Federer: K tréninku se vrátím, až budu mít před očima jasný cíl

23. 5. 2020, 20:44
Aktuality 15
Roger Federer si v době přerušení sezony kvůli pandemii koronaviru dopřává pauzu se vším všudy. V online rozhovoru s bývalým brazilským rivalem Gustavem Kuertenem osmatřicetiletý otec čtyř dětí přiznal, že už delší dobu nevzal raketu do ruky.
Profily hráčů
Roger Federer

"Momentálně netrénuju, nevidím k tomu žádný důvod," prohlásil majitel rekordních dvaceti grandslamových titulů. "Se svou fyzičkou jsem spokojený, než se ale budeme moci vrátit na Tour, potrvá to ještě dlouho," dodal.

S přípravou chce začít, až bude situace jasnější. "Až se k tréninku vrátím, budu mít před očima jasný cíl, kvůli čemu mám pracovat a to mě bude motivovat," prohlásil.

Unikátní bilanci dvaceti titulů z grandslamové dvouhry by rád ještě rozšířil, zápasy bez diváků si ale moc představit nedokáže. "Zvlášť na velkých turnajích to bude těžké, hrát před prázdnými tribunami," uvedl Federer.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

15
Přidat komentář
peRFect
Těžko bude hledat motivaci.Ale stále je s ním třeba počítat ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
RG 2020. Mozes sa pripravovat kamoško :)
Reagovat
peRFect
Možná na konzoli ;-)
Reagovat
SwissMaestro
Jako kdyby tušil na AO, že už si mockrát nezahraje a tak proti Djokovičovi nastoupil i zraněn. To je, samozřejmě, blbost, ale....
Reagovat
Kozoroh
SMH, že se pořád zmiňují Rogerova třísla na AO 2020. Na AO 2017 měl to samé poranění a vyhrál. Letošní AO nevyhrál, protože narazil na nejlepšího hráče v historii AO.
Reagovat
SwissMaestro
Nejlepší hráč všech dob narazil na nejlepšího hráče AO, tos myslel ? :))
Reagovat
Ereinion
no, na AO20 hrál daleko hůř, když si vezmu třeba ten zápas se Sandgrenem...
Reagovat
Kozoroh
Horší forma, pomalejší povrch.
Reagovat
Ereinion
+ za pár týdnů operace kolene
Reagovat
dappe
Určitě šlo o stejně závažné poranění :)
Reagovat
Kozoroh
Tys Rogera ošetřoval, že víš, které poranění bylo méně závážné a které více?
Reagovat
dappe
A tys ho snad ošetřoval?
Reagovat
Patik
Preto to po prvom sete zabalil a od druhého setu returnoval pomaly od stredu kurtu aby to mal čo najskôr za sebou..ten zápas mohol mať vkľude kvalitu ako finále Wimbledonu..Federer to skúsil..našliapnuté mal dobre v prvom sete..začal v rýchlom agresívnom tempe..ak to vyjde skúsim to a pokračujem..ak nie po prvom sete balím kufre..dalo sa to očakávať..ale nie preto že Novak dominoval alebo bol lepší..
Reagovat
smazaný uživatel
Kozohor je pomatený fanatik, který by Nolemu nejradši denně masíroval pohlavní orgány.

Federer nastoupí zraněný do zápasu jen proto, aby jako sráč neskrečoval před utkáním a Kozoroh vykládá, že Nole dominoval a proto vyhrál.

S tímhle nemá cenu diskutovat, to je přesně ten Nole fanatik ze sociálních sítí, který má místo profilovky srbskou vlajku a Djokovič je pro něj alfa omega života.

Přesně kvůli těmto lidem má Djokovič nejméně fanoušků na okruhu.
Reagovat
Krisboy
Aby nebylo pozdě, Rogere...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist