Federer na kurtu nestrávil ještě ani dvě hodiny a v Basileji je už v 17. čtvrtfinále

23. 10. 2019, 21:07
Aktuality 133
ATP BASILEJ - Roger Federer v hale v Basileji smetl Moldavana Radu Albota a se ztrátou pouhých šesti gamů postoupil na turnaji v rodné Basileji už posedmnácté do čtvrtfinále. V něm se devítinásobný šampion střetne s krajanem Wawrinkou, nebo Američanem Tiafoem.
Roger Federer

Roger Federer dnes navázal na úvodní výhru nad Němcem Peterem Gojowczykem za 53 minut, když se s Radu Albotem zdržel jen zhruba o deset minut déle. Osmatřicetiletý Švýcar zvítězil 6-0 6-3 a na kurtu tak nestrávil ještě ani dvě hodiny.

V rodné Basileji hraje Federer podevatenácté v kariéře a dosud jen čtyřikrát se nedostal do finále. V něj proměnil už dvanáct posledních startů, devět z nich přetavil v titul. Ve čtvrtfinále je posedmnácté, což se mu podařilo také ve Wimbledonu a v Halle. Víckrát nikdo ve čtvrtfinále jednoho turnaje nebyl.

Svou vítěznou sérii v Basileji Federer protáhl už na 22 zápasů, celkovou bilanci v St. Jakobshalle upravil na 73-9. Naposledy tam prohrál v roce 2013 ve finále s Juanem Martínem del Potrem. Pokud letos získá 10. titul, vyrovná si osobní rekord z travnatého turnaje v Halle.


Dvacetinásobný grandslamový šampion zároveň pomýšlí na stáhnutí ztráty na majitele rekordních 109 titulů Jimmyho Connorse. Federer má zatím ve sbírce 102 trofejí.

O postup do semifinále se třetí hráč světa Federer střetne v pátek buď s krajanem Stanem Wawrinkou, nebo Američanem Francesem Tiafoem. V případném semifinále by mohl narazit na světovou sedmičku Stefanose Tsitsipase.

34letý Wawrinka dnes porazil 6-3 6-4 Pabla Cuevase z Uruguaye a oplatil mu dva roky starou porážku z Monte Carla. 21letý Tiafoe o pár chvil později přehrál 6-4 6-2 Brita Dana Evanse a oplatil mu porážky z předchozích dvou soubojů.

David Goffin v Švýcarsku porazil 6-4 6-4 chorvatského šampiona z roku 2016 Marina Čiliče, s nímž v posledních třech duelech neuhrál ani set, a ve vzájemné bilanci se ujal vedení 4-3. Ve druhém kole se Belgičan bojující o postup na Turnaj mistrů utká s Američanem Reillym Opelkou (h2h 1-0).

• ATP 500 BASILEJ •
Švýcarsko, tv. povrch / hala, 2.219.975 dolarů
středeční výsledky (23. 10. 2019)
• Dvouhra - 1. kolo •
Goffin (6-Belg.) - Čilič (Chorv.) 6-4 6-4
Wawrinka (7-Švýc.) - Cuevas (Urug.) 6-3 6-4
Tiafoe (USA) - Evans (Brit.) 6-4 6-2
Berankis (Lit.) - Andújar (Šp.) 6-1 6-1
Krajinovič (Srb.) - Djere (Srb.) 6-1 6-4
• Dvouhra - 2. kolo •
Federer (1-Švýc.) - Albot (Mold.) 6-0 6-3
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

133
Přidat komentář
a.magerova
Hádejte, kdo má přes 20 komentů pod článkem o Federerovi v Basileji?
Reagovat
smazaný uživatel
Koment jeden.

Ostatné sú reakciami na reakcie. Holt, čaro osobnosti :-*
Reagovat
a.magerova
Jakože nazýváš "čarem osobnosti" i to, když se někde vecpeš, aniž tě tam kdokoli chce?
Reagovat
smazaný uživatel
No, vzhladom na reakcie a pozornost si to nemyslim.

Holt, nepochopila :)
Reagovat
a.magerova
Škoda, že články o Rafovi ti nedávaj tolik možností se seberealizovat... prostě Roger je i v tomto lepší... :-P
Reagovat
smazaný uživatel
Ty nerozumieš tomu, ze diskusia nemusí vzdy súvisiet s clankom.

Je to s tebou tazké.
Reagovat
RF46
Tak jeho modla nehraje, ven asi nechodi, protoze bud nemuze (ustav) a nebo nema s kym (opatrovnik). Tak ho nechme, ikdyz tu pise vesmes nesmysly a blaboly, tak jim zrejme on sam veri a obcas je naznak i pokusu o humor, byt na te jeho urovni.
Reagovat
smazaný uživatel
Bol by asi precedens nasadit do QF lucky losera..

Ale je dobry nápad QF radsej zrusit?..Je toto rozhodnutie, ktoré je divácky friendly?...Nerobi sa ten šport najma pre nich?..
Reagovat
Stan_Borowitz
To už by byl potom "supermegalucky loser".

Já bych tu myšlenku dotáhl do konce. Teoreticky se přece může stát, že by se před finále odhlásili oba finalisté, a pak by se lucky loser automaticky stal vítězem daného turnaje...
Reagovat
smazaný uživatel
Aj turnaj majstrov ide vyhrat s prehrou. Dokonca aj s dvoma...

Na beznych turnajov je nasadenie lucky loserov do hlavneho turnaja standardnym ukonom.

Podla mojho nazoru stoji nasadenie lucky losera, povedzme maximálne do fázy QF minimálne za zamyslenie. Nie je to ideálne, ale v mojich ociach je to viac "tenisové" ako ten zápas uplne zrusit.
Reagovat
Stan_Borowitz
No tak vždycky je něco za něco, žádné řešení není ideální (viz nedávná debata o přiznání prvního servisu po chybě rozhodčích při druhém podání).

Nasazení lucky losera do prvního kola nikoho nepoškozuje, protože ještě nikdo nic neodehrál, ale ve QF už by to poškodilo hráče, kteří vypadli v kolech předcházejících. Co by tomu řekli ti, kteří vypadli v osmifinále, že je bodově a finančně přeskočil někdo, kdo vypadl už v kvaldě? Podle mne je to nesmysl a stávající systém je logičtější.

Špatný by podle mne naopak nebyl třeba systém pavouka "na dvě porážky", který se používal za mých dětských a juniorských závodních let (long time ago). Byl by podle mne určitě lepší než skupinový systém na TM a možná i než stávající systém jedné porážky.

Máš skutečně pravdu, že je nelogické (i když se to používaná v řadě jiných sportů, nejen v tenise), aby turnaj vyhrál hráč/tým s více porážkami než jiný hráč/tým. Pavouk na dvě porážky by toto eliminoval, vždy by vyhrával hráč s nejmenším počtem porážek.

Stejně tak oproti stávajícímu systému na jednu porážku by se značně eliminoval efekt štěstí/smůly na los a náhlých výpadků způsobených nějakou momentální indispozicí. Zároveň by se tím řešil i problém s WO, na který upozorňuješ.
Reagovat
smazaný uživatel
Chápem a bolo by to naozaj "objektívnejšie", ten koncept by eleminoval faktor náhody.

Na druhu stranu, KO systém má pre fanusika stále najvacsie čaro, ludia turnaje milujú, ten pocit, ze moze vyhrat hocikto, kto sa v ten deň proste lepsie vyspí.

Zaroven treba dodat, ze také RG, do ktorého by Nadal nastupoval s tym, ze ho moze vyhrat aj s prehrou, to si teda uz vobec neviem predstavit, koho by to bavilo, snad len samotnych Rafanov.
Reagovat
smazaný uživatel
Zajímavé, ze když odstoupil Monfils v Montrealu, tak te tahle myšlenka nenapadla.

A jo, to hrál Nadal. Už chápu :)
Reagovat
a.magerova
To bylo už SF, Forehand tady opět záměrně řeší maximálně do QF... prostě, jak se mu to zrovna hodí do krámu.
Reagovat
Cico93
Prepáč, ale tu každý píše len ako sa to komu hodí...
Reagovat
smazaný uživatel
Naopak, riesil som to uz v minulosti. Bez ohladu na hrácov. Mal som tu o tom diskusiu s Nolkou, ktorá to nepovazuje za dobrý nápad a som s tym úplne stotoznený, kedze by to bolo značne kontroverzné, a suhlasim aj so Stanom B., ze súcasný systém je logickejší, hoci v mojich očiach stále na úkor športu.
Reagovat
Nola
stale nie....
objektivne by bolo, nasadit oba zapasy v rovnakom case , aj ked na dva kurty, resp, aspon v ten isty den, Fedex hral predvcerom, porazeny super vcera do noci, ak by mal trebars Stan vyhodu dna oddychu, mozno by zapas neskrecoval
Reagovat
acc
Zajimavy, ze si tohle tema neotevrel, kdyz naposledy nemel s kym hral Rafa :)
Reagovat
Pe3k
Semifinále bude nejtěžší. Wowrinku zfoukl jak svíčku, jako by se ani nehrálo... ovšem Stefanos bude těžký oříšek a do finále bych si přál démona.
Reagovat
smazaný uživatel
Ten pocit, kedy slovíčko goat uz vyslovujes len pri ATP500 turnajoch :)
Reagovat
smazaný uživatel
Někdo hraje atp500, někdo honí výhry proti Djokovicovi na exhibici v Kazachstánu.
Reagovat
smazaný uživatel
Honíš ty, akurát pri pohlade na teba to nie je exhibícia, ze ano.
Reagovat
turista
No jo, ale Djokovič ani Nadal tu exhibici nebrali úplně vážně. Bylo jim oběma celkem jedno kdo vyhraje. Byla to šou pro diváky.
Reagovat
Cico93
Ten už ani sám neverí, že je Federer goat.
Reagovat
acc
Ty zrejme nechapes vyznam toho slova. GOAT bude ikdyz bude za 20 let sedet na gauci s lahvacem (treba burgundsky Romanee Conti 1945) :)
Reagovat
smazaný uživatel
Vzdy a vzdy bude najlepší, aj keby nebol :)

Jj, pre fanatičkov určite, to sa aj očakáva.
Reagovat
acc
Ne jen pro vas, fanatikov, ale pro vsechny.
Greatest Of All Time.
Reagovat
smazaný uživatel
Aký level stupidity sa vyžaduje na obmedzenost vedomia, kedy si clovek myslí, ze co je platné pre neho je platné "pro všechny"?
Reagovat
acc
U tebe to neni stupidita, jen si proste narazil na svuj limit. Ja na Zemi nepreziju pad ze 100m na beton. A dokazu s jistotou tvrdit, ze je to platne pro vsechny lidi. Ano, i pro Nadala, urcite te to napadlo jako prvni :P
Reagovat
smazaný uživatel
To je v poriadku. Hlupák o sebe nevie, ze je hlupák. Pretoze je hlupák.

Tým scestným príkladom, si to len vyšperkoval..Formička :)
Reagovat
acc
Tu omluvu beru, opravdu to nemuzes vedet.
V cem je ten priklad nespravny...to asi taky nevis, ze?
Reagovat
smazaný uživatel
Faktom je udalosť, ktorá môže byť testovaná a overená.. Je to čokoľvek, čo sa stalo, čo naozaj existuje, prísne pravdivé a skutočné. Je to informácia, ktorá je prezentovaná ako objektívna realita.

"Pád zo 100m bude viesť pravdepodobne k smrti. To je fakt a môže byť kontrolovaný."

Na druhej strane názor je niečo, čo si človek myslí alebo verí. Na rozdiel od toho nie je možné preukázať, či je správne alebo nesprávne.

"Federer bude navzdy goat a pro všechny."

Toto je typický názor, ktorý je definovaný ako uhol pohľadu, viera, úsudok, ktorý bol vytvorený vo vzťahu k niečomu, udalosti, osobe, situácii...Nie je to nevyhnutne založené na skutočných udalostiach.

Pozdravujem do osobitnej školy.
Reagovat
acc
A to je tvuj nazor? :) Stacilo napsat - nevim.
Reagovat
smazaný uživatel
Jednotky a nuly dokážeš spracovat, ale toto je pre teba jadrová fyzika :)

Druhý Pe3k, narodený len pre fyzické bytie, duševné činnosti vynechávať.
Reagovat
RF46
Ja myslel, ze u tebe je nejvetsi problem labilni psychika ale ona to bude asi spis neschopnost logicke teoreticke uvahy. Je tezky odhadnout, na jaky urovni s tebou jednat. Verim, ze mas nejhrejivejsi pocit po povidani si s ucitelkou v materske skolce.To musi byt spokejenej :))
Reagovat
smazaný uživatel
Alečo, ovečka #46 nasla sposob ako uniknúť z ohrádky..

Múdra ovečka, 46 je dobrý ročník..
Reagovat
Krisboy
Necelý dvě hodinky na kurtě a už v semi? Hmm hmmm...
Reagovat
Mayo
Rogi si ide bez problémov pre titul. Na tomto mickey mouse turnaji nestretne žiadneho kvalitného súpera :D
Reagovat
paprikovygulas1
Všetci netrpezlivo čakáme na tvoju prihlášku na niektorý turnaj aby si ukázal ako nehrajú Micky Mousovia.
Reagovat
tenista08
Zatím má obdobně těžké soupeře jako Nadal na US Open, kde jediného kvalitního soupeře, totálně vyčerpaného Méďu, potkal až ve finále. I tak s ním měl plné ruce a nohy práce.
Reagovat
smazaný uživatel
Nadal mal uz v prvom kole finalistu ATP500 turnaje. Turnaja tej kategorie, o ktorý triumf sa chlpatá teraz kŕčovito snaží, kedze vsade inde je za fackovacieho panáka. Uz oficiálne.
Reagovat
tenista08
Asi v poslední době Federerovi stačí, když má za fackovacího panáka Nadala.
Reagovat
smazaný uživatel
myslis tu remizu 1:1 za poslednú dobu?..:)

Ci si vyčlenil 2017 a tych 15 rokov, povedzme prehliadneme :)
Reagovat
tenista08
Myslím 6:1 od roku 2017, kdy se dal Federer zdravotně do pořádku. Já jenom že mluvíš o fackovacím panákovi, a přitom ho Nadal v posledních letech dokázal porazit jen jednou, a to ještě s přispěním větru za hranicí regulérnosti.
PS
Necháme se překvapit, jestli Nadal bude ve 38 letech schopen hrát aspoň turnaje veteránů.
Reagovat
smazaný uživatel
Nadal musí jet ke kazachum na exhibici aby konečně na hardu své rivaly přehrál.
Reagovat
smazaný uživatel
Jáj, "posledna doba", skoro tri roky dozadu :)

Ty si zlatíčko, najaktuálnejsi diskutér TP...
Reagovat
acc
Mas z toho tezky spani, co? :)
Reagovat
Cico93
Nadal hlavne vyhráva GS ty posledná doba.
Reagovat
tenista08
S losem, který měl na US Open, by byla ostuda, kdyby se tak nestalo.
Ale jak jsem již psal, jsem zvědav, jaké turnaje bude vyhrávat, až mu bude 38. Pokud bude mít aspoň tu výkonnost, jakou má nyní Federer, zařadím ho s ním na stejnou úroveň.
Reagovat
smazaný uživatel
Preco sa zaoberat vekom 37-38, ked ho nevieme zmerat.

No vieme zmerat Federera s Nadalom vo veku 32-33..Nadal vyhráva GS aj mimo svoj oblúbený povrch, dokonca 3ks, kdezto Federer vyhral PRD vo vetre a dostával naložené od Robredov, Cilicov a kohokolvek, prakticky kdekolvek, vrátane jeho akože dominantnej travy, bez ohladu na lahké losy..Takze myslim, ze dávat Rafu na rovnaku uroven s Federerom nemusis, vonkoncom by to pre Nadala nebolo lichotivé.
Reagovat
acc
Tak pro ma Rafa s fedexem takovou bilanci za posledni roky? Kdyz je na uplne jine urovni nez Fedex? Jakoze je tak dobrej az z toho dostane narezano? :))) Vystupujes nekde v nakej slovenskej TV?
Reagovat
smazaný uživatel
Vystupujem a robím si šou z ľudí, pre ktorých sú posledné roky "2017 a dalej nič"..v 20 ročnom horizonte :)

Ale pre teba sú fakty studenou sprchou, a ty otužilec rozhodne nie si..:)
Reagovat
RF46
Tak jeste odpovez kasparku na tu prvni otazku a prestan placat ty nesmysly...
Reagovat
smazaný uživatel
A vari si si nevšimla, ze som uz odpovedal?..A to som ta povazoval za bystrú ovečku.
Reagovat
Cico93
Federer si po vyhratom AO začal na Nadala veriť, to je fakt. Plus tie zápasy sa hrali na turnajoch, ktoré viac vyhovujú Federerovi.
Reagovat
tenista08
Škoda, že již není v tv pořad "komik a jeho svět". Tvoje komentáře by určitě diváky pobavily.
Tak se tedy podívejme na "Robredov a Čiličov". S Čiličem prohrál Federer v semku US Open 2014. Čilič v té době byl 16., po turnaji, který vyhrál, 9. Nadal ve stejném roce rupnul třeba s Brownem, okupujícím konec první stovky, nebo Kližanem, pohybujícím kolem 60. místa.
S Robredem, tehdy ještě stále hráčem první dvacítky, prohrál také na US Open, ale o rok dříve. Nadalovi se dva měsíce předtím podařilo prohrát s hráčem druhé světové stovky Darcisem.
No, naběhl sis na vidle, příteli.
Reagovat
smazaný uživatel
Uniká ti kontext, ty motovidlo.

Rec bola o tom, kde bude Nadal v pokročilom veku Federera..

Tak pisem, ze Nadal v pokročilom veku vyhráva GS, kým Federer sa vtedy krčil v kúte. Nejaká prehra s Darcisom je uplne irelevantná. Nadal vyhral 19/60 GS, Federer to mal 17/60. Comu na tom nerozumies?
Reagovat
Cico93
Prosím? Ty nevieš kto bol vo finále a ako sa Nadal musel vyšťaviť...
S vami to je naozaj ťažké, však si spomeňte na AO 2018. Najslabší GS za posledných 15 rokov. Roger tam hral naozaj biedne.
Reagovat
smazaný uživatel
Disney open 2019..Piaty grandslam.
Reagovat
Krisboy
Stando! Ty SRABE!!!
Reagovat
peggy
Pan Federer si to porada jako Svuj turnaj a nikdo ze spicky tam neni ani je nezve.Doufam,za Wawrinka jej vyklepne.
Reagovat
Krisboy
Wawrinka už včera odstoupil, ty náš malej dementku.
Reagovat
Patik
Zverev,Tsitsipas,Wawrinka,Bautista Agut,Goffin,Fognini to sú všetko hráči druhej stovky.
Reagovat
ipko
Tiafoe s Wawrinkom včera super zápas, videl som len od 3.setu, ale obaja hrali dosť dobre a hlavne to bola dráma až dokonca.. Frances nevyužil 2 BB na 6:5 a potom nakoniec stratil svoje podanie po veľkej bitke.. Stan dosť oslavoval víťazstvo, tak som myslel, že dnes určite nastúpi.. ak je to chrbát, potom je to veľká škoda a asi mohol radšej postúpiť Tiafoe :D
Reagovat
a.magerova
Reagovat
Patik
práve som to sem písal..škoda..čakal som že ten zápas vypustí ale nie ešte predtým než vôbec začne..:/
Reagovat
ipko
tak si mal pravdu, pre Rogera bol Stan doslova walkover :D
Reagovat
paddy
Nemá někdo odkaz na Highlights? :)
Reagovat
Krisboy
Musíš počkat, z tolika uzasnejch výměn a winnerů není lehké vybrat ty skutečně nejlepší.
Reagovat
Patik
načo highlighty..ja by som postol najradšej celý zápas.
Reagovat
mahycek
Už jsem to chtěl vypnout. Wawroš a Tiafoe.
Reagovat
Patik
No zajtra veľa šťastia tomu kto nastúpi proti Rogerovi..zápas nepozerám ale usudzujem podľa času na kurte a skóre tretieho setu.
Reagovat
mahycek
Neparazituji na dřině Roberta, Iana, Freediho, Jona (Yes),
Davida, Bruceho, Michaela (Kiske), Ozzyho a dalších. Mám jen
dvojí program. Zpívat tyto hvězdy, nabo vlastní z 5 CD.
Záleží, jaká je to akce. Samozřejmě ve stejných toninách,
co zpívali, nabo ještě zpívají tito velikáni. Jinak bych
to samozřejmě nedělal, kdybychom na to neměli. Dám i
Child in time, protože Gillan byl můj vzor od 13 let.
Ještě, když zpíval Ježíše. Samozřejmě stárne, je to
přirozené, ale vždy na koncertě D.P. se modlím a přeji
mu, aby se do těch výšek nepouštěl. No, částečně se
mu to daří, ale on už nemusí nikomu nic dokazovat.
Reagovat
Krisboy
Ale jak se ta kapela jmenuje prostě neřekneš? Asi je to tak lepší. Zřejmě to bude pořádná sračka, když se k tomu stydíš přihlásit a jenom anonymně machruješ na netu. Tak děkujeme, že nás toho chceš ušetřit.
Reagovat
FulnekUltras
Běž příkladem a hoď sem svou kompletní zdravotní dokumentaci. Ať uděláš nějaký dobrý skutek aspoň pro toho frustrovaného trpaslíka Žantovského, který má od včerejška těžké posthavloidní deprese z faktu, že mozek současného prezidenta je zcela v pořádku.
Reagovat
annah
Mozek současného prezidenta že je v pořádku? To snad ne... Mně připadá jako patologická osobnost. Ještěže nemá tolim pravomocí jako šašek, kterého si zvolili v Americe.
Reagovat
FulnekUltras
Myslím, že ve Střešovicích tomu felčaři celkem rozumějí. ;-)
Reagovat
HolyMotors
Orgány dodalené zpřátelenou zemí se jistě budou hodit. Naštěstí ty a tvoja modla už sotva udržíte moč, takže váš vliv pomine.
Reagovat
FulnekUltras
Řekl bych, že si vzhledem k realitě dost fandíte. Teď vás čekají ještě více než tři roky s Milošem, a dál to vidím na Slováka, Japonce nebo Kajínka. Premiérka bude samozřejmě Alenka Schillerová. Čili bych doporučoval šetřit síly, protože do důchodu pro holátka kurewsky daleko.
Reagovat
smazaný uživatel
Roger je neporazitelny od ledna.

Bohužel ve většině případu pouze do čtvrtfinále, nebo semi, pak přijde blackout.

Každopádně tady hraje letos lépe, než loni. Nicméně halový tenis je osemetny a muže porazit každý každého, stačí slušnější servis.
Reagovat
smazaný uživatel
Tvoja naivita je az umeleckým dielom.
Reagovat
smazaný uživatel
Tvoje demence taky.

Teď co je horší
Reagovat
Kozoroh
https://twitter.com/sabrine931/status/1187095929771483136/photo/1

https://twitter.com/SitTanyusha/status/1187285429747408896

https://www.instagram.com/p/B3-yYOEAmEr/?utm_source=ig_embed

Novak a Rafa se setkali s prezidentem Kazachstánu:
https://twitter.com/AkordaPress/status/1187330894010429442
Reagovat
annah
No vida, jak se taky dají trávit líbánky! Tenisem v Kazachstánu!:-)
Reagovat
turista
Velké peníze z exhibice se holt neodmítají.
Reagovat
Patik
práve som dopozeral celý zápas..Novak s úsmevom..povolil Rafovi aspoň exibíciu..teším sa na Masters..
Reagovat
annah
Jaké bylo skóre?
Reagovat
Patik
Rafa vyhral v super tiebreaku 11-9 tuším už neviem..Rafa životný zápas a Novak s úsmevom na štvrť plynu..na youtube sa to dá nájsť ak by si si to chcela pozrieť.
Reagovat
smazaný uživatel
Utri slzy a zapni HL s Baghdatisom, ty pamatník :)
Reagovat
a.magerova
Ale Rafa má růžová potítka, tak nevím nevím jestli se koukneš... :-))))

https://www.youtube.com/watch?v=7B_u7b514PA
Reagovat
a.magerova
6:3 3:6 11:9
Reagovat
a.magerova
Ovšem ten závěr po zápase byl hodně divoký, to se Rafovi, dle výrazu ve tváři, vůbec nelíbilo....
Reagovat
paddy
děti z nich málem strhaly i trenky :)
Reagovat
annah
Díky oběma za info! Pustila jsem si začátek akce (měli to Kazasi působivě udělané) a pak supertiebreak. Růžová potitka byla strašná, ale vzhledem k rozměrům tohoto doplňku to tak nerusilo. :-) Naopak mě oba potěšili, když na začátku nastoupili v mé oblíbené modré...
Reagovat
mahycek
To ano, výborně returnoval, ale proti komu. Ukáže se to
zítra a nebo případně v sobotu pravděpodobně proti Tsitsimu,
tak se ukáže, jak je na tom s returnem.
Reagovat
Krisboy
Jak se jmenuje tvoje kapela?
Reagovat
Vlk-v-trave
No Name.
Reagovat
Krisboy
Asi...ale s malými písmeny :)

Ten člověk sem o tý svý úžasný skvělý kapele píše snad více, než o tenisu, často píše o zpěvu atd...ale kde je možno si ho poslechnout je zřejmě tajné.

Tak snad nás brzo aspoň informuje, jak včera na koncertě skvěle (lépe než originál) vyzpíval Planta nebo Gillana.

K těm No Name - to je samozřejmě sračka všech sraček, ale alespoň tvoří víceméně vlastní hudbu a neparazitují na talentu a dřině ostatních jako Mr.Mahycek.
Reagovat
FulnekUltras
Dej kontakt, kde a mezi jakými dalšími sračkami tě lze najít v pracovním procesu.
Reagovat
steve79
Roger vyborne returnuje. Takhle dobre jsem ho nevidel dlouho returnovat.
Reagovat
Krisboy
Možná proto, že dlouho nehrál proti soupeři s tak slabým servisem.
Reagovat
Krisboy
Chvílema naprosto dokonalá hra, dokonalé údery. Ale co Rogerovi dovolil Albot, určitě mu nedovolí Wawrinka. Jestli se Stan nepokaká, mohl by to bejt fakt dobrej zápas. Samozřejmě, pokud vůbec přejde přes Frantu :)
Reagovat
smazaný uživatel
V dalsom kole čaká Rogera samotný Mickey Mouse.
Reagovat
panzer.dragon
:-)
Reagovat
Vlk-v-trave
Tak to by nemel na tribune chybet Kvido.
Reagovat
Patik
Človek príde k telke o desať minút neskôr a premešká celý set..ďalší súper Wawrinka pravdepodobne ..nechcem to nazvať walkoverom Federer s ním síce nikdy neprehral na harde a tých zápasov bolo viac než dosť..no človek nikdy nevie Roger ide príliš hladko a po hladkých výhrach väčšinou príde nečakaný skrat..
Reagovat
Cico93
Ty sa už radšej so slovíčkom walkover nezahrávaj.
Reagovat
tenista08
Wawrinka walkover? I Djokoviče z něj posledně rozbolelo rameno tak, že musel vzdát zápas. Bolest ho dokonce vedla k úvahám o ukončení sezony, ne-li celé kariéry... No, naštěstí si ho vzápětí vyléčil obklady z pytlů plných brambor.
Reagovat
Patik
No len 22-0 na zápasy na harde proti Wawrinkovi..ťažko čakať že Federer prehrá..ide len o to ako bude Staninal vzdorovať..ale už je neskoro už som to zakríkol ...ako posledné US Open..kde mal tiež tri jasné zápasy k titulu a vypadol.
Reagovat
acc
Jestli si dobre pamatuju, tak nektery zapasy byly tak tak...
Reagovat
Patik
tak áno tí čo do toho vidia vedia že to bolo veľakrát len o pár fiftínoch..ale aj tak to značí o tom že Roger tam je lepší asi vo väčšine aspektoch hry a zrejme aj v dôležitých klúčových chvílach keďže sa z toho vždy vyhrabal víťazne..no laik čo to nesleduje si môže povedať že ho tam Roger zrejme vždy prechytračí.
Reagovat
tenista08
To ano, jediné tři porážky jsou z nejpomalejších antuk. Zvláště ta z finále Monte Carla 2014 zamrzí...
V hale, navíc s rychlejším povrchem se zdá být Federer jasným favoritem. Jeho hra je nejlepší od Wimbledonu. Tak snad se mu to podaří dotáhnout až k titulu.
Reagovat
turista
Domácí prostředí RF asi pomáhá. Hraje tady líp než loni.
Reagovat
turista
Wawrinka je v každém případě dobrý. Nemyslím si, že by Djoki skrečoval zápas kvůli němu. Potřeboval každý bod. Ale 275 týdnů na No1 už má jistých.
Reagovat
Patik
jasné že nie..to len neprajníci hovoria že skrečoval z nejakého strachu..každý kto sleduje Djokoviča vie že to rameno riešil už dlhšie..Wawrinka mu to rameno len dokončil..navyše to tu vykreslujú akoby to bolo 10-0 na grandslamy pre Wawrinku pritom majú vyrovnanú GS bilanciu a nehovoriac celkové H2H kde Djokovič jasne vedie.
Reagovat
Krisboy
Kde někdo píše, že Djokovič vzdal Stanovi kvůli strachu?
Reagovat
Patik
tu sa to písalo už aj predtým že Djokovič sa posral z Wawrinky.
Reagovat
Krisboy
"už aj předtím", to znamená, že se to píše i dnes. Ja5se ptám, kde to vidíš?
Reagovat
Patik
hore vyššie..tenistova irónia..ak tomu rozumiem správne..
Reagovat
Krisboy
Já tam čtu něco jiného, ale to je jedno.
Reagovat
tenista08
Rozumíš tomu správně. Skrečovat kvůli ramenu, spekulovat, jestli kvůli němu nebudu muset ukončit sezonu, a pak si dát na face, jak tahám pytle brambor na rameni, to je dost velký důvod pro ironii. Djokovič je jistě výborný tenista, ale kdyby nehrál tenis, byl by stejně výborný herec.
Reagovat
Mayo
Djoki je fackovací panák Stanislasa, treba sa s tým zmieriť.
Reagovat
Kozoroh
Stejně tak, jako je Fedal fackovacím panákem Serbinátora.
Reagovat
Patik
nemám rád spojenie fackovací panák..hlavne keď zhruba z 50tich zápasov vyhral takmer polovicu..
Reagovat
smazaný uživatel
Na béčkových turnajoch :)
Reagovat
ipko
Roger si dovolil po dlhšej dobe vypustil kanára :)
Reagovat
ipko
*vypustiť
Reagovat
paddy
to zas budou někteří zralí na bažanta :)
Reagovat
a.magerova
Reagovat
paddy
Nechápu, proč v Kanadě mají Rogers Cup a ve Švýcarsku ne. Hrají si na "the Swiss Indoors" :)
Reagovat
annah
V Kanadě jsou progresivnější. Prostě Nový svět... :-)
Reagovat
mihate
Rogers cup v Kanade nemá nič spoločné s Rogerom.Je to firma,ktorá sponzoruje turnaj.A určite po skončení Rogerovej kariéry sa turnaj oremenuje.????
Reagovat
paddy
Modří vědí, ale i tak získáváš bludišťáka ;-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist