Federer letos už podruhé podlehl Thiemovi, Rakušan v Madridu přežil dva mečboly

10. 5. 2019, 19:37
Aktuality 153
ATP MADRID - Roger Federer skončil na svém prvním antukovém turnaji po třech letech ve čtvrtfinále. Na Masters 1000 v Madridu švýcarský tenista podlehl ve třech setech Dominicu Thiemovi, když v tie-breaku druhé sady nevyužil dva mečboly. Rakušan tak zvýšil vedení ve vzájemné bilanci na 4-2 a s Novakem Djokovičem, kterého v posledních dvou duelech na antuce porazil, si zahraje o třetí madridské finále v řadě. O druhé místo ve finále svedou souboj Rafael Nadal a Stefanos Tsitsipas.
Roger Federer (© AFP)

Roger Federer v posledních dvou letech na antuce vůbec nehrál. Po třech letech (1090 dnech) se na ní představil až tento týden v Madridu a začal hladkou výhrou nad Richardem Gasquetem.

Ale zatímco v osmifinále si po přežití dvou mečbolů proti Gaëlu Monfilsovi připsal jubilejní 1200. výhru na okruhu ATP, v dnešním čtvrtfinále dva mečboly nevyužil. Sedmatřicetiletý Švýcar ztroskotal na Dominicu Thiemovi, tedy na stejném soupeři, jako na svém předchozím antukovém turnaji (v Římě 2016).

Přitom Federer získal hladce první set a ve druhém, v němž odvrátil všech pěti brejkbolů, byl v tie-breaku dvakrát jeden míček od vítězství. Thiem ale oba mečboly odvrátil, využil celkově šestý setbol a vynutil si třetí sadu. V té sice rakouský tenista po svém prvním brejku v zápase neudržel vedení 4-2, ale poslední dva gamy zvládl lépe a po dvou a čtvrt hodinách boje zvítězil 3-6 7-6 6-4.

"Prohrát z mečbolů je ta nejhorší porážka, takže tak nějak se teď cítím. Ale když udělám jeden krok zpátky, tak si z Madridu odvážím pozitiva," prohlásil Federer, který se nyní přesune na další antukový Masters do Říma. 



Pětadvacetiletý Thiem tak s o dvanáct let starším Federerem vyhrál i druhý vzájemný souboj na antuce a v celkové bilanci vede už 4-2. Letos Švýcara porazil také ve finále v Indian Wells, kde v březnu získal svůj první titul z turnaje Masters. 

Svou antukovou neporazitelnost Thiem prodloužil už na osm utkání, neboť před dvěma týdny triumfoval na podniku ATP 500 v Barceloně.

V Madridu bude Thiem usilovat o třetí finále během tří let. Jeho semifinálovým soupeřem bude světová jednička Srb Novak Djokovič, s nímž sice ve vzájemné bilanci prohrává 2-6, ale poslední dva souboje na antuce (Roland Garros 2017 a Monte Carlo 2018) vyhrál.

Šampion z let 2011 a 2016 Djokovič prošel do prvního letošního semifinále na antuce bez boje. Postup mu usnadnily zdravotní problémy Marina Čiliče, které způsobila otrava jídlem. Chorvat o odstoupení informoval dnes na sociální síti twitter.

Tsitsipas vyřadil obhájce titulu Zvereva
Německý tenista Alexander Zverev sice v Madridu přerušil sérii šesti turnajů, na nichž nevyhrál víc jak jeden zápas, ale ve čtvrtfinále podlehl 5-7 6-3 2-6 Stefanosu Tsitsipasovi a neobhájí loňský titul.

"Byl to kvalitní a fyzicky náročný zápas. Myslím, že se divádci nenudili. Jsem rád za to, jak jsem našel cestu k zisku třetího setu. Nebylo to jednoduché, ale o to větší mám radost z postupu," radoval se Tsitsipas.



Dvacetiletý Řek se v semifinále střetne s Rafaelem Nadalem, s nímž ve třech vzájemných soubojích neuhrál ještě ani set. Nadal v Madridu pokračuje v suverénních výkonech, mezi kvarteto nejlepších se dostal bez ztráty setu. Dnes jednatřicetiletý Španěl smetl 6-1 6-2 Švýcara Stana Wawrinku, když po svém podání prohrál jen sedm míčků.

"Dnes jsem předvedl opravdu dobrý výkon. Mohu být spokojený, jak zvyšuju úroveň své hry. Doufám, že v tom budu i nadále pokračovat," řekl Nadal, který se do semifinále dostal i na předchozích akcích na antuce v Monte Carlu a Barceloně. Na první letošní antukové finále ale stále čeká, což se mu stalo naposledy v roce 2004.

• ATP MASTERS 1000 MADRID •
Španělsko, antuka, 7.279.270 dolarů
páteční výsledky (10. 05. 2019)
• Dvouhra - čtvrtfinále •
Djokovič (1-Srb.) - Čilič (9-Chorv.) bez boje
Nadal (2-Šp.) - Wawrinka (Švýc.) 6-1 6-2
Tsitsipas (8-Řec.) - A. Zverev (3-Něm.) 7-5 3-6 6-2
Thiem (5-Rak.) - Federer (4-Švýc.) 3-6 7-6(11) 6-4
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

153
Přidat komentář
Denis92
Roger bude hrat v Rime.
Reagovat
Denis92
A tento rok vynechava Stuttgart. Na Wimbledon sa bude pripravovat len v Halle.
Reagovat
smazaný uživatel
Rozumný krok.
Reagovat
Marduch
Coz nasvedcuje tomu, ze na RG citi sanci na velmi slusny pocet bodu..resp.vetsi sanci nez "sanci" na ohrozeni W diky vypusteni Stuttgartu..mno uvidime.
Reagovat
annah
Rafa s Novakem měli ve čtvrtfinále z pekla štěstí na tragické soupeře. Kdyby Rogerovi los nadělil Čiliče (i nezkrečujícího) nebo Wawrinku, byl by dnes v semi zaručeně on. Tam by možná skončil. Nejvíc mě na té prohře štve, že jsem se marně těšila na zápas s Djokovičem. Strašně by mě zajímalo, jak by to probíhalo a dopadlo. No nic. MOžná někdy příště...
Reagovat
Roger_Federer
Reálné, Djokera by asi nedal.
Reagovat
mahycek
Thiem tedy předstihne Rogera na třetím místě , ne ?
Reagovat
panzer.dragon
zatim ne, na kontrolování aktuálního stavu i uprostřed turnaje je super tahle stránka

https://live-tennis.eu/en/atp-live-ranking

maj i appku pro ios i android :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Vidím ze petrzalkova euforie z prohry Federera trvala zase do rána :) Někdo spi a někdo vypisuje bludy na internetovém fóru. Aj taky je sport
Reagovat
Pe3k
chorý jedinec, moudrý si jej dá do ignoru...
Reagovat
Patik
Aj keď si ho dáš do ignoru tak ti tu svieti každý druhý príspevok ako blokovaný.
Reagovat
Pe3k
no tak záleží kolik tam máš lidí, já jen petržalku, majka a Frantze, se spoustou lidí tady sice nesouhlasím, ale respektuji je a jejich názory
Reagovat
Patik
No však len Petržalku..a keď Federer prehrá tak každý druhý príspevok tu je od neho..a celá téma je len Autor tohoto.......
Reagovat
smazaný uživatel
Petrik ma prd makový..Tieto jeho večné deklarácie o ignore..Chudobný pózer s prútom v ruke, Santiago v Ostrave...
Reagovat
Mayo
Máš nás v ignore a predsa to vždy čítaš a reaguješ (:
Reagovat
panzer.dragon
borci, na twitteru jsem četl hezkej komentář, že takový pěkný obsazení čtvrfinále tu dlouho nebylo a musim to taky pochválit, co zápas to perla :-) (čilič teda měl nakonec bobky, což je škoda)

můj tip, postoupí djok a rafa a ve finále si djok zase rafu zotročí
Reagovat
Pe3k
Djoko prohrál s Domem 2 posl zápasy na antuce...
Reagovat
panzer.dragon
aj.. ty věříš víc thiemovi? za mě má furt djok postavení favorita proti komukoliv, kdekoliv, ikdyž jen mírnýho na antuce proti thiemovi i rafovi
Reagovat
Pe3k
popravdě nevím, mírně bych favorizoval Djoka, přecijen Tím tu včerejší výhru nad Rogerem musel vytáhnout až z paty, ale jejich match up moc neznám.
Reagovat
No-le
Přesně. Buďme realisté, vždyť u Djoka stále není jasné, jestli zase neupadne do svého tragického módu, ve kterém se dosud pohyboval... Oproti Domovi, který je jasně ve formě a v podstat? dnes na antuce nejnebezpečnější. Podle mě není Srb vůbec favoritem a bude rád, když neodejde s výpraskem. Leda by dokázal přeřadit o dva levely nahoru...
Reagovat
Pe3k
výprask bude spíše v tom druhém semi, ikdyž Titsi může překvapit, určitě sledoval jak Dom nebo Fabio Nadala sprásklali...
Reagovat
No-le
Nadal včera ale ukrutně dobrý a přitom Stan nehrál zas tak špatně...
Reagovat
smazaný uživatel
Tvl co to je za fanouška v mém táboře :O Prý že No1e bude rád,když neodejde s výpraskem. Takle poraženecky psát o vítězi 15 GS turnajů a aktuální No. 1 je hnus, velebnosti.
Reagovat
Marduch
Anonymni diskuter = anonymni tabor..
Reagovat
No-le
Jsem velký fanoušek Noleho, a tím spíš vidím na co má a na co ne, velebnosti.
Reagovat
Marduch
Ty mozna, alo co Anonym, jak ten to ma?
Reagovat
smazaný uživatel
Obě prohry byly v krizovém období. A i krizovém období Novak Doma na antuce jednou deklasoval 6:1 a 6:0.
Reagovat
Roger_Federer
Aby vypadl Federer, a autista
porazil Wawrinku a zdejsi prostacci, jeho verni fanousci, tady maji o pul dne masturbaci postarano..:)
Reagovat
steve79
Djokovic-Thiem. Thiem je v soucasne dobe na antuce nepremozitelny. Mirny favorit je Novak. Djokovic vyhraje 7:5, 3:6 a 6:4.
Reagovat
No-le
Thiem vyhraje hladce ve dvou setech.
Reagovat
spaniel
Jeden by si myslel, ze plesata ma uz tak 5 titulu a valcuje okruh...s tim jak se tu predkozka a spol predvadi.
Reagovat
smazaný uživatel
Vidis, a pritom len Federer zahučal. Rutina.
Reagovat
spaniel
Tak letos je to jedine, z ceho muzes mit radost, kdyz los titulos nada zero a plesata v pralese. Chapu.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to uz ty mas vystaráno do konca roka s tým College masters..
Reagovat
spaniel
0, nada, prd :D
Ale treba se dockas, i kdyz nevim, kdyz uz ani Mickey Mouse turnaje nevyhrava a za mesic uz mu zacina dovolena.
Reagovat
JCFerrero
Riadne to nezvladas ty trosecnik.
Reagovat
spaniel
Bez si cuchnout k trenkam :-*
Reagovat
smazaný uživatel
To vidis; Federer bol v práci, ale tenis predvadzal od antukovej sezóny, ako na dovolené :)

Chum Jetzt nach hause.
Reagovat
FulnekUltras
Sparta-Slavie i ČSSR-SSSR dávno zapomenuto - dnes je tu Fe-Dal, případně Petra-Plech ;-)))
Reagovat
kada.tom
Jinak teda Dominic na RG nasazen jako Nr. 4? To by šlo :-)

Dneska byl odměněn za bojovnost, ono přehrát někoho z Big4 v TB takovým poměrem ... ale bylo to důležitý, porazit Federera z matchpointu se taky nepodaří každý den :-)

Tak snad Dom zítra potrápí Novaka :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Mám na včerejší zapas dva pohledy. Jeden je ten, ze jsem nasrany protože mi na Rogerovi zahucelo celkem dost peněz a druhy je ten, ze jsem jako fanoušek neskutecne spokojený. Prohrát po bitvě a dvou MB s aktuálně nejlepším antukarem na okruhu, který si děla z Nadala trhaci kalendář, je velký úspěch a příslib dobrých výsledku v budocnu.
Reagovat
Patik
Pre nás je to spokojnosť ale neviem čo to je pre Rogera lebo je to ďalší zápas prehratý po nevyužitom matchballe..to je jedna z najhorších porážok keď vieš že si bol loptičku od výhry.
Reagovat
smazaný uživatel
Je to relevantní. Ty dva MB nebyly ani poradně ve hře, šlo to všechno přes skvěle podání. Nebylo to o tom, ze by Federer udělal výraznou chybu. Určitě to zamrzi, ale ta antukova pauza děla svoje. Bylo tam několik zbytečných chyb, které mohly změnit vývoj zápasu. V TB Roger vyhodil minimálně 2x úplně zbytečně druhy servis Thiema. Jednou uskocil špatně do strany a nevybral druhy servis, nabehy na síť byly někdy zbytečně ukvapene. Roger hraje skvěle ale musí na antuce trosku počkat. No a je třeba říct, ze štěstí bylo včera na straně Thiema. Jeden ruzek na BB a druhá těsná lajna za stavu 4:4 a 30:40.
Reagovat
Patik
aj tak je tam ten pocit minimálne že mu to ušlo zase v tiebreaku..mal to vypracované s minibrejkom a neudržal si to..v poslednej dobe sa to stáva často a len ho to frustruje..vyzeral aj na tlačovke že ho mrzeli tie matchpointy ale treba to zahodiť za hlavu.
Reagovat
smazaný uživatel
Měl by zlepšit hlavně první servis. Hrát s Thiemem přes druhy je proste složité ale i tak to skoro stačilo.
Reagovat
Patik
Prvý servis môžeš mať natrénovaný čo Roger aj má ale s prvým servisom je to ťažko buď ti padá alebo nepadá..Federer má výhodu že niekedy dá eso aj z druhého podania alebo minimálne jeho kick serve vie ublížiť..ale ukazovali včera tuším nejaké štatistiky ohľadom zapojenia jeho prvého servisu z celej tohtoročnej sezóny a čísla má výsoké nad 80 percent.
Reagovat
spaniel
Je letos druhy ve vyhranych fiftynech nebo gamech po 1.servisu. Tusim 94%
Reagovat
smazaný uživatel
Antuka potřebuje jestřába.
Reagovat
Kojinho
Jo no, slušně obral Stana. A přitom to nebylo až tak těsně.
Reagovat
smazaný uživatel
Celkově už těch míčů bylo víc.
Reagovat
smazaný uživatel
Nadal se rozehrál do dračího módu.
Reagovat
Patik
Tomu sa hovorí Injury Free Mode. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Přitom Stan nehrál prachmizerně špatně, ale Nadal chytil slinu.
Reagovat
smazaný uživatel
Ziadny dračí mód. Stále je na tom istom. Má svetlé momenty, ale 2/3 FH zle trafí, je to aj počuť..

Stan, on uz nevládze čeliť týmto dlhym vymenam..Hoci s kratšími loptami..A ked mu nevycháda ani ofenziva, vysledok je jasný...Rafa bude celit teraz dvom alebo aspon jednemu extra tazkemu superovi, uvidime do akej miery dokaze vykon vystupnovat. Pochvalu zasluzi za servis..Ale opat, Wawrinka je na returne dlhodobo jalový.
Reagovat
Mac
nikoho neobral, prave to ukazalo jak je hawkeye nepresnej. otisk na antuce jasne ukazal, ze micek byl vedle....
Reagovat
Patik
Nerozumiem prečo tam ešte neni..hlavne že nám poskytnú jastrabie oko aby sme to sami pre seba posúdili a je nám to nanič ale im čo to potrebujú tam nechajú na kurte hádať sa..a častokrát to hráčov rozhodí na celý zápas jedna zle posúdená lopta.
Reagovat
annah
Ja stejně nechápu, jak v té zmeti všech možných stop a čar může chlápek, co sleze z věže, najít tu správnou stopu.
Reagovat
smazaný uživatel
Hráč mu to zakroužkuje :)
Reagovat
Patik
Mali by aspoň medzi gemami počas prestávok vačších vybehnúť ale desiati chalani a pretrieť aspoň okolo tých čiar nemusia celý kurt..nech mi nehovoria že za minútovú prestávku alebo koľko tam je to 5 ľudí na každej strane nestihne..ale aj tak..nám je ten jastráb nanič..a ako sa hovorí že moderné technológie vystriedajú čiarových rozhodcov tak sa stavím že všade bude pokoj od hádok a nedorozumení len na antuke sa budú stále dohadovať lebo však "je vidieť odtlačok loptičky"..antukové turnaje sú pozadu so všetkým..častokrát ani žiadna NightSession nič nevyjdu tým hráčom v ústrety.. o 12 poobede v najvačších horúčavách sa musíš dohadovať unavený či sa loptička dotkla čiary alebo nie..
Reagovat
JCFerrero
Castokrat ziadna night session? Ty inak perlis :D 3 antukove masters a dva maju NS.
Reagovat
Patik
a koľko tých NightSession zápasov si videl za posledné roky okrem dnešku ?
Reagovat
JCFerrero
Vsetky kde hral rafa
Reagovat
Patik
Tých NightSession je podľa mňa menej a o tie Masters ani tak nejde..ale také French Open čo je grandslam niektorí hráči musia hrávať 5 setové ťažké zápasy už od 12tej ťahajú v horúčavach a keď aj teda pominieme tie teploty alebo celé nightsession fakt keď hráš trebárs 5 setový zápas a musíš sa s niekým hádať v 4tom 5tom sete skrz nejakú spornú loptu ktorá ti padla na čiaru ale rozhodca je slepý..to jastrabie oko tam proste chýba..a to ťa len naserie ako hráča..a ešte keď sa ti to stane viackrát za zápas.
Reagovat
smazaný uživatel
Akoby to riešili 3-4krat za gem, 90% rozhodnuti je správnych po zhliadnutí odtlačku..

Apropos; jastrabie oko ma toleranciu +/- jeden milimeter oficiálne. Mozno aj viac..Na to netreba zabudat..Mne sa paci, ze sa na antuke riadia sedliackym rozumom a vlastným okom; pred slepou doverou v techniku.
Reagovat
spaniel
Tobe se vzdy libily chyby, kterych je na antuce bez debat nejvic. Uz by se taky mohli posunout do tohoto stoleti.
Reagovat
JCFerrero
Mas pravdu lepsie je wimbledon kde hraju aj v tych horucavach a aj 3 dni zapas , alebo sa tam esuju 7 hodin.
Reagovat
spaniel
Jo, protoze Wimbledon se hraje v Mozambiku... reknes nam i prumernou delku zapasu W vs RG nebo jen placas jako kazdy fanda plesate?
Reagovat
smazaný uživatel
Ze by to bolo 3.5-4hod cistej hry, pri beznom 5 setovom zápase?..:)
Reagovat
JCFerrero
Co urazas nadala? Tvoja matka je skur. slapka
Reagovat
spaniel
Ňuňuňu :D
Reagovat
Patik
kašlať nato..proste jastráb na antuke by mal byť..majú ho tam pre divákov pre nás..nám nijak nepomôže..hráčom áno..aspoň natom grandslame.
Reagovat
smazaný uživatel
Tomu ver; Stanovi to znicilo vyhratý zápas.
Reagovat
kada.tom
Novak odpočíval, Dom krásně přes Aroganta do SF, Stefanos taky dobrý a Rafa na dobré cestě do SF ... tak to má být :-)
Reagovat
Frick
Zvítězilo dnes hladce ve dvou setech 5:2 4:1 :o)
Reagovat
Mayo
Česko veľký výkon tiež. Azda sa Vám bude dariť, Riha je fajn kouc.
Reagovat
FulnekUltras
Zatím jen začátek, kdy vlastně o nic nejde. Ale vždy příjemné dát donaldům na prdel. Ušiakom tentoraz nepomože ani kaputka.
Reagovat
annah
Ja to mam stejně s Rusakama. Jak dostávají kdekoliv na pr.el, spokojeně predu.
Reagovat
smazaný uživatel
Svajciar(i) na kolenách..
Reagovat
annah
Roger?s Masters Series since his comeback in 2017
W W F W F 2R F SF SF F W QF
Reagovat
Patik
Máš aj Djokoviča a Nadala od 2017 ?
Reagovat
annah
Nemám. Zkopirovala jsem to z twitteru jedné skalni FFF.
Reagovat
Mayo
SVK vs USA

Najlepsi SVK repre výkon za xy rokov. Fenomenálny výkon wow.
Reagovat
smazaný uživatel
Rybár na hrad.

(Nie Pe3k)
Reagovat
MartinPa
No, teda, musím říct, že Roger to dobře řeže i na antuce. Na tom másle v Madridu dát kanára Monfilsovi, v prvním zápase na antuce po dlouhé době, a být na matchballu se špičkovým antukářem, který si, mimochodem, poslední dobou maže na chleba nejlepšího antukáře všech dob, hm, uvidíme na RG jestli se organizátoři nevytasí s rychlejší antukou, to už by nějaké to semíčko mohlo klapnout.

Jinak skutečný zápas začíná až nyní a mám takové svrbění v nose, že dojde k další chlebové nátěrce :-)
Reagovat
MartinPa
Tak zatím zjišťuji, že svrbění v nose způsobuje zaschlej šušáň.
Reagovat
smazaný uživatel
:)
Reagovat
brixner
Sopel se tomu říká, víš?
Reagovat
Krisboy
Jj, karma je sviňa.
Reagovat
Pe3k
Mnohem lepší než ten v Madridu, uvidíme jestli tam kozel pojede.
Reagovat
Roger_Federer
Goat
Reagovat
smazaný uživatel
Bitva next gen dopadla dle očekávání. Stefan je jinde
Reagovat
Krisboy
Ano, v semifinále :)
Reagovat
Nola
Sasha nezvlada, d Artaganan si ide svoje, obaja vysoki, buducnost tenisu je o vysokych hracoch? vysku d Artagnana mal Marat Safin, vyhral dva GS a kraloval aj rebricku, ale dlho mu to nevydrzalo, Sasha ma vysku DelPa a Berdu, asi horsia kombinacia...
Reagovat
smazaný uživatel
Jako fedfan jsem happy. Po třech letech na antuce prohrát s Thiemem jakožto v současnosti nejlepším antukarem a mít dva matchbally je proste super. Není se za co stydět.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak este ze si happy :)
Reagovat
smazaný uživatel
Naser si :)
Reagovat
mahycek
Je nejlepší druhý antukář za posl. 15 let. No tak nevadí,
zlepšil ten servis, což je pozoruhudné, to dávat ve Wimblu,
tak si nikdo nečuchne. Ale možná je to tím madridem , nevím.
Rozhodně na Roland Garros mu přeji slušný los. Ale, stejně
to dneska mrzí. mohl vyhrát a Thiem to věděl a viděl jsem
ns tváři, Rogera, že ho to mrzelo.
, moc. Mrzí to, ale ostuda to není. 1-2 míče,
Reagovat
smazaný uživatel
Druhý najlepsi antukár znie na prvý pohlad dobre.

Ale ked si královna Alzbeta zajtra prečíta, ze medzi prvým a druhým je rozdiel 10 RG, tak sa na jej tvári vyčarí šibalský úsmev :)
Reagovat
smazaný uživatel
Akorát královna má v rukávu jenom ty RG :)
Reagovat
Patik
To máš jak keď povedia že Nadal je lepší než Federer..a je medzi nimi rozdiel 5 AO,6 Wimbledonov,2 US a 6 TM..tiež sa šibalsky pousmeje. :)
Reagovat
JCFerrero
Sibalsku pousmeje a opyta sa na H2H aby to rozlustila
Reagovat
Patik
a určite ju budú zaujímať zápasy z pred desiatich rokov na základe ktorých vynesie krutý rozsudok v neprospech Federera. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Na spred 10 rokov ju budu extra zaujimat, kedze v tom čase bola ešte mladá žabka. Na tie casy isto rada spomína.
Reagovat
Patik
Mladá žabka..to možno keď pozerala Wimbledon a okukovala vtedy mladého Borga.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslim, ze ked okukovala mladého Borga, uz mala vyoperovaná maternicu.
Reagovat
JCFerrero
Potom napr zlato zo singlu OH, to ju urcite bude zaujimat ked ju zaujima TM kde moze hrac prehrat 2x a vyhrat trofej
Reagovat
Patik
Tak Olympíjske hry o tom niet pochýb..Andy by jej vedel povedať. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, najma o tom OH finále..By sa Andy s Alzbetou spoločne narehotali pri spomienkach.
Reagovat
spaniel
Alzbeta bude spis vedet o Wimbledonu a TM...takze jeho jmeno nejspis nezna. A kdyz ano, tak jen v souvislosti, ze to je ten trhan, co prisel na Wimbledon v capri kratasoch a tilku.
Reagovat
Patik
Tomu ver..rovno z obyvačky a maminu šatku cez čelo :D
Reagovat
smazaný uživatel
Královnu tenis nezajímá, jen z povinnosti několikrát navštívila Wimbledon. Zato princ William je velký fanda tenisu :)
Reagovat
a.magerova
Tak tak... v roce 2010 tam zašla po 33 letech a troufám si říct, že to byla její poslední návštěva... ;-)

1977

https://marriedbiography.com/wp-content/uploads/2017/07/Wade-Queen.jpg

2010

https://static01.nyt.com/images/2010/06/25/sports/QUEEN1/QUEEN1-articleLarge.jpg
Reagovat
Kozoroh
https://en.wikipedia.org/wiki/2019_Italian_Open_-_Men%27s_Singles#Draw

2. kolo - Shapovalov/Busta
3. kolo - Cecchinato/Kohlschreiber/de Minaur/Simon
ČF - del Potro/Wawrinka/Medvedev/Goffin
SF - S. Zverev/Čilič/Nišikori/Monfils/Schwartzman/Pella
F - Nadal/Federer/Thiem/Tsitsipas/Fognini/...

Thiem i Federer skončili v Nadalově půlce, takže s losem jsem spokojený, není lehký, ale ani přehnaně těžký.

Zajímavé zápasy 1. kola:
Shapovalov-Busta, Kohlschreiber-Simon, Cecchinato-de Minaur, Kyrgios-Medvedev (peprný duel :D), Goffin-Wawrinka, Fognini-Tsonga, Čorič-FAA, Verdasco-Edmund, Bautista-Seppi, Gasquet-Chardy.
Reagovat
Patik
čím to je že kde je Nole tam je Cecchinato..:)
Reagovat
annah
Zírám, že je v losu i Fedex. Na svém webu nic o tom, že všechny cesty vedou do Říma, nepíše...
Reagovat
Patik
Práve som pozeral jeho tlačovku kde sa ho pýtali na Rím..povedal že vraj ešte nestihol učiniť rozhodnutie ohľadom Ríma preto je stále v pavúku ale že uvidí počas víkendu..ale vyzerá to že skôr tam nenastúpi.
Reagovat
annah
Kdo by v tom případě šel na jeho místo v pavouku?
Reagovat
smazaný uživatel
Hovori sa, ze dvakrat blesk nikdy neudrie na rovnaké miesto.

Takze ak dostal Rafa Thiema v Ríme najskor ako mohol, pri nasledujucom turnajovom zrebe by to mohlo byt naopak
Reagovat
Patik
Nato že to bol tretí zápas na antuke po troch rokoch..a on vkľude mohol dať aj to semifinále ..a s Djokovičom v SF to mohlo dopadnúť tiež hocijako..som spokojný..ak toto predviedol na povrchu ktorý mu nesedí..čo tu bude na tráve..alebo na harde..pokiaľ bude zdravý..fanúšikovia sa majú načo tešiť..Novak ovládne French Open..Rafa po FO odpadne..sezóna 2017 by sa mohla opakovať.
Reagovat
smazaný uživatel
Na to ze to bol druhy zápas a uz čelil MB Monfilsa po zraneni, slabotka..

Co potom cakat na W, alebo usO?..
Reagovat
smazaný uživatel
Zdechni ty hejtr :)
Reagovat
Patik
ale veď ho nechajte chudáka..nevidíte ako sa teší..dobre že sa tu nerozpráva sám so sebou. :) Zas skončí antuka a zas ho tu dlho neuvidíme.
Reagovat
peRFect
Čakáme zejména plnou nůši tvých zábavných komentů ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Ak Sáša nepostupi do finále v Madride, mal by ist Thiem na RG ako nasadená stvorka, co ma dost strategický význam pre žreb.
Reagovat
FerrariF50
No zápas jsem bohužel (nebo teď už bohudík pro mé nervy) neviděl. Ale tak mohl vyhrát, nevyužil mečboly, včera trochu štěstí, dneska trocha smůly, ale zamrzí to moc, na zítřejší zápas s Djokem bych se opravdu těšil i když by Roger favoritem nebyl.
Reagovat
Mayo
Ta anketa je zvláštna, Djoki až štvrtý :D
Reagovat
smazaný uživatel
Kde je ten Mayo, co jebal do Djokoviče? Teď furt jen píšeš, jak všechno vyhraje, to mě nebaví.
Reagovat
Nola
:D naopak, on ho vacsinou pasoval za vitaza a Novak potom zahucal v uvodnom kole, az sa mu to vymklo z ruk vo W....
Reagovat
smazaný uživatel
Nolka, tebe budu mít vždycky rád, bez ohledu, na to jaké máme navzájem vztahy k našim oblíbencům.
Reagovat
Pe3k
Mayko píše ty nejzbytecnejsi komentáře ever.
Reagovat
Mayo
Dedo nato nemá.
Reagovat
a.magerova
Reagovat
blixa
... tak slez ... ;-) :D
Reagovat
a.magerova
Aaaa... pán je znalec... :-P
Reagovat
Pe3k
Zakriklas to magerko
Reagovat
a.magerova
Třeba jo třeba ne... stejně Roger jel do Madridu hlavně kvůli:

Rozlučce s Davidem a:

https://i2.wp.com/cdn.tennis.com/uploads/img/2019/05/09/b376059e34e440d6a5ceb8c34ddffc71.jpg?w=800
Reagovat
Mr.Pink
Skoda, Fedex byl kousek od vitezstvi. Ale co me prekvapilo byla rychlost Rogerova servisu. Nekolikrat vypalil prvni podani pres 220 km/h (min. 3x). Moc se mi tem rychlostem nechce verit, pze tak rychle jsem Rogera nevidel servirovat 10 let.
Reagovat
a.magerova
Jakože měli cinknutý rychloměřič?!
Reagovat
Mr.Pink
Nevim, ale v poslednich letech se dostal max na 209-211 a najednou meric ukazuje 2x 221 a jednou 222.
Reagovat
a.magerova
No, tak jsou ještě nějaké rekordy, kde není v čele... tak se třeba zaměřil teď na rychlost... ;-)
Reagovat
Mr.Pink
Tak to by musel jeste 40 pridat :)
Reagovat
spaniel
220 obcas dava. Je to jeho maximum od zacatku kariery, ale vetsinou voli umisteni pred rychlosti. I forehnady mel dnes kolem 160, coz daval i zamlada.
Reagovat
Mr.Pink
Prave nedava, jeho rekord je 230. Jeden Fh po lajne tam mel 167
Reagovat
smazaný uživatel
Takové trápení s Federerem a že prý je druhý nejlepší antukář.
Reagovat
Pe3k
Kdo tvrdí, že druhý? Nadala smetl 2:0 jak nic...
Reagovat
smazaný uživatel
Madrid je atypický...Velmi rychly. Napriek tomu si to Dom postrazil...
Reagovat
Roger_Federer
Myslenka hodna genia...tos muses vymyslet tak 2,3sekundy:)
Reagovat
smazaný uživatel
Vidim, ze mas odomna neustále velké ocakavania :)

Menujem ta vedúcim mojho Fan tímu..
Reagovat
Pe3k
Reagovat
Pe3k
Roger měl Doma 2x na lopatě a 2x ten zápas prohrál, ale vzhledem k tomu, že se jedná o Thiema, tak ty prohry vůbec nebolí, tak v IW možná trochu ano.
Reagovat
steve79
No Roger si vybral stesti včera. Za stavu 15:40, kdyz sel po druhem servisu na siť.
Reagovat
FulnekUltras
a Forehand može slavit pod tlakem až do Hainburgu... ;-)
Reagovat
Frantz
karma zdarma :-) ale co...antuka už ho nepotřebuje, páč se stejně nepočítá :D
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist