísal keď som videl tie kurzy že Federer 7 kurz ? no nepodaj to len tak za nejaký menší peniaze z prdele..niekto kto má peniaze komu nebudú chýbať si môže len tak staviť keď aj za stovku.. to máš hneď 7 kíl..tie kurzy sa menia pred zápasom bude úplne iný..to trebalo hneď tresnúť kým bol vysoký..keby aj Djokovič v slušnej forme mal hentaký kurz niekedy by som neváhal asi.
Reagovat
smazaný uživatel
Paitik je velký bookmaker :)
Reagovat
spaniel
Bookmaker zo Sovietskeho zvazu :D
Ale kdysi sazel a hodne na tom vydelal. Proc asi skoncil...
Reagovat
Patik
Pretože teraz mám dobre platenú prácu preto som skončil..stávkovanie u mňa fičalo na strednej keď som dostával vreckové..si predstav a nemusíš mi to veriť ani nikto tu..vsadil som po dlhej dobe minulý týždeň na prvé druhé kolá French Open 20 zápasov na jeden tiket a ušiel mi posraný Cecchinato s Mahutom bol by som mal krásnu tisícku.
Reagovat
smazaný uživatel
https://www.tipsport.sk/tiket?idu=-70222697539&idb=1134185&hash=5e355cd0&t=dGlrZXQgMy4wNiB6YSAzMCZldXJvOyBLTw%3D%3D%0A&affid=WtpLTDkWWABJs3GUyMlJrQ%3D%3D&popup=1

https://www.tipsport.sk/tiket?idu=-70222815064&idb=1134185&hash=03c4168d&t=dGlrZXQgMTguNzkgemEgMyZldXJvOyBLTw%3D%3D%0A&affid=WtpLTDkWWABJs3GUyMlJrQ%3D%3D&popup=1
Reagovat
Patik
To sú tvoje tikety ?
Reagovat
smazaný uživatel
Jediná šance, jak slušně vydělávat u tipsportu je psát analýzy a blogy, za které máš nety a nety dávat na v uvozovkách tutovky a následně vybírat cash. Já tímto dělám tak 2-4k měsíčně (CZK) a zabere to minimum času. Nicméně kurz nejde ojebat, protože když bookie vypisuje kurzy, tak mu systém vždy nastavuje protikurz tak, aby nebylo možné vydělat při vsazení obou příležitostí.

Navíc tam máš marži sázkovky, která je cca 10%, takže jsi dole vždycky. Když je totálně vyrovnaný zápas, tak budeš mít kurz 1,9 a 1,9, což je další ojeb.

Celé sázení je systematické ojebávání sázejících.
Reagovat
Patik
Neviem čo sú tie nety ja som dával rozpisy..hodil som tam tuším ale 3 4 tutovky a potom také tie ťažšie zápasy keď aj jeden alebo dva ušli vždy si niečo získal..sem tam som tam hodil nejakú NHLku nech mi zdvihne pekne kurzy.
Reagovat
Roger_Federer
:) 12 let v kuse každý rok(z vyjimkou 09) jsem 12-18% v plusu(ciste na tenise), z obratu, kdo rika ze nejde vydelavat??
Reagovat
smazaný uživatel
09 si naprášil Rafu za celý bank na FO že? :))

Jo, neříkám, že ne. Já jsem z tipsportu určitě více vybral, než jsem tam dal. Jednu dobu jsem si vedl i stats, měl jsem blacklist atd. Ale teď to už seru. Nejlepší bylo založit fb stránku na tipy, kdy mi každý posílal měsíčně prachy za tipy. To bylo boží.
Reagovat
Roger_Federer
Ne. 09 zacala v CR on line sazeni, pres internet a to hodne zmenilo pravidla hry, bukys věděli o kazde sazce on line a zacala sikana, vse se schvalovalo, vsichni schopni a velci hraci museli na internet( na burzy, betfair atd)..
Museli zmenit strategie..atd.
Reagovat
smazaný uživatel
Tipsport to hodně počítá do dneška. Pamatuji, když jsem loni psal analýzy a měl jsem těch followerů třeba tisíc, tak po zveřejnění byl ten drop do hodiny znatelný.

V tomhle je velký hráč třeba Ejs, jestli znáš jeho sportovní tipy. Ten postne na FB střelce na MS v kurzu 20 a do pěti minut je kurz 5.
Reagovat
ttopi
Přitom zrovna u střelců vlastně neexistují žádné indicie, že by ten hráč měl zrovna gól dát, když mu bookmakeři dají kurz 20. Že unikají informace o domluvených zápasech je asi normální, ale u střelců pochybuju, že se něco takového domlouvá.
Reagovat
Ondra979
dalsi vec je, ze opravdu nevime, jak "dobre" Nadal hraje. Zatim mel jedineho solidniho soupere, ale ne tezkeho, coz byl Goffin. Takovy QF s Tsitsmi, kteryho mohl dostat, by ukazalo vic. Takze snad Roger ukaze, ze mu bude opravdu prvnim tezkym souperem
Reagovat
smazaný uživatel
K naší diskuzi níže

Mats Wilander praised Roger Federer's performance in his straight-set win over Casper Ruud. The Swede said: "That was supposed to be a very tricky match and it was. It got tricky in the end, but from the beginning...

Probably in the last two or three years, he is probably a better player than he was in the past. When I see his urgency to go forward, compared to seven or eight years ago, he is much more aggressive and certain of where he needs to go to the net and he is coming.

The pressure is on his opponent from the beginning to the end. Obviously, Federer winning 20 Grand Slams is an overachievement, at 37 years old going for his 21st. He is over achieving because it's not really supposed to happen what he is doing now."

Zdroj: https://www.tennisworldusa.org/tennis/news/Roger_Federer/71472/roger-federer-is-a-better-player-than-in-the-past-says-mats-wilander/
Reagovat
smazaný uživatel
Better player than in the past (7-8y)

No áno, 2017-2018 mal lepsie sezóny ako 2010-2011..
Reagovat
steve79
Podle sazkovych kancelari Roger takovy outsider dlouho nebyl.
Reagovat
Patik
Podľa stávkových kancelárii je Zverev s Djokovičom rovnaký outsider ako Federer s Nadalom..pekná blbosť..neviem aké majú postupy na počítanie kurzov..ale keby som tam mal dať svoje kurzy tak tam dám na Federera maximálne 3 a u Nadala by som pod 1.5 nešiel
Reagovat
ttopi
Já bych řekl, že Federer může Nadala zítra porazit tak v 1 z 5 zápasů. Takže bych to viděl tak kurz 5 na Rogera. Na Nadala tak 1,25.
Reagovat
Patik
5 je tiež moc podľa mňa..to už len z úcty k tomu aké ma meno a postavenie v rebríčku by som tam tú 5ku nedal..ale budem sa tváriť ako profi bookmaker a nahodím tam 3,14 Federer 1,57 Nadal.
Reagovat
ttopi
To nemůžeš takhle.

To pak vsadím na Rogera 50 tisíc, na Nadala 100 tisíc a buď vyhraju na Rogera 157 tisíc, nebo na Nadala 157 tisíc, takže budu pokaždé v plusu.

:D
Reagovat
Patik
a keď hral Djokovič s Nadalom v Ríme mal kurz 2,5 tuším a Nadal 1,5..vždy môžeš byť v pluse pokiaľ vieš vsadiť presnú čiastku na každého hráča..veď hento si úplne pýta vsadiť nato peniaze..podľa mňa veľa ľudí nato vsadí dokonca možno aj tí čo fandia Nadalovi budú tlačiť Federera aby im vyšiel tiket.
Reagovat
ttopi
To není pravda. A v tenise tím spíš ne. Když existuje jen výhra, tak nemůžeš mít kurzy takové, aby se z nich dalo být 100% v plusu. To je základní věc pro bookmakery.
Reagovat
Patik
nemôžem byť v pluse keď dám na jeden tiket jedného víťaza a na druhý tiket druhého víťaza..? keď dám euro na Federera a ujde mi to a tisíc euro na Nadala tak budem v pluse 99 euro nie ? asi sa nerozumieme neviem.
Reagovat
Patik
za predpokladu že Nadal má kurz 1.1 čo činí 1100 euro pri vsadení tisíc euro a stratu eura ak mi ujde Tiket Federera.
Reagovat
Patik
ale ak by vyšiel Federer tak stratím tisícku máš pravdu..pomýlil som sa.
Reagovat
ttopi
Když dáš na jeden tiket Federera a na druhej tiket Nadala, tak ti může vyjít jen jeden z tiketů. A ty kurzy jsou vždycky dělány tak, aby nebyla jistota toho, že budeš v plusu.

Když dáš na Federera Euro a on vyhraje, tak máš sice 3,14Eur, ale prohraješ těch 1000Eur, cos dal na Nadala. Když vyhraje Nadal, jsi samozřejmě něco v plusu. Ale jistotu nemáš.

Oni na to mají i systémy, které jim ověřují, že ty kurzy nejsou nějak kombinovatelné.

Kamilos88 sází, ten by Ti to asi vysvětlil lépe.
Reagovat
Patik
Hej hej máš pravdu..som to nedomyslel úplne :) tiež som kedysi stávkoval a dosť som si natom zarobil..jedného času sa dalo vsádzať aj na virtuálny tenis riadený počítačom neviem či to ešte aj teraz funguje.
Reagovat
smazaný uživatel
Vsadil jsem to za 300,- v kurzu 7,02. Asi to nevyjde, ale value tam je obrovské.
Reagovat
Fazzzy3
3:0 Patko pre Rafu za 1.7 kurz je tutovka. A nie tu spekulovat ci Roger uhra set :D mozme sa bavit o gemoch ale nie setoch :-) tipujem ze Roger uhra max 8 gemov. Je to dopredu jasne ako facka :-) Chatrier RN vs RF ako to asi len moze dopadnut :D budme realisti a nie fantas magori...
Reagovat
Patik
tvoj realistický pohľad je že Federer uhrá s Nadalom to isté čo Hanfmann alebo Madden s Londerom ? nič v zlom ale aj ja chcem mať takú realitu.
Reagovat
Fazzzy3
Wanna bet Pato?
Reagovat
Ondra979
tak je tady FEdal. Rad se podivam, ale neda se cekat vyhra Rogera. Jo kdydby to tady bylo rychle jako v v Madridu, tak byto byla jina, ale na tomto povrchu ma Roger velmi malou sanci, ale fandut budeme. Chce to NAdala poradne rozbehat, nejen zleva doprava
Reagovat
turista
Výhra Rogera se nečeká. Ale mohl by Rafana pořádně unavit a tak odvést černou práci.
Reagovat
smazaný uživatel
Aby ho dorazil Thiem ve finále.
Reagovat
turista
Thiem možná. Ale raději Djokovič.
Reagovat
Ondra979
lol. to by slo. ale zajimave je, ze porad zije scifi scenar Thiem vs Fed ve finale. Roger potrebuje vymyslet funkcni taktiku, coz bude tezke. ale nesmi hrat moc dlouhych vymen, mel by hru zkracovat a obcas chodit na sit, i kdyz to nekdy nevykde, aby byl Byk porad v nejistote, jestli nebude muset bezet od te tribuny k siti :]
Reagovat
smazaný uživatel
Vyjímečně souhlasím s Forehandem a jeho komentářem ze včera. (nějak se poslední dny spravil klučina, asi to sluníčko).

Pokud chce FED v pátek vyhrát, tak potřebuje 75% a více first serve in a průměrné výměny 3-5 míčů, perfektní hru na síti a hrát míče pod co nejmenším úhlem. To je cesta k vítězství.

Scénář antukových topspinů je cesta ke třísetové prohře. Neříkám, že Nadal je nehratelný, je porazitelný, ale musí se to Rogerovi všechno sejít. Na druhou stranu má podle mě psychickou výhodu, on nemusí vyhrát, Nadal musí vyhrát.

Navíc mi Rafa příjde, že je málo agresivní a nebyl dosud pořádně prověřen.

Každopádně kurz na FEDa je dost přestřelený.
Reagovat
smazaný uživatel
PS: Federer má výhodu, že přesně ví, co Nadal bude hrát, takže se na to může připravit. Jiná taktika, než permanentní masírovačka do BH se asi čekat nedá.
Reagovat
turista
To už ale nefunguje.
Reagovat
Ondra979
j asi taky sojhlasim. Chci se pak podivat, jakou mel Roger uspenost na servisu v tech zapasech, co nadala ted porazel na hardechc. Tomu cislu se musi priblizit i tady a to je samozrejme tezsi. Duelizta bude i efektiviva servisu a nejen prvniho. MOzna by to neldo mohl rozebrat vic, kdo to sleduje podrobne
Reagovat
smazaný uživatel
Já se na to díval. V posledních pěti zápasech nešel přes 70%, většinou se to hýbalo okolo 63-65%. Tohle však na hardu bohatě stačí. Na FO se hýbe okolo 65%. Jenže ta efektivita prvního servisu na antuce u Federera je obrovská, tím, že si nahazuje míč pořád stejně, tak soupeř úplně tak nepozná směr, Fed tam dává hodně rotace, nebo hraje na plocho a hodně si tím pomáhá.
Reagovat
Ondra979
hm tak je jasne, ze mininamalne tech 65 procent bude potrebovat, pak by to mohlo byt zajimave. Nadal ma zase velmi dobry return, ale ne az takovy, jako Djoker. Chce to vyuzivat i to, ze na prvni servis stoji hodne daleko za BL
Reagovat
Ondra979
je jasne, ze slapajici serivs je nutna podminka, ale ne postacujici. Ale doufam,z e potvrdi to, ze Nadal opravdu nemel tezkeho soupere, pri vsi ucte ke Goffinovi, ale uplne poradne ho neproveril. Rogere, je to na tobe :]
Reagovat
smazaný uživatel
Jak již bylo řečeno, je to sport, každý zápas je jiný a začíná se za stavu 0:0 s novými míči.
Reagovat
Ondra979
jj. Hlavne verim, ze se bude Rogovi darit i na return
Reagovat
Ondra979
na returnu samo a vytvori si nejake BB ahlavne je promeni. Svuj servis totiz urcite parkrat ztrati i kdyz bude podavat velmi dobre, ale musi to vykompenzovat . Hrat s Nadalem 4 TB asi nebude :) Takze i taktitka na returnu bude dulezita, treba bude SABR :))
Reagovat
woody
Pokud může Roger vůbec vyhrát bude muset hrát stop co se týče Servisu,BH a take podání.Nadalovi jsou podmínky šité na míru. Uvidíme jaké bude počasí, má být převážně deštivo, což by mělo být lepší pro Federera. Nicméné mým odhadem je max. set pro Rogera.
Reagovat
turista
RF odvede černou práci a Nadala pořádně unaví na to finále.
Reagovat
safi1313
At už je to jakkoliv ?predem jasne? tak kurz 7,5 na Rogera by se měl zkusit !! :D
Reagovat
Roger_Federer
V tom semicku může pouze a jenom prekvapit sam sebe.
Naprosto v klidu, na level Nadalovy hry na tak pomalem povrchu to proste nemůže ani omylem stacit, pokud uhraje set, bude to dobry vysledek, hlavne at to neni vrazdeni nevinatek jako finale AO19 :)
Reagovat
a.magerova
Také právnička Sunny Hostinová měla jasno: "Mě zase překvapilo, že Roger Federer toho Thiema obhajoval, že prý to nebylo fér chování. On přece musí vědět nejlíp, že Serena je královna."

https://www.sport.cz/ostatni/tenis/clanek/1112556-hollywoodska-hvezda-zautocila-na-thiema-kdo-jsi-nikdo-te-nezna-serena-je-kralovna.html#hp-sez
Reagovat
Kojinho
A kdo jako zná tyhlety megery ve studiu? Já třeba ne a pro mě zůstane Thiem, který byl vždy slušný a sympatický mnohem výš, než arogantní Serena se svým agresivním vystupováním. Jen si říkám, kde to žijeme? Ona se zachová podle všeho špatně a stejně se najde valná část lidí, kteří ji obhajují.
Reagovat
Kojinho
*která ji obhajuje.
Reagovat
sojka1
me vsechny ty bohyne, hvezdy a kralovny samozrejme taky neberou, je to komicka (a pripoustim, ze i nebezpecna) hysterie, ale rada se konecne docitam omluvy organizatoru Thiemovi. Od zacatku se snazim upozornit na jejich neuveritelny kolaps. Domnivam se, ze to zminoval i Roger, ze se stala nejaka chyba, ze Serenu nemeli uz poustet do centra... ja si opravdu myslim, ze tiskove centrum neni cekarna u zubare, mel byt (podle harmonogramu) pripraveny sal a sup, Serca, jdi si to tam pekne vysvetlovat, jak jsi blbe hrala. Ja Serenu neobhajuju, ale kdyz uz tam nekde (a z povinnosti) za dverma naprdnute stepovala, dovedu si (ano, nejsem zadny lidsky kristal) i predstavit ten pozadavek jakekoliv mistnosti, ale hned. Ano, nemela na nej "pravo", ale to prece nebylo nijak cilene namireno proti Domovi, proti komukoliv....
A jak uz jsem tady psala, nechapu, proc ji bylo vyhoveno timhle zpusobem. To je cele. A hlavne neobhajitelne. Necitim potrebu do Sereny kopat, vymyslet, co by matka udelala, kdyby.... ve mne tohle vubec neni.... ano, je udesna a jako vypatlany trotl se chovaji i dalsi mene inteligentni hraci.... ovsem, to je zrejme jen zabavne.... :-(
Reagovat
Kozoroh
Lol, četl jsem o té právničce na zahraničním webu a myslel si, že je chlap :DD
Reagovat
sojka1
parada, velka parada, Roger! Byla to pro me sice schiza, uplne jsem se zapomnela, kdyz si Standa procvicoval s bolestnou grimasou loket, ale pak jsem si uvedomila, ze nejsem ani trochu uslechtila, ze tu vyhru ocekavam vzdycky a nad kazdym souperem.. :-)) Stary pan s vypadky, zpomaluje, neciste trefenych balonu bylo prehrsel... a nepromenene BB se nad kurtem vznasely jak ty cerne bourkove mraky... ale kumst se nikam neztratil a zapas je uz minulosti... takze Rafa. Nikdo nemladneme, hardovy styl by mohl zaskocit i zabrat... ale ted hlavne masaze a led... ;-))
Reagovat
smazaný uživatel
nevolajte ho stary pan,som len o nieco vyse mesiaca mladsi ako on a bolestne sa ma to dotyka:)
Reagovat
a.magerova
Z pohledu dvacítek jsi starý, tak se s tím smiř... :-P
Reagovat
Roger_Federer
20 citky to je krásná kategorie..
Nemůžu se snu vymanit uz 20let..:)
Reagovat
annah
Před zápasem
https://pbs.twimg.com/media/D8OE08-W4AEqDQ1.jpg
Reagovat
Patik
:)
Reagovat
a.magerova
A dál... děj se vůle Osudu... ;-)
Reagovat
panzer.dragon
hmmm.. letošní RG

https://pbs.twimg.com/media/D8Ng7IKXoAAvqB-.jpg:large

ještě by mohl mít sebou kosu a trochu se připomenout rafanovi :-)
Reagovat
Padme
s tak příšerným oblečením...? :)) Co na to naši statistici?
Reagovat
Davor1
Stando hral aj v horšom :)
Reagovat
Stan_Borowitz
Tak byly i horší časy celkově...

https://www.historyforsale.com/productimages/jpeg/209762.jpg
Reagovat
a.magerova
I s tímhle lze vyhrát, tak co... ;-)

https://checksport.in.ua/wp-content/uploads/2019/05/D7pHEFIX4AEvzrI-500x335.jpg

https://i.dailymail.co.uk/i/pix/2015/06/02/17/294CD4F600000578-0-image-a-4_1433262569716.jpg
Reagovat
Fandina
To je od Stana úmyslně, že chodí v takových paskvilech. Minule RG vyhrál v kostkovaných kraťasech a pak to někde jako raritu dražil. :-))
Reagovat
Padme
Vzpomněla jsem si na tohle...
https://www.nicekicks.com/whats-in-their-wardrobe-andre-agassi/

Jinak ty Stanovy kraťásky jsou v pohodě, Rogerův outfit mi připomíná mé dětské nákupy s mamkou u Vietnamců... :D
Reagovat
a.magerova
https://i.pinimg.com/originals/63/2f/0c/632f0c20dbbbbb7542a69f0393c4c81d.jpg

No... podpora dítěte ve vzdělání něco stojí (a né málo v případě doktořiny), tak se to nějak muselo finančně vykompenzovat... tož neremcej... :-P
Reagovat
panzer.dragon
Roger Federer's past year at slams:
Wimbledon: QF
US Open: R4
Australian Open: R4
French Open: SF

Clay court specialist.
Reagovat
Krisboy
King of clay.
Reagovat
Franky
Otvorim jeden clanok navrchu forehand...otvorim dalsi to iste...kamo zacni zit zivot lebo ti utecie medzi prsty a zrazu budes priputany na lozku v nemocnici a spominat na antukove uspechy tenistu ktori uz nebude kvoli zlyhaniu srdca medzi nami
Reagovat
smazaný uživatel
Ty v prvom rade otvor knižku a trosku sa vzdelávaj.
Reagovat
safi1313
:D :D :D ... palec hore - jak říkáte vy na svk - za pohotový stěr :D
Reagovat
Fazzzy3
ten pohotovy ster mu trval 24 minút kym ho napísal :-) až taky pohotovy nebol :P
Reagovat
Franky
to uz mam za sebou, teraz zarabam...ale ked si este stale v skole nic moc teda
Reagovat
spaniel
Vis ze knizky muzes cist i po skole...?
Reagovat
Franky
ano ale fh tu naznacoval ze mi nejde gramatika a mam ist spat na ZS, mozno neovladam kompletnu gramatiku v SJ ale zato v sporte by som ho zlozil akomkolvek...este aj v sachu
Reagovat
Patik
Robia si srandu dúfam..Federer kurz 7 aj niečo a Nadal 1.1 :)
Reagovat
smazaný uživatel
Kurz na Federera má neskutečný value. Klidně muže vyhrát. Nadal musí být z toho na nervy, chtěl Wawrinku do semi. Roger je absolutně nejhorší možný scénář. Taková bitva - jednomu je to jedno a druhy hraje o život moc nepotěší.
Reagovat
Patik
pre Nadala to bude obrovský skok čo sa súperov týka..Federer si prešiel aspoň jeden ťažký zápas s Wawrinkom zato Nadalova cesta sem bola úplne smiešna teda no Goffin ho trošičku preveril vziatím setu.
Reagovat
smazaný uživatel
Nadal bude sledovat stvrtfinále Zvereva, ale dnes mu to bolo srdečne lahostajné, fakt.

Federer hra po roku a pol konečne SF grandlslamu. Mozno uz lepsi vysledok ani nedosiahne. Urcite mu to nebude jedno ;)
Reagovat
smazaný uživatel
To ne, ale ten tlak není na jeho bedrech. Nadal je ten, kdo musí vyhrát.
Reagovat
smazaný uživatel
90-2, dufam ze je na to zvyknutý :)
Reagovat
smazaný uživatel
Možná ano. Je jasné, ze ten zapas vyhraje, ale Federer bez šance neni, to víš sám. Myslim, ze si trosku bojis. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Mam zdravy respekt, ale v globále klud..Urcite sa to nedá porovnat so zápasmi s Nolem, najma na harde.
Reagovat
smazaný uživatel
Nadal nehraje na FO úplně dobře, to víš sám. Federerova hra z posledních let je to nejhorší, co mohlo prijit. Já jsem spokojený, chci jenom krásný Fedal zapas, drama, bitvu. Výsledek je více méně známy předem.
Reagovat
Jakub
Teda vím že je to na někoho jiného, ale proc nehraje Nadal dobře? Trpí na to na co vždycky. Slabej servis a return. Naopak se mi zdá že ve výměnách hraje parádně.
Reagovat
turista
Djokovič je tady ve výměnách ještě lepší než Nadal.
Reagovat
Jakub
No a bohužel taky vyhraje. Antuka a Paříž k tomu. Tam asi nebyl Federer Nadalovi nikdy konkurenceschopen. A naposledy porazil Nadala na antuce v roce 2009 na modrý, která prý byla nějaká divná (tvrdili tedy Djokovic s Nadalem). Nu což no SF pro dědka dobrý :-).
Reagovat
Patik
pustil som si schválne nejaké highlighty a to je vidieť ako tam Nadal lietal natom kurte..teraz nelieta ani z polovice tak ako predtým..ja by som ti toho Federera neodpisoval..niektoré tie výsledky neboli ani dôsledkom slabého tenisu od Rogera..hento sú prehry zväčša zavinené nejakým mentálnym blokom v hlave..5-1 sety prehral 7-5 to neni v tenise..podľa mňa Rogerova hlava je už odolná voči Nadalovi a herne na neho má..podľa mňa úplne otvorený zápas.
Reagovat
Jakub
Nic proti, pokud máš pravdu jen dobře. Tak celej tenis je v obrovské míře v hlavě o tom žádná, ale Nadalova hra je prostě na antuce lepší než Federerova, takže trošku té mentální (to zní blbě .-)) slabosti si Nadal klidně dovolit může.
Reagovat
Patik
Je to strašne odsudzované vopred..veľa ľudí už vopred pochovalo Federera akoby to bol nejaký Gasquet..pritom spolu na antuke nehrali viac než 5 rokov..veď to je veľmi dlhá doba..Federer za tú dobu úplne inak dozrel aj herne aj v hlave..Nadal je tiež úplne inde obaja sú starší veľa vecí sa zmenilo.
Reagovat
spaniel
Lol, ty jsi chces asi vyslouzit titul mistniho komika. V 38 vyzral? Je tak 6 let prezraty.
Reagovat
Patik
vkľude si mysli o mne čo len chceš..áno myslím si že tenisovo dozrel ako víno..a v jeho veku ponúka ten najjednoduchší najefektívnejší najrýchlejší a najvariabilnejší tenis aký kedy hral počas celej kariéry.
Reagovat
smazaný uživatel
Aj nishikori hral dnes jednoducho a velmi rychlo.
Reagovat
Jakub
Nishikori dneska hrál? A kde? Dneska dal jen practice s Nadalem ne?
Reagovat
smazaný uživatel
Mats říkal, ze Federer hraje lepší tenis, než za mlada. A je to pravda, je chytřejší
Reagovat
dappe
Mats je ale úplně mimo :D
Reagovat
smazaný uživatel
Neviem ako ho prekladajú...

Ale v povodnom znení som dnes nic také nezachytil...

Mats vravel, ze je smart a aj dnes donutil hrat Wawrinku horsie, nez by on sám chcel. Co sa jeho šanci v sf týka, vyjadril sa velmi pochybovačne.
Reagovat
Patik
To je jasné..vek ho tlačí hrať účelový jednoduchý tenis.
Reagovat
smazaný uživatel
Paitik, Paitik :)

Federer moze vyhrat, ale bol by to miracle on clay...

Na druhu stranu, stále by to bola mensia haluz, nez Soderling..V roku 2011 sa uz Federovi jedna podarila, vtedy ulahcil cestu Nadalovi. Snad to teraz neplánuje na oplátku vrátit Djokovicovi..
Reagovat
Jakub
Soderling asi haluz byla, ale tyhle bum bum hráči od základní čáry jsou asi jediný kdo na antuce Nadala může zaskočit (a Soderling svojí úroveň na antuce potvrdil následující rok).
Svého času jsem ho viděl(Nadala) hrát tuším v prvním kole proti tomu Mayerovi, kterýho letos Federer snadno vyprovodil. A ten do toho tak řezal (Nadal vyhrál 3:1, dvě hry urval tuším v TB), že Nadal nevěděl kde mu hlava stojí.

Ale Federer fakticky Nadala v Paříži na antuce porazit nemůže. Nikdy na to hru neměl a že by jí objevil teď? Tak možný je všechno.

Btw. Doteď nechápu jak může Nadala na antuce porazit Djokovič. Holt tenis nemá logiku :-)))
Reagovat
Marduch
Aha, nema logiku hned 7 krat. Slaba gloska:p
Reagovat
turista
Ten Jakub je fakt vůl.
Reagovat
Patik
Keď s niekým prehrávaš zápas za zápasom tak si na neho proste raz poriadne posvietiš rozoberieš si ho do detailu kúsok po kúsku a nájdeš na neho recept..a to presne sa stalo..žiadna veda.
Reagovat
turista
Cože, Djokovič? Tak se podívej na záznamy těch Novakových 7 výher na antuce nad Nadalem abys to pochopil, jak toho Nadala na antuce dokázal zpacifikovat. Novak Djokovič je podle procenta vyhraných zápasů pátý nejlepší hráč na antuce celé open éry. Před ním je jen Nadal, Borg, Lendl a Vilas.
Reagovat
Patik
Miracle of clay ..hovoríš jak keby mal Nadal 25 a ovládol celú antukovú sezónu a cestou do semi French Open zotrel samé zvučné mená..pritom jediné čo tento rok uhral bolo jedno dolepené Masters v Ríme nad polomrtvým Djokovičom.
Reagovat
Fazzzy3
Vyhral v roku 2009 ale v Madride vo finále a na klasickej antuke :-) Modrá bola v roku 2012, kde tiež náhodou vyhral.
Reagovat
Jakub
Ten čas letí :-).Si taky ty datumy howno pamatuju. :-) No vida tak třeba bude šance.
Reagovat
Patik
Djokovič - Zverev,Thiem, Nadal/Federer
Federer - Nadal, Djokovič/Thiem
Nadal - Federer,Djokovič/Thiem...

celkom zaujímavá koncovka chabého turnaja..som zvedavý ako sa s ňou jednotliví hráči vysporiadajú..každopádne čo sa Rogera týka prekonal moje očakávania..Chum Jetzt a Idemo.
Reagovat
peggy
Je divne,ze pan Federer najednou po desti nastoupil az divne ozivly.Zajiste se posilnil.Wawrinka byl pred destem vyborny a jeho vykon byl jasny na vyhru.Je skoda toho deste,proze Wawrinka byl normalne vitez.Rafa jasne prohraje starsi pan na neho umi.
Reagovat
Mayo
Najlepsi zápas a ja ho neuvidím pche. Podľa mna to bude bitka, ideálne by však bolo keby Býk nestratí príliš síl. Vamos
Reagovat
turista
Jen ať ty síly ztratí. Srbský válečník se mu stejně pomstí za ten Řím.
Reagovat
Ereinion
teď vidím ty kurzy na tipsportu, to musí být asi nejvyšší kurz na Rogera tak min. od 2003 :D
Reagovat
Ereinion
no spíš tak od 2000-2001, když to teď projíždím...
Reagovat
Roger_Federer
Kolik 1,22 Nadal?
Reagovat
Ereinion
myslím že na začátku to bylo okolo 1.2, a teď už to dropli na 1.11..takže Federer momentálně kurz téměř 8...neříkám, že to neodpovídá
Reagovat
smazaný uživatel
Neodpovída, to naozaj nie..

Ja to vidim niekde na 1.33
Reagovat
Ereinion
1.11 už je asi moc no, můj fair je tak 1.2
Reagovat
Roger_Federer
3dny zpatky jsem tipoval ze to bude tech 1,2-1,22..jinak to nemohlo byt.
Reagovat
smazaný uživatel
1.11-7.92
Reagovat
panzer.dragon
by asi stačilo fedexovi k tomu aby měl na rg doživotně splněno, kdyby porazil rafu.. titul to už by byla jiná samostatná kategorie

začínám si myslet, že tam roger nechá duši na tom semifinále, v roli oustidera, přesto ve skvělý kondici, se skvělym tenisem, s pocitem že na rafu zahrát prostě poslední roky umí i z pozice kdy mu nikdo nevěřil

doufám, že to bude velký :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Pisem to nizsie..

Rogerovi sa to RG s Rafom otlka o hlavu 15 rokov..Piatok je vsetko proti nemu..

Toto musi byt pre neho najvacsia výzva, snad v tenisovej kariére. V takejto pozicii vstupoval na kurt len raz, na W01 proti Samprasovi.
Reagovat
panzer.dragon
jj, s tim Samprasem máš pravdu.. podobná výzva, jestli je Roger hecovací tip tak tady má krásnej hec, defakto si i Roger sám vytvořil jakousi jednu velkou tlustou čáru (ty tři roky neúčasti) a jakože to může rozjet nanovo a nejlépe s výhrou s čistou hlavou
Reagovat
smazaný uživatel
Nadal, da sa povedat, v tomto zápase moze len a len stratit. Je to len odrazom toho, co vsetko uz v Parizi ziskal a aku poziciu si za tie roky vybudoval.

Toto vsetko vsak bude v piatok zabudnuté a je to len jeden zápas, zacinajuci od 0:0.
Reagovat
Fazzzy3
S tymto plne suhlasim
Reagovat
panzer.dragon
"If I came back to play on clay it must have been to play Rafa" - Federer says
Reagovat
spaniel
To je strasna blbost. Nejvetsi vyzva v kariere v 38 letech na nejhorsim povrchu proti nejlepsimu antukari, navic o 5 let mladsimu? Rogerovi v podstate o nic nejde.
Reagovat
smazaný uživatel
Prve SF po dlhsom case na GS, na RG po 7 rokoch. Zápas, kde mu o nic nejde vyzerá inak. Ja si myslim, ze sa posnaží :)
Reagovat
spaniel
Jiste ze se posnazi. Ale vzhledem k tomu, co jsem napsal, to nemuze byt jeho zivotni zapas. Prohru hodi za hlavu snadno a kazdy ji bude chapat. Nema co ztratit.
Reagovat
smazaný uživatel
Zivotný zápas isto nie..

Čelit poslednej velkej výzve v kariére, neznamená zivotný zápas.
Reagovat
Marduch
Kdyby to bylo aspon finale, tak nereknu..:D
Reagovat
panzer.dragon
Finále by bylo zbytečně moc stresu najednou.. tohle je lepší, FedEx má vše na své straně z pohledu psychiky... Neměl by bejt pod zbytečným stresem, nadal se nebude stíhat ohybat pro balón
Reagovat
smazaný uživatel
Nadal sa bude ohybat za balónom velmi rád. Kludne aj 10krat za sebou..

Cez výmeny Federer nema sancu. Jeho nádej je 75-80% prvy servis, lahké body a výmeny pod 5 úderov.
Reagovat
turista
Ohýbat se bude za balónem rád. Holt vlastní kmenové buňky aplikované do páteře v roce 2014 mu asi pomohly.
Reagovat
turista
Ať ho aspoň na to finále Roger pořádně unaví aby pak měl Djoko snadnou práci.
Reagovat
steve79
Zž se nemůžu dočkat. Snad dají organizátoři v pátek jejich zápas jako druhý.
Rafa je favorit to je jasné,ale Roger nedá svoji kůži lacino.
U Rafy je trošku problém, že ho žádný soupěř opravdu neprověřil.
Reagovat
smazaný uživatel
Vidim to na piatok 13:10...
Reagovat
MarcelPersch
Já myslím, že Goffin ho prověřil dost, ale je pravda, že pokud postoupí do finále, vyrovnaný zápas by se mu určitě hodil.
Reagovat
steve79
Hlavne si tento zapas pojdme uzit. Ne zadne nadavky jak Federerovci tak i Nadalovci. I
Reagovat
smazaný uživatel
Vyrovnaný byt vobec nemusí :)

Skor súper zvučného mena a skalp, ktorý mu zvýši sebavedomie...

Opat, pararela 2014...Nadal sa trápil celu antukovu sezonu az do SF RG, kedy zahral s Murraym ako z partesu. Pred finále s Djokovicom mu to pomohlo.
Reagovat
panzer.dragon
stejně ten Fedex má zas pech, na stáří se zbejčí na antuce a furt tam bude rafan jak v 19 nácti :-)

rafana holt budou muset z rg odnést nohama napřed aby se to tam trochu promíchalo
Reagovat
Jakub
Tak Federer nad plán, i když Wawrinka (škoda) je určitě jeho nejoblíbenější soupeř a soupeři níže nějak nepřesvědčovali, takže to pro něho zase tak obtížné nebylo. Ale to není Federerův problém. Řek si to prohrál sám a že mladí kluci nemají výkonnost je jejich problém.
Každopádně Rafa má umetenou cestičku a zase on dostane svého oblíbeného soupeře na cihle :-). Ale to také není jeho problém.
V každém případě v semifinále fandím Federerovi (je slabší) a ve finále pak Nadalovi (rozhodně si to zaslouží a vůbec mám jeho hru mnohem radši než Djokovičovu).
Reagovat
smazaný uživatel
Uzasny turnaj, nikto tu nemá problém. A ten, kto má, je to len jeho problém :)

Ale ano, karty sú rozdané. Minulé SF na RG bol celkom prepadák, tusim, ze tento rok to bude stat za to..
Reagovat
turista
Idemo Novak!
Reagovat
peRFect
Proč je v express zprávách h2h 15:25?
Reagovat
Tenistop
Po dnešnom Rogerovom výkone si myslím, že Nadal to má na strieborno podnose, hra skvele a konzistentne,Roger má výpadky, bude to 3:0, 100%
Reagovat
smazaný uživatel
Zkus vyjmenovat hráče, který Rafu skutečně dostal pod tlak a neprohraval 0:3 po deseti minutách? Djokovic v Římě?
Reagovat
turista
To byl bohužel Novakův blackout. Podívej se na záznamy jeho výher na antuce nad Nadalem a uvidíš souboj Nadalovy brutální síly s Djokovičovou chirurgickou přesností. 7x to dobře dopadlo. Tak ať je po osmé a celkem 29:26!
Reagovat
dappe
Nadal má ty výpadky také, jen toho ti slabší soupeři vůbec nevyužili, trochu Goffin. Nadal je velký favorit, ale zdá se mi, že jeho výsledky jsou zatím o dost lepší než samotná hra.
Reagovat
smazaný uživatel
+1 konečně někdo viděl alespoň jeden zapas :)
Reagovat
Patik
úplne súhlasím.
Reagovat
Roger_Federer
Nadal ještě nemel bože soupeře, jedi.y Goffin uhaluzil set.
Proverka bude finale z Djokovicem..
Reagovat
smazaný uživatel
Rog ho taky protahne to se neboj.
Reagovat
Tenistop
Snáď máš pravdu, chcem kvalitný zápas ako sa na FeDal patrí, každopádne nech výhra ten kto dokáže zdolať Djokoviča s tou jeho monotonnou hrou
Reagovat
turista
Ať vyhraje Novak Djokovič!
Reagovat
mihate
A akého súpera vlastne mal doteraz Nadal?
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa tu zdaleka nehrá najlepší tenis, ktory sa napriklad podobá Gala predstaveniu z roku 2017..

Jedným dychom ale treba dodat, ze trofeje vyhral aj v 14 a 18, kedy mu na titul stačila solídna výkonnost.
Reagovat
turista
Snad každý rok byl Nadal lepší než tuhle sezónu. Novaku, pošli ho do Manacoru konečně s prázdnou! Je to velká příležitost. Zmasakruj ho za ten Řím!
Reagovat
Tenistop
Goffin, to je pravda, vzal mu sed, je to dobrý hráč, možno na inom povrchu by ho porazil , dovtedy predvádzal solídne výkony
Takze mal aj Rafa súpera ktorý patril k solídnejšim na turnaji
Reagovat
lexikon
Hlavně ať si Rafa nechá ty kecy že neni favorit.
Reagovat
turista
Je mírný favorit. Ne horký.
Reagovat
Davor1
Tak sme sa dočkali. Semifinále Plešatá- Egoista. Nie zlé :D
Reagovat
smazaný uživatel
Je dobre, ze Rafa sa stretne s Federerom z viacerých dovodov. Z pohladu turnaja Nadal potrebuje zazit trochu stresu a tlaku, kedze tu moze len a len stratit...Navyse dobrý a a dobrého, motivovaný protivník ho snad vyprovokuje k špičkovému výkonu...Určite by mu prípadne vyhrané semi mohlo vliat potrebny optimizmus do žíl. Z hladiska dlhodobejsej rivality sa ich dalsie SF taktiez počíta.

V piatok to moze byt len siedmykrat v historii, kedy sa BIG3 stretne v semi..Naposledy sa to stalo este v roku 2012, odvtedy je to zakliate. Ak by to malo v Parizi pokracovat v tejto tendecii, znamenalo by to zajtrajsie zavahanie Djokovica.
Reagovat
LukH
Zajímavé, že mi jeho hra tady na prokleté antuce přijde přesvědčivější než na AO :-)
Reagovat
martinek37
Rozumí tady někdo francouzsky? Já jen co Roger říkal v rozhovoru po zápase.
Reagovat
Fandina
Já ne, ale komentátor na českém Eurosportu říkal, že hlavně mluvil o tom, že Stan hrál úžasně.
Reagovat
smazaný uživatel
Proste Roger :)
Reagovat
annah
Ještě říkal, že jeho cílem bylo potkat se znovu s Rafou, (teda něco v tom smyslu) a že se na ten zápas těší.
Reagovat
martinek37
Díky, mi přišlo, že říkal taky něco o Amelii Mauresmo.
Reagovat
Denis92
Pekne Roger. SF na RG je krasny vysledok. Dufam len, ze to v piatok nebude nakladacka :)

Organizatori by si mali poriadne premysliet program (zacinat skorej) vzhladom na pocasie, ktore bude v Parizi od zajtra prevladat.
Kludne sa moze stat, ze Djokovic bude musiet hrat kazdy den aby to do nedelneho finale vobec stihol.
Reagovat
ipko
Roger to zahral po prestávke profesorky, dokonca využil hneď druhý BB :D takže Fedal na FO, teším sa veľmi, lebo pred turnajom by som toto semifinále asi netipoval..
Reagovat
Roger_Federer
3 roky nehral antuku a dokazal postoupit do semifinale RG, nejhorsiho sveho povrchu v 38letech téměř:).uctyhodne.
Dobrej turnaj.
Reagovat
smazaný uživatel
4 nenasadení a oblúbený súper. Dobre to vyslo.
Reagovat
safi1313
No jooo ale stejnak - respekt .. Rafa si to ale asi vzít nenechá ale tipuju ze pro 90% lidi je Fedal svátek tenisu . Skoda ze to není finále.. doufejme ze Rafa ze Srbikem pozameta v neděli kurt a bude ;)
Reagovat
turista
Já doufám, že Serbinátor to jeho kralování na RG ukončí! Už je to únavné stále jen Nadal na RG.
Reagovat
smazaný uživatel
Já myslím, ze Nadal by byl radši za Wawrinku
Reagovat
blax
Rogerovci musí být spokojení. Po 9 letech semifinále RG, +720 bodů, pojištěné místo v TOP 3, pohoda.

Tak ať to Rafa nebo Roger celé vyhrajou.
Reagovat
ipko
po 7 rokoch sa dostal na RG do semi, v roku 2012 v ňom prehral s Novakom
Reagovat
blax
Jo sorry po sedmi letech.
Reagovat
smazaný uživatel
V téměř 38mi letech. Jsem zvědavý, komu se to dalšímu podaří. Já říkám pořad, Federer byl svého času po Nadalovi druhy nejlepší antukar na okruhu. Těch pět finále RG není úplně nahoda. To se nezapomíná.
Reagovat
smazaný uživatel
Konečně Fedal na antuce. Rafa je jasný favorit, ten zapas si chci užit maximálně a doufám, ze to bude vyrovnaná partie. Roger podle mě v mirne psychické výhodě, nemá co ztratit. Semifinále je absolutně nad plán.

A Stan je pan, big points killer. Neskutečný zapas.
Reagovat
Kojinho
Je hrozný si uvědomit, že Stan už asi nikdy nebude hrát tak jako na RG 15.
Reagovat
Nola
Fedex je pan tenista, u neho je vek fakt iba cislo, zvladol velmi tazky zapas
Reagovat
steve79
At to dopadne jakkoliv. Novak nesmi vyhrat
Reagovat
safi1313
Presne
Reagovat
Mayo
Vyhra.
Reagovat
turista
Novak vyhrát naopak musí.
Reagovat
Kozoroh
Lol.
Reagovat
turista
To je na mě? Proč? Oba víme, že Novak má na to tady vyhrát.
Reagovat
spaniel
Jestli toto ma VŠ, tak potes koste.
Reagovat
turista
Ty už jinej nebudeš než kousavej. Nemám takový lidi rád. Co je na tom špatnýho, že jsem příznivec Djokera, který je navíc aktuálně světová jednička a má na to tady získat titul.
Reagovat
spaniel
To nema nic s tim, ze jsi fanda Noleho. Stejnou vec pisu Patikovi, ktery je z meho tabora. Tva reakce je uplne mimo, nepochopil si koment a navic se te vlakno ani netykalo.
Reagovat
turista
Tak promiň. Opravdu jsem nepoznal koho se to týkalo. Ta vlákna se tady protahují tak, že je někdy těžký poznat na koho ten či onen komentář vlastně reaguje.
Reagovat
Krisboy
Ty jsi dneska zase ve formě. Ani nevím, jestli už jsi v této diskusi psal o potupné porážce z Říma, kterou bude chtít Novak Djokovič Rafovi Nadalovi jistě oplatit.
Jestli to tu ještě není, hoď to sem, prosím. Diskuse je bez toho taková chudá, neúplná.
Reagovat
LukH
Ale Standa je taky pán!!
Reagovat
LukH
Olééééé

Skvělý souboj mých oblíbenců vyhrál ten oblíbenější :-)
Reagovat
steve79
Je to tam. Federer nadal. Vracime se do historie!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Výborne, na antuke sa to celé začalo a mozno sa to celé ukoncí 12. pokračovaním..Kto vie.

Rafa vyhral svoje prvé RG po SF vyhre s Federerom, ak by tohtorčné malo byt posledné, historia by sa symbolicky pekne uzavrela zrkadlovým odrazom.

Kazdopádne, caka nas velký zápas. Nadal velky favorit, ale urcite by som Federera neodpisoval.
Reagovat
Roger_Federer
Pred finale AO19 jswm ti rikal vidim 3sety..pro Djokovica
Tady vidim tmu :)
Roger ho sunda ve 4.:)
Potom sunda Djokovica ve 4..
A ty smazes ucet a konecne budes dobrý :)
Reagovat
smazaný uživatel
Pozápasová eurória, bežná vec.
Reagovat
peRFect
Anebo by po deseti letech mohl být stejný vítěz,taky symbolické :-)
Reagovat
Kozoroh
Anebo Novak by mohl vyhrát RG, Wimbledon a US Open a zopakovat 50 let starý velkolepý počin Roda Lavera zvaný kalendářní Grand Slam, to by bylo rovněž symbolické :-)
Reagovat
turista
To by bylo fajn.
Reagovat
Fandina
Jupíííííííííííí. Je to tááááááááááám. Gratulka Rogiiiiiiiiiiimu.
Reagovat
Fandina
Při těch MB a DF jsem se bála, ale historie se neopakuje, není rok 2015, kdy Roger se Stanem prohrál.
Reagovat
Krisboy
To opravdu mohli dohrát, přerušení bylo zbytečné.
Reagovat
Tuttovka
Proč ČT vysílá Nadala s Nishikorim, když je vše jasné.
Reagovat
patriks
www.meteo-paris.com/france/suivi-precipitations.html
Reagovat
Stan_Borowitz
J1rka se rozhodl, že má pohárů z Prostějova doma už dost...
Reagovat
smazaný uživatel
Prostejov uz ho nepotrebuje..
Reagovat
Krisboy
Asi už je nemá kam dávat...
Reagovat
safi1313
Mate někdo info přímo z Paříže nebo nějakou webku, jak to vypada s počasím ...?
Reagovat
Patik
Zachvíľu sa bude hrať.
Reagovat
George_Renel
Kurt je připraven, tak snad vědí že to není na půl hodiny.Obloha je polojasná, svítí sluníčko.
Reagovat
Patik
už odkryli kurty
Reagovat
patriks
Záapas Vondroušové by určitě měl být nově na samostatném kurtu, jinak se dneska neodehraje. Že se celý neodehraje, je velká pravděpodobnost. To je také nápad začínat ve 14 hod. Mužský zápas na tři vítězné sety = pětisetový zápas = pětihodinový zápas + 3 hodinový ženský zápas a vychází mi hra do 22:15. Na rozvržení zápasů mají určitě nějakou chytrou radu hlav pomazanejch.
Reagovat
EllNino
jenže není kde hrát ... max po zápase Rafy, všude se ještě bude dohrávat program, pokud se tedy bude hrát
Reagovat
baggik
Ti Frantíci, to jsou packalové. Jakoby nestačilo, že nemají světla, střechu, ještě si vymyslí déšť, když neprší. :D Všichni hráči chtěli hrát, ale ne, pořadatelé si dělají, co chtějí. Nadal by ty dva gemy měl hotové za 5 minut, to mohl v klidu dohrát.
Reagovat
George_Renel
Tenistce Petře Kvitové hrozí, že kvůli natrženému svalu v předloktí levé ruky nestihne sezonu na trávě s Wimbledonem, který začíná za necelý měsíc.
Expreska iDNES
Reagovat
EllNino
čekal jsem to, bohužel
Reagovat
Kozoroh
Smutné, ikdyby se stihla dát dokupy, tak do Wimbledonu zamíří nerozehraná a opět vypadne v 1. týdnu (kde mimochodem končí pravidelně od zisku 2. titulu 2014). Velká škoda, měla letos velké šance, s ohledem na to, co předvedla v Austrálii.
Reagovat
com
aspon prenecha trofej jinejm :)
Reagovat
turista
Profesionální tenis je holt zdravotně často zcela na hraně a občasné úrazy jsou jeho normální součástí. Bohužel.
Reagovat
George_Renel
Černé na bílém
https://www.idnes.cz/sport/tenis/petra-kvitova-wimbledon.A190604_173808_tenis_ten
Reagovat
Fandina
Petra v článku cituji ... Ocenila výkony svých krajanek, přála Markétě Vondroušové, ale přiznala, že v televizi raději sleduje muže.

Tak to jsme dvě. Já se také raději dívám na kluky.
Reagovat
annah
I já. Na holky jen když hrajou naše.
Reagovat
ipko
ako to vyzerá s počasím z dlhodobého hľadiska, dohrá sa ešte dnes?
Reagovat
Kozoroh
Podle Googlu (počasí přímo na RG) má přestat pršet kolem 19. hodiny.
Reagovat
ipko
podľa mňa mohli hrať až dokým nezačne pršať a diváci im to dali tiež najavo bučaním
Reagovat
smazaný uživatel
Dalsia psychóza. Ked sa nehrá na jednom kurte = nemoze sa hrat ani na druhom, bez ohladu na okolnosti zápasu spojené..

Plus, ako dovod prerušenia uviesť búrku, ktorá nie je, len sa zatial očakáva, to celé len vyšperkuje.

Francúzi, Francúzi.
Reagovat
ipko
no Rafu to hodne nasralo :D
Reagovat
blax
No předpokládám, že přerušili trošku dřív, aby stihli zakrýt kurty.
Reagovat
smazaný uživatel
95% ludi bolo bez dazdnikov...

Myslim, ze tie 2-3 gemy mohli na centri dohrat, najma ked obaja hraci suhlasili..
Reagovat
blax
Jo jako Rafa mohl dohrát. U Rogera to dřívější přerušení chápu. Organizace je ale směšná obecně. Jestli se Markéta nedostane na kurt za celý den, když do 17:40 nepršelo...
Reagovat
MarcelPersch
Já předpokládal ze aspoň Rafa stihne dohrát, což by pro nej byla v semifinále určitě výhoda.
Reagovat
turista
Výhoda ano. Ale vždyť těch jeho 11 pohárů z RG úplně stačí. Už je to nezajímavé. Měl by vyhrát letos někdo jiný třeba Djokovič.
Reagovat
Kozoroh
Pamatuješ si, jak tady v minulosti Vlček nadával na turnaje, které si pořídily zatahovatelnou střechu, že to je neférové vůči tenistům, kteří nehrají na velkých dvorcích, že hvězdy své zápasy stihnou odehrát a oni ne? Nebo že dodržet turnajový program není důležité? Jemu chybělo ekonomické myšlení a Frantíkům chybí rovněž.
Reagovat
smazaný uživatel
Predpokladám, ze Nadal stihne dohrat dnes, aj keby nepršalo len 20min..

Ale prerusovat zápas 6:1,6:1,4:2 ktory obaja len dohrávajú je do očí bijúca somarina..

Bohuzial semifinále, finále ma byt taktiez upršané. Aj zajtrajsie QF. Je skodou, ze pocasie zaciatkom júna takto strajkuje.
Reagovat
blax
Organizace FO a Říma... to je fakt vrchol komedianství.
Reagovat
com
chcije a chcije :D
Reagovat
SpacialRecognition
ale ti organizátoři jsou totálně retardovaní.
Reagovat
LukH
Chudák Market
Reagovat
dadaft
,,,,,,,,,,,,,,,, a je to v pytli
Reagovat
smazaný uživatel
Vyzerá to tak, ze riaditel turnaja Roger rozhodol, ze si daju pauzičku :)
Reagovat
LukH
Myslíš, že on je ten, komu to pomůže?
Těžko Anežko
Reagovat
Roger_Federer
Vzdyt to chtel prerusit STan jako prvni..
Reagovat
Fazzzy3
Ano ano a Rafik rozhodol ze bude hrat na centru so slabuckym osikuri a Rf vs Stan budu vedla hrat 4 hod. Cele organizovanie FO a bez strechy sa prezentuje ako najslabsi GS v roku. A ze ty zijes len kvoli FO nikoho nezaujima :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Zobud sa.
Reagovat
MarcelPersch
Zase trollíš víc než kdokoliv z Rafa fans.
Reagovat
Mayo
Franky si to ty?
Reagovat
Fazzzy3
Ty si kto mayko ? A Petko prepac ale je to pravda :-) co za GS ovplyvni cely program dazd? Kde je roof? Wtf. Gs na urovni :) a ty to zeres
Reagovat
dappe
Wawrinka má i spoustu štěstí, tři hodiny bojuje o každý servis a ztratil jeden, alespoň za ten jeden buďme rádi...Na Federerovi se mi líbí, jak přesto všechno bojuje, hraje dobře. Snad to dotáhne.
Reagovat
LukH
Nepřestane mě fascinovat Standova kondička - on nevypadá úplně jako atlet, ale výdrž má neskutečnou!
Reagovat
Mr.Pink
Zdani klame, Stan patri k nejnamakanejsim tenistum
Reagovat
turista
Mnoho vypovídá rychlost prvního podání Wawrinky, často kolem 215-220km/h. Ani Djoker ani Rafa a dnes už ani Roger se na takové pecky nezmohou. Dvoumetrový Zverev a Thiem takové pumelice dávají. Ale jsou mladí.
Reagovat
Kojinho
Koukni se na Instagramu na předposlední fotku, co přidal.
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa hladko, ale paradoxne, nie som moc spokojný..Vysledok je sposobený skor Japoncovou nemohúcnostou..

Nadal neposobi úplne agresívnym dojmom, v dalsich vymenach rozhodne bude musiet pridat na agresivite, dnes v dlhsich vymenach a v tazsich poziciach taktiez castejsie chyboval, co nie je úplne zvykom... Forehand po čiare dnes úplne postrádam.
Reagovat
smazaný uživatel
* v dalsich zapasoch.
Reagovat
Denis92
1/15 na BB.. to uz je na zapis do TOP5 najhorsich zapasov co sa premienania BB tyka..
Reagovat
Ereinion
ale je to daný především Wawrinkou...teď na všech čtyřech BB zahrál fantasticky
Reagovat
Denis92
To uz je tym, ze Stan si na nich veri a Roger vobec..presne ako v Australii s Tsitsipasom.
Reagovat
Fazzzy3
Roger A k a palic breakballov :D Ta ista pesnicka na BB ako pol kariery
Reagovat
LukH
Taktak - TB magician/BB looser
Reagovat
Fandina
Stan hraje dobře, tak doufám, že Rogiiiii si nenechá zase sebrat podání, jako ve druhém setu a bude to ve čtyřech. Je to hodně vyrovnané. Rogiiiiiii go.
Reagovat
LukH
Techniku Rožerova servisu do kamene tesat!
Reagovat
LukH
...stejně jako Standova BH (i když už býval lepší)
Reagovat
Berny
Má někdo prosim odkaz na rafu i na rogera ? diky
Reagovat
Dobry-den
https://rafaelnadal.com/

https://www.rogerfederer.com/
Reagovat
Berny
Odkaz na stream :) dekuji za humor
Reagovat
Fandina
https://live-stream365.com/sport/tennis.php
Reagovat
Berny
prosim o dalsi odkaz, tyto mi nejedou diky
Reagovat
Marduch
http://www.realstream.cc/en/player/5cf61a3c8444f918618366/13/3/5cf68f9ed4745
Reagovat
Fandina
https://tennis-stream.net/watch-live-stream-14/
Reagovat
LukH
http://live.harleyquinnwidget.net/streamvideo12/wawrinka-vs-federer-live-stream-4941318.html
Reagovat
Krisboy
Stane koukej vyhrát čtvrtej set! Chci taky aspoň kousek vidět :(
Reagovat
ipko
Nishi asi skreč ako som písal
Reagovat
ipko
tak teraz už mohol byť koniec, namiesto toho Roger ešte musí uhrať jeden set
Reagovat
Ereinion
taky už mohl prohrávat 1:2...
Reagovat
Patik
potrebuje takýto zápas..dá mu to rozhodne viac ako keby mu dal tri nula..horšie no že bude možno trošku unavený.
Reagovat
ipko
come ooooon
Reagovat
Krisboy
Stan už si asi vítězné TB letos vybral...
Reagovat
smazaný uživatel
Zápas sa dostal do fázy, kedy ma Stan uz na svojej strane kvalitu..

Ale u Rogera stále vidim viac rozumu..
Reagovat
Roger_Federer
Nadaluv tenis na teto extra pomale antuce je neuveritelne ucinny, extreme nudný, nechapu jak se to muze nekomu libit.
Reagovat
smazaný uživatel
Nishikori je úplne v lese. Uz to nie je ten hráč..S Cilicom registrujem pomalé odchádzanie. Vlastne, to je uplne bezne pri hracoch okolo 30r, mimo legendy..

Rafu preverí az SF a velmi dobrou skuskou bol aj Goffin, co som ocakaval.
Reagovat
Roger_Federer
Jsem realista, ani Federer ani Wawrinka ho rozhodne neproveri tady na 3vítězné, az Djokovic.
Reagovat
ipko
ešte by mohol Thiem, Zverev a Khachanovi asi bez šance tiež
Reagovat
smazaný uživatel
Kazdy zápas je iný...

Semifinále RG Nadal-Federer?..Preco nie..Nadalov top turnaj, povrch, je v lepsej forme, veku. S Federerom tu nikdy neprehral, ani sa len nedostal do piatich..

Wow, ved to musí byt pre Federera snad najvacsia výzva v kariére, takto na sklonku kariéry. Podla mna absolútne nemá čo stratit.
Reagovat
Frantz
nechápu když jednomu z největších onanistů hraje modla, že raději sleduje nudný tenis nenáviděného Nadala...
Reagovat
Roger_Federer
Ja narozdil od tebe mam 2televize a 2 monitory, tim padem neni problem to sledovat zaraz, chapu, ze v JZD Chvojkovice Brod si to v traktoru dovolit nemuzes :)
Reagovat
malar
Jedním okem napravo, druhým nalevo a třetím ptáčky a motýlky za oknem na louce sledovat.
Reagovat
ipko
tak teraz Roger poď
Reagovat
Kojinho
Stan už nemůže. :-/
Reagovat
steve79
Zapas turnaje
Reagovat
Roger_Federer
To je aspon od obou tenis, ne ta sracka na druhem kurtu..
Reagovat
smazaný uživatel
Som rad, ze barlička poslúcha :)
Reagovat
smazaný uživatel
Je vidiet, ze ma Fed Noleho v hlave.

Teraz predviedol Djoko smeč.
Reagovat
dadaft
zkrátka antuka, Wawrinka teď připsal pár bodů, o kterých by si na trávě mohl akorát nechat zdát,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
steve79
Ty vado
Reagovat
smazaný uživatel
Mam pocit, ze Stan si začína rozumiet so svojim BH.

Opat ma to svoje obdobíčko.
Reagovat
Fandina
Dneska mě baví komentátoři.

Komentátor na ES 2 ... naprosto hrůzostrašný game v podání Nišikoriho.

David Kozohorský na ČT Sport ... tak jsem Rogera odepsal předčasně, když si vzal z5 podání ve třetím setu.
Reagovat
annah
Tak jsem myslela, ze Rogera vyřadí az Rafa, ale nejspis to zvládne uz Stan. Vrací se do bývalé formy. I kdyz na AO 17 to bylo v peti setech.... :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa, zápas bez náboju zatial. Má to pod kontrolou, hrá solídne, nic speciálne nemusí vymyslat. Nishi sa tlačí do BH, ale v Parizi nehrá svoj najlepší tenis.
Reagovat
spaniel
Napisu neco, at ma František na co reagovat.
Reagovat
Frantz
tak nevím, jestli si víc přeju, aby aroganta vysmahnul Standa, anebo aby ho v semifinále hodili tygrovi do klece :-D
Reagovat
smazaný uživatel
:)
Reagovat
Roger_Federer
Tonouci se stebla(blbca) chyta :)
Reagovat
Patik
Roger zrejme naviaže na jeho ďalšie klasické grandslamové zlyhanie po nevyužitých brejkoch.
Reagovat
Frantz
lol fňuk..lol...fňuk..fňuky..fňuk :DD
Reagovat
Patik
Frantz Forehand Davor ani nemusíte reagovať na moje príspevky mám vás v ignore Frantzík nevidím čo píšeš.
Reagovat
Frantz
dalsie teatralne gesto..? ;-)
Reagovat
spaniel
Davor? Lol, ty jsi jeste vetsi deges nez jsem myslel.
Reagovat
Patik
No našťastie tu má človek na výber v akej spoločnosti sa bude pohybovať.
Reagovat
Roger_Federer
Hraje hrozně :)
Reagovat
ipko
koniec, vypínam
Reagovat
smazaný uživatel
Taky to nemá smysl. Federer ani nechce hrát, je úplně odevzdány. Ať se na to vysere a trénuje na travu. Jdu hrát, snad tam nechcipnu.
Reagovat
Lina
To jsou zase kecy. Je to naprosto jednoduché, nervozita. Není to poprvnní a jestli nekončí kariéru před Wimbledonem, tak pravděpodobně ani naposledy.
Reagovat
smazaný uživatel
:-)
Reagovat
Marduch
Co je? S Patikem jste prece tvrdosijne vyhlasovali, jak bude hrat Rog bez tlaku a uvolnene...
Reagovat
Patik
to že môže hrať uvolnene som síce nevyhlasoval aj keď no môže hrať uvolnene a aj hral uvolnene..ja som povedal že keď vypadne vo štvrťfinále tak sa nič nedeje že tento turnaj neni pre neho prioritou ako wimbledon.
Reagovat
Marduch
Tak Sorry, ale Kamil tuplovane:)
Reagovat
Denis92
Roger :DDD I mean what the hell..this is a joke really!
Reagovat
Denis92
Stan sa zlutoval na 9.breakballe
Reagovat
ipko
len si zakrič Roger!
Reagovat
ipko
a zas priamy bod na BB, ťažko sa na to pozerá
Reagovat
ipko
strašne stupídne chyby od Rogera, naozaj má na lepší tenis.. a Kei už asi prehral
Reagovat
ipko
teraz by Rogerovi ten dážď asi aj pomohol
Reagovat
ipko
ale od Rogera žiadne emócie, s hlavou niekde inde a Wawrinka sa hecuje.. nie je to dobrý výkon..
Reagovat
smazaný uživatel
Federer dneska s tímto přístupem balí kufry. Dle reakcí ho to ani nějak nebaví. Na ten jeho tenis se zatím nedá dívat.
Reagovat
smazaný uživatel
Stan the man ! Zasloužený set, zasloužený trest pro Federera, to co předvedl v druhém setu se nedá nazvat snahou o SF, to bylo odchozených 45 minut a zbytečná komplikace. Každý míč UE a celý set prohrály stupidní náběhy na sít po druhém servisu za stavu 40:15. Soupeř se v QF nepodceňuje.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Rodži, nedá sa nič robiť. Ale putuješ na stream..

TV vyhradená pre najlepších...Opat si sa ocitol len na druhej kolaji :)
Reagovat
Kojinho
A sakra, netroufám si hádat, zda Roger rozdýchá, že si ho Slovák kdesi na sídliště nebude pouštět na TV, ale na streamu. Čert vem ztracený set.
Reagovat
Kojinho
*na sídlišti
Reagovat
Roger_Federer
Nema ani barak??
Ja myslel podle toho jak je vecne chytrej, ze je aspon jaderny fyzik a milionář..
Reagovat
smazaný uživatel
Ale že, pozrime sa aký nadhlad..

Fanatičku :)
Reagovat
Kojinho
Ty jsi fakt mimo... Já jsem fanda Stana, ne Rogera. Jen fakt nemám rád, když někdo vypouští z úst nesmysly.
Reagovat
smazaný uživatel
Zbytočná hystéria na príspevok, ktorý bol evidentne napísaný v uvolnenej atmosfére...:)

Fanusik Wawrinku :)..
Reagovat
Mayo
Elegoš tečie.
Reagovat
Padme
tohle je špatný, budíček... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Roger úplně mimo. To je 1:1 a jedeme znova.
Reagovat
smazaný uživatel
Stan odistil ručnú brzdu, zlepsil sa.

Dokonca posobi sviežejším dojmom.
Reagovat
Denis92
Federer sa zhorsil. A to vyrazne.. + nevyuziva BB.
Reagovat
smazaný uživatel
jj Fedex vyzera akoby on hral predvcerom 5setak a nie Stan.
Reagovat
smazaný uživatel
Fedex odevzdaný, hotový. Vůbec není na tom kurtu. To je UE, UE, UE, UE, UE. Pořád dokola, dobrý trans.
Reagovat
smazaný uživatel
Unaveny
Reagovat
smazaný uživatel
Z čeho? Hrál 50% toho, co Wawrinka
Reagovat
Patik
Len je trošku pasívny..ak prehrá set tak zase pridá..toto máva bežne po prvom vyhratom sete..akurát že lahší súper mu to nepotrestá tak ako Wawrinka.
Reagovat
ipko
0/7 Roger na BB
Reagovat
smazaný uživatel
Stan za poslední 2 zápasy 29/34 odvrácené BB
Reagovat
smazaný uživatel
Vzhladom na to, ze prvy set vyhral, bezpredmetná stats.
Reagovat
Ereinion
Wawrinka big point mag
Reagovat
ipko
Roger paráda :/
Reagovat
Denis92
Takto sa premienaju BB, starec..

Roger je klasik, sam preyebe 6BB a potom hned prvy jeho super vyuzije.
Reagovat
smazaný uživatel
Fed zvolnil, ten game ze 40:15 úplně vypustil, naivní náběhy na síť, zase si myslí, že když má první set, tak už vyhraje. Tohle dělá běžně.
Reagovat
Patik
Tomu ver..a doplatil nato.
Reagovat
Patik
Federer ho potrebuje zlomiť na tých breakballoch.
Reagovat
smazaný uživatel
Jako 0/7 je už moc
Reagovat
Denis92
Mal uz aj horsie statistiky.. s Tsitsipasom v Australii mal 0/12.
Reagovat
Patik
No a prehral.
Reagovat
smazaný uživatel
Neskutečné UE v druhém setu.
Reagovat
Patik
Zatiaľ je to taký typický scenár stvorený na prehru Rogera..aj predošlé grandslamy kde prehral to mal podobne..vyhrával mal breakbally a prehral.
Reagovat
smazaný uživatel
Konta 6:1, 5:3 a vyzera to tak, ze Rafa sa dostane na kurt este pred 16:00 v case kedy nebude dohraný ani druhý set prveho muzskeho qF..

To zas organizátorom nieco nevyslo.
Reagovat
Jon61
Nevyšlo? Třísetové zápasy žen jsou většinou kratší než zápasy mužů, které se mohou protáhnout na pět setů, pátý set bez tie-breaku může být hodně dlouhý.
Reagovat
smazaný uživatel
Nevyslo, Nadal mal byt naplanovaný najskor na 16:30..Ak uz teda nemali hrat oba muzske zápasy na rovnakom kurte.

Inokedy zacinaju posledne zapasy na centrálnom kurte aj o 19;00...A dnes to daju tak, aby sa to prelínalo so zápasom Federera?..Co je toto za logiku.
Reagovat
ipko
Roger zatiaľ v pohode, ale aj od Stana je to solídny výkon.. ja som spokojný, len by mohol Roger začať už využívať aj BB..
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně jak jsem si myslel, Stan první BB, využitý. Roger 40:15 na servisu a dá si 3 úplně stupidní náběhy na síť po druhém servisu, nevím, co tam zase zkouší.
Reagovat
Ondra979
hm tak to mu daroval. no snad zase zapne
Reagovat
smazaný uživatel
Roger nervozní, Stan hotový. Fedex zatím na servisu úplně nesmrtelný.

50/50 že to Stenly skrečne.
Reagovat
MarcelPersch
Skvělá podívaná podle mého, stačilo by kdyby Federer byl trochu více clutch.
Reagovat
smazaný uživatel
Neni to tragédia, je to solídne. Ale cakal som trošku vacsiu mlátičku, príde mi to zabrzdené.
Reagovat
MarcelPersch
Ta asi přijde ve 2. setu, Stan to musí rozbalit, určitě ví, ze na 5 setu to fyzicky nevydrží.
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, prehadzovaná...Obaja vedia hrat s vacsou intenzitou..

Skoda toho Tsitsipasa..ale ten by bol velkou hrozbou aj pre Rafu, takze s týmto qF dokazem zit..:)
Reagovat
smazaný uživatel
I teď už musí vyhrát čtyři sety, to ví sám, že nedá.
Reagovat
Patik
Ako som povedal Wawrinka má jeden break a využije ho..klasická vec v tenise.
Reagovat
smazaný uživatel
4:1 sa mu asi nepodarí, ale lopta je gulatá.
Reagovat
ttopi
Roger zatím po prvním podání 20/22 90%
Reagovat
smazaný uživatel
Tenis poslabší...

Obaja posobia zranitelným dojmom.
Reagovat
smazaný uživatel
O Stana se bojím trošku více, ten se protahuje každou výměnu.
Reagovat
ttopi
Wawrinka se při podání Rogera dostal nejdál na 30 bodů. Zatím se nebojím.
Reagovat
smazaný uživatel
jj, Stan sa na changeoveri stazoval na laket
Reagovat
Patik
Roger ho bude lámať v každom geme zatiaľ čo na svojom podaní bude suverejný..tiebreak prehrá a môže ho aj rozdrapiť.
Reagovat
smazaný uživatel
Kdo by řekl, že QF na French open bude o servisu :)
Reagovat
smazaný uživatel
Boha...od stavu 15:30 3x UE.
Reagovat
Patik
Už sa začína prejavovať Stanova únava..psychicky fyzicky už má dosť príde si o podanie a vypustí to.
Reagovat
ttopi
Roger hned BB, ale nevyužit. Škoda.
Reagovat
ttopi
A další. Rogere Rogere...
Reagovat
ttopi
No a další neproměněnej. Aby to nemrzelo...
Reagovat
Patik
a Wawrinka ho brejkne hneď z prvého breakballu.
Reagovat
ttopi
Tak už 0/4 Roger na BB.
Reagovat
ttopi
Ty hry při podání Rogera jsou celkem bez problémů. Zatím nemám strach, ale musí ty BB využít.
Reagovat
smazaný uživatel
To je TB jako vyšitý. Teďka zahrál slušně Stan.
Reagovat
ttopi
Roger už měl mít set v kapse.
Reagovat
Patik
teraz mu wawrinka zoberie podanie a zakončí set spokojný.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist